OKChain Testnet Now Live – sen ensimmäisellä DeFi-sovelluksella OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), maailman suurin kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, ilmoitti käynnistävänsä OK. Ketju, OKExin omistama kaupallinen julkinen estoketju, jotta yhteisölle voidaan antaa hajautetumpia sovelluksia. Samanaikaisesti OKEx esitteli myös OKEx DEX: n, ensimmäisen hajautetun sovelluksen, joka perustuu OKChainiin. Paremman kaupankäyntikokemuksen ja likviditeetin varmistamiseksi OKEx DEX tukee reaaliaikaista selvitystä luotettavassa ympäristössä.

OKChain on Cosmos SDK-pohjainen julkinen ketju, jonka on kehittänyt OKEx. Se tukee erilaisia ​​hajautettuja sovelluksia ja antaa käyttäjille mahdollisuuden laskea liikkeelle omia kryptovaluuttoja, luoda kaupankäyntipareja ja käydä vapaata kauppaa sillä. Moniketjuisen rakenteensa ansiosta sovelluskehityksen tehokkuus ja skaalaus paranevat merkittävästi. OKChain jakaa tiedot kolmeen kerrokseen: lohko, operaatiot ja ketjun ulkopuolinen data, mikä voi parantaa järjestelmän yksimielisyyden nopeutta ja laajentaa ketjun datan ulottuvuuksia.

Delegated Proof of Stake (DPOS) -konsensusmekanismin hyväksyminen, OKEx on julkaissut OKT: n OKChainin alkuperäisenä tunnuksena. OKT: n liikkeeseenlasku kohdistuu geneesilohkoon ja solmulohkoon, ja sen odotetaan kasvavan 1-5% vuosittain. Lisätietoja ilmoitetaan.

OKChainin ekologinen kehitys

  • – Antaa käyttäjien antaa liikkeeseen omia kryptovaluuttojaan OKChainissa;
  • – Antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa omia hajautettuja pörssejään OKChainiin ottaen täysi hallinta päättää mitkä rahakkeet ja kaupankäyntiparit listataan;
  • – Tuetaan erilaisten DeFi-sovellusten julkaisua;
  • – Älykkäiden sopimusten tukeminen;
  • – Tukee BTC-ketjujen välisiä sovelluksia.

“Uskomme, että hajautettu rahoitus on avain taloudelliseen osallisuuteen ja taloudelliseen vapauteen kaikille. Siksi olemme kaipaaneet DeFin voiman vapauttamista. OKChain on valtava virstanpylväs meille, mikä tarkoittaa, että pystymme nyt tarjoamaan avoimen, edullisen ja autonomisen ekosysteemin kaikille nauttimaan blockchainin ja hajauttamisen tuomista eduista “, kertoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao. ”Blockchain-kehitys tuo minulle jatkuvasti uusia kokemuksia ja yllätyksiä. Tänään, kun puhumme blockchainista, se on paljon pidemmälle kuin vain bitcoin ja tärkeimmät ERC-20-merkit. Alan johtavana toimijana toivomme, että OKChainista tulee inspiraatio lisää innovaatioita ja houkuttelee lisää kykyjä liittymään blockchain-vallankumoukseen kanssamme. “

OKEx DEX – ensimmäinen hajautettu sovellus OKChainissa

OKChainin lisäksi OKEx DEX, OKExin hajautettu vaihto-osa, on myös innovaatio, jota ei pidä hukata.

OKEx DEX: n tärkeimmät ominaisuudet

  • – Käyttäjät, joilla on korkeampi suojaus, hallitsevat omaisuutta täysin
  • – Reaaliaikainen omaisuuden saapuminen, joka tekee jokaisesta kaupasta tehokkaan ja helpon
  • – Läpinäkyvät liiketoimet, joiden luottamus yksityishenkilöiden välillä on pienempi

700 miljoonaa kiertämätöntä OKB: tä tuhotaan

OKB on OKEx-ekosysteemin alkuperäinen tunnus, jota miljoonat käyttäjät tukevat laajasti sen syntymästä lähtien. OKEx on sitoutunut tutkimaan ja laajentamaan OKB: n ekologisia sovelluksia ja täydentämään takaisinosto- ja palamisjärjestelmää tulevaisuudessa.

OKChain-testiverkon käynnistämisen jälkeen poltetaan yhteensä 700 miljoonaa käyttämätöntä OKB: tä. OKB siirtyy absoluuttiseen deflaatioon ja siitä tulee maailman ensimmäinen täysin kiertävä alusta. Poltustunnus tulee OKExiltä, ​​mutta se tulee kokonaan markkinoilta takaisinosto- ja polttojärjestelmämme kautta.

OKB-haltijat ovat tärkeä liikkeellepaneva voima OKChainin kehittämisessä ja edistämisessä, kartoittamalla 100% geneesi-lohkosta OKB-haltijoille, OKT ja OKB yhdistetään toisiinsa edistämään OKChainin ekologista kehitystä. OKT ja OKB ovat erottamattomia OKChainissa, koska OKT vahvistaa OKB-ekosysteemin kehitystä. OKT-kaupankäynti on käytettävissä, kun OKChain-mainnet on käynnissä.

Katso lisätietoja tässä.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.


Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map