OKEx ilmoitti käynnistävänsä Beacon-ohjelmansa – mentori- ja mestarikurssisarjat Euroopan alueelle

OKEx (www.okex.com), maailman suurin kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, ilmoitti tänään käynnistävänsä OKEx Beacon -ohjelman, erityisesti Euroopan alueelle suunnatun Masterclass and Mentorship -sarjan. Ohjelma koostuu yhdistelmästä yksittäisiä masterclass-esityksiä ja mentoroinnin seurantaa rajoitetulle määrälle osallistujia. Luokat antavat OKExin huippujohtajat sekä merkittävät median edustajat avaruudessa. Kaikki osallistujien mentoroinnit tarjoaa yksinomaan OKExin johtoryhmä. Hakemus alkaa tänään 7. kesäkuuta 2020.

Keskitytään Euroopan alueeseen

Koronaviruspandemia on johtanut talouden taantumaan ja laajalle levinneeseen työttömyyteen kaikkialla maailmassa, ja Eurooppa on yksi pahimmin kärsineistä alueista. Euroopan unionin (EU) talouden odotetaan laskevan 7,4 prosenttia vuonna 2020 ja 9 prosentin työttömyysasteen ennusteidensa mukaan "historiansa syvin taantuma. “[1] Ison-Britannian liittokansleri Rishi Sunak on myös varoittanut, että maassa koetaan todennäköisesti taantuma, jonka kaltaisia ​​emme ole vielä nähneet.

Kun tie toipumiselle näyttää pitkältä, OKEx uskoo, että joillekin kärsineistä kärsivien negatiivisuuden keskellä on toivoa. Koska monet ihmiset joutuvat pysymään kotona työsuhteensa ulkopuolella, on nyt heidän tilaisuutensa tutkia kukoistavaa lohkoketjua ja kryptovaluutta-teollisuutta.

Toukokuun lopusta lähtien OKEx Beacon -ohjelma tarjoaa heille juuri tämän. Mahdollisuus niille, jotka ovat kiinnostuneita blockchainista ja salauksesta, oppia lisää avaruudesta.

Blockchain-koulutus parhaimmilta

Ohjelma koostuu yhden kuukauden yksinomaisesta mentoroinnista OKEx-johtajien kanssa sekä kolmesta heidän ja alan ammattilaisten antamasta mestarikurssista tietystä aiheesta lohkoketjussa ja salauksessa. Yhteensä rekrytoidaan kuusi mentoroitavaa.

Ohjelman mentorit ovat OKExin toimitusjohtaja Jay Hao ja finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai, jotka ohjaavat kolme osallistujaa Telegramiin. Päivittäisen yhteydenpidon lisäksi OKEx-tiimiin osallistujat osallistuvat 30 minuutin viikoittaiseen mentorointiin kahden johtajan kanssa.

Jokainen mestarikurssi kestää noin 15-30 minuuttia, jota seuraa 10 minuutin Q&Istunnon esittäjälle vastaamaan kysymyksiin, antamaan lisäopastusta ja selkeyttä luokista. Jokaisen luokan jälkeen mentoroitaville annetaan tehtävä vastauksena luokan sisältöön. Vahvistetut masterclass-kaiuttimet ovat peräisin salausmediasta, mukaan lukien CNBC Crypto Trader’s Lindsay Joo ja Crypto 101 podcast-isäntä Matthew Aaron sekä Lennix Lai.

Sarja kattaa laajan valikoiman aiheita, yleiskuvasta blockchainista, ja helpon vaiheittaisen oppaan salauksen ostamiseen ensimmäistä kertaa, blockchain-yhtiöiden markkinointistrategioihin, ICO-puomiin ja salausjohdannaisten kaupankäyntiin.

“Tiedämme, että COVID-19-pandemia on vaikuttanut suuresti maailmaan ja erityisesti Euroopan alueeseen. Monet ihmiset ovat suljettuina kotona ja kärsivät heidän toimeentulostaan. Beacon-ohjelman kautta pyrimme tarjoamaan ikkunan lohkoketju- ja salausalalle. Toivomme, että sekä osallistujat että mentorit voivat hyötyä siitä, ehkä jotkut heistä voivat jopa aloittaa uransa tässä tilassa ”, sanoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao.

"Avain lohkoketjun ja salauksen käyttöönottoon on koulutuksessa. Toivomme, että OKEX voisi sytyttää innovaatioiden tulen Beacon-ohjelmalla. Salausala menestyisi vain tietoisempien yhteisöjen kanssa," kertoi OKExin finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai.

OKEx Beacon -ohjelma aloittaa sovelluksensa 7. kesäkuuta 2020 asti. Pysy ajan tasalla sovelluksesta ja lisätietoja OKEx Beacon -ohjelma ja.

[1] Lähde: Taloudellinen katsaus

LOPPU


Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map