Naisten blockchain-voimaannuttaminen – OKEx juhlii #WomenInCrypto -palvelun kanssa

OKEx (www.okex.com), maailman suurin kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi, aloitti sosiaalisen kampanjan kansainvälisen naistenpäivän (8. maaliskuuta) välisenä aikana osoittamaan arvostusta ja omaksumaan naisten vaikutusmahdollisuudet teollisuudelle. OKEx kutsui yli 20 naisjohtajaa, jotka kukoistivat lohkoketju- ja salausalalla eri segmenteillä, esim. mediakenttä, vaikuttajat ja organisaation johtajat jakamaan inspiraationsa tälle kentälle ja näkemyksensä tulevaisuuteen.

”Kansainvälinen naistenpäivä on iso päivä kaikille juhlia sukupuolten tasa-arvoa ja naisten vaikutusmahdollisuuksia. Nöyrä-erinomainen-ahkera-johtaja. Se on tarkoitettu naisille, jotka ovat vahvoja ja tuottavat myönteisiä vaikutuksia miesten hallitsemassa salausteollisuudessa. Jotkut saattavat jättää huomiotta ilmiömäisen työnsä ja laiminlyödä uskomattomat kykynsä, mutta silti he jatkavat ja työskentelevät vieläkin kovemmin ”, sanoi OKExin toimitusjohtaja Jay Hao.

2020 – Naisten vaikutusmahdollisuuksien vuosi

2020 on naisten vaikutusmahdollisuuksien ja sukupuolten tasa-arvon vuosi enemmän kuin koskaan ennen. Naisten osuus Bitcoin-yhteisössä kaksinkertaistui 5%: sta vuonna 2018 lähes 12,8%: iin viimeaikaisten tietojen mukaan CoinDance. Viime vuosina enemmän naisia ​​on astunut salaustilaan. Lisäksi he osoittivat ainutlaatuisen mielensä, luovuutensa ja johtajuutensa salauksessa antamalla poikkeuksellisen panoksensa teollisuudelle.

“#WomenInCrypto -kampanja ei ole vain juhla tänään, vaan se lisää tietoisuutta sukupuolten tasa-arvosta. Arvostamme OKExillä naiskykyjämme ja olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet korkean sukupuolten välisen monimuotoisuuden kaikissa toimistoissamme. Tulevaisuudessa jatkamme naisten vaikutusmahdollisuuksien luomista ja onnellisen ja harmonisen työpaikan luomista sukupuolten tasa-arvon kanssa. ” Jay lisäsi äskettäin avoimessa kirjeessä.

Kuultavaksi OKEx pyyhkäisi Blockchain-ääniä korkealle ja matalalle

Tätä mielekästä kampanjaa varten se keskittyy heidän hämmästyttäviin saavutuksiinsa, jotka muokkaavat salaustilaa, ja heidän oivalluksiinsa siitä, kuinka kaikki naispuoliset salausyhteisöt voivat vaikuttaa yhdessä.

”Fintech avaa uusia mahdollisuuksia työskenteleville naisille, jotka tavallaan avaavat uusia näköaloja fintech-teollisuudelle. Se on molempia osapuolia hyödyttävä prosessi. Salassa näkyy yhä enemmän vahvoja naisia, ei myöskään ole sattumaa, että blockchainin johtaja yhdessä maailman vaikutusvaltaisimmista yhteisöistä – Maailman talousfoorumissa – on nainen, loistava ammattilainen ja kolmen lapsen äiti ”, Sanoi Kristina Lucrezia Cornèr, Cointelegraphin, joka on tunnettu maailmanlaajuinen kryptovaluutta-mediaalusta, toimitusjohtaja. ”Naiset ovat suuri resurssi taloudelle, joten olkaamme vahvoja naisia. Voimmeko rohkaista heitä, kouluttakaamme heitä. “

“Olemme entistä parempia kertomuksen kiristämisessä, selittämässä kryptovaluutan etuja ylikuormittamatta sitä, rakentamalla infrastruktuuria, myymällä tuotteita, jotka ovat käyttäjäystävällisempiä ilmeisten yleispalvelun tarjoajien kanssa. Mutta on vielä paljon tehtävää ja paljon tilaa kaikentyyppisille ihmisille liittyä mukaan ”, kertoi Bitcoinistin kryptovaluutta-toimittaja Christina Comben, joka on lopullinen lähde lohkoketju- ja salausuutisiin. ”Ymmärrä, että suurin este pääsylle voi olla sinä. Kyllä, tämä on miesten hallitsema teollisuus, mutta kukaan ei aktiivisesti kiellä naisilta pääsyä. Monet saapuneista naisista tappavat sen avaruudessa. Blockchain on sukupuolineutraali. Älä anna kenenkään saada sinut ajattelemaan toisin ja älä anna minkään estää sinua. “

”Salaus, sellaisena kuin tiedämme sen, on rakennettu paitsi blockchainille myös vahvalle yhteisölle. Me, naiset, olemme luonnollisia yhteisön rakentajia. Nyt on meidän aika kokoontua ja osallistua salaukseen tavoitteena saavuttaa taloudellinen riippumattomuus ja hyödyntää luontaista taitopakettiamme. Aivan kuten käyttämämme dollarit ovat poliittisia lausuntoja – Bitcoin ei ole erilainen ”, sanoi Crypto.comin institutionaalisen myynnin johtaja Diana Pires. “Olemme vuosituhansien ajan antaneet äänemme kuulematta – kryptovaluutta antaa meille mahdollisuuden tulla kuulluksi.”

Salatut naiset ovat pitkään olleet aliedustettuina, ja he ansaitsevat loistamisen ja kohtelun samalla kunnioituksella ja mahdollisuuksilla. Kuumien uutisten Bitcoin Halfingin lisäksi olisi ilo ottaa sivuhuomautus arvostamalla eri kasvualaa. Vieraile OKExin Twitterissä saadaksesi lisää salattujen naisten tarjouksia.

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien lieventämiseksi..

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner