Salausverot neljännesvuosittain: Palm Beachin Tech Royalty -eläkesuunnitelma

krypto-tulot-neljännesvuosittain-teknologia-rojaltisuunnitelma

Teeka Tiwari on käynnistänyt uuden markkinointikampanjan Crypto Income Quarterly -uutiskirjeelleen. Sitä kutsutaan “teknisen rojaltin eläkeohjelmaksi”.

Noudattamalla Teekan sijoitusneuvoja teknisistä rojaltisuunnitelmista, voit “kerätä 180 472 dollaria vuodessa” ja “nauttia tuloista eliniän ajan” samalla kun “aloitat vain 100 dollarilla” – ainakin Teeka Tiwarin mukaan.

Kuten muillakin Teeka Tiwari -markkinointisivuilla, Tech Royalty -myyntisivu on täynnä seuraajien suuria väitteitä, jotka muuttavat pienet investoinnit massiivisiksi omaisuuksiksi.

“Olen muuttanut 12 000 dollaria 1 032 763 dollariksi vain vähän yli vuodessa? !! Vau. Kiitos näyttää riittämättömältä ”, kirjoittaa yksi Teekan omistautuneista seuraajista seurattuaan sijoitusneuvojaan.

“Kiitos teille, minulla on yli 4,5 miljoonaa dollaria”, kirjoittaa toinen seuraaja.

Joten mikä on Teeka Tiwarin teknisen rojaltisijoitusjärjestelmän salaisuus? Katsotaanpa tarkemmin, miten se toimii – ja onko se huijaus vai laillinen sijoitusmahdollisuus.

Tarkastellaan salaustulot neljännesvuosittain ja katsotaan, mitä Teekan Palm Beach Tech Royalty -eläkkeellä on kyse vuonna 2020.

Mikä on Tech Royalty Eläkesuunnitelma?

Teeka Tiwarin teknisistä rojaltisuunnitelmista kuvataan “rojaltivirtoja, joiden avulla voit kerätä käteesi käteesi joka päivä, viikko tai kuukausi uudella tekniikalla”.

Nämä tekniset rojaltit ovat samanlaisia ​​kuin perinteiset rojaltit, joissa saat säännöllisiä maksuja omistamasi sisällön – kuten elokuvan, kappaleen tai kirjan – takia.

On selvää, että monet teknologiayritykset jakavat osinkoja. Mutta mikä ero on Teekan “teknisen rojaltin” ja osingon välillä?

Teeka vastaa tähän kysymykseen toteamalla, että tekniset rojaltit maksavat huomattavasti paremmin kuin osingot.

“Normaalien osinkosijoitusten keskimääräinen vuotuinen tuotto on vain 1,85%… mutta tekniset rojaltit olisivat jo voineet antaa sinulle huipputason 517%, 770%, 987%… jopa 9 161% ja enemmän.”

Teeka väittää myös, että hyödyntämällä näitä teknisiä rojalteja tänään, voit ansaita 180 472 dollaria vuodessa elämään vain 100 dollarin sijoituksella.


“Ajattele sitä … voit aloittaa vain 100 dollaria … eläkkeelle vuodessa … ja nauttia tuloista koko elämän.”

On selvää, että tämä kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta – etenkin Palm Beach Research Groupin kaltaiselta yritykseltä, joka tunnetaan liioiteltuista asiakaskokemuksistaan.

Joten mitä Teeka Tiwari oikein puhuu? Mikä on tekninen rojalti?

Tech-rojaltit ovat kryptovaluuttoja

Hämmästyttäessään naurettavia väitteitä siitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita seuraamalla hänen sijoitusneuvojaan, Teeka Tiwari saavuttaa lopulta väitteensä: hänen “tekniset rojaltinsa” ovat vain kryptovaluuttoja.

Teeka näyttää olevan erityisen nouseva salausvaluutan taustalla olevan blockchain-tekniikan suhteen. Myyntisivulla ei koskaan sanota “blockchain” nimellä, vaikka Teeka kuvaa kuinka moni hänen teknisistä rojalteistaan ​​/ kryptovaluutoistaan ​​on rakennettu tähän tekniikkaan.

Miksi kentällä on mahdollisuus tällaiseen eksponentiaaliseen kasvuun? Miksi Teeka väittää, että 100 dollarin sijoitus voi tehdä miljonääriksi?

No, Teeka kuvaa salaus- ja lohkoketjutekniikan “verkkoefektin”:

”Teknisen korvauksen avulla saat mahdollisuuden hyötyä verkkoefektistä. Tekninen rojaltiohjelmisto [salaus / lohkoketjuohjelmisto] voi laajentua miljoonille käyttäjille – käytännössä yhdessä yössä. Koska adoptio ei tapahdu yksi henkilö kerrallaan … se tapahtuu eksponentiaalisesti. “

Teeka väittää myös, että hänellä on salainen sijoitusstrategia, jonka avulla hän voi kerätä osinkoja joka tunti, joka päivä, joka viikko tai joka kuukausi tarpeen mukaan. On epäselvää, mistä hän puhuu täällä, mutta näyttää siltä, ​​että hän puhuu ajoittain myymällä joitain salausvarojasi voittojen lukitsemiseksi ja kutsumalla sitten näitä voittoja “rojalteiksi”.

Napsauta tätä nyt katsoaksesi Teeka Tiwarin salaustulon vuosineljänneksen esitystä juuri nyt.

Teeka uskoo, että salauskasetit ovat iso uusi sijoitusluokka

Viime kädessä Teekan “teknisen rojaltin” argumentti perustuu ajatukseen, että instituutiot ovat tulvassa kryptovaluuttoihin.

Teeka viittaa todisteisiin, kuten se, että Fidelity lisää salaustukea jokaiselle välitystilille. TD Ameritrade aikoo tehdä saman. Kun useampi välitysalusta seuraa mallia, raha kaataa salaukseen – ainakin Teekan mukaan.

Teeka mainitsee myös Bakktin, salakirjoitusalustan, jonka New Yorkin pörssin (NYSE) omistajat, Intercontinental Exchange (ICE), ovat käynnistäneet. Bakktin volyymi on kasvanut tasaisesti viime kuukausina sen aloittamisen jälkeen syyskuussa 2019.

Tässä mielessä Teeka uskoo, että muut välittäjät seuraavat nopeasti esimerkkiä ja lisäävät salaustukea:

“Luuletko, että Schwab … TD Ameritrade … Interaktiiviset välittäjät … ja kaikki muut online-välittäjät … vain seisovat vieressä ja antavat Fidelityn olla ainoa? Ei todellakaan! Sitä ei tapahdu kilpailukykyisellä teollisuudella, kuten finanssilla. “

Tämän vaikutuksen vuoksi Teeka uskoo, että salaus on uusi omaisuusluokka, kuten REIT, ETF, indeksirahastot ja tekniset osakkeet. Toisin kuin nämä omaisuuslajit, tavalliset sijoittajat voivat kuitenkin sijoittaa tänään heti varhaisessa vaiheessa käyttöönottajien ja laitosten kanssa. Sinun ei tarvitse odottaa yrityksen julkistamista tai kaikkien kuulevan siitä ennen ostamista:

Kriitikot sanovat tietysti, että salaus on jo ohittanut “saat ostaa täältä” -kohdan. Kriitikot väittävät, että salauksella on jo ollut historiallinen puomi ja rintakehä. Palaako bitcoin koskaan korkeimpaan hintaan 20 000 dollaria? Teeka Tiwari näyttää varmasti ajattelevan niin. Jos sinäkin ajattelet niin, voit noudattaa hänen sijoitusneuvojaan ansaitaksesi miljoonia – ainakin Teekan mukaan.

Mikä on salaustulot neljännesvuosittain?

Teeka Tiwarin “tekninen rojaltisuunnitelma” on vain hänen Crypto Income Quarterly -uutiskirjeensä markkinointikampanja.

Kolmen kuukauden välein Teeka lähettää kopion Crypto Income Quarterly -sähköpostilaatikkoosi. Uutiskirje sisältää sijoitusneuvoja – kuten sellaiset kryptovaluutat, jotka sinun pitäisi ostaa juuri nyt massiivisten voittojen lukitsemiseksi.

Kuten muutkin Palm Beach Research Groupin tuotteet, Crypto Income Quarterly lupaa helppoa rahaa ja nopeaa vaurautta. Noudattamalla uutiskirjeen sijoitusneuvoja voit lukita valtavat voitot rajoitetulla tappion mahdollisuudella – ainakin Palm Beach Research Group -tiimin mukaan.

Teeka väittää voivansa myydä Crypto Income Quarterly -sivustoa paljon enemmän kuin hän tällä hetkellä myy. Sydämensä puhtaasta hyvyydestä Teeka on kuitenkin päättänyt pitää hinnat alhaisina:

“Saat pääsyn ainoaan hedge-rahastojen laatututkimukseen, joka tällä hetkellä on saatavilla tästä täysin uudesta mahdollisuudesta rikastua osakemarkkinoiden ulkopuolella. Tietysti voisin myydä tutkimukseni hedge-rahastoille ja muille isojen liigan sijoittajille ja tehdä noin 20–40-kertaisen tekemäni nyt. Mutta totuus on … Minulla on kaikki tarvitsemani rahat. “

Salaustulot neljännesvuosittain

Crypto Income Quarterlylla on outo ja kallis hinnoittelujärjestelmä:

  • Uuden jäsenyyden liittymismaksu: 2000 dollaria
  • Uusimismaksu: 249 dollaria kolmen kuukauden välein

Kyllä, maksat 2000 dollaria vain liittyäksesi Crypto Income Quarterly -palveluun. Sitten sinun on maksettava 249 dollaria jokaisesta seuraavasta numerosta (996 dollaria vuodessa).

Kaikki nämä tiedot on piilotettu pienellä painettu painikkeella Crypto Income Quarterly -myyntisivun alareunassa, mikä tekee vaikeaksi nähdä tarkalleen, mihin kirjaudut sisään, kun annat luottokorttitietojasi.

Mitä salaustuloihin sisältyy neljännesvuosittain?

Jos tilaat Crypto Income Quarterly -tekniikan teknisen rojaltimyynnin kautta, saat kourallisen bonustuotteita, kuten:

Yhden vuoden tilaus salaustuloihin neljännesvuosittain: Saat vuosittaisen Crypto Income Quarterly -tilauksen, joka toimitetaan postilaatikkoosi kerran neljännesvuosittain.

Kolme parasta teknistä korvaustani vuonna 2020 varhaiseläkkeelle: Teeka listaa kolme “teknistä rojaltia” (ts. Kryptovaluutat tai blockchain-yritykset), joita hän suosittelee ostamaan tänään. Teeka väittää, että 100 dollarin sijoitus johtaa tänä vuonna 100 000 dollarin tai enemmän vuodessa.

10 kryptovaluuttaan liittyvää erityistilannetta, jotka voisivat antaa sinulle 81 624 dollaria vuodessa tai enemmän elämää varten: Tässä e-kirjassa luetellaan kymmenen erityistä kryptovaluuttaan liittyvää tulotilannetta, jotka voisivat antaa sinulle 81 624 dollaria vuodessa tai enemmän eliniän ajan.

Wilsonin salaustiedot: Palm Beach Research Groupin Greg Wilson julkaisee uutiskirjeen nimeltä Wilson’s Crypto Insights. Uutiskirje väittää tarjoavansa “hedge-rahastotason analyysin”. Teeka väittää myös, että “vain 52 ammattilaista maailmassa saa sen nyt”.

Säännölliset sähköpostipäivitykset: Teeka lähettää säännöllisesti sähköposteja tilaajille päivittääkseen heidät uutisiin, viimeaikaisiin salaustekniikoihin tai sijaintimuutoksiin.

Income Crypto -pikaopas: Tilaukseesi sisältyy e-kirja, joka selittää kuinka kryptovaluutat toimivat, miten aloittaa tänään ja miten ne sopivat eläkesalkkuun.

Salausvideo-oppaat: Hector Pena -niminen salauksenopettaja on koonnut salausvideo-oppaat, jotka opastavat sinut salausvaluutan ostamisen ensimmäisissä vaiheissa.

Kaikki nämä bonustuotteet ovat e-kirjoja. Ne toimitetaan postilaatikkoosi, kun olet maksanut 2 000 dollarin uuden jäsenmaksun Crypto Income Quarterlystä.

Viimeinen sana Tech Royalty -eläkkeestä

Crypto Income Quarterly on Palm Beach Research Groupin ja Teeka Tiwarin uutiskirje. Teeka Tiwari on entinen hedge-rahastonhoitaja, joka on viime aikoina erikoistunut salaukseen.

Teeka on erittäin nouseva kryptovaluutta. Hän näyttää ajattelevan, että salaus räjähtää kasvun myötä. Todisteena hän viittaa siihen, että Bakkt, TD Ameritrade, Fidelity ja muut suuret välitysalustat tukevat salausta – ja muiden välityspalvelujen tulisi pian seurata esimerkkiä.

Teeka Tiwari on julkaissut uuden myyntisivun Crypto Income Quarterly -lehden mainostamiseksi. Myyntisivulla puhutaan “teknisistä rojaltisuunnitelmista” ja “teknistä rojalteja”, joihin voit sijoittaa.

Kuten muidenkin Palm Beach Research Group -tuotteiden kohdalla, myyntisivu on täynnä naurettavia väitteitä ansaintapotentiaalista: sijoittamalla esimerkiksi 100 dollaria tänään Teekan suositeltuihin kryptovaluuttoihin, voit ansaita 100 000 dollarin taatun tulon vuodessa elämään. Jopa ihmiset, jotka ostivat 100 dollaria bitcoinia vuonna 2009, eivät ansaitse tällaista rahaa!

Crypto Income Quarterlylla on myös epätavallisen kallis hinnoittelu. Maksat 2000 dollaria vain liittyäksesi uutiskirjeeseen. Sitten maksat 249 dollaria vuosineljänneksittäin jokaisesta uutiskirjeen uudesta numerosta. Asiaa tekee monimutkaisemmaksi se, että kaikki nämä hintatiedot on piilotettu hienoihin, vaaleanpunaisiin painoksiin myyntisivun alaosassa.

Viime kädessä Crypto Income Quarterly -sivustolla on merkittäviä ongelmia ja kuinka uutiskirje markkinoi itseään verkossa, ja tekninen rojaltisuunnitelma on jälleen yksi esimerkki tästä.

Jos kuitenkin olet kriittisissä valuutoissa nouseva ja uskot Teeka Tiwarin sijoitusviisauteen, saatat haluta ilmoittautua Crypto Income Quarterly -sivustolle teknisen rojaltisopimuksen mukaan..

Ota selvää, mistä Teeka Tiwarin Tech Royalty -eläkesuunnitelma koskee hänen Crypto Income Quarterly -uutiskirjettä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map