Sijoittaminen Yearn.financeen (YFI) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Seuraavan sukupolven DeFi foorumi Yearn.finance (YFI) aaltoilee edelleen koko sektorilla. Tämä hajautettu ekosysteemi rakennettiin poistamaan markkinoiden kiireellisimmät ongelmat. Tänään, Yearn Finance on maine tarjota käyttäjille korkeimmat vuotuiset prosenttiosuudet (APY) heidän talletetuilta kryptovaluutoiltaan teollisuudessa.

Mitä ongelmia Yearn.finance (YFI) ratkaisee?

Yearn Finance yhdistää erilaisia ​​tekniikoita torjumaan sektorin keskittämistä. Kaikki Yearn Finance -sovelluksesta heijastaa vahvaa sitoutumista hajauttamiseen. Esimerkiksi yritys ei koskaan isännöinyt kolikoiden alkutarjousta. Lisäksi YFI-merkkien esikaivosta ei koskaan ollut. Nämä tekijät ovat ansainneet Yearn Financelle maineen yhtenä kryptovaluutan hajautetuimmista projekteista.

Ei ainetta

DeFi-sektorin nykytila ​​on epävakaa ja spekulatiivinen. Sijoittajat ostavat nämä rahakkeet siinä toivossa, että he voivat myydä rahakkeet myöhemmin myöhemmin korkeamman arvon saamiseksi. Tämä riippuvuus arbitraasikaupasta vaarantaa koko markkinat.

Ansaitse rahat

Yearn.finance – Twitter

Spekulatiiviset sijoittajat ovat tunnetusti hyppyjä omaisuuden myynnin suhteen. Nämä myynnit kannustavat enemmän sijoittajia myymään omaisuutensa yrittääkseen välttää tappioita. Nämä toimet voivat johtaa pakeneviin myynteihin, jotka tapahtuvat muutamassa minuutissa ja päästävät miljoonia markkina-arvoja projektista.

Matala palautus

DeFi-sijoittajat ottavat myös osuman tuotonsa suhteen. Aiemmin DeFi-alustat ovat onnistuneet turvaamaan terveelliset palkkiot alentamalla sijoittajille maksamiaan korkoja. Nämä pienet tuotot vahingoittavat vain teollisuutta, koska ne luovat keinotekoisen esteen adoptiolle.

DeFi on monimutkainen

DeFi on edelleen lapsenkengissään. Sellaisena on edelleen paljon hämmennystä siitä, mitä tämä uusi sektori käsittää, tärkeimmät toiminnot, standardit ja kokonaistuotot. Uudelle sijoittajalle, etenkin jollekin, joka ei tunne blockchain-sijoituksia, nämä tekijät voivat olla este.

Yearn.finance (YFI) -edut

Yearn Finance muutti peliä ainutlaatuisen työkalusarjansa avulla, joka hyödyntää omia protokollia sijoittajien tuottojen nostamiseksi. Yearnin käyttäjät nauttivat virtaviivaistetusta DeFistä. Alusta tarjoaa vertaansa vailla olevan suojauksen ja avoimen lähdekoodin, jonka yhteisö on tarkistanut.


Kuinka Yearn.finance (YFI) toimii

Yearn Finance on avoimen lähdekoodin verkko, joka siirtää käyttäjien varat automaattisesti DeFi-lainaprotokollien välillä sijoituksensa tuottoprosentin perusteella. Alusta vaihtaa tilasi hyvämaineisten viljelyalustojen, kuten Yhdiste, Aave ja Dydx APY: n maksimoimiseksi. Tämä yksinkertaistettu protokolla valvoo jatkuvasti markkinajohtajia varmistaakseen, että varat pysyvät eniten maksavissa altaissa. Erityisesti Yearn. Rahoitus tukee tällä hetkellä DAI, USDC, USDT, TUSD ja sUSD

Kun käyttäjä tallettaa vakaan kolikon Yearn.finance-verkkoon, verkko muuntaa kolikon vastaavaksi määräksi ytokeneja. Ytokeneja kutsutaan verkossa myös “tuottooptimoiduiksi rahakkeiksi”. Juuri nämä varat, jotka Yearn.finance sekoittaa automaattisesti korkeimman tuoton Compound-, Aave- ja DyDx-poolien välillä.

Yearn.finance vaatii ponnisteluistaan ​​ja verkon ylläpidosta pienen maksun. Tämä maksu talletetaan Yearn.finance-pooliin. Tärkeää on, että tähän altaaseen pääsevät vain YFI-tunnusten haltijat.

Yearn.finance-ominaisuudet

Yearn.financesta ei tullut alan johtava tapaturma. Alusta esittelee joukon toimintoja, jotka auttoivat asettamaan vauhdin DeFi-vallankumoukselle. Tässä on joitain nykyisiä ja odotettuja ominaisuuksia, jotka tekevät Yearn Financeista alan titaanin.

ytrade.finance

Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat käyttää pitkiä tai lyhyitä vakiomalleja 1000x vipuvaikutuksella. Salausvaluutan oikosulku on pitkään ollut unelma kauppiaille. Yearn tekee unelmasta totta tämän seuraavan tason protokollan kautta.

yliquidate.finance

Yliquidate.finance-ominaisuus esittelee pikalainoja Aavessa. Näiden lainojen tarkoituksena on tarvittaessa likvidoida varat nopeasti ja tehokkaasti.

yswap.exchange

Yswap.exchange-ominaisuus on toinen kriittinen osa Yearn Finance -ekosysteemiä. Tämä ominaisuus toimii yhtenä lähteenä, josta käyttäjät voivat tallettaa varoja manuaalisesti eri DeFi-protokolliin ja niiden välillä.

lainaan. rahoitus

Yearn tarjoaa myös iborrow.fiance. Tämä ominaisuus merkitsee muiden protokollien velkaa Aaven avulla. Kun veloitus on tehty, tätä velkaa voidaan käyttää DeFi-lisäprotokollissa. Tällä tavoin Yearn avaa uusia likviditeettivirtoja teollisuudelle.

YFI-tunnus

YFI-tunnus on Yearn Finance -verkoston tärkein hallintotunnus. Tällä ERC-20-tunnuksella on monia tarkoituksia järjestelmässä. Ensisijaisesti sitä käytetään ekosysteemin protokollien hallintaan. Innokkaasti YFI-merkkejä on vain enintään 30000 Koska mikään näistä rahakkeista ei ollut alusta, ainoa tapa pörssissä käydä kauppaa YFI: n saamiseksi on tarjota likviditeettiä yhdelle Yearn Finance -alustalle.

Yearn.finance-tuotteet

Yearn.finance-tuotteet

Hallinto

Yearn Finance on yhteisöohjattu äänestysjärjestelmän kautta. Kuten useimmat DeFi-alustat, mitä enemmän hallinnan tunnuksia sinulla on, sitä enemmän sinulla on päätöksentekoprosessia. Ehdotuksia Yearn.finance-ekosysteemille voidaan jättää vain, jos 33% YFI-rahakkeen haltijoista on samaa mieltä.

Yearn.finance (YFI) alkuperä

Yearn.finance on tunnetun kryptografisen ohjelmoijan idea Andre Cronje. Yearn.finance-matka alkoi, kun Cronje aloitti läheisen yhteistyön Curve Finance ja Aave iEar-protokollan luomiseksi. Yearnin alusta lähtien Cronje on osoittanut luottamusta alustaansa. Erityisesti hän sijoitti ensimmäisenä varoja Yearnin pooliin.

Kuinka ostaa Yearn.finance (YFI)

On kolme tapaa ansaita YFI-tunnuksia. Näihin erilaisiin menetelmiin liittyy erilaisten poolien käyttö. Samoin kuin PoS-lohkoketju, Yearnissa käyttäjät lukitsevat tunnuksensa älykkäisiin sopimuksiin ja saavat palkkioita ponnisteluistaan. Voit myös ottaa nämä palkkiot ja vaihtaa ne hallintaan Yearn.finance-kehityksen suhteen.

Voit ansaita myös YFI: tä tallettamalla yCRV: n yGov-pooliin. Tämä strategia on helppoa ja nopeaa. Kehittyneemmät käyttäjät voivat ansaita YFI: tä tallettamalla 98% -2% DAI: n ja YFI: n sekoituksen Tasapainotusprotokolla vastineeksi BAL (Balancer Protocol) -merkeistä. Nämä BAL-rahakkeet talletetaan sitten yGov: iin vastineeksi YFI: lle. Viimeiseksi käyttäjät voivat ansaita YFI: tä tallettamalla YFI: n ja yCRV: n sekoituksen Balanceriin vastineeksi BPT (Balancer pool) -merkeistä, jotka sitten talletetaan yGov: iin ja kertyvät YFI-tunnuksia.

Helpoin tapa on yksinkertaisesti ostaa YFI esimerkiksi pörssistä Binance.

Sijoittaminen Yearn.financeen (YFI) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Yearn.financeen (YFI) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Yearn.financeen (YFI) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Yearn.finance (YFI) – DeFi-alan johtaja

Yearn.finance nosti palkin tuoton ja ominaisuuksien suhteen DeFi-markkinoilla. Ei ole yllättävää nähdä, että tämä foorumi on edelleen suosittu. Voit odottaa lisää käyttäjien ottavan käyttöön tämän ainutlaatuisen alustan, kun sen edut ovat edelleen yleisesti tiedossa teollisuudessa. Toistaiseksi Yearn.finance tarjoaa ominaisuuksia ja mukavuutta, joita ei ole missään muualla markkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map