Suosituimmat kryptovaluutan vaikuttajat: 236 parasta asiantuntijaa vuonna 2020

suosituin-kryptovaluutta-vaikuttajien luettelo

Contents

Kuka salausmaailmasta: Luettelo yli 200 vaikutusvaltaisimmista ihmisistä Bitcoinissa ja Blockchainissa

Luettelo bitcoin-ekosysteemin 236 suurimmasta kryptovaluutta-vaikuttajasta on kokoelma merkittävimpiä henkilöitä lohkoketjun aikakaudella. Salausjulkkismaiden suosituimpien ihmisten luettelo on suunniteltu yhdistämään kaikki arvostetut asiantuntijat, tekijät, sijoittajat, sisäpiiriläiset ja harrastajat, jotka on suunniteltu auttamaan sinua kaveriprofiilisi parantamisessa tärkeimmissä sosiaalisen median verkostoissa.

Kuten suurin osa lukijoistamme on todennäköisesti hyvin tietoinen siitä, että vuoden 2009 bitcoinin perustamisesta vuoden 2013 salausvallankumoukseen, blockchain-kapina on ottanut rahoitusalan myrskyn. Ei ole taaksepäin.

Hajautettu digitaalitalous hajautetun kirjanpitotekniikan avulla luo hämmästyttävän uuden omaisuusluokan, jossa on monia virtuaalivaluuttoja, kuten Bitcoin (hintaennusteet), Ethereum (hintaennusteet) ja muut huippuluokan salakirjoituskolikot, joista tulee nyt kotitalouden nimiä. Ja seuraava suuri raja kriittisen valuutan aikakaudella on käyttäjien tietoisuus ja hyväksyminen.

Ihmiset ympäri maailmaa heräävät ymmärtämään näiden uusien valuuttojen valtavat mahdollisuudet. Syntyvä lohkoketjutekniikka on muuttanut sähköistä finanssimaisemaa useammalla kuin yhdellä tavalla, ja syntyvä “ohjelmoitavan rahan” aalto näyttää olevan väistämätön. Ja kun yhdistät nämä kaksi futuristista voimaa tulevaisuuteen suuntautuvista rahoitusvaiheista, on hauskaa alkaa selvittää kuka on vastuullinen, uskottava ja uutinen bitcoin-johtamassa taloudessa.

Katsotaanpa joitain salausvaikuttajiksi kutsuttuja liikkeitä ja ravistelijoita, jotka ovat keränneet melkoisen yleisön ja seuranneet, etenkin surullisen ‘crypto twitter’ -sivustolla..

Suosituimmat salausvaluutan ja lohkoketjun vaikuttajat vuonna 2020

krypto-sonnien-karhuja

Kuva: Galyna Andrushko

Bitcoin alkoi uudet näkymät optimoida ihmisten raha-alan itsemääräämisoikeus, ja yli kymmenen vuoden ajan luotun vuosikymmenen jälkeen nämä vaikuttajat ovat suosituimpia kiinnostavia ihmisiä, jotka ovat saaneet eniten luotettavuutta ja aitoutta.

Niiden välillä, jotka on otettu käyttöön varhaisessa vaiheessa, tuotemainokset, yrityksen saavutukset, investointitiedot, kaupankäynnin vinkit, käyttäjien koulutusvälineet ja yleiset ajatusjohtajuuden panokset Seuraava luettelo blockchain-keskittyneistä korkean vaikutuksen laatu-asioista, oikea-aikaiset toimitukset, on kasvava joukko alfoja, kuka kuka salausta. Bitcoin-Jeesuksesta Crypto Crusaderiin, tämä sekoitus härkiä, karhuja ja vihaa epäilijöitä, seuraava luettelo blockchain-entuasisteista ja puolestapuhujista kuratoitiin huolellisesti useilla sosiaalisilla signaaleilla ja indikaattoreilla.

Hajautetaan pikemminkin ilman kuumimpia salausvaikuttajia löytääkseen ja seuraamaan.

Suurimmat salausvaikuttajat: Suosituimmat seurattavat henkilöt sosiaalisessa mediassa

Changpeng Zhao

Zhao tunnetaan todennäköisesti paremmin kaikkialla maailmassa nimellä CZ. Hän on Binancen, joka on yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista salauspörsseistä, takana. CZ on aiemmin toiminut OKCoinin teknologiajohtajana ja on toiminut myös Blockchain.infon taustakehittäjänä. Lisäksi siinä mainitaan, että CZ on ollut mukana salaussektorilla laajasti jo vuosia ja on ollut jopa Forbesin luettelossa rikkaimmista ihmisistä, jotka liittyvät salausteollisuuteen.


Vitalik Buterin

Viimeisten 4-5 vuoden aikana Vitalikista on tullut olennainen jäsen maailmanlaajuisessa salausmaastossa. Tässä suhteessa siinä mainitaan, että hän on Ethereumin luoja ja ETH: n kirjoittaja – lohkoketjualusta, joka tarjoaa itsenäisille kehittäjille perustan rakentaa dApps: nsa huipulle. Lisäksi aiemmin tänä vuonna Buterin ilmoitti keskittyvänsä nyt tekemään ICO: ista turvallisempia yleisölle.

Brian Armstrong

Aivan kuten CZ, Armstrong on yksi suurimmista nimistä salausmaailmassa tänään. Hän ei ole vain Coinbasen perustaja ja toimitusjohtaja, mutta hän on myös kysytty salausasiantuntija, joka kutsutaan usein puhumaan konferensseihin ympäri maailmaa. Armstrong on usein maininnut haastatteluissaan, että hänen unelmansa on tehdä Coinbasesta all-in-one-salausalusta, jossa asiakkaat (sekä rento että institutionaalinen) voivat käyttää monenlaisia ​​tuotteita ja palveluita napin painalluksella.

Michael Novogratz

Ennen salauksen sijoitusyhtiön Galaxy Digitalin käynnistämistä Novogratz työskenteli Fortress Investment Groupin hedge-rahastonhoitajana. Hän väittää, että yli 20% hänen nykyisestä sijoitussalkustaan ​​on salausta. Paitsi että, globaalin sijoittajayhteisön mielestä Michael on myös monivuotinen salaushärkä (jonka ennusteet, voimme lisätä, ovat olleet väärät muutaman kerran.)

Winklevoss Twins

Tyler ja Cameron Winklevoss ovat Winklevoss Capitalin pääomistajia sekä johtavan digitaalisen omaisuuden vaihdon Gemini-perustajat. Lisäksi on syytä pitää mielessä, että Tyler on maailman ensimmäinen Bitcoin-miljardööri.

Brad Garlinghouse

Perustaja Ripple – yksi maailman suurimmista salausmaksuprosessoreista – Brad Garlinghouse on erittäin suosittu nimi kaikkialla maailmassa. Brad on aiemmin toiminut tiedostojen jakamispalvelun Hightailin toimitusjohtajana ja on myös aktiivinen enkelisijoittaja – hänen sijoitusyrityksensä ovat tähän mennessä rahoittaneet hieman yli 40 startupia.

Roger Ver

Toinen yleinen nimi, josta useimmat salaussijoittajat olisivat varmasti kuulleet, Roger on ollut Bitcoinin puolestapuhuja jo jonkin aikaa ja oli yksi ensimmäisistä suurnimeisistä sijoittajista, joka aloitti rahansa sijoittamisen erilaisiin salaukseen liittyviin yrityksiin. Hän toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana Bitcoin.com..

Barry Silbert

Silbert on Digital Currency Groupin perustaja – salausyritys, joka toimii inkubaattorina / sijoitusrahastona useille tässä tilassa toimiville asiakkaille. Jos se ei riitä, hän on myös Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja, sijoitusyritys, joka on saanut paljon valtavirran taloudellista vetovoimaa parin viime vuoden aikana..

Jihan Wu

Yksi Bitmainin perustajista, Jihan Wu, on monien mielestä salauksen louhinnan kummisetä. Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan yli 2 miljardin dollarin arvoinen ja se on katkottua monissa salakokouksissa, joita pidetään ympäri maailmaa. Viimeiseksi siinä mainitaan myös, että Jihanilla on tutkinto taloustieteestä Pekingin yliopistosta.

Adam Back

Maailmankuulu kryptografi Adam Back tunnetaan todennäköisesti parhaiten työstään hashcash – PoW-järjestelmä, joka on suunniteltu auttamaan sähköpostipalveluoperaattoreita suodattamaan roskapostit helposti ja vaivattomasti. Back on nyt Blockstreamin toimitusjohtaja – salaukseen liittyvä käynnistys, joka keskittyy sivuketjujen ja muiden vastaavien uusien sovellusten kehittämiseen.

Kathleen Breitman

Vaikka monet ihmiset eivät ehkä ole tietoisia siitä, kuka Kathleen on, hän on ollut aktiivinen maailmanlaajuisessa salausmaastossa jo jonkin aikaa. Ensinnäkin hän on Tezoksen, hajautetun hallinnointialustan, perustaja sekä Tezos-säätiön (organisaatio, joka pyrkii edistämään blockchain-tietoisuutta ja salauksen opetusta kaikkialla maailmassa) keskeinen jäsen..

Pieter Wuille

Pieter Wuille on hiljaa kerännyt itselleen kultin seuraamalla kehitystyötään BTC-ekosysteemissä. Hänen nykyinen painopiste on Bitcoin Core – yksi maailman lippulaiva-salauksen monista kovista haarukoista. Paitsi, Wuille oli erittäin tärkeä tekijä saadessaan SegWitin lisäämään BTC-protokollaan takaisin päivällä. Hän on myös salakirjoituksen ‘Blockstream’ perustaja.

Joseph Lubin

Ethereumin perustaja Joe Lubin tunnetaan todennäköisesti paremmin työstään ConSensysin kanssa – yritys, joka keskittyy erilaisten uusien blockchain-projektien luomiseen. Lisäksi Lubin on myös ollut aktiivinen enkelisijoittaja tässä tilassa pari vuotta.

Nick Szabo

Kuuluisa tietojenkäsittelytieteen tutkija / digitaalisen turvallisuuden asiantuntija Nick Szabo on ollut avainasemassa salakirjoitusteknologian vallankumouksen käynnistämisessä kaikkialla maailmassa – pääasiassa älykkäiden sopimusten parissa tekemänsä työn takia. Lisäksi vähän tiedossa oleva tosiasia Szabosta on, että hän oli yksi ensimmäisistä Bit Gold -sijoittajista – Bitcoinin edeltäjä, joka julkaistiin ennen vuosituhannen vaihetta.

Brendan Bulmer

Brendan Bulmer johtaa tällä hetkellä toimintaa Block.one -yrityksessä, joka on vastuussa EOS: n ensisijaisen hajautetun pääkirjajärjestelmän luomisesta. Lisäksi HK-pohjainen yrittäjä pystyi keräämään yli 4 miljardia dollaria EOS: n ICO: lle sekä yrityksen ydinyhteisölle.

Charlie Lee

Charlie Lee on entinen Coinbase-työntekijä, joka tunnetaan kenties parhaiten suosittu Litecoin-salausprojektin takana olevista aivoista – joka on tällä hetkellä yksi maailman kymmenestä suurimmasta salakirjoituksesta markkina-arvon perusteella. Noin viime vuoden aikana Lee on keskittänyt kaikki ponnistelunsa LTC: n käyttöönoton edistämiseen ympäri maailmaa.

Peter Smith

Smith on yksi Blockchainin perustajista – yksi maailman yleisimmin käytetyistä krypto-lompakoista. Muutama kuukausi sitten hän käynnisti toisen yrityksen nimeltä Blockchain Principal Strategies – institutionaalinen foorumi, joka on suunniteltu auttamaan sijoittajia saamaan enemmän OTC-salausta.

Jeffery Liu Xun

LIU Xun (Jeffery) on salausyrittäjä, joka johtaa tällä hetkellä yritystä nimeltä XanPool – fiat-yhdyskäytävä, joka toimii Hongkongissa (Kiinan julkaisupäivä ilmoitetaan pian). XanPool sallii käteisen salaustapahtumien tapahtua täysin saumattomasti, välittömästi. Lisäksi Liu Xun on myös kahden muun merkittävän startupin perustaja:

Antler: Globaali käynnistysgeneraattori ja varhaisen vaiheen VC, joka rakentaa seuraavaa suurta tekniikan aaltoa.

Xarbon: Kestävän kehityksen teknologiaan liittyvä kansalaisjärjestö, joka on auttanut vähentämään yli 200 miljoonaa tonnia hiilidioksidia erilaisilla hankkeillaan.

Alexey Ermakov

Ermaov on Aximetrian toimitusjohtaja ja perustaja. Se on sveitsiläisen tason, VQF-säännelty salauspainotteinen mobiilirahoituspalvelu, joka on suunniteltu sekä rentoille että institutionaalisille sijoittajille. Lisäksi hän on myös perustanut Pay Reverse -palvelun, white-label cash-back -palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat luoda nopeasti itselleen uuden kaupallistamisvirran.

Sky Guo

Guo on toimitusjohtaja Cypheriumissa, joka on yrityskeskeinen lohkoketjualusta, joka asettaa etusijalle sekä skaalautuvuuden että hajauttamisen. Guo on suorittanut tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnon Pepperdinen yliopistosta ja on myös taitava useilla ohjelmointiin ja lohkoketjutekniikkaan liittyvillä tekniikan aloilla.

Oinas Wang

Aries on digitaalisen omaisuudenvaihdon Biboxin perustaja, joka hyödyntää joitain uusimpia big data -analytiikkaan liittyviä tekniikoita ja tekoälyä parantavia algoritmeja kaupankäynnin ja tapahtumien optimoimiseksi. On myös syytä mainita, että vuoden kuluessa Biboxin perustamisesta Wang pystyi johtamaan vaihdonsa kymmenen parhaan joukkoon CoinMarketCapissa. Paitsi, että tilanteen mukaan Biboxin päivittäinen tx-määrä on yli 200 miljoonaa dollaria.

Manish Kataria

Kataria on monipörssi Quadency -yhtiön perustaja. Hänen taustansa kattaa rahoitus-, teknologia-, digitaaliliiketoiminta- ja innovaatiostrategian yrityskonsultointitilassa. Paitsi että, Manish on myös viettänyt paljon aikaa työskennellessään F500-asiakkaiden hyväksi sekä tarkastellut makrotaloudellisia suuntauksia muotoillakseen liiketoimintasuunnitelmia omalle yritykselleen.

Gabriele Musella

Gabriele on Coinrulen perustaja ja toimitusjohtaja – älykäs avustaja, joka on suunniteltu yksinomaan kryptovaluutta-kauppiaille. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus sellaisista aloista kuin FINTECH, Telco, Science, Banking, ja hän on pystynyt siirtymään saumattomasti useiden innovaatiojohtamisen roolien yli viidessä maassa (Suomi, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Unkari, Italia) työskentelemällä UBS: n palveluksessa Pankki, Nokia, NHS, Vodafone, IBM, WPP, Lloyds Bank jne. Gabrielella on BSc / MSc Milanon ammattikorkeakoulusta ja hän on toteuttanut useita johtamisohjelmia LSE: ssä ja Harvardin yliopistossa. Lopuksi hän on mentori Google Launchpadissa, StartupBootCampissa ja Virgin Startupsissa.

Steve Bishop

Steve Bishop – Justbookitnow.comin perustaja, Flame Concepts ja ROCCR.COM: n perustaja – on lipunmyynnin lohkoketjun kehityksen eturintamassa, otsikkorivillä “Ticketing with Integrity”. Steve on tarjonnut erikoislippuratkaisuja asiakkaille, kuten The Prince’s Trust ja Mclaren, jo yli 7 vuoden ajan.

Zoltan Tersanszky

Zoltan on verkostoitunut ammattilainen, joka työskentelee tällä hetkellä Blockbenissä – huipputeknologiayrityksessä, joka on sitoutunut luomaan uusia lohkoketjualustoja, jotka voivat elvyttää maailmanlaajuista digitaalista maisemaa. IT- ja elektroniikkateknikkona Zoltan ymmärsi nopeasti blockchain-tekniikan potentiaalin ja on siten ollut mukana tässä tilassa jo jonkin aikaa.

Tohtori Michael Yuan

Yuan on uuden hajautetun markkinapaikan perustaja, nimeltään OpenBay, sekä toisen valtion toimitusjohtaja, joka on älykkäiden sopimusperusteisten liiketoimintaratkaisujen toimittaja. Hän on myös viiden ohjelmistotekniikkaa käsittelevän kirjan kirjoittaja, jonka johtavat mediatalot, kuten Addison-Wesley, Prentice-Hall ja O’Reilly Associates, ovat julkaisseet..

Lopuksi on huomattava, että Yuan liittyy myös useisiin muihin onnistuneisiin hankkeisiin. Ne sisältävät:

Cybermiles: Julkinen estoketjujärjestelmä, joka on kehitetty nimenomaan sähköiseen kaupankäyntiin liittyviin tapahtumiin.

Ringful LLC: Ringful on lääketieteellinen tietojärjestelmä, joka on suunniteltu auttamaan kuluttajia säästämään terveydenhuoltokustannuksissaan ja saamaan parempaa hoitoa käyttämällä uusia ennaltaehkäiseviä vaihtoehtoja (joita voidaan käyttää älypuhelimilla).

Kyle Asman

Asman on perustajakumppani BX3 Capital -yrityksessä, joka on yritysneuvontayritys, joka auttaa yrityksiä sijoittumaan uusille sektoreille, kuten lohkoketjuun ja kryptovaluuttaan. Aiemmin hänellä on ollut sijoituspankki- ja sääntelykonsultointirooleja useissa arvostetuissa rahoitusyrityksissä, kuten Goldman Sachs, Duff ja Phelps ja Ryan LLC (maailmanlaajuinen veroyritys). Jos se ei riitä, Asman oli myös Snapchatin riskipääomasijoittaja sekä useita muita onnistuneita startup-yrityksiä.

Simon P.Simon

Daniel on kirjailija, yrittäjä ja talousviestinnän asiantuntija, joka on ollut alusta asti osa maailmanlaajuista fin-tech-vallankumousta. Aiemmin hän on neuvonut joitain tämän alueen suurimpia tuotemerkkejä, kuten Morgan Stanley, Bloomberg ja Goldman Sachs. Muutaman viime vuoden aikana Simon on keskittynyt pääasiassa digitaaliseen talouteen, minkä seurauksena hänestä on tullut integroidun viestintäyrityksen Vestedin toimitusjohtaja ja perustaja..

Jos kaikki tämä ei riittänyt, Simon on toiminut myös Forbesin, Market Median ja CoinTelegraphin säännöllisenä kolumnistina, ja hän on esiintynyt jopa ohjelmissa, kuten Cheddar, FinTech TV, Asset TV ja BrightTALK’s Focus on Fintech -sarjassa..

Salvador Casquero Algarra

Algarra on perustaja tai 2gether, maailman ensimmäinen rahoitusalan yhteistyöalusta, joka yhdistää saumattomasti menneiden aikojen rahoitusrakenteet (rakennettu käyttäen FIAT-valuuttoja) kryptovaluuttojen kanssa.

Edith Muthoni

Edith on ammattimainen sijoituskirjailija, osakekauppias ja henkilökohtaisen rahoituksen valmentaja. Hän työskentelee tällä hetkellä päätoimittajana LearnBonds.comissa, henkilökohtaisessa sijoituspaikassa / yhteisössä, jolla on yli 100 000 kuukausittaista lukijaa.

Christophe de Courson

Chris on Olymp Capitalin, Euroopan ensimmäisen omaisuudenhoitorahaston, joka on omistettu lohkoketjuille ja salauksille, toimitusjohtaja. Hän on myös toimitusjohtaja Agentic Groupissa – joka on N.Amerikan, Aasian ja Euroopan ulkopuolisten Blockchain- ja Digital Currency -yritysten maailmanlaajuinen jäsenpohjainen konsortio..

Dmitriy Berenzon

Berenzon on tutkimuskumppani Zenith Venturesissa, joka on monistrateginen riskirahasto lohkoketjuille ja kryptovaluutoille. Aiemmin hän on ollut yhteydessä moniin muihin blockchainiin / salaukseen liittyviin projekteihin, mukaan lukien:

 • Raharahasto
 • Polyledger
 • Blockchain Berkeleyssä

Vaibhav Kadikar

Vaibhav Khadikar on yrittäjä (intialaista alkuperää), joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten perustajana & Hajautetun ennustusmarkkina-alueen CloseCrossin toimitusjohtaja. Hän on kuitenkin ollut mukana joissakin muissa menestyvissä yrityksissä, kuten:

 • Blockchain-propulsio (perustaja ja mentori)
 • Syngenta (strategisten kumppanuuksien johtaja)

Sukhi Jutla

Jutla on puhuja, ajattelija ja pätevä IBM Blockchain -kehittäjä, joka on voittanut useita arvostettuja palkintoja, kuten:

 • Aasian nainen saavutuksista
 • Vuoden naisyrittäjä
 • Aikaisemmin The Financial Times ja Google nimittivät hänet Top 100 European Digital Pioneer -listalle, ja hän on myös kirjoittanut kolme kirjaa (joista yksi on bestselleri nro 1). Ne sisältävät:
 • Escape the Cubicle: Lopeta vihaamasi työ Luo elämä, jota rakastat
 • Kirjailijat ja The Blockchain
 • FinTech-kirja

Daniel Ameduri

Daniel Ameduri on Future Money Trends -yrityksen perustaja ja Don’t Save for Retirement: A Millennial’s Guide to Financial Freedom. Hänen FMT-uutiskirjeellään on noin 150 000 tilaajaa, ja sitä pidetään varsin arvovaltaisena aikakauslehdenä salausinvestoinneissa. Aikaisemmin hänet on kutsuttu vierailevaksi avustajaksi useille tunnetuille tiedotusvälineille, kuten: The Wall Street Journal, ABC World News Tonight ja Russia Today TV. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hänen YouTube-kanavallaan (joka syntyi vuonna 2007) on tällä hetkellä yhteensä yli kolmetoista miljoonaa katselukertaa.

Marc Bhargava

Marc on Tagomin johtava johtava digitaalisen omaisuuden päävälittäjä, joka on integroitu yhdeksään eri salausvaihtoon ja useaan eri OTC-työpisteeseen Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Hän on Harvardin kauppakorkeakoulun alumni ja työskennellyt aiemmin yrityksissä, kuten Brainchild Holdings ja AirBnB.

Sean Keefe

Sean Keefe on Straight Up Capitalin johtava salaussijoitusrahasto, joka sijoittaa hajautettuihin tekniikoihin, blockchain-protokolliin, & digitaaliset ja salausvarat. Hän johtaa yritystä olemalla asiantuntija kaikessa salauksessa ja on intohimoinen tiedottamaan muille teollisuudesta. Lisäksi Seanin taustalla on tekninen startup-asianajaja ja hänen kiinnostuksensa ja keskittymisensä ovat ensisijaisesti riskipääomaa. Hän on ollut vieraana puhujana / avustajana monissa vakiintuneissa tiedotusvälineissä, kuten Yahoo Finance, KYW Newsradio ja NBC 10.

Ben Samocha

Ben on CryptoJunglen perustaja ja toimitusjohtaja – yksi Israelin johtavista mediaalustoista, jotka liittyvät kaikkeen salaukseen / lohkoketjuun. Lisäksi Samocha on myös Blockchain B7: n perustaja, voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii parantamaan tietoisuutta Bitcoinista ja kryptovaluutoista kaikkialla Israelissa.

Craig Russo

Russo on Peer – Bostonissa sijaitsevan startupin perustaja, joka on useiden tunnettujen digitaalisten julkaisujen, kuten Sludgefeedin, takana. Lisäksi hän on arvostettu analyytikko / sijoittaja, jonka oivalluksia löytyy säännöllisesti useista tiedotusvälineistä, kuten Cointelegraph, Bitcoinexchangeguide jne..

Juan Benet

Benet tunnetaan parhaiten protokollalaboratorioiden perustajana ja toimitusjohtajana – yritys, joka vastaa innovaatioiden ajamisesta, kuten IPFS (hypermedia-protokolla) ja Filecoin (salausohjattu tiedostojen tallennusverkko). Tämän lisäksi Juan on ollut yhteydessä moniin startup-yrityksiin, jotka toimivat eri aloilla, kuten mobiilipelaaminen ja tiedon jakaminen.

Pavel Durov

Telegramin ennätyksellisen ICO: n viime vuonna toiminut mies, Pavel Durov tunnetaan maailmanlaajuisessa salausyhteisössä sarjayrittäjänä – joka on aiemmin ollut yhteydessä useisiin menestyviin startup-yrityksiin, mukaan lukien VKontakte.

Yuzo Kano

Pisin aikaa Kano työskenteli Goldman Sachsin johtajana, ennen kuin hän lopulta päätti mennä yksin ja perustaa oman salauksenvaihtonsa “bitFlyer”. Muutaman viime vuoden aikana hänen hankkeestaan ​​on kasvanut maailman neljänneksi suurin digitaalisen valuutan kauppakeskus (vuotuisen liikevaihdon mukaan).

Laura Shin

Shin on Forbesin vanhempi toimittaja, joka on perehtynyt laajasti teknologia-alueisiin, kuten lohkoketjuun ja salaukseen. Lisäksi hän isännöi yhtä maailman suosituimmista salaukseen liittyvistä podcasteista nimeltä Unchained.

Kathryn Haun

Sen lisäksi, että hän työskenteli pääkumppanina Andreessen Horowitzissa, Kathryn on myös johtaja Coinbasessa – missä hän auttaa salausyritystä suorittamaan tarkastuksensa täysin vaatimustenmukaisella tavalla. Ennen kuin hänestä tuli osa salaussektoria, Haun työskenteli liittovaltion syyttäjänä Yhdysvaltain oikeusministeriössä.

Craig Wright

Tohtori Wright on australialainen tiedemies, joka on yksi Bitcoin SV: n, BTC: n kovan haarukan, liikkeellepanevista voimista, joka syntyi pari vuotta sitten. Hän on kuuluisa äänekkäästään, röyhkeästä ja jopa nostanut oikeudenkäyntejä ihmisille, jotka ovat kyseenalaistaneet hänen keskeisen vaatimuksensa oikeellisuuden – eli hän on itse asiassa Satoshi Nakamoto (Bitcoinin salanimi).

Brandon Chez

Vaikka Chez itse ei ehkä ole niin tunnettu, Coinmarketcap-yritys, jota hän tällä hetkellä johtaa, on luultavasti yksi maailman käytetyimmistä verkkosivustoista salaushintojen seuraamiseen (samoin kuin muut tiedot, jotka liittyvät yli tuhanteen kryptovaluuttaan). Nykyisessä tilanteessa CMC on maailman suurin salaukseen liittyvän tiedon lähde – niin paljon, että verkkosivuston tiedetään vaikuttavan markkinoihin melko huomattavasti tietyillä nousu- / laskusuuntauksilla..

Elizabeth Stark

Elizabeth Stark on ollut yhteydessä salaussektoriin jo jonkin aikaa. Kuitenkin hänen roolinsa Lightning Labsin perustajana ja toimitusjohtajana työnsi hänet ensin globaaliin valokeilaan muutama vuosi sitten. Lisäksi vuoden 2019 alussa Starkista tuli kollegana Kolikkokeskus – tutkimusorganisaatio, joka käsittelee puolueettoman hallituksen politiikan luomista (erityisesti hajautetun tekniikan osalta).

Charles Hoskinson

Charles haluaa kuvata itsensä sarjayrittäjäksi, teknologiainnovaattoriksi ja perustajaksi kolmelle arvostetulle salausalustalle – IOHK: lle, Invictus Innovationsille ja Ethereumille. Jos se ei riitä, Hoskinson on myös yksi keskeisistä toimijoista Cardanon (ADA), kolmannen sukupolven kryptovaluutan takana, joka syntyi vasta äskettäin.

Olaf Carlson-Wee

Carlson-Wee on itse tekemä miljardööri, joka perusti Polychain Capitalin muutama vuosi sitten. Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä ole tietoisia Polychainista, se on kuin salauksen hedge-rahasto, joka hoitaa tuhansien asiakkaiden varoja. Aikaisemmin Olaf on toiminut myös Coinbasen tuotepäällikkönä.

Mike Kayamori

Kayamori on mies, joka toimii tällä hetkellä Liquidin toimitusjohtajana – maailman ensimmäisessä salauksen kaupankäyntialustassa, jota japanilainen FSA säätelee täysin. Viime vuosikymmenen aikana Mike on pitänyt useita c-tason salkkuja yrityksissä, kuten Softbank, Gungho Asia ja Bharti Group.

John McAfee

John McAfee on yksi tunnetuimmista nimistä digitaalisen yksityisyyden ja turvallisuuden alalla tietotekniikan edelläkävijä. Noin viimeisen vuosikymmenen aikana hän on kuitenkin keskittänyt kaikki ponnistelunsa ensisijaisesti salaussektorille – hän on tällä hetkellä yrityksen salaustoiminnan ”Luxcore” toimitusjohtajana.

Jed McCaleb

Jed McCaleb on tunnettu digitaalisen valuutan puolestapuhuja, joka auttoi yhdessä perustamaan Stellarin. Lisäksi XLM: n parissa työskentelyään edeltävinä vuosina Jed toimi Ripplen teknologiajohtajana. Hänet tunnetaan kuitenkin todennäköisesti parhaiten Mt Goxin luojana – pörssissä, joka kuuluisasti joutui massiivisen hakkerointiskandaalin uhriksi jo vuonna 2014. Viimeiseksi siinä mainitaan myös, että Jed on eDonkeyn, edelläkävijän P2P-tiedostojen jakamisen luoja. verkkoon.

Dan Morehead

Morehead on maailman yhden tuottoisimman krypto-hedge-rahaston Pantera Capitan toimitusjohtaja. Hän työskentelee myös tällä hetkellä Bitstampin puheenjohtajana – yksi suurimmista tänään olemassa olevista krypto-kaupankäyntialustoista (kokonaisvälituotemäärän mukaan)..

Nejc Kodrič

Nejc on mies, joka on vastuussa yhden maailman luotettavimmista kryptovaluutanvaihdoksista – Bitstampista. Hän on ollut mukana tässä tilassa lähes vuosikymmenen ajan ja oli yksi ensimmäisistä salaustekniikan käyttöönottajista, joka investoi melko voimakkaasti Bitcoiniin.

Dominik Schiener

Schiener on italialainen yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten IOTA: n perustajana – seuraavan sukupolven blockchain-ekosysteemissä, joka on suunniteltu toimimaan täysin luotettavasti. Lisäksi hän on myös IOTA-säätiön puheenjohtaja.

Bryan piispa

Tekniikan kehittäjä Bryan Bishop on tunnettu työstään Bitcoin Core -sovelluksen kanssa. Aiemmin hän on työskennellyt monien keskeisten BTC: hen liittyvien päivitysten parissa, jotka ovat auttaneet tekemään lippulaivan valuutasta tehokkaamman, turvallisemman ja avoimemman.

Jesse Powell

Krakenin kryptovaluutanvaihdon perustaja Jesse Powell on ollut aktiivinen tässä tilassa alusta asti. Aiemmin hänellä on ollut verkkopelien käynnistysoperaatioita sekä useita muita onnistuneita yrityshankkeita.

Arianna Simpson

Arianna Simpson on voinut kerätä yli 10 miljoonaa dollaria usealta sijoittajalta, kuten Coinbase ja Union Square Ventures, krypto-hedge-rahaston ‘Autonomous Partners’ (AP) perustaja ja MD. AP-työnsä lisäksi Simpson neuvoo myös joitain muita digitaalisiin valuuttoihin / blockchainiin liittyviä startup-yrityksiä.

Bart Stephens

Bart tunnetaan parhaiten sijoitusrahaston Blockchain Capitalin perustajana. Kuitenkin monet ihmiset eivät ehkä tiedä hänestä, on se, että hän on myös oman perherahastonsa, Stephens Investment Management, johtaja (yritys, joka käsittelee hajautettuja sijoitusstrategioita, jotka ylittävät salauksen alueen).

Marc Andreessen

Marc on sijoittaja, yrittäjä, jolla on myyttisiä mittasuhteita. Ensinnäkin hän on ollut salausmaailman laidalla sen alusta lähtien ja vuosien varrella on perustanut useita onnistuneita yrityksiä, mukaan lukien 16z Crypto – 300 miljoonan dollarin VC-rahasto, joka käsittelee ensisijaisesti uusien salausblokkihankkeiden luomista.

Dan Larimer

Dania voidaan parhaiten kuvata sarja-salausyrittäjäksi, koska hän on mukana niin monissa altcoin-projekteissa. Hän on esimerkiksi tällä hetkellä Block.one -yrityksen johtaja, joka valvoo EOS-protokollan kehitystä. Tämän lisäksi hän on myös mies DPOS: n takana – uusi PoS-konsensusalgoritmi.

Tricia Martinez

Wala – rahoituspalvelusovelluksen toimitusjohtajana – joka pyrkii lisäämään salauksen maailmanlaajuista käyttöä erityisesti kehittyvillä markkinoilla – Tricia on pystynyt tekemään itselleen melkoisen nimen. Walassa tekemänsä työn lisäksi Martinez on myös Wala-säätiön toiminnan ruorissa.

Arthur Hayes

Arther Hayes on tunnettu salaushenkilö, joka on myös yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista digitaalisista valuutanvaihtoista, BitMexistä, perustaja ja toimitusjohtaja. Ennen siellä työskentelyä Hayes oli yhteydessä pankkialaan (lähinnä Citigroupiin).

Bobby Lee

Bobby on BTC-säätiön hallituksen jäsen ja yksi Kiinan näkyvimmistä salaushenkilöistä. Tässä suhteessa mainitaan myös, että hän on BTCC: n (entinen BTC China) perustaja – yksi Aasian suurimmista salauskauppapaikoista.

Valery Vavilov

Vavilov on Bifuryn johtaja, yksi Euroopan suurimmista kaivosoperaattoreista. Lisäksi hän on läheisessä yhteydessä Bitfury Groupin ohjelmistojen ja laitteistojen kehittämiseen.

Adam Ludwin

Adam Ludwig tunnetaan parhaiten blockchain-startup Interstellarin toimitusjohtajana – yrityksenä, jonka päätavoitteena on dApp-kehityksen nopeuttaminen tähtien ekosysteemissä.

Charlie Shrem

Shrem on CryptoIQ: n (salausneuvontayrityksen) johtaja sekä yksi Bitcoin-säätiön perustajista. Jos se ei riitä, hän johtaa tällä hetkellä myös Jaxx-digitaalisen omaisuuden lompakko-yhtiön kehitystyötä.

Tähti Xu

Xu on OKExin johtaja, joka on yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihtofoorumeista. Muutaman viime kuukauden aikana hän on kuitenkin tehnyt useita silmiinpistäviä ilmoituksia – joista yksi on hänen suunnitelmansa julkaista vakaa kolikko, jonka arvo on sidottu Kiinan juaniin.

Michael Arrington

TechCruchin perustajasta on tullut olennainen osa maailmanlaajuista salausekosysteemiä viimeisten 5-6 vuoden aikana. Edellä mainitun tiedotusvälineen ylläpitämisen lisäksi Michael johtaa myös omaa sijoitusrahastoa nimeltä Arrington XRP Capital, joka sijoittaa useisiin erilaisiin blockchain-startup-yrityksiin. Lopuksi mainitaan, että viime vuoden haastattelussa Arrington paljasti, että yli 50% hänen kokonaisvarallisuudestaan ​​kohdistui useisiin erilaisiin kryptovaluuttoihin.

Merivoimien Ravikant

Navalin läsnäolo ei rajoitu pelkästään salauksen maailmaan, mutta arvostettu tekninen ajattelija on ollut mukana monissa salauksen käynnistysyrityksissä (joko neuvonantajana tai sijoittajana). Esimerkiksi kun AngelList on luotu lähes vuosikymmen sitten, Ravikant perusti CoinListin – yrityksen, joka pyrkii tarjoamaan ICO- ja neuvontapalveluja yrittäjille ja sijoittajille.

Justin Sun

Toinen suosittu nimi salausmaailmassa, Justin Sun tunnetaan parhaiten siitä, että hän on TRONin perustaja ja toimitusjohtaja (yksi maailman suurimmista digitaalisista hyödykkeistä yleisen markkina-arvon suhteen). Ennen TRONin perustamista Sun vietti useita vuosia työskennellessään Ripplessä yrityksen Kiinan pääedustajana.

Blythe Masters

Blythe on Digital Asset Holdings -nimisen fintech-startupin nykyinen toimitusjohtaja. Yritys käsittelee ensisijaisesti hajautetun kirjanpitoteknologian kehittämistä, jota globaalin finanssialan jäsenet voivat käyttää. Aiemmin Masters on työskennellyt monissa vakiintuneissa pankkilaitoksissa, mukaan lukien JP Morgan Chase.

Erik Voorhees

Vorhees on mies Shapeshiftin takana – Zug-pohjainen hajautettu vaihto, jonka avulla käyttäjät voivat helpottaa lähes välittömää salausvaihtoa. Lisäksi hän on myös useiden muiden merkittävien startup-yritysten, kuten Coinapultin ja SatoshiDicen, ensisijainen liikkeellepaneva voima..

Don Tapscott

Don on merkittävä jäsen maailmanlaajuisessa salausekosysteemissä hullun työnsä ansiosta, johon sisältyy useiden kirjojen (mukaan lukien bestseller-The Blockchain Revolution) kirjoittaminen, sekä julkisen puhujan tehtävä erilaisissa konferensseissa ympäri maailmaa. Lisäksi hän on myös Blockchain Research Institute -yrityksen perustaja, jonka tavoitteena on auttaa tulevia startup-yrityksiä navigoimaan kasvavilla blockchain-markkinoilla mahdollisimman helpolla tavalla.

Apolo Anton Ohno

Olympiakultamitalisti Anton Ohno yritti äskettäin salauksen maailmaa luomalla digitaalisen kaupankäyntialustan nimeltä HybridBlock. Jos asiat menevät suunnitelmien mukaan, Ohno ja hänen tiiminsä haluavat kerätä yhteensä 50 miljoonaa dollaria alustansa tulevan ICO: n kautta.

Vinny Lingham

Vinnyn maine globaaleilla salausmarkkinoilla on kasvanut parin viime vuoden aikana. Hei on sijoittaja / yrittäjä, joka perusti Civicin – blockchain-pohjaisen identiteetinhallintajärjestelmän. Ei vain sitä, mutta hän on myös vastuussa SiliconCape-organisaation perustamisesta, joka pyrkii houkuttelemaan startup-yrityksiä ja teknologiainvestointeja Etelä-Afrikkaan..

Anthony ’Pomp’ Pompliano

Pomp on yksi merkittävimmistä salauksen puolustajista maailmassa. Hän ei ole pelkästään salaukseen / lohkoketjuun liittyvän sijoituspalveluyrityksen Morgan Creek Digital Assetsin perustaja, mutta hän on myös maailman yhden suosituimman (digitaalisiin valuuttoihin liittyvän) podcastin isäntä nimeltä Off the Chain. Muutama vuosi sitten Anthony perusti myös yksinpääomasijoitusyhtiönsä nimeltä Full Tilt Capital.

Jimmy Song

Song on BTC: n kannattaja, kehittäjä ja sijoittaja, jonka kotipaikka on Austin, TX. Hän johtaa tällä hetkellä yhtä suosituimmista blockchain-kursseista maailmassa sekä työskentelee julkisena puhujana, jota pyydetään usein puhumaan erilaisista salakokoelmista ympäri maailmaa..

Ari Paul

Ari Paul on BlockTower Capitalin sijoitusjohtaja – sijoituspalveluyritys, joka hyödyntää ammattimaista salaustoimintaa ja salkunhoitopalveluja. Ennen digitaalisen valuutan sektorille siirtymistä hän työskenteli salkunhoitajana Chicagon yliopiston hedge-rahastossa.

Riccardo Spagni

Riccardo Spagni on osa Moneron ydinsuunnittelutiimiä ja vastaa salausalustan sujuvasta hallinnasta. Hän on pätevä tietojenkäsittelytieteen tutkija ja ollut aktiivinen jäsen maailmanlaajuisessa salausyhteisössä monien vuosien ajan. Aiemmin hän on antanut useita pääpuheita useissa salakokouksissa ympäri maailmaa.

Jon Matonis

Matonis on yksi Bitcoin Foundation -säätiön perustajista – organisaatio, joka on pyrkinyt lisäämään tietoisuutta BTC: stä sen perustamisesta lähtien. Aikaisemmin hän on työskennellyt johtajana Globitexille, institutionaalisen tason salausvaihdolle Liettuasta.

Vlad Zamfir

Vlad Zamfir on arvostettu blockchain-tutkija / -kehittäjä, joka on tällä hetkellä yhteydessä Ethereum-säätiöön. Nykyisessä tilanteessa hän työskentelee joidenkin skaalautuvuuskysymysten suhteen, jotka vaikuttavat ETH-ekosysteemiin. Tältä osin Vlad esitteli äskettäin todistuskonseptin uudelle sirpaleiden tekniikalleen hackathonissa aiemmin tänä vuonna.

Da Hongfei

Hongfei on arvostettu Aasian salausyhteisön jäsen, koska hän on työskennellyt NEO: n kanssa, joka on yksi maailman suurimmista kryptovaluutoista koko markkina-arvon perusteella. Lisäksi Da on myös OnChainin, blockchainiin liittyvän yrityksen toimitusjohtaja, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman konsultointipalveluja..

Mick Hagen

Mick on Mainframe, blockchain-pohjainen viestintäverkko, joka pyrkii minimoimaan sensuurin vaikutukset, jotka eri hallitusorganisaatiot ovat asettaneet ympäri maailmaa. Ei vain sitä, mutta hän on myös tunnettu enkelisijoittaja, joka on aiemmin sijoittanut moniin menestyviin yrityksiin, kuten MyCrypto.

Jeremy Allaire

Monet pitävät Circlen toimitusjohtajaa salakirjoittajana etenkin P2P-maksumarkkinoilla. Ennen kuin siitä tuli tukikohta blockchain-maailmassa, Allaire tunnettiin sarjayrittäjänä, joka oli sijoittanut / perustanut useita onnistuneita yrityksiä, mukaan lukien Brightcove – online-videoiden suoratoistoalusta.

Tuur Demeester

Demeester on Adamant Capitalin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja – digitaalinen valuuttarahasto, joka liittyy Bitcoiniin ja muihin merkittäviin kryptoihin, kuten ETH, XRP. Hän on myös tunnettu taloustieteilijä, jonka töitä julkaistaan ​​säännöllisesti useissa tiedotusvälineissä ympäri maailmaa.

Tim Draper

Koska Draper on yksi maailman tunnetuimmista riskipääomasijoittajista, hän ei ole ollut sellainen, joka pysyisi liian kaukana salaisen tuottoisasta maailmasta. Esimerkiksi vuonna 2014 hän osti huikeat 30000 BTC: tä Yhdysvaltain hallituksen huutokaupassa.

Lopuksi, Draperin tiedetään myös tekevän tarkkoja BTC-hintaennusteita, jotka ovat hyvin tutkittuja ja tukemia vankalla tilastotiedolla.

Connie Gallippi

Connie Gallippi on BitGiven takana oleva aivot – joka, kuten nimestä voi päätellä, on maailman ensimmäinen tunnustettu Bitcoin-järjestö.

Ryan Selkis

Messarin toimitusjohtaja, avoimen lähdekoodin tietolähde kaikelle salaukselle, Ryan on innokas salauksen harrastaja, joka on aiemmin toiminut myös CoinDeskin (yksi maailman suurimmista salaustekniikoista) MD: ksi..

Linda Xie

Xie tunnetaan parhaiten MD: stä ja ”Capital” -nimisen krypto-hedge-rahaston perustajista. Hänen hankkeensa on ollut erittäin onnistunut alusta lähtien, ja hän on pystynyt keräämään hienon 20 miljoonan dollarin rahoituksen monilta tunnetuilta institutionaalisilta ja yksityisiltä sijoittajilta. Ennen työskentelyään Scalarin kanssa Linda työskenteli Coinbasessa ja joissakin yleisissä pankkilaitoksissa.

James Radecki

James Radecki on Cumberlandin liiketoiminnan kehityspäällikkö, joka on yksi suurimmista BTC-kauppapaikoista kokonaismäärän mukaan. Lisäksi on syytä huomauttaa, että Radecki on aiemmin toiminut MD: n (Goldman Sachs) palveluksessa yli 20 vuoden ajan.

Mark Yusko

Anthony Pomplianon ohella Mark on yksi Morgan Creek Capitalin perustajista. Hän on tunnettu huolellisista hintaennusteistaan ​​ja on katkottu moniin televisio-ohjelmiin, jotka käsittelevät salausta / lohkoketjua.

Jill Carlson

Jill on perustaja ja pääkonsultti Junolle – salauksen neuvontayritykselle, joka käsittelee ensisijaisesti tulevia ja tulevia blockchain-startup-yrityksiä. Hän on aiemmin toiminut ketjun strategina sekä työskennellyt luottokauppiaana Goldman Sachsissa vuosia.

Tone Vays

Vays oli aiemmin JPMorgan Chasen varatoimitusjohtaja. Lähtönsä jälkeen hän on kuitenkin viettänyt suurimman osan ajastaan ​​salakirjojen käsittelyyn. Vaysia pidetään nyt yhtenä tämän alueen tärkeimmistä asiantuntijoista – mikä käy ilmi siitä, että hänen YouTube-podcastillaan ‘CryptoScam’ on yli 75 000 tilaajaa.

Kris Marszalek

Kris tunnetaan parhaiten Crypto.com -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana – yritys, joka pyrkii auttamaan ihmisiä siirtymään fiat-valuutoista digitaalisiin valuuttoihin mahdollisimman sujuvasti.

Jeff Wilcke

Vaikka Wilcken nimi ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin jotkut hänen aikalaisistaan, hänen ansioluettelonsa voi kilpailla pelin parhaiden kanssa. Ensinnäkin hän on Ethereumin ja Amsterdamissa sijaitsevien Grid Gamesin perustaja. Kaiken tämän lisäksi Jeffin tiedetään myös olevan melko tuottelias kehittäjä, jonka näkemyksiä maailmanlaajuinen salausyhteisö arvostaa.

Zooko Wilcox-O’Hearn

Wilcox-O’Hearn on tietoturva-asiantuntija, joka on toiminut globaalilla digitaalimaisemalla jo jonkin aikaa. Hänet tunnetaan kuitenkin todennäköisesti parhaiten zCashin – yksityisyyden suojaan keskittyvän kryptovaluutan – toimitusjohtajana. Lisäksi Zooko on myös henkilö, joka on Tahoe-Least-Authority File Store, hajautettu tallennustekniikka, jota monet yritykset käyttävät edelleen ympäri maailmaa..

Adam Draper

Draper on Boost VC: n pääomasijoitusyhtiö, joka toimii pääasiassa salausalalla. Hän on myös toisen Boost Incubator -nimisen projektin johtaja, joka pyrkii auttamaan pieniä yrityksiä laajentamaan toimintaansa ja saavuttamaan massamarkkinat mahdollisimman helpolla tavalla..

Stephen Pair

Pair on perustaja / toimitusjohtaja yhdelle maailman suurimmista BTC-maksuprosessoreista, BitPaystä. Kokemuksen näkökulmasta havaitsimme, että hän on aiemmin työskennellyt monissa yrityksissä, kuten IBM: ssä. Ei vain sitä, että häntä on pitkään pidetty ohjelmistokehityksen asiantuntijana ja häntä kutsutaan säännöllisesti puhumaan useille salauskonferensseille ympäri maailmaa.

Matthew Tan

Matthew Tan on mies, joka on vastuussa kahden kuuluisan salausanalyysialustan – Etherscan ja Blockscan – luomisesta. Ennen liittymistään salausteollisuuteen Tan työskenteli yli 20 vuotta globaalin teknologiayhteisön jäsenenä.

Tushar Jain

Multicoin Capital Managing Partner on ollut aktiivinen salausalalla jo lähes vuosikymmenen ajan. Niille, jotka eivät ehkä tiedä, Tushar työskentelee aktiivisesti uusien riskipääomastrategioiden kehittämiseksi auttaakseen markkinoita lisää likviditeettiä. Viimeinkin ennen liittymistään Multicoin Capitaliin Jain toimi digitaalisen terveydenhuollon startup ’ePatientFinder’ -yhteisön luojana..

Luis Iván Cuende

Cuende on yksi Aragonin takana olevista tekijöistä – Ethereumin ohjaama lohkoketjuyhteistyöprojekti. Ei vain sitä, mutta hän on myös aktiivinen neuvonantaja, joka on auttanut mentoroimaan useita onnistuneita blockchain-yrityksiä ympäri maailmaa.

Mike Belshe

Belshe tunnetaan maailmanlaajuisesti erinomaisena ohjelmointiasiantuntijana, joka auttoi luomaan Bitgon, institutionaalisen tason salaussijoituspalvelun. Paitsi että, Mike toimi myös HTTP 2.0: n keksijänä ja perusti myös “Lookoutin”.

Josh Fraser

Josh on yksi Originin perustajista – yksi maailman ensimmäisistä hankkeista, jotka on suunniteltu auttamaan hajautettujen jakamistalouden markkinapaikkojen suunnittelussa. Lisäksi hän on myös veteraanikauppias, jota kutsutaan säännöllisesti puhumaan salakokouksissa ympäri maailmaa.

Marco Streng

Marco Streng on Genesis Miningin johtaja – yritys, jolla on tällä hetkellä yli kaksi miljoonaa asiakasta. Hän on myös tunnettu puhuja, joka kutsutaan säännöllisesti erilaisiin kokouksiin keskustelemaan blockchain techin erilaisista käyttötapauksista ja tulevaisuuden potentiaalista.

Pierre Rochard

Pierre on maailmankuulu ohjelmistosuunnittelija sekä New Yorkissa sijaitsevan Bitcoin Advisory -nimisen salakonsultointiyrityksen toimitusjohtaja. Tämän lisäksi hän on myös Satoshi Nakamoto -instituutin perustaja.

Matt Corallo

Matt Carello tunnetaan parhaiten Bitcoin-kehittäjänä, joka on työskennellyt useissa suosituissa Chaincode Labs -projekteissa – salausinkubaattori, joka perustettiin auttamaan BTC-tekniikan kehitystä kaikkialla maailmassa.

Lon Wong

ProximaXin toimitusjohtaja on tunnettu salauksen puolestapuhuja, joka toimii tällä hetkellä neuvonantajana monille tunnetuille startup-yrityksille, kuten Huobe, Liven jne. Jos tämä ei riitä, Wong on myös NEM.io-säätiön puheenjohtaja – organisaatio, joka on työskentelee parhaillaan useiden NEM-projektien kehittämisen nopeuttamiseksi.

Matthew puhui

Matthew on AION: n aivot – lohkoketjualusta, joka pyrkii käsittelemään monia skaalautuvuuskysymyksiä, jotka tällä hetkellä vaivaavat salausmaailmaa.

Andreas M.Antonopoulos

Andreas tunnetaan kaikkialla maailmassa menestyvänä salausyrittäjänä, kirjoittajana (Mastering Bitcoin) ja puhujana. Hän on ollut monien vuosien ajan maailmanlaajuisen salausmaiseman tukipilari, ja hän on jopa isäntänä tähän alueeseen liittyvään ‘Let’s Talk Bitcoin’ -nimiseen suosituimpaan podcastiin.

Micah Winkelspecht

Micah tunnetaan parhaiten Gemin toimitusjohtajana – yritys, joka auttoi luomaan yhden maailman ensimmäisistä salausvaluuttalompakoista.

Eric Larchevêque

Ledgerin toimitusjohtajana Eric on auttanut avaamaan uuden turvallisuuden ja yksityisyyden aikakauden globaalissa kryptovaluuttaekosysteemissä. Lisäksi hänet tunnetaan myös la Maison du Bitcoinin perustajana / luojana, joka on luotu yksinomaan ranskalaisille salausyrittäjille.

Ran Neuner

Etelä-Afrikassa syntynyt Ran on yksi tunnetuimmista salaushenkilöistä maailmassa. Tämä johtuu ensisijaisesti hänen CNBC-näytöksestään CryptoTrader TV, joka vie melkoisen yleisön joka viikko. Lisäksi Neuner on myös tunnetun kryptosijoitusryhmän Onchain Capitalin takana.

Meltem Demirors

Demirors on arvostettu salausanalyytikko / sijoittaja, joka toimii myös CoinSharesin strategiajohtajana. Lisäksi siinä mainitaan myös, että häntä pidetään viranomaisena kaikessa blockchainissa – kuten korostaa se tosiasia, että hän opettaa tällä hetkellä aiheesta Oxfordissa sekä MIT: n Media Labissa.

Dan Wasyluk

Wasyluk on globaalille salausyhteisölle paremmin tunnettu nimellä ‘Blockchain Dan’, Wasyluk on Blockchain Foundryn perustaja ja toimitusjohtaja, joka auttaa luomaan blockchain-pohjaisia ​​ohjelmistosovelluksia. Lisäksi hän on myös yksi päähenkilöstöstä, joka on mukana Syscoinissa – väitetysti yksi maailman nopeimmista tunnusten luomisalustoista.

Amber Baldet

Amber Baldet on JPMorganin entinen blockchain-aloitteiden johtaja. Lähtönsä jälkeen hän on muodostanut oman Clovyr-nimisen startchain-aloituksen, joka pyrkii auttamaan salauksen harrastajia liikkumaan Dapps-markkinoilla sujuvimmalla ja saumattomimmalla mahdollisella tavalla.

Richard Heart

Richard Heart tunnetaan todennäköisesti parhaiten työstään BitcoinHEX: n kanssa. Ihmiset eivät kuitenkaan välttämättä tiedä, että se on myös yrittäjä, sijoittaja, joka on kirjoittanut useita salaustekniikkaan liittyviä kirjoja.

Emin Gün Sirer

Professori Sirer on blockchain-harrastaja sekä tiedekunnan jäsen Cornellissa. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten IC3: n apujohtajana, projektissa, joka pyrkii edistämään blockchainin käyttöä tieteen ja tekniikan eri valtavirta-alueilla.

Jameson Lopp

Jameson on tällä hetkellä Casa, hajautetun avaimen ja solmun käynnistysjohtaja. Hän on myös Statoshi.info-verkkosivuston luoja, joka tarjoaa yksityiskohtaisia ​​analyyseja ja tilastoja Bitcoin-solmuista reaaliajassa.

Tiffany Hayden

Tiffany tunnetaan parhaiten työstään Ripplen kanssa. Hän on kuitenkin myös riippumaton konsultti, joka on auttanut monia pienikokoisia blockchainiin liittyviä yrityksiä aloittamaan toimintansa tällä uber-kilpailukykyisellä markkinoilla. Jos se ei riitä, Hayden on myös Edge, blockchain-turvallisuuslaitoksen yhteisöpäällikkö.

Mai Fujimoto

Mai on japanilainen salausasiantuntija, joka faneilleen tunnetaan paremmin nimellä “Miss Bitcoin”. Hän on myös toimitusjohtaja Grecone Investment Groupissa, joka on teollisuusinvestointien hankinta kaikkialta maailmasta.

Caitlin Long

Caitlin on entinen Wall Streetin honcho, joka lopetti tuottoisan tehtävänsä tulla kokopäiväiseksi salaussijoittajaksi. Hän on älykkäiden sopimusalustojen Symbiont (yritys, joka pyrkii poistamaan monia tällä alalla tällä hetkellä olemassa olevia operatiivisia kysymyksiä) perustaja..

Carl Bennetts

Carl on yksi Statusin avainhenkilöistä – Ethereum-pohjainen matkapuhelinasiakas, joka on luonteeltaan avointa lähdekoodia. Ei vain sitä, mutta hän on ollut mukana myös lukuisissa muissa salausprojekteissa ja häntä kutsutaan säännöllisesti puhumaan salaustilaisuuksien konferensseissa eri puolilla Aasiaa.

Julian Zawistowski

Golem Factoryn toimitusjohtaja on tunnettu mentoroinnista sekä pyrkimyksestään auttaa luomaan maailman ensimmäinen hajautettu supertietokone.

Carolyn Reckhow

Carolyn johtaa parhaillaan operaatioita Casa-nimiselle yritykselle – dApp-käynnistysyritykselle, joka on parhaillaan suunnittelemassa täysin uutta salausavainta-alustaa. Hän on aiemmin työskennellyt Consensysin johtajana.

Catherine Coley

Coley tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Ripple’s XRP Institutional Liquidity -päällikkönä. Hän on toiminut globaalilla finanssialalla yli kymmenen vuoden ajan ja tunnetaan asiantuntijana useissa salaus- / lohkoketjutekniikkaan liittyvissä asioissa.

Elizabeth McCauley

McCauley on freelance-markkinointikonsultti, joka on aiemmin auttanut monia vakiintuneita asiakkaita. Nykyisellään hän työskentelee Crypto Media Hubin ja Biterra Capitalin palveluksessa heidän liiketoimintasuunnitelmissaan ja tulevissa toimintastrategioissaan.

Preethi Kasireddy

Preethi oli pitkäaikainen Goldman Sachsin työntekijä, ennen kuin hän muutti salausteollisuudelle ja perusti TruStory-nimisen startup-yrityksen. Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä ole tietoisia, hänen edellä mainittu yritys on jo pystynyt keräämään hienon 3 miljoonan dollarin rahoituksen tähän mennessä.

Sherman Lee

Sherman haluaa kutsua itseään sarjayrittäjäksi, jonka keskeinen etu on hajautetun tekniikan luominen. Tältä osin siinä mainitaan, että Lee on Raven Protocolin, hajautetun syvällisen oppimisen koulutusalustan, perustaja. Jos se ei riitä, hän liittyy myös moniin muihin onnistuneisiin projekteihin, kuten Zeroth.ai, Hongkongissa toimiva riskipääomarahasto.

Thomas Lee

Tom Lee on monivuotinen salaushärkä, joka tunnetaan parhaiten ulkomaisista hintaennusteistaan ​​(joista monet ovat totta). Lisäksi hän on myös markkinointistrategia- / tutkimusyrityksen FundStratin perustaja sekä arvostettu analyytikko, jota kutsutaan usein ilmaisemaan mielipiteitään / näkemyksiään erilaisista rahoituslähtöisistä TV-ohjelmista.

Michael Terpin

Michael Terpin tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan ​​BitAngelsin puheenjohtajana, joka on planeetan ensimmäinen digitaalisen valuutan startup-yritysten enkeliverkosto. Nykyisessä tilanteessa hänen hankkeellaan on yli kuusisataa jäsentä, ja hän on pystynyt hankkimaan mittavia sijoituksia yli 25 salausyrityksestä. Vuosien varrella Michaelin maine on kasvanut valtavasti, ja häntä pidetään nyt yleisesti yhtenä tärkeimmistä BTC-asiantuntijoista maailmassa, minkä korostaa se tosiasia, että hänet on kutsuttu vierailevana puhujana useissa arvostetuissa tapahtumissa, kuten kuten:

 • Satoshin pyöreän pöydän
 • South by Southwest (SXSW)
 • TEDx Hollywood.

Spencer Bogart

Spencerin valtakirjat tekevät hänestä yhden tunnetuimmista nimistä salaustekniikan maailmassa. Hän ei ole pelkästään Blockchain Capitalin pääkumppani, mutta aiemmin hän on toiminut myös ammattimaisena BTC-analyytikkona sekä Needhamin varapuheenjohtajana. & Co Jos se ei riitä, Bogart on myös auttanut suurta määrää yksittäisiä sijoittajia ja yrityksiä uusien salaukseen liittyvien protokollien suunnittelussa.

Chris Burniske

Burniske on Placeholder -yrityksen perustaja – NY-yhtiö, joka käsittelee yksinomaan kryptovaluuttoja ja muita vastaavia digitaalisia resursseja. Ennen työskentelyä yrityksessä Chris auttoi perustamaan ARK Investment Managementin seuraavan sukupolven Internet-strategiasiiven, joka on yksi ensimmäisistä BTC: hen liittyvistä julkisista rahastonhoitoyksiköistä planeetalla..

Josh Rager

Josh tunnetaan parhaiten tarkoista ennusteistaan, jotka ovat ansainneet hänelle maineen olevan yksi markkinoiden älykkäimmistä salaustoimijoista. Riippumattomana analyytikkona tekemänsä työn lisäksi Josh on myös Blockroots.comin perustaja ja neuvonantaja useille muille maineikkaille yrityksille, mukaan lukien:

 • Level Invest
 • Lasisolmu

Gavin Andresen

Andresen tunnetaan ensisijaisesti ohjelmistokehittäjänä, joka oli vahvasti mukana bitcoinissa sen alkuvaiheessa. Paitsi että siinä mainitaan myös, että Satoshi Nakamoto nimitti Andresenin vuonna 2010 BTC: n viitetoteutusasiakasohjelmiston pääkehittäjäksi sen jälkeen, kun edellinen jätti projektin lopullisesti. Viimeinkin vuonna 2012 Gavin perusti Bitcoin-säätiön tukemaan BTC: n käyttöä ja käyttöönottoa ympäri maailmaa.

Satoshi Nakamoto

Kuten suurin osa lukijoistamme on todennäköisesti hyvin tietoinen, Satoshi Nakamoto on identiteetti, jonka Bitcoinin salanimeä luoja on ottanut. Hän ei vain suunnitellut tärkeimmän digitaalisen valuutan valkolehteä, mutta myös käytti sen alkuperäistä viitetoteutusta. Nakamoton hyvitetään myös olevan maailman ensimmäisen blockchain-tietokannan alullepanija ja ensimmäinen henkilö maailmassa, joka on ratkaissut kaksinkertaisen kulutuksen (joka on muuten melko yleinen muiden markkinoilla olevien nykyisten maksuvaihtoehtojen kanssa). Jos ja kun herra, rouva tai he Satoshi Nakamotona paljastavat todisteet ja tulevat ulos yön varjoista, on epäilemättä varjo, että #Satoshi tulee olemaan päävaikuttaja aina kun tuo aika tulee.

Hal Finney

Finney on maineikas kehittäjä, joka oli aiemmin liittynyt PGP Corporationiin. Hän on myös kuuluisa videopelimies, joka on auttanut suunnittelemaan monia suosittuja konsolipelejä. Viime aikoina Finneystä on kuitenkin tullut erittäin suosittu hahmo maailmanlaajuisen altcoin-yhteisön keskuudessa – johtuen suuresta osallistumisestaan ​​erilaisiin salausprojekteihin. Lopuksi siinä mainitaan, että Hal oli ensimmäinen henkilö, joka sai BTC-maksun Satoshi Nakamotolta. Huhuttiin myös, että Dorian ‘Satoshi’ Nakamoto asui vain 1,6 mailia tai vain muutaman talon samalla kadulla ja naapurustossa myöhään mahtavalta Hal Finneylta..

Preston Byrne

Preston on asianajaja, joka on erikoistunut lukuisiin blockchainiin / salaukseen liittyviin asioihin. Hänet tunnetaan kuitenkin todennäköisesti parhaiten Monaxin perustajista ja COO: sta – maailman ensimmäisestä luvallisesta blockchainista. Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä ole tietoisia siitä, että sen perustamisesta lähtien Monaxin ydinkehystä on käytetty Hyperledger Burrow -luvan saaneen Ethereum-lohkoketjun solmun luomiseen

ValasPanda

WhalePanda on riippumaton salausanalyytikko, jolla on yli 220 000 seuraajaa Twitterissä. Ja vaikka hänen henkilöllisyytensä pysyy edelleen mysteerinä, hänestä on tullut katkottua maailmanlaajuista salausuutisjaksoa (lähinnä hänen roolinsa enkelisijoittajana ja Bitcoinin maksimalistisena.)

Alex Sunnarborg

Sunnarborg on Tetras Capital -nimisen krypto-hedge-rahaston perustajakumppani. Aiemmin hän on toiminut tutkimusanalyytikkona Coindeskille – missä hän auttoi laatimaan useita raportteja, jotka liittyvät blockchain-tekniikkaan. Paitsi että, Alex oli myös aktiivisesti mukana luomassa verkkosivustoja, kuten ICO Tracker and Markets Center, sekä muihin julkisiin hankkeisiin, kuten Construct ja Consensus 2017.

CryptoCobain

CryptoCobain on Twitter-pohjainen salauksen asiantuntija, jonka hintaennusteet ovat toistuvasti osoittautuneet totta. Ei vain sitä, mutta hän oli myös yksi ensimmäisistä riippumattomista analyytikoista, joka aloitti oivallustensa tarjoamisen verkossa – minkä seurauksena hän on pystynyt keräämään yli 200 000 seuraajaa useista sosiaalisen median alustoista..

Peter Brandt

Peter on arvostettu kauppias, joka on ollut erittäin aktiivinen globaalilla finanssialalla jo lähes 40 vuotta. Hän on myös kirjoittanut myydyimmän kirjan – Päivittäisen ammattikauppiaan päiväkirja. Ja vaikka Brandt uskoo blockchainin ja salauksen voimaan, hänet lainattiin äskettäin sanomalla, että “99% kaikista altcoineista unohdetaan seuraavien 5-6 vuoden aikana”

Willy Woo

Willy Woo on salausasiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus globaaleista fintech-markkinoista. Hän kotoisin alun perin Uudesta-Seelannista, mutta viimeisen vuosikymmenen aikana (tai niin) on johtanut melko nomadista elämäntapaa. Woo toimi aiemmin enkeli-sijoittajana ja oli myös kauppias vuoden 2008 surullisen markkina-onnettomuudessa. Verkkosivustonsa mukaan hän omistaa nyt suurimman osan ajastaan ​​datapohjaisen tutkimuksen suorittamiseksi erilaisille salausvaluuttamarkkinoille.

Brock Pierce

Brock Pierce on entinen lapsinäyttelijä, joka on tullut tunnetuksi viimeaikaisista VR-tekniikkaan liittyvistä yrittäjyystoimista. Lisäksi hänellä on myös valtava historia joko perustamisesta, neuvonnasta tai investoinnista laajaan valikoimaan häiritseviä yrityshankkeita (kuten Ethereum, Mastercoin). Viimeinkin, online-tietojen mukaan, Brock on onnistuneesti kerännyt yli 5 miljardia dollaria (tähän mennessä) erilaisille hankkeille, joita hän on auttanut perustamaan.

Jack Dorsey

Jack Dorseysta on tullut melkein yleisesti käytetty nimi etenkin siksi, että hän on yksi maailman tunnetuimmista sosiaalisen median alustoista – Twitteristä – omistaja ja perustaja. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan välttämättä tiedä hänestä, että hän on myös vakiintunut ohjelmoija, joka auttoi luomaan yhden maailman suurimmista mobiilimaksusovelluksista – Square. Viime vuonna, vuonna 2008, Dorseyn nimi listattiin MIT: n Technology Review TR35: ssä 35 parhaan innovaattorin joukkoon alle 35-vuotiaiden joukossa..

Elon Musk

Elon Musk on Afrikassa syntynyt miljardööri, joka tunnetaan parhaiten Teslan perustajana. Hän on myös ollut mukana salausteollisuudessa jo jonkin aikaa ja on aiemmin käynyt kirjaa toteamalla tukevansa Bitcoinin ideaa ja sen lupausta – vaikka hän ei itse omista salausvaluuttaa. Paitsi, Musk on myös Ethereumin merkittävä kannattaja ja on aikaisemmin esittänyt useita kertoja tukensa pääomalle..

Alex Tapscott

Tapscott on tunnettu puhuja, sijoittaja ja neuvonantaja, joka on ollut yhteydessä lohkoketju- / salausalaan jo lähes vuosikymmenen ajan. Nykytilanteessa hänen pääpainonsa on uusien teknologioiden kehittämisessä sekä startup-yritysten auttamisessa menestymään nykyisillä kasvavilla digitaalisilla markkinoilla. Alex toimii tällä hetkellä NextBlock Globalin toimitusjohtajana ja on jopa kirjoittanut myydyimmän kirjan nimeltä Blockchain Revolution.

Trace Mayer

Trace haluaa kuvata itsensä “rahallisen itsemääräämisoikeuden puolustajaksi”, joka mieluummin käyttää erilaisia ​​väkivallattomia salausmenetelmiä saavuttaakseen henkilökohtaiset tavoitteensa. Lisäksi hän on myös yrittäjä, sijoittaja ja rahatieteilijä, jonka analyysiä kunnioitetaan ympäri maailmaa.

Max Keizer

Max Keizer on amerikkalainen lähetystoiminnan harjoittaja, joka tunnetaan parhaiten Keizer-raportin isäntänä – rahoitusohjelma, jota parhaillaan lähettää RT-verkko. Hän on salaustekniikan suuri kannattaja ja on usein kutsunut näyttelyynsä useita digitaalisen valuutan asiantuntijoita / puolestapuhujia paljastamaan perinteisen pankki- ja rahoitusalan heikkoudet..

Jen Bukauew

Jen Buakaew (tunnetaan paremmin Internetissä nimellä ”Crypto Jen”) on arvostettu salausasiantuntija / -analyytikko, joka tunnetaan erinomaisista taloudellisista näkemyksistään erilaisista digitaalisista hyödykkeistä. Äskettäin Jenistä tuli blockchain-pohjaisen terveydenhuoltofoorumin Solve.Care jäsen neuvonantajana ja suurlähettiläänä (pääasiassa Aasian ja Tyynenmeren alueella).

David Marcus

David Marcus on amerikkalainen yrittäjä, joka on aiemmin työskennellyt Paypalin johtajana. Nykyisessä tilanteessa hän on Facebookin varapuheenjohtaja viestituotteista. Paitsi, jo joulukuussa 2017 Marcus nimitettiin Coinbasen hallituksen keskeiseksi jäseneksi.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg on luultavasti yksi tunnetuimmista kasvoista tällä planeetalla – lähinnä sen ansiosta, että hän on sosiaalisen median Behemoth Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja. Ei vain sitä, mutta hän on myös kryptovaluutta-harrastaja, joka ilmoitti äskettäin kukoistuksestaan ​​digitaalisen omaisuuden maailmaan toteamalla, että FB aikoo pian käynnistää oman vakaan kolikoiden tarjoamisen (nimeltään Vaaka), jotta kansainvälisten maksujen prosessi olisi sujuvampaa ja sujuvampaa. vaivatonta asiakkailleen.

Ian Balina

Ian Balina on tunnettu blockchain / kryptosijoittaja, joka on aiemmin neuvonut monia ICO-yrityksiä. Balinan artikkeleita ja oivalluksia on esiintynyt useissa arvostetuissa tiedotusvälineissä, kuten:

 • Wall Street Journal
 • Forbes
 • CNBC

Lopuksi Ian on perustaja & Pääkumppani 100X-neuvonantajalla

Doug Polk

Polk tunnetaan todennäköisesti parhaiten kaikkialla maailmassa pokerihyökkäyksistään. On arvioitu, että syyskuusta 2017 lähtien hänen live-turnaustulonsa ovat olleet huikeat 9400000 dollaria. Parin viime vuoden aikana myös hänen cryptocurrency-podcastinsa on alkanut saada paljon valtavirtaa, lähinnä siksi, että se kattaa paljon sisältöä, joka liittyy digitaalisten omaisuusmarkkinoiden tekniseen puoleen (samoin kuin vetää joissakin alan suurimmista nimistä syvällisiä haastatteluja varten.)

Fred Wilson

Fred Wilson on pääomasijoittaja, joka tunnetaan parhaiten Union Square Venturesin perustajana. Hän on salauksen puolestapuhuja, joka on aiemmin tukenut erilaisia ​​digitaalisia valuuttoja sekä niiden taustalla olevaa teknologista kehystä – lohkoketjua. Viime aikoina Wilson on kuitenkin heikentänyt ethereumia ja vaakoja samalla kun kehui bitcoinia (luultavasti siksi, että markkinat näyttävät muovautuvan).

Luke Martin

Martin tunnetaan monissa salauspiireissä (ympäri maailmaa) olevan tuottelias kauppias ja asiantuntija altcoin-analyytikko. Lisäksi hän on myös Coin Chat -sivuston isäntä, informatiivinen YouTube-sarja, joka kattaa laajan valikoiman BTC: hen ja sen digitaalisiin kollegoihin liittyviä aiheita. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Martin on myös nykyinen salausanalyysin ja koulutussivuston VentureCoinistin johtaja (ja perustaja), joka tarjoaa tilaajilleen joukon erilaisia ​​markkinatietoja, jotka liittyvät erilaisiin digitaalisiin tarjouksiin.

Peter Todd

Todd on tunnettu bitcoin-kehittäjä ja soveltava salauskonsultti, jonka palveluja ovat erittäin halukkaita useat estoketjuun liittyvät startupit ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän tarjoaa laajan valikoiman taloudellisia neuvoja Twitterissä, ja hänellä on lähes 150 000 seuraajaa sosiaalisen median alustalla.

Suunnitelma

PlanB, joka käyttää myös Twitter-kahvinimeä ”@ 100trillionUSD”, on riippumaton salausanalyytikko, joka on kerännyt hyvin tutkittuja neuvoja uskollisille seuraajilleen jo yli kahden vuoden ajan. Hänen ennusteensa perustuvat lukuisiin erikoistuneisiin analyyttisiin tietomalleihin sekä kaaviokuviin.

Josh Olszewicz

Josh Olszewicz on salakauppias, joka väittää olevansa täysin itseoppinut. Hänen matkansa Bitcoinin kanssa alkoi melkein kuusi vuotta sitten, kun hän oli alttiina salausvaluutan tarjoamille valtaville taloudellisille mahdollisuuksille. Siitä lähtien Josh on oppinut useista tekniikoista, jotka liittyvät tähän kasvavaan tilaan, ja hänestä on jopa tullut yksi maailman johtavista Ichimoku-pilvitekniikan asiantuntijoista.

Balaji Srinivasan

Balaji S.Srinivasan on pääasiassa enkeli-sijoittaja ja yrittäjä, joka on aiemmin toiminut Coinbasen teknologiajohtajana sekä pääkumppanina Andreessen Horowitzissa. Joitakin muita tunnettuja yrityshankkeita, joihin hän on aiemmin liittynyt, ovat:

 • fi – Perustajayritys (Coinbase osti yrityksen myöhemmin)
 • Counsyl – perustaja (osti Myriad)
 • Teleportti (myöhemmin Topia osti)
 • Kolikkokeskus

Samson Mow

Samson Mow on teknologiajätti, joka työskentelee tällä hetkellä Pixelmaticin toimitusjohtajana sekä Blockstreamin CSO: na. Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä ole tietoisia siitä, mikä Blockstream on, se on pohjimmiltaan yritys, joka käsittelee yksinomaan uusien blockchain-tekniikoiden sekä ainutlaatuisten salaus- / hajautettujen järjestelmien kehittämistä..

Joseph Young

Young on Hongkongista lähtevä talous- ja teknologiajulkaisu. Hänen työnsä, joka liittyy kryptovaluuttoihin, blockchain-tekniikkaan, on julkaistu lukuisissa arvostetuissa tiedotusvälineissä, kuten Forbes, Cointelegraph, Cryptoslate. Lisäksi Joseph on työskennellyt tutkijana monissa pääomasijoitusyhtiöissä sekä freelancer-suunnittelijana useille Koreaan ja Filippiineille sijoittautuneille startup-yrityksille..

Fred Ehrsam

Fred Ehrsam on yksi maailman johtavista kryptovaluuttapörsseistä Coinbase. Ennen työssään Coinbasessa Ehrsam työskenteli kuitenkin kauppiaana useissa perinteisissä rahoituslaitoksissa, mukaan lukien Goldman Sachs. Aiemmin hän on esittänyt tukensa monille salaushankkeille, mukaan lukien Ethereum – valuutta, jonka hän uskoo olevan parempaa taloudellista nousua kuin Bitcoin. Viime vuonna Fred ilmoitti eroavansa Coinbasesta, minkä jälkeen hän kehitti useita muita salaukseen liittyviä sovelluksia, alustoja ja muita lohkoketjujärjestelmiä.

Michael Arrington

Michael Arrington on amerikkalainen yrittäjä, joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten TechCrunchin perustajana ja entisenä toimittajana – verkkosivustolla, joka on tarkoitettu kattamaan laaja valikoima Piilaakson käynnistysyhteisöön liittyviä uutisia. Lisäksi Arrington on säännöllinen avustaja monissa arvostetuissa tiedotusvälineissä, kuten Wired ja Forbes, ja on aiemmin äänestetty yhdeksi Internetin vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Joitakin hänen muista menestyvistä liiketoiminnoistaan ​​ovat:

 • CrunchBase
 • Arrington XRP Capital

CryptoCred

CryptoCred on riippumaton Twitter-pohjainen analyytikko, tekninen kauppias ja kouluttaja, joka on pystynyt keräämään massiivisen seurannan verkossa. Kaikki hänen sisällönsä on saatavilla maksutta ja se voidaan ladata useille media-alustoille napin painalluksella.

Alistair Milne

Milne on yrittäjä sanan todellisessa merkityksessä, minkä korostaa se tosiasia, että hän perusti ensimmäisen yrityksensä 17-vuotiaana. Vuoteen 1996 mennessä hän työskenteli jo useissa tunnetuissa yrityksissä, kuten AOL: ssa, ja pian valmistumisensa jälkeen. UMISTista Milne myi Junction Web -liiketoimintansa Stream Group Plc: lle. Siitä lähtien Alistair on joko perustanut tai ollut osa monia menestyviä yrityshankkeita.

Jeff Garzik

Jeff Garzikia voidaan parhaiten kuvata futuristiksi, yrittäjäksi ja ohjelmistoinsinööriksi, joka on aiemmin työskennellyt uraauurtavissa projekteissa (kuten Bitcoin Core). Hän on myös Bloq Inc: n toimitusjohtaja ja SpaceChainin perustaja. Jeffin massiivisen työn ansiosta hänen panoksensa voidaan nähdä reaaliajassa melkein kaikissa nykyisissä Android-, Linux-laitteissa.

DonAlt

DonAlt kuvailee itseään opettajaksi, joka haluaa auttaa ihmisiä esimerkiksi salaustoiminnassa ja investoinneissa. Hänet tunnetaan ei-hölynpölystä ja tiukasta ei-ylennyspolitiikastaan ​​kaikissa sosiaalisen median alustoissaan. Lehdistössä DonAltilla on Twitterissä yli 121k seuraajaa.

Neeraj K. Agrawal

Neeraj K. Agrawal on yhdysvaltalainen salausyrittäjä, joka toimii tällä hetkellä Coin Centerin viestintäjohtajana. Agrawal valmistui koulutuksestaan ​​Syracusen yliopistosta – jossa hän kaksinkertaisti pääaineenaan politiikan ja valtiotieteen opinnot.

Salaus Loomdart

Crypto Loomdart on salausanalyytikko, joka on aktiivisesti etsinyt asiaankuuluvia, hyvin tutkittuja sijoituksia / kauppoja vuoden 2014 puolivälistä lähtien. Hämmästyttävien analyyttisten taitojensa ansiosta hän on pystynyt keräämään melkein 100 000 seuraajaa Twitteriin.

Olen Nomad

Vaikka minä olen Nomadista ei tiedetä paljoakaan, hänen äskettäin julkaisemansa tweetin mukaan hän väittää olevansa suunnittelija ja insinööri ammatiltaan. Hänellä on Twitterissä yli 56 tuhatta seuraajaa.

Bruce Fenton

Bruce on intohimoinen kryptovaluutan puolustaja, jonka oivalluksia ja artikkeleita on ilmestynyt lukuisissa arvostetuissa mediajulkaisuissa ympäri maailmaa (kuten Coindesk). Lisäksi CNBC ja Wall Street Journal ovat haastattaneet häntä hänen näkemyksistään BTC: stä / blockchainista. Jotkut hänen muista onnistuneista hankkeistaan ​​ovat:

 • Atlantic Financial
 • Chainstone Labs
 • Satoshin pyöreän pöydän

Eric Lombrozo

Eric tykkää kuvata itseään “vapaa-ajattelijaksi, totuudenhakijaksi, kryptofilosofiksi, minimalistiseksi bitcoiniksi ja diskordialaiseksi pappiksi”. Hän on perustaja & Toimitusjohtaja Ciphrex – yritys, joka tarjoaa asiakkailleen yritystason ohjelmistoja, jotka ovat erikoistuneet CTP: hen (salaustapahtumien käsittely). Lisäksi Eric on myös tunnettu BTC Core -kehittäjä ja on aiemmin työskennellyt useissa onnistuneissa yrityksissä, kuten:

 • CoinSurge
 • RingCoin

Peter McCormack

Peter McCormack on erittäin tunnettu nimi maailmanlaajuisessa salaustilanteessa hänen suositun podcastinsa “What Bitcoin did” vuoksi. Esitys lähetetään kahdesti viikossa, ja se kattaa laajan valikoiman uutisia, jotka liittyvät tähän kasvavaan tilaan. Paitsi, että näyttelyn jatkuvasti kasvavan suosion vuoksi McCormack on pystynyt haastattelemaan monia vakiintuneita toimihenkilöitä, kuten Mark Karpeles, Jameson Lopp, Trace Mayer jne. Lopuksi mainitaan myös, että viime vuonna McCormack Craig Wright haastoi hänet oikeuteen, kun hän väitti, että entinen ei ollut Satoshi Nakamoto ja että hän käytti virettä keinona saada enemmän julkisuutta.

Alex Krüger

Alex on arvostettu taloustieteilijä ja salakauppias, jonka oivallukset ovat auttaneet monia sijoittajia vuosien varrella. Columbian yliopiston alumni tunnetaan myös syvällisistä analyyseistään eri globaaleilla markkinoilla, ja se on pyrkinyt kuromaan salausmarkkinoiden ja makrotalouden välisen kuilun. Lehdistössä Krügerillä on Twitterissä yli 43 000 seuraajaa.

Dan Hedl

Hedlin suosio on kasvanut vähitellen salausteollisuudessa parin viime vuoden aikana. Ja vaikka hänet tunnetaan parhaiten Krakenfxin Blockchain Development -johtajana, Dan on aiemmin ollut yhteydessä moniin muihin onnistuneisiin yrityksiin, kuten:

 • Vaihto
 • Uber,
 • ZeroBlock

Teeka Tiwari

Kuten hän tai rakastaa häntä, herra Big T on yksi tunnetuimmista salauksen vaikuttajista viimeisten kahden tai kolmen vuoden aikana. Teeka Tiwari tunnetaan nimellä Crypto Oracle yhtenä ainoista koulutusalan kouluttajista ja markkina-analyytikoista, jotka tarjoavat ohjelmia liittyä ja seurata kuten Palm Beach Confidential ja Crypto Income Quarterly..

David Chaum

Chaum on laajalti arvostettu amerikkalainen tietojenkäsittelytieteen tutkija ja kryptografi. Hänen työnsä yksityisyyttä suojaavien tekniikoiden, erityisesti elektronisten rahajärjestelmien, kanssa on johtanut siihen, että hänet on tunnustettu laajalti digitaalisen käteisen keksijänä. David työskentelee parhaillaan useissa projekteissa kahden salausyrityksensä kautta:

Elixxir: Elixxir voidaan ajatella transaktioalustana, joka toimii täyden pinon blockchain-kehyksessä, joka käyttää metatietosuojaukseen liittyviä protokollia.

Praxxis: Projekti hyödyntää Elixxirin yksityisyyden suojaa tarjotakseen käyttäjilleen erittäin turvallisen digitaalisen valuutan, jota tukee kvanttiresistentti lohkoketju.

Max Kordek

Max on Listan, blockchain-sovellusalustan, toimitusjohtaja ja perustaja, joka on kehitetty auttamaan aloittelijoita kehittämään uusia blockchain-sovelluksia JavaScriptin avulla.

Tohtori Ben Goertzel

Vaikka Ben ei olekaan salakirjoittaja, hänen työstään SingularityNETin kanssa (yritys, jonka toimitusjohtaja hän myös on) seuraa uskonnollisesti massiivinen osa globaalia salausyhteisöä. Niille lukijamme, jotka eivät tiedä mitä SingularityNET on, voidaan ajatella koko pinon tekoälyratkaisuksi, joka toimii uudella hajautetulla protokollalla. Lisäksi projekti antaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda, jakaa ja ansaita rahaa henkilökohtaisiin tekoälypalveluihinsa napin painalluksella (liian suuressa mittakaavassa).

Xinxi Wang

Xinxi tunnetaan todennäköisesti parhaiten Litecoin-säätiön perustajana ja johtajana. Hän on kuitenkin läheisessä yhteydessä suosittuun kryptovaluutanvaihtoon Coinnut ja on aiemmin työskennellyt myös sijoituspalveluyrityksen BoostVC: n kanssa. Lopuksi siinä mainitaan myös, että Wangilla on tohtori. Singaporen kansallisen yliopiston tietojenkäsittelytieteessä.

Nicholas Merten

Merten on DataDashin perustaja, joka on tällä hetkellä mainostettu olevan suurin YouTube-kanava, joka on omistettu yksinomaan salausvaluutan verkkotunnukseen liittyvien uutisten kattavuudelle.

Justin Chow

Justin on Cumberlandin maailmanlaajuinen liiketoiminnan kehitysjohtaja – DRW-haara, joka tarjoaa yksittäisille sijoittajille ja vakiintuneille instituutioille virtaviivaisen pääsyn lukuisiin ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin salaustekniikan alueella. Yhtiön verkkosivuston mukaan Cumberland käyttää tehokasta vastapuolen aloitusprosessia, joka käyttää useita erilaisia ​​fyysisiä, sähköisiä ja menettelyllisiä takeita asiakastietojen pitämiseksi turvassa..

Matthew Roszak

Matt on Bloqin, blockchain-pohjaisen yrityksen, puheenjohtaja ja yksi perustajista, joka pyrkii auttamaan reaalimaailman varojen digitalisointia turvallisella tavalla. Lisäksi Roszak liittyy myös suoraan useisiin muihin onnistuneisiin projekteihin, kuten:

 • Tally Capital
 • Chicago Blockchain
 • Digitaalinen kammio
 • BitGive

Tyler Wu

Wu on BlueHelixin (BHEX) globaali toimitusjohtaja – yksi maailman johtavista Defi-palvelu- ja teknologiayrityksistä. Niille lukijoistamme, jotka eivät ehkä ole tietoisia siitä, Tylerin yritys tarjoaa käyttäjille joukon ainutlaatuisia tarjouksia, kuten:

 • Bluehelix Exchange
 • Bluehelix-pilvi
 • Bluehelix-ketju

Roger Lim

Roger on yksi NGC Ventures -yrityksen perustajakumppaneista. Se on ammattimainen sijoitusalusta, jonka perustivat monet NEO-neuvostoon liittyvät ihmiset sekä muut markkina-veteraanit. Nykyisen tilanteen mukaan NGC: tä pidetään yhtenä parhaiten menestyvistä salausrahastoista tässä tilassa tänään.

Larry Cermak

Noin viime vuoden aikana Cermakin nimestä on tullut erittäin suosittu salauspiireissä ympäri maailmaa. Hän on tällä hetkellä The Blockin tutkimus- ja analyysijohtaja – yksi maailman johtavista mediajulkaisuista.

Justin Wu

Wu on CoinState – kasvumarkkinoinnin perustaja & PR-toimisto, joka käsittelee yksinomaan useita erilaisia ​​fintech- ja blockchain-yrityksiä ympäri maailmaa. Lisäksi Justin on ollut läheisessä yhteistyössä yli 15 merkin ja Dappin kanssa viimeisten 4-5 vuoden aikana.

James Wo

James on tuottelias yrittäjä, joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten Digital Finance Groupin perustajana ja toimitusjohtajana – yritys, joka harjoittaa yksinomaan digitaalista omaisuutta, lohkoketjutekniikkaa ja monia muita salaukseen liittyviä sijoitusmahdollisuuksia. Lisäksi Wo on läheisessä yhteistyössä useiden muiden korkean profiilin yritysten kanssa, kuten:

 • ETC Labs (perustaja)
 • ETC-ydin (perustaja)

Matthew Tan

Tan on toimitusjohtaja ja perustaja Etherscan, digitaalinen foorumi, joka tarjoaa käyttäjilleen tasavertaisen pääsyn lukuisiin Ethereum-projektiin liittyviin blockchain-tietoihin.

Sang Lee

Sang on toimitusjohtaja Konstellationissa, joka on palkittu blockchain-ratkaisujen tarjoaja, jota monet yritykset maailmanlaajuisesti ovat käyttäneet. Hän on myös DarcMatterin sijoitusalustan johtaja, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat käyttää vaihtoehtoisia sijoitusvälineitä.

Alex Mashinsky

Alex on tuottelias kehittäjä, joka on auttanut löytämään useita projekteja, mukaan lukien Celsius Network – foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita, lainata, & maksaa rahaa käyttämällä avointa blockchain-verkkoa ilman rahoitusvälittäjien tarvetta. Joitakin muita Mashinskyn kehittämiä hankkeita ovat Transit Wireless ja Arbinet. Jos se ei riitä, hän on myös VOIP: n keksijä – menetelmän, jota käytetään yleisesti puheviestintään Internet Protocol -verkkojen kautta,

Anson Zeall

Zeall on CoinPipin takana oleva yritys, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää saumattomasti varoja toimittajille, toimittajille, kumppaneille blockchain-tekniikkaa käyttäen.

Emma Cui

Emma on LongHash Venturesin toimitusjohtaja – maailman ensimmäinen globaali blockchain-hautomo, jota Singaporen hallitus tukee aktiivisesti. Lisäksi Cui on myös syvästi mukana salauksen sijoitusalueessa.

Eddy Travia

Travia on tuottelias blockchain-sijoittaja ja Coinsiliumin toimitusjohtaja – venture builder -kiihdytin, joka on auttanut kehittämään monia varhaisen vaiheen blockchain-yrityksiä. Lisäksi Eddy on toiminut myös siemensijoittajana useissa muissa vakiintuneissa salausprojekteissa, mukaan lukien:

 • RSK
 • Factom
 • Blox.io
 • Tehdä merkintä

Shaun Djie

Shaun on Digixin perustaja ja varatoimitusjohtaja sekä alueellinen kumppani Kenetic Capitalissa. Perusajatuksessaan Digix voidaan ajatella alustana, joka auttaa kultapalkkien digitalisointia, jotta ne voidaan jakaa jaettaviksi ja siirtää lohkoketjuun.

Eric Benz

Benz on Changellyn, kryptovaluutanvaihtoalustan, toimitusjohtaja, joka tarjoaa käyttäjille nopean ja turvallisen tavan ostaa / myydä yli 150 digitaalista valuuttaa (mukaan lukien Bitcoin, Ethereum jne.) Välittömästi.

Mai Fujimoto

Fujimoto tunnetaan myös seuraajiensa nimellä Miss Miss, Fujimoto on Graconen toimitusjohtaja ja Bitcoin-lahjoitussivuston Kizuna perustaja..

Dmitriy Budorin

Budorin tunnetaan kaikkialla maailmassa opetuksellisista näkemyksistään erilaisista kryptovaluutanvaihdoista. Hän on myös kahden perustetun projektin perustaja ja toimitusjohtaja, mukaan lukien:

Hacken: Projekti on yhteisövetoinen pyrkimys vahvistaa useita kyberturvallisuuskysymyksiä, jotka tällä hetkellä vaikuttavat globaaliin blockchain-ekosysteemiin.

CER (salauksenvaihtotasot): Alusta tarjoaa käyttäjille tasapainoisen arvosanan maailman 50 parhaimmasta salausvaihdosta.

Aurinkoinen Lu

Sunny on VeChainin perustaja ja toimitusjohtaja – julkinen blockchain-projekti, joka saa taloudellisen arvon sen jäsenten (joista suurin osa on suunnattu reaalimaailman taloudellisten ongelmien ratkaisemiseen) helpottamaan eri toimintaan.

Daryl Hok

Hok CertiKOrgin varatoimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja, yritys, joka auttaa blockchain-hankkeita tulemaan turvallisemmiksi virallisen todentamisen avulla. Lisäksi on syytä huomauttaa, että Daryl on valmistunut Yalen yliopistosta (pääaineena taloustieteet ja psykologia).

Alex Melikhov

Alex on toimitusjohtaja ja perustaja Equilibrium, moniketjuinen kehys, jota voidaan käyttää suurella määrällä omaisuusvakuudellisia vakaa kolikoita ja DeFi-tuotteita.

George Zarya

George on Bequantin, maltalaisen kryptovaluutanvaihdon toimitusjohtaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean turvallisuuden, likviditeetin ja liitettävyyden. Tämän lisäksi Zarya on myös säännöllinen puhuja useissa blockchainiin liittyvissä konferensseissa ympäri maailmaa.

Peter Todd

Peter Todd kehittäjä, joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten työstään Bitcoin Core -projektissa. Tässä suhteessa mainitaan, että hän on säännöllinen valuutan lähdekoodin lähettäjä ja että hän on vuosien varrella tullut arvostettu jäsen maailmanlaajuiselle salausyhteisölle. Lisäksi Todd on myös sovellettu salauksen konsultti ja tekninen puhuja, jota kutsutaan säännöllisesti jakamaan näkemyksiään eri konferensseissa ympäri maailmaa.

Jared Tate

Jared Tate on tunnettu nimi salauksen ja lohkoketjutekniikan suhteen. Hän toimii tällä hetkellä DigiPay LLC: n toimitusjohtajana ja on myös Digibyten perustaja – avoimen lähdekoodin peer-to-peer hajautettu maksuverkosto, joka on suunniteltu tekemään mittavista, rajat ylittävistä rahansiirroista virtaviivaisempia ja vaivatonta yhteiselle mies. Aiheesta on huomattava, että Digibyten muotoilu on melko samanlainen kuin Bitcoinin (ts. Sen kehys on julkinen ja täysin hajautettu).

Fred Ehrsam

Fred on entinen Goldmann Sachsin työntekijä, joka jätti tuottoisan asemansa yrityksessä perustamaan Coinbase, joka on yksi maailman suosituimmista salauskauppapaikoista. Lisäksi hän on myös tietojenkäsittelytieteen tutkinto Duke-yliopistosta, joka on aiemmin ollut sidoksissa lukuisiin onnistuneisiin lohkoketjuun liittyviin projekteihin, kuten Paradigm – yksityinen ryhmä, joka käsittelee yksinomaan markkinatutkimusta ja sijoitusstrategian analyysiä. salausmarkkinat.

Chris Dixon

Chris tunnetaan parhaiten Andreessen Horowitzin pääkumppanina. Osana velvollisuuksiaan hän on työskennellyt siemensijoittajana useille salauksen aloittajille, jotka ovat jatkaneet merkkiä itselleen maailmanlaajuisesti. Paitsi että, Chris on myös toiminut kahden perustavanlaatuisen startup-yrityksen – nimittäin SiteAdvisor: n ja Hunchin – perustajana ja toimitusjohtajana, jotka ovat saaneet paljon huomiota globaalilta rahoitussektorilta viime vuosina.

Neeraj K Agarwal

Neeraj on salauksen harrastaja, joka on ollut mukana digitaalisen valuutan verkkotunnuksessa jo jonkin aikaa. Asioiden nykytilanteessa hän hoitaa Coincenterin – suosittu salauspolitiikka-ajatushautomo – liiketoiminnan ja viestinnän (biz-com) puolen..

Marco Santori

Marco työskentelee tällä hetkellä Blockchainin – all-in-one-salausyrityksen – toimitusjohtajana ja lakiasiainjohtajana (CLO), joka pyrkii yhdistämään yritykset ympäri maailmaa keskenään ainutlaatuisten tarjousten, kuten yrityksen alkuperäisen digitaalisen valuutan lompakon, kautta. BTC-tutkimusmatkailija jne. Viime aikoina Santorin oikeudellinen kyky on saanut hänet otsikoksi “Digitaalisen valuutan lakimiesten dekaani”. Aikaisemmin hän oli sidoksissa asianajotoimistoon nimeltä Cooley LLP, jossa hän keskittyi lähinnä digitaalisiin valuuttamarkkinoihin liittyviin asioihin.

Ben Davenport

Ben tunnetaan todennäköisesti parhaiten Beluga – digitaalisen alustan – perustajana ja johtajana – joka myytiin sosiaalisen median jättiläiselle FB: lle vuonna 2011 ja lopulta muuttui Facebook Messengeriksi. Tämän lisäksi Davenport on aiemmin työskennellyt useiden monikansallisten yritysten (myös Google ja Microsoft) palveluksessa insinöörinä.

Lopuksi, Ben työskentelee tällä hetkellä riskikumppanina Blockchain Capitalissa, yrityksessä, jonka kautta hän on pystynyt sijoittamaan lukuisiin onnistuneisiin salaukseen liittyviin projekteihin, kuten Xapo, BitPay, Kraken, LedgerX, Zcash, Lightning Labs jne..

Kyle Torpey

Kyle haluaa kuvata itseään kokopäiväisenä freelance-toimittajana, jonka ensisijainen mielenkiintoalue on Bitcoin ja blockchain-tekniikka. Kyle on työskennellyt soolopäiväkirjana vuodesta 2014, ja se on julkaistu useissa arvostetuissa tiedotusvälineissä, kuten Forbes, BitcoinMAgazine, NASDAQ, Business Insider (B.I.) jne..

Aaron van Wirdum

Aaron on tekniikan harrastaja, joka on ollut mukana salaustilanteessa vuosikymmenen vaihteesta lähtien. Hän työskentelee tällä hetkellä Bitcoin Magazinen, arvostetun tiedotusvälineen päätoimittajana, joka käsittelee pääasiassa uutisia, jotka liittyvät digitaaliseen valuuttaan ja alt-asset-verkkotunnukseen.

Peter Van Valkenburgh

Peter työskentelee tutkimusjohtajana Coin Centerissä – tunnettu salauspolitiikka-ajatushautomo, joka on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa. Hän on myös vuoden 2013 Google Policy Fellow, joka kirjoittaa säännöllisesti “oikeusteoriasta”, joka pyrkii kouluttamaan ihmisiä erilaisista itsesääntelyyn, itsehallintoon liittyvistä aiheista ja siitä, miten verkkotekniikoita voidaan käyttää perinteisten oikeudellisten alustojen yleisen tehokkuuden parantamiseen..

Nic Carter

Nic on tunnettu salausmarkkinoiden analyytikko, jonka maine on kasvanut tasaisesti parin viime vuoden aikana. Hän on myös yhteistyökumppani Castle Island Ventures -yrityksessä, joka on sijoittanut lukuisiin suosittuihin salauksen aloittamiseen.

Matthew Green

Matthew tunnetaan todennäköisesti parhaiten tietoturvatekniikkaan / salaukseen liittyvästä työstään ja työskentelee tällä hetkellä tietojenkäsittelytieteen apulaisprofessorina Johns Hopkinsin yliopistossa. Greenin valtava tietomäärä ja yleinen asiantuntemus ovat antaneet hänelle mahdollisuuden työskennellä useilla kasvavilla toimialueilla, mukaan lukien tietosuojaa parantavat tietovarastojärjestelmät, elliptisen käyrän salausjärjestelmät ja nimettömät digitaaliset omaisuus.

Andrew Miller

Andrew on arvostettu tutkija, jonka työ käsittelee ensisijaisesti hajautettuja konsensusmekanismeja sekä uusia blockchain-alustoja. Hän on tällä hetkellä apulaisprofessori Illinoisin yliopistossa, jossa hän opettaa suosittuja tietokonetekniikkaan ja tieteeseen liittyviä kursseja. Paitsi että hän on myös Cornell Uni- ja UC Berkeley -yhtiöiden apulaisjohtaja johtajana erilaisista kryptovaluuttoihin ja älykkäisiin sopimuksiin liittyvistä aloitteistaan. Lopuksi, Miller on sidoksissa useisiin suosittuihin digitaalisen valuutan hankkeisiin, kuten Zcash, Tezos ja ChainLink.

Jerry Brito

Jerry on suosittu persoonallisuus salauksen ja lohkoketjun maailmassa. Hänet tunnetaan kuitenkin todennäköisesti parhaiten Coincenterin – suositun digitaalisen palvelualustan – toimitusjohtajana, joka pyrkii suojaamaan avoimia lohkoketjuja ja innovaattoreiden oikeuksia käyttää niitä.

Wences Casares

Casares on argentiinalainen tekninen asiantuntija, jonka ensisijainen kiinnostuksen kohde on Bitcoin- ja salaustekniikka. Hän on myös merkittävä digitaalisten valuuttojen (lähinnä Bitcoin) kannattaja ja uskoo, että lippulaiva digitaalinen omaisuus voi jonain päivänä toimia yhtenäisenä yleisenä välineenä kaikille Internet-pohjaisille rahansiirroille. Cesares on tällä hetkellä XAPO: n toimitusjohtaja – digi-tech-yritys, jonka ensisijainen tarjous on BTC-lompakko, joka on valmiiksi rakennettu bitcoin-pohjaisen pankkikortin kanssa.

Bram Cohen

Cohen on maailmankuulu digitaalinen ohjelmoija, joka tunnetaan parhaiten BitTorrentin natiivin peer-to-peer (P2P) -protokollan luojana ja kirjoittajana. Paitsi että hän on myös CodeConin – P2P-hakkereiden yleissopimus, joka järjestetään San Franciscon lahden alueella – sekä Codevillen – hajautetun versionhallintajärjestelmän, joka ei ole enää mukana, perustaja. operaatio.

Alex Morcos

Alexia pidetään yleisesti yhtenä automatisoidun kaupankäynnin varhaisimmista edelläkävijöistä – osittain hänen työnsä ansiosta Hudson River Tradingin kanssa, joka pyrkii tehostamaan markkinakauppaa keskimääräiselle sijoittajalle. Vuosikymmenen vaihteesta lähtien hän on käsitellyt ensisijaisesti Bitcoinia ja siihen liittyviä salaustarjouksia. Vuonna 2014 Morcos perusti Chaincode -alustan, joka on suunniteltu ensisijaisesti insinööreille auttamaan heitä kehittämään Bitcoin-ohjelmointikyltit.

Neha Narula

Narula on tällä hetkellä MIT: n digitaalisen valuutan aloitteen johtaja, joka käsittelee yksinomaan kryptovaluuttoja ja muita lohkoketjuihin liittyviä tekniikoita. Lisäksi siinä mainitaan myös, että Narulalla on tohtori. ja on aiemmin työskennellyt laajasti skaalautuvien hajautettujen järjestelmien ja tietokantojen kanssa.

Gavin Wood

Gavin Wood on englantilainen atk-asiantuntija, joka on Ethereumin perustaja ja entinen teknologiajohtaja. Vuonna 2014 hän esitti Solidityn keskeisen idean – erittäin tunnetun ohjelmointikielen, jota ohjelmoijat käyttävät nykyään uusien älykkäiden sopimusten luomiseen. Lisäksi Wood on myös Parity Technologiesin perustaja, puheenjohtaja ja teknologiajohtaja sekä Polkadot-kehyksen kirjoittaja..

Leigh Cuen

Leigh on arvostettu tekniikan kirjoittaja, joka työskentelee tällä hetkellä Coindeskissa, joka on yksi maailman johtavista salaustekniikan julkaisutaloista. Lisäksi hänen töitään on julkaistu lukuisissa muissa tunnetuissa toimipisteissä, kuten Newsweek Japan, International Business Times ja Racked.

Ryan Shea

Ryan on arvostettu salausasiantuntija, jonka osaamisalueeseen kuuluu joukko erilaisia ​​aloja, kuten tietojenkäsittelytiede, konetekniikka ja lohkoketjutekniikka. Hän on myös Blockstackin – hajautetun tietokoneverkon ja dapp-ekosysteemin – perustaja, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä saamaan täydellinen hallinta heidän henkilökohtaisissa tiedoissaan (kuten henkilöllisyystodistuksissa)..

Brian Hoffman

Brian Hoffman tunnetaan parhaiten OB1: n toimitusjohtajana ja perustajana. Yritys käsittelee ensisijaisesti ohjelmistoratkaisujen rakentamista OpenBazaarille – hajautetulle P2P-markkinapaikalle, jonka avulla käyttäjät voivat helpottaa rahanvaihtoa Bitcoinin avulla. Aiemmin Brian on työskennellyt useissa Fortune 500 -yrityksissä sekä valtion virastoissa, kuten Yhdysvaltain puolustusministeriössä.

Christopher Allen

Allen on tunnettu yrittäjä ja teknikko, jonka erikoistumisalueeseen kuuluu digitaalinen turvallisuus, yksityisyys ja luottamus. Hänet tunnustetaan laajalti yhdeksi Internet-salauksen edelläkävijöistä ja hän on mukana kirjoittamassa TLS-tietoturvastandardia.

Nicolas Cary

Cary tykkää kuvata itseään sarjayrittäjänä, salauksen harrastajana ja yleisenä teknologistina. Hänellä on useita tutkintoja eri liiketoiminta- ja johtamismaailmaan liittyvillä kapealla-aloilla ja on myös BCSD: n (Blockchain Commission for Sustainable Development) perustajajäsen..

Sergio Demian Lerner

Sergio on argentiinalainen salausasiantuntija, jolla on Twitterissä yli 16 tuhatta seuraajaa. Hän työskentelee tällä hetkellä freelance-salausvaluutan konsulttina ja on tunnettu oivalluksistaan ​​erilaisiin blockchain-tekniikoihin.

Patrick Murck

Patrick on ensisijaisesti asianajaja, joka käsittelee salausvaluuttoihin ja blockchain-tekniikkaan liittyviä tapauksia. Aiemmin hän on ollut sidoksissa useisiin digitaalisiin valuuttapohjaisiin projekteihin. Hän on esimerkiksi Bitcoin-säätiön perustaja – missä hän toimi organisaation lakiasiainjohtajana ja toimitusjohtajana. Paitsi, että Murck on myös BitGive Foundation -säätiön hallituksen jäsen, voittoa tavoittelematon yritys, joka pyrkii helpottamaan hyväntekeväisyyslahjoituksia kaikkialla maailmassa Bitcoinin avulla.

Oleg Andreev

Oleg on laajalti tunnettu salauksen kehittäjä, joka on aiemmin ollut mukana lukuisissa suosituissa projekteissa. Hän on kirjoittanut esimerkiksi ZkVM: n – lohkoketjuun kuuluvan virtuaalikoneen, jossa on peitetyt varat ja ZK-älykkäät sopimukset – Gitbox, CoreBitcoin ja BTCRuby. Jos se ei riitä, hän on myös Dalek Bulletproofsin takana.

Alan Silbert

Alan on yksi suosituimmista nimistä salaustekniikan maailmassa. Hän on tällä hetkellä mukana luomassa erilaisia ​​uusia säänneltyjä salausvaluutta- ja suojausmerkkialustoja INXLimited-nimiselle yritykselle. Lisäksi hän on myös merkittävä Bitcoin-evankelista, joka on aiemmin työskennellyt useille pankkiyrityksille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hän on myös BitPremierin perustaja ja kehittäjä – foorumi, joka pyrkii opettamaan rennon salauksen harrastajia ostamaan, louhimaan ja tallentamaan erilaisia ​​digitaalisia valuuttoja.

Jonas Schnelli

Jonas on arvostettu salakehittäjä, joka on ollut mukana Bitcoin Core -projektissa jo pitkään. Lisäksi hän on myös Digital Bitboxin perustaja ja kehittää aktiivisesti Bitcoin-kirjastoa nimeltä libbtc – joka on saatavana käyttöjärjestelmien, kuten Linux, iOS, Mac OS X, käyttäjille..

Paul Sztorc

Paul on riippumaton tutkija, joka tunnetaan parhaiten työstään suhteessa Bitcoiniin. Hän on kuitenkin myös Tierionin tutkimusjohtaja ja yksi Drivechainin tärkeimmistä voimista – digitaalinen protokolla, joka pyrkii mahdollistamaan useiden lohkoketjujen yhteensopivuuden yhden salausekosysteemin kanssa.

Nassim Nicholas Taleb

Nassim on libanonilaisamerikkalainen teknologiayrittäjä, tilastotieteilijä, entinen kauppias ja riskianalyytikko. Hänen työtään, vaikka se ei rajoitu pelkästään salauksen maailmaan, kunnioitetaan hyvin tässä tilassa, koska se käsittelee lukuisia kysymyksiä, jotka liittyvät satunnaisuuteen, todennäköisyyteen ja epävarmuuteen.

Luke Dashjr

Luke tunnetaan paremmin maailmanlaajuisessa salausmaisemassa nimellä ‘Luke-Jr’. Hän on BTC Core -kehittäjä sekä Eligius-kaivosaltaan perustaja. Paitsi että siinä mainitaan myös, että Dasjr on tähän mennessä toteuttanut yli 200 avustusta Bitcoin Core -sovelluksen keskuskehyksessä ja sillä on jopa oma BIP-osio (Bitcoin Improvement Ehdotukset) GitHubissa.

Nathaniel Popper

Popper on San Franciscossa toimiva toimittaja, jonka keskeinen kiinnostuksen kohde on rahoitus, fintech ja digitaalinen tekniikka. Aiemmin hän on työskennellyt useissa vakiintuneissa tiedotusvälineissä, kuten New York Times, ja on jopa kirjoittanut myydyimmän kirjan nimeltä “Digital Gold: Bitcoin ja sisätarina väärinkäytöksistä ja miljonääreistä”.

Tunnetuimmat salausvaikuttajien luettelopäivitykset

bitcoin-vaikuttajat

Kaikista näistä tärkeimmistä kryptovaluutan vaikuttajista on niin paljon enemmän sanottavaa ja seurattavaa. Samassa hengityksessä on syytä mainita, että salausmarkkinat ovat todistaneet myös pitkiä laskusuuntaisia ​​jaksoja, kun viime vuonna tapaus oli BTC-hinta, joka laski kaikkien aikojen korkeimmasta lähes 20 000 dollarista alhaiseen 3000 dollarin merkkiin (joka vain yhden vuoden sisällä ). Silloin monet näistä blockchain-johtajista nousivat esiin, kun meni kovaksi, he kasvoivat (ja kovemmiksi). Mutta vain ystävällinen muistutus, nämä suositut bitcoinereihin vaikuttavat eivät ole jumalia. Ja mahdollisuus kenellekään kristallipalloon, jolla on hyvät kertoimet, on vähäinen, jos hän käyttää avaintekijöitä sijoitusneuvontaan tai mielipiteisiin vaikuttamiseen..

Kaikki nämä tärkeät bitcoin-vaikuttajat tekevät innovatiivista työtä kryptoversiossa ja ovat nousseet todellisiksi tienraivaajiksi, insinööreiksi ja muistetaan näkijöinä ikäisensä keskuudessa. Jokaisesta yllä mainitusta ihmisestä on paljon enemmän sanottavaa. Käytä kuitenkin tilaisuutta oppia näiltä henkilöiltä, ​​mutta tiedä myös, että he ovat myös ihmisiä, ja sano, mitä he sanovat, twiittaa, mitä he twiittaa, oikein tai väärin. Ole älykäs salaus twitterissä, aloita tunnettujen salauksen vaikuttajien kanssa ja hae verkko sieltä. Ei ole väliä mitä kolikko, projekti tai mieltymys, me jatkamme luettelon lisäämistä uusien julkkisten ja suosittujen ihmisten tunnustamiseksi ja kuulemiseksi ympäri maailmaa. Eräänä päivänä tämä luettelo blockchain-vaikuttajista kasvaa 236: sta 1000: een, kun maailma jatkaa bitcoinin ja kryptojen käyttöönottoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map