Sijoittaminen TRONiin (TRX) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Siitä lähtien, kun TRON (TRX) tuli salausmarkkinoille vuonna 2017, sillä on ollut yksi alan äänekkäimmistä seuraajista. Tämä kolikko hyödynsi tätä yhteisön tukea ja sen ainutlaatuisia teknisiä näkökohtia tullakseen yhdeksi maailman kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta markkinaosuuden suhteen. Vaikuttavampi on se, että tämän tehtävän suorittaminen kesti TRON: lla vain kaksi vuotta.

Mikä on TRON (TRX)?

TRON on hajautettu virtuaalikone, joka on rakennettu auttamaan hajautetun Internetin käyttöönotossa. Samoin kuin Ethereum, TRON antaa Dapp-kehittäjille mahdollisuuden luoda ja käyttää monimutkaisia ​​protokollia älykkäillä sopimuksilla, jotka elävät sen alkuperäisessä lohkoketjussa. Alusta tunnetaan tänään parhaiten tapahtumien nopeudesta ja vilkkaasta toimitusjohtajasta.

Alusta pystyy erityisesti 2000 tapahtumaan sekunnissa. Tämä suorituskyky asettaa TRX: n rinnalle tärkeimpien maksuprosessorien, kuten PayPalin, kanssa. Mikä parasta, TRON: lla on nolla maksutapahtumaa. Voit lähettää miljoona dollaria TRX: ssä mihin päin maailmaa tahansa sekunneissa eikä sinun tarvitse koskaan maksaa maksua.

TRONin kehittäjät pyrkivät ymmärtämään monumentaalisen tehtävän, joten on tärkeää ymmärtää hieman hajautetusta internetistä. Hajautettu Internet eroaa tottuneesta Internetistä joillakin keskeisillä tavoilla. Ensisijaisesti ei ole hosting-yrityksiä. Sen sijaan koko Internetiä hoitavat henkilökohtaiset käyttäjät.

Viime aikoihin asti hajautetun verkon käsite tuntui mahdottomalta. Maailman laskentateho ei ollut vielä par. Blockchain-verkkojen läpinäkyvä luonne tekee niistä ihanteelliset juuri tällaiseen tehtävään. Juuri tämän roolin TRON pyrkii saamaan.

TRON: n (TRX) historia

TRONin historia alkaa vuoden 2017 alussa. Tuolloin yrityksen toimitusjohtaja Justin Sun perusti virallisesti Singaporessa toimivan voittoa tavoittelemattoman organisaation, joka tunnetaan tänään nimellä TRON Foundation. Organisaation tehtävänä oli rakentaa infrastruktuuri hajautettua Internetiä varten ja tarjota demokraattinen järjestelmä uuden verkon hallitsemiseksi.

Erityisesti Sun ei ole vieras FinTech-sektorille. Ensinnäkin hän on Alibaban perustajan Jack Ma: n suojeluspolitiikka. Hämmästyttävää, että hän valmistui Ma Hupan -yliopistosta ja muutamassa kuukaudessa pääsi Forbes-listalle “Kiina 30 alle 30” ja “Aasia 30 alle 30”. Ennen TRONin käyttöönottoa Sun oli innokkaasti jo tehnyt itselleen nimen blockchain-sektorilla.

Esimerkiksi Sun oli RipplePääedustaja Kiinan suuralueella. Tämä asenne sai hänet kosketuksiin sellaisten ihmisten verkoston kanssa, joita hänen tarvitsisi jonain päivänä tehdä TRON-konseptista totta. Hän perusti myös erittäin suositun live-suoratoistosovelluksen nimeltä Peiwo. Tällä hetkellä sovelluksella on yli 10 miljoonaa käyttäjää kaikkialla Kiinassa.

Vielä vaikuttavampi on se, että Sun integroi TRONin Peiwoon vasta kuukausia hankinnan jälkeen. Tämä integraatio auttoi vahvistamaan TRONin asemaa alueella. Lisäksi strategia laajensi TRONin aktiivista käyttäjäkantaa merkittävästi.

TRON (TRX) ICO Nosta

TRONin lanseeraus oli iso juttu. Vuoden 2017 TRON Foundation ICO kasvatettu 70 miljoonaa dollaria TRON-ekosysteemin edelleen kehittämiseen. Tapahtuman aikana sijoittajat saivat TRX-rahakkeita vastineeksi BTC: stä tai ETH: sta. Myynnin aikaan TRX-rahakkeiden markkina-arvo oli vain 0,0019 dollaria.

TRX-tunnukset ovat TRON Foundationin myöntämiä apuohjelmamerkkejä keskivaluuttana kaikille TRC-pohjaisille tunnuksille. Nämä merkit sijaitsevat MainNetissä ja ne helpottavat helppoja tapahtumia lohkoketjussa.


Vuoteen 2018 mennessä Sun oli työntänyt TRONin kymmenen suurimman kryptovaluutan markkina-arvon suhteen. Tämä menestys antoi alustan kehittäjille resursseja, kokemusta ja motivaatiota oman blockchainin käynnistämiseen. Tämä päätös antoi TRONille mahdollisuuden siirtyä alustan Ethereum-verkossa sijaitsevista ERC-20-merkkeistä TRX-tunnuksiin, jotka käyttävät TRONin alkuperäistä protokollaa.

Delegoitu panos (DPoS)

TRON-verkko perustuu Delegated-Proof-of-Stake (DPoS) konsensusmekanismi lohkoketjun varmistamiseksi. DPoS on samanlainen kuin panoskokeen yksimielisyysmekanismi, koska se antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja aina kun he omistavat osuutensa verkon lompakkoon.

TRON kotisivu

TRON-kotisivu

Panostaminen TRON (TRX)

Panostus palvelee muutamaa ratkaisevaa tarkoitusta. Ensinnäkin se antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja. Pääasiassa se pitää verkon turvassa. TRX-ekosysteemissä käyttäjät panostavat TRX: nsä suhteeseen 1: 1. Mitä enemmän he panostavat, sitä enemmän TRON Poweria he ansaitsevat. TRON-teho on elintärkeää TRON-verkossa. Ensinnäkin yhteisö äänestää superedustajia. Kolmen päivän kuluttua käyttäjä voi muuntaa TRON-tehonsa TRX: ksi.

DPoS vs PoS

Toisin kuin PoS-järjestelmä, DPoS-järjestelmässä vain valitut solmut voivat hyväksyä tapahtumalohkot. TRON-ekosysteemissä yhteisö valitsee 27 superedustajaa kuuden tunnin välein tähän elintärkeään tehtävään. Nämä edustajat valitsee TRX: ää käyttävien käyttäjien yhteisö. Erityisesti koko prosessia hoitaa DAO.

Hajautettu autonominen organisaatio (DAO)

DAO: t ovat edelleen suosittu hajautetun hallinnon muoto alalla. Ajattele DAO: ta sarjana älykkäitä sopimuksia, joista solmut voivat äänestää organisaation seuraavan toimintatavan määrittämiseksi. DAO: t tarjoavat yhteisölle hajautetun ja demokraattisen tavan kehittää alustoja, jotka perustuvat yhteisön ohjeisiin.

Bittorrent

TRON-säätiö nousi jälleen otsikoihin heinäkuussa 2018. Tällä kertaa uutinen oli, että TRON osti maailman suurin peer-to-peer-tiedostojen jakamisverkko – Bittorrent. Tiedostonjakoalustat, kuten Bittorrent, olivat ensimmäisiä hajautettujen verkkojen muotoja. Pohjimmiltaan nämä alustat loivat perustan blockchain-tekniikalle vuosia etukäteen.

TRON-säätiö

TRON-säätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka keskittyy laajentamaan TRX: n ja TRON-protokollan käyttötapauksia. Nykyään TRX toimii yhdellä maailman suurimmista hajautetuista verkoista. Lisäksi koko TRON-protokolla on avoimen lähdekoodin. Avoimen lähdekoodin käyttöympäristöt ovat turvallisempia, koska niiden avulla yhteisö voi testata koodien kulumista kaikille.

Mistä ostaa TRON (TRX)

Vaikka et voi vain mennä paikalliseen huoltoasemallesi ja napata TRX: ää vielä, on silti helppo saavuttaa tämä futuristinen tunnus. Onneksi TRON on saatavana joissakin maailman suurimmista pörsseistä. Yksi helpoimmista tavoista saada TRX-tunnuksia on Binanssivaihto.

Binance on markkina-arvoltaan maailman suurin kryptovaluutanvaihto. Alusta tarjoaa tällä hetkellä erilaisia ​​TRX-kauppapareja, mukaan lukien BTC / TRX. Kuten useimmissa altcoineissa, sinun on ensin muunnettava fiat-valuuttasi BTC: ksi tai ETH: ksi. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, BTC: n muuntaminen TRX: ksi vaatii vain hiiren napsautuksen.

Voit myös ostaa sen luottokortillasi jostakin näistä pörsseistä.

Sijoittaminen TRONiin (TRX) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen TRONiin (TRX) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen TRONiin (TRX) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet käyttäjät

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Eurooppalaiset kauppiaat

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

1,00 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

35 €

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Tronin säilyttäminen

Voit tallentaa TRX-tunnuksesi kahdella tavalla. Jokaisella on omat edut ja riskit, jotka on otettava huomioon. Jos olet uusi salausalue ja aiot ostaa vain pienen määrän TRX: tä, matkapuhelimesi sopii sinulle. TRON-lompakko Dapp on saatavana ilmaiseksi iOS: ssä ja Android laitteet.

Matkalaukut

Matkapuhelimen ylösalaisin on, että se on helppokäyttöinen ja tarjoaa välittömän pääsyn kryptovaluutallesi. Haittapuoli on, että se on alttiimpi hakkeroinnille ja huijareille. Muista, että matkapuhelimesi on aina verkossa, joten se on aina vaarassa.

Laitteiston lompakko

Jos haluat tehdä suuren investoinnin TRX: ään tai jos aiot suunnitella tätä salausta pitkäksi aikaa, laitteistolompakko on paras vaihtoehto. Laitteiston lompakot pitävät salauksesi offline-tilassa “kylmävarastossa”. Tämä strategia tekee online-uhkien mahdottomaksi käyttää tilojasi. Ledger Nano S tai edistyneempi Ledger Nano X molemmat tukevat Tronia (TRX).

TRON-kiista

Kuten kaikilla suurilla kryptovaluuttaprojekteilla, TRONilla on ollut kohtuullinen osuus kiistoista. Yksi merkittävä huolenaihe, joka on vaivannut hanketta, on se, että suuri osa sen protokollista näyttää tulevan muilta alustoilta.

Esimerkiksi TRON käyttää useita protokollia IPFS: stä ja Filecoinista (Bitswap, PoRep, PoSt), mutta se ei pysty luetteloimaan niitä viitteinä julkaisussaan. Tämä viittausten puute sai jotkut yhteisössä puhumaan projektia vastaan.

Vastauksena väärentämistä koskeviin väitteisiin Sun totesi että sekaannus johtui huonoista käännöksistä. Hän selitti, että paperikääntäjät jättivät pois tärkeät yksityiskohdat, jotka löytyivät asiakirjan alkuperäisestä kiinankielisestä versiosta. Hänen väitteestään huolimatta muut yhteisössä terävä myös kiinankielisessä versiossa.

Yhteenveto

TRON jatkaa tiensä salauksen otsikoihin säännöllisesti. Sen toimitusjohtajan syöminen lounas Warren Buffetin kanssa uuden julkaisuun DeFi-alusta, tämä projekti vangitsee edelleen salauksen käyttäjien mielikuvituksen ja sydämet ympäri maailmaa. Toistaiseksi on jännittävää nähdä, mitä tällä luovalla kehittäjien tiimillä on seuraavaksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map