TradingView Review: Master Crypto-brugervejledningen

TradingView er en populær kortplatform, der tilbyder diagrammer til både traditionelle finansielle markeder såvel som kryptomarkeder. Fortsæt med at læse for at opdage alt, hvad du har brug for at vide om TradingView.

Hvad er TradingView?

TradingView er en finansiel platform for handlende og investorer. Ligesom andre kortplatforme og analyseværktøjer ønsker TradingView at give de handlende de oplysninger, de har brug for til at foretage informerede handler. Med dette mål i tankerne tilbyder TradingView diagrammer, handelsideer, avancerede tekniske analyseværktøjer, realtidskurser og meget mere.hvad-er-handelsvisning

Nøglefunktionen i TradingView er, at du kan tegne stort set alt på platformens diagrammer – fra enkle glidende gennemsnit til avancerede tekniske analysebånd.

TradingView var også en af ​​de første store kortplatforme, der integrerede bitcoin. Ved første lancering i 2011 offentliggjorde TradingView data og diagrammer for traditionelle finansielle markeder. Siden juni 2013 har TradingView dog understøttet bitcoin-kortlægning. Virksomheden brugte oprindeligt Mt. Gox for sine krypto-udvekslingsdata.

tradingview-bitcoin-pris-diagrammer

I dag tilbyder TradingView en bred vifte af kortværktøjer til både private og institutionelle investorer. Platformen sigter mod at være en alt-i-en gateway til en verden af ​​aktieinvestering, global handel og markedsanalyse.

tradingview-market-quotes

Når du har oprettet TradingViews kortværktøjer, kan du begynde at dabbe i papirhandel direkte gennem platformen. Test dine strategier mod forskellige markedsforhold, inden du placerer rigtige penge på linjen.

Når du først er klar til at foretage rigtige ordrer gennem TradingView, kan du åbne en mæglerkonto med en af ​​flere understøttede mæglere, indbetale penge på disse mæglerkonti og forbinde kontoen til TradingView.

TradingView understøtter dog kun et lille antal børsmæglere og kryptokursudvekslinger (kun Poloniex understøttes i øjeblikket). De fleste handlende holder TradingView adskilt fra deres mæglervirksomhed. Du kan nemt bruge TradingView uden nogensinde at oprette forbindelse til en mæglerkonto.

Den grundlæggende version af TradingView er gratis med abonnementsplaner, der spænder fra $ 15 til $ 60 pr. Måned.

TradingView-funktioner

Nøglefunktioner i TradingView inkluderer alt af følgende:

Spor forskellige finansielle instrumenter og markeder: TradingView giver dig mulighed for at spore flere markeder og finansielle produkter fra en praktisk platform, herunder kryptovalutaer (som CoinMarketCap, CryptoCompare og CoinGecko), fiat-valutaer, aktier, indekser, futures, obligationer og CFD’er.

tradingview-crypto-market-features

Spor flere underkategorier: Inden for hver kategori viser TradingView flere underkategorier. Du kan f.eks. Se individuelle kryptokurrencymarkeder for BCH, BTC, ETH, XRP og andre større valutaer. Du kan se underkategorier for fiat-valutaer som ‘mindre’, ‘større’, ‘eksotiske’ og ‘Europa’.

Målspecifikke lagertyper: TradingView gør det let at kontrollere aktier og markedsbevægelser gennem sin platform. TradingView har dog også underkategorier af aktier inden for sin platform, herunder ‘top gainers’, ‘large-cap’, ‘top losers’, ‘most active’ og ‘most volatile’, blandt andre kategorier.

Gratis og betalte optioner: TradingView har fire forskellige abonnementsniveauer, der spænder fra gratis til $ 60 pr. Måned.

Flere indekser: TradingView gør det let at spore en række forskellige indekser, herunder valutaindekser, S&P-sektorer, amerikanske indekser og større verdensindekser.

Fremtidsmarkeder: TradingView understøtter futuresmarkeder på tværs af flere kategorier, herunder landbrug, energi, valutaer, metaller, verdensindekser og renter.

Obligationer: Obligationskategorier inkluderer ‘major 10Y’, ‘Americas’, ‘Europe’, ‘Asia’, ‘Pacific’, ‘Middle East’ og ‘Africa’.

CFD’er: Kategorien Contracts for Difference (CFD’er) inkluderer underkategorier som landbrug, energi, metaller, verdensindekser og obligations- og renter.

Fungerer på enhver browser: TradingView fungerer i enhver browser uden installation af yderligere software.

HTML5: Årsagen til, at TradingView fungerer i enhver moderne browser, er, at det hele er kodet i HTML5.

50+ intelligente tegneværktøjer: Avancerede handlende kan drage fordel af TradingViews avancerede tegneværktøjer, så du kan tegne stort set alt på diagrammer.

tradingview-crypto-tegneværktøjer

Flere diagramtyper: TradingView har alle typer diagramtyper og layout, inklusive Renko, Kagi, linjeskift, P&F-diagrammer og mere.

Gratis forsøg: Alle fire TradingView-abonnementspakker har 30-dages gratis prøveperiode.

Serversides alarmer: TradingView kan tilpasses til at sende alarmer for visse meddelelser. Du kan få en meddelelse, når markedet opfylder dine tilpassede kriterier. Du kan bede TradingView om at sende dig en advarsel, hvis Microsoft-aktien f.eks. Falder uden for Bollinger Bands-kanalen, eller hvis BTC falder til under $ 7.000. Der er 12 forskellige advarselsbetingelser, der kan anvendes på indikatorer eller tegneværktøjer.

Screener-værktøjer: TradingView har aktie- og kryptoscreenere. Disse screenere er søgeværktøjer, der giver dig mulighed for at filtrere aktiver baseret på specifikke kriterier. Du kan finde de billigste virksomheder, der tjener mest penge, ved f.eks. At filtrere efter det laveste P / E-forhold. Over 100+ felter er tilgængelige via screenerne.

50+ udvekslinger og datafeeds: TradingView er forbundet til 50+ udvekslinger og datafeeds. Platformen har et professionelt kommercielt datafeed, der giver det direkte adgang til aktier, futures, alle større indekser og CFD’er. Det betyder, at TradingView-brugere får premiumdata om priser, volumen og historie streamet direkte fra USA og internationale markeder.

tradingview-indikatorer-strategier

Mobilapps: TradingView har mobilapps til iOS og Android. Med apps kan du streame tilbud i realtid på farten, svare på andre TradingView-brugere og få adgang til gemte diagrammer overalt.

Socialt netværk: TradingView er et af de mere socialt orienterede kortværktøjer, der er tilgængelige i dag. Du kan kommunikere med andre brugere, dele handelsstrategier og deltage i TradingViews fora. Der er over 8 TradingView-brugere. Nogle brugere følges af hundredvis af andre handlende. Du kan følge nogen for at få deres meninger om de seneste markedsbevægelser, for eksempel. Nogle forhandlere tilbyder endda kurser i daghandel eller uddannelsesprogrammer gennem handel med chatrum.

tradingview-top-forfattere

Tilpasset teknisk analyse: TradingView har 100+ forudbyggede studier til detaljeret markedsanalyse. Disse undersøgelser dækker de mest populære handelskoncepter og indikatorer.

Pine programmeringssprog: Holdet bag TradingView byggede Pine programmeringssprog, som giver dig mulighed for at oprette og dele brugerdefinerede studier og signaler. Enhver undersøgelseskode kan let ændres, og næsten enhver tilpasset indikator kan oprettes fra bunden ved hjælp af denne kode.

tradingview-scripts-sprog

Papirhandel: TradingView har et komplet papirhandelssystem, der giver dig mulighed for at købe og sælge aktiver til virtuelle penge. Du kan teste handelsstrategier under forskellige markedsforhold, inden du investerer rigtige penge.

Tilpasningsbare kortindstillinger: TradingView giver dig mulighed for at tilpasse diagrammer med snesevis af forskellige muligheder. Du kan f.eks. Tilføje grundlæggende ting som volumen og pris til diagrammer. Du kan også tilføje mere avancerede funktioner som Bollinger Bands, Donchian Channels bands og Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-chart-optioner

Multi-Broker Support: TradingView giver dig mulighed for at placere en reel ordre til enhver tid direkte gennem platformen ved at åbne en konto hos understøttede mæglere. Indsæt bare penge på den mæglerkonto, tilslut kontoen til TradingView, og start derefter handel.

Understøtter Poloniex: Fra november 2019 understøtter TradingView kun en kryptokurrencymægler – Poloniex.

tradingview-crypto-screener

Sådan bruges TradingView

TradingView blev oprettet med det mål at være let og intuitivt for begyndere at bruge, men også stærk nok til, at avancerede chartister kan mestre.

Dybest set giver TradingView dig en bred vifte af kortværktøjer. Derefter bruger du disse kortværktøjer til at foretage informerede handler. Du får realtidsdata og browserbaserede diagrammer, der giver dig mulighed for at undersøge hvor som helst som at finde ud af prisen på bitcoin eller et af de største markeder rundt om i verden.

hvordan-tradingview-fungerer

Alle TradingView-data er tilgængelige direkte i enhver moderne internetbrowser. Der er ikke behov for at installere software (selvom mobilapps til iOS og Android er tilgængelige).

Når du har tilmeldt dig TradingView, kan du begynde at gennemse flere markeder, herunder aktier, indekser, kryptovalutaer, futures, obligationer, fiat-valutaer og CFD’er.

Du kan også gennemse scripts eller implementere scripts i dine egne diagrammer. TradingView adskiller scripts i underkategorier som oscillatorer, centrerede oscillatorer, volatilitet, trendanalyse, volumen, glidende gennemsnit og Bill Williams-indikatorer.

hvordan-bruger-tradingview

Du vil også gerne bruge screeneren til at finde det rigtige aktiv. TradingView har en aktiescreener, en forex screener og en crypto screener.

tradingview-fordele

Du kan f.eks. Bruge kryptoscreeneren til at se tusindvis af forskellige kryptovalutaer og derefter indsnævre listen baseret på specifikke filtre. TradingView har en bred vifte af filtre, herunder beskrivende, grundlæggende og tekniske filtre. Du kan filtrere digitale tokens baseret på et beskrivende subfilter som volumen og pris, et grundlæggende subfilter som samlede mønter og handlede mønter eller et teknisk subfilter som et nyt 52-ugers high.

tradingview-crypto-screener

Uanset hvilket marked du ser på med TradingView, kan du se en bred vifte af indikatorer for det marked. du kan se den procentvise ændring over en specificeret tidsperiode, inklusive 1 uges, 1 måned, 3 måneder, 6 måneder, YTD og 1-års præstation. Du kan tilføje (bogstaveligt talt) snesevis af andre indikatorer til hvert diagram, herunder grundlæggende ting som budet til mere avancerede kriterier som den fantastiske oscillator, Donchian Channels bands og Ichimoku Lead (9, 26, 52, 26).

tradingview-teknisk-analyse

I sidste ende, uanset om du vil udføre avanceret teknisk analyse på markeder eller bare vil se på grundlæggende faktorer som pris og volumen, gør TradingView det nemt at tilpasse diagrammer baseret på dine handelsbehov.

I mellemtiden, hvis du vil foretage handler direkte via TradingView, kan du også gøre det. Du kan forbinde et lille antal mæglerkonti til din TradingView-konto og derefter foretage handler direkte via TradingView.

I øjeblikket understøtter TradingView ca. 20 forskellige mæglere, herunder:

Futuresmæglere: WH-Selfinvest, AMP Global Clearing, Advantage Futures, Dorman Trading, Global, Mirus, Phillip Capital, RJO’Brien, Rosenthal Collins Group LLC, Robbins Trading, Straits Financial, Tradovate, Wedbush og Modalmais.

Aktiemæglere: Modalmais og Alor.

Forex-mæglere: OANDA, FOREX.com og DirectFX.

Kryptomæglere: Poloniex

Du kan integrere en mægler direkte med TradingView-platformen, selvom de fleste brugere bare holder deres TradingView-diagrammer adskilt fra deres mæglerplatform..

Hvordan fungerer TradingView?

TradingView henter sine data fra flere børser og kilder over hele verden. Virksomheden betaler for en datastrøm af kommerciel kvalitet og deler derefter disse data med brugerne i form af diagrammer.

TradingView gør det også let for mæglervirksomheder at oprette forbindelse til TradingView. Mægleren bygger en REST Web API på sine egne servere baseret på TradingViews specifikationer. Derefter integreres mæglerens platform med TradingView. Al integration finder sted over internettet takket være TradingViews HTML5-infrastruktur.

Alt dette foregår bag kulisserne med TradingView. Den primære måde, du vil interagere med TradingView på, er i form af diagrammer og grafer.

TradingView-priser

tradingview-prissætning-pris

TradingView tilbyder fire forskellige abonnementsniveauer.

Grundlæggende (gratis)

 • 1 diagram pr. Fane
 • 1 enhed på samme tid
 • 1 gemt kortlayout
 • Gentagelse af bar, dag, uge ​​måned
 • 12 tilpassede diagramtyper
 • 50+ smarte tegneværktøjer
 • Sammenlign symboler
 • 100+ forudbyggede indikatorer, 8.000 samfundsdrevne indikatorer
 • 3 indikatorer pr. Diagram
 • 1 alarm på serversiden om pris, indikatorer eller tegninger
 • Annoncestøttet
 • Ingen kundesupport

Pro ($ 12,95 pr. Måned betalt årligt / $ 14,95 pr. Måned betalt månedligt)

 • 2 diagrammer pr. Fane
 • 1 enhed på samme tid
 • 5 gemte kortlayouter
 • Brugerdefinerede tidsintervaller og bjælker
 • 12 tilpassede diagramtyper
 • 50+ smarte tegneværktøjer
 • Sammenlign symboler
 • 100+ forudbyggede indikatorer, 8.000 samfundsdrevne indikatorer
 • 5 indikatorer pr. Diagram
 • 10 alarmer på serversiden om pris, indikatorer eller tegninger
 • Ingen reklamer
 • Regelmæssig kundesupport

Pro + ($ 24,95 pr. Måned betalt årligt / $ 29,95 pr. Måned betalt månedligt)

 • 4 diagrammer pr. Fane
 • 2 enheder på samme tid
 • 10 gemte kortlayouter
 • Brugerdefinerede tidsintervaller og rækkevidde søjler
 • Intradagskort baseret på brugerdefinerede formler (spreads)
 • Intradag Renko, Kagi, Line Break, Point & Figur diagrammer
 • 12 tilpassede diagramtyper
 • 50+ smarte tegneværktøjer
 • Sammenlign symboler
 • 100+ forudbyggede indikatorer, 8.000 samfundsdrevne indikatorer
 • 10 indikatorer pr. Diagram
 • 30 alarmer på serversiden om pris, indikatorer eller tegninger
 • Ingen reklamer
 • Prioriteret kundesupport

Premium ($ 49,95 pr. Måned betalt årligt / $ 59,95 pr. Måned betalt månedligt)

 • 8 diagrammer pr. Fane
 • 5 enheder på samme tid
 • Ubegrænset gemte kortlayout
 • Brugerdefinerede tidsintervaller og bjælker
 • Anden-baserede intervaller
 • Intradagskort baseret på brugerdefinerede formler (spreads)
 • intradag Renko, Kagi, Line Break, Point & Figur diagrammer
 • 12 tilpassede diagramtyper
 • 50+ smarte tegneværktøjer
 • Sammenlign symboler
 • 100+ forudbyggede indikatorer, 8.000 samfundsdrevne indikatorer
 • 25 indikatorer pr. Diagram
 • 200 alarmer på serversiden om pris, indikatorer eller tegninger
 • Ingen reklamer
 • Første prioritet kundesupport
 • 30 dages gratis prøveversioner er tilgængelige for alle planer.

Der er ingen refusion for indledende ordrer (førstegangskøb), og der er ingen refusion for månedlige planer. Restitutioner er kun tilgængelige efter et automatisk fradrag for årlige betalinger (f.eks. Efter prøveperioden og efter fornyelse) inden for 14 kalenderdage efter betaling.

TradingView accepterer betaling med alle større kreditkort og PayPal. Du kan også betale for årsplaner via bitcoin.

Om TradingView

TradingView er baseret i New York City med et sekundært kontor i London, Storbritannien. Virksomheden blev grundlagt i 2011.

I 2013 tilføjede TradingView bitcoin-diagrammer til platformen, og virksomheden har fortsat tilføjet kryptokort til platformen gennem årene.

Sidste ord

TradingView er en HTML5-baseret kortplatform, der tilbyder en bred vifte af kortværktøjer, analysefunktioner og mere. Platformen er ikke kun en af ​​de mest avancerede kortplatforme, der er tilgængelige i dag, men det er også et blomstrende socialt netværk af handlende. Med over 8 millioner handlende i netværket har TradingView noget for enhver smag.

Samlet set er TradingView ideel til mellemhandlede til avancerede forhandlere, der ønsker at tage deres handel til det næste niveau. Det er begyndervenligt nok til nye forhandlere, men har nok avancerede funktioner til at holde mere erfarne forhandlere engageret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner