Mikä on Tether? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mikä on Tether?

Sidonta (USDT) on maailman suosituin rahapeli. Sellaisena se palvelee useita tarkoituksia markkinoilla, mikä tekee siitä ydin kryptovaluutan monissa sijoittajastrategioissa. Vaikka salausmarkkinoita voi olla mahdotonta kuvitella ilman Tetheriä, näin ei ole aina ollut. Tether-projekti voitti paljon kiistoja päästäkseen kärkipaikalle.

Nykyään Tether auttaa tarjoamaan likviditeettiä ja suojaamaan markkinoiden volatiliteettia vastaan. Se pystyy suorittamaan tämän tehtävän, koska se tunnetaan nimellä Stablecoin.

Mitä ovat Stablecoins?

Stablecoins ovat blockchain-instrumentteja, joiden arvo on sidottu ulkopuolisiin hyödykkeisiin.

Kolikoiden tuomat edut markkinoilla ovat kiistattomia. Ensinnäkin niiden vakaus auttaa vähentämään kryptovaluuttojen epävakautta kokonaisuutena. Sijoittajat ovat riippuvaisia ​​vakavista rahamarkkinoista keinona paeta laskevista markkinoista muuttamatta varoja takaisin fiat-valuuttoiksi.

Useimmissa stablecoin-skenaarioissa tunnuksen arvo on sidottu fiat-valuuttaan. Tetherin tapauksessa USDT jakaa arvonsa Yhdysvaltain dollarin kanssa. Pohjimmiltaan 1 USDT on 1 dollarin arvoinen. Lisäksi kuka tahansa voi halutessaan lunastaa 1 dollarin fiat-valuuttansa Tether Unlimitedin kautta milloin tahansa.

Tether Supply Graph - Bitcoin-uutiset

Tether Supply Graph – Bitcoin-uutiset

Mielenkiintoista on, että Tether auttoi kutemaan uuden luokan stablecoineja. Nykyään on olemassa useita fiat-vakaa kolikoita. Lisäksi melkein jokaiseen tärkeimpään hyödykkeeseen on kiinnitetty vakaita kolikoita. Kolikoita on sidottu kullan, timanttien ja jopa öljyn arvoon.

Tetherin historia

Tetherin historia alkaa Realcoin-projektista. Realcoin tuli markkinoille sen kautta valkoinen paperi heinäkuussa 2014. Valkopaperi aiheutti valtavan levottomuuden yhteisössä useista syistä. Vallankumouksellisten teknisten näkökohtien lisäksi lehden kustantajat ovat markkinoiden arvostetuimpia nimiä. Erityisesti Tethersin valkoisessa paperissa luetellaan perustajat Brock Pierce, Reeve Collins, ja Craig Sellars.

Mielenkiintoista on, että Realcoin-nimi ei kestänyt kovin kauan. Marraskuussa 2014 Santa Monica -pohjainen käynnistys päätti oli aika saada uusi otsikko – Tether. Erityisesti Tether tuli markkinoille kolmiulotteisella lähestymistavalla.

Alusta esitteli kolme vakiomallia osana osallistumisstrategiaansa. Ensimmäinen kolikko oli USTether. Tässä tunnuksessa oli 1: 1-tappi Yhdysvaltain dollarin kanssa. Toinen kolikko kiinnitti arvonsa euroihin, ja viimeinen kolikko keskittyi Japanin jeniin, jälkimmäinen tunnettiin nimellä YenTether.


Bitfinex Yhteys

Bitfinex siitä tuli ensimmäinen pörssi, joka otti Tetherin käyttöön alustallaan tammikuussa 2015. Stablecoinista tuli heti menestys. Vaihto näki valtavaa käyttäjien aktiivisuutta tämän tunnuksen suhteen. Näin ollen Bitfinexistä tuli johtava pörssi Tether-kaupankäynnin kannalta.

Kauan ennen kuin tutkijat alkoivat kyseenalaistaa Tetherin vakavaraisuutta. Se oli ensimmäinen stablecoin markkinoilla, ja sen ennennäkemätön nousu menestykseen ei ollut huolta. Nämä huolenaiheet saivat tutkijat kaivamaan syvälle Tether Bitfinex -yhteyteen.

Vuonna 2017 ryhmä riippumattomia tutkijoita International Consortium of Investigative Journalists julkaisi Paradise Papers. Tämä asiakirja vahvisti tuolloin markkinoilla olevien pahimpia pelkoja. Asiakirjoista kävi ilmi, että sekä Tetherillä että Bitfinexillä oli sama johto- ja yritysrakenne.

Tutkijat havaitsivat, että molemmat yksiköt mainitsivat yrityksen toimitusasiakirjoissa saman toimitusjohtajan, talousjohtaja, strategiajohtaja ja yleisen neuvonantajan. Tetherin perustaja, Yalen yliopistosta valmistunut Philip Potter, hoiti myös Bitfinexin tärkeimmät toiminnot.

Raportissa jatkettiin yksityiskohtaisesti, miten nämä kaksi yritystä olivat oikeastaan ​​enemmän kuin yksi ryhmittymä. Asiakirjat osoittivat, kuinka suurin osa Tether-tileistä tuli markkinoille Bitfinex-alustalla. Lisäksi nämä tutkijat menivät niin pitkälle, että merkitsivät Tetherin vuoden 2017 salauksen puhkeamisen voima.

Bull Run

Ne, jotka luottivat USDT: n saapumiseen markkinoihin yhtenä keskeisistä tekijöistä vuoden 2017 härkätaistelussa, alkoivat antaa äänensä kuuluville. Seuraava tutkimusjulkaisu julkaistiin seuraavana vuonna otsikolla ”Onko Bitcoin todella kytketty?’Tarkastelee perusteellisesti Tetherin vaikutuksia salausalalla.

Tämän artikkelin taustalla olevat tutkijat John M.Griffin ja Amin Shams ovat tunnettuja tutkijoita Texasin yliopistosta. Heidän tutkimuksensa päätyivät siihen, että Bitfinex ja Tether työskentelivät yhdessä nostaakseen keinotekoisesti Bitcoin-hinnat. Molemmat väittävät, että Bitfinex toimitti markkinoille Tetheriä tarjoukseksi luoda likviditeettivirta.

Nämä USDT: t virtaisivat sitten lukemattomiin kryptovaluuttoihin. Kuitenkin, kun näiden pienempien kolikoiden arvo laskisi, suurin osa sijoittajista osti takaisin Bitcoiniin. Nämä toimet, joiden mukaan tutkijat väittävät, että Bitcoinin eeppinen 20 000 dollarin härkätajo.

Tether-liikkeeseenlaskukaavio - Tetherreport

Tether-liikkeeseenlaskukaavio – Tetherreport

Mikä pahinta, tutkijat eivät olleet yksin oletuksissaan. Litecoinin luoja, Charlie Lee teki 30. marraskuuta Twitter-viestin, jos hän vetoaa markkinoihin varovaisuuteen. Lee lähetti:

“Pelkäämme, että viimeaikaiseen hinnankorotukseen auttoi USDT (Tether) -tulostus, jota USD ei tue pankkitilillä.”

Kysymyksiä syntyy

Kun negatiivinen lehdistö alkoi kiinnittyä Tetheriin, he alkoivat kiinnittää sääntelyviranomaisten huomiota. Saman vuoden 6. joulukuuta Yhdysvaltain raaka-aineiden futuurikauppakomissio lähetti useita haasteita sekä Bitfinexille että Tetherille. vuonna haasteet, New Yorkin oikeusministeri väitti, että Tether laittomasti osoitti varoja kattamaan jopa 850 miljoonan dollarin tappiot.

Pankit liittyvät

Tämä negatiivinen lehdistö johti lopulta yrityksen pankkikumppanuuksiin. Vuoden 2017 loppupuolella alustat menettivät Yhdysvaltain pankin ja Wells Fargon pankkikumppaneina. Vaikka tämä oli suuri isku toiminnalle tuolloin, ei kauan ennen kuin Tether löysi ystävällisemmät pankkisuhteet salausta suosivissa maissa, kuten Taiwanissa.

Kuinka jako toimii?

Kuulostaa helpolta kiinnittää kryptovaluutta todellisen omaisuuden hintaan. Tehtävä on kuitenkin tunnetusti vaikea monista syistä. Tämän tehtävän suorittamiseksi Hongkongissa toimiva Tether Limited väitti alun perin, että yrityksellä oli jokaisesta liikkeeseen lasketusta ASDT: stä vastaava määrä varaa.

Kun USDT-liikkeeseenlasku oli miljardeja, nämä saatavat joutuivat tarkkaan tarkastukseen. Maaliskuussa 2019 yhtiö muutti USDT: n tukea sisällyttämällä lainat tytäryhtiöille. Muutoksesta huolimatta Tether on edelleen maailman suurin vakiokolikko.

Omni

USDT on ainutlaatuinen, koska se toimii Omni blockchain-protokolla. Omni on monipuolinen alusta, joka tunnetaan parhaiten Bitcoin-ankkurointimahdollisuuksistaan. Tällä hetkellä Omni tarjoaa tätä palvelua useille yrityksille.

Aikaisin päivinään jokaisessa Omni-tapahtumassa oli kaksoisrekisteröintistrategia, joka merkitsi merkinnän sekä OMNI-järjestelmään että kirjasi sen Bitcoin-tapahtumaan, jolla oli sama transaktio hash..

Omni tänään

Nykyään Omni-omaisuuksissa on tapoja useissa lohkoketjuissa. Erityisesti on olemassa Omni-kerros Litecoinia. Viime aikoina kehittäjät esittivät lisämerkkejä ERC-20: sta. Kaikki nämä muunnelmat auttavat suojaamaan Tetheriä entisestään ja osoittamaan sen sopeutumiskykyä markkinoilla.

Miksi Tether on tärkeä

Tether on yksi markkinoiden hallitsevimmista kryptovaluutoista. Se tarjoaa sijoittajille lisää joustavuutta, koska se toimii dollarin korvauksena monissa suosituissa pörsseissä. Tässä on vain joitain syitä, miksi Tether näkee edelleen hyväksymistä:

Poistumisstrategia

Markkinoiden volatiliteetti on salakirjasektorin suurin huolenaihe. Kun karhut alkavat vallata markkinoita, sijoittajilla on vain muutama vaihtoehto. He voivat myydä omistuksensa ja muuttaa ne takaisin fiatiksi. Tämä prosessi on aikaa vievä ja siihen liittyy mahdollisimman paljon maksuja. Tai he voivat ajaa karhumarkkinat ja ottaa tappiot. Tether lisää yhtälöön kolmannen vaihtoehdon. Muunna Tetheriksi ja vältä palkkiot ja volatiliteetit.

Vähennä kitkaa

Koska Tether on toinen blockchain-omaisuus, muuntaminen Bitcoinista tai mistä tahansa kryptovaluutasta Tetheriksi on yhtä helppoa kuin Bitcoinin vaihtaminen Ethereumiin. Tämä muuntaminen tarjosi sijoittajille kitkattoman tavan välttää volatiliteettia ja pysyä salamarkkinoilla

Rahalähetys

Kuten useimmilla kryptovaluutoilla, Tetherillä on kyky mullistaa kansainväliset tapahtumajärjestelmät. USDT voidaan lähettää kaikkialle maailmaan ilman tarvetta muuttaa varoja tai maksaa ylimääräisiä siirtomaksuja. Asia on, että Tether on yhtä helppo lähettää kuin Bitcoin maailmanlaajuisesti.

Kirjanpito

Toinen tärkeä etu käyttää Tetheriä maksuvälineenä on vastuullisuus. Bitcoinin perustamisesta lähtien on ollut hämmennystä sen käytöstä maksuna kirjanpidon kannalta. Yritykset, jotka maksavat tavaroista tai palveluista salauksella, jäävät usein arvioimaan maksunsa arvon Yhdysvaltain dollariin nähden. Stablecoinit poistavat tämän huolen, koska ne ovat aina samanlaisia ​​kuin fiat-kollegansa.

Transit-salausvaluutta

Mikä tärkeintä, Tether helpottaa oikean käteisen siirtämistä digitaaliseen käteiseen. Tämä on tärkeä tehtävä joillakin maailman alueilla. Muista, että joissakin paikoissa salauksen muuntaminen fiat-valuutaksi on vaikea tehtävä. Joissakin maissa käytäntö on laitonta. Kaikilla näillä alueilla Tether on älykäs vaihtoehto.

Hyväksyminen

Samalla ajattelutavalla Tether tarjoaa pörssejä lisääntyneellä likviditeetillä. Tämän tunnuksen avulla vaihdot voivat luopua suoraan fiat-valuutan kanssa tekemisestä. Tällä tavoin vaihdot voivat vähentää KYC- ja AML-sääntöjen määrää, jotka heidän alustansa on täytettävä.

Niin monien menestyksekkäiden markkinoiden vuosien jälkeen kukaan ei voi väittää Tetherin tärkeää roolia. Nykyään alalla ei ole pulaa stablecoineista. Tether oli kuitenkin alkuperäinen vakiokolikko, joka aloitti tämän vallankumouksen. Siksi Tether ansaitsee arvostavan nyökkäyksen.

Mistä ostaa Tether (USDT)

Mikä on Tether? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mikä on Tether? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mikä on Tether? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet käyttäjät

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Eurooppalaiset kauppiaat

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

1,00 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

35 €

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map