Crypto.com: Hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

Crypto.com-arvostelu

Crypto.com, jolla voi olla paras verkkotunnus koko salauksessa, väittää olevansa paras paikka ostaa, myydä ja maksaa kryptovaluutoilla. Crypto.com-lompakko, jonka sanotaan käyttävän yli miljoona salaussijoittajaa, tarjoaa mahdollisuuden ostaa yli 50 erilaista kolikkoa, joka tarjoaa nollapalkkioita tai lisämaksuja, jolloin sijoittajat voivat ostaa kryptoja digitaalisen omaisuuden todellisilla kustannuksilla.

Tässä suositun Crypto.com -sovelluskatsauksen katsauksessa käsitellään lompakkoa, Metal Visa -palautuskortteja, kykyä ansaita jopa 18% vuodessa. salausomaisuutesi, pikalainasaldojen hyvitys, maksuvaihtoehdot ja sijoitusvaihtoehdot. Tulee myös lyhyt analyysi MCO / CRO Crypto.com -merkeistä.

Tavat, joilla käyttäjät voivat todella käyttää Bitcoinia muun krypto-valuutan joukossa, ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina. Mutta yksi tapa, jolla sitä pidetään suhteellisen staattisena, on ollut siinä, miten sijoitat.

Toki koko prosessia, jolla veloitetaan jonkin verran salausta, tulisi pitää investointina sinänsä, mutta niille, jotka investoivat pitkälle matkalle, voit varmasti tehdä sen kanssa enemmän kuin vain tallentaa sen?

Nyt markkinoilla on tuotteita, jotka tarjoavat enemmän joustavuutta investointeihisi. Yksi näistä on Celsius, jota olemme jo tarkastelleet, ja yksi muista on Crypto.com, joka kulkee ‘Cryptocurrency in Every Wallet’ -tunnisteella ja jonka tehtävänä on nopeuttaa maailman siirtymistä bitcoiniin ja hajautettu digitaalitalous. Jälkimmäinen on asettanut itsensä enemmän kuin pelkäksi uudeksi sijoitusalustaksi, ja se on enemmän kuin “kaikki yhdessä” -rahoituspaketti (suunnilleen) samalla tavalla kuin Glintin kaltaiset ratkaisut.

Kaivamme hieman enemmän mitä Crypto.com on, mitä se tarjoaa käyttäjilleen ja miten se todella vastustaa joitain markkinoilla olevia aikalaisiaan.

Tietoja Crypto.com-sivustosta

Vuonna 2016 perustetulla Crypto.com-sivustolla on mielenkiintoisia yhteisiä asioita Celsius-tyyppisten kanssa: sen sovelluksella pyritään kohtaamaan ihmisoikeuksien mielestä – taloudellinen itsemääräämisoikeus.

crypto-com-arvosteluTämän käsitteen on ajatellut Andreas Antonopoulosin kaltaiset ajattelijat. Jos keskitetyllä järjestelmällä on monopoli henkilötietoihin, kuten henkilötodistuksiin, sekä taloudellisiin ja varallisuustietoihin, mikä estää heitä estämästä kenenkään tai mitä voit maksaa, tai jopa jäädyttää sinut palvelustaan?

Tämä on enemmän kuin vain mahdollisuus (näennäisesti) kiistanalaisille varoille ja yksilöille, kun Milo Yiannapolosin kaltaiset joutuvat hyökkäysten ja demonetoinnin kohteeksi. Mutta näemme sen suoremmin myös kryptovaluuttainvestoinneilla; joidenkin pankkien kanssa estetään joitain käyttäjiä edes ostamasta Bitcoinia.

Täällä Crypto.com tulee, arvojensa ytimessä tiimi perusti yrityksen tarjotakseen käyttäjille digitaalisen, henkilökohtaisen ja taloudellisen itsemääräämisoikeuden, koska sen tavoitteena on “muuttaa visio” jokaisen lompakon salausvaluutasta “todellisuudeksi , yksi asiakas kerrallaan. “

Paljon samanlainen kuin Celsius, Crypto.com-alusta on ehdottomasti mobiilisovellus, joka on todellinen vahvuus yritykselle; antaa käyttäjille mahdollisuus saada runsaasti pääsyä omaisuuteensa missä tahansa.

Kuten aiemmin mainittiin, käyttäjä voi helposti käyttää sovellusta, koska se on ladattavissa Androidille ja iOS: lle, ja päästä mukaan suhteellisen helposti.

Crypto dot com -ryhmän pääjoukkoon kuuluvat toimitusjohtaja Kris Marszalek, talousjohtaja Rafael Melo, teknologiajohtaja Gary Or ja Bobby Bao kehityspäällikkönä.


Crypto.com pääsy alukseen

Yhteistyössä rahoituslaitosten kanssa sinun on käytävä läpi sääntelymenettelyt ennen kuin aloitat Crypto.com-matkan alkamisen. Valitettavasti yritys tekee selväksi, että sen palveluja ei ole vielä saatavana Yhdysvalloissa, mutta se on parhaillaan tarjoamassa niitä asukkailleen.

Määritä ensin nimesi sekä yhteystiedot, kuten numero ja sähköpostiosoite. Käyttökokemus tarjoaa välitöntä palautetta siitä, mitä sinun on tehtävä, ja melko helppoa seurata KYC-prosessia.

KYC: n, AML: n ja PSD2: n noudattaminen Crypto.Com käyttää biometristä tunnusta, kuten sormenjälkeä ja kasvojentunnistusta. Joten osoitteen ja henkilöllisyyden todistamisen toimittamisen yhteydessä käyttäjien on vain annettava kuvia henkilöllisyydestään. Tähän sisältyy passi, ajokortti tai jopa valtion henkilökortti.

Tämän jälkeen – sovellus kehottaa sinua ottamaan kasvokuvan viitataksesi henkilötodistukseesi.

Vaikka sovellus ilmoittaa sinulle, että tämä vaatii yleensä 1-3 päivää tilihakemuksesi käsittelyyn ja hyväksymiseen. Todellisuudessa se voi olla melko nopea prosessi; Minulla esimerkiksi kului alle muutama tunti, ennen kuin minut hyväksyttiin ja tilini oli täysin käytettävissä.

Yksi osa, joka vie jonkin aikaa, on fiat-maksujen asettaminen, ja tällä hetkellä on vain muutama valuutta, joissa voit maksaa. Näitä ovat Yhdysvaltain dollari, Englannin punta, Euro ja Singaporen dollari.

Maksuja varten sinun on suoritettava kansainvälinen maksu sen pankkiin (joka on ironista Lontoossa)

Mitä Crypto.com Wallet -sovelluksessa on?

crypto-com-wallet-app

“Osta ja myy 7 fiatia ja 53 kryptovaluutta. Käytä, hallitse ja käytä varojasi MCO Visa -kortilla milloin tahansa. “

Vaikka sinun on lisättävä maksusi yhdyskäytävälläsi kansainvälisellä maksulla, voit aloittaa heti Crypto.com-lompakon kanssa. Yksi tapa, jolla se eroaa Celsius-tyyppisestä lompakosta / sijoitusratkaisusta, on se, että et ‘sijoita’ alustaan ​​oletuksena.

Crypto.com-lompakko on itse asiassa erillinen tuote sovellusten muista ominaisuuksista, ja sen käyttäjät voivat tallentaa suuria määriä lähes 60 digitaalista omaisuutta. Heti, sinun tarvitsee vain saada käsiinsä lompakon osoite ja lähettää se. Sovellus tarjoaa myös ilmoituksia siitä, milloin valuuttaa siirretään lompakkoon, ja pitää sinut ajan tasalla, kun se on lopullisesti vahvistettu ja saapuu tilillesi.

Kuten minkä tahansa salauksen lompakko, käyttäjät voivat helposti lähettää, tallettaa ja nostaa digitaalisia valuuttojaan. Mutta sen avulla voit myös suorittaa maksuja suoraan millä tahansa krypto-valuutalla, joka sinulla on lompakossa.

Nämä maksut voidaan toteuttaa ostamalla lahjakortteja useista kahviloista ja rautakaupoista. Se on jopa varustettu QR-koodiskannerilla, jos osallistuva yritys haluaa hyväksyä salausmaksut välttäen tarvetta kalliille kolmansille osapuolille.

Crypto.com-tiimin mukaan lompakon maksujärjestelmä on tosiasiallisesti yhteistyössä yli 120 ison tuotemerkin ja yli 60 000 erilaisten tuotteiden kanssa.

Katsaus Crypto.com-kortteihin

crypto-com-cards-review

Crypto.com-sivuston ainutlaatuinen myyntivaltti tulee yhteistyössä Visan kanssa siitä, että sillä on oma innovatiivinen valikoima pankkikortteja. Tämä sama kortti voidaan tukea valitsemallasi fiat-valuutalla ja tarjota samalla joukko erilaisia ​​etuja riippuen valitsemastasi mallista..

Käydään läpi joitain näistä erilaisista korttityypeistä, ja millaisia ​​etuja käyttäjät voivat saada, jos he valitsevat / eivät panosta sovelluksensa kanssa.

Yönsininen

Tämä on perustavanlaatuinen MCO-maksukortti, ja se on sananlaskuinen ‘laatikkostandardi’ yritykselle. Vaikka näin on, siihen liittyy joitain lisäetuja, kuten 1 prosentin palautus kannustin kaikista kortilla tehdyistä ostoksista.

Kaikki kortit toimitetaan yhteistyössä Visan kanssa, mikä tarkoittaa, että se on välittömästi maailmanlaajuisesti tunnustettu kortti, samoin kuin varustettu ja valmiina kontaktittomiin maksuihin.

Ilmaiset ATM-rajat – 200 dollaria / 200 puntaa

Pankkien välisten korkojen kuukausiraja – 2000 dollaria

Rubiiniteräs (panostus)

Jos päätät panostaa kryptovaluuttaan (tarkalleen MCO), silloin Mycrypto.comin nettoedut tulevat todella esiin.

Kahden prosentin takaisinostokannustimen lisäksi kaksinkertaiset pankkiautomaatti- ja pankkien väliset korot ovat välittömästi myönteisiä:

ATM-rajat – 400 dollaria / 400 puntaa

Yksi muista lisäetuista on se, että jos päätät maksaa Spotify-tilauksen Ruby Steel -tuotteella, saat siitä täydellisen alennuksen (enintään 9,99 dollaria kuukaudessa).

Yksi tämäntyyppisten korttisarjojen sanattomista positiivisista on, että ne on valmistettu metallista. Tarjoaa sinulle kaivattua kestävyyttä.

Unstaked vähentää rahasi takaisin 2 prosentista 1 prosenttiin ja poistaa Spotify-alennuksen.

Jotta voit hyödyntää sidosryhmäkortin etuja, erityisesti Ruby Steelille, sinun on sijoitettava 50 MCO, jotta pääset niihin. 50 MCO vastaa 138 puntaa.

Jalometallisarja (Jade Green ja Royal Indigo) crypto.com-korttien tarkistusYksi jalometallikorttisarjan suurimmista nettoetuista ylöspäin on se, että näiden korttien haltijat antavat sinulle pääsyn laajaan valikoimaan lentokentän loungeja kaikkialta maailmasta.

Tästä eteenpäin sekä Jade Green että Royal Indigo tarjoavat 3 prosentin palautusoikeuden sekä 100 prosentin alennukset paitsi Spotifylle myös Netflixille ostohintaan 11,99 dollaria..

Ilmainen ATM-raja – 800 dollaria

Pankkienvälisten hintojen kuukausiraja (0,5% sen jälkeen) – 10000 dollaria

Jade Greenin tai Royal Indigon etujen hyödyntämiseksi sinun on panostettava 500 MCO, joka vastaa 1 380 puntaa vähintään 3 kuukauden ajan..

Icy White / Rose Gold Edition

Lisättynä joihinkin Precious Metal -sarjan debit-korttien toivottuihin etuihin, sekä Icy White- että Rose Gold -kortit tarjoavat 4 prosentin palautusoikeuden kaikista ostoksista sekä 100 prosentin alennukset sekä Netflixissä että Spotifyssä, nämä kortit tarjoavat myös 10 prosentin palautusprosentti kaikista Expedian kautta tehdyistä varauksista ja maksuista.

Se lisää vielä enemmän etuja antamalla haltijoille pääsyn mihin tahansa kansainväliseen lentokenttäloungeen, ei vain haltijalle, vaan plus yhdelle.

ATM-rajat – 1000 dollaria

Pankkienvälisten hintojen kuukausiraja (0,5% sen jälkeen) – 15000 dollaria

Näiden ominaisuuksien avaamiseksi joko Icy White- tai Rose Gold -maksukorttien painoksista käyttäjien on omistettava verkossa yli 5 000 MCO vähintään 3 kuukauden ajaksi. 5000 MCO vastaa 13 800 puntaa, joka on varastossa ja ansaitsee kiinnostusta.

Obsidian Musta

Tämä on paras MyCrypto.com-sivustossa saatavilla oleva painos, ja se tuo mukanaan laajan valikoiman etuja, joita käyttäjät, erityisesti kanta-asiakaslehdet, rakastavat erityisesti.

Obsidian Black -kortti sisältää kaikki Icy White- ja Rose Gold -edut, mutta lisäyksenä on 10 prosentin palautusmaksu Airbnb: lle suoritetuista maksuista sekä 5 prosentin palautusoikeus kaikista ostoista..

Ainoa haittapuoli on, että sinun on panostettava 50000 MCO, joka on 138000 puntaa. Mutta niille, joilla on rahaa varalla ja kiinnostunut sen tuottamasta mielenkiinnosta, vaikka heillä on pääsy melko vaikuttavaan korttiin, Obsidian Black on yksi.

Salausosuudet – Ansaitse Crypto.com-sivustolla

salaus-com-ansaitaYksi syy siihen, miksi sijoitamme tämän Celsius-tyyppisten tuotteiden kaltaisiin viereisiin, johtuu siitä, että Crypto.Com antaa sinun tehdä enemmän kuin vain tallentaa, ostaa, myydä ja käyttää digitaalisia resurssejasi.

Käyttämällä Crypto Earn -sovellusta matkapuhelimessa / sovelluksessa voit lukita useita salausvaluuttoja ja ansaita korkoja.

Tämä määrä riippuu kuitenkin siitä, oletko MCO-sidosryhmä; erillisillä korkotasoilla riippuen siitä, kuinka paljon MCO: ta valitset sijoittaa.

Salausprosessin lisääminen tähän lompakkoon korkojen ansaitsemiseksi on melko suoraviivaista. Sinun tarvitsee vain painaa Ansaita-sivulla olevaa + -kuvaketta. Sen jälkeen valitset vain valitsemasi kryptovaluutan niistä, joita Crypto.com tukee.

Nyt korko, jonka voit kerätä ajan myötä, riippuu sekä panostamasi MCO: n määrästä että myös siitä, kuinka kauan päätät lukita sen.

Bitcoinille on valittavissa kolme ajanjaksoa:

Joustava: 2% vuositulot (20 dollaria 1000 dollarin panoksella)

Joustavan vaihtoehdon valitseminen antaa sinulle pienen määrän tuloja pidemmällä aikavälillä verrattuna muihin menetelmiin. Mutta jos otat aktiivisemman roolin salauksellesi, salauksen kerääminen on parempi kuin ei mitään.

1 kuukauden määräaika: 4% vuosiansiot (40 dollaria 1000 dollarin panoksella)

Valitsemalla salauksen säilyttämisen yhden kuukauden ajan valuuttasi pidetään turvatalletuksessa, mutta silti sinulle nähtävissä. Tämä tarjoaa sinulle paljon paremman koron ja avaa yhden kuukauden kulumisen.

3 kuukauden määräaika: 6% vuosiansiot (60 dollaria 1000 dollarin panoksella)

Varoja pidetään kolmen kuukauden ajan. Minkä ajan kuluessa summa on edelleen selvästi nähtävissä, mutta et voi siirtää sitä lompakosta vasta, kun kolme kuukautta on kulunut.

On tärkeää huomata, että nämä korot vaihtelevat digitaalisen omaisuuden tyypin mukaan. Esimerkiksi Bitcoinin panostamaton sijoitus netto 6% vuodessa, kun taas sitomaton Tether-sijoitus voi nettoasi 8%.

Jos päätät omistaa 500 MCO, nämä korot ovat vieläkin parempia. Bitcoin nousee 8 prosenttiin kolmen kuukauden osuudella, kun taas Tether nousee 10 prosenttiin.

Sijoitettavan salauksen määrälle ei ole rajoituksia, ja kun olet suorittanut joustavan, 1 tai 3 kuukauden sijainnin, salaus palautetaan lompakkoon, jossa voit avata sijainnin uudelleen.

Crypto.com – Luotto ja vakuudet

salaus-com-luotto-laina

Sen lisäksi, että sijoitat kryptovaluuttasi osinkotuottoihin, käyttäjät voivat tarjota salauksensa vakuudeksi lainatakseen sitä vastaan ​​fiatia. Sinulla on oltava vähimmäis- ja enimmäismäärät, jotka sinun on annettava, jotta voit saada Crypto Credit -tilin.

Vähimmäismäärä on yhteensä 100 dollaria digitaalisia resursseja, kuten TUSD / PAX, enintään miljoona dollaria. Yksi luoton saamisesta Crypto.com-sivuston kautta on se, että niitä tarjotaan 12 kuukauden ajan ja ne tarjoavat enemmän joustavuutta korkomaksuissa.

Riippuen siitä, panostatko MCO: n alustalle, voit myös saada korkeammat korot laskemalla keskimääräisestä 12 prosentin vuosikorosta 8 prosenttiin, jos panostat 500 tai enemmän..

Muista kuitenkin pitää silmällä ehtoja ennen minkäänlaisen lainan ottamista. He mainitsevat edut, jotka antavat käyttäjille välitön, valmis käyttämään luottoa ilman luottotarkistusta eikä takaisinmaksuaikaa heidän virallisella crypto.com-verkkosivustollaan.

Crypto.com Invest

krypto-com-sijoita-salkunhoitaja

Tietenkään mobiilipohjainen kryptovaluutta-lompakko ei olisi täydellinen ilman sisäänrakennettua kryptovaluutanvaihtoa salkkuusi lisäämiseksi tai jonkin ansaitsemasi fiat-valuutan käyttämiseksi. Vaikka kaikkia toimintoja ja vaihtoehtoja ei ole vielä saatavana Yhdysvalloissa, ne on suunniteltu toimimaan kaikilla markkinoilla ja mahdollistavat täysin räätälöidyt asetukset henkilökohtaisten valintojesi perusteella.

Jotkut yritysten mobiilisovellukseen lisätyistä uusimmista ominaisuuksista sisältävät hintahälytyksiä. Toimimalla samalla tavalla kuin osakekauppasovellusten hälytykset, näiden avulla käyttäjät voivat seurata hallussaan olevien sijoitusten kehitystä ja mahdollisten lainojen korkoja.

Sinun tarvitsee vain ostaa tietty salaus valitsemalla se lompakon valikosta, lisäämällä summa ja valitsemalla lompakko, josta haluat suorittaa maksun: liitetystä luottokortista, salauksesta tai jopa siihen liittyvästä fiat-lompakosta.

Ryhmän mukaan tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden saada tietoa yli 200 virtuaalivaluutan hintamuutoksista, mukaan lukien kyky luoda henkilökohtaisia ​​hintahälytyksiä. Näiden yksittäisten hintahälytysten lisäksi sovelluksen omistettu ‘Track’ -segmentti antaa käyttäjille mahdollisuuden helposti nähdä kryptovaluuttojen laajempi markkinakehitys. Heillä on myös kyky rakentaa salausportfoliosi hyödyntämällä automatisoituja kvanttikauppastrategioitaan, jotka voidaan määrittää muutamassa minuutissa ja jotka eivät vaadi hallinto-, sisäänpääsy- tai poistumismaksuja.

Riippuen siitä, mitä mittareita etsit, voit valita joukon niistä, suuresta, pienikokoisesta, markkinoiden parhaimpiin ja huonoin esiintyjiin sinä päivänä..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map