Sijoittaminen Zcashiin (ZEC) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Zcash (ZEC) on suosittu kryptovaluutta ja hajautettu lohkoketju. Verkko tunnetaan keskittymisestä yksityisyyteen. Zcash oli ensimmäinen kolikko, joka antoi todellisen nimettömyyden julkisessa lohkoketjussa. Tämä vertaisverkko sisältää strategioiden yhdistelmän pysyä arvokkaana, mukaan lukien rajattu tarjonta, tietosuojavaihtoehdot ja vaihdettavuus.

Mitä ongelmia Zcash (ZEC) ratkaisee?

Suurin ongelma Zcash Yritykset korjata markkinoita ovat yksityisyyden puute. Salausmarkkinoiden alkuaikoina ihmiset olettivat väärin, että heidän tapahtumansa olivat yksityisiä. Todellisuudessa päinvastoin oli totta. Kuitenkin vuosia ennen kuin blockchain-rikostekniset yritykset suosivat ja valaisivat tätä tilannetta. Zcash antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä nimettömiä tapahtumia verkon ainutlaatuisten järjestelmien kautta.

Zcashin (ZEC) edut

Zcash tuo markkinoille joitain arvokkaita etuja. Käyttäjät voivat tehdä ostoksia, investointeja ja lahjoituksia luottavaisin mielin, koska verkko tarjoaa käyttäjille avoimia ja luottamuksellisia tapahtumia. Tässä on joitain verkon parhaita etuja.

Yksityisyys

Zcash on kyse yksityisyydestä. Verkko ottaa käyttöön nollatiedon todisteet kaikkien tietojen salaamiseksi. Tämä lähestymistapa on ensimmäinen markkinoilla ja on auttanut Zcashia pysymään alkuun kryptovaluuttana sen perustamisesta lähtien.

Zcash-kotisivu

Zcash-kotisivu

Syttyvä

Zcash on vaihdettavissa. Vaihtuvuus tapahtuu, kun sinulla on valuutta, joka voidaan vaihtaa mihin tahansa muuhun samaan valuutaan ja jota on mahdotonta tulkita toisistaan. Fiat-valuutta on läheinen esimerkki täydellisestä vaihdettavuudesta. Jokaisella dollarilla on sama arvo. Fiat-valuutta ei ole todellinen vaihdettavuus, koska valuutassa on yksilölliset sarjanumerot, joita voidaan käyttää näiden varojen seuraamiseen. Zcash suorittaa tämän tehtävän ilman näitä sarjanumeroita. Vaikuttavasti blockchain toimii sitomatta kolikoita ketjun historiaan, mikä takaa kryptovaluutan vaihdettavuuden ja tekee melkein mahdottomaksi seurata blockchain-tutkijoiden kanssa.

Niukkuus

Niukkuus on toinen plus Zcash-sijoittajille. Verkko jakaa Bitcoinsin niukkuuden kolikoiden kokonaismäärästä. ZEC-kolikoita lasketaan liikkeeseen vain 21 miljoonaa projektin elinkaaren ajan.

Skaalautuvuus


Zcash voi käsitellä tapahtumia paljon nopeammin kuin Bitcoin. Se on myös skaalautuvampi. Skaalautuvuusongelmat vaivaavat edelleen Bitcoin-käyttäjiä. Kun markkinat ovat kiireisiä, palkkiot ja viivästykset mitätöivät sen käteisominaisuudet. Zcash muuttaa joitain järjestelmiä parantamaan Bitcoinin suorituskykyä merkittävällä tavalla.

Turvallisuus

Zcash ansaitsi maineen omistautumisestaan ​​turvallisuuteen. Tämä projekti kehitettiin käyttämällä vertaisarvioitua tieteellistä lähestymistapaa. Tämä strategia on tehnyt Zcashista yhden kaikkien aikojen turvallisimmista yksityisyyden kolikoista.

Kuinka Zcash (ZEC) toimii?

Zcash on ainutlaatuinen muutamalla eri tavalla. Ensinnäkin se on yksi harvoista julkisista kirjanpidoista, joka tarjoaa käyttäjille todellisen nimettömyyden. Verkon avulla käyttäjät voivat valita yksityisiä tapahtumia, kun he haluavat enemmän suojaa. Erityisesti vain yksityiset liiketoimet eivät ole näkyvissä. Kuka tahansa verkkoa tarkasteleva henkilö voi nähdä kaikki julkiset tapahtumat.

zk-SNARK

Zcashin ytimessä on zk-SNARK-protokolla. Erityisesti, zk-SNARK tarkoittaa “Zero-Knowledge Supccinct Non-Interactive Argument of Knowledge”. Tämä on Zcashin tietosuojavaihtoehdon taustalla oleva tekniikka. Sen muotoilun ansiosta solmujen on helppo tarkistaa tapahtumat nopeasti.

Transaktiovaihtoehdot Zcash Blockchainissa

Transaktiovaihtoehdot Zcash Blockchainissa

Zk-SNARK-tapahtumia kutsutaan myös suojatuiksi liiketoimiksi. Nämä tapahtumat suoritetaan suunnilleen samalla tavalla kuin tavalliset, tärkein ero on, että ne tapahtuvat tosiasiallisesti paljastamatta niiden sisältöä. Zcash-käyttäjät voivat nähdä aina, kun suojattuja tapahtumia tapahtuu lohkoketjussa. Nämä tapahtumat alkavat z: llä ja menevät nimellä “z-addrs”.

Zcash-tapahtumat

Normaalit Zcash-tapahtumat sisältävät lähetysosoitteen, vastaanotto-osoitteen, tilin saldon ja pienen tapahtumamaksun. Nämä tiedot vaihtelevat yksityisen lähetystoiminnon aikana. Erityisesti tapahtumat ovat täysin anonyymejä, kun ne lähetetään kahden z-osoitteen välillä.

Kaksi avainta

Zcashin verkko perustuu palvelunsa tarjoamiseen kaksoisavaimen järjestelyyn. Näitä avaimia käytetään tarkastustarkoituksiin tai tietojen jakamiseen paljastamatta niitä koko maailmalle. Ensimmäistä näppäintä kutsutaan näkymäavaimeksi. Tämän avaimen avulla jotkut henkilöt voivat nähdä yksityisiä tietoja tapahtumista. Toinen avain tunnetaan kulutusavaimena. Tätä avainta käytetään varojen käyttämiseen käyttäjien välillä.

ZEC (Zcash-tunnus)

ZEC-tunnus on voimakas liittolainen niille markkinoilla, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä. Tämä tunnus pysyy johdonmukaisesti 20 parhaan salausvaluutan markkinaosuuden suhteen. ZEC on rajoitettu 21 miljoonaan kolikkoon aivan kuten Bitcoin.

Yhteisymmärrys

Zcash-verkko käyttää muutettua Proof-of-Work-konsensusmekanismia verkon suojaamiseen. Tätä uudistettua PoW-mekanismia kutsutaan Equihash-kaivosprotokollaksi. Sen tarkoituksena on validoida tapahtumia, estää kaksinkertainen kulutus ja palkita kaivostyöläiset uusilla ZEC-kolikoilla. Tämä järjestelmä on nopeampi kuin Bitcoinin PoW-mekanismi.

Zcashin (ZEC) historia

Zcashin historia alkaa jo vuonna 2013. Projekti alkoi täysin erilaisena verkostona, joka tunnetaan nimellä Zerocoin. Tämä yksityisyysraha oli John Hopkinsin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen parin jäsenen ideointi Baltimoressa. Erityisesti Zerocoinin ovat kehittäneet Matthew Green, Christina Garman, Ian Miers ja Aviel Rubin.

Vuonna 2014 uusi protokolla syntyi MIT-salausyhteistyön jälkeen. Tässä uudessa kolikossa on edistyneempiä ominaisuuksia. Sen nimi oli Zerocash. Zcash perustettiin pian verkostossa lokakuussa 2016. Samanaikaisesti tuli voittoa tavoittelematon Zcash-säätiö. Tämä ryhmä pyrkii kehittämään ja laajentamaan Zcash-ekosysteemiä tulevaisuudessa.

All-Star-joukkue

Zcashilla on yksi markkinoiden arvostetuimmista joukkueista. Zooko Wilcox on Zcashin toimitusjohtaja. Hänet tunnetaan parhaiten amerikkalaisena tietoturva-asiantuntijana ja Least Authority Enterprisesin toimitusjohtajana. Häntä avustivat UC Berkeleyn tietojenkäsittelytieteen tiedekunnan jäsen ja Zcashin perustaja Alessandro Chiesa.

Erityisesti kryptografi Matthew D. Green Johns Hopkinsin yliopistosta oli myös osa perustajaryhmää ja Roger Ver oli yksi yrityksen alkuperäisistä sijoittajista. Ethereumin perustaja Vitalik Buterin allekirjoitti myös neuvonantajansa Zcash-projektissa.

Yritys

Toisin kuin monet alan hajautetut projektit, Zcashilla on yritys sen kehittämisen takana. Erityisesti Zcash Company on yritys, joka johtaa tätä projektia. Tämä voittoa tavoitteleva yritys pyrkii tekemään Zcashista yleisen nimen yksityisyyden harrastajien keskuudessa. Mielenkiintoista on, että 10% kaikesta ensimmäisen neljän vuoden aikana louhitusta Zcashista annetaan yrityksen sidosryhmille vuoteen 2020 asti.

Merkittäviä kumppanuuksia

Ei ole yllätys kuulla, että Zcashin tähtinen kehitystiimi pystyi turvaamaan merkittäviä kumppanuuksia sen perustamisesta lähtien. Esimerkiksi perinteinen rahoituslaitos JPMorgan teki yhteistyötä Zcashin kanssa kehittääksesi ja sisällyttääkseen yksityisyyden zk-SNARKs-kerroksensa blockchain-projektiin. Pankin johtajat totesivat ennustavansa, että sen arvo koskisi lähes 60 000 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Zcashin perustaja Zooko Wilcox

Zcashin perustaja Zooko Wilcox

Zcashia voidaan käyttää maksamaan lääketieteelliset laskunsa näyttämättä tosiasiallisesti sen sisältöä. Näin ollen Ethereum tekee yhteistyötä Zcashin kanssa integroidakseen yksityisyysteknologiansa Ethereum-verkkoon. Lisäksi tämä kryptovaluutta sai tukea Yhdysvaltain puolustusalan edistyneiden tutkimusprojektien virastolta (DARPA) ja Israelin tiede- ja teknologiaministeriöltä salausjärjestelmiensä kehittämiseksi. Mielenkiintoista on, että jotkut markkinoilla uskovat, että tämän siirron oli tarkoitus ymmärtää paremmin verkon yksityisyysominaisuuksien ominaisuuksia.

Kuinka ostaa Zcash (ZEC)

ZEC on suosittu kolikko nykyään. Löydät sen markkina-arvon suhteen maailman parhaasta pörssistä, Binance. Suurin osa pörsseistä ei tarjoa tätä kolikkoa fiat-pareittain. Sinun on ensin ladattava tilisi fiat-valuutalla ja muunnettava se ETH: ksi tai BTC: ksi. Kun sinulla on BTC, sen muuntaminen Zcashiksi kestää sekunteja.

Sijoittaminen Zcashiin (ZEC) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Zcashiin (ZEC) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Zcashiin (ZEC) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Zcashin (ZEC) säilyttäminen

On olemassa monia tapoja tallentaa Zcash tänään. Yksi suosituimmista menetelmistä on käyttää virallista Zcash-lompakkoa. Tämä lompakko on saatavana sekä mobiilisovelluksena että työpöydän muodossa. Käyttäjillä on korkea henkilöllisyyden suojaus, kun he käyttävät tätä protokollaa.

Laitteiston lompakko

Toinen suosittu vaihtoehto on laitteiston lompakko. Salausvaluuttasi tallentamista laitteistolompakkoihin pidetään turvallisimpana vaihtoehtona. Nämä laitteet tallentavat kryptovaluuttasi offline-tilassa ns. “Kylmävarastoon”. Monissa tapauksissa tämä tila saavutetaan laitteen ilmarakolla. Lisäksi monissa näistä lompakoista on fyysisiä painikkeita, joita on painettava vahvistaaksesi tapahtumat. Tämä muotoilu, kuten löytyy Ledger-lompakoista, tekee hakkereille mahdottomaksi käyttää varojasi.

Kriittisesti sinun ei pitäisi koskaan ostaa käytettyjä laitteistolompakoita. Näihin yksiköihin on liittynyt joukko petollisia toimia. Suojaa investointisi oikein ostamalla laitteistolompakko vain suoraan valmistajalta. Suosittelemme parhaita laitteistolompakoita täältä.

Zcash (ZEC) – Kysy ja saat

Zcash on suora seuraus halusta tehdä yksityisiä liiketoimia lohkoketjussa. Blockchain-sijoittajat ovat etsineet näitä ominaisuuksia siitä lähtien, kun siitä tuli yleinen tieto Bitcoinilla ei ole yksityisyyttä. Näin ollen Zcash palvelee kriittistä markkinarakoa tällä hetkellä. Sellaisena Zcashin on tarkoitus pysyä markkinoiden kärjessä lähitulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map