Investoiminen Aaveen (AAVE) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Aave on hajautettu lainausjärjestelmä, joka auttoi nostamaan DeFi-sektorin edut uusille korkeuksille. Tämä seuraavan sukupolven protokolla oli yksi ensimmäisistä, joka mahdollisti käyttäjien lainata, lainata ja ansaita korkoa salausvaroista. Mikä parasta, välittäjää ei tarvita, kun käytät Aave-ohjelmaa, koska koko järjestelmä toimii itsenäisesti älykkäiden sopimusten kautta, jotka elävät Ethereum-lohkoketjussa.

Perustamisensa jälkeen Aave-kehittäjät ovat pitäneet huolta niiden tekemisestä verkkoon kaikkien saatavilla. Tämän alustan avoin ja helppokäyttöinen käyttö tekevät siitä ihanteellisen sekä institutionaalisille että yksityissijoittajille. Tämän seurauksena Aave on kasvanut yhdeksi suosituimmista DeFi-sovelluksista maailmassa.

Mitä ongelmia Aave ratkaisee?

Aave yrittää ratkaista joitain kiireellisimpiä ongelmia, joita perinteiset luottopalvelut kohtaavat. Kuten kaikkien DeFi: n kohdalla, projektin päätavoitteena on muuntaa keskitetyt rahoituspalvelut hajautettuihin vastaaviin. Normaalissa lainausskenaariossa pankit lainasivat varojasi ja ansaitsevat korkoa. Vaikka he lainaa rahaa, et koskaan pääse näihin kannattaviin korkotuloihin.

Aave-kotisivu

Aave-kotisivu

Aave-ekosysteemissä kaikki muuttuu. Kuka tahansa voi lainata salauksensa luotettavasti ja luvattomasti muille käyttäjille. Varojen lainasta ansaittu korko maksetaan suoraan verkkolompakkoosi. Tällä tavoin Aave on auttanut mullistamaan vertaislainauksen kentän ja auttanut luomaan koko DeFi-sektorin samoilla tavoitteilla.

Aaveen edut

Tämän hajautetun rahoitusprotokollan avulla saat monia etuja. Ensinnäkin saat avoimuutta koko verkon lainausprosesseista ja -toiminnoista. Perinteiset luotonantopalvelut toimivat suljetuin tavoin, mikä jättää sinut pimeään toiminnan rahoittamisesta. Aaven kanssa kaikki on estoketjussa koko yhteisön nähtäväksi.

Avoin lähdekoodi

Deave-sektorin avoimen luonteen mukaisesti Aave on tehnyt lainausprotokollistaan ​​avoimen lähdekoodin. Avoimen lähdekoodauksen käyttö on yleensä turvallisempaa, koska se käy tiiviissä vertaisarvioinnissa yhteisöltä. Kokeneet sijoittajat suosivat avoimen lähdekoodin projekteja yksityisten sijaan, koska ne voivat varmistaa kaikki toiminnot ja toiminnot. Tällä tavalla ei ole piilotettuja riskejä tai maksuja.

Ei-vapausrangaistus

Aave on muu kuin vapaudenhoitaja, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan pidä kryptovaluuttasi suoraan. Muut kuin vapaudenhuoltoalustat tarjoavat enemmän mielenrauhaa, koska säilytät omaisuuden omaisuuden. Heillä on myös pienempi riski tulla hakkereiden kohteeksi, koska ei ole lompakoita, jotka ovat täynnä käyttäjien hakkerointia.

Hallinta ilman omistajuutta


Yksi Aaven parhaista ominaisuuksista on, että protokolla antaa luotonsaajalle mahdollisuuden altistua erilaisille kryptovaluutoille omistamatta niitä suoraan. Aave-sovelluksen avulla voit ansaita palkintoja ilman, että sinun on vaihdettava digitaalisia suosikkivarojasi. Tämä strategia vähentää menetysriskiä.

Aave - Twitter

Aave – Twitter

Hintavaihtoehdot

Aave-käyttäjillä on mukava valikoima korkovaihtoehtoja. Järjestelmä tarjoaa sekä vakaat että vaihtuvat korot sijoitustavoitteidesi saavuttamiseksi. Mikä parasta, voit vaihtaa näiden maksurakenteiden välillä milloin tahansa.

Yksityinen

Monilla käyttäjillä on ilo huomata, että Aaven hajautettu luonne tekee siitä ihanteellisen yksityisyyttä ajatteleville sijoittajille. Kun käytät tätä seuraavan sukupolven luotonantoprotokollaa, ei ole mukana keskimies. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa täyttäessäsi pitkää No Know Your Customer (KYC) – tai rahanpesun torjunnan (AML) dokumentaatiota..

Valinta

Aave-käyttäjien käytettävissä on erinomainen valikoima laina-altaita. Tällä hetkellä verkko tukee 17 erilaista omaisuutta. Erityisesti Dai stablecoin (DAI), USD-kolikko (USDC), True USD (TUSD), Tether (USDT), Synthetix USD (sUSD), Binance USD (BUSD), Ethereum (ETH), ETHlend (LEND), Basic Attention Token (BAT), Kyber Network (KNC), Chainlink (LINK), Decentraland (MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix Network (SNX), kääritty Bitcoin (wBTC) ja 0x (ZRX).

Kuinka Aave toimii?

Aave on Ethereum-pohjainen P2P-lainausjärjestelmä, joka tuo markkinoille uusia toimintoja. Tämän tehtävän suorittamiseksi Aave-kehittäjät esittivät ainutlaatuisen strategian, joka perustuu vakuudellisiin lainoihin ja luotonantoihin saumattoman kokemuksen tarjoamiseksi.

Aave-twiitit

Aave-twiitit

Aaveen käyttämiseksi lainanantajien on talletettava varoja verkon likviditeettipooliin. Lainanottajat voivat käyttää näitä varoja ja lainata haluamallaan tavalla. Lainatakseen varoja likviditeettipoolista käyttäjien on lukittava nostettavan määrän suurempi vakuusmäärä. Erityisesti tämän vakuuden arvo perustuu Yhdysvaltain dollariin.

Jos vakuus laskee alle tarvittavan vakuuskynnyksen, järjestelmä asettaa ne automaattisesti selvitystilaan. Muut käyttäjät voivat sitten ostaa nämä varat alennettuun hintaan. Tällä strategialla varmistetaan, että likviditeettipoolit pysyvät aina positiivisina.

Varaukset

Aave oli myös yksi ensimmäisistä P2P-lainajärjestelmistä, joka otti käyttöön likviditeettipoolin vararahastot. Näitä varoja käytetään auttamaan pooleja torjumaan markkinoiden volatiliteettia. Lisäksi rahastot toimivat vakuutuksena lainanantajille, joiden varoja on käytettävissä, kun he haluavat poistaa ne likviditeettipoolista.

Oracle

Mielenkiintoista on, että Aave käyttää toisen suositun salausalustan, Chainlinkin (LINK) voimaa vakuudellisten omaisuuserien reaaliaikaisen arvon määrittämiseen. Chainlink on hajautettu oraakkeleiden verkosto. Oracle on ketjun ulkopuolinen anturi, joka voi kommunikoida lohkoketjun kanssa. Chainlinkin hajautettu lähestymistapa oraakkeihin auttaa varmistamaan, että nämä anturit pysyvät tarkkoina.

Flash-lainat

Aave muutti peliä, kun he toivat markkinoille pikalainoja. Näiden avoimen lähdekoodin protokollien avulla käyttäjät voivat ottaa pikalainoja ilman vakuuksia. Lisäksi pikalainat on maksettava takaisin siihen mennessä, kun seuraava Ethereum-lohko on kaivettu. Näiden valaistuksen pikalainausprotokollien avulla käyttäjät voivat suorittaa paljon tehtäviä lyhyessä ajassa.

Ensisijaisesti flash-lainoja käytetään arbitraasikauppamahdollisuuksiin. Voit ottaa lainaa yhdelle rahakkeelle ja vaihtaa sen toisella alustalla listatulla omaisuudella korkeammalla hinnalla. Voit käyttää pikalainoja myös lainojen jälleenrahoittamiseen muissa lainaprotokollissa tai vakuuksien vaihtamiseen. Tästä palvelusta peritään 0,3%: n maksu. Erityisesti tästä protokollasta tuli yksi nykypäivän useimpien satoviljelyjärjestelmien ydinkomponenteista.

Korkojen vaihtaminen

Käyttäjät voivat myös vaihtaa korkorakennettaan. Voit valita vakaan tai vaihtelevan hinnan välillä milloin tahansa Aave-sovelluksen avulla. Vaihtuvat korot siirtyvät jatkuvasti likviditeettipoolin kysynnän perusteella. Vakaat korot perustuvat omaisuuserän korkokeskiarvoon viimeisten 30 päivän aikana.

Aave (AAVE)

AAVE on verkon alkuperäinen apuohjelmatunnus. Tämä ERC-20-merkki tuli markkinoille marraskuussa 2017 eri nimellä. Erityisesti tämä tunnus on siirretty, kun Aave oli ETHLand. AAVE on deflatorinen omaisuus, joka on listattu kymmenissä pörsseissä, erityisesti, Binance. Kehittäjät ovat ilmoittaneet aikomuksestaan ​​tehdä AAVE: sta verkon ensisijainen hallintatunnus pian.

aTokens

Kun talletat Aaveen, saat aTokens. Saat saman verran aTokensia kuin talletuksesi. Nämä tunnukset ovat kriittisiä verkostolle, koska niiden avulla voit ansaita korkoa lainanantotoiminnastasi.

aTokens

aTokens

Aaveen historia

Aave tuli markkinoille vuonna 2017. Alusta oli ensimmäinen DeFi-lainausprotokolla, ja se käytti täysin eri nimeä, ETHlend. Yrityksen perustaja Stani Kulechov piti huolta teknisten esteiden poistamisesta, jotta kuka tahansa voisi käyttää tätä edistynyttä verkkoa. Erityisesti Aave sai yli 16 miljoonaa dollaria joukkorahoituksensa aikana.

Kuinka ostaa Aave (AAVE)

AAVE on nyt helppo saada käsiinsä. Voit aina saada tämän tunnuksen suoraan verkosta. Monet tunnetut vaihdot tukevat tätä tunnusta. Binance, maailman suurin cryptocurrency -vaihto markkina-arvon suhteen, tarjoaa käyttäjilleen AAVE.

Voit ostaa AAVE: n Binance tai Kraken.

Investoiminen Aaveen (AAVE) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investoiminen Aaveen (AAVE) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Investoiminen Aaveen (AAVE) - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
★★★★★ ★★★★★ Binance-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Kraken-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Digitaalisten omaisuuserien (kryptovaluutta) välittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, mukaan lukien tilimaksut ja minimit, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Paras

Edistyneet kauppiaat

Paras

USA: n kauppiaat

Paras

Helppokäyttöisyys

Kaupankäyntimaksut

0,10%

Kaupankäyntimaksut

0,16%

Kaupankäyntimaksut

0,125%

Ylennykset

10% Cashback

Alennuskoodi: EE59L0QP

Ylennykset

Ei mitään

Ylennykset

Ei mitään

Kuinka säilyttää Aave

AAVE: n säilyttäminen on yhtä helppoa. Voit pitää tätä tunnusta missä tahansa ERC-20-yhteensopivassa lompakossa, kuten MyEtherWallet (MEW) ja MyCrypto. Vakavat sijoittajat saavat mielellään tietää, että tarjolla on myös joitain laitteistolompakon vaihtoehtoja. Ledger Nano S tai Ledger Nano X molemmat tukevat tätä DeFi-tunnusta.

Aae – edelläkävijä markkinoilla

Aave on osoittautunut salausalan innovaatioiden liikkeellepanevaksi voimaksi. Tämä verkko oli kaukana DeFi-käyrästä. Sellaisena se on nyt yksi alan suurimmista toimijoista. Käyttäjät nauttivat yksinkertaistetusta ja turvallisesta DeFi-kokemuksesta, kun he käyttävät Aavea. Näistä syistä voit odottaa kuulevasi edelleen paljon tästä nerokkaasta verkosta tulevina viikkoina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map