Sijoittaminen Ethereumiin (ETH) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ethereum on avoimen lähdekoodin hajautettu blockchain-verkko, joka yksinkertaistaa älykästä sopimusten komentosarjaa. Tärkeää on, että foorumi antaa kehittäjien virtaviivaistaa rakentaa hajautettuja sovelluksia, jotka toimivat lohkoketjuissa. Tämän seurauksena foorumi on tuonut maailman käyttöön monia uusia toimintoja ja sovelluksia.

On melkein mahdotonta päästä salausmarkkinoille kuulematta Ethereumista. Tämä ainutlaatuinen tunnus auttoi mullistamaan salaustilan. Sellaisena ETH on jatkuvasti toiseksi suosituin kryptovaluutta markkina-arvon perusteella. Erityisesti tekijöiden yhdistelmä on johtanut ETH: n suosioon salaustilassa

Suosituimmat salausvaluutat - CoinMarketCap

Suosituimmat salausvaluutat – CoinMarketCap

Dappit ovat seuraavan sukupolven ohjelmia, jotka on erityisesti suunniteltu toimimaan hajautetuissa verkoissa. Näitä verkkoja voivat olla Tor, Distributed Ledgers ja blockchain. Dappit tarjoavat maailmalle monia uusia mahdollisuuksia. Näin ollen Dapps on edelleen yksi nopeimmin kasvavista alueista blockchain-sektorilla.

Kuinka Ethereum (ETH) toimii?

Ethereum lainaa joitain keskeisiä piirteitä Bitcoinilta, vaikkakin pienillä muutoksilla, kuten PoW-konsensusmekanismilla. Lisäksi Ethereum hyödyntää joitain BitTorrentin käyttämistä strategioista luodakseen todella hajautetun käyttöjärjestelmän Dapp-ohjelmoijille rakentamaan.

Ethereumia kutsutaan usein kryptovaluutaksi. Tämä viite on väärä. Ethereum on alusta, jossa kryptovaluutta Ether toimii. Tässä ekosysteemissä Eterin ensisijainen tehtävä on korvata kaivostyöläisille EVM-laskelmien suorittaminen.

EVM – Ethereumin virtuaalikone

EVM: t ovat virtuaalisia pinoja, jotka on upotettu jokaiseen täysimääräiseen Ethereum-solmuun. EVM: t yksinkertaistavat hajautettujen sovellusten rakentamista. Näin ollen nämä protokollat ​​ovat kriittisiä Ethereumin suorituskyvyn kannalta, koska ne suorittavat sopimuksen tavukoodin.

Tärkeää on, että jokainen Ethereum-verkon solmu suorittaa EVM-ilmentymän. Tämän strategian avulla he voivat sopia samojen ohjeiden suorittamisesta ilman ihmisen väliintuloa. Lisäksi se tarjoaa keinot missä kuka tahansa voi suorittaa koodin luotettavassa ekosysteemissä.

Tärkeää on, että EVM-tavukoodi on täydellinen järjestelmä. Turing viittaa protokollien ominaisuuksiin. Täydellisten protokollien, kuten Javascriptin, ylläpitäminen voi suorittaa valtavan määrän kriittisiä laskentatoimintoja.

Useita kieliä

Yksi EVM: n ainutlaatuisimmista ja tehokkaimmista ominaisuuksista on sen kyky käyttää useita koodauskieliä. Tähän mennessä EVM: t on otettu käyttöön onnistuneesti käyttämällä C ++, Java, JavaScript, Python, Ruby ja muuta. Mielenkiintoista on, että Ethereum esitteli jopa oman olio- ja korkean tason kielensä älykkäiden sopimusten toteuttamiseksi nimeltä Solidity. Kehittäjät voivat ohjelmoida millä tahansa yllä luetelluilla korkeamman tason kielillä ja koodi muunnetaan sitten alaspäin EVM Bytecodeiksi.


Mikä on kaasu?

Olet ehkä kuullut termin kaasu heitetty, kun ihmiset keskustelevat Ethereumista. Kaasu on sisäinen hinnoittelumekanismi, jonka avulla Ethereum voi varmistaa verkon koodauksen laadun. Jokainen Ethereum-verkkotapahtuma voidaan mitata sen kaasunkäytön perusteella. Siksi jokaisella EVM: llä on erityinen kaasun raja ja kaasun hinta, joka liittyy sen toteuttamiseen.

Kaasun lisääminen verkkoon varmistaa innokkaasti, että verkon koodilaatu pysyy korkeana. Tämä strategia auttaa suojaamaan solmuja ilkeän koodauksen käyttöönotolta. Se estää myös verkkoa ylittymästä alikoodauksella.

Kaasun hintojen asettaminen

Kaasuraja on Ethereum-verkon käyttämän laskentatehon kokonaismäärä. Mitä pidempiä ja monimutkaisempia älykkäät sopimuksesi ovat, sitä korkeampi kokonaiskaasurajasi tulee. Kaasun hinta on summa, jonka käyttäjä on valmis maksamaan täyden toiminnon suorittamiseksi. Jos asetat kaasun hinnan liian matalaksi, kaivostyöläiset vain jättävät huomiotta pyyntösi. Lisäksi, jos kaasun hinta ei kata täysin EVM: ääsi, kaivostyöläiset pitävät eron.

Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa sinulle Ethereum-tapahtuman kustannukset. Tärkeää on, että toiminnallisuus ja käsittelymaksut mitataan kaasuna, mutta maksu maksetaan eetterissä. Tämä strategia on erittäin mielenkiintoinen, koska sen avulla verkko voi itse määrittää kustannukset. Tällä tavoin Ethereum toimii hajautetusti sisäisissä liiketoimintaprosesseissaan.

Ethereumin (ETH) historia

Ethereumin historia alkaa salausmarkkinoiden alkuaikoina. Vuonna 2013 intuitiivinen ohjelmoija ja pitkäaikainen Bitcoiner, Vitalik Buterin julkaisi julkaisun, joka kuvaa Ethereum-konseptin teknisen suunnittelun ja kyvyt. Paperissa Buterin kuvaa hajautettua, globaalia tietokonetta, joka voisi toimia Bitcoinin kaltaisella lohkoketjulla.

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin

Vuoteen 2014 mennessä Buterin oli valmistanut Ethereumin ensimmäisen version. Mikä tärkeintä, hänellä oli apua sveitsiläiseltä kehitysyhtiöltä GmbH. Tämä ohjelmiston varhainen versio auttoi edistämään projektin ICO: ta. ETH ICO oli valtava menestys. Hanke keräsi 18 miljoonaa dollaria useilta sijoittajilta. Samanaikaisesti se loi ensimmäisen ETH-kaivostyöläisten ja osakkeenomistajien verkoston.

Ethereum tuo markkinoille beetan

Vuonna 2015 Buterin julkaisi ensimmäisen beta-version Ethereumista. Protokolla sai nimen Frontier. Julkaisu auttoi nostamaan Ethereumin arvon jopa 0,420897 dollariin 21. lokakuuta 2015 mennessä. Vuonna 2016 protokolla sai toisen merkittävän päivityksen – Homestead. Tuolloin myös hajautettujen autonomisten organisaatioiden (DAO) käsite tuli ensin julkiseksi tiedoksi.

DAO: t tulevat markkinoille

DAO: t ottavat käyttöön yritysten toiminnot ja muuttavat kaikki näkökohdat älykkääksi sopimuksiksi. Voit ajatella DAO: ta organisaationa, jonka kehittäjät ovat luoneet automatisoimaan päätöksensä ja helpottamaan kryptovaluuttatapahtumia. Näiden seuraavan sukupolven protokollien tavoitteena oli kodifioida organisaation säännöt ja päätöksentekoprosessit. Tällä tavoin voit poistaa tarpeiden asiakirjoilta ja ihmisiltä hallituksessa.

Ethereumin ensimmäinen DAO aloitti virallisesti 30. huhtikuuta 2016. DAO: n käynnistäminen auttoi Ethereumia saamaan 150 miljoonaa dollaria julkisen ICO: n kautta. Tuolloin DAO oli historian suurin blockchain-pohjainen joukkorahoitustapahtuma. Erityisesti tapahtuma sai yli 150 miljoonaa dollaria. Ehkä vieläkin vaikuttavampi, tapahtumaan osallistui yli 11 000 sijoittajaa ympäri maailmaa.

DOA Hack

Valitettavasti hype oli lyhytikäinen. Hakkerit löysivät ja hyödyntivät nopeasti suuren ohjelmointivirheen ja hyökkäsivät vektoreihin DAO: n kanssa. Valitettavasti kehittäjät pyrkivät jo korjaamaan virheet, mutta eivät tehneet töitä loppuun ennen hyökkäystä. Pahinta on, että 15% kaikesta ETH: sta oli tuolloin DOA: ssa.

Hakkerit käyttivät päällekkäistä DOA-järjestelmää varojen tyhjentämiseen. Hakkerit kesti vasta 18.6. Vasta 3,6 miljoonan ETH: n poistamiseen ICO: lta. Uutiset hyökkäyksestä laskivat ETH: n arvon 20 dollarista vajaaseen 13 dollariin.

Kehittäjät huomasivat varojen tyhjentymisen, mutta heillä ei ollut aikaa saada tarpeeksi ääniä kumoamisen peruuttamiseksi. Lisäksi koska DOA keräsi paljon enemmän varoja kuin ETH odotti, he olivat hallinneet vaadittavaa turvallisuustasoa väärin. Myöhemmin paljastui, että kehittäjät pitivät kaiken rahoituksen yhdessä lompakon osoitteessa.

Hallinnan palauttaminen

Lopulta ETH-kehittäjät tajusivat tarkalleen, mitä tapahtui, ja he alkoivat toimia kuumeisesti lopettaakseen hyökkäyksen. Kun ETH jatkoi tyhjenemistä, kehittäjät alkoivat harkita outaisempaa lähestymistapaa hakkerin pysäyttämiseksi.

Kuinka Ethereum hakkeroitiin

Tärkeää on, että hakkeri käytti DOA-kopiota järjestelmän huijaamiseen. Koska se oli kaksoiskappale, se sisälsi pääprotokollat, jotka alun perin oli ohjelmoitu alkuperäiseen. Yksi näistä protokollista oli 28 päivän peruuttamismääräys. Pohjimmiltaan hakkeri ei päässyt heidän varoihinsa melkein kuukauden ajan. Tämä ikkuna antoi Ethereumille jonkin aikaa yrittää säästää varoja.

Aivoriihi-istuntojen aikana esiteltiin monia ehdotuksia. Lopulta kehittäjät päättivät, että heidän oli jotenkin mitätöitävä eetteri hakkereiden DOA: ssa. Aluksi ehdotettiin pehmeää haarukkaa keinoksi suorittaa tämä tehtävä.

Pehmeä haarukka vs. kova haarukka

Salausvaluutassa on kahdenlaisia ​​ohjelmistopäivityksiä, joita lohkoketjut voivat vastaanottaa. Pehmeä haarukka on merkittävä päivitys, jonka avulla kaivostyöläiset voivat jatkaa saman lohkoketjun louhintaa. Päinvastoin, kova haarukka panee täytäntöön uudet protokollat, jotka vaativat kaivostyöläisiä päivittämään ohjelmistonsa ennen kuin he pystyvät louhimaan uuden tapahtumaketjun. Kriittisesti kova haarukka luo uuden kryptovaluutan.

Mikä aiheutti kovan haarukan?

Buterinin tiimi halusi ehdottaa uusia ohjelmistoprotokollia, jotka tekisivät hakkeriä mahdottomaksi poistaa varastetun ETH: n DOA: sta. Julkisessa lausunnossa Buterin ilmoitti, ettei hän ehdottanut mitään lohkojen uudelleenkirjoittamista.

Sen sijaan hän sanoi haluavansa ottaa käyttöön ominaisuuden Ethereumin peruskoodauksessa estääkseen hakkeria vetämästä ETH: ta. Kytkin olisi pehmeä haarukka, jonka avulla ETH-kehittäjät voivat ottaa käyttöön mustan listan tietyille osoitteille.

Hakkeri vastaa

Tässä tapahtuma tulee vieläkin hullemmaksi. Nähtyään Buterinin viestin hakkeri vastasi postilla yritykselle. Hän selitti, että hän ei ollut tehnyt mitään väärää ja että DOA: ssa on älykkään sopimuksen tehtävä vahvistaa tapahtumat. Hän väitti, että mikään pöytäkirjojen ulkopuolella oleva ei saisi pystyä muuttamaan heidän päätöstään.

Yhdestä näkökulmasta hakkerilla oli kelvollinen piste. DOA: n koko lähtökohta oli, että se ei tarvinnut ihmisen väliintuloa. Lisäksi minkä tahansa lohkoketjun ydinominaisuus on sen oletettu muuttumattomuus ja muuttumattomuus. Hakkeri tarjosi jopa kaivostyöläisille, jotka eivät päivittäneet protokollia, valtavia etuja. Hyökkääjä tarjosi 1 miljoonan ETH: n ja 100 BTC: n jokaiselle solmulle, joka kieltäytyi päivityksestä.

Hard Fork -ehdotus

ETH: n kehittäjät alkoivat tutkia aggressiivisempia vaihtoehtoja ennakoiden, että hakkereilla oli etusija skenaariossa. Lopulta ryhmä ETH-yhteisössä suositteli kovaa haarukkaa. Kova haarukka veisi kaikki ETH-tapahtumat sekunteiksi ennen hyökkäystä.

ETH-yhteisö jakautuu

Tämä ehdotus saavutettiin vakaasti vastustusta. Lohkoketjun koko tarkoitus on helpottaa muuttumattomia ja muuttumattomia tapahtumia. Se tosiasia, että Ethereumin kehittäjät halusivat palauttaa estoketjutapahtumat tappioiden välttämiseksi, meni suoraan lohkoketjun sensuurin vastaisiin piirteisiin.

ETH-hintatoimet DAO-hakkeroinnin aikana

ETH-hintatoimet DAO-hakkeroinnin aikana

Väitettiin, että ETH toimi tarkalleen aiotulla tavalla ja että päivitystä ei tarvittu. Pikemminkin DOA oli ohjelmoitu väärin ja tappiot olivat seurausta siitä. Kova haarukka toisi esiin ETH-ekosysteemin keskitetyn hallintoviranomaisen tekemät muokkaukset.

Päätös on tehty

Lopulta uusi versio Ethereum mainnetistä tuli markkinoille 20. heinäkuuta 2016. Viime kädessä kova haarukka aiheutti epäsäännöllisen tilamuutoksen, joka poisti DAO-varkauden. Kova haarukka halkaisi Ethereumin estoketjun. Alkuperäinen tapahtumaketju menisi nyt nimellä Ethereum classic, kun taas uusi salaus ottaisi Ethereum-otsikon.

Pitkäaikaiset vaikutukset

Päätöksellä käydä läpi kovalla haarukalla olisi jälkikaiutteita koko salausmarkkinoilla. Lopulta se johtaisi ETH-pohjaisten alustojen välttämiseen suojaustunnistetilassa. Syy näihin toimiin on yksinkertainen, suuret rahoituslaitokset eivät voi vaarantaa arvopaperikauppojen peruuttamista. ETH on silti edelleen Dapp-kehityksen alusta tänään.

Haitoista huolimatta ETH onnistui palauttamaan markkinoiden luottamuksen hyökkäyksen jälkeen. Vuoteen 2017 mennessä eetterin arvo kasvoi yli 15 000% saavuttaen kaikkien aikojen korkeimman tason, 1432,8 dollaria, tammikuussa 2018. Tänään se on edelleen toinen kryptovaluutta markkina-arvoltaan mitattuna, vaikka kilpailu olisi enemmän kuin koskaan.

ERC-protokollat

Ethereumin johdanto salaustilaan oli keskeinen. Se esitteli maailmalle yksinkertaistetun prosessin älykkäiden sopimusten luomiseksi. Nyt kuka tahansa voisi luoda toimivan ja turvallisen kryptovaluutan ETH-verkkoon käyttämällä ERC-protokollia.

ERC-protokollat ​​ovat merkkistandardeja, jotka noudattavat Ethereumin blockchain-vaatimuksia. Alun perin Ethereum suunnitteli ERC-20-protokollan käyttöä sisäisen tunnuksen luomisen yksinkertaistamiseksi. Ei kuitenkaan kauan ennen kuin he huomasivat, että yksinkertaisen tunnuksen luomismenetelmälle oli valtava kysyntä.

Tämä strategia auttoi nostamaan salaussektorin uusille korkeuksille. Erityisesti vuoden 2017 ICO-purkautuminen johtuu suurelta osin Ethereumin lohkoketjun ja ERC-tunnusten kasvusta. Nykyään ERC-tunnukset ovat ylivoimaisesti eniten käytössä avaruudessa. Yksi tutkimus havaitsi, että 16. huhtikuuta 2019 lähtien Ethereumin pääverkossa asui yli 181000 ERC-20-yhteensopivaa merkkiä.

Ethereumin (ETH) ostaminen

Ethereumiin sijoittaminen on nykyään helppoa. Jokainen suuri vaihto käy kauppaa ETH: lla yhtenä pääkolikoistaan. Itse asiassa nyt voit löytää valtavan määrän ETH-kauppapareja useimmista pörsseistä. Aloittaaksesi sijoituksesi Ethereumiin haluat siirtyä turvalliseen ja hyvämaineiseen pörssiin, kuten Binance, KuCoin, Poloniex, tai Bittrex.

Kun olet saapunut valitsemaasi vaihtoon, täytä kaikki tarvittavat rekisteröintivaiheet. Nyt kun sinulla on pääsy tilillesi, on useita tapoja ostaa ETH.

Ensinnäkin voit ostaa ETH: n suoraan fiat-valuutalla, kuten USD tai EUR. Tämä strategia voi viedä kauemmin ja maksaa enemmän kuin kryptovaluutan vaihtaminen Ethereumiin. Se on kuitenkin yksi parhaista tavoista päästä salausmarkkinoille.

Toinen tapa hankkia ETH on kauppaa jollakin muulla salauksella. Nykyään olisi vaikeaa löytää pörssi, joka ei vaihdaisi ETH: ta melkein mihinkään markkinoilla olevaan rahakkeeseen. Tämän markkinoiden levinneisyyden ansiosta sijoittajat voivat vapaasti valita alustojen välillä ansioidensa perusteella sen sijaan, että tarjoavat tarjoamasi merkin.

Sijoittaminen Ethereumiin (ETH) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Ethereumiin (ETH) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sijoittaminen Ethereumiin (ETH) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet käyttäjät

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Eurooppalaiset kauppiaat

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

1,00 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

35 €

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Ethereumin (ETH) säilyttäminen

Jos haluat tehdä suuren investoinnin ETH: han tai jos suunnittelet HODLingin salausta pitkäksi aikaa, laitteistolompakko on paras vaihtoehto. Laitteiston lompakot pitävät salauksesi offline-tilassa “kylmävarastossa”. Tämä strategia tekee online-uhkien mahdottomaksi käyttää tilojasi. Ledger Nano S tai edistyneempi Ledger Nano X molemmat tukevat Ethereumia (ETH).

Kaivos Ethereum (ETH)

Ethereum-lohkoketju käyttää PoW-järjestelmää verkon tilan varmistamiseksi. Verkon osallistujat, jotka tunnetaan solmuina tai kaivostyöläisinä, vahvistavat verkon jatkuvasti. Näin ollen jokainen solmu yrittää ratkaista monimutkaisen matemaattisen yhtälön osoittaakseen työskentelevänsä verkon suojaamiseksi.

Aivan kuten Bitcoin, mitä enemmän kaivostyöläisiä verkossa, sitä vaikeampi on osallistua. Solmu, joka lisää seuraavan lohkon verkkoon, saa palkkion, joka on verrannollinen niiden laskentatehon määrään, jonka he ovat antaneet verkkoon.

Toisin kuin Bitcoin, joka validoi uudet tapahtumalohkot 10 minuutin välein, Ethereum vahvistaa lohkot 15 sekunnin välein. Viimeisimmän lohkon luova kaivosmies saa myös 3 ETH: ta palkkiona ponnisteluistaan. Tämä on ainoa kerta, kun uusi Ethereum tulee salausmarkkinoille.

Panos todiste Ethereum

Mielenkiintoista on, että Ethereum aikoo muuntaa verkkonsa PoW-konsensusmekanismista PoS-mekanismiksi ennen vuoden 2020 loppua. Panosnäyttöverkot käyttävät paljon vähemmän sähköä kuin PoW-verkot. Nämä sähkösäästöt saavutetaan poistamalla PoW-matemaattinen yhtälö.

Sen sijaan PoS-järjestelmät luottavat panostusstrategiaan. Kun panostat kolikoitasi, pidät niitä verkkolompakossa. Mitä enemmän merkkejä panostat, sitä todennäköisemmin olet seuraava solmu, joka hyväksyy tapahtumalohkon. PoS-järjestelmässä hakkeri tarvitsee ostaa valtavan määrän tunnuksia saadakseen verkon hallinnan.

Viime kädessä hakkeri hävisi eniten. Tällä tavalla PoS-järjestelmät pystyvät pitämään verkkonsa kelvollisina vaatimatta PoW-järjestelmän ylimääräistä laskentatehoa. Monet analyytikot pitävät PoS-järjestelmiä avaruuden luonnollisena evoluutiona.

Ethereum – pylväs markkinoilla

Kun Ethereum päättää päivityksiä tulevaisuudessa, on tärkeää tunnistaa alustan konkreettinen sijainti sektorilla. On vaikea kuvitella salamarkkinoita ilman Ethereumia. Joka kuukausi Ethereum täyttää tavoitteensa turvallisena Dapp-käynnistysalustana. Kukaan ei voi sanoa varmasti, mitkä kryptovaluutat kestävät ajan testin, mutta jos joudut valitsemaan kaksi, Bitcoin ja Ethereum voittavat varmasti palkinnon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map