Lolli: Bitcoin Cash Back Rewards-app, når du handler online

lolli bitcoin anmeldelse

Lolli bitcoin-belønningsapp giver brugerne mulighed for at tjene gratis bitcoin, når de handler online. Lad os gennemgå, hvordan den mest populære crypto cashback-belønningsindstilling i verden fungerer.

I sin mest basale forstand kan Lolli.com betragtes som en digital belønningsplatform (versus og old-school instant coupon machine), der giver brugerne mulighed for at tjene, eje og bruge bitcoin, når de handler online. Virksomheden har gået sammen med 750+ af verdens topmærker for at hjælpe dem med at maksimere deres salg og konverteringer. I denne henseende nævnes det, at når som helst en person handler med en af ​​Lollis online-partnere, får begge parter et lille snit fra hvert salg. Denne tidligere minimale procentdel deles yderligere med køberen i form af Bitcoin.

Lolli, der officielt blev lanceret den 22. august 2018, er på ‘stacking sats’-toget, delte for nylig statistikken på den voksende brugerbase for at sige, at de giver alle brugere af Chrome og Firefox-kompatible Lolli bitcoin-belønninger browser-plugin-appen i gennemsnit 7% tilbage i gratis bitcoin.

Som tingene står i dag, er køb / salg af Bitcoin ikke så let for en opgave, især i visse lande, hvor det er blevet forbudt at eje den digitale valuta fuldstændigt (såsom Indien, Kina). Men med kryptokurver, der har fået så meget mainstream-trækkraft i løbet af det sidste årti, ser det ud til, at et stigende antal mennesker er interesseret i at erhverve etablerede digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum, XRP.

Siden årsskiftet er online shopping blevet en ekstremt populær aktivitet blandt internetbrugere over hele kloden. I denne henseende fungerer Lolli som en bro, der ikke kun kan hjælpe brugerne med at blive mere opmærksomme på de forskellige muligheder, som digital shopping bringer til bordet, men det giver dem også mulighed for at få fat i Bitcoin uden at skulle gennemgå flere juridiske bøjler.

Kort sagt, tiltrækningen af ​​at tjene gratis bitcoin til shopping på Internettet på de ting, du allerede skulle købe, virker som en smart, plausibel og gennemførlig mulighed for at udforske det værd at gøre. Lad os give en førstehånds brugervejledningsoplevelse om, hvordan Lolli crypto cash back-belønningsappen fungerer for at hjælpe dig med at tjene bitcoin tilbage på dine køb.

Hvad er Lolli? Et nærmere kig på Bitcoin Rewards-appen

Hvad er Lolli

Som tidligere nævnt er Lolli-platformen en bitcoin-belønningsbrowserudvidelse, der kan bruges af online-kunder til at tjene BTC for hver transaktion, de foretager fra en af ​​virksomhedens 750+ handelspartnere. Derudover får Lolli for hvert salg en fast procentdel af MRP, der bestemmes af den deltagende købmand. Imidlertid deler Lolli i stedet for at holde hele snittet for sig selv lidt af dusøren med sine brugere (som sendes til dem i form af Bitcoin.)

For at gøre brug af tjenesten er alt, hvad man skal gøre, gå til den officielle virksomhedswebsted og downloade Lolli-browserudvidelsen. Når det er gjort, kan brugerne fortsætte med at shoppe hos et hvilket som helst af virksomhedens forretningspartnere, da den førnævnte udvidelse automatisk gør det nødvendigt efter det (i betragtning af at det pågældende køb er berettiget til BTC-retur). Når en transaktion er gennemført, holder Lolli en fane over vores køb og sender det tilknyttede bitcoin-beløb til brugernes tegnebog.

lolli-earn-bitcoin-køb

For at en person kan kvalificere sig til Lollis belønningsprogram, skal han / hun lette deres køb udelukkende gennem Lolli-shoppingudvidelsen. og ikke via nogen anden browser-app, kuponwebsted, opsparingsapplikation eller andet cashback-program. Derudover vælger et par købmænd ikke at give deres brugere nogen BTC-belønning, hvis de bruger en intern kuponkode i forbindelse med Lollis shoppingudvidelsesmodul.

Udelukkelser af ovennævnte slags overlades udelukkende til den deltagende forhandlers skøn, og vilkårene og betingelserne kan således ændres til enhver tid.

Formål og brugervenlighed: Vigtig information, der er værd at huske på


hvordan loilli bitcoin belønninger fungerer

Begrænset support: I skrivende stund understøttes Lolli kun af Google Chrome og Firefox. Det fremgår imidlertid af det officielle firmawebsted, at andre browsere (som Brave, Opera) også vil være i stand til at understøtte Lolli-køb i den nærmeste fremtid.

Ingen Apple / Mac / Safari-integration: Det er værd at nævne, at Lolli tidligere blev understøttet af Apples Safari-webbrowser, men på grund af ændringer, der er foretaget i virksomhedens servicevilkår for nylig, kan udvidelsen ikke længere bruges i forbindelse med browseren.

Ingen mobilapp: Som det ser ud, har Lolli ikke en mobilapp, der kan bruges af dets brugerbase. I henhold til et nyligt blogindlæg arbejder virksomhedens kernedev-team på at frigive en indbygget mobilapp engang inden for de næste 6-12 måneder..

Kun tilgængelig i USA: En stor ulempe ved at bruge Lolli er, at den kun er tilgængelig til brug i USA i øjeblikket. Brugere med tilstrækkelig digital dygtighed kan dog gøre brug af VPN’er og andre lignende digitale muligheder for at omgå sådanne begrænsninger.

Nøgleord, der er værd at bemærke

fordele ved lolli bitcoin shopping

Bitcoin: Som mange af vores læsere måske allerede er opmærksomme på, er Bitcoin en digital valuta, der er blevet ekstremt populær i løbet af det sidste årti på grund af dens evne til ikke kun at tjene som en langsigtet værdi-butik, men også som en effektiv transaktion medium. Også fordi Bitcoin er decentraliseret, kan ingen enkelt statslig enhed kontrollere valutaen.

Sats: Også kaldet Satoshi, kan Sats betragtes som en grundlæggende valutaenhed, der er hundrede milliontedel af en enkelt bitcoin (0,00000001 BTC).

Bitcoin tilbage: Bitcoin Back er et udtryk, der ofte bruges, når der henvises til belønninger, der optjenes af brugere, når de bruger Lolli (for at lette deres onlinekøb.)

HODL: HODL er en slang, der ofte bruges af medlemmer af det globale Bitcoin-samfund til at holde bitcoin i stedet for at sælge det.

Er Lolli sikker at bruge?

lolli cash back belønningssystem

Ifølge firmaets dev-community bruger Lolli en meget sikker ramme, der sikrer, at kundens midler altid er sikre. Imidlertid bør brugerne, når de letter tredjeparts tegnebogoverførsler, sikre, at deres penge til enhver tid er regnskabsmæssigt. Fra et datasikkerhedsmæssigt synspunkt gør Lollis websted det klart, at det ikke sporer brugerens webbevægelser, i stedet erhverver virksomheden kun visse data relateret til sine handelspartnere. Derudover sælger Lolli ikke personligt identificerbare data – en praksis, der er blevet almindelig i disse dage, selv med etablerede virksomheder.

Alex Adelman, der er Lolli-administrerende direktør og medstifter (Matt Senter også medstifter), annoncerede også på Yahoo Finance tilbage i juli 2019, at kryptobelønningsplatformen vil udstede et bitcoin-bakket kort, som brugerne skal have i fremtiden såvel.

Endelig skal det også påpeges, at i tilfælde af at en bruger ved et uheld mister adgang til hans / hendes tegnebog eller kontooplysninger, kan de let hente deres beholdninger ved hjælp af gendannelsesfunktionen, der er indlejret i Lolli-webstedet. Hele processen er ret strømlinet og kan afsluttes i løbet af få minutter.

Hvordan fungerer Lolli-belønningssystemet?

Belønningssystemet, som Lolli bruger, er ret ligetil og let at bruge. For eksempel, så snart en købmand bekræfter et køb, sender Lollis PR-team en e-mail til kunden, der informerer dem om deres estimerede belønninger, og hvornår de kan forvente dem. Hele processen kan dog tage lidt tid (typisk mellem 30-90 dage efter datoen for det første køb), fordi hver tilknyttet transaktion skal verificeres uafhængigt af Lollis detailpartnere. Ikke kun det, selv den estimerede belønningssum er ikke endelig og kan ændres på grund af værdisvingninger.

tjene-bitcoin-med-lolli-belønninger-app

Endelig skal det påpeges, når Lolli modtager en bekræftelse fra en forhandler, at en transaktion er gennemført, brugerne får tilsendt en automatiseret e-mail, der klart afgrænser de belønninger, der kan forventes i den nærmeste fremtid. Den anslåede saldo kan også ses i ens forsendelseshistorik (som findes på browserens værktøjslinje under indstillingen til tegnebogen.)

At blive tilmeldt er meget let at gøre med Lolli cashback shopping app:

 1. installer Lolli-webbrowser-udvidelsesappen
 2. shop på nettet med en af ​​partnerbutikkerne
 3. tjen bitcoin på dine onlinekøb hurtigt og nemt

hvordan-bruger-lolli-at-tjene-bitcoin

Nogle vigtige punkter, der er værd at huske på

Her er et par grundlæggende begreber, du skal huske på, når du bruger bitcoin back-tjenesten:

(i) Værdiudsving kan forventes: Når man bruger Lolli til at lette deres online køb, giver deltagende købmænd deres brugere en anslået BTC-belønning, som de kan forvente. Denne værdi er dog kun et skøn og er underlagt forskellige monetære udsving på grund af BTCs ustabile natur. Når først et køb er blevet valideret af en sælger, er BTC-belønningsværdien imidlertid låst, uanset eventuelle eksterne monetære ændringer, der finder sted.

(ii) Salgsfremmende begivenheder: Crypto-entusiaster, der ønsker at lave nogle BTC på siden, har mulighed for at deltage i en af ​​Lollis mange salgsfremmende begivenheder, der rutinemæssigt finder sted via virksomhedens officielle Twitter-håndtag. Ikke kun det, men virksomheden har også sit oprindelige henvisningssystem, der betaler deltagerne til at reb i nye rekrutter.

(iii) Tilbagetrækning: For at flytte sin optjente krypto fra Lollis oprindelige tegnebog til en tredjepartsopbevaringsløsning skal brugerne eje en minimum BTC-saldo på $ 15. Derudover er der også en lock-in periode på omkring 30-90 dage, som brugerne skal bære for at få adgang til deres belønninger.

(iv) Gebyrsatser: For at lette en USD-overførsel på Lolli skal brugerne betale et mindre Tx-gebyr på omkring $ 0,25. Imidlertid er bitcoinoverførsler gratis, og brugerne skal kun betale det tilknyttede gasgebyr, der er knyttet til den pågældende transaktion.

Tjen bitcoin belønninger tilbage, mens shopping app er baseret i New York, NY med deres app-udvikler i Durham, North Carolina.

Hvad adskiller Lolli fra resten?

lolli bitcoin belønner appfunktioner

Den førende måde at differentiere dig selv, når det kommer til at tilbyde cash back shopping belønninger, er at have et væld af partnere og relationer. Derfor er Lolli-appen den mest kendte og brugte bitcoin shopping-belønning i kryptoøkosystemet.

En af nøglefunktionerne i Lolli, der tilbyder bitcoin-belønninger, er, at dens liste over detailpartnere synes at vokse næsten dagligt. For eksempel har online shoppingfirmaet i øjeblikket over 750 tilknyttede selskaber – som alle giver deres lånere forskellige kryptobelønninger. Derudover kan enhver detailhandler, der er interesseret i at samarbejde med Lolli, blot skyde en e-mail til [email protected]

Lignende detaljer, der er værd at huske på:

Fremragende kundesupport: Lolli giver sine kunder support døgnet rundt. For enhver hjælp kan brugerne e-maile firmaet på [email protected]

Voksende fællesskabsbase: Lollis online tilstedeværelse er vokset ret voldsomt i løbet af de sidste par år. Som et resultat af dette har virksomhedens digitale samfund blomstret. For at blive en del af Lolli-familien kan brugerne enten vælge at deltage i firmaets Facebook-fællesskab, følge Twitter-siden eller endda ansøge direkte til virksomheden ved at udfylde den relevante ansøgningsskema, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Brugervenlighed og samlet tilgængelighed: Sammenlignet med en række andre kryptobaserede shoppingportaler er Lolli ret ligetil og nem at bruge. Hjemmesiden benytter sig heller ikke af noget teknisk jargon eller har vanskelige tx-mekanismer til at lette ens monetære transaktioner.

Tillid: Lolli e-handelsshopping-system har en række fremragende anmeldelser online og er blevet verificeret af et antal uafhængige kunder, der hævder, at applikationen fungerer nøjagtigt som annonceret. Når det er sagt, er der et par mennesker, der har hævdet, at de aldrig har modtaget de BTC-belønninger, som de blev lovet.

Lad os tage et kig på den voksende liste over Lolli bitcoin-shoppingpartnere for at se, hvordan de kan opfylde deres “sats tilbage > cash back ”motto.

Liste over Lolli Reward App-partnere til at tjene gratis Bitcoin

Her er en liste over de største navne på onlinebutikker, du kan handle på for at tjene gratis bitcoin til gengæld for at downloade og installere den risikofrie Lolli-kryptobelønningsapp:

lolli-bitcoin-cashback-virksomheder

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Tænk på levering af cannabis
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot og OfficeMax / H&R Bloker
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Old Navy / Toms / Lululemon
 • Kaviar / Moosejaw / The Children’s Place
 • ASOS / Petco / Postmates
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-blomster
 • og SÅ mange flere

Som enhver online-shopper kan se, er Lolli-listen over steder at tjene bitcoin-belønninger imponerende, og som en kunde udtrykte det:

“Hvis dette fortsætter, ville alt, hvad jeg købte, være gratis.”

Hvad synes I? Skal du passivt stakke sats ved hjælp af Lollis BTC-loyalitetsprogram?

Konklusion

lolli-bitcoin-shopping-belønninger

Som afslutning på denne Lolli-gennemgang skal det gøres klart, at selvom online-bitcoin-app’en synes at være ret sikker og sikker udefra, betyder det faktum, at platformen bruger kolde tegnebøger til at gemme sine kunders penge, at der er altid en chance for, at nogle hackere kan prøve at bryde ind på platformen. Mens Lolli er en voksende bitcoin-adoptionskatalysator i branchen, der for nylig blev noteret på CNBC’s 2019 Upstart 100-liste, hviler det endelige valg altid i brugerens hænder, og det er derfor deres ansvar at sikre, at deres belønning overhovedet er sikker gange. Incitamenterne for online-kunder til at få gratis bitcoin til gengæld for at købe varer på Internettet vil fortsætte med at vokse, når krypto-økosystemet opstår i almindelige brugssager.

Hvad angår Lolli ‘Earn Bitcoin When You Shop’ -belønningsappen, kan det være smart for alle, der køber varer online i en af ​​de butikker, det arbejder med, for at spare penge og modtage gratis bitcoin tilbage til gengæld som deres mission om at lave bitcoin mere tilgængelig for verden er godt på vej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map