OKEx lanseeraa Latinalaisen Amerikan Fiat-yhdyskäytävän, jossa on Settle Network

Valletta, Malta, 3. heinäkuuta 2020 – OKEx (www.okex.com), maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, on saavuttanut strategisen kumppanuuden Settle Networkin, maailmanlaajuisen fiat-crypto-ratkaisujen tarjoajan, kanssa. Viimeksi mainitun tuotteen, Latamexin, kautta OKEx-käyttäjät voivat nyt ostaa Bitcoinia (BTC) ja eetteriä (ETH) Argentiinan peson (ARS), Brasilian realin (BRL) ja Meksikon peson (MXN) kanssa suoralla pankkisiirrolla..

Settle Network on Latinalaisen Amerikan suurin vaihdon ja rajat ylittävien maksujen digitaalisten varojen selvitysverkko, joka tarjoaa ohjelmallisen yhteentoimivuuden perinteisten ja digitaalisten omaisuuserien välillä hyödyntämällä LATAM-maiden rahoitusinfrastruktuureja.

“Yksi OKExin tärkeistä tavoitteista on antaa kaikille mahdollisuuden nauttia välittäjättömistä rahoituspalveluista edistämällä lohkoketjuun perustuvaa taloutta. Siksi on välttämätöntä alentaa kryptovaluuttojen ja fiat-valuuttojen vaihtokynnystä, jotta voidaan kattaa useamman maan ja alueen käyttäjät “, sanoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao ja lisäsi:

”Yhteistyöllä Settle Networkin kanssa on strategista merkitystä OKEx: lle. Latinalaisen Amerikan käyttäjät voivat nyt ostaa BTC: n ja ETH: n useilla paikallisilla valuutoilla yhteensopivalla tavalla pankkisiirrolla. Tulevaisuudessa OKEx jatkaa fiat-valuuttojen kattavuuden laajentamista, jotta useammat käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttoja kätevämmin. “

Koska maailmantalous on kärsinyt jonkin aikaa takaiskuista, ihmiset ovat alkaneet pohtia nykyisen rahoitusjärjestelmän ongelmia – joista pankkitilistä on tullut väistämätön aihe. Tällä hetkellä maailmanlaajuisesti noin kahdella miljardilla aikuisella ei ole pankkitiliä, ja latinalaisamerikkalaiset muodostavat suuren osan niistä. Oli välitön, luonteeltaan salausvaluutalla on alkanut olla yhä tärkeämpi rooli finanssipalvelujen alalla.

“Latinalainen Amerikka on osoittautunut yhdeksi suurimmista markkinoista, jossa todelliset käyttötapaukset otetaan käyttöön”, sanoi Settle Networkin perustaja ja toimitusjohtaja Pablo Orlando. Hän lisäsi:

"Siksi salauksen käytön salliminen fiatilla on niin ratkaisevan tärkeää. OKExillä on oikea näkemys avata mahdollisuus ostaa kryptovaluuttoja Argentiinan pesoilla, Brasilian realeilla ja Meksikon pesoilla Latam-kauppiailleen. Olemme iloisia voidessamme jatkaa markkinoiden avaamista ja voimaannuttamista kaikille alueille, maittain."

Useimmille ihmisille ensimmäinen askel blockchain-ohjattujen rahoituspalveluiden nauttimisessa on muuntaa paikalliset valuutat kryptovaluuttoiksi. Tästä lähtien OKEx on tukenut valtavaa määrää fiat-valuuttoja maailmanlaajuisesti. Kiitos kumppanuuden Settle Networkin kanssa, laajalla tuotevalikoimallaan – kuten Latamex, Settle X, PSP Xramp jne. – OKEx-käyttäjät nauttivat paljon paremmasta kokemuksesta salauksesta fiat-kauppaan ja maksujen käsittelyyn pankkisiirrolla.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoamalla sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Tietoja Settle Networkista :

Settle Network on LATAMin (Latinalainen Amerikka) suurin digitaalisen omaisuuden selvitysverkko vaihtoa ja ulkomaanmaksuja varten. Settle Network tarjoaa ohjelmallisen yhteentoimivuuden perinteisten ja digitaalisten omaisuuserien välillä hyödyntämällä rahoitusinfrastruktuuria jokaisessa maassa, jossa se toimii – joka kattaa merkityksellisimmät markkinat, mukaan lukien suurimmat pankit ja tuhannet käteisrahat. Tämä mahdollistaa digitaalisen omaisuuden ja tärkeimpien paikallisten valuuttojen rajattoman ja yhteensopivan yhteentoimivuuden. Settle Networkilla on joukko tuotteita, kuten muun muassa Latamex (Latinalaisen Amerikan suurin krypto-fiat-yhdyskäytävä), Settle X (maksuratkaisut yrityksille, mukaan lukien stablecoin-emissioratkaisut) ja PSP Xramp (maksunkäsittelyratkaisut)..

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner