TradingView-arvostelu: Hallitse salauksen käyttöopas

TradingView on suosittu kartoitusalusta, joka tarjoaa kaavioita sekä perinteisille rahoitusmarkkinoille että salausmarkkinoille. Jatka lukemista saadaksesi selville kaiken, mitä sinun on tiedettävä TradingView’sta.

Mikä on TradingView?

TradingView on taloudellinen foorumi kauppiaille ja sijoittajille. Kuten muutkin kartoitusalustat ja analyysityökalut, TradingView haluaa tarjota elinkeinonharjoittajille tietoja, joita he tarvitsevat perustellun kaupan tekemiseksi. Tämän tavoitteen mielessä TradingView tarjoaa kaavioita, kauppaideoita, edistyneitä teknisen analyysin työkaluja, reaaliaikaisia ​​tarjouksia ja muuta.mikä on kaupankäyntinäkymä

TradingView’n keskeinen piirre on, että voit piirtää käytännössä mitä tahansa alustan kaavioihin – yksinkertaisista liukuvista keskiarvoista edistyneisiin teknisen analyysin kaistoihin.

TradingView oli myös yksi ensimmäisistä suurimmista kartoitusalustoista, jotka integroivat bitcoinin. Aloitettuaan vuonna 2011 TradingView julkaisi perinteisten rahoitusmarkkinoiden tietoja ja kaavioita. Kesäkuusta 2013 lähtien TradingView on kuitenkin tukenut bitcoin-kartoitusta. Alun perin yhtiö käytti Mt. Gox sen salauksenvaihtotiedoista.

tradingview-bitcoin-price-charts

Tänään TradingView tarjoaa laajan valikoiman kartoitusvälineitä sekä yksityisasiakkaille että institutionaalisille sijoittajille. Alustan tavoitteena on olla all-in-one-portti osakesijoittamisen, globaalin kaupan ja markkina-analyysin maailmaan.

tradingview-market-noteeraukset

Kun olet asettanut TradingView’n kartoitustyökalut, voit aloittaa paperikaupan harjoittamisen suoraan alustan kautta. Testaa strategioitasi erilaisilla markkinaolosuhteilla, ennen kuin asetat oikeaa rahaa linjalle.

Kun olet valmis tekemään todellisia tilauksia TradingView-palvelun kautta, voit avata välitystilin johonkin useista tuetuista välittäjistä, tallettaa rahaa näille välitystileille ja yhdistää tilin TradingView-palveluun.

TradingView tukee kuitenkin vain pientä määrää osakevälittäjiä ja kryptovaluutanvaihtoa (vain Poloniexia tuetaan tällä hetkellä). Suurin osa kauppiaista pitää TradingView: n erillään välitystoiminnastaan. Voit käyttää TradingView’ta helposti yhdistämättä välitystiliä.

TradingView-version perusversio on ilmainen, ja tilaussuunnitelmat vaihtelevat 15-60 dollaria kuukaudessa.

TradingView-ominaisuudet

TradingView: n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kaikki seuraavat:


Seuraa erilaisia ​​rahoitusinstrumentteja ja markkinoita: TradingView antaa sinun seurata useita markkinoita ja rahoitustuotteita yhdellä kätevällä alustalla, mukaan lukien kryptovaluutat (kuten CoinMarketCap, CryptoCompare ja CoinGecko), fiat-valuutat, osakkeet, indeksit, futuurit, joukkovelkakirjat ja CFD: t..

tradingview-crypto-market-features

Seuraa useita alaluokkia: Jokaisessa luokassa TradingView listaa useita alaluokkia. Voit tarkastella esimerkiksi BCH: n, BTC: n, ETH: n, XRP: n ja muiden tärkeimpien valuuttojen kryptovaluuttamarkkinoita. Voit tarkastella fiat-valuuttojen alaluokkia, kuten ‘pieni’, ‘suuri’, ‘eksoottinen’ ja ‘Eurooppa’..

Kohdekohtaiset varastotyypit: TradingView on helppo tarkistaa osakkeet ja markkinoiden liikkeet alustansa kautta. TradingView’lla on kuitenkin myös alaluokat osakkeista, mukaan lukien muun muassa ‘parhaat voittajat’, ‘suuret yritykset’, ‘suurimmat häviäjät’, ‘aktiivisimmat’ ja ‘kaikkein epävakaimmat’..

Ilmaiset ja maksetut vaihtoehdot: TradingView’lla on neljä erilaista merkintätasoa, jotka vaihtelevat ilmaiseksi 60 dollariin kuukaudessa.

Useita indeksejä: TradingView on helppo seurata erilaisia ​​indeksejä, mukaan lukien valuuttaindeksit, S&P-sektorit, Yhdysvaltain indeksit ja suurimmat maailman indeksit.

Futuurimarkkinat: TradingView tukee futuurimarkkinoita useissa kategorioissa, mukaan lukien maatalous, energia, valuutat, metallit, maailman indeksit ja korot.

Joukkovelkakirjat: Joukkovelkakirjaluokkiin kuuluvat ”pää 10Y”, ”Amerikka”, ”Eurooppa”, ”Aasia”, ”Tyynenmeren alue”, ”Lähi-itä” ja ”Afrikka”..

CFD: t: Sopimukset erosta (CFD) -luokka sisältää alaluokat, kuten maatalous, energia, metallit, maailman indeksit sekä joukkovelkakirjat ja korot.

Toimii missä tahansa selaimessa: TradingView toimii missä tahansa selaimessa asentamatta mitään lisäohjelmistoa.

HTML5: TradingView toimii kaikilla moderneilla selaimilla siitä, että kaikki on koodattu HTML5: ssä.

Yli 50 älykästä piirustustyökalua: Edistyneet kauppiaat voivat hyödyntää TradingView’n kehittyneitä piirtotyökaluja, joiden avulla voit piirtää melkein mitä tahansa kaavioihin.

tradingview-crypto-drawing-tools

Useita kaaviotyyppejä: TradingView sisältää kaikenlaisia ​​kaaviotyyppejä ja asetteluja, mukaan lukien Renko, Kagi, rivinvaihto, P&F-kaavioita ja paljon muuta.

Ilmaiset kokeilut: Kaikilla neljällä TradingView-tilauspaketilla on 30 päivän ilmaiset kokeiluversiot.

Palvelinpuolen hälytykset: TradingView voidaan räätälöidä lähettämään ilmoituksia tietyistä ilmoituksista. Voit saada ilmoituksen, kun markkinat täyttävät mukautetut kriteerit. Voit käydä TradingView’n lähettämään sinulle ilmoituksen, jos Microsoftin osakkeet laskevat esimerkiksi Bollinger Bands -kanavan ulkopuolelle tai jos BTC putoaa alle 7000 dollarin. Indikaattoreihin tai piirtotyökaluihin voidaan soveltaa 12 erilaista hälytystilaa.

Seulontatyökalut: TradingView: lla on varastossa ja salausseuloja. Nämä seulat ovat hakutyökaluja, joiden avulla voit suodattaa resursseja tiettyjen ehtojen perusteella. Löydät halvimmat yritykset, jotka ansaitsevat eniten rahaa, suodattamalla esimerkiksi pienimmän P / E-suhteen mukaan. Yli 100 kenttää on käytettävissä seulojen kautta.

50+ vaihtoa ja tietosyötettä: TradingView on kytketty yli 50 vaihtoon ja tietosyötteeseen. Alustalla on ammattimainen kaupallinen tietosyöttö, joka antaa sille suoran pääsyn osakkeisiin, futuureihin, kaikkiin tärkeimpiin indekseihin ja CFD: iin. Tämä tarkoittaa, että TradingView-käyttäjät saavat ensiluokkaisia ​​tietoja hinnoista, määrästä ja historiasta suoratoistona suoraan Yhdysvalloista ja kansainvälisiltä markkinoilta.

tradingview-indikaattorit-strategiat

Mobiilisovellukset: TradingView tarjoaa mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille. Sovellusten avulla voit suoratoistaa reaaliaikaisia ​​tarjouksia tien päällä, vastata muille TradingView-käyttäjille ja käyttää tallennettuja kaavioita missä tahansa.

Sosiaalinen verkosto: TradingView on yksi sosiaalisesti suuntautuneimmista kartoitustyökaluista, joita on saatavilla tänään. Voit kommunikoida muiden käyttäjien kanssa, jakaa kaupankäyntistrategioita ja osallistua TradingView’n foorumeille. TradingView-käyttäjiä on yli 8. Joitakin käyttäjiä seuraa satoja muita kauppiaita. Voit seurata jotakuta saadaksesi mielipiteen esimerkiksi viimeaikaisista markkinoiden liikkeistä. Jotkut kauppiaat tarjoavat jopa päiväkursseja tai koulutusohjelmia kauppakeskustelujen kautta.

tradingview-top-kirjoittajat

Räätälöity tekninen analyysi: TradingView: lla on yli 100 valmiiksi tehtyä tutkimusta yksityiskohtaista markkina-analyysiä varten. Nämä tutkimukset kattavat suosituimmat kaupankäynnin käsitteet ja indikaattorit.

Männyn ohjelmointikieli: TradingView-tiimi rakensi Pine-ohjelmointikielen, jonka avulla voit luoda ja jakaa mukautettuja tutkimuksia ja signaaleja. Minkä tahansa tutkimuksen koodia voidaan helposti muokata, ja melkein mikä tahansa mukautettu indikaattori voidaan luoda tyhjästä tällä koodilla.

tradingview-skriptien kieli

Paperikauppa: TradingView: lla on monipuolinen paperikauppajärjestelmä, jonka avulla voit ostaa ja myydä omaisuutta virtuaalirahalla. Voit testata kaupankäyntistrategioita eri markkinaolosuhteissa ennen oikean rahan sijoittamista.

Mukautettavat kaavion asetukset: TradingView antaa sinun mukauttaa kaavioita kymmenillä eri vaihtoehdoilla. Voit lisätä esimerkiksi kaavioihin perustekijöitä, kuten volyymi ja hinta. Voit myös lisätä lisäominaisuuksia, kuten Bollinger Bands, Donchian Channels bands ja Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-chart-options

Monenvälittäjän tuki: TradingView antaa sinun tehdä oikean tilauksen milloin tahansa suoraan alustan kautta avaamalla tilin tuetuille välittäjille. Talleta vain rahaa välitystilille, liitä tili TradingView-palveluun ja aloita sitten kaupankäynti.

Tukee Poloniexia: Marraskuusta 2019 lähtien TradingView tukee vain yhtä kryptovaluutta-välittäjää – Poloniexia.

tradingview-crypto-seulonta

Kuinka käyttää TradingView-ohjelmaa

TradingView luotiin tavoitteena olla helppokäyttöinen ja intuitiivinen aloittelijoille, mutta myös riittävän tehokas edistyneiden chartistien hallitsemiseksi.

Pohjimmiltaan TradingView tarjoaa sinulle laajan valikoiman kartoitustyökaluja. Sitten käytät näitä karttatyökaluja tehdäksesi tietoisia kauppoja. Saat reaaliaikaisia ​​tietoja ja selainpohjaisia ​​kaavioita, joiden avulla voit tehdä tutkimusta mistä tahansa, kuten selvittää bitcoinin hinnan tai minkä tahansa tärkeimmistä markkinoista ympäri maailmaa.

miten kaupankäyntinäkymä toimii

Kaikkiin TradingView-tietoihin pääsee suoraan mistä tahansa modernista Internet-selaimesta. Ohjelmistoja ei tarvitse asentaa (vaikka iOS- ja Android-mobiilisovelluksia on saatavilla).

Kun olet rekisteröitynyt TradingView-palveluun, voit aloittaa selaamisen useilla markkinoilla, mukaan lukien osakkeet, indeksit, kryptovaluutat, futuurit, joukkovelkakirjat, fiat-valuutat ja CFD: t..

Voit myös selata komentosarjoja tai toteuttaa komentosarjoja omiin kaavioihisi. TradingView erottaa komentosarjat alaluokkiin, kuten oskillaattorit, keskitetyt oskillaattorit, volatiliteetti, trendianalyysi, volyymi, liukuva keskiarvo ja Bill Williams -indikaattorit.

how-to-use-tradingview

Haluat myös käyttää seulaajaa oikean omaisuuden löytämiseen. TradingView: lla on osaketarkastaja, forex-seulontalaite ja salausseuloja.

tradingview-edut

Voit käyttää salausseuloja esimerkiksi tuhansien erilaisten kryptovaluuttojen tarkasteluun ja rajata sitten luetteloa tiettyjen suodattimien perusteella. TradingView: lla on laaja valikoima suodattimia, mukaan lukien kuvaavat, perustiedot ja tekniset suodattimet. Voit suodattaa digitaalisia tunnuksia kuvailevan alisuodattimen, kuten määrän ja hinnan, perustavanlaatuisen alisuodattimen, kuten kolikoiden ja vaihdettujen kolikoiden, tai teknisen alisuodattimen, kuten uuden 52 viikon korkean, perusteella.

tradingview-crypto-seulonta

Ei ole väliä mitä markkinoita katsot TradingView’lla, voit tarkastella laajan valikoiman kyseisiä markkinoita koskevia indikaattoreita. Voit tarkastella prosentuaalista muutosta tietyllä ajanjaksolla, mukaan lukien 1 viikko, 1 kuukausi, 3 kuukautta, 6 kuukautta, vuoden alku- ja yhden vuoden suorituskyky. Voit lisätä (kirjaimellisesti) kymmeniä muita indikaattoreita kuhunkin kaavioon, mukaan lukien perustiedot, kuten hintatarjous edistyneemmille kriteereille, kuten mahtava oskillaattori, Donchian Channel -kaistat ja Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-tekninen-analyysi

Viime kädessä riippumatta siitä, haluatko tehdä edistyksellisen teknisen analyysin markkinoilla tai haluat vain tarkastella perustekijöitä, kuten hintaa ja määrää, TradingView helpottaa kaavioiden mukauttamista kaupankäyntitarpeidesi mukaan.

Samaan aikaan, jos haluat tehdä kauppoja suoraan TradingView’n kautta, voit tehdä sen myös. Voit liittää pienen määrän välitystilejä TradingView-tilillesi ja tehdä sitten kauppoja suoraan TradingView-palvelun kautta.

Tällä hetkellä TradingView tukee noin 20 erilaista välittäjää, mukaan lukien:

Tulevaisuuden välittäjät: WH-Selfinvest, AMP Global Clearing, Advantage Futures, Dorman Trading, Global, Mirus, Phillip Capital, RJO’Brien, Rosenthal Collins Group LLC, Robbins Trading, Straits Financial, Tradovate, Wedbush ja Modalmais.

Osakevälittäjät: Modalmais ja Alor.

Forex-välittäjät: OANDA, FOREX.com ja DirectFX.

Salausvälittäjät: Poloniex

Voit integroida välittäjän suoraan TradingView-alustaan, vaikka useimmat käyttäjät pitävät TradingView-kaavionsa erillään välitysalustastaan.

Kuinka TradingView toimii?

TradingView saa tietonsa useista pörsseistä ja lähteistä ympäri maailmaa. Yritys maksaa kaupallisen tason tietovirrasta ja jakaa sitten tiedot käyttäjien kanssa kaavioina.

TradingView helpottaa myös välitystoimintoyhteyksien muodostamista TradingView-palveluun. Välittäjä rakentaa REST Web -sovellusliittymän omille palvelimilleen TradingView-määritysten perusteella. Sitten välittäjän foorumi integroidaan TradingView’n kanssa. Kaikki integraatiot tapahtuvat Internetissä TradingView’n HTML5-infrastruktuurin ansiosta.

Kaikki tämä tapahtuu kulissien takana TradingView: lla. Ensisijainen tapa olla vuorovaikutuksessa TradingView’n kanssa on kaavioiden ja kaavioiden muodossa.

TradingView-hinnoittelu

tradingview-hinnoittelukustannukset

TradingView tarjoaa neljä erilaista merkintätasoa.

Perus (ilmainen)

 • 1 kaavio välilehteä kohti
 • 1 laite samanaikaisesti
 • 1 tallennettu kaavion asettelu
 • Päivä, viikko kuukausi palkin toisto
 • 12 muokattavaa kaaviotyyppiä
 • Yli 50 älykästä piirtotyökalua
 • Vertaa symboleja
 • Yli 100 valmiiksi rakennettua indikaattoria, 8000 yhteisökäyttöistä indikaattoria
 • 3 indikaattoria kaaviossa
 • 1 palvelinpuolen hälytys hinnasta, indikaattoreista tai piirustuksista
 • Mainostuki
 • Ei asiakastukea

Pro (12,95 dollaria kuukaudessa maksetaan kuukaudessa / 14,95 dollaria kuukaudessa maksetaan kuukausittain)

 • 2 kaaviota välilehteä kohti
 • 1 laite samanaikaisesti
 • 5 tallennettua kaaviota
 • Mukautetut aikavälit ja vaihtelupalkit
 • 12 muokattavaa kaaviotyyppiä
 • Yli 50 älykästä piirtotyökalua
 • Vertaa symboleja
 • 100 + valmiiksi rakennettua indikaattoria, 8000 yhteisökäyttöistä indikaattoria
 • 5 indikaattoria per kaavio
 • 10 palvelinpuolen ilmoitusta hinnasta, indikaattoreista tai piirustuksista
 • Ei mainoksia
 • Säännöllinen asiakastuki

Pro + (24,95 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain / 29,95 dollaria kuukaudessa maksettuna kuukausittain)

 • 4 kaaviota välilehteä kohti
 • 2 laitetta samanaikaisesti
 • 10 tallennettua kaaviota
 • Mukautetut aikavälit ja vaihtelupalkit
 • Mukautettuihin kaavoihin (leviämiin) perustuvat päivänsisäiset kaaviot
 • Päivänsisäinen Renko, Kagi, Line Break, Point & Kuvakaaviot
 • 12 muokattavaa kaaviotyyppiä
 • Yli 50 älykästä piirtotyökalua
 • Vertaa symboleja
 • Yli 100 valmiiksi rakennettua indikaattoria, 8000 yhteisökäyttöistä indikaattoria
 • 10 indikaattoria kaaviossa
 • 30 palvelinpuolen ilmoitusta hinnasta, indikaattoreista tai piirustuksista
 • Ei mainoksia
 • Ensisijainen asiakastuki

Premium (49,95 dollaria kuukaudessa maksetaan vuosittain / 59,95 dollaria kuukaudessa maksettuna kuukaudessa)

 • 8 kaaviota välilehteä kohti
 • 5 laitetta samanaikaisesti
 • Rajoittamaton tallennettu kaavion asettelu
 • Mukautetut aikavälit ja vaihtelupalkit
 • Sekundaariset intervallit
 • Mukautettuihin kaavoihin (leviämiin) perustuvat päivänsisäiset kaaviot
 • päivänsisäinen Renko, Kagi, Line Break, Point & Kuvakaaviot
 • 12 muokattavaa kaaviotyyppiä
 • Yli 50 älykästä piirtotyökalua
 • Vertaa symboleja
 • Yli 100 valmiiksi rakennettua indikaattoria, 8000 yhteisökäyttöistä indikaattoria
 • 25 indikaattoria kaaviossa
 • 200 palvelinpuolen ilmoitusta hinnasta, indikaattoreista tai piirustuksista
 • Ei mainoksia
 • Ensisijainen asiakastuki
 • 30 päivän ilmaiset kokeiluversiot ovat käytettävissä kaikkiin suunnitelmiin.

Alkuperäisiä tilauksia (ensimmäisiä ostoksia) ei hyvitetä, eikä kuukausittaisia ​​tilauksia hyvitetä. Hyvityksiä on saatavissa vasta, kun vuosimaksut on vähennetty automaattisesti (esimerkiksi kokeilujakson jälkeen ja uusimisen jälkeen) 14 kalenteripäivän kuluessa maksusta.

TradingView hyväksyy maksun kaikilla yleisimmillä luottokorteilla ja PayPalilla. Voit myös maksaa vuosisuunnitelmista bitcoinilla.

Tietoja TradingView’sta

TradingView sijaitsee New Yorkissa ja toissijainen toimisto Lontoossa, Iso-Britanniassa. Yritys on perustettu vuonna 2011.

Vuonna 2013 TradingView lisäsi alustalle bitcoin-kaavioita, ja yritys on jatkanut salauskaavioiden lisäämistä alustalle vuosien varrella.

Viimeinen sana

TradingView on HTML5-pohjainen kartoitusalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman kartoitustyökaluja, analyysiominaisuuksia ja muuta. Alusta ei ole vain yksi kehittyneimmistä kartoitusalustoista, mutta se on myös kukoistava kauppiaiden sosiaalinen verkosto. Verkostossa on yli 8 miljoonaa kauppiasta, joten TradingView tarjoaa jokaiselle jotakin.

Kaiken kaikkiaan TradingView on ihanteellinen keskitason edistyneille kauppiaille, jotka haluavat viedä kaupankäynnin seuraavalle tasolle. Se on tarpeeksi aloittelijaystävällinen uusille kauppiaille, mutta siinä on tarpeeksi edistyneitä ominaisuuksia pitääkseen kokeneemmat kauppiaat mukana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map