OKEx laajentaa kattavaa DeFi-tarjousta, listaa DIA: n ja Kleros PNK: n

Malta, 19. elokuuta 2020 – OKEx (www.okex.com), maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, on lisännyt hajautettujen rahoitustunnusten tarjontaansa listalla Hajautettu tietovarallisuus (DIA), avoimen lähdekoodin foorumi avoimille, yhteisöverifioiduille hintamittauksille DeFi-sovelluksiin, ja Kleros (PNK), avoimen lähdekoodin online-foorumi riitojen ratkaisemiseen.

DIA-spot-kaupankäynti USDT: tä vastaan ​​käynnistyi 18. elokuuta klo 12.00 UTC ja DIA-spot-kauppa ETH: tä vastaan ​​18. elokuuta klo 13.00 UTC. DIA-talletukset avattiin 18. elokuuta klo 11.00 UTC ja nostot tulivat saataville 19. elokuuta klo 11.00 alkaen. DIA-arvo nousi peräti 60%, kun kaupankäynti tuli saataville OKEx-alustalle.

PNK: n spot-kauppa USDT: tä vastaan ​​tuli saataville 19. elokuuta klo 8.00 UTC ja PNK: n spot-kauppa ETH: tä vastaan ​​19. elokuuta klo 9.00 UTC. PNK-talletukset avautuivat 19. elokuuta klo 7.00 ja nostot. on saatavilla 21. elokuuta kello 9.00 UTC alkaen.

DeFi-talouden kasvattaminen yhteistyön avulla

Eksponentiaalisesti kasvavat johtavat DeFi-protokollat, kuten Maker, Compound, Aave ja Synthetix, edellyttävät oraaleja toimittamaan kriittisiä perustietoja, kuten omaisuuserien hinnat. Nämä oraakelit ovat yksi tärkeimmistä rakennuspalikoista DeFi-ekosysteemin toiminnalle ja kasvulle, ja niiden on täytettävä DeFin läpinäkyvyyden ja riippumattomuuden lupauksen vaatimukset.

Nykyään useimmilla DeFi-tuotteilla ei kuitenkaan vielä ole vankkaa hinnoitteludataratkaisua ja ne luottavat läpinäkymättömiin tietolähteisiin, mikä aiheuttaa huomattavia riskejä sijoittajille, koska oraakkeleiden hinnankäsittelymenetelmiä ei ole selkeästi mainittu. DeFi-talouden kasvaessa myös tarve saada tarkkoja hintamekanismeja kiertää haitallisten toimijoiden hyökkäykset, jotka hyödyntävät teknologisia ja metodologisia haavoittuvuuksia.

DIA tarjoaa luotettavia hintamittauksia DeFi-sovelluksiin. Sen avoimen lähdekoodin foorumi sallii läpinäkyvät hinta-oraakkelit, jotka ovat täysin yhteisön vahvistamia. DIA hyödyntää salaustaloudellisia kannustimia ja yhteisön korvaamatonta harkintaa luotettavien taloudellisten tietojen hankkimiseksi, vahvistamiseksi ja toimittamiseksi. Sveitsiläisenä voittoa tavoittelemattomana järjestönä DIA pyrkii demokratisoimaan rahoitustiedot avoimilla tietolähteillä ja menetelmillä, jotka ovat kaikkien saatavilla – DeFi-alustoista, kauppiaista ja rahoituslaitoksista tietopalvelujen tarjoajiin, sääntelyviranomaisiin ja rahoitusviranomaisiin.

Kleros (PNK) on puolestaan ​​avoimen lähdekoodin online-foorumi riidanratkaisuun, joka käyttää lohkoketjua ja joukkorahoitusta riitojen kohtuulliseen ratkaisemiseen. Kehitystoimia koordinoi Ranskaan perustettu Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC). DeFi kasvaa, samoin tarve tehokkaille ratkaisuille riitojenratkaisuun, ja Kleros ratkaisee parhaillaan erimielisyyksiä muun muassa pörssinoteerausmenettelyissä. Kaikki sen tutkimus ja koodikehitys ovat avoimen lähdekoodin ja kenenkään käytettävissä ilmaiseksi.

"Olemme erittäin rohkaisevia näkemään DeFi-talouden valtavat askeleet," sanoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao. "Kun ympärillämme kasvaa todellinen vaihtoehtoinen ratkaisu perinteisille rahoituspalveluille, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tuottaa merkittävää tuottoa sijoituksistaan, on välttämätöntä, että tila kasvaa kestävästi ja tarkalla hintatiedolla, joka on vapaa manipuloinnista ja tehokkaista riitojenratkaisumekanismeista. suojella käyttäjien etuja. Tätä varten olemme iloisia voidessamme listata DIA: n ja PNK: n, jotta voimme edelleen tukea DeFin edistymistä."

OKEx listaa nyt yhteensä 19 DeFi-tunnusta – ja viime viikolla se ilmoitti perustavansa OKEx Oraclen, sen turvallisen allekirjoitetun hintansyötteen, jota hajautetut rahoitushankkeet voivat käyttää DIA: n tavoin luotettavien ketjun hintojen saamiseksi luotettava lähde. Jay Hao lisäsi:

"Yli 6 miljardin dollarin lukittu arvo DeFi-protokollissa on selvää, että emme näe DeFi: n vetäytymistä pian. Kun pankit tarjoavat asiakkailleen lähes negatiiviset säästötuotot ja korkeat lainakorot, DeFi tarjoaa erittäin houkuttelevan vaihtoehdon. Olemme innoissamme johtaessamme tietä tällaisten erinomaisten projektien rinnalla ja olemme innoissamme nähdessämme kuinka pitkälle DeFi etenee tulevaisuudessa. “

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoamalla sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner