2+ vuoden saaga, johon liittyy Tezos ICO lähestyy Denouementia

Ratkaisu

Kun Tezos-säätiö on seisonut maahan useita vuosia ja yrittänyt estää erilaisia ​​oikeusjuttuja, se on juuri tehnyt ilmoitti päätöksensä sopia kaikkien osapuolten kanssa.

Eri puolueiden yhteistä ponnistusta edustava puku näkee Tezoksen mahdollisesti koukussa jopa 25 miljoonaan dollariin.

Vaikka tämän päätöksen on tehnyt Tezos-säätiö, se ei välttämättä merkitse tämän vedetyn saagan loppua. Tällä hetkellä päätös odottaa tuomioistuinten hyväksyntää, jotta siitä tulee virallinen.

Kieltäminen

On huomattava, että vaikka Tezos-säätiö on päättänyt, että erilaisten kanteiden ratkaiseminen heitä vastaan ​​on heidän etujensa mukaista, he ovat pysyneet vankkumattomina viattomuudessaan.

Ilmoittaessaan päätöksestään säätiö käytti tilaisuutta korostaakseen tätä uskoa toteamalla,

”Tezos-säätiö päätti ratkaista kaikki korvausvaatimukset, koska Tezos-säätiö uskoo, että se on Tezos-projektin ja koko yhteisön edun mukaista. Säätiö uskoo edelleen, että oikeusjutut olivat tuloksettomia, ja kieltää edelleen väärinkäytökset. Oikeudenkäynnit ovat kuitenkin kalliita ja aikaa vieviä, ja päätettiin, että sovintoratkaisun kertaluonteiset taloudelliset kustannukset olivat parempi kuin häiriötekijät ja oikeudenkäynnit, jotka liittyvät taistelun jatkamiseen tuomioistuimissa. “

Syytteen välttäminen

Haitat, jotka johtuvat heidän päätöksestään ratkaista aktiiviset oikeudenkäynnit, ylittävät pelkästään ajan ja rahan säästämisen. Tezos-säätiö on nyt välttänyt tilanteen, jossa he saattaisivat mahdollisesti nähdä, että tuomioistuimet merkitsevät rahakkeitaan arvopapereiksi.

Jos tällainen tilanne sattuisi, se loisi ennakkotapauksen tulevaisuudelle ja mahdollisesti katastrofaalinen koko hankkeelle.

Täynnä kiistoja

Tezos-faneille, ja mitä Tezos-säätiö pyrkii saavuttamaan, tämä ratkaisu ratkaistaan ​​epäilemättä avosylin.

Teknologian tarjoamista mahdollisuuksista riippumatta Tezos on valitettavasti ollut täynnä kiistoja ensimmäisestä päivästä lähtien. Olipa kyse viivästyneestä rahakkeiden jakamisesta ICO: n jälkeen, taistelun ympäröivän varojen käytön, korkean profiilin sijoittajien roolien tai täällä tänään käsiteltyjen oikeusjuttujen takia, Tezos on tehnyt ihailtavaa työtä etsimällä tapaa paitsi selviytyä , mutta kukoistaa.

Käytä koteloita

Huolimatta Tezos-säätiön ongelmista, jotka ovat viipyneet 1. päivästä lähtien, projektin käyttö- ja hyväksymisaste on kasvanut edelleen. Viime kuukausina tämä näkyy eniten kasvavan digitaalisten arvopaperien kautta.

Kun Tezos-lohkoketju tarjoaa käyttäjilleen korkeatasoisen toiminnallisuuden, olemme huomanneet itsemme raportoivan sen käytöstä useaan otteeseen, mukaan lukien seuraavat esimerkit:

Tezot, joita käytetään 22 projektin tokenointiin

Vertalo valitsee Tezot turvatunnukseksi

Korotetut tuotot ja arvopaperistaminen, jotta Tezoja voidaan käyttää digitaalisiin arvopapereihin

Sijoitus Kentucky Bourboniin Wave Financialin kanssa

BTG Pactualin ja Dalma Capitalin valitsemat tezot tokenien myöntämistä varten

Ei haittaa tehty

Tezos-säätiö koostuu a neuvosto, joka valvoo varojen käyttöä ja tuotekehitystä. Tähän mennessä säätiö hoitaa karkeasti 635 miljoonaa dollaria varoja, ja on tehnyt osansa tukemaan alustansa kehittämistä miljoonien avustusten avulla.

Projektille, joka keräsi noin 232 miljoonaa dollaria ja on viettänyt useita vuosia oikeudellisten esteiden voittamiseksi, heidän kykynsä kasvaa viittaa Tezos-säätiön tämän ajan tekemiin järkeviin päätöksiin.

Tezos

Vuonna 2017 pidetystä ICO: sta johtuen Tezos on todiste panoksesta, joka on suunniteltu tarjoamaan kehittäjille tarvittavaa joustavuutta seuraavan sukupolven palveluiden rakentamiseen.

Tezos-lohkoketjun loivat alun perin perustajat Arthur ja Cathleen Breitman.

Julkaisussa Muut uutiset

Kun Tezos ICO valmistui, se edusti yhtä suurimmista lajista, tuoden yli 232 miljoonaa dollaria. Luonnollisesti tämän korotuksen koon vuoksi kaikki katseet olivat heitä kohtaan. He eivät kuitenkaan ole ainoita, joille tehdään niin korkea valvonta. Yksi tällainen yritys, joka käsittelee vastaavia asioita, tunnetaan nimellä KIK. Useaan otteeseen olemme dokumentoineet meneillään olevan taistelun heidän ja SEC: n välillä, kun molemmat ‘herttuat sen’ aikaisemmasta ICO: sta.

SEC-tiedostot ennenaikaista tuomitsemista varten Kik-oikeudenkäynnissä

Kik Hunkers Down for Fight with SEC – Sammuttaa viestisovelluksen

Suosittu Messaging-sovellus Kik taistelemaan SEC: ää vastaan ​​Court Over Kin ICO: ssa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner