Investointi OmiseGoon (OMG) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mikä on OmiseGo (OMG)?

OmiseGo (OMG) on Ethereum-pohjainen lohkoketju ekosysteemi joka tarjoaa sijoittajille erilaisia ​​tapoja ansaita voittoja. Erityisesti OmiseGo on hajautettu pörssi, likviditeetin tarjoajan mekanismi, viestintäverkko ja lohkoketjuyhdyskäytävä, jossa on digitaalisia resursseja. Alusta ansaitsi maineen vaihtoehtoisista rahoitus- ja digitaalisen kaupan työkaluistaan. Nämä järjestelmät toimivat yhdessä mahdollistamaan ketjujen väliset varojen siirrot ilman salauksenvaihtoa.

Alusta alkaen oli selvää, että OmiseGo oli erilainen. Sekä Thaimaan keskuspankki että Thaimaan valtiovarainministeriö antoivat hankkeelle hyväksynnän. Hanke sai tukea myös Ethereumin leiriltä, ​​Vitalik Buterinilta ja Gavin Woodilta.

OmiseGo (OMG) – Kokenut tiimi

Lisäksi projektin pääkehittäjä on kukaan muu kuin Joseph Poon. Hänet tunnetaan parhaiten sekä salamaverkon että plasman kehittämisestä. Molemmat näistä toisen kerroksen protokollista voivat mullistaa markkinat eteenpäin. Hänen asiantuntemuksensa ansiosta OmiseGo oli ainutlaatuinen projekti markkinoilla.

OmiseGo-kotisivu

OmiseGo-kotisivu

Erityisesti OmiseGo oli ensimmäinen Ethereum-projekti, joka ylitti miljardin dollarin arvon. Vaikuttavasti hanke sai varhaisessa vaiheessa lukemattomien vakiintuneiden sijoittajien tuen. Näitä sijoittajia ovat Japanin Toyota Financial Services Corporation, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital ja Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Tämä kehitys auttoi lisäämään OmiseGo-alustaan ​​osallistuvien henkilöiden luottamusta.

Mitä ongelmia OmiseGo (OMG) ratkaisee?

OmiseGo pyrkii mullistamaan maailman avoimella lähestymistavallaan rahoituspalveluihin. Hankkeen tavoitteena on luoda kattavampi rahoitusjärjestelmä. Tämän monumentaalisen tehtävän suorittamiseksi OmiseGo toimii suoraan pankkien kanssa edistääkseen taloudellisen osallisuuden lisäämistä maailmanlaajuisesti.

Viimeaikaisten mukaan raportit, maailmassa on 1,7 miljardia ihmistä, joilla ei ole pääsyä perusrahoituspalveluihin. Näihin henkilöihin kuuluu laaja joukko ihmisiä. On ihmisiä, jotka saattavat asua alueella, jolla ei ole pankkien tukemiseen tarvittavaa infrastruktuuria. On myös ihmisiä, kuten pakolaisia, jotka eivät kykene saamaan pankkipalveluja paperityön puutteen takia.

OmiseGon tavoitteena on luoda tuote, joka hyödyttää yhtä lailla perinteisiä pankkipalveluja käyttäviä ihmisiä ja ihmisiä, joilla ei ole samanaikaisesti pääsyä pankkipalveluihin. Juuri tämä hyväntekeväisyystekijä tekee OmiseGosta erilaisen kuin monet muut markkinoilla olevat projektit. Se on myös yksi tärkeimmistä syistä, joiden pohjalta käyttö kasvaa edelleen.

OmiseGon (OMG) edut

OmiseGo helpottaa alustojen välisiä maksuja lohkoketjussa. Tämä avoin maksualusta ja hajautettu vaihto sijaitsevat Ethereumin lohkoketjussa ja tarjoavat skaalattavan ja täysin avoimen vaihtoehdon käyttäjille. OMG: llä on alhaiset palkkiot, nopeat transaktioajat ja kotiutusvaihtoehdot. Kesäkuussa OMG esitteli uuden skaalaus ratkaisu, joka paransi tapahtumien nopeutta maailmanlaajuisten maksuprosessoreiden, kuten Visa, kanssa.


Maailmanlaajuinen

OmiseGon tiimi rakensi alustan maailmanlaajuiseksi. Kuka tahansa voi käyttää sen arvonsiirtopalveluja. Alusta toimii eri valuutoissa ja omaisuuserätyypeissä. Tällä tavalla käyttäjät voivat lähettää varoja verkon kautta ilman pankkitiliä tai maksamatta maksua.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Lohkoketjut toimivat yhdessä

OmiseGon ytimessä on yhteentoimivuusprotokolla. OmiseGo toimii hajautettuna muiden lohkoketjujen ja useiden lohkoketjujen välillä suoraan ilman luotettavaa yhdyskäytävän tunnusta. Ketjujen välinen toiminnallisuus on tärkeä ominaisuus, joka löytyy uusista lohkoketjuista. Se vähentää kilpailua ja antaa tarkoitukseen rakennetuille lohkoketjuille mahdollisuuden keskittyä palvelujen parantamiseen kilpailuun perustuvien kulujen, kuten markkinoinnin, sijaan.

OmiseGo on erittäin joustava. Käyttäjät voivat suorittaa maksuja, rahansiirtoja ja hoitaa palkanlaskentaa. Alusta tukee B2B-kaupallista kauppaa, toimitusketjun rahoitusta, kanta-asiakasohjelmia, varainhoitoa ja kauppaa. Harvat lohkoketjut vastaavat OmiseGon ominaisuuksia tällä hetkellä.

Kuinka OmiseGo (OMG) toimii?

OmiseGo nauttii Ethereumin (ETH) turvallisuudesta joillakin eduilla. Alusta esittelee ominaisuuksia, kuten valkoisen tarran lompakon, nollamaksut ja melkein välittömät tapahtuma-ajat.

OmiseGon valkoinen etiketti on suuri vetovoima käyttäjille. Tämän SDK-lompakon avulla käyttäjien on helppo käydä vapaasti kauppaa fiat- ja kryptovaluutoilla. Lompakko sisältää pääsyn Omise-maksuyhdyskäytävään. Sinulla on myös digitaalinen luotto- ja maksukortti käytettävissäsi.

OMG-tunnus

OMG on OmiseGo-projektin aputunniste. Käyttäjät ja kehittäjät voivat käyttää OMG: tä maksamaan verkon palveluista. Tunnus kuuluu jatkuvasti maailman korkeimpiin ERC-20-markkina-arvoihin. Kehittäjät asettivat viisaasti vain 140245 miljoonan OMG-kolikon rajoitetun toimituksen. Tällä päätöksellä varmistetaan, että OMG säilyttää arvonsa tulevina vuosina.

OmiseGo (OMG) CoinMarketCapin kautta

OmiseGo (OMG) CoinMarketCapin kautta

OmiseGon (OMG) historia

OmiseGon perustivat Jun Hasegawa ja Donnie Harinsut. Nämä kaksi yrittäjää olivat jo tunnettuja roolistaan ​​suositun maksunkäsittelyyrityksen Omise perustamisessa. Vuonna 2017 OmiseGo isännöi kansainvälistä kattavuutta saanutta ICO: ta. OmiseGo sai 25 miljoonaa dollaria tapahtuman aikana verkon edelleen kehittämiseksi.

Kuinka ostaa OmiseGo (OMG)

OMG on helppo löytää nykyään. Yksi parhaista pörsseistä OMG: n löytämiseksi on Binance. Binance on loistava vaihto uusille käyttäjille yksinkertaisen käyttöliittymän ja valtavan kolikoiden ansiosta. Sinun on rekisteröidyttävä tilille, ennen kuin voit käydä kauppaa. Rekisteröityminen edellyttää, että täytät KYC-vaatimukset.

Kun tilisi on hyväksytty, joudut rahoittamaan sitä. Voit ladata fiat-valuutan tai, jos sinulla on jo salaus, voit lähettää sen suoraan vaihto-lompakkoon. Nyt kun sinulla on vähän Bitcoinia tai Ethereumia, voit valita OMG-kaupankäyntiparin tarpeidesi mukaan.

Investointi OmiseGoon (OMG) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investointi OmiseGoon (OMG) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investointi OmiseGoon (OMG) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

OmiseGon (OMG) säilyttäminen

Sinun on päätettävä, mikä sijoitusstrategiasi on määritellä paras tapa tallentaa OMG. Jos käydään rennosti tutustumalla salausmarkkinoihin etkä kauppa paljon arvoa salauksessa, vaihto-lompakko riittää.

Jos haluat tehdä suuren investoinnin OMG: hen tai jos suunnittelet HODLingin salausta pitkäksi aikaa, laitteistolompakko on paras vaihtoehto. Laitteiston lompakot pitävät salauksesi offline-tilassa “kylmävarastossa”. Tämä strategia tekee online-uhkien mahdottomaksi käyttää tilojasi. Ledger Nano S tai edistyneempi Ledger Nano X molemmat tukevat OmiseGoa (OMG).

OmiseGo – jalo syy suurella tuella

OmiseGo on yksi niistä markkinoilla olevista hankkeista, jotka auttavat sinua ymmärtämään, että blockchain-tekniikalla on valta parantaa kaikkien elämää. Voit odottaa OmiseGon näkevän jatkuvan käyttöönoton tunnuksena ja alustan pysyvän sijoittajien suosikkina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map