Celsius-verkko: hallitse salauksen käyttäjän tarkistusopas

Celsius-verkko

Celsius Network on kryptovaluutan lainaus ja bitcoin-korkoalusta, jonka tarkoituksena on auttaa “purkamaan itsesi”. 2,2 miljardin dollarin lainaorganisaatio, jolla on tilastot yli 49 000 aktiivisesta lompakosta ja 300 miljoonan dollarin varallisuudesta hallinnassa, ansaitsee päivitetyn vuoden 2019 Celsius-katsauksen nähdäksesi, pitäisikö sinun saada käteislaina vai alkaa ansaita salausta vakuudeksi.

Investointimaailman hajauttaminen Celsius-verkon avulla

Celsius Network ja Bitcoin.com, jotka tunnetaan kahtena jättimerkkinä lohkoketjujen ja kryptovaluuttojen maailmassa, ovat ilmoittaneet upouudesta kumppanuudesta, mikä on yksi suurimmista sulautumisista kahden lohkoketju- / salausyrityksen välillä.

Vaikka näin onkin, ellet ole yksi niistä ihmisistä, jotka pitävät itseään ajan tasalla teollisuuden tapahtumista. Celsius-verkon kaltainen nimi ei tarkoita liikaa sinulle, vaikka sinun pitäisi ehdottomasti harkita lisätietoja.

Se on yksi harvoista palveluista siellä, joka aloitti nimenomaisella halulla kääntää taloudelliset ratkaisut päähänsä; palvelevat heidän mukaansa tavalla, joka on sen käyttäjien ja Celsius-salauksen haltijoiden etujen mukaista.

Ja tämä saa meidät keskustelun ytimeen täällä.

Rahoitus – oikeudenmukaisempaa ja parempaa – alku Celsius-verkostossa

Vaikka Celsius-verkosto on todellakin ollut olemassa vain pari vuotta – se on perustettu vuonna 2017 – halusi tehdä kryptovaluuttamarkkinoille ja sen käyttäjille mitä futuurien ja marginaalikaupan / luotonannon alkuvaiheet tekivät sijoittajille.

Nykyisen toimitusjohtajan (Alex Mashinsky), varatoimitusjohtajan (S. Daniel Leon), CMO: n (Keith Baumworld) ja teknologiajohtaja (Nuke Goldstein) perustaman Lontoon Celsius hyödynsi Ethereumia ja sen ERC20-tunnusta luodakseen oman ainutlaatuisen lohkoketjun ja salaus.

Onko se tavoite? Syrjäyttää yleisesti käytetyt futuurimarkkinat ja marginaalikaupan ratkaisut, jotta ne voivat toimia luotettavammin, hajautetummin; luoden siten oikeudenmukaisemman järjestelmän, joka hyödyttää niitä, jotka ovat kiinnostuneita lainaamaan omaa valuuttansa mahdollisille lainanottajille ja sijoittajille.

Alkuperäisen konseptin myötä vuonna 2017 tiimi ilmoitti, että Celsius ICO: lle tulee olemaan oma alusta saamaan alustansa maasta ja siitä tulee mannertenvälinen taloudellinen ratkaisu..

Joten kuinka onnistunut tämä varainhankinta oli? Maaliskuussa 2018 tekemällään päätöksellä Celsius onnistui keräämään yli 50 miljoonaa dollaria.

Perinteisen sijoittamisen ongelma

Donald Amstad sijoitusyhtiöstä Aberdeen Standard Investments keskusteli LiveWire Marketsin haastattelussa sellaisista haasteista, joita sijoittajat kohtaavat nykyisessä taloudellisessa tilanteessa.


Laajemmassa kontekstissa Amstad korostaa, että korkeammat korot ja inflaatio johtavat aktiivisempiin sijoitusmarkkinoihin ja näin ollen korkeammalle vuotuiselle sijoitustuotolle. Tämä näkyy menneiden aikojen valtion-, yritys- ja pankkilainoissa.

Mutta nykyinen taloudellinen ilmapiiri tuo mukanaan alhaisemmat korot, matalamman inflaation ja sen seurauksena: vuotuiset tuotot muuttuvat valitettaviksi. Ja kun otetaan huomioon, että tämä on finanssipolitiikka, jota pidennetään EKP: n, Englannin keskuspankin ja Yhdysvaltain keskuspankin rahoituspolitiikan vuoksi, sijoittajat eivät voi odottaa vaikuttavaa tuottoa pian.

Tämän Celsius-tiimi päätti perustamisensa vuonna 2017. Yhden Medium-virkansa mukaan matalan inflaation ja korkotason ilmapiiri on pankkien jäljittelemä, kun on kyse pankkilainoilla sijoittavista..

Se toimii näille pankeille siten, että ne tarjoavat suhteellisen niukat korot sijoittajille samalla kun ne hyödyntävät osinkotuottoja. Tämä tekee täysin epäoikeudenmukaisista ja täysin kilpailukykyisistä markkinoista niille, jotka haluavat saada rahansa toimimaan.

Anna Celsius, salausverkko, joka on suunniteltu auttamaan ansaitsemaan, lainaamaan ja maksamaan lohkoketjussa.

Celsius-verkko – miten se toimii

celsius-verkko-salauslaina-laskin

Ei ole mitään keinoa viitata tähän hajautettuun joukkovelkakirjojen tai sijoitusmarkkinoiden ottamiseen.

Käyttäjät tai alustasta kiinnostuneet voivat tehdä muutakin kuin vain HODL-salauksensa; he voivat todella siirtää salausvaluuttansa digitaalisesta tai kovasta lompakostaan ​​ainutlaatuiseen salaosoitteeseen Celsius-alustalla ansaitsemaan kiinnostusta salauksellesi ja lainata sitä välittömästi ilman maksuja.

Yhteensä on 18 erilaista salaustekniikkaa ja vakaa kolikkoa, jotka käyttäjät voivat valita kaataa alustalle.

Jokaisella näistä kryptoista / StableCoins-tuotteisiin liittyy tyypillinen todellinen vuosikorko, jolla on taipumus vaihdella viikoittain muutamasta syystä:

Ensimmäinen on näiden kolikoiden toimittaminen; lukumäärän kasvaessa tai vähentyessä tämä vuosikorko seuraa perässä.

Toinen perustuu siihen, kuinka tarkasti päätät saada korosi, ja ne, jotka valitsevat maksun alustan natiivimerkissä (CEL), ansaitsevat enemmän kuin ne, jotka valitsevat toisen nimellisarvon.

Tämän salausvarojen luettelon lisäksi on olemassa muutamia muita, jotka yritys aikoo tuoda verkkoon lähitulevaisuudessa.

Näitä ovat muut ‘todelliset’ valuutat, joihin kuuluvat Australian (AUD), Hongkongin (HKD), Kanadan (CAD) ja Ison-Britannian (GBP) valuutat sekä ‘yleisesti’ tunnetut kryptot, kuten TRON (TRX), EOS ja Algorland.

celsius-verkko-lompakko

Kuinka pääset alkuun?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on luoda tili, joka tehdään joko mobiilisovelluksen tai selaimen kautta. Jos se tapahtuu sovelluksen kautta, sinun on luotava nelinumeroinen tappi, joka antaa sinulle paljon helpomman pääsyn alustalle.

Kun olet käynyt läpi rekisteröintiprosessin, voit siirtää digitaaliset varat satunnaisesti luotuun salaosoitteeseen, joka liittyy siirrettävään salaukseen.

Ota aina huomioon, että Celsiuksessa luomasi osoite vastaa salausta, jonka haluat lähettää.

Yleensä tämä salausvarojen siirtäminen voi kestää noin 15-30 minuuttia. Voit myös valita minkälaisen korkomaksun haluat saada, etkä ole kiinni vain yhdestä menetelmästä.

Esimerkiksi, jos haluat saada korkotuoton, joka maksetaan suoraan Bitcoin-summaasi – voit valita maksettavaksi Bitcoinissa – mutta saat alemman koron.

celsius-verkko-my-cel-krypto-kiinnostuksen kohde

Vaihtoehtoisesti voit päättää, maksetaanko sinulle CEL-rahakkeina; saat korkeamman koron sekä joukon muita ainutlaatuisia etuja.

Näihin kuuluvat korkoprosenttien paraneminen sekä paremmat hinnat muille alustalla saataville palveluille.

celsius-ansaitse-salaus-kiinnostus

Joten kuinka paljon eroa tällä päätöksellä on? Otetaan esimerkiksi stablecoin – kuten Tether. Jos aiot tallettaa noin 1000 dollaria digitaaliseen lompakkoon ja lisätä sen käytettävissä olevien varojen ryhmään.

Ensinnäkin on maksettava samalle digitaaliselle omaisuudelle, johon investoit. Tässä tapauksessa USDT, mikä auttaisi nostamaan vuotuista tuottoa, mutta tarkoittaa, että tyypillinen todellinen vuosikorko on pienempi; tällä hetkellä 8,10%. Tarjoamme sinulle 81 dollaria vuodessa.

Jos sinulle kuitenkin maksettaisiin CEL: ssä, tämä tyypillinen vuosikorko nousee 8,91 prosenttiin. Ottaen huomioon prosentuaalisten muutosten vaikutukset ansaitsisit 89,1 dollaria vuodessa, mikä kasvaa vain, jos päätät lisätä siihen enemmän.

Vaikka tämä kuulostaa melko marginaaliselta verrattuna muihin tekemäsi investointeihin.

On tärkeää huomauttaa, että tämä on passiivinen tulo, jota et muuten ansaitsisi, jos varastoit sen kovaan lompakkoon.

Lisäksi voit päättää lisätä salauksen tähän / näihin lompakkoihin minkä tahansa ajanjakson aikana; mitä enemmän (salaus) sitä parempi!

Tämä on mielestäni suhteellisen aliarvostettua. Pääasiassa siksi, että jos päätät sijoittaa rahasi tulo- tai kasvusitoumuksiin, et ole niin vapaa lisäämään tai poistamaan rahaa; voit vain odottaa sen kypsymistä. Tässä on videoleike Celsiuksen toimitusjohtajasta Alex Mashinskystä NASDAQin kanssa:

Yhteenveto

Kryptovaluutta-maailmassa on paljon sijoitusmahdollisuuksia. Nopea voitot, kauan käyttää sitä digitaalisena kulta tai suojaus (mahdollisesti) resessiivinen valtavirran sijoitusmarkkinoilla.

Vaihtoehtoisesti sen sijaan, että annat sen vain pysähtyä, miksi et anna sen arvostaa ja tuottaa pientä voittoa sinulle samalla kun cryptos boom?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map