Hyvää syntymäpäivää, OKEx!

Juhlimme menneisyyttämme, inspiroimme tulevaisuutta

Saatat tuntea meidät johtavana salakirjoituksena The Blockchain Islandilla, mutta tiedätkö, että vietämme toisen vuosipäiväämme 31. lokakuuta?

OKEx on edennyt pitkälle tullakseen yhdeksi maailman suurimmista spot- ja futuuripörsseistä. Perustamisensa jälkeen olemme listanneet jo yli 400 futuuri- ja spot-kauppaparia, ja meillä on suuri kaupankäyntimäärä. Asiat eivät kuitenkaan ole olleet kaikki meille ruusuisia, varsinkin kun meidän on jatkuvasti kohdattava kilpailijoiden syytöksiä ja kritiikkiä.

Tänään olemme kääntämässä uutta sivua vankalla OKB-ekosysteemillä, parannetuilla kauppa- ja turvajärjestelmillä, innovatiivisilla projekteilla ja maailmanlaajuisella laajentumisella. Tämän merkittävän tapahtuman kunniaksi odotetaan innolla näitä jännittäviä projekteja, joiden parissa olemme työskennelleet kuukausien ajan ja joiden odotetaan tulevan vuonna 2020!

Globaali itsesääntelyorganisaatio (SRO)

1.jpeg

Alan johtajana olemme ottaneet rohkeasti askeleen eteenpäin parantaaksemme asioita koko teollisuudelle. Vain yhteistyöllä vaihdot voivat asettaa standardeja taloudellisen turvallisuuden tuomiseksi miljoonille ihmisille, minkä vuoksi perustimme maailmanlaajuisen itsesääntelyorganisaation (SRO) yhdistämään alan muut vaihdot.

Ilmoitettu DELTA-huippukokouksen avajaiskokouksen aikana, SRO on vakiokokoelma käytäntöjä ja käytäntöjä jotka asetetaan paikoilleen. Se on riippumaton, jäsenpohjainen organisaatio, joka on avoin kaiken kokoisille ja lainkäyttöalueille. SRO kehottaa maailmanlaajuisen salakauppayhteisön jäseniä yhdistämään kädet digitaalisen omaisuuden markkinointia, listaamista ja poistamista koskevien standardien vahvistamisessa, ja muut koko teollisuuden kasvun kannalta kriittiset tuotteet.

Toivomme, että jäsenvaihdot voivat työskennellä yhdessä määrittääkseen ja hyväksyäkseen standardit digitaalisen omaisuuden käyttöönoton edistämiseksi maailmanlaajuisesti ja lisäarvon tuottamiseksi yhteisölle suojaamalla sijoittajia ja kauppiaita samalla kun edistetään innovaatioita koko OKB: n ekosysteemissä.

OK. Ketju & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Se vihdoin tapahtuu – uusi oma lohkoketju OKChain ”on viimeisessä kehitysvaiheessa ja testnet on käynnistämässä. Kun OKChainista tulee vakaa, siirrämme verkon alkuperäisen tunnuksen OKB Ethereum ERC-20 -tunnisteesta omaan OKChain-mainnetiin.

Ensimmäinen hajautettu vaihto (DEX) on myös saatavilla verkossa siihen mennessä, ja avaamme supernoodivalinnat lohkoketjulle. OKB: n avulla käyttäjät voivat äänestää suosikki supernoodiehdokkaansa ja maksaa transaktiomaksut OKDEx: llä. OKB: tä käytetään myös token-ennakkomyyntiin, ja projektitiimien on tulevaisuudessa maksettava super-solmut OKB palvelumaksuina.

USDT-marginaali & Tunnuskatteiset marginaalit & Vaihtosopimukset

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Futuurikaupan kysyntä on aina ollut vahvaa salausalalla, ja monet salauspörssit pyrkivät pääsemään avaruuteen. Tarjotaksemme käyttäjille enemmän vaihtoehtoja kaupankäynnissä, käynnistämme futuurit Tetherin USDT: llä pian, jonka on tarkoitus alkaa julkaista tämän vuoden marraskuussa.

Kaksi uutta johdannaissopimusta antavat käyttäjille mahdollisuuden avata vivutettuja positioita tai ryhtyä vivutettuihin positioihin ostamaan tai myymään omaisuuserää, tässä tapauksessa USDT: n kanssa.

Käyttämällä vain USDT: tä vakuudena käyttäjät voivat nyt avata BTC-, ETH- ja muut sopimukset ilman vaivaa vaihtaa eri kryptovaluuttojen välillä, säästää aikaa ja kustannuksia.


USDT-futuurisopimukset käynnistetään 14. marraskuuta, ja simulointi alkaa 5. marraskuuta. USDT Perpetual Swap käynnistetään 9. joulukuuta, ja simulointi alkaa 30. marraskuuta.

OKMSX, Digital Security Asset Exchange

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Muutettuamme pääkonttorin Maltalle olemme yhdessä Maltan pörssi Holdingsin digitaalisen ja fintech-osaston MSX: n kanssa käynnistämässä uuden pörssin tukemaan Maltan Blockchain Island -aloitetta. Tämä yhteisyritys merkitsee luottamustamme Maltan hallitukseen sekä sitoutumistamme tarjoamaan tehokas, turvallinen ja avoin lohkoketjuympäristö käyttäjille ympäri maailmaa.

Operatiivinen johtajamme Andy Cheung kutsui kaupankäyntialustaa “institutionaalisen tason vaihdoksi suojaustunnuksille”, joka hyödyntää pörssin “digitaalisen omaisuuden operaatioita ja teknologiaosaamista”. Hyödyntämällä Maltan pörssin kokemusta sääntelyn noudattamisesta OKMSX on ollut töissä vuoden ajan ja on nyt lähellä viimeistä kehitysvaihettaan. odotetaan käynnistämistä vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla.

Lisää OKB-sovelluksia

Siitä lähtien, kun OKB siirtyi Ethereumin lohkoketjuun tämän vuoden huhtikuussa, olemme pyrkineet nopeuttamaan natiivimerkkimme laajaa käyttöönottoa mahdollisimman monessa päivittäisessä elämässä. Olemme viime aikoina ylpeitä siitä, että olemme esittäneet toimitusjohtajamme Jay Haon Twitterissä 14 uutta tapaa käyttää OKB: täsi, mukaan lukien rahoituspalveluiden vastaanottaminen, kyberturvallisuuden parantaminen ja verkkokaupat jne.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Haluamme vilpittömästi ilmaista suurimman kiitoksemme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kaikille, jotka ovat tukeneet ja seisoneet vieressämme. Jatkamme vankan blockchain-ekosysteemin kehittämistä käyttäjille, ja olemme kaikki valmiita yhdistämään erinomaisia ​​innovatiivisia blockchain-hankkeita helpottaaksemme OKExin ekokehitystä ja edistääkseen blockchain- ja digitaalisen omaisuuden teollisuutta.

Tietoja OKEx: stä

Maailman suurin ja monipuolisin kryptovaluuttamarkkinapaikka, OKEx, on maailmanlaajuinen salauskauppias, kaivostyöntekijä ja institutionaalinen sijoittaja, joka hallitsee salausvaroja, parantaa sijoitusmahdollisuuksia ja suojaa riskejä. Tarjoamme spot- ja johdannaiskauppaa, mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot, tärkeimmistä kryptovaluutoista, tarjoamalla sijoittajille suurta joustavuutta strategioidensa muotoilussa voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti:

Vivien Choi

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map