OKEx laajenee USDT-futuurikauppaan

Maailman suurin kryptovaluutta-futuuripörssi lisää USDT-futuurikauppaa parien kanssa, mukaan lukien BTC, ETH ja EOS

OKEx (www.okex.com), maailman suurin futuurikryptovaluutan pörssi, ilmoitti tänään aloittavansa lineaarisen futuurisopimuksen USDT Futures Trading. OKExin USDT-futuurisopimus on virtuaalinen johdannaistuote, joka noteerataan ja maksetaan USDT-digitaalisissa rahakkeissa, ja jokaisen sopimuksen nimellisarvo on kiinteä määrä digitaalisia rahakkeita. Elinkeinonharjoittajat voivat pitkään hyötyä salausvaluutan hinnankorotuksesta tai lyhyessä asemassa hyötyä kryptovaluutan hinnan laskusta. OKEx: n USDT-parit sisältävät BTC: n, ETH: n, BCH: n, EOS: n, XRP: n, BSV: n ja TRX: n vipuvaikutustasolla 0,01–100x sekä kiinteässä että rajat ylittävässä tilassa. OKEx tarjoaa laajemman johdannaissalkun, jossa on enemmän erilaisia ​​valuuttoja ja kattavampi toiminnallisuus käyttäjien kaupankäyntivaatimusten täyttämiseksi.

OKEx USDT -futuurisopimusten tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

– Lineaarinen sopimus – yksinkertaisempi elinkeinonharjoittajille, eikä sen tarvitse suojata käänteisten sopimusten marginaaliriskiä

– Vähimmäisomavaraisuusaste: 0,01–100x

– Tuetut parit: BTC, EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, BSV, TRX

– Kaupankäyntiajat: 24/7

– Päivittäinen ratkaisu

USDT-futuurisopimusten etuja ovat:

– Tehokkuus ja alhaiset kustannukset – Pitämällä vain USDT: tä käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla USDT-marginaaleilla futuurisopimuksilla ilman vaivaa vaihtaa kryptovaluuttojen välillä.

– USDT-vakuus on verrattain vakaa – käyttämällä USDT-vakuuksia marginaalipositioissa käyttäjät voivat vähentää vakuuden hinnan volatiliteetin aiheuttamia riskejä. Lisäksi laskelmat ovat yksinkertaisempia.

– Intuitiivinen kaupankäyntikokemus – USDT-marginaalisten futuurien koko kaupankäyntikokemus on hyvin samanlainen kuin spot-kaupankäynti. Lisäämällä vipuvaikutusta käyttäjien on helpompi hallita kaupankäyntijärjestelmää.

”OKExin futuurikauppamarkkinat ovat aina olleet yksi markkinoiden kärjistä. Niin monimutkainen kuin se onkin, rahoitusväline houkuttelee aina salauksen kauppiaita, koska tarjoamme ympärivuorokautisen kauppapalvelun, korkean vipuvaikutustason ja kattavan riskienhallintajärjestelmän, jotka ovat tärkeitä kaikille käyttäjille “, sanoi finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai OKExissä. “USDT Futures Tradingin lisääminen osoittaa sitoutumisemme tarjota yhden luukun ammattilaisille ja vähittäiskauppiaille, joilla on alan paras käyttökokemus.”

“Useimmiten käyttäjät eivät ole halukkaita pitämään altcoineja marginaaleina, ja he näkevät myös itse käänteisten sopimusten ymmärtämisen monimutkaiseksi. Näemme, että tämä lineaarinen sopimus olisi avoin ovi monille uusille vähittäiskauppiaille ”, Lai lisäsi. “Olemme kehittäneet OKExissä turvallisen, luotettavan ja vakaan ympäristön krypto-valuuttakaupalle ja pyrimme tarjoamaan uusia palveluita asiakkaidemme etujen mukaisesti. Jatkamme tutkimustyötä ja lisätään stablecoin-pohjaisia ​​johdannaisia ​​tarjotaksemme yksinkertaisemman suojausinstrumentin kauppiaille, jotka yleensä kirjaavat voitonsa ja tappionsa USD-arvoon.

OKExin futuurisopimuksella on kiinteä toimituspäivä, ja toimitushinta on indeksin keskiarvo edeltävän tunnin ajan ennen toimitusta. Markkinahintaa käytetään laskemaan käyttäjien realisoitumattomat voitot ja tappiot tarpeettoman selvitystilan vähentämiseksi epävakaassa markkinatilanteessa. Päivittäinen toimitusprosessi klo 16.00 Hongkongin aikaa (HKT) siirtää realisoitumattomat voitot ja tappiot toteutuneeksi PnL: ksi, mikä lisää pääoman käytön joustavuutta. OKEx tarjoaa myös suojaustyökaluja, mukaan lukien vakuutukset, auttaakseen kauppiaita riskien vähentämisessä.


Jotta indeksihinnat heijastavat tarkasti jokaisen rahakkeen spot-markkinahintaa, OKEx on valinnut huolellisesti muiden merkittävien pörssien markkinahinnat painotetuiksi indeksikomponenteiksi jokaiselle rahakkeelle. Näitä vaihtoa ovat Huobi, Bittrex, Coinbase ja Binance. Poikkeavien tilanteiden käsittelemiseksi otetaan käyttöön toimenpiteitä.

OKEx on ottanut käyttöön parannetun johdannaisten riskienhallintajärjestelmän, joka sisältää:

– Mark Price – vakiintunut markkinahintajärjestelmä, jolla vältetään tehokkaasti suuret vaihtelut ja epätavallinen selvitystila

– TMMR (Tiered Maintenance Margin Ratio) -järjestelmä – jotta vältetään suurten positioiden selvitystila ja sen jälkivaikutus markkinoiden likviditeettiin

– Pakotettu osittainen selvitystila – poistamaan suuren määrän selvitystilausten aiheuttamat markkinavaikutukset

USDT-futuurisopimukset käynnistetään 14. marraskuuta 2019 ja simulointi alkaa 5. marraskuuta 2019. USDT Perpetual Swap käynnistetään 9. joulukuuta 2019 ja simulointi 30. marraskuuta 2019..

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map