OKEx parantaa DeFi-kasvun tukea turvallisella hinnansyötöllä, OKEx Oracle

Malta, 12. elokuuta 2020 – OKEx (www.okex.com), maailman johtava kryptovaluutta- ja johdannaispörssi, tukee edelleen DeFi-tilan kasvua OKEx Oracle, sen turvallinen allekirjoitettu hintasyöttö, jota hajautetut rahoitushankkeet voivat käyttää luotettavien ketjun hintojen saamiseksi. Erittäin likvideinä globaaleina pörsseinä OKEx Oracle tarjoaa kehittäjille luotettavia allekirjoitettuja hintatietoja luotettavasta lähteestä.

Tarkat hintatiedot ovat välttämättömiä hajautetun rahoituksen kasvulle, koska ilman sitä haitalliset toimijat voivat julkaista virheellistä tietoa ketjussa ja hyödyntää järjestelmällisiä haavoittuvuuksia DeFi-protokollissa. OKEx Oraclen lanseerauksen avulla OKEx pyrkii auttamaan luomaan turvallisemman ympäristön kaikille ekosysteemin osallistujille.

OKEx Oracle on sovellusliittymä, joka on kaikkien, paitsi OKEx-asiakkaiden, käytettävissä. Hintasyötteen allekirjoittaa OKEx-pörssi, ja yksityinen avain pidetään turvassa sen vankassa infrastruktuurissa. Kuka tahansa voi tarkistaa ketjun tietolähteen käyttämällä julkista OKEx Oracle -avainta.

“Pääsy luotettavaan OKExin allekirjoittamaan hintasyöttöön antaa DeFi-projekteille ja käyttäjille mielenrauhan siitä, että heidän käyttämänsä tiedot ovat 100% tarkkoja. Tämä auttaa paitsi rakentamaan luotettavia säätiöitä, jotka tukevat DeFiä edelleen, myös auttaa varmistamaan käyttäjien omaisuuden turvallisuuden ja käyttämiensä protokollien pitkäikäisyyden," kommentoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao.

Tukee suurta DeFi-protokollayhdistettä

Suurin osa DeFi-protokollista perustuu hintasyötteisiin, jotka huolellisesti koodatuista turvatoimista huolimatta ovat edelleen yksi epäonnistumispiste ja mahdollinen uhka DeFille sen laajentuessa. Yrittäessään poistaa tämän haavoittuvuuden johtava DeFi-protokolla Compound Finance, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita kiinnostusta salausvälineistään ja ottaa merkityt lainat, tunnisti luotettavan hintasyötteen ekosysteemin tarpeen, jotta osallistujat voivat toimia ilman riippuvuutta yhdestä projektista.

Sen kautta Open Price Feed (OPF) -järjestelmä, kuka tahansa kiinnostunut osapuoli voi allekirjoittaa avainarvoparit, kuten hintasyötteet, SDK: n avulla ja lähettää ne lohkoketjuun. OKEx Oracle noudattaa OPF-standardeja ja tarjoaa yhdistetyille ja muille DeFi-protokollille luotettavan lisäsyötteen ketjun hintatiedoille, jotka kuka tahansa voi purkaa ja allekirjoittaa. Jay Haon mukaan:

"OKExillä olemme vakaasti uskovia DeFi: hen ja olemme vakuuttuneita siitä, että se johtaa seuraavaan arvokkaiden (blockchain-pohjaisten) sovellusten aaltoon, joka lopulta auttaa seuraavan salausasiakkaiden aallossa. On kunnia pystyä tukemaan yhtä avaruuden johtavista protokollista OKEx Oraclen kautta, ja toivomme, että Compoundin pyrkimykset poistaa tämä yksittäinen epäonnistumispiste monissa projekteissa on tärkeä virstanpylväs DeFi-kehityksessä."

OKEx on panostettu DeFin kasvuun

OKEx on ollut eturintamassa DeFi-teollisuuden kehityksessä. Alue on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten 12 kuukauden aikana, ja sen protokollissa on nyt lukittu 4,6 miljardin dollarin arvo. OKEx Oraclen lisäksi innovatiivinen vaihto on sitoutunut tukemaan laadukkaimpia ja potentiaalisimpia avaruushankkeita listalla äskettäin monia suosittuja DeFi-hallintotunnuksia, kuten Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) ja synteettisen verkon tunnus (SNX).

OKExistä tuli myös yksi ensimmäisistä validoijista Ethereumin Topaz-testiverkossa ETH 2.0: lle kaivosaltaalla, OKPool, ja lanseerattiin C2C Lending -ominaisuus aiemmin tänä vuonna, jonka avulla käyttäjät voivat lainata varoja käyttämällä BTC: tä, ETH: ta tai OKB: tä vakuudeksi – ja joidenkin kanssa alhaisimmat hinnat teollisuudessa. OKEx kehittää myös OKChainia, hajautettua julkista ketjua, jonka OKEx visioi kasvavan edelleen kasvavaa DeFi-teollisuutta, jolloin sen päälle voidaan rakentaa laajamittaisia ​​kaupallisia DApps: iä..

Saat lisätietoja blockchain-oraakkelien toiminnasta käymällä: https://bit.ly/2XWnRFD

LOPPU

Tietoja OKEx: stä


Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoamalla sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map