OKChain-päivitykset ja Validator-valinta alkavat

OKEx (www.okex.com), maailman suurin kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, ilmoitti OKExin kehittämän kaupallisen julkisen ketjun OKChainin 0.10-version julkaisemisesta 25. toukokuuta. Validointivalinnan ja osinkomekanismin säännöt on muutettu. paljastettiin samaan aikaan. Käyttäjät, jotka ovat kiinnittäneet OKT-tunnuksen, voivat äänestää enintään 30 ehdokasta yhdellä äänestysluvulla ja tuottaa 21 vahvistajaa.

Päivityksen jälkeen OKChainista tulee ensimmäinen salakirjoituksen kehittämä julkinen ketju tukemaan kolmansien osapuolten instituutioiden pääsyä. Samalla OKChain käynnisti validointikandidaattien rekrytoinnin maailmanlaajuisesti ja kutsui käyttäjät ja instituutiot osallistumaan.

“Toivomme, että lisää käyttäjiä ja instituutioita osallistuu OKChainiin. OKChainin ekologisen rakentamisen perusta on tärkeä valmistelu ennen OKChain-mainnetin käynnistämistä ”, sanoi OKExin strategiajohtaja Alysa Xu. “Uuden 0.10-version perusteella käyttäjät voivat toteuttaa tahtonsa äänestysmekanismin avulla ja tehdä valintoja, jotka ovat heidän omien etujensa mukaisia ​​ja monipuolisia OKChainin kehitystä. Odotamme innolla avoimen, hajautetun, käytännöllisen ja monipuolisen ekosysteemin rakentamista maailmanlaajuisten käyttäjien kanssa. “

OKChain, luvaton ja hajautettu julkinen ketju

Verrattuna muihin vaihdon julkisiin ketjuihin, OKChain pyrkii noudattamaan hajauttamisen ihanteita hyödyntämällä lähdekoodissaan vertaisverkon luonnetta, peruuttamattomuutta ja tehokasta autonomiaa. Koska kaikki osallistujat, mukaan lukien OKEx kehittäjänä, eivät voi hallita tätä julkista ketjua.

Lisäksi sen sijaan, että OKChain vaatisi solmujen toimittamaan ehdotuksen julkisen ketjun “kuvernöörille” ennen jokaista perinteisen julkisen ketjun toimintaa, solmujuoksijat voivat kehittää DEX: ää ja dApp: ta tai päättää, mitkä solmut suorittavat DEX: n ja dApp: n. salausvaluutat ja kaupankäyntiparit listattavaksi ilman, että tarvitsee hankkia mitään lupaa ”kuvernööriltä”. Pähkinänkuoressa OKChain on täysin yhteisön autonominen julkinen ketju.

Äänestyssäännöt antavat äänestäjille korkean autonomian tason

OKChain ottaa käyttöön edustavan järjestelmän. OKT-tunnuksen kiinnittäneistä OKT: n omistajista tulee äänestäjiä, jotka voivat valita tulla tavalliseksi äänestäjäksi äänestämään suoraan validoijia tai siirtämään äänioikeutensa toiselle tilille, nimeltään “valtakirjoittaja” äänestämään heidän puolestaan..

Jokainen äänestäjä saa äänestää enintään 30 validator-ehdokasta. Esimerkiksi, jos käyttäjä kiinnitti 100 OKT: tä, hän voi antaa 100 äänestystä kullekin enintään 30 validatoriehdokkaalle. 21 parasta ehdokasta, joilla on eniten ääniä, muodostavat validatorien ydinsarjan, kun taas toiset toimivat validointikandidaateina.

On osoitettu, että 21 validatoria on kypsin ratkaisu, ja se voi maksimoida tasapainon ekologisen hajauttamisasteen ja ekologisen toiminnan tehokkuuden välillä. Äänestysmekanismista alkaen verrattuna "valitsemalla paras" ja "valitsemalla muutama hyvä", jälkimmäinen on vikasietoisempi. Lisäksi se voi myös tehokkaasti heikentää suurten OKT-haltijoiden vaikutusta OKChain-mainnetin lanseerauksen alkuvaiheessa, jotta äänestystulokset kuvastavat paremmin kaikkien OKT-haltijoiden toiveita OKChain-ekosysteemissä.

OpenDEX & DEX Operator, OKChainin uudet käsitteet

0.10-versiossa OKChain oli edelläkävijä OpenDEX-malli ja DEX-operaattori. OpenDEX-mallin mukaan OKChain tarjoaa kaiken tarvittavan ydinteknologian solmuille, erottaen julkisen ketjun operaattorin DEX-operaattorista, joka yhdistettiin yhtenä useimmissa tapauksissa ennen.

Uudet konseptit tekevät DEX-operaattorin ja julkisen ketjuoperaattorin välisestä suhteesta enemmän samanlaisen kuin ETH-ketjun ja ERC20: n välillä. OKChain sallii kaikkien solmujen rakentaa omat DEX- ja kaupankäyntiparinsa ilman kynnystä. Lisäksi solmujen ei tarvitse vain maksaa korkeita palvelimista ja tekniikoista aiheutuvia kustannuksia, vaan myös tulevaisuuden jatkuvat edut.

Useita tulolähteitä OKChainilta

"OKChain-testiverkon 0.10-version päätavoitteena on selkeyttää edelleen oikeuksia ja etuja, joita solmun käyttäjät voivat jakaa OKChain-ekosysteemissä “, sanoi Alysa Xu” Käyttäjät, jotka osallistuvat OKChain-ekosysteemin rakentamiseen eri identiteettien avulla, voivat saada useita etuja, mukaan lukien estää sukupolven palkkio, äänestyspalkkio, sovituspalkkio, transaktiomaksu jne. “


Julkisten tietojen mukaan 100% geneettisestä lohkosta OKT kartoitetaan OKB: n haltijoille, mikä tarkoittaa, että OKB: n haltijoista tulee ensimmäinen OKT-haltijoiden erä ja he etenevät joillakin aloilla, mukaan lukien supernodeiksi tuleminen, äänestäminen, DEX-operaatio jne. Lisäksi lisäksi OKT: tä lasketaan liikkeeseen 1–5% vuodessa, josta osan odotetaan toimivan lohkopolitiikkapalkkiona ja toisen äänestyspalkkiona. Sen lisäksi DEX-operaattorit saavat myös tuloina vastaavan palkkion, transaktiomaksun jne.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map