OKEx listaa DMG: n ja CELO: n, vahvistamalla kunnianhimoista kantaa DeFi: n kehittämiseen

Valletta, Malta, 15. heinäkuuta 2020 – OKEx (www.okex.com), maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, on tänään ilmoittanut, että se listaa vielä kaksi uutta DeFi-projektia: DMM Governance Token (DMG) ja Celo Gold (CELO), kaupankäynnin parilla vastaan Tether (USDT) ja Bitcoin (BTC).

DMG-spot-kauppa alkaa klo 3.00 UTC 17. heinäkuuta, kun taas DMG: n talletukset ovat käytettävissä klo 3.00 alkaen UTC 16. heinäkuuta. Nostot alkavat klo 3.00 UTC 20. heinäkuuta. CELO: n kohdalla spot-kauppa alkaa klo 7.00 UTC 17. heinäkuuta. Talletukset ja nostot ovat saatavilla klo 4.00 UTC 16. heinäkuuta ja 9.00 UTC 20. kesäkuuta..

Yhden DeFi-tilan lupaavimmista ja suosituimmista hankkeista, Compound (COMP), OKExin viimeisin päätös lisätä kaksi muuta DeFi-projektia käyttäjilleen vahvistaa pörssin nousevaa kantaa DeFi-teollisuuden jatkuvaan kehitykseen.

“OKEx on pitkään pitänyt DeFi: tä yhtenä blockchainin ja kryptovaluutan tärkeimmistä kehityssuunnista. Alan innovaattorina OKEx on laajentanut jalanjälkemme tällä kasvavalla areenalla passiivisista tuloista digitaalisiin valuuttaluottoihin, sanoo OKExin toimitusjohtaja Jay Hao.

“Olemme erittäin tyytyväisiä nähdessämme DMG: n ja CELO: n kaltaisia ​​projekteja, joilla on innovatiivisia läpimurtoja luotonanto- ja stablecoin-aloilla, koska uskomme, että ne edustavat DeFi: n ja blockchainin tulevaisuuden innovatiivista suuntaa.”

Stablecoinit, lainat ja DEX: t edistävät perinteisen DeFi: n kehitystä

Jos DeFi: n kehitys jaettaisiin useaan vaiheeseen, elokuu 2018 – jolloin DeFi-konsepti ehdotettiin ensimmäisen kerran – vuoteen 2019 olisi sen orastava aika.

Elokuussa 2018 salauksen lainausalustan Dharman perustaja Brendan Forster julkaisi artikkelin nimeltä "De.Fi, hajautettujen rahoitusalustojen yhteisö," joka ilmoitti virallisesti DeFin syntymästä.

Vuotta 2019 kutsutaan myös DeFin ensimmäiseksi vuodeksi. Kun ihmiset oppivat vähitellen ymmärtämään lohkoketjua, myös DeFin vahvan turvallisuuden, korkean läpinäkyvyyden ja yksityisyyden suojan edut ovat vähitellen tulleet yleisön tietoisiksi.

DeFi-ehdottaja Brendan Forster uskoo, että DeFillä olisi oltava neljä pääominaisuutta: 1) sen on rakennettava lohkoketjuun, 2) kuuluu finanssialalle, 3) on avoimen lähdekoodin koodi ja 4) vakaa kehittäjä. Kuitenkin vuoden 2020 ensimmäiseltä puoliskolta kaikkia blockchain-verkkoon perustuvia rahoitustuotteita, mukaan lukien kryptovaluutta, älykkäät sopimukset, protokollat ​​ja DApps, voidaan kutsua DeFi: ksi.

Tässä vaiheessa erilaisia ​​DeFi-tuotteita on alkanut ilmaantua, ja Compoundin äkillinen nousu epäilemättä työnsi tämän vaiheen huipentumaan.

DeFi-sovellusten erittely tyypin mukaan. Lähde: OKEx-tutkimus

Vaikka infrastruktuuri- / kehitystyökalujen (22%) ja data-analyysien (17%) osuus on suhteellisen suuri, todella tunnetut ja DeFi: n jatkokehitystä edistävät ovat taloudelliset sovellukset, mukaan lukien vakiomallit, luotonanto ja hajautettu vaihto – jotka ovat myös DeFi: n lupaavimmat kappaleet.

DeFi-protokolliin lukittujen kokonaisvarojen näkökulmasta luotonannolla on ehdoton etu. Viisi DeFi-lainahanketta kuuluu koko markkinoiden kymmenen parhaan joukkoon. Niistä Compound on tällä hetkellä hanke, jolla on korkein lukittujen omaisuuserien markkina-arvo, jota seuraa Maker – jonka hallintotunnukset ovat myös listattu OKEx: ssä. Lisäksi hajautettu vaihto-tasapainottaja on myös asema kymmenen parhaan joukossa.


Lähde: OKEx-tutkimus

Perinteinen DeFi-ajanjakso: DeFi: n kehitystä hallitsee innovaatio

Kun tulimme vuoteen 2020, kilpailu kohti DeFiä tuli uuteen lukuun.

“Vaikka DeFi kehittyy nopeasti, meidän ei pidä sivuuttaa piilotettuja vaaroja, kuten turvallisuus- ja talousmalleja,” sanoi Jay Hao.

“Lisäksi DeFi: n kehityssuunta on päästä eroon” blockchain “-konseptin tuomasta riippuvuudesta osingosta ja keskittyä sovelluskenaarioihin pankkitilien ongelman ratkaisemiseksi nykyisessä maailman rahoitusjärjestelmässä. Ottaen huomioon, että innovaatio on ainoa tie. “

DMG, joka on DMG: n perusta, tarjoaa onchain-to-offchain-luotonvälityspalvelun, erilainen kuin muut DeFi-lainausprojektit. Esimerkiksi kiinnelainattujen autojen tuottama lainojen rahamäärä Yhdysvalloissa ylittää 8,7 miljoonaa dollaria. Siirtämällä tämän asuntolainan takaaman lainamallin DMM: n odotetaan tarjoavan käyttäjille kryptovaluuttapalveluja fyysisten kiinnitysten muodossa.

DMM-hinnat. Lähde: DeFi-rahamarkkinat

CELO pyrkii rakentamaan maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän, joka tarjoaa rahoituspalveluja älypuhelimien kautta ihmisille ympäri maailmaa – joilla ei ehkä ole pankkitiliä.

Avoimen panoksen julkiseen ketjuun perustettu CELO: n merkittävin piirre on sen kevyt henkilöllisyysprotokolla, joka voi kartoittaa julkisen avaimen ja matkapuhelinnumeron hash-koodin, jolloin käyttäjät voivat lähettää CELO-dollareita osoitteeseen, joka vastaa puhelinnumero ilman monimutkaista julkisen avaimen osoitetta. Joten kuka tahansa älypuhelimella voi helposti lähettää digitaalisen valuutan mihin tahansa muuhun älypuhelimeen kaikkialla maailmassa.

“OKEx arvostaa DMG: n ja CELO: n innovaatiota DeFi: ssä, ja uskomme myös, että tulevaisuudessa tulee yhä enemmän tällaisia ​​innovatiivisia ja käytännöllisiä projekteja. Alan edelläkävijänä olemme erittäin halukkaita tekemään yhteistyötä sen kanssa DeFi: n jatkokehityksen edistämiseksi “, Jay Hao totesi.

LOPPU

Tietoja OKExistä

Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoten sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map