Elokuun aallon ajaminen OKEx Jumpstart -kolikoilla

Malta, 21. elokuuta 2020 – Elokuu on toistaiseksi osoittautunut lupaavaksi kuukaudeksi monien tärkeimpien OKEx-merkkien hinnoille. Erityisesti OKEx Jumpstart, OKExin tunnushautomo, joka on tähän mennessä käynnistänyt 26 projektia OKExillä, näki ennätykselliset ROI: t useista projekteista. Ensimmäisen kerran vuonna 2019 aloitettu OKEx Jumpstart on merkintämyyntialusta, joka auttaa laadukkaita blockchain-hankkeita julkistumaan ja pääsemään listalle likvideillä ja maailmanluokan markkinoilla. Jumpstartilla on lisäetuna se, että se auttaa tukemaan blockchain-markkinoiden kasvua ja kannustamaan terveellistä digitaalisen omaisuuden ekosysteemiä.

OKExin toimitusjohtaja Jay Hao uskoo, että Jumpstart houkuttelee yhä suurempaa määrää projekteja OKExin tuotemerkin, käyttäjäkunnan ja markkinointiresurssien vahvuuden vuoksi, kommentoi:

”Monissa projekteissa Jumpstartin kaltaisen vahvan inkubaattorin edut katsotaan suureksi parannukseksi ICO: ssa. Jumpstartin avulla OKEx toimii luotettavana välittäjänä tilaajien ja projektiryhmän välillä, joka pyrkii käynnistämään tunnuksensa. Vaikka sijoittaminen mihinkään salakirjoitukseen liittyy oma riski, ja sijoittajia kehotetaan aina tekemään oma tutkimus, Jumpstartiin osallistuvilla OKB: n haltijoilla on vakuutus siitä, että OKEx on suorittanut ankaraa huolellisuutta kaikkien lueteltujen tarjousten kannattavuuden ja uskottavuuden suhteen. ”

Useat viimeaikaiset Jumpstart-projektit, erityisesti ne, joissa on mukana DeFi, ovat erottautuneet odotuksia paremmin ja tuottaneet suuria tuottoprosentteja varhaisille sijoittajille.

TIETÄ

Jumpstartin 9. myyntimerkki TIETÄ käynnistettiin 14. marraskuuta 2019. ROAD on automaattinen pääkirja, joka kattaa lohkoketjutekniikkaan perustuvat autojen koko elinkaaren vuorovaikutus- ja kirjanpitojärjestelmät. Listahinnasta 0,0143 dollaria ROAD ylitti 0,03 dollarin 1. elokuuta 2020, mutta se nousi korkeimmalle yli 0,17 dollarille elokuun puolivälissä ja laski 0,13 dollariin kirjoitushetkestä lähtien. ROAD: n noin 1000%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentilla ROAD: n tähtien suorituskyky on erityisen huomionarvoista Jumpstart-kolikoiden keskuudessa.

WaykiChain (WGRT)

WaykiKetju (WGRT) oli 14. Jumpstart-projekti, joka käynnistettiin 17. kesäkuuta. WaykiChain on julkinen lohkoketju, joka keskittyy lohkoketjutekniikkaan ja sovelluskehitykseen. WaykiChain pyrkii rakentamaan maailmanluokan hajautetun alustan ja ekosysteemin ja lanseerasi ensimmäisen älykkääseen sopimukseen perustuvan peliennustuksen DApp toukokuussa 2018. WGRT: n noteeraushinnasta 0,003 dollaria nousi elokuun alussa 0,0122 dollariin, mutta puolivälissä nousi tasaisesti 0,027 dollariin -Elokuu. Lähes 1000 prosentin sijoitetun pääoman tuottoprosentilla WGRT on yksi vuoden 2020 Jumpstart-tarjouksista.

HyperDAO (HDAO)

Jumpstartin 10. merkki-myynti HyperDAO: n kanssa (HDAO) käynnistettiin 25. helmikuuta 2020. Hajautetun pääkirja- ja lohkoketjutekniikan tukemana HyperDAO pyrkii tarjoamaan tehokkaan, avoimen ja luotettavan DeFi-ekosysteemin, jota hallitsevat yhteisön jäsenet. Listautumishinnalla 0,01 dollaria HDAO nousi elokuun alussa 0,022 dollariin, mutta nousi 50% ja nousi korkeimmaksi 0,033 dollariin ennen laskeutumistaan ​​0,0245 dollariin kirjoituksen aikaan..

Vertailun vuoksi muissa Jumpstart-hankkeissa rekisteröitiin vähemmän voittoja elokuussa, mutta niiden ROI: t olivat edelleen suuret IEO: nsa jälkeen.

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd (DEP)

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd tai DEA käynnisti DEP-tunnuksen – OKEx Jumpstartin 11. projektin – kahdella tilaajaistunnolla 8. huhtikuuta 2020. DEA, a "PlayMining" (ts. minun-pelaamisen aikana) -alusta on omistettu luomaan merkittävä digitaalinen viihdetalous hyödyntämällä lohkoketjua taustalla olevana tekniikkana. DEP: n noteeraushinta oli 0,0025 dollaria, ja se kasvoi massiivisesti koko vuoden 2020 toisella ja kolmannella vuosineljänneksellä ja saavutti 0,008077 dollaria elokuun alussa. Huolimatta hinnan laskusta 0,007706 dollariin, DEP: n ROI on kirjoitushetkestä huolimatta edelleen yli 300%.

NDN-linkki (NDN)

OKEx Jumpstart käynnisti NDN Linkin (NDN) 13. Token-myyntiprojektina 20. toukokuuta 2020. NDN Link kehittää tulevaa verkkotekniikkaa nimeltä Named Data Networking. NDN Linkin tavoitteena on rakentaa sisältöpainotteinen, seuraavan sukupolven verkkotekniikka, jonka tehtävänä on edistää seuraavan sukupolven Internet-sovellusten ja -palvelujen kehittämistä. NDN: n noteeraushinta oli 0,006 dollaria, ja se nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 0. 0282 heinäkuun puolivälissä, joka laski elokuun alussa 0,01304 dollariin ja on tällä hetkellä noin 0,0104 dollaria..


Lisätietoja OKEx Jumpstart -sovelluksesta on osoitteessa https://bit.ly/2CItyzA

LOPPU

Tietoja OKEx: stä

Maailman johtava kryptovaluutta-spot- ja johdannaispörssi OKEx tarjoaa monipuolisimman markkinapaikan, jossa maailmanlaajuiset salauskauppiaat, kaivostyöläiset ja institutionaaliset sijoittajat tulevat hallitsemaan salausvaroja, parantamaan sijoitusmahdollisuuksia ja suojaamaan riskejä. Tarjoamme suurten kryptovaluuttojen spot- ja johdannaiskauppaa – mukaan lukien futuurit, ikuiset swapit ja optiot – tarjoamalla sijoittajille joustavuutta muotoillessaan strategioita voittojen maksimoimiseksi ja riskien vähentämiseksi.

Mediakontakti

Vivien Choi

Sähköposti: [email protected]

@vivienchoi

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map