Nexo: Instant Crypto Lainat ja luottolinjojen tarkistusopas

nexo-crypto-laina-luotonanto-arvostelu

Nexo, maailman suurin ja luotettavin salauksenantaja, on johtava blockchain-pohjainen rahoituslaina, jonka avulla voit lainata välittömästi yli 45 fiat-valuutassa (yli 250+ lainkäyttöalueella) ja ansaita bitcoinia päivittäisen koron kautta käyttämättömistä digitaalisista varoista.

Ennen kuin tutustumme kaikkiin yksityiskohtiin siitä, miten Nexo-salausluottolimiitti ja laina-alusta toimivat, joka tarjoaa taatut hyväksynnät, ei luottotarkistuksia, ei piilotettuja maksuja eikä vähimmäispalautusvaatimuksia sen salauspankkitilille, tarkistetaan Nexo numerot:

 • virallinen yrityksen nimi: NEXO (Powered by Credissimo)
 • virallinen yrityksen verkkosivusto: Nexo.io
 • virallinen yrityksen sisäänkirjautuminen: platform.nexo.io
 • virallinen yrityksen tunniste: Maailman ensimmäiset salatut salatut lainat
 • käyttäjien lukumäärä: Yli 300 000 ihmistä yli 700 miljoonan dollarin lainalla
 • Tuotteet: välitön salausluottolimiitti, ansaitse korkoa ja nexo-kortti
 • välittömät salauslainapyynnöt: Yli miljardi dollaria käsitelty ensimmäisten 18 kuukauden aikana
 • salauslainan yksityiskohdat: 5,9%: n huhtikuun luottolimiitti, jonka vähimmäismäärä on 500–2 miljoonaa dollaria
 • tallennustyyppi: offline-kylmäsäilytyslompakot, toimittanut BitGO, SEC-hyväksytty huoltaja
 • perustajat: Kosta Kantchev, Antoni Trenchev, Georgi Shulev
 • sijainti ja vuosi alkoi: Tammikuu 2018 Lontoossa
 • kolikkotalletustuki: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, NEXO, BNB ja stablecoiinit
 • kolikon nimi: NEXO-tunnus (julkaistu toukokuussa 2018, keräsi 52,5 miljoonaa dollaria, ylin 0,40 dollaria ja alin 0,04 dollaria)
 • asiakkaita: kryptovaluutta-sijoittajat, kaivostyöläiset, pörssit, hedge-rahastot, ICO-yritykset ja pelaajat
 • turvaominaisuudet: 24/7 petosten seuranta ja reaaliaikainen apu, maksaminen paikallisessa valuutassa, salaus
 • lainsäädännön noudattaminen: Onfido KYC: lle ja AML: lle (käyttävät Coinbase, Bittrex, Revolut, HSBC)
 • sosiaaliset profiilit: Viserrys, Facebook, GitHub, Reddit, LinkedIn, Sähke
 • yhteystiedot: Sähköposti [email protected]

Selvitä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Nexo-salauslaina-alustasta.

Mikä on Nexo?

Nexo, joka on äskettäin varmistanut pitkän aikavälin kustannustehokkaan rahoituksen ja toimii #ZeroFees -aloitteensa pohjalta, on salausasiakeskeinen rahoitusalusta, joka lupaa “antaa salauksesi toimia puolestasi”. Samoin kuin BlockFi, Nexo antaa sinun ansaita korkoa varoistasi. Talletat varoja Nexo-tilillesi ja ansaitset sitten korkoa joka päivä.

mikä-on-nexo

Lokakuusta 2019 lähtien Nexo tarjoaa 8 prosentin korkoa. Vertailun vuoksi BlockFi tarjoaa tällä hetkellä 8,6 prosentin korkoja, mikä ottaa huomioon kuukausittaiset korot.

Ja kuten BlockFi, Nexo tarjoaa myös salattuja lainoja. Talletat rahaa Nexo-tilillesi ja pääset sitten luottorajaan näiden varojen perusteella. Nexo käyttää BitGoa offline-kylmäsäilytykseen, joka on vakuutettu 100 000 000 dollariin vakuutus- ja jälleenvakuutusmarkkinoiden asiantuntijan Lloyd’sin kautta. Tässä Nexo eroaa merkittävästi BlockFi: stä. BlockFi tarjoaa 4,5% vuosikorko vuodessa, kun taas Nexo tarjoaa 8% vuodessa.

nexo-instant-crypto-backed-loan-cycle

Nexoa pidetään toimiluvan saaneena ja säänneltynä rahoituslaitoksena. Saadakseen tämän aseman Nexon oli osoitettava, että sillä oli riittävä operatiivinen pääoma, hyvät rahanpesun vastaiset käytännöt sekä hyvä tietosuoja ja turvallisuus. Nexon on myös suoritettava sisäiset ja ulkoiset tarkastajat.

nexo-crypto-credit-luotonanto

Nexolla on myös suuri institutionaalinen tuki. Yritys käyttää Onfidoa maailmanlaajuisiin KYC / AML-vaatimustenmukaisuusstandardeihin. Nexo on tehnyt yhteistyötä myös Coinbase, Revolut, HSBC, Nationwide, TransferWise ja Bittrex kanssa muiden suurten tarjoajien kanssa. Nexo on myös läheisessä yhteydessä Credissimoon, eurooppalaiseen pankkiyhtiöön, jolla on yli 10 vuoden kokemus (perustettu vuonna 2007) säännellyillä markkinoilla kaikkialla mantereella ja jota käytetään iskulauseena “Technology Driven Consumer Finance”. Niitä pidetään online-kuluttajaluotonannon markkinajohtajana EU: ssa, ja he innovoivat propetiikkatekniikan avulla välittömissä online-lainoissa, verkkokaupan rahoituksessa ja laskujen maksupalveluissa.

Nexon kotipaikka on Sveitsi, vaikka lainoja on tarjolla kaikille ympäri maailmaa.

Nexo-ominaisuudet


Nexo ja sen salausaseteilla suojatut pikaluotot näyttävät tarjoavan ratkaisun kuuteen pääongelmaan. Luetellaan nämä Nexon salauksen edut ongelman ja ratkaisun kannalta:

1) digitaalisten hyödykkeiden tyhjäarvo = vapauta digitaalisten omaisuuksien arvo

2) hidas selvitystila = nopea pääsy käteiseen

3) omistuksen menetys = säilytä omistusoikeus

4) kallis & tehoton vero = kustannus & verotuksellinen

5) hankala luottotarkastus = ei luottotarkistuksia

6) luottamuksen ja avoimuuden puute = läpinäkyvät lohkoketjusopimukset

Tarkastellaan, miten Nexo korjaa ongelmat yllä oleviin vastauksiin tarjoamalla kaikki seuraavat ominaisuudet:

nexo-instant-crypto-luotonanto

Käytä käteistä myymättä salaustasi: Lainan saamisen tärkein etu Nexon kautta on, että voit käyttää käteistä myymättä salaustasi.

Yli 200 000 Nexo-käyttäjää: Nexo väittää olevansa maailman suurin ja luotettavin salauksenantaja. Yhtiö on käsitellyt 700 miljoonaa dollaria yli 200 000 käyttäjälle, mukaan lukien yli miljardi dollaria välittömän salauslainan pyyntöjä.

Tuetut yli 250 oikeudenkäyttöaluetta: Nexo hyväksyy käyttäjiä yli 250 lainkäyttöalueelta ympäri maailmaa, mukaan lukien osavaltiot ja maat.

Yli 45 Fiat-valuuttaa: Nexo tukee 45 erilaista fiat-valuuttaa. Vertailun vuoksi sen suurin kilpailija BlockFi toimii vain Yhdysvaltain dollareiden ja pienen määrän kryptovaluuttojen kanssa.

Live-automatisoitu alusta: Nexolla on täysin toimiva pikalainausalusta, jolla on sotilastason turvallisuus ja 256-bittinen salaus. Mainostetusti voit saada lainaa välittömästi, kunhan olet läpäissyt vahvistuksen ja sinulla on salaus vakuudeksi.

Nexo Oracle: Nexo valvoo alustaansa käyttämällä tekniikkaa nimeltä Nexo Oracle. Oracle säätelee lainojen jakamista, valvoo omaisuutta, ylläpitää lompakoita ja suorittaa muita tärkeitä toimintoja.

nexo-krypto-laina-käyttöopas

Tässä on toinen yksityiskohtainen kuva, joka kuvaa Nexo-salauslainauksen vuokaaviota:

nexo-oracle-vuokaavio salauksille

Vakuutettu huoltaja: Nexo toimii yhteistyössä BitGon kanssa vakuutettuna, turvallisena huoltajana. BitGo on yksi alan luotettavimmista säilytysratkaisuista, sillä yritys on vakuutettu Lloyd’silla, jota tukee Goldman Sachs, ja se on CCSS Level 3- ja SOC 2 -yhteensopiva. BitGo on säilytyspalvelussaan 100 miljoonan dollarin vakuutus, joka suojaa varoja menetyksiltä hakkeroinnin, varkauden, avainten katoamisen ja muiden ongelmien varalta..

Salausluottolimiitti: Niin kauan kuin sinulla on salausvaroja Nexo-tililläsi, sinulla on pääsy Nexon krypto-luottorajaan. Lisäksi saat välittömästi lisää luottoa, kun salauksesi arvostaa arvoa.

nexo-kryptovaluutta-luotonanto-malli

Mobiilisovellukset: Nexolla on iOS- ja Android-mobiilisovelluksia, joiden avulla voit hallita tiliäsi, tarkastella saldoasi ja käyttää salausluottorajaasi.

Nexo-tunnus (NEXO): Nexolla on oma tunnus nimeltä NEXO. Se on osinkoa maksava apuohjelma. Alustan käytön kasvaessa myös osinkojesi odotetaan kasvavan. Nexo maksaa tällä hetkellä 30% osinkoa merkkien haltijoille yrityksen voitoista. NEXO-tunnuksesta on myös hyötyä: asiakkaat voivat maksaa korkoa Nexo-lainoistaan ​​esimerkiksi NEXO-rahakkeilla, samalla kun he saavat matalamman koron. NEXO-rahakkeita voidaan käyttää myös Nexo-tililläsi saadaksesi välittömän rahoituksen rahakkeiden arvon perusteella korkoalennuksilla.

Nexo-kortti: Nexo tarjoaa oman kortin. Voit hankkia fyysisen kortin tai käyttää korttia iOS- tai Android-sovelluksella. Nexo-kortin avulla voit käyttää luottorajaasi kaikkialla maailmassa, saada välittömän palautuksen kaikista ostoksista ja maksaa paikallisissa valuutoissa ilman ulkomaisia ​​maksutapahtumia. Nexo-kortilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Lisäksi on ilmainen luoda uusia virtuaalikortteja. Voit tilata Nexo-korttisi Nexo-mobiilisovelluksesta tänään ja käyttää korttia yli 40 miljoonalla kauppiaalla ympäri maailmaa.

nexo-kortti

Luvan saanut ja säännelty rahoituslaitos: Nexo on toimilupa ja säännelty rahoituslaitos, jonka on laillisesti pakko noudattaa tiettyjä rahanpesun estämistä koskevia menettelyjä, tietosuojasääntöjä sekä sisäisen ja ulkoisen tarkastuksen vaatimuksia.

Ansaitse korkoa USD, EUR, GBP ja Stablecoins: Voit tallettaa Nexo-tilillesi useita eri fiat-valuuttoja tai rahapelejä, mukaan lukien USD, EUR ja GBP. Nexon avulla voit ansaita korkoa myös vakiomallisista kolikoista.

Nosta milloin tahansa ilman maksuja: Nexon avulla voit nostaa rahasi milloin tahansa ilman maksuja tai palkkioita.

Ei salaussäästötilejä: Yksi Nexon suurimmista haitoista kilpailijoihin verrattuna on, että Nexo ei tällä hetkellä tarjoa salaustalletustilejä. Nykyään voit käyttää vain USD: tä, EUR: ta, GBP: tä tai vakiomallia, vaikka bitcoin-säästötilit on lueteltu “tulossa pian”.

Maksettu korko päivittäin: Nexo maksaa korkoa päivittäin, mikä antaa sinulle pienen edun kilpaileviin alustoihin, kuten BlockFi, joka yhdistää korot kuukausittain.

Kuinka Nexo toimii?

Nexon ansiosta kuka tahansa, jolla on kryptovaluutta, voi saada lainaa. Talleta vain varoja Nexo-tilillesi, niin saat heti fiat-valuutan. Saatavilla on 45 erilaista fiat-valuuttaa. Kaikki lainat on suojattu omalla kryptovaluutallasi suhteessa 2: 1. Jos haluat lainata esimerkiksi 16 000 dollaria, sinun on talletettava 4 BTC Nexo-tilillesi (olettaen, että 1 BTC = 8 000 dollaria).

miten-nexo-krypto-luottolimiitti toimii

Suurin osa tilitoiminnoista tapahtuu Nexo-sovelluksessa. Tänään voit tilata Nexo-kortin myös sovelluksen kautta.

Nexo-kortti voi olla keskeinen osa Nexo-kokemusta, vaikka se onkin virallisesti valinnainen. Voit saada lainasi talletettavaksi Nexo-kortillesi heti. Tai voit saada lainasi pankkisiirrolla omaan pankkiin. Jos käytät Nexo-korttia, maksat korkoa vain käyttämistäsi varoista. Kortin avulla voit myös käyttää luottorajaasi maailmanlaajuisesti ja nauttia välittömästä palautuksesta kaikista ostoksista ilman kuukausi- tai vuosimaksuja (tai valuuttamaksuja).

nexo-krypto-lainat-rahoitus-vertailu

Nexon kanssa on saatavana kaiken kaikkiaan kaksi avaintuotetta, mukaan lukien:

Välitön salattu laina: Nexo Instant Crypto Lainan avulla asiakkaat voivat tallettaa salauksen Nexoon ja käyttää sitten lainaa välittömästi pankkisiirrolla (SWIFT, SEPA tai ACH) henkilökohtaiselle tai yritystilille.

Nexo-kortti: Nexo-kortti on Mastercard-maksukortti, jonka avulla voit käyttää lainaa tai käyttää varoja Nexo-tililläsi.

Nexo Korkotili: Nexo tarjoaa korkokorkoisen säästötilin asiakkaille, jotka haluavat tallettaa fiat-valuutan alustalle. Kyseinen tili maksaa tällä hetkellä 8% korkoa päivittäin.

Nexo väittää olevansa maailman suurin ja luotettavin salauksenantaja. Sen pääkilpailijoita ovat BlockFi ja perinteiset pankit. BlockFi antaa sinun kerätä salakirjoitustilien korkoa, kun Nexo ei. Nexolla on Nexo-kortti, kun taas BlockFi: llä ei ole.

Näin näyttää rekisteröintiprosessi aloittaaksesi Nexo-tilin ja videon, jossa selitetään kolme vaihetta kilpailemaan Nexo-lainatilin luomisesta:

Liity-nexo-salauslaina-verkko

Kuinka pyytää lainaa Nexon kanssa

nexo-crypto-laina-pyyntö

Lainan pyytäminen Nexon kanssa on yksinkertaista. Näin se toimii:

Vaihe 1) Rekisteröidy henkilökohtaiseen tai yritystiliin Nexo.io-palvelussa ja suorita KYC / AML-vahvistus

Vaihe 2) Talleta kryptoasetit Nexo-lompakkoon

Vaihe 3) Laina tulee välittömästi saataville ilman luottotarkistusta

Vaihe 4) Käytä rahaa välittömästi kortilla tai nosta rahaa pankkitilille

Vaihe 5) Maksa 8–16 prosentin vuosikoron korot vain käyttämästäsi rahasta; korkomaksut veloitetaan käytettävissä olevasta rajastasi, ja voit maksaa takaisin milloin tahansa

Kuinka rekisteröidä säästötili Nexolla

nexo-krypto-ansaitse-korko

Nexo on erittäin yksinkertainen foorumi kenenkään käyttöön. Tässä on perusprosessi, jota käytät tallettaessasi rahaa alustalle säästöjä varten:

Vaihe 1) Käy osoitteessa Nexo.io ja avaa henkilökohtainen tai yritystili

Vaihe 2) Siirrä USD, EUR tai GBP Nexo-tilillesi

Vaihe 3) Aloita passiivisten tulojen ansaitseminen nauttien Nexon 100-prosenttisesti omaisuusvakuudellisesta takuusta

Tietoja Nexosta

Heidän virallisella Nexo-verkkosivustollaan ilmoitetaan seuraava tehtävä:

Viimeisten 10 vuoden aikana olemme tarjonneet pikalainoja miljoonille ihmisille kaikkialla Euroopassa. Uskomme, että laajeneva digitaalinen maailma auttaa parantamaan elämäämme. Haluamme osallistua tarjoamalla Maailman ensimmäiset salatut lainat – Nexo – Nauti salausvarallisuudestasi tänään myymättä salausvarojasi!

Nexon ydinryhmässä on 14 henkilöä. Suurimmalla osalla tiimin jäsenistä on korkeatasoiset tehtävät eurooppalaisessa fintech-yrityksessä Credissimossa.

miksi-nexo-salausalusta

Nexoa johtaa Kosta Kantchev (pääjohtaja ja perustaja). Kantchev on myös Credissimon perustaja. Muita ryhmän keskeisiä jäseniä ovat Antoni Trenchev (Perustaja), joka toimi aiemmin parlamentin jäsenenä Bulgarian kansalliskokouksessa. Mukana on myös Georgi Shulev (perustaja), joka tuo yli 6 vuoden kokemuksen investointipankkialasta ja perusti avoimen taloudellisen arvion alustan Consestimaten..

nexo-credissimo-lisensoitu-säännelty-rahoituslaitos

Se, että Nexo on läheisessä yhteydessä Credissimoon, on tärkeää. Credissimolla on yli 10 vuoden fintech-menestys, joka palvelee miljoonia ihmisiä ympäri Eurooppaa. Yritystä valvovat myös tiukasti useat eurooppalaiset pankki- ja rahoituspalvelujen sääntelyviranomaiset.

Nexon pääkonttori on Lontoossa ja toimistot Sveitsissä.

Nexo vs SALT Lending vs. ETHLend

Kuten voidaan kuvitella, Nexo ei ole ainoa salausvaihtolaina-alusta blockchain-sektorilla, koska saatavilla on myös kaksi muuta suosittua, kuten SALT ja ETHLend. Tässä on kaavio, joka näyttää kaikki Nexon tarjoamat ominaisuudet ETHLendin ja SALTin (Secure Automated Lending Technology) avulla:

nexo-suola-etyleeni

Kuten näette, monet tekijät suosivat Nexoa iän ja kokemuksen, hakemusten käsittelyn, tuotetarjonnan, vakuustietojen, takaisinmaksuvalintojen, piilotettujen palkkioiden, tunnettujen etujen ja maailmanlaajuisen saatavuuden kannalta. On myös syytä mainita, että Nexoa tarkastaa yksi maailman suurimmista 4 tilitoimistosta, Deloitte.

NEXO Token ICO

Rekisteröityä virallisen verkkosivustonsa tammikuussa 2018 salauslainanantajayrityksellä oli ensimmäinen kolikoiden tarjouksensa (ICO) takaisin 1. huhtikuuta 208, jolloin se myi 52,5 miljoonan dollarin arvoisia rahakkeita 0,10 dollarilla. Sen ensimmäinen äänitys CoinMarketCapilla palasi 1. toukokuuta 2018, kun se debytoi 0,18 dollarilla ja saavutti kaikkien aikojen korkean tason nopeasti 9. toukokuuta jälkeen noin 0,41 dollarilla kolikkoa kohden.

nexo-token-coin-market-cap-chart

Kuten monet tietävät tähän mennessä, tämä oli keskellä vuoden 2018 salausta talvikaramarkkinoita, kun NEXO-tunnus laski syyskuun puolivälissä noin 0,04 dollariin ja on sittemmin käynyt kauppaa alkuperäisen ICO-hintansa ympärillä.

Viimeinen sana

Nexo-arvostelu

Nexo on suosittu salaus- ja lainausalusta. Käyttäjät voivat tallettaa pörssiin fiat-valuutan (USD, GBP, EUR ja vakiomallit) ansaitsemaan 8%: n sijoitetun pääoman. Käyttäjät voivat myös lainata rahaa yksinkertaisesti tallettamalla salauksen vakuudeksi. Heti kun salaus on tililläsi, voit käyttää luottorajaa. Lainat lähetetään Nexo-kortilla tai pankkisiirrolla.

Nexon tärkein haittapuoli on, että käyttäjät eivät voi ansaita korkoa bitcoinista tai muista salausomistuksista (toisin kuin BlockFi). Tämän ominaisuuden odotetaan kuitenkin käynnistyvän pian.

Jos etsit hyvämaineista ja helppokäyttöistä tapaa lainata tai säästää rahaa, Nexo may on yksi parhaista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map