Investointi Polkadotiin (DOT) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kuoppaisen aloituksen jälkeen, johon sisältyi hakkerointi 60% yrityksen ICO-rahoituksesta, Polkadot on vihdoin valmis julkiseen käyttöön. Tämä seuraavan sukupolven lohkoketju tuo markkinoille monia uusia toimintoja ja yhteentoimivuutta. Näin ollen Polkadot on yksi alan odotetuimmista hankkeista tällä hetkellä. Tässä on joitain syitä, miksi tämä foorumi kerää edelleen uutta tukea.

Mikä on Polkadot (DOT)?

Polkadot on moniketjuinen sovellus ympäristöön joka mahdollistaa ketjujen välisen yhteentoimivuuden aiemmin kuvittelemattomalla tasolla. Erityisesti Polkadot antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää enemmän kuin vain tunnuksia lohkoketjujen yli. Polkadot sallii näiden verkkojen välittää todellisia tietoja.

Mitä ongelmia Polkadot (DOT) ratkaisee?

Polkadot yrittää ratkaista yhden blockchain-alan kiireellisimmistä ongelmista, yhteentoimivuuden. Tällä hetkellä markkinat ovat äärimmäisen hajautetussa tilassa. Lohkoketjut toimivat erillisinä tietosaarina, joilla ei juurikaan voida hyödyntää muiden verkkojen hallussa olevaa tietoa. Polkadot poistaa nämä ongelmat integroimalla erilaisia ​​patentoituja tekniikoita. Erityisesti Polkadot pystyy jopa välittämään tietoja yksityisistä lohkoketjuista julkisiin verkkoihin ja päinvastoin.

Polkadotin (DOT) edut

On loputtomia syitä, jotka haluat yhdistää yksittäisiin lohkoketjuihin. Ensinnäkin kyky lähettää minkä tahansa tyyppistä tietoa minkä tahansa tyyppisen blockchainin läpi mullistaa sektorin. Voit siirtää nämä tiedot julkisten, avoimien, luvattomien lohkoketjujen välillä ja hyödyntää kunkin verkon parhaita ominaisuuksia.

Tällä tavalla Polkadot esittelee uuden aikakauden skaalautuvuudessa, yhteentoimivuudessa ja turvallisuudessa. Yrityksen joustava ja mukautuva arkkitehtuuri helpottaa rakennustekniikkaa, mukaan lukien älykkäät sopimusalustat. Tällä tavalla kehittäjät voivat alkaa rakentaa seuraavan sukupolven sovelluksia, jotka saavat luvatut tiedot yksityiseltä lohkoketjulta ja käyttää niitä julkisessa lohkoketjussa. Näillä ominaisuuksilla on joitain analyytikkoja, joiden perusteella Polkadot uhkaa uskottavasti Ethereumin määräävää asemaa.

Kuinka Polkadot (DOT) toimii

Polkadot-järjestelmä toimii ainutlaatuisella tavalla, joka yhdistää heterogeenisten lohkoketjujen verkon, jota kutsutaan laskuvarjohyppyiksi ja parathreadsiksi. Nämä ketjut kytkeytyvät Polkadot-releketjuun ja kiinnittyvät niihin. On myös tapauksia, joissa nämä ketjut yhdistyvät ulkoisiin verkkoihin myös siltojen kautta. Tämä muotoilu tarjoaa Polkadotille lisää joustavuutta. Tässä ovat verkon pääkomponentit.

Releketju

Polkadotin toiminnallisuuden ytimessä on releketju. Tämä protokolla on vastuussa verkon yhteisestä turvallisuudesta, konsensuksesta ja ketjujen välisestä yhteentoimivuudesta. Erityisesti välitysketjua koskeva yksimielisyys saavutetaan kahdella yhden vastuun konsensusmekanismilla. Ensimmäinen on lohkotuotantoa ja toinen auttaa lopullisuuden saavuttamisessa.

Laskuvarjot

Laskuvarjot ovat suvereeniä lohkoketjuja. Nämä ovat verkkoja, joilla on omat tunnuksensa. Useimmissa tapauksissa nämä verkot on optimoitu tiettyihin käyttötarkoituksiin. Laskuvarjot ovat innokkaita suunnittelemaan omat hallintomekanisminsa, mikä antaa maksimaalisen vapauden vaikuttamatta muihin laskuvarjoihin.


Parathreads

Parathreads toimivat samalla tavalla kuin laskuvarjot, mutta muutamalla pienellä muutoksella. Nämä verkot toimivat pay-as-you-go-mallilla. Tämä malli on kustannustehokkaampi lohkoketjuille, jotka eivät tarvitse jatkuvaa verkkoyhteyttä toimiakseen oikein.

Sillat

Toinen tärkeä ominaisuus ovat sillat. Tämän protokollan avulla laskuvarjot ja parathreads voivat muodostaa yhteyden ja olla yhteydessä ulkoisiin verkkoihin, kuten Bitcoin. Sillat laajentavat verkon yhteentoimivuutta.

DOT-tunnus

DOT-tunnus on Polkadot-verkon natiivi merkki. Sellaisena se palvelee pari elintärkeää roolia järjestelmässä. Sitä käytetään osallistumiseen hallintopäätöksiin, mukaan lukien ehdotusten jättäminen, äänestäminen ja liittäminen. Se voi toimia myös sähköisenä maksujärjestelmänä.

Hallinto

Polkadotissa on monikerroksinen hallintomalli. Tämän mallin avulla protokollan päivitykset voivat tapahtua ilman kovaa haarukkaa. Järjestelmä integroi avoimen ketjuäänestyksen, jotta yhteisö pysyy yhtenäisenä. Polkadot-yhteisö koostuu kahdesta ryhmästä:

Neuvoston jäsenet

Neuvoston jäsenet valitaan edustamaan passiivisia sidosryhmiä. Nämä solmut palvelevat kahta ensisijaista roolia. He voivat ehdottaa uusia kansanäänestyksiä verkostossa ja äänestää vaarallisiksi tai kustannuksiltaan kohtuuttomiksi pitämiään ehdotuksia.

Tekninen komitea

Verkosto koostuu myös teknisestä komiteasta. Tämä ryhmä koostuu tiimeistä, jotka rakentavat aktiivisesti Polkadotia. Heidän vastuualueisiinsa kuuluu hätätilaisuuksien järjestäminen. Tämä järjestelmä auttaa nopeuttamaan äänestystä ja toteuttamaan verkon tärkeimmät päivitykset.

Isoisän konsensus

Polkadot lähestyy konsensusmekanismeja eri tavalla. Alusta tuo markkinoille uuden yksimielisyysmekanismin, joka tunnetaan nimellä GRANDPA (GHOST-pohjainen Recursive Ancestor Deriving Prefix Agreement). Tämä mekanismi tarjoaa Polkadotille turvallisemman ja joustavamman verkon. Erityisesti se sallii verkkojen yhdistää tietoturvan. Sitten lisätyt suojaukset kootaan ja niitä sovelletaan kaikkiin.

Isoisä

GRANDPA on uskomattoman skaalautuva verrattuna aikaisemman sukupolven kryptovaluuttoihin, kuten Ethereum. Esimerkiksi Ethereum pystyy käsittelemään noin 12 tps. GRANDPA tarjoaa suuren päivityksen. Järjestelmä tarjoaa lähes välittömät vahvistusajat. Keskimäärin normaaleissa verkko-olosuhteissa tapahtumien suorittaminen kestää alle sekunnin. Tämän tehtävän suorittamiseksi GRANDPA esittelee muutaman uuden roolin konsensusjärjestelmään.

Nimittäjät

Nimittäjien tehtävänä on turvata releketju. Tämä tehtävä vaatii nimittäjien valitsemaan luotettavat validoijat ja pistepisteet ekosysteemissä.

Vahvistimet

Vahvistimet ovat vastuussa releketjun kiinnittämisestä. Vahvistajat suorittavat tämän tehtävän piirtämällä pisteitä, vahvistamalla keräilijöiden todistukset ja osallistumalla yksimielisyyteen verkon muiden vahvistajien kanssa.

Keräilijät

Collatorsin tavoitteena on säilyttää sirpaleita keräämällä sirpaleiden tapahtumia käyttäjiltä. Kun nämä tiedot on kerätty, kerääjät tuottavat todisteet validoijille.

Kalastajat

Verkko käyttää myös joitain ainutlaatuisia seurantaprotokollia, joita kutsutaan kalastajiksi. Nämä solmut seuraavat verkkoa ja ilmoittavat virheellisestä käyttäytymisestä validoijille. Erityisesti keräilijät ja kaikki laskuvarjohyppysolmut voivat suorittaa kalastajan roolin Polkadot-ekosysteemissä.

Tekniset tiedot

Polkadot rakennettiin alusta alkaen yksinkertaistamaan Dapp-kehitykseen liittyviä yleisimpiä ohjelmointitehtäviä. Alusta rakennettiin Alusta. Substraatti on erittäin suosittu markkinoilla, koska se yksinkertaistaa prosessia luoda, ottaa käyttöön, päivittää ja kokeilla erityyppisiä sovelluskohtaisia ​​lohkoketjuja. Tämän integraation avulla DApp-rakentajat voivat kiinnittää enemmän huomiota innovaatioihin kuin lohkoketjun rakentamisen ja käytön mekaniikkaan.

Polkadot Technical kotisivun kautta

Polkadot Technical kotisivun kautta

Polkadot integroi myös joustavan monialustaisen verkkokehyksen vertaisverkko-sovelluksiin, jotka tunnetaan nimellä libp2p. Kun yhdistät tämän ajonaikaisen ympäristön kanssa, jonka avulla kehittäjät voivat koodata useilla kielillä, mukaan lukien Rust, C ++ ja Golang, on helppo nähdä, kuinka Polkadot parantaa Ethereumin alkuperäistä suunnittelua.

Polkadotin (DOT) historia

Polkadotin historia alkaa itse asiassa Ethereumin historiasta. Polkadotin perusti Ethereumin kehittäjä, Gavin Wood. Wood oli Ethereumin perustaja, alkuperäinen CTO ja ydinkehittäjä. Hänet tunnetaan myös hyvin yksilönä, joka keksi Vakavuus älykäs sopimusohjelmointikieli, joka on Ethereumin toimintojen ytimessä.

Wood päätti jättää Ethereumin rakentamaan vankamman ohjelmoitavan lohkoketjun vuoden 2016 alussa. Hän pohti erityisesti, kuinka kehittää sirpaleinen versio Ethereumista. Lokakuuhun 2016 mennessä hänellä oli tekniset näkökohdat selvillä ja hän oli julkaissut blockchainin valkoisen paperin.

ICO

Tasan vuotta myöhemmin Polkadot aloitti alkuperäisen kolikoiden tarjoamisen. Tapahtuma, joka pidettiin 15. – 27. Lokakuuta 2017, oli yksi aikojen suurimmista ICO: ista. Erityisesti yritys sai noin 145 miljoonaa dollaria. Tapahtuman menestys oli kuitenkin lyhytikäinen.

Alle kaksi viikkoa myöhemmin Parity Technologies, alun perin EthCore, yksi Polkadotin tärkeimmistä kehitystiimeistä, hakkeroitiin. Tämä hakkerointi aiheutti yhteensä noin 150 miljoonan dollarin tappion. Valitettavasti Polkadotin ICO-rahoitus oli noin 60% hakkeroinnin aikana jäädytetyistä varoista. Rahoituksen menetys hidasti kehitystä hankkeen alkuaikoina.

2018

Vuonna 2018 Polkadot palasi vahvana käynnistämällä BBQ-koivun testiverkko. Tärkeää on, että tämä julkaisu osoitti kyvyn rakentaa ja ottaa käyttöön Web Assembly -älykäs sopimusketju Substraten kanssa. Saman vuoden joulukuussa Web3-säätiö ilmoitti avustavansa avustusohjelmansa Web3-ekosysteemin parantamiseksi. Erityisesti molemmat KetjuTurvallinen ja Soramitsu sai apurahoja Polkadot Runtime Environment -ympäristön toteuttamiseksi Go: ssa ja C: ssä++.

2019

Viime vuonna Polkadot jatkoi polkua. Yritys saavutti merkittävän virstanpylvään PoC-3: n valmistuttua ja Alexander-testiverkon käynnistämisen jälkeen. Uusi kehitys toi mukanaan parannetun hallintamekanismin ja joukon muita uusia ominaisuuksia. Vuonna 2020 Polkadot on edistänyt kehitystään entisestään. Alusta otti äskettäin käyttöön saldonsiirrot.

Kuinka ostaa Polkadot (DOT)

Löydät DOT: n markkinoiden monista huippuluokan hyvämaineisista pörsseistä. Suurin osa pörsseistä ei tarjoa suoraa fiatia DOT-kauppapareille. Sinun on ensin ladattava fiat-valuutta ja siirrettävä se sitten ETH: lle tai BTC: lle. Kun sinulla on BTC tai ETH, voit käydä kauppaa näillä kryptovaluutoilla suoraan DOT: lle.

Poladot (DOT) on saatavana Binance.

Investointi Polkadotiin (DOT) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investointi Polkadotiin (DOT) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investointi Polkadotiin (DOT) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisen omaisuuden (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisen omaisuuden (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisen omaisuuden (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Polkadotin (DOT) säilyttäminen

On olemassa muutama tapa tallentaa Polkadot (DOT) turvallisesti. Alusta tarjoaa virkamiehen Polkadot JS lompakko käyttäjille ilmaiseksi. Lompakko jakautuu kahteen osaan. Ohjain-osa voi antaa tilauksia verkossa, kun taas Stash-ominaisuutta käytetään, kun varastoidaan suuria määriä DOT: ta.

Myös tälle krypto-valuutalle on joitain todella hienoja matkapuhelimia. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Polkawallet sovellus. Tämän Android Dappin avulla käyttäjät voivat tallentaa DOT: n helposti ja nopeasti. Mobiilisovellukset ovat paljon mukavampia, mutta ne ovat alttiimpia hakkeroinnille, koska ne pysyvät verkossa.

Jos haluat tehdä suuren investoinnin DOT: iin tai jos aiot suunnitella tätä salausta pitkäksi aikaa, laitteistolompakko on paras vaihtoehto. Laitteiston lompakot pitävät salauksesi offline-tilassa “kylmävarastossa”. Tämä strategia tekee online-uhkien mahdottomaksi käyttää tilojasi. Ledger Nano S tai edistyneempi Ledger Nano X molemmat tukevat Polkadotia (DOT).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map