Sijoittaminen Crypto.com (CRO) – kattava opas

Mikä on Crypto.com (CRO)?

Crypto.com on salauspankki ja ne rakentavat kattavan blockchain-ekosysteemin, joka sisältää useita ainutlaatuisen arvokkaita tuotteita. Näitä ominaisuuksia ovat metallinen salattu Visa-kortti, integroitu sovellusalusta, salausvaihto, DeFi-ominaisuuksilla varustettu ei-vapausrangaistus, lainauspalvelut ja salaustalletusten ansaitseminen. Tällä tavalla, Crypto.com tarjoaa käyttäjille kaiken tarvittavan, jotta he voivat osallistua hajautettuun talouteen.

Crypto.com pyrkii laajentamaan kryptovaluutan käyttöönottoa uusille korkeuksille. Tällä hetkellä uudet sijoittajat voivat huomata, että pääsy salaustilaan on sekava prosessi, joka vaatii heitä olemaan vuorovaikutuksessa useiden alustojen ja uusien tekniikoiden kanssa. Kaikki nämä toimet voivat olla turhauttavia uusille käyttäjille, jotka eivät tunne lohkoketjua.

Lisäksi ympäri maailmaa on miljardeja ihmisiä, joilla ei ole pääsyä perusrahoitustyökaluihin, kuten tilien tarkastamiseen. Crypto.com tarjoaa näille henkilöille tehokkaamman ja helpomman vaihtoehdon vallitsevaan tilanteeseen. Keskustelu alustojen yleiset tavoitteet, Kris Marszalek, Crypto.comin perustaja ja toimitusjohtaja totesivat:

“Uskomme, että sinun perusihmisoikeutesi on hallita rahaa, tietoja ja henkilöllisyyttä”, sanoi Kris Marszalek,

Sijoittaminen Crypto.com (CRO) - kattava opas

Kris Marszalek Crypto.comin toimitusjohtaja

Crypto.comin (CRO) historia

Perustettu vuonna 2016, Crypto.com on yksi uraauurtavista maksuista ja kryptovaluutta-alustoista, jonka tehtävänä on nopeuttaa maailman siirtymistä kryptovaluuttaan. Aikaisemmin nimellä Monaco, se oli yksi ensimmäisistä alustoista, jotka yrittivät rakentaa globaalin blockchain-rahoituslaitoksen. Alusta oli välitön menestys.

Erityisesti yritys käytti paljastamatonta määrää tähän premium-verkkotunnukseen. Hyvin kehittyneen ekosysteemin ansiosta tätä alustaa käyttää maailmanlaajuisesti 3 miljoonaa käyttäjää.

Crypto.com Metal Visa -kortti

Crypto.com Metal Visa -kortti

Crypto.com Exchange

Vuonna 2019 Crypto.com aloitti vaihdon ja lisäsi uusia toimintoja ekosysteemiin. Se on tällä hetkellä ensimmäinen salausalusta, jolla on useita teollisuuden korkeimpia turvallisuusstandardeja, mukaan lukien ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, tason 1 noudattaminen ja CCSS. Tämä seuraavan sukupolven foorumi tarjoaa sijoittajille sujuvan lähestymistavan markkinoihin. Käyttäjillä on lisääntynyt likviditeetti, alhaisemmat palkkiot ja pääsy demokratisoituun kvanttikauppajärjestelmään.


CRO-tunnusten edut

CRO-tunnukset ovat Crypto.com-ekosysteemin aputunniste. Crypto.com-ketju luotiin rakentamaan kryptovaluuttaprojektien verkosto ja kehittämään kauppiaiden kykyä hyväksyä salaus maksuvälineenä. Crypto.com-ketju on erittäin suorituskykyinen natiivi estoketjuratkaisu, joka tekee tapahtumavirroista salauksen käyttäjien ja salauksen hyväksyvien kauppiaiden välillä saumattoman, kustannustehokkaan ja turvallisen.

Tätä tunnusta käytetään alustan palveluiden käyttämiseen, bonusten vastaanottamiseen, palkkioiden maksamiseen ja kauppojen perustamiseen. Nämä ERC-20-yhteensopivat merkit tarjoavat innokkaasti vertaansa vailla olevan yhteentoimivuuden alalla. Voit esimerkiksi tallentaa CRO-tunnuksesi mihin tahansa ERC20-yhteensopivaan lompakkoon. Tämä vaihtoehto on kyky hyödyntää Crypto.comin tarjoamaa erillistä monivaluuttaista lompakkoa.

Ansaitse 20% per vuosi panostamalla CRO vaihtoon

Panosetuudet, joiden avulla käyttäjät voivat ansaita 20% vuodessa (maksetaan päivittäin), ovat käyttäjille, jotka omistavat vähintään 5000 CRO: ta vähintään 6 kuukauden ajan. Esimerkiksi, jos olet sijoittanut 5000 CRO: ta 180 päivään, saat korkoa noin 2,7397 CRO joka päivä.

CRO: n panostaminen tuo sinulle enemmän etuja paitsi 20% p.a. mukana:

  • Kaupankäyntimaksujen alennus jopa 100%
  • Pääsy syndikaattiin (selitä alla)
  • Maksa palkkio Crypto.com Pay -palvelun käytöstä mobiilisovelluksen kautta
  • Uuden käyttäjän kirjautumisbonus

Ansaitse kaupalla CRO: Stake-to-Take

Vähittäiskauppiaat, jotka omistavat vähintään 5000 CRO: ta crypto.com-pörssissä, voivat ansaita jopa 0,10% ottopalkkioista, kun he käyvät kauppaa pörssissä. Muut alennukset alennusten muodossa kasvavat CRO: n määrällä ja palkkiot on maksettava CRO: ssa, jotta ne ovat kelpoisia.

Kuinka hankkia CRO-tunnuksia

CRO-rahakkeiden hankkiminen on helppoa. Ensimmäinen vaihe on ladata Crypto.com sovellus joko iOS: llä tai Androidilla, jos lataat sen kautta napsauttamalla tätä saat 50 dollaria rekisteröitymisbonuksena. Rekisteröinti kestää vain 5 minuuttia. Sinun on annettava henkilöllisyytesi ja osoitteesi, jos aiot käyttää tämän alustan maksukorttiominaisuutta. Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa CRO: ta, Bitcoinia, Ethereumia ja muita kryptovaluuttoja luottokortilla, pankkikortilla, pankkisiirrolla kätevällä tavalla, ja voit vaihtaa BTC: tä tai ETH: ta CRO: lle suoraan alustalla.

Crypto.com-alustan edut

Crypto.com tuo monia etuja alalle ainutlaatuisen protokollansa avulla. Ensinnäkin alusta tarjoaa käyttäjille syvän likviditeettipoolin. Löydät aina kaupankäynnin tältä alustalta. Lisäksi, Crypto.com sillä on erittäin alhainen palkkiorakenne ja kilpailukykyisimmät toteutushinnat tällä hetkellä markkinoilla. Tässä on joitain muita tärkeitä ominaisuuksia:

Monipuolinen sovellus

Crypto.com-sovelluksella on yksi markkinoiden edistyneimmistä ja helppokäyttöisimmistä käyttöliittymistä. Käyttäjät voivat seurata, seurata ja ostaa salausvaluuttoja vaivattomasti suoraan älylaitteistaan. Mikä parasta, kolikoista on valtava valikoima. Tällä hetkellä Crypto.com-sovelluksen avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä yli 55 salausvaluuttaa luottokortilla, pankkikortilla, fiatilla tai salauksella todellisilla kustannuksilla, oikeat käyttäjät voivat nauttia salauksen ostamisesta 0 prosentin luottokortilla syyskuun loppuun asti. 2020.

Sovellus tarjoaa käyttäjille pääsyn kaikkiin ekosysteemin tärkeimpiin toimintoihin. Voit esimerkiksi lisätä Crypto.com-korttisi pankkisiirrolla, pankki- tai luottokortilla tai salauksella suoraan. Tämä tehokas rahoitusinstrumentti tarjoaa sinulle ilmaiset pankkiautomaattien nostot, eikä vuosimaksuja ja vähimmäissaldovaatimuksia tileille.

Crypto.com Ansaitse

Crypto.com Ansaitse toimii kuten pankissa oleva määräaikaistalletus, mutta sen sijaan voit ansaita jopa 8% vuodessa. (maksetaan viikoittain) kryptoillasi. Talletussalkut voivat ansaita jopa korkeamman koron jopa 12% vuodessa. Korkein korko on heidän natiivikoodi CRO, jonka voit ansaita jopa 18% vuodessa. Voit valita 3 termiä: joustava, 1 kuukausi ja 3 kuukautta ja se tukee 31 merkkiä. Kaikkia lainkäyttöalueita ei tueta, tarkista yksityiskohdat Crypto.com Ansaitse -sivulta.

Crypto.com-luotto

Crypto.com Credit on Crypto.comin tarjoama luottolainauspalvelu, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita salausvarojaan myymättä niitä. Se tukee BTC: tä, CRO: ta, XRP: tä, ETH: tä, LTC: tä, EOS: ta, XLM: ää vakuudeksi ja tarjoaa jopa 50% LTV: n, kun taas lainojen vuotuinen korko olisi 8%, jos CRO.

Crypto.com Pay

Käyttäjät voivat ansaita Palkkio-palkkioita (CRO-palautuksia) ostamalla lahjakortteja (enintään 20%) tai mobiililähetyksiä (enintään 5%) Crypto.com-sovelluksen kautta käyttäen maksutapana CRO. He ansaitsevat myös Pay-palkkion lähettämällä CRO ystäville Crypto.com-sovelluksen kautta, jopa 10% (kuukausittain enintään 5 USD / käyttäjä). Palkkioita voidaan ansaita, kun käyttäjät tekevät verkkotapahtuman verkkokaupoissa, jotka tukevat Pay Checkoutia yhtenä maksutavastaan. Skannaa vain maksettava QR-koodi sovelluksella ja rahat palautetaan lompakkoon heti.

MCO Visa -kortit

Toinen suosittu Crypto.com-ominaisuus on sen metallinen maksukortti. Tämän metallisen Visa-kortin avulla käyttäjät voivat käyttää salauksensa reaaliajassa missä tahansa, joka hyväksyy Visan. Tapa, jolla järjestelmä toimii, kryptovaluuttasi muuntuu suoraan fiat-valuutaksi aina, kun pyyhkäiset maksukorttiasi. Nämä myydyn salauksen varat ladataan välittömästi kortille. Tällä tavoin voit nostaa salauksesi tai käyttää sitä helpommin kuin koskaan.

Kortin edut & Alennukset

Todellisella DeFi-muodilla Crypto.com maksukortti esittelee joitain uusia asiakasohjausominaisuuksia, jotka ovat varmasti osumia. Käyttäjillä on mahdollisuus tehdä nostoja, jäädyttää ja vapauttaa korttinsa ja muuntaa kryptovaluutat fiat-ekvivalenteiksi muutamassa sekunnissa. Enää ei tarvitse odottaa talletuksesi tyhjentämistä sen jälkeen, kun olet myynyt osan omistuksistamme. Nyt voit käyttää näitä varoja heti.

MCO Visa -kortti tarjoaa erilaisia ​​etuja, kuten 100%: n alennuksen Spotifylle, Netflixille ja Amazon Prime: lle, pääsyn lentokentän loungeen tietyille korteille, maksuttomat pankkiautomaattien nostot, napauta ja maksa -toiminnot ja kilpailukykyiset pankkien väliset hinnat. MCO Visa -kortti on kilpailukykyinen kaikkialla, ei vain salausalalla. Käyttäjät eivät saa vuosimaksuja ja edullisia pankkien välisiä maksuja. Kansainvälisten korttien käyttäjät säästävät keskimäärin noin 5-8% kansainvälisistä ostoksista. Varaukset.

Avaimesi

Varmistaaksesi, että olet ainoa, jolla on koskaan pääsy omistuksiisi, Crypto.com-lompakko pitää yksityiset avaimesi turvallisesti laitteessasi. Blockchain-sektorilla yleinen sanonta on “Jos et omista avaimiasi, et omista salaustasi.” Crypto.com-sivustolla käyttäjät omistavat salauksensa.

Kuinka käyttää Crypto.com (CRO)

Käyttämällä Crypto.com on helppoa eikä vaadi teknistä tietämystä miten ikinä. Ensimmäinen vaihe on siirtyä alustan rekisteröintisivulle. Kun olet täyttänyt kaikki vaatimukset, saat sähköpostivahvistuksen. Jos aiot käyttää metallista maksukorttia, sinun on annettava voimassa oleva toimitusosoite.

Kun korttisi saapuu postiin, olet valmis aktivoimaan sen ja lataamaan sen. Tämä prosessi kestää vain viisi minuuttia ja tapahtuu alustan käyttöliittymässä. Kun korttisi näyttää saldon, voit käyttää salauksesi missä tahansa Visa-tilassa.

Crypto.com (CRO) – uraauurtava DeFi

Crypto.com on hyvällä matkalla täyttääkseen visionsa jokaisesta lompakosta, joka pitää salausta. Toistaiseksi tämä all-inclusive-alusta on juuri se, mitä markkinoiden on saatava houkutellakseen uusia käyttäjiä ennätysmäärällä. Näin ollen Crypto.com on yksi maailman nopeimmin kasvavista täyden spektrin blockchain-alustoista.

Napsauta tätä vieraillaksesi Crypto.com-sivustossa – Lähetystunnus: SECURITIESIO lunastaa 50 dollarin CRO-bonus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map