Crypto News Websites: Bedste Bitcoin- og Blockchain-websteder

bedste kryptonyhedswebsteder

Master The Crypto rangerer de bedste kryptovaluta-nyhedswebsteder for at hjælpe investorer og forhandlere med at finde de bedste bitcoinoverskrifter og trending blockchain-historier i branchen.

Contents

Websider for Cryptocurrency News: 20 mest populære Bitcoin & Blockchain mediepublikationer

bitcoin og blockchain nyhedsopdateringer

Crypto-nyheder er blevet en ganske spændende industri, da bitcoin fortsætter med at komme ind i den almindelige mediecyklus, og den decentrale blockchain-finans æra begynder at tage form og plante rødder over hele verden.

Mens vi oprigtigt håber, at det fornavn og domæne, der kommer til at tænke på, når du leder efter de nyeste og bedste guider i kryptokurrencyområdet, er Mestrer kryptoen, vi følte, at det var meget vigtigt at gennemgå de bedste kryptocentriske nyhedsplatforme, der dækker alle de mest populære historier og store overskrifter i den spirende bitcoin-verden.

Bortset fra vores ekspertise inden for kompilering af guider og vejledninger, ville vi ikke elske mere end at virkelig tage tiden og kaste noget tiltrængt lys på andre premium online-udgivelsesportaler derude, der stræber efter at give dig de seneste og bedste nyheder fra den nye blockchain- baseret økonomi.

Hvorfor skal vores mening, oversigter og placeringer have betydning i denne henseende? Vi er stolte af at være en af ​​de mest aktive kryptoguide-bidragydere i verden og kan en dag dække daglige nyhedscyklusser, men for nu er det vigtigt, at alle aktive investorer, forhandlere og brugere af kryptoassets forbliver i løkken ved at få scoopet fra de bedste nyhedsudgivere på planeten. Ligesom vores team stræber efter at levere tidløse, autentiske og brugervenlige guider om alle de store søjler og grundlæggende dele af kryptoverseen, er det vigtigt at sprede kærligheden og dele, hvem vi synes gør det bedst fra top til bund, dag ind og dag ud.

Når alt kommer til alt er krypto-nyhedscyklussen en 24/7/365 bestræbelse, da der ikke er nogen pauseknap, ingen lukket om natten eller lukning af weekenden.

Der er meget stolthed, som vi tager i vores forskning og forståelse af kryptorummet, nok til at du kan være sikker på, at vi giver den bedste form for indsigt i disse bitcoin-nyhedswebsteder. Hjælper også med at spare dig tid til at adskille den figurative hvede fra aggen ved at lede efter velrenommerede nyhedswebsteder.

For at strømline hele processen med at finde de bedste og mest populære skal læse crypto- og blockchain-websteder. Vi besluttede, at der skal fokuseres mere på nogle af de væsentlige kriterier, der hjælper med at adskille disse kryptomedievirksomheder fra de andre nyhedsudgivere, der er derude.

Vi sammensatte en liste over faktorer for, hvad der gør et kryptovaluta-nyhedswebsted det bedste, især i betragtning af, at 2017-krypto-tyremarkedscyklussen startede, var der snesevis af hjemmesider, der dukkede op og forsøgte at fange momentum og ‘gribe øjeblikket’ (da bitcoins pris gik fra 1K til 20K i et enkelt år) – alligevel var nogle af dem komplette shams, der promoverede bitcoin-svindel, falske ICO-tokens og en lang række off-beat-emner, der ikke var din tid eller opmærksomhed værd..

Denne liste over de bedste krypto-nyhedswebsteder blev sidst opdateret i november 2019, hvilket er yderst relevant i betragtning af det faktum, at Google havde en stor rensning af rummet tilbage i juni 2019, hvor mange af de største kryptomedieplatforme blev udslettet af algoritmeopdateringer og begyndte virkelig at adskille de skyggefulde afsætningsmuligheder fra de afprøvede og sande nyhedswebsteder.

Uden yderligere ado er her nogle af kriterierne fremhævet inden for kortfattede punkter, der understreger nøglekriterier og fælles attributter, der adskiller disse websteder fra andre derude.

Top kryptovaluta-nyhedswebsteder Listerangeringskriterier:

 • Overskrifter pr. Dag (aktivitet)
 • Alexa Rank (Traffic Estimate)
 • Mest hyppige møntopdateringer
 • Twitter, Telegram, Facebook, Instagram og Youtube Followers
 • Startdato og ejere
 • Forfatterens troværdighed og gennemsigtighed i profilen
 • Ledelsesteam
 • Redaktionelle politikker
 • Tidsfølsomhed
 • For mange reklamer?
 • For mange pressemeddelelser (sponsorerede indlæg)?
 • Bedste kendte specialstykker, guider og op-eds
 • Samlet industri-omdømme
 • Eventkonference dækning
 • Sociale medier, Reddit, Crypto Twitter-dækning
 • Brugerværktøjer, hovedattraktioner og funktioner
 • Mobilapptilgængelighed
 • Største styrke
 • UI / Design Layout Structure
 • Afslutning af tanker gennemgang

Vores værdier har altid været rettet mod kontinuerlig udforskning og en rastløs tilgang til at give dig de bedste guider til at navigere i kryptokurrencyverdenen, og kirsebæret på toppen holder kontakten med de seneste nyheder og store meddelelser, der ofte udfolder sig i en hurtigt voksende industri. Og vores liste over de bedste krypto-nyhedswebsteder er bestemt ikke fritaget for disse standarder; som et resultat vil vi løbende opdatere denne liste for at sikre den største nøjagtighed. Hvis der er kommentarer eller kommentarer, du måtte have, tøv ikke med at fortælle os på MasterTheCrypto.com.


Coindesk

 • Alexa Rank: # 4.636 i globalt internetengagement
 • Startdato: 2013
 • Ejer: Digital Currency Group, der erhvervede Coindesk i januar 2016

Sociale medier følger

 • Twitter: 882.700 følgere
 • Facebook: 81.732 følgere
 • Instagram: 5.894 følgere

Forfatterens troværdighed og profiler

Hver forfatter har et foto (når det er tilgængeligt), detaljer om forfatteren og et link til en komplet liste over deres artikler skrevet med CoinDesk. Hver forfatter er forpligtet til at oplyse, om de har kryptovalutaaktiver, og om de er involveret i kryptokurrencyvirksomheder.

Ledelsesteam

Kevin Worth (CEO)

Redaktionelle politikker

CoinDesk tilbyder en klar og kort beskrivelse af sin redaktionelle politik direkte på hjemmesiden. Webstedet indeholder nyheder, data og begivenheder på deres hjemmeside 24/7, der sigter mod at uddanne verden om de seneste begivenheder i kryptovalutaverdenen. Selvom CoinDesk ejes af DCG, har virksomheden ingen “tilsyn eller indflydelse” på deres typiske drift. Desuden er medarbejderne på CoinDesk ikke fortrolige med ikke-offentlig information om DCG.

Tidsfølsomhed

CoinDesk udgiver nyhedshistorier 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, typisk offentliggør 10 til 15 blogindlæg om dagen med op til 20 til 30 blogindlæg på travlere dage.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Ja, inklusive State of Bitcoin / State of Blockchain-rapporten.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

CoinDesk rapporterer om mange af de seneste begivenheder i krypto- og blockchain-branchen, mens de hvert år afholder deres Consensus-begivenhed. I konsensuskonferencen i 2018 blev begivenheden udsolgt og bragte 8.800 deltagere fra over 70 amter rundt om i verden. Kører også Consensus Invest og tilbyder betydelig dækning af deres egne begivenheder og andre.

Sociale medier

Reddit, Twitter-historier: En vis tilstedeværelse på sociale medier, men er mest fremtrædende på Twitter med 822.700 tilhængere.

Brugerværktøjer

Yderligere rapporter tilgængelige kvartalsvis, men ingen værktøjer, der hjælper med investeringer i kryptokurrency eller handel.

Mobilapps: Ja (iOS og Android)

Største styrke

Et af de fem største websteder til pålideligt kryptokurrencybaseret indhold, der tilbyder velundersøgt indhold med links til pressemeddelelser og officielle virksomhedswebsteder. Kendt for kvartalsrapport om tilstanden af ​​Blockchain og den årlige konsensusbegivenhed.

Brugergrænseflade og design

Fed sort og gult design med en brugervenlig bloggrænseflade. De vigtigste nyheder fra dagen kan findes øverst på siden, mens de seneste nyheder findes nedenfor. Yderligere oplysninger om CoinDesk er tilgængelige via hyperlinks nederst på hver side, herunder deres fortrolighedspolitik og deres redaktionelle politik.

Anmeldelse

I øjeblikket er CoinDesk en ”informationskilde” for kryptovalutaverdenen, da den konsekvent sender artikler med nyheder og pressemeddelelser fra virksomheder i kryptokurrencyverdenen. Grundlagt af iværksætteren Shakil Khan i 2013 steg nyhedsmedias websted i popularitet mellem 2013 og 2014, da Bitcoins værdi begyndte at stige, hvilket gav industrien gyldighed og CoinDesk’s omdømme. I 2014 oprettede CoinDesk en rapport kaldet “State of Bitcoin”, som stadig er en aktiv og løbende rapport i dag.

Digital Currency Group, et af de største venturekapitalfirmaer i hele kryptovalutaindustrien, erhvervede CoinDesk i 2016 efter lanceringen året før af Barry Silbert. DCG har kun et andet datterselskab nu, som er Grayscale, lederen af ​​Grayscale Bitcoin Investment Trust.

I 2016 blev CoinDesk erhvervet af Digital Currency Group, et af de største venturekapitalfirmaer i kryptorummet. Også baseret i New York blev Digital Currency Group lanceret i 2015 af Barry Silbert. CoinDesk er et af to store datterselskaber af virksomheden sammen med Grayscale, et digitalt valutainvesteringsfirma.

Forbindelsen mellem Digital Currency Group og CoinDesk har gjort nogle enkeltpersoner ubehagelige i kryptovalutaindustrien og hævder, at de historier, de vælger, er korreleret med de tokens og blockchain-projekter, som virksomheden påtager sig. CoinDesk arbejder imidlertid på at bekæmpe disse bekymringer ved at få deres forfattere til at oplyse deres personlige beholdninger og forbindelser med hver artikel.

I dag er CoinDesk også kendt for en konsensuskonference i New York, som den afholder hvert år, og byder tusinder af besøgende velkommen til at blive fortrolige med de største startups, investeringsselskaber, finansielle institutioner og andre store aktører i kryptovalutaindustrien. Den seneste årlige konsensusbegivenhed fandt sted i maj 2019.

Brugere, der ønsker at holde øje med de seneste nyheder fra CoinDesk, kan downloade deres app, som er tilgængelig på iOS og Android, eller tjekke hjemmesiden. I sidste ende har CoinDesk fortsat været en af ​​de mest pålidelige publikationer online for kryptokurrency-samfundet. Uanset spørgsmål vedrørende CoinDesk’s bias for DCG-projekter holder det højkvalitetsarbejde, der er udført af deres kryptojournalister og redaktionsteamet, forbrugerne tilbage for mere hver dag og opretholder sin plads som en af ​​de fem bedste mediebutikker.

MUNTTELEGRAF

 • Overskrifter pr. Dag – 15 til 30
 • Alexa Ranking – # 3757
 • Ejere: Privat ejerskab
 • Startdato: 2013

Sociale medier følger

 • Twitter: 460.000
 • Telegram: 77.080
 • Facebook: 736.000
 • Instagram: 61.700
 • Youtube: 46.000

Forfatterens troværdighed og profiler

Alle forfattere, der bidrager til Coin Telegraph-teamet, er opført efter deres for- og efternavn med deres egne profiler på siden såvel som links til deres sociale mediekonti, fuld offentliggørelse af deres cryptocurrency-beholdninger, avatarer på stedet sammen med andre vigtig information. Disse forfattere inkluderer også et betydeligt antal kendte og store navne fra hele kryptovaluta-samfundet.

Ledelsesteam

Daniel Seman (CEO), Igor Belkin (Chief Editor), Catherine Ross (Assistent Chief Editor, Chief Brand Officer), Stephen Chase (VP for Strategic Partnerships), Lucrezia Cornèr (Managing Editor), Olivia Capozzalo (Managing Editor), Addy Crezee (Blockshow CEO), Aleksander Raserei (chef for udgivere og kunstnere), Roman Lurie (leder af forretningsudvikling), Antony Kabatos (forretningsudviklingschef), Ann Novello (forretningsudviklingschef), Christina Anderson (forretningsudviklingschef), Omer Dede (Business Development Manager), Robert Miller (Business Development Manager), Andrew Tareau (Business Development Manager), Mike Vishnevsky (Special Projects Manager) og Sarah Clarke (Marketing Manager).

Redaktionelle politikker

Coin Telegraph søger angiveligt, ligesom andre medier derude, at opretholde en uafhængig og meget objektiv redaktionel politik, der forsøger at fremhæve de vigtigste fakta bag alle historier, som virksomheden vælger at dække. Ifølge webstedets redaktionelle politik er det baseret på en “passion for at levere upartiske nyheder, dybdegående analyser, omfattende kryptokurrency-pristabeller, indsigtsfulde meningsudtalelser samt regelmæssige rapporter om social transformation.” Sammen med sin ret betydelige dækning af blockchain- og cryptocurrency-nyheder vil læsere være i stand til at finde en bred vifte af nyhedshistorier, der dækker innovative felter som Augmented og Virtual Reality, Nanoteknologi, quantum computing og andre felter.

Tidsfølsomhed

At være et veletableret firma består Coin Telegraph af et team af forfattere, redaktører og ledere, der udgiver en bred vifte af historier døgnet rundt, 7 dage om ugen. Når det kommer til at bryde nyhedshistorier, kan disse historier findes på Coin Telegraph-webstedet straks efter at det går i stykker, hvor virksomheden med succes får et ry som et af de store nyhedswebsteder i branchen.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Coin Telegraph tilbyder en række specialstykker såvel som en række tutorials såsom hvordan man bruger Bitcoin, Ethereum, Etc, herunder meningsudgaver om fremtidige bevægelser af specifikke kryptokurrencypriser og mere.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Coin Telegraph har etableret både et stærkt ry som et nyhedsudløb og et globalt distribueret team af forfattere, redaktører og ledere og sikrer, at dets team er til stede ved et bredt antal internationale kryptohændelser, der giver dem mulighed for at give enestående dækning. Eventuelle større nyhedshistorier og begivenheder kan findes på Coin Telegraph-webstedet.

Sociale medier

Når det kommer til rapportering og aktivitet på sociale medier, lægger de fleste andre nyhedsforretninger i kryptorummet større vægt på både Twitter og Telegram. I modsætning hertil er Coin Telegraph en af ​​de få nyhedsplatforme, der er aktive på et bredere antal sociale medieplatforme som Facebook, Twitter, Youtube og endda Instagram.

Denne bredere tilgang til sociale medier har vist sig at være ret vellykket for Coin Telegraph-teamet; kultivering af en følge på over 770.000, som er opdelt på tværs af Twitter, med 440.000 tilhængere og 60.000 på Instagram.

Brugerværktøjer

Coin Telegraph-webstedet kan prale af en række nyttige værktøjer, der inkluderer omfattende guider som ‘Bitcoin 101’ og mere på dets dedikerede ‘Cryptopedia’ -segment på hjemmesiden. Coin Telegraph formår også at levere et pålideligt antal prisanalysestykker. Samlet set tilbyder Coin Telegraph-teamet et ret stort antal brugerværktøjer i forhold til det gennemsnitlige kryptonyhedsmedieside.

Mobilapps: Ja (iOS og Android)

Største styrke

En af de største styrker på siden af ​​Coin Telegraph er det faktum, at den har en meget uafhængig tilgang til dens krypto-, blockchain- og teknologidækning, samtidig med at den også leveres i et letlæseligt format takket være den høje kvalitet af dets personale på forfattere, redaktører og ledere beliggende over hele verden.

Brugergrænseflade og design

Hjemmesiden har et let at genkende format og farveskema med sit gule, hvide og sorte design. Dens interface gøres endnu lettere at navigere takket være, at det er en billedvenlig blog, let tilgængelige kategorier. Brugere kan nemt gå gennem hjemmesiden, finde de bedste historier om dagen og ugen. Alternativt kan brugerne også vælge bestemte kategorier inden for navigationslinjen øverst på siden, herunder funktioner, prisanalyse, marketingværktøjer og nyheder i branchen.

Anmeldelse

Coin Telegraph er kendt som et af verdens største krypto- og blockchain-nyhedswebsteder derude og har fået et populært tilhænger. Coin Telegraph-teamet blev etableret tilbage i 2013 og har en ret lang historie med at dele nyheder inden for Crypto- og blockchain-rummet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Coin Telegraph blev etableret tilbage i 2013 i New York og har formået at opbygge et solidt ry siden da. Selvom selve webstedet stadig har hovedkontor i New York City, har det et skriveteam beliggende over hele verden, herunder San Francisco, Memphis, Canada, London, Paris, Rom, Madrid, Cape Town, Johannesburg og Riga. Dens team af forfattere, redaktører og medlemmer af dets ledelsesteam vises tydeligt på Coin Telegraphs hovedwebsted, hvilket gør det langt nemmere at finde ud af, hvem der er involveret i det pågældende firma.

En af de interessante egenskaber ved Coin Telegraph er dens meget distinkte kunststil, farveskema og webstedslayout. CoinTelegraph kan prale af et ret dygtigt team af grafiske designere, der dagligt udgiver en bred vifte af meget farverige og unikke illustrationer til hver af sine nyhedshistorier. Typisk inkluderer hvert af overskriftsbillederne på webstedet dedikeret grafisk kunst, der opsummerer nøgleattributterne til den pågældende historie. Hvert medlem af Coin Telegraph-teamet fra forfattere, redaktører og medlemmer af ledelsesteamet har deres egen unikke avatar som deres profilbillede.

Når det kommer til sin uafhængighed, ser Coin Telegraph-firmaet ud til at være en privatejet virksomhed. Da virksomheden ikke ser ud til at have nogen offentlige forbindelser til interesserede interesser som venturekapitalfirmaer eller blockchain-virksomheder. Så vidt det kan fortælles for øjeblikket, er Coin Telegraph et uafhængigt krypto-nyhedsmediefirma med et betydeligt antal journalister dedikeret til at rapportere om de seneste nyheder, begivenheder og banebrydende historier.

Coin Telegraph gør også en samlet indsats for at udgive en række tutorials, blockchain- og kryptokurrencyguider såsom prisanalyser og andre former for information om den nyeste udvikling over kryptorummet. Disse vejledninger og ressourcer gør det meget nemmere at lære, hvad det er, du gerne vil vide om Bitcoin og videre. Så hvis du er en læser, der søger at dykke ind i kryptoværdien for første gang, og du er usikker på, hvor du skal starte, så er Coin Telegraph-guider bestemt et rigtig godt sted for dig at starte.

Coin Telegraph har også formået at udgive regelmæssigt videoindhold som dokumentarfilm på sin dedikerede YouTube-kanal. Coin Telegraph er en af ​​de få kryptomedier, der bruger YouTube som en vej til indhold. Disse inkluderer en række dokumentarfilm som ‘Blockchain Island’, som handler om Maltas implementering af blockchain-teknologi såvel som regler for blockchain og cryptocurrency, som effektivt har gjort det muligt at blive en nøglespiller i rummet. Disse videoer har effektivt gjort Coin Telegraph til en af ​​nøglespillerne.

På tværs af sit brede antal mediekanaler lægger Coin Telegraph et særligt fokus på sit tiltænkte publikum. Dens egen Instagram Channel lægger særlig vægt på nogle af de strålende skræddersyede illustrationer, der bruges af Coin Telegraph-teamet, mens de også deler et par memer. Dens YouTube-kanal indeholder en bred vifte af dokumentarfilm sammen med interviews, der diskuterer virkningerne af blockchain-teknologi og kryptokurrency sammen med et stort antal nyhedshistorier og analyser. Den dedikerede Facebook-side deler også et antal billedvenlige artikler, der er designet til at blive delt på tværs af dit sociale netværk. Og endelig har dens Twitter-konto en række nyhedshistorier.

Sammenfattende er Coin Telegraph en af ​​de førende krypto-nyhedswebsteder og medier med en grund. Lige siden 2013 har virksomheden formået at opbygge et ry for at offentliggøre en stor mængde indhold af høj kvalitet på sit websted og på tværs af sine forskellige sociale medier. Virksomheden tager sig tid til at udgive en række unikke grafiske billeder med hver af sine historier. Virksomheden er også meget aktiv på en række industriarrangementer og konferencer på internationalt plan. Det er af alle disse grunde, at Coin Telegraph fortsætter med at præsentere sig som et af de store husstandsnavne i en verden af ​​krypto- og blockchain-nyhedsforretninger i branchen som helhed.

Bitcoin Exchange Guide

 • Overskrifter pr. Dag: 25-40
 • Alexa Rang: 54.000
 • Startdato: juni 2017
 • Ejer: Privat ejerskab

Sociale medier følger

 • Twitter: 4.100
 • Telegram: 4.200
 • Facebook: 3.233
 • Instagram: 2.557

Forfatterens troværdighed og profiler

Alle forfattere ser ud til at have erfaring med at kurere kryptorelateret nyhedsindhold med bio- og profilbilleder. Forfattere linker godt til eksterne kilder og sociale medieressourcer for at supplere den seneste forskning og nyheder.

Ledelsesteam

Shiraz Jagati

Redaktionelle politikker

BitcoinExchangeGuide-redaktionelle politikker ser ud til at følge samme farve som mange af de andre magtaktører i rummet. Det er knyttet på sidebjælken såvel som selve nyhedsindlægget med en enkel, kortfattet forståelse af, hvordan deres nyheder præsenteres og offentliggøres. Årsagen til, at ‘BEG’ har gjort det godt, er konsistens og mængde i udgivelse af overskrifter med undertekster og passende billeder.

Tidsfølsomhed

Som nævnt er Bitcoin Exchange Guide specialiseret i at skrive mindst 25-45 indlæg om dagen, hvilket svarer til 2x det, som de fleste andre websteder producerer dagligt.

For mange reklamer? Nej, det ser ud til at være tre bannere i alt, hvilket er ca. halvdelen af ​​de andre, der er nævnt nedenfor.

For mange pressemeddelelser? Nej, meget lavt i betragtning af hvad de kunne frigive i sammenligning med andre kategoris websteder.

Specialstykker, op-eds og guider

Mens begivenhedsdækning ser ud til at være noget, de vil fokusere på, fra deres lange sammenkædede guider, kommer deres virkelige specialitet fra at skure crypto twitter, reddit og hele økosystemet til at skrive om, såsom inklusioner af youtube-video, podcast-opdelinger og kombination af flere handel analytiker perspektiv.

Omdømme: 8/10

Begivenhedsdækning

Det meste af deres begivenhedsdækning kommer fra at se og gennemgå, hvad der blev sagt på mange af begivenhedsvideoerne, der blev offentliggjort på Internettet.

Sociale medier

Twitter og telegram ser ud til at være deres mest aktive kanaler til indholdssyndikering og daglige opdateringer.

Brugerværktøjer

Webstedet er ret vanilje med hensyn til brugertilpasning eller værktøjer, der skal bruges. De bedste brugerværktøjer er de lange detaljerede guider om alle de store søjler og grundlæggende dele af kryptoøkosystemet.

Mobilapps: Ja (iOS og Android)

Største styrke

Lange overskrifter og mange af dem dagligt.

Brugergrænseflade og design

Meget almindeligt og simpelt websted med billeder, titler, undertekster og indhold, der skal vises.

Anmeldelse

Vi opdaterer meget snart vores gennemgang af BitcoinExchangeGuide-kryptonyheder.

Uº i dag

 • Gennemsnitlige overskrifter pr. Dag – 10-20
 • Samlet Alexa-rangering – # 36408

Sociale medier følger

 • Twitter: 31.000
 • Telegram: 3.000
 • Facebook: 8.250

U.Today blev officielt etableret tilbage i 2017 og har sine kontorer i Brooklyn, New York og er et privatejet venture.

Forfatterens troværdighed og profiler

Til dato består U.Today af et af de største ansatte teams inden for kryptomedierummet; bestående af et stort antal forfattere og redaktører over hele verden. Dette høje niveau af medarbejdere giver meget mening i betragtning af det faktum, at virksomheden sørger for at være konstant til stede ved et betydeligt antal cryptocurrency- og blockchain-begivenheder.

Ifølge webstedet er det mere specifikt Om os-siden, der er mere end 50 personer, der er anført som enten en ‘Editor’ eller ‘Writer’ til en vis kapacitet. Den samme pulje af forfattere har et utal af forskellige baggrunde og færdighedsfelter såsom almindelig finansiering til erhvervslivet. Hver af disse forfattere kan prale af en ret imponerende biografi om sig selv, der går ind i deres faglige og akademiske baggrund såvel som erfaringer og eventuelle potentielle eller faktiske links, de har til specifikke kryptoer..

Det er faktisk et dejligt pust af frisk luft at have så meget gennemsigtighed hos forfatterne, så dette er bestemt et nettopositivt for webstedet. Disse forfattere tilføjer denne gennemsigtighed ved at tilføje deres sociale medieprofiler, hvor det er relevant.

Som tidligere nævnt er denne pulje af forfattere, der arbejder på vegne af U.Today, overalt i verden, hvilket gør det muligt for webstedet som helhed at have en imponerende dækning i næsten alle regioner i verden. Sammenfattende er skriveteamet bag U.I dag som nyhedsplatforme en af ​​de, hvis ikke de mest omfattende og forskelligartede, der er aktive inden for kryptonyhedsmedier..

Ledelsesteam

For øjeblikket er, så vidt vi ved, det eneste administrerende medlem Cyris Gilson, der har været grundlægger og chefredaktør, siden platformen blev oprettet.

Redaktionelle politikker

Virksomheden har sørget for at skitsere denne redaktionelle politik og gøre den bredt tilgængelig på siden ‘Om os’. Det er på dette segment, at virksomheden passende beskriver sig selv som en “global medieorganisation dedikeret til at hjælpe dig med at forstå den nye generation af teknologi og den fremtid, den bringer samfundet.”

Mens virksomheden er dedikeret til at rapportere om de seneste nyheder, diskussioner og dybdegående analyser af, hvad der foregår i krypto- og blockchain-rummet, forsøger U.Today også at følge og overholde “de centrale journalistiske værdier for klar tænkning, nøjagtighed og uafhængighed ”samtidig med at den også har til hensigt at sørge for sit publikum, et effektivt middel til at” informere, uddanne, samarbejde og støtte bedre praksis til gavn for alle. ”

Mens disse værdier overholdes af et stort antal forfattere og redaktører, accepterer nyhedsplatformen selv sponsoreret indhold samt betalte pressemeddelelser fra tredjeparter. Virksomheden har gjort det klart, at det vil give annoncører, der er interesserede i at bruge webstedet, også kan betale ekstra for at få deres indhold ikke markeret som “sponsoreret” eller som en “Pressemeddelelse.”

Tidsfølsomhed

Sammenlignet med andre nyhedsplatforme derude stræber U.Today-teamet med at offentliggøre et højere antal end det gennemsnitlige antal indlæg på daglig basis, hvilket gør det muligt for brugere over hele verden at holde sig ajour med de seneste nyhedsrapporter og ekspertanalyser fra hele verden af kryptokurver og blockchain.

Ifølge platformen offentliggør den op til maksimalt 20 overskrifter dagligt, hvor virksomheden selv har en tendens til hurtigt at reagere på store og banebrydende nyhedsrapporter, når og når de sker. At være etableret og baseret i New York, er der en tendens til at være en bias om rapportering og offentliggørelse i henhold til åbningstider i USA. Mere og mere bevæger virksomheden sig imidlertid mod et mere globalt publikum og udstationerer regelmæssigt hele ugen.

For mange reklamer: Ingen

For mange pressemeddelelser: Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

U.Today er vært for en bred vifte af artikler lige fra nyhedshistorier, økonomiske prognoser og analyser samt regelmæssige opdateringer om udviklingshistorier. Sammen med disse inkluderer webstedet også en række meninger, omfattende guider og produktanmeldelser. Mens de i vid udstrækning betragtes som meningsstykker, består de samme artikler for det meste af prisforudsigelser samt analyser af igangværende eller kommende indledende mønttilbud.

Sammen med disse menings- og analytiske stykker har U.Today en bred vifte af omfattende guider inden for afsnittet “Guider”. Disse inkluderer dem, der er baseret på specifikke mønter, WikiCoin, omfattende råd om, hvordan man kommer i gang inden for kryptoverdenen (“CryptoTips”), handel samt Exchange Guides. Dette afsnit giver indsigt i alle aspekter, der er nødvendige for både begyndere og veteranhandlere.

Guider inkluderer artikler som “De bedste Litecoin-tegnebøger” og “Top 8 Blockchain-kurser over hele verden”.

Omdømme: 9/10

Begivenhedsdækning

U.Today har været meget aktiv på begivenhedssiden af ​​kryptoer og blockchain. Efter at have overværet dem pålideligt både i USA og internationalt. I den tid, der løber frem til og under begivenheden, vil hjemmesidens skriveteam gøre en udtrykkelig indsats for at interviewe nøgledere og påvirkere, der er involveret i den pågældende begivenhed. Virksomheden gør også en ret fast indsats for at opdatere en langsigtet begivenhedskalender for at informere sine brugere om, hvilke deres team vil deltage i..

Som et resultat af dette betyder det, at U.Today kan prale af temmelig stærk begivenhedsdækning for så vidt angår cryptocurrency og blockchain-nyheder..

Sociale medier

Ud over at have en meget aktiv rolle i verdenen af ​​begivenheder og konferencer har U.Today vist sig at være en meget aktiv tilstedeværelse på Facebook, Twitter og Telegram, som giver i alt mere end 65.000 yderligere tilhængere. De samme opdateringer på sociale medier inkluderer links til nye og stedsegrønne artikler, der for nylig er offentliggjort på hovedwebstedet.

Brugerværktøjer

U.Today har en række guider, der er offentliggjort online, herunder guider til valg af den bedste tegnebog. Der er en pris ticker øverst på siden med de bedste kryptovalutaer, deres aktuelle priser og deres daglige bevægelser. Bortset fra det er der dog ingen brugerværktøjer tilgængelige på U.Today. Fokus er på rapportering af nyhederne.

Mobilapps: Ingen

Største styrke

Rettidig, ofte opdateret kryptonyhed og analyse fra et globalt distribueret team af forfattere med erfaring på tværs af kryptorummet, herunder nyheder, analyse, prisforudsigelser og anmeldelser

Brugergrænseflade og design

U.Today har et professionelt design i et hvidt, gråt og sort farveskema. De seneste nyheder vises øverst på siden efterfulgt af fremhævede historier nedenunder. Samlet set ser U.Today ud til at favorisere et minimalistisk brugergrænseflade, der understreger tekst frem for billeder, så brugerne kan fokusere på nyhederne i stedet for at blive bombarderet af fotos.

Anmeldelse:

Før det blev omtalt som U.I dag, var det oprindeligt i drift som CryptoComes.com. og vækkede liv tilbage i slutningen af ​​2017. Mens domænet og navnet blev taget op på dette tidspunkt, begyndte det ikke rigtig at offentliggøre nyhedsartikler indtil februar 2018. Det var efter dette tidspunkt, at det officielt blev omdøbt som U.I dag med virksomheden bevæger sig fra styrke til styrke lige siden.

Virksomheden selv, der var etableret i Brooklyn, New York, blev oprindeligt grundlagt af den tidligere chefredaktør for CoinTelegraph, Cyril Gilson. Den dag i dag fortsætter U.Today og dets grundlægger lejlighedsvis nyhedshistorien til hjemmesiden som helhed. Selv om dette er en temmelig sjælden begivenhed, bliver størstedelen af ​​den udførte skrivning taget hånd om af dens ret forskelligartede personale.

Når det kommer til personalets spørgsmål, har U.Today faktisk rekorden, når det kommer til et antal medarbejdere, der bidrager som medlemmer af redaktion og nyhedsteamet. Ifølge virksomheden har U.Today en stab på mere end 50 forfattere og redaktører på virksomhedens ‘Om’ -side. Dette inkluderer også et antal individer beliggende over hele verden med en bredere vifte af færdigheder, erfaring, akademisk og professionelt og med en svingende grad af arbejdsforpligtelser til webstedet generelt. Nogle af disse medlemmer bidrager f.eks. Dagligt, mens andre leverer en artikel om måneden eller ugen.

Samlet set er teamet af forfattere og redaktører, som det har, kendt som det mest forskelligartede og dygtige over hele krypto-nyhedsmedieverdenen, hvilket. gør det muligt for virksomheden generelt at dække en bred vifte af begivenheder fra alle brancher og fra hele verden, samtidig med at der sikres, at der er en ekspert berøring til hver artikel.

U.Today har været meget god til at sikre en høj ramme for standarder. når det kommer til journalistisk praksis, og at dets forfattere og redaktører holder sig til dem. Virksomheden sørger altid for grundigt at citere de kilder, som det refererer til, for eksempel, og har været god til at afsætte tid og rapportere til nyhederne på en meget objektiv måde. Så vidt vi kan se, har U.Today opretholdt sin journalistiske objektivitet og har ikke udtrykt nogen påviselig bias mod nogen bestemt blockchain-virksomhed eller kryptokurrency derude.

Hvis der er en klage, der kan løftes mod virksomheden, ville det være det faktum, at dets forfatteres personlige eller skattemæssige motiv aldrig afsløres fuldt ud på hjemmesiden. Dette henviser til de miniatureprofiler, som hver forfatter og redaktør har på webstedet, da de aldrig angiver nogen faktiske kryptokurrencyinvesteringer, de måtte have. Så vidt det kan fastslås, har U.Today som platform været robust til at opretholde politisk og rapportere objektivitet i krypto- og blockchain-rummet generelt.

En af de andre ting, der har en tendens til at adskille U.I dag fra andre former for nyhedsudsendelser derude, er dens brancheforbindelser. Men dette påvirker det ikke på den måde, du måske tror. Mens siden har gode forbindelser, bruger den kun nogensinde for at opnå eksklusive interviews. Mens andre nyhedsudsendelser derude har en tendens til at fiksere rapportering om de seneste nyheder, går U.Today endnu længere ved at dække de seneste nyheder, levere analyser samt informerede interviews af større enkeltpersoner i rummet.

Hvis der er et grundlæggende spørgsmål, der skal bringes op, når man diskuterer U.Today, er det. det faktum, at det kan prale af en ret interessant tilgang til pressemeddelelser og sponsoreret indhold. Virksomheden selv leverer ville være mediesponsorer med tre forskellige slags betalt indhold via sit websted. Den første og anden af ​​disse er henholdsvis Standard ($ 200) og Premium ($ 400) -løsninger. Men det er nyhedsdækningen ($ 250), der har tendens til at rejse mistanke. Som avertisers, der vælger den tredje mulighed for disse, kan deres indhold vises på webstedet uden nogen af ​​markeringerne af ‘Sponsoreret’ eller ‘Pressemeddelelse’ på det, så de kan fungere som almindelige nyheder.

Det, der ikke er nævnt, er det faktum, at disse sponsorer, når de gør det. kan komme til toppen af ​​forsiden og dermed tjene dem lidt mere tid i rampelyset for deres indhold. U.Today, sammenlignet med enhver anden form for nyhedsudsendelser derude, er en af ​​de meget få, der tilbyder denne form for service, men tillader annoncører at betale mere for at sikre, at de ikke bliver kategoriseret som ‘Sponsoreret’.

Sammenfattende repræsenterer U.Today dog ​​et af de mere autoritative nyhedsmedieudtag derude i kryptovaluta- og blockchain-rummet. Denne kendsgerning gøres desto mere imponerende i betragtning af virksomhedens relative ‘ungdom’ sammenlignet med de andre nyhedssider derude. Relativ ungdom kastet således til side, indtil videre har det allerede formået at etablere sig derude som et globalt, meget velrenommeret nyhedsudtag. Sammen med dette har virksomheden en Alexa-rang på ca. 27.000 og formår faktisk at rangere langt højere end et godt antal af sine konkurrenter derude, når det kommer til medietrafik..

Understøttet af en bred vifte af globalt beliggende forfattere og redaktører ser U.Today ud til at være meget godt placeret for fortsat at dominere verden af ​​nyhedsrapportering om krypto og blockchain – på trods af nogle af de mindre diskuterede spørgsmål, der allerede er diskuteret.

AFKRIPT

 • Healines pr. Dag: 5-10
 • Alexa Rang: # 11655000

Forfatterens troværdighed og profiler

Forfattere er anført efter for- og efternavn under hver artikel sammen med en kort biografi med en eller to sætninger, der opsummerer forfatterens færdigheder, baggrund og erfaring. Decrypt Media fremhæver også forfatterens kryptobesparelser, hvor det er relevant. Samlet set har Decrypt Media et talentfuldt og erfaren skriveteam, der er tæt forbundet med nogle af de største navne i kryptorummet. Der er en grund til, at forfatterne hos Decrypt Media er i stand til at sikre interviews med krypto-A-lister som blandt andre Vitalik Buterin, Roger Ver, Craig Wright og John McAfee. Decrypt Media viser tydeligt alle forfattere efter for- og efternavn under hver artikel, selvom der ikke er nogen specifik “Vores team” -side, hvor du kan lære mere om virksomhedens forfattere som helhed.

Ledelsesteam

Josh Quittner (medstifter, redaktionel direktør), Matt Hussey (redaktør) og Guillermo Jimenez (redaktør).

Redaktionelle politikker

Decrypt Media finansieres af ConsenSys. Forståeligt nok bliver nogle medlemmer af kryptosamfundet nervøse, når som helst et stort blockchain-firma er direkte forbundet til et medieudtag. Imidlertid er Decrypt Media fuldt gennemsigtig med hensyn til sin forbindelse til ConsenSys. Siden ‘Om’ beskriver, hvordan virksomheden er forpligtet til at levere god journalistik på trods af at den er finansieret af blockchain-teknologigiganten. “Selvom vi finansieres af Brooklyn, NY-baserede inkubator ConsenSys, er vi redaktionelt uafhængige og eksisterer udelukkende for at gøre kompleks teknologi forståelig for alle mennesker,” forklarer det officielle websted. Et andet centralt mål for den redaktionelle politik er at “bringe gennemsigtighed og ansvarlighed i rummet”, samtidig med at den giver en platform for “gode aktører”, herunder iværksættere og virksomheder, der bygger produkter med “positiv social indflydelse.” Decrypt Media søger også at dække et bredt spektrum af historier, herunder politik, kunst, kultur, teknologi, uddannelse og nyheder.

Tidsfølsomhed

Decrypt’s team ser ud til at være hovedsageligt baseret i London og New York, så virksomheden offentliggør de fleste historier i den normale åbningstid i Storbritannien og USA. Imidlertid har Decrypt tendens til at fokusere mere på at udgive dybdegående analyse i stedet for 24/7 nyhedshistorier.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Decrypt fremhæver et antal specialstykker, meningsstykker og guider online, både gennem det primære Decrypt-websted og gennem dets LitePaper-læringsplatform. LitePaper er dedikeret til at undervise brugere om de vigtigste funktioner bag blockchain, kryptokurrency og decentral teknologi.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Decrypt Media har tendens til at have meget god begivenhedsdækning. At være direkte forbundet med ConsenSys og placeret i Brooklyn gør det nemt for Decrypt Media at levere førstehånds analyse af større begivenheder, der finder sted i kryptorummet – inklusive de fleste større kryptohændelser i New York City. Decrypt har dog ikke et stort internationalt baseret forfatterteam, så de stoler på tredjepartsrapportering for nogle større kryptohændelser over hele verden.

Sociale medier

Decrypt Media er aktiv på større sociale medieplatforme, herunder Facebook og Twitter. Dekrypter opdateringer af begge sociale feeds flere gange om dagen og linker hovedsageligt til historier på dets officielle hjemmeside. Selvom Decrypt kun har omkring 1.000 tilhængere mellem sine Facebook- og Twitter-sider, er virksomheden stadig relativt ny.

Brugerværktøjer

Decrypt Media fokuserer mest på rapportering af nyhederne. Det vigtigste brugerværktøj, der er tilgængeligt via Decrypt, er LitePaper-læringsplatformen.

Mobilapps: Ingen

Største styrke

Uafhængig, regelmæssigt opdateret kryptonyhedsblog uden tilsyneladende tilknytning til større kryptoinvestorer, kryptovalutafirmaer eller andre interessekonflikter.

Brugergrænseflade og design

Decrypt Media har et standard, billedtungt blogdesign med fremhævede historier øverst på siden. Forfatternavne er tydeligt angivet på bylines. Decrypt-logoet er sort, hvidt og minimalistisk. Længere nede på siden er der også links til guider om større kryptoprojekter. I stedet for bare at dække de seneste nyheder, sætter Decrypt Media sine dybe guider foran og i centrum. Samlet set har Decrypt Medias officielle hjemmeside et rent og pænt udseende, mens det fremhæver de seneste nyheder.

Anmeldelse

Decrypt Media er et mediefirma i Brooklyn, New York, der er bygget med det mål at levere vigtig journalistik og analyse på en måde, der er let for enhver at forstå. Medievirksomheden er finansieret af ConsenSys, blockchain-teknologigiganten og Ethereum-udvikleren, der også er baseret i Brooklyn. På trods af den direkte forbindelse til ConsenSys hævder Decrypt Media imidlertid at være redaktionelt uafhængig. De stræber efter at opretholde god journalistisk praksis, mens de rapporterer om politik, kunst, kultur, teknologi, uddannelse og de seneste nyheder. Sammen med en placering i Brooklyn opretholder Decrypt også et kontor i London.

”Vi er et nyhedsrum for professionelle journalister med et sofistikeret perspektiv og ønske om at bringe gennemsigtighed og ansvarlighed i rummet,” forklarer den officielle hjemmeside. “Vi ønsker også at give en platform for” gode aktører “, der er banebrydende for den bedste forretningspraksis, og profilere iværksættere og projekter, der søger positiv social indflydelse.”

Med andre ord, i stedet for bare at fokusere på alle større blockchain-nyheder, vil Decrypt Media også understrege blockchain- og kryptovirksomheder, der forsøger at få en positiv indvirkning.

Decrypt Media er ikke den største eller mest trafikerede krypto-nyhedsmedieblog derude, der sidder lige uden for de øverste 250.000 hjemmesider online i dag af Alexa-placeringer. Imidlertid blev Decrypt Media først lanceret i 2018, hvilket gør det til et af de nyeste medlemmer af kryptoscenen, så det ikke har næsten den samme track record for nogle af dets større og mere etablerede konkurrenter. Det er også vigtigt at bemærke, at Decrypt Media fokuserer mere på at sende et lille antal blogindlæg af høj kvalitet pr. Dag i stedet for et stort antal kopi / indsæt-stil blogindlæg. Webstedet offentliggør færre end 10 indlæg de fleste dage. Mange af indlægene er imidlertid dybdegående analyser af de seneste fremskridt inden for blockchain-teknologi eller dybe dykker ned i fundamentet bag et projekt: de fluffer ikke stykker på prisbevægelser eller fads.

Vi sætter også pris på den populære “Daily Debrief” på Decrypt, som indeholder nogle af de vigtigste nyhedshistorier, der skaber overskrifter i dag fra hele branchen. Daily Debrief kan leveres til din e-mail-indbakke eller læses online. Hvert indlæg dækker 4 til 5 store historier, der gør nyheder i dag i kryptoverdenen.

Det er vigtigt at bemærke, at Decrypt Media officielt består af to separate ting, herunder Decrypt, crypto news media-webstedet, vi har diskuteret her, og LitePaper, en videnbaseret læringsplatform, der fremhæver vejledninger inden for blockchain, crypto og decentral teknologi.

Den største fordel ved Decrypt Media er dog dets fremragende skriveteam. Decrypt-teamet inkluderer prisvindende journalister som Matt Hussey, tidligere chefredaktør for The Next Web sammen med tidligere Fortune, Time og Newsday-forfatter og redaktør Josh Quittner. Forfattere som Tim Copeland har i mellemtiden interviewet Vitalik Buterin, Roger Ver, John McAfee, Craig Wright og andre højt profilerede kryptokendte. Samlet set er skriveteamet gennemført og oplevet både inden for og uden for kryptoverdenen.

Siden lanceringen i 2018 har Decrypt fokuseret på et simpelt mål: at ‘dekryptere’ verden af ​​kryptografi, decentralisering og blockchain, hvilket gør det let for læserne at forstå den virkelige indvirkning af disse voksende teknologier. Populære indlæg som The Daily Debrief gør et fremragende stykke arbejde med at opsummere de vigtigste historier fra nutidens kryptoverden, og rockstar-skriveteamet inkluderer nogle af de mest dygtige forfattere i rummet. Decrypt blev kun lanceret i 2018 og har ikke det samme som nogle af dets større konkurrenter, men det fortsætter med at vokse som et af de top 10 eller 15 førende crypto-nyhedsmedie-websteder på internettet i dag.

NewsBTC.com

 • Overskrifter pr. Dag: 10 til 20
 • Alexa Ranking: # 21197

Sociale medier følger

 • Twitter – 39.000
 • Telegram – 3.601
 • Facebook – 21.978
 • YouTube – 12.200

Virksomheden blev grundlagt tilbage i oktober 2013, og NewsBTC.com var og er stadig i privat ejerskab.

Forfatterens troværdighed og profiler

Forfattere sammen med store medlemmer af virksomhedens ledelsesteam er opført med det fulde for- og efternavn sammen med deres sociale medieprofiler. Hver af disse profiler inkluderer en kortfattet mængde information om disse personer sammen med deres faglige og akademiske erfaringer sammen med cryptocurrency-beholdninger, som de måtte have.

Holdet som helhed er ikke så stort som andre virksomheder derude, men det forbliver et ret kompakt og dynamisk team. Fra i dag består den dedikerede NewsBTC-holdside af mere end 10 forskellige teammedlemmer, såsom forfattere sammen med redaktører og ledende medlemmer af dets team.

Ledelsesteam

Chief Executive Officer – Samuel Rae, Chief Editor – Martin J. Young, Business Development Manager – Jayamand Sagar, Senior Managing Editor – Brian Yim, Head of company Operations – Yashu Gola, Social Media Manager – Himadri Saha, Project Manager – Anayoliy Krasovskiy, og endelig Senior Market Analyst – Aayush Jindal.

Redaktionelle politikker

På siden Om os på NewsBTC.com kan brugerne få adgang til nogle grundlæggende oplysninger om det pågældende firma vedrørende dets etablering såvel som den redaktionelle politik, som dets team af forfattere og redaktører overholder. Sammenfattende forsøger NewsBTC at være et uafhængigt afsætningsmulighed for nyhedsrapportering og gør det uden nogen form for bias.

“Vi gør vores allerbedste for at være et af de mest betroede navne i bitcoin-nyheder,” der vises på det officielle websted om dets mission at sikre objektivitet. Virksomheden hævder selv, at det ikke køber nogen form for følgere af sociale medier. Redaktionelt set forsøger virksomheden også at undgå brugen af ​​click-agn-artikler i et forsøg på at få sidevisninger. ”Vi skriver om bitcoin-nyheder, fordi vi elsker bitcoin. Så simpelt er det.”

Tidsfølsomhed

Selve NewsBTC-webstedet opdateres regelmæssigt hvor som helst fra 10 til. 20 gange dagligt med en blanding af nyheder, inklusive anmeldelser, ekspertanalyse, vejledninger og vejledninger til dem, der er nye i blockchain og kryptokurrencyområdet. Hjemmesiden ser ud til at gennemgå opdateringer døgnet rundt, hvilket er imponerende. NewsBTC er en af ​​de mest punktlige nyhedsforretninger, når det kommer til at reagere på nyhedshistorier.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

NewsBTC inkluderer et voksende udvalg af uddannelsesmateriale inden for sit dedikerede ‘Education’-segment. Det er her, nyankomne kan lære alt hvad de har brug for at vide om at komme ind i kryptorummet. Disse inkluderer guider om Bitcoin, som minedrift, handel og lagring af dem, Crypto, blockchain, minedrift blandt en bred vifte af emner.

Webstedet har også en side, der diskuterer lovligheden og udsigterne for Bitcoin generelt sammen med en omfattende liste over bøger, som brugerne kan få fat i for yderligere information. Der er også en bred vifte af anmeldelser til forskellige virksomheder, der handler i kryptokurver, møntudvekslinger, blockchain-drevne kasinoer, mæglere, sportsbøger, indledende mønttilbud og en bred vifte af andre også.

Sammenfattende står NewsBTC så meget mere end bare en nyhedsplatform, og den består af et team af meget dedikerede forfattere og redaktører, der søger at skrive og gennemgå alle aspekter af kryptoverdenen..

Omdømme: 8/10

Begivenhedsdækning

Holdet bag NewsBTC gør en samlet indsats for at deltage i og / eller diskutere de store begivenheder, konferencer og fora, der finder sted inden for kryptovaluta og blockchain-pladsen til denne dag. Virksomheden holder sin tilstedeværelsesliste ajourført gennem siden ‘Begivenheder’, som opdateres med den samme punktlighed, som den forbeholder sig til sin nyhedsafdeling..

Sociale medier

NewsBTC-teamet er meget aktivt på sociale medier og kan prale med en ret imponerende følge på hver af disse platforme, især når man sammenligner med andre slags forretninger. I skrivende stund kan den prale af titusinder af tilhængere og fans på Youtube, Twitter og Facebook samt et regelmæssigt og loyalt samfund på instant messaging-platformen – Telegram.

Virksomheden sender pålideligt artikler og periodiske opdateringer både på webstedet og på sine sociale mediefeeds for at holde sine tilhængere informeret. På sine YouTube-kanaler har NewsBTC gjort en indsats for at udgive mere videoindhold.

Brugerværktøjer

Der er et stort antal værktøjer, som NewsBTC har til rådighed for sine brugere, som inkluderer en række tutorials, platformanmeldelser sammen med omfattende guider og andre værktøjer. Platformen har nogle nyttige aktiver til spirende investorer. såvel; inklusive prisanalyseværktøjer, markedsinformationsressourcer samt finansielle diagrammer, der giver dig mulighed for at komme op i hastighed med en løbende ydeevne fra specifikke kryptoer i rummet.

Mobilapps: Ingen

Største styrke

Virksomheden har vundet popularitet takket være sin position som en uafhængig, men alligevel privatejet enhed, der regelmæssigt sender nyheder med et objektivt synspunkt i mere end 6 år.

Brugergrænseflade og design

Det pågældende blogdesign består af en temmelig professionaliseret farvepalle som mørkeblå til dens overskrift og en kølig kontrast af hvid. Nyhederne, der vises på forsiden, vises let, hvor hver har et særskilt hovedbillede. Hver af de anmeldelser, som virksomheden påtager sig, såsom for krypto-udveksling, vises alle langs siden af ​​den samme side.

Inden for samme overskrift er en fane, der giver dig mulighed for nemt at vælge andre kategorier på det samme sted for hurtig og nem navigation.

Anmeldelse

NewsBTC blev oprindeligt grundlagt i London tilbage i 2013 og har faktisk en ret solid historie med at give et pålideligt og objektivt afsætningsmulighed for nyhedsrapportering til krypto- og blockchain-samfundet. Virksomheden selv dækker en bred vifte af nyhedshistorier, herunder breaking news, kryptoanalyse, interviews, konferenceindberetning samt anmeldelser af produkter som børser, spil, kasinoer og mere. Lige siden den blev oprettet, har den kun set dens indflydelse vokse.

Selvom det fik sit ry som et objektivt, afbalanceret nyhedsudløb, har det vist en stigning i antallet af sponsorerede indlæg, online spil og casino anmeldelser sammen med sponsorerede udvekslingsanmeldelser, hvilket påvirker dets troværdighed noget. En af trøstene er, at hver af disse sponsorerede brikker er tydeligt markeret som sådan, hvilket gør det muligt for den gennemsnitlige bruger at bemærke forskellene tydeligt.

Med hensyn til sit tættere udøvende team og forfattere har NewsBTC opretholdt en ret objektiv og gennemsigtig holdning. Virksomhedens administrerende direktør er fortsat Samuel Rae, der faktisk startede sin karriere i en udenlandsk valuta som en erhvervsdrivende, økonomisk analytiker og forfatter, inden han blev involveret i og etablerede NewsBTC Media Group som sin VP for forretningsudvikling tilbage i 2013. I løbet af af denne tid har Rae fungeret som selskabets administrerende direktør siden begyndelsen af ​​2018.

Det er over denne periode, at ti andre medlemmer blev ansat og føjet til sin officielle holdside. Selv om dette faktisk er antallet af ansatte til dato, accepterer virksomheden også publikationer og bidrag fra andre forfattere og medarbejdere. Hvert medlem af NewsBTC-teamet har en unik biograf, der inkluderer nogle grundlæggende oplysninger om sig selv, deres professionelle og akademiske baggrund samt deres beholdning i krypto.

Så vidt vi kan vide, er NewsBTC en privatejet enhed. Selv om dette er tilfældet, ser det ud til, at virksomheden accepterer tilknyttet indkomst fra andre virksomheder, der foretager anmeldelser på hjemmesiden. Nogle af disse kryptovalutafirmaer, der er opført på webstedet, omtales som ‘premium-partnere’, som et eksempel, med NewsBTC med dedikerede funktioner tilmeldingslink til lignende virksomheder som WCX og SimpleFX.

I løbet af dette år har virksomheden stræbt efter at levere og cirkulere mere videoindhold om kryptokurver og blockchain-teknologi, som faktisk er sponsoreret af en handelsplatform. Sammenlignet med andre krypto-nyhedsplatforme derude ser det ud som om NewsBTC har forladt sin tidligere ‘uafhængige’ position og har ‘udsolgt’ til en kapacitet, der ikke ofte ses fra andre nyhedsforretninger gennem sin overflod af sponsorerede nyhedsrapporter, produkt og platform anmeldelser såvel som gennem analyse.

Uanset dette ser hovedstammen af ​​nyhedshistorier ud til at være mest objektive nyhedsrapporter, analyser og diskussioner omkring de seneste nyheder og kryptohændelser.

NewsBTC har tendens til at dække en bred vifte af historier og mængder af information fra hele industriens længde og bredde. Som et resultat vil du være i stand til. for at få de seneste nyheder og oplysninger på et mere specifikt grundlag fra hele branchen. Et eksempel på dette er, at en bruger let kunne få de seneste opdateringer om kryptorumets økonomiske tilstand, samtidig med at de går over til omfattende opdeling af de seneste begivenheder.

Brugere kan stort set stole på, at dets team opdaterer hjemmesiden 10 til 20 gange om dagen med de nyeste oplysninger, guider, nyheder og mere fra hele kryptorummet.

Sammenfattende har NewsBTC og dets team vist sig at være et af verdens mere populære krypto-nyhedsmedier derude. Et af de store problemer, der kommer op, er det problem, der kommer med det allestedsnærværende antal sponsorerede stykker, der er derude på hjemmesiden, der, mens de mærkes som ‘sponsorerede’, får det til at ligne de er regelmæssige nyhedsartikler.

NewsBTC har en tendens til at tjene tilknyttet indkomst fra hver af de udvalgte børser, platforme, ordrebøger og mere, der sponsorerer gennem virksomheden. Selv om dette ikke i det væsentlige er en dealbreaker, tvinger det brugerne til at være mere skeptiske over for de oplysninger, du ser offentliggjort på webstedet.

CryptoSlate

 • Overskrifter pr. Dag – 10-20
 • Alexa Ranking – # 57930

Sociale medier følger

 • Twitter: 7.210
 • Telegram: 4.754
 • Facebook: 3.787
 • Instagram: 3.172
 • Youtube: 97

Forfatterens troværdighed og profiler

CryptoSlate har fulde forfatter- og udøvende profiler tilgængelige på deres hjemmeside, hvilket gør dem mere gennemsigtige. Selvom deres forfattere har mindre erfaring, ser deres stykker ud til at være velskrevne, og virksomheden ses generelt som en af ​​de mest troværdige inden for branchen.

Ledelsesteam

CryptoSlate blev grundlagt af Nate Whitehill (medstifter og administrerende direktør) og Matthew Blancarte (medstifter og CTO) i Seattle, 2017. Andre vigtige medlemmer inkluderer Mitchell Moos (redaktionel manager), og resten af ​​deres team er opført som forfattere eller projekt forskere.

Redaktionelle politikker

CryptoSlate har offentliggjort en komplet redaktionel politik online med skitseringsmål, herunder “tillid, gennemsigtighed, objektivitet og sourcing af høj kvalitet.” De hævder streng kontrol af fakta, overholdelse af ophavsret og tilskrivningsregler og bruger strenge retningslinjer for reklame. CryptoSlate ses generelt som et af de højere kvalitetsmedlemmer i kryptomedierummet, selv deres reklamer har et højere lager.

Tidsfølsomhed

CryptoSlate er baseret i Seattle, men er stadig et 24/7 kryptomedieudtag, fordi de har kontorer og teammedlemmer rundt om i verden. De udgiver 10-20 artikler om dagen.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

CryptoSlate har fokus på meningsstykker, der er velundersøgte. Dette er ikke stedet, hvis du kun leder efter forklarende guider og hyppige nyheder.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

CryptoSlate indeholder kommende begivenheder på sit websted og ser generelt ud til at rapportere om de største historier, der kommer ud af dem. Men fordi holdet er relativt nyt, ser de ikke ud til at have en regelmæssig tilstedeværelse ved disse begivenheder.

Sociale medier

CryptoSlate har ikke det samme som mere etablerede mærker, men de har en komplet tilstedeværelse på sociale medier med aktive konti på Instagram, Twitter og Facebook. Der er også en YouTube-side, der er begyndt at offentliggøre regelmæssige videoer fra februar 2019.

Brugerværktøjer

CryptoSlate har et hovedbrugerværktøj, der giver brugeren mulighed for let at gennemse publikationerne.

Mobilapps: Nej

Største styrke

Ivrig opstart grundlagt i 2017 med smukt webstedsdesign, strenge redaktionelle politikker og et stærkt team af forfattere.

Brugergrænseflade og design

CryptoSlate har en minimalistisk og slank med fremhævede historier, der vises øverst på siden med deres ledsagende headerbilleder. Begivenheder, blockchain-produkter og blockchain-virksomhedsanmeldelser findes længere nede på siden, hvilket gør det pænt organiseret og intuitivt.

Anmeldelse

CryptoSlate er en blockchain- og kryptomedieplatform, der begærer levering af objektiv og gennemsigtig analyse til læsere. Deres design er kendt som et af de smukkeste krypto-nyhedsmediesider, der er tilgængelige i dag, med karakteristiske firkantede grænser og et minimalistisk design. Webstedet er decluttered og let at bruge.

Forfatterne har muligvis ikke al erfaring fra andre store websteder, men de er kendt for deres integritet i forskning for deres stykker. De udviser også en god kategorisering, så brugeren kan slå op på nye artikler baseret på emnet eller regionen.

CryptoSlates bedste egenskab er deres gennemsigtige teaminformation, der inkluderer komplet information om hver forfatter, ledere og et kig på selve virksomhedens operationer og standarder. Forfatterens alene 2-3 sætninger om dem under hver artikel, de skriver, eller en fuld profil om dem, hvis du klikker på deres navn.

På trods af at de ikke har den lange historie med andre krypto-nyhedsmediewebsteder (relativt, da kryptokurrencyer alligevel kun er et årti gamle) kompenserer de for det med troværdighed, regelmæssige publikationer og segmenter af høj kvalitet lige fra meninger om grundlæggende nyheder til in- dybdeanalyse.

BLOCK CRYPTO

 • Overskrifter pr. Dag: 8-15
 • Alexa Rang: # 51561
 • Startdato: Juli 2018
 • Ejer: The Block Crypto, Inc..

Sociale medier følger

 • Twitter: 28.900

Forfatterens troværdighed og profiler

Mens hver forfatter er opført med for- og efternavn på hver artikel, der linker til deres detaljerede biografiside, ser Blokken ikke ud til at have en eneste “Vores team” -side, der fremhæver forfattere, redaktører og ledere inden for virksomheden. Dette gøres mere mærkeligt af deres ry for at have nogle af de mest troværdige og bedst kendte forfattere i krypto- og Blockchain-rummet, herunder Frank Chaparro, der plejede at skrive fra Business Insider..

Ledelsesteam

Mike Dudas (grundlægger og administrerende direktør), Jake McGraw (medstifter og CTO) og Mark Rogowsky (chefredaktør).

Redaktionelle politikker

Blokken har en “Om” -side, der opsummerer sin mission: at opbygge et globalt samfund af krypto- og blockchain-entusiaster, samtidig med at Blokken etableres som “det første og sidste” ord i krypto. Der er heller ingen specifikke redaktionelle politikker angivet på en side beregnet til det.

Tidsfølsomhed

The Block er en 24/7 nyhedskilde, der publicerer artikler hele dagen, hver dag. Det pumper ikke helt ud den samme mængde artikler som andre nyhedswebsteder. Imidlertid offentliggør The Block generelt gennemtænkt analyse af større kryptohændelser, når de opstår. De er også et af de bedste nyhedswebsteder til at nedbryde nye udviklinger i blockchain og DLT-rummet.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Ja, herunder guider om, hvordan blockchain og distribueret ledgerteknologi fungerer, anmeldelser af større krypto- og blockchain-virksomheder og omfattende forskningspapirer til rådighed for medlemmer af The Block Genesis.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Blokken har god dækning af større kryptohændelser, der finder sted på tværs af blockchain og kryptorum. Generelt er The Block i stand til at tilbyde førstehånds rapportering fra større kryptohændelser, der finder sted i hele branchen.

Sociale medier

Blokken er ikke så aktiv på sociale medier som andre krypto-websteder. Blokens Twitter har omkring 20.000 tilhængere og opdateres dagligt med nyt indhold. Blokken har dog ikke Telegram-, YouTube-, Instagram- eller Facebook-kanaler. The Block har tendens til at fokusere på sit kuraterede nyhedsbrev (The Block Genesis) i modsætning til almindelige sociale medieplatforme.

Brugerværktøjer

Blokken udgiver omfattende forskningsopgaver, tutorials og guider online. De fleste af disse er dog kun tilgængelige for abonnenter på The Block Genesis.

Mobilapps: Nej

Største styrke

Højkvalitets, autoritative nyhedspublikationer til krypto- og blockchain-rummet som helhed.

Brugergrænseflade og design

Minimalistisk, blåt og gråt design med et forenklet layout, klare og letlæselige overskrifter og mangel på påtrængende annoncer.

Anmeldelse

Lanceret i juli 2018, BlockchainCrypto.com søger topniveaustatus for krypto- og blockchain-nyheder på internettet. The Block er kendt for sine premium abonnementstjenester kaldet The Block Genesis ($ 125 pr. Måned), som giver brugerne adgang til højere kvalitet af krypto- og blockchain-indhold.

Et andet stort kendetegn ved The Block er deres fokus på blockchain-teknologi som helhed i stedet for kun at adressere kryptovalutaer. De diskuterer regelmæssigt ting som de bredere implikationer af teknologien, der er involveret i samfundet, nylige fremskridt, og hvad de kunne anvende på fremadrettet. Blokken har fremragende tutorials, guider og anmeldelser, der dækker kryptofirmaer, blockchain-teknologier og mere, men kun hvis du er villig til at betale for det. De har samlet set god dækning, selv uden abonnementet.

Baseret i New York City blev det medstifter af Jake McGraw og Mike Dudas i 2018. Maj 2018 oplevede en meddelelse om, at virksomheden havde modtaget investering fra det børsnoterede blockchain-selskab Riot Blockchain (Nasdaq: RIOT). Værdien af ​​denne aftale blev aldrig offentliggjort.

Blokken er privat skyldig, og dens andre vigtige teammedlemmer inkluderer Mark Rogowsky, den grundlæggende chefredaktør for platformen og Frank Navarro (redaktør). De forestiller sig selv som langt mere end bare et andet kryptosite, men et sted, hvor et samfund kan komme sammen gennem selve abonnementet..

Deres motiver til opstart blev annonceret i en erklæring ved lanceringen tilbage i 2018 og læses som følger:

”Dagens kryptokurrency og blockchain-medier er sensationelle, kompromitteret af ukendte interessekonflikter, fokuserer på berømthed vs virkelighed og er frygtelig upålidelig. Det er ofte enten teknisk og økonomisk unøjagtigt eller effektivt en genoptrykning af et projekt eller en virksomheds pressemeddelelse. Bedrageri, fiasko og latterlige påstande maskeres i en mur af kompleksitet, der skal skjule, distrahere og forvirre. Mange påstande, der udtales og gentages, er grandiose på en Trump-lignende måde, der er beregnet til at sætte et mærke på sindet, selvom det er usant. Block-teamet har set dette problem vokse i løbet af det sidste år til det punkt, hvor vi simpelthen ikke selv stoler på det, vi læser eller ser i nogen mainstream- eller kryptovaluta / blockchain-handelsnyhedskilde. ”

Blokken fortsætter sin vækst gennem deres publikationer af høj kvalitet og opdaterede nyhedsartikler, men i fremtiden planlægger de at lancere fysiske arbejdspladsplaceringer i vigtige byer i hele USA og verden, så medlemmer af samfundet kan interagere og værd med hinanden startende i New York City. Enkelt sagt er deres mission “Crypto Simplified” med det formål at blive en solid platform for fremtiden for penge at vokse fra.

BeIn Crypto

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 15 afhængigt af dagen
 • Alexa Ranking – # 272.091

Sociale medier følger

 • Twitter – 3.700
 • Telegram – 20
 • Facebook – 290
 • YouTube – 120

Officielt etableret i 2018 og beliggende i London, identificerer BeInCrypto selv sit websted som en omfattende række forfattere, som alle er “nogle af kryptovaluta- og blockchainindustriens bedste og lyseste.”

Ejet af Training Academy, som er et begrænset handelsselskab, har virksomheden en streng række retningslinjer for at overholde en streng linje af journalistiske principper, retningslinjer og etik, alt for at sikre en fortsat og streng grad af integritet.

Mens selve virksomheden har hovedkontor i London, består det af et skrive- og indholdsudviklingshold beliggende over hele verden med mange af de samme skabere, der tilbyder ekspertise inden for teknisk analyse, journalistik, investeringsstrategi samt Chartered Accountants, forskere, fast ejendom udviklere og endda dedikerede blockchain-forskere. Hver af disse forfattere får også en klar liste på for- og efternavnsbasis på hver artikel på Be In Crypto-webstedet, herunder links til de forskellige sociale mediekonti, som disse forfattere har.

Ledelsesteam

 • Chefredaktør – Ady Silver
 • Leder af SEO – Daniel Polo

Redaktionelle politikker

BeInCrypto lister sin omhyggelige ramme for sin redaktionelle politik online, hvor en af ​​de vigtigste dele af den redaktionelle politik er, at virksomheden selv ikke accepterer nogen form for betaling for de artikler, den offentliggør. Dette er noget usædvanligt, når man overvejer det faktum, at de fleste andre nyhedswebsteder derude accepterer sponsorerede indlæg eller pressemeddelelser, så længe virksomheden betaler for eksponeringen på platformen.

Det er her BeInCrypto er ikonoklastisk i sammenligning, ifølge en erklæring fra det officielle websted – “BeInCrypto mener, at læsere fortjener gennemsigtighed og ægte rapportering,” forklarer virksomheden detaljeret på hjemmesiden – “Vi rapporterer nyhederne og sigter dermed at være det mest pålidelige og pålidelige sted på planeten for at få dine kryptovaluta- og blockchain-nyheder. ”

Tidsfølsomhed

Indholdsskaberne, forfatterne og redaktørerne for virksomheden er spredt overalt i hele verden, hvilket betyder, at webstedet let kan reagere hurtigt på enhver nyhed i kryptovaluta- og blockchain-verdenen, uanset hvor det er baseret.

Mens der rapporteres mange nyheder på siden fra et globalt perspektiv, opdateres webstedet ikke så ofte som vi ser fra andre større konkurrenter, der opererer i rummet, og BeInCrypto har en tendens til at lægge mere af sit fokus på in- dybe nyhedsrapporter i stedet for at bryde nyheder.

Volumen af ​​reklamer

Heldigvis er selve virksomheden ret sparsom i antallet af reklamer, der vises på hjemmesiden. I betragtning af at der ikke er nogen annonce gennem sponsoreret indhold eller pressemeddelelser, betyder det, at der ikke er nogen seriøs mætning, når det kommer til reklamer for brugeren.

Volumen af ​​pressemeddelelser

Som tidligere nævnt er der større vægt på velundersøgt indhold i modsætning til pressemeddelelser.

Specialstykker, op-eds og guider

Sammen med disse velundersøgte nyhedsartikler giver BeInCrypto sin brugerbase et sundt udvalg af nyhedshistorier samt skarp analyse fra længden og bredden af ​​kryptokurrencyrummet. Disse inkluderer en række guider om spørgsmål om Bitcoin og andre kryptokurver, teknisk analyse samt stykker, der er mere fokuseret på mening og udforskning af fremtiden for Blockchain-teknologi og kryptokurver.

Omdømme: 9/10

Begivenhedsdækning

Selve nyhedssiden tilbyder et godt dækningsområde for begivenheder og historier over hele verden. Men selvom dette betyder, at der er et godt omfang af indsigt, som BeInCrypto kan give sit samfund, ser teamet ikke ud til at være direkte til stede ved større begivenheder i kryptovalutaverdenen. Dette betyder derfor, at BeInCrypto-teamet stoler mere på tredjepartsreportere for at informere sine brugere om udviklingen ved specifikke begivenheder.

Sociale medier

BeInCrypto sikrer, at dets sociale medieplatforme holdes ajour og er ret aktive på tværs af sine platforme. Dens team sikrer, at det holder sine Facebook, Twitter og Telegram opdateret dagligt.

Sammen med disse sociale mediefeeds driver teamet en lille, men voksende YouTube-kanal, som også regelmæssigt udgiver minutlange videoer i dokumentarisk stil. Disse episoder går normalt i en vis dybde med hensyn til større kryptonyhedshistorier samt diskussioner.

Som et antal andre krypto-nyhedsforretninger har BeInCrypto ikke nøjagtigt en stor mængde tilhængere over kanalerne indtil videre, men det har et antal følgere og en brugerbase, der er underlagt kontinuerlig og hurtig vækst.

Brugerværktøjer

For øjeblikket lægger BeInCrypto-teamet særlig vægt på at rapportere nyhedshistorier på en indsigtsfuld og velundersøgt måde i modsætning til at frigive brugerværktøjer til sit samfund. Hjemmesiden indeholder nogle værktøjer til teknisk analyse for større kryptokurver, men ingen andre brugerværktøjer for øjeblikket.

Sammen med dette er der ingen. mobile apps tilknyttet selve hjemmesiden på dette tidspunkt.

Største styrke

Be In Crypto tilbyder en unik form for indholdsrapportering til kryptovaluta- og blockchain-verdenen – med særlig vægt på kvalitet i forhold til mængde, når det kommer til de nyheder, det rapporterer. Virksomheden sikrer et vist niveau af objektivitet gennem sin faste tilgang til at nægte enhver form for betaling for sponsoreret indhold eller pressemeddelelser.

Dette giver mulighed for en beskeden mængde objektivitet, når det kommer til rapportering, men sammen med sine strenge standarder med hensyn til journalistiske retningslinjer har Be In Crypto et dybtgående objektivitetsniveau i rapportering.

Brugergrænseflade og design

Webstedsgrænsefladen betyder, at brugerne konfronteres med en meget billedrig grænseflade med mange tilknyttede originale illustrationer og grafik, der bruges til at ledsage hver enkelt historie, der offentliggøres på hjemmesiden. Denne opmærksomhed på detaljer og kvalitet af. grænsefladen er det, der adskiller den fra andre mellemstore nyhedsudsendelser derude.

Anmeldelse

BeInCrypto fungerer som et krypto-nyhedsmedieudtag og blev officielt lanceret i 2018 med det underliggende mål om at levere objektiv, upartisk analyse fra kryptovalutas verden. Mens nyhedsplatformen er mindre end nogle af de mere ældre, ældre nyhedsudsendelser derude, som den konkurrerer med, alt sammen ved at tilbyde en masse analytisk indhold af høj kvalitet, fra en række internationale forfattere med en bred vifte af discipliner.

En af. de andre elementer, som vi virkelig burde have en forståelse for, er, at virksomheden nægter enhver form for betaling for sponsoreret indhold eller pressemeddelelser. Der er ingen betalte stykker indhold eller pressemeddelelser, der føjes til hjemmesiden, hvilket sikrer indhold af høj kvalitet. Den underliggende logik for dette, ifølge BeInCrypto-teamet, gør det muligt for hjemmesiden at sikre det højeste niveau af gennemsigtighed samt legitim og effektiv rapportering. Målet med BeInCrypto siden dens opfattelse har været “at være det mest pålidelige og pålidelige sted på planeten for at få din kryptokurrency og blockchain-nyheder.”

Langt mere end blot dens redaktionelle politik sikrer virksomheden gennemsigtighed omkring en bred vifte af sin virksomhed. Dette inkluderer oplysninger om dets gennemsigtighedspolitikker over for sit skrivende team, placering, kontaktoplysninger såvel som med andre vigtige oplysninger. Dette er noget andet, der virkelig adskiller BeInCrypto fra sine større rivaler. Større, internationale virksomheder kan ofte være relativt vage i denne form for information, især når det kommer til at videregive dem til sit samfund. BeInCrypto tager en anden tilgang – præsenterer sig selv som en åben bog med sin tilgang, og det er en, der helt sikkert vinder den positive presse fra samfundet.

Officielt dannet i 2018, er BeInCrypto-mærket registreret under det bredere navn Training Academy Limited, som er i drift i London, Storbritannien. Dette er dog noget paradoksalt: Da BeInCrypto LinkedIn-profilen specificerer, at dets virksomhed er baseret i Dublin, Irland.

I modsætning til dets seniorstiftende team og firmaets brand er dets skriveteam afbrudt over hele verden, hvilket betyder, at de kan rapportere om enhver nyhed på internationalt plan med meget effektivitet og hastighed. Som et resultat betyder det ikke ligefrem noget, hvor virksomheden er baseret specifikt.

Sammenfattende forsøger BeInCrypto at fortsætte sin vækst og samtidig sikre, at det fortsætter sit ry som et velrenommeret, indsigtsfuldt, velundersøgt, upartisk og objektiv nyhedsudløb for verdenen af ​​blockchain og kryptokurrency. Selv om dette er en erklæring og et sæt værdier, som næsten hver eneste kryptonyhedsside siges at repræsentere, men det ser ud til, at BeInCrypto er mere end bare at betale lip service til disse værdier – og har lagt sine penge, hvor dens mund er i sin beslutning om ikke accepter sponsoreret indhold af enhver art.

Dette sammen med et meget erfarent og dygtigt team af internationale forfattere, der leverer deres retfærdige andel af indhold fra hele blockchain og crypto-rummet. BeInCrypto er med rette en af ​​de top 15 nyhedsfirmaer for kryptokurrency og blockchain online i dag.

BLOCKONOMI

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 15 pr. Dag
 • Alexa Ranking – # 57,130

Sociale medier følger

 • Twitter – 6.900
 • Telegram – 600
 • Facebook – 900

Blockonomi har skåret ud sit eget interessante omdømme, efter at være officielt grundlagt og lanceret tilbage i 2017 og privatejet af Kooc Media.

Forfatterens troværdighed og profiler

Blockonomi fungerer som en helt gennemsigtig organisation, især når det kommer til dets ledelsesteam, ledere samt forfattere. Hver person, der er involveret i virksomheden, får en fortegnelse på webstedet, specifikt gennem siden Om os.

Hver af holdets række forfattere er tydeligt opført på for- og efternavn, med links knyttet til deres forskellige sociale medieprofiler. Alle disse forfattere sammen med medlemmer af selskabets direktion har et kort biografisk resumé for hver enkelt.

Det er takket være dette niveau af gennemsigtighed, at der er en dyb mængde information om forskellige medlemmer af teamet – med information om, hvor de er baseret, hvilken form for professionel og akademisk erfaring, de har, den slags arbejde, de har tidligere været involveret i kryptoriget.

Sammenfattende består skrive- og ledelsesteamet, der arbejder inden for Blockonomi, af nogle af de mest erfarne, professionelle og dygtigste hold inden for kryptonyhedsmedier. Sammen med hvert af disse teammedlemmer, der er placeret over hele verden, er Blockonomi også i stand til at give en omfattende mængde dækning til kryptoverdenen – regelmæssigt døgnet rundt, 7 dage om ugen.

Ledelsesteam

 • Grundlægger og chefredaktør – Oliver Dale
 • Chief News Editor – Robert Devoe
 • Chief Technology Editor – Zach Hildreth
 • Juridisk chefredaktør – Andrew Norry

Redaktionelle politikker

Blockonomi dedikerer en hel side til at lægge dens underliggende redaktionelle såvel som reklamepolitikker. Inden for disse forskellige politikker dedikerer Blockonomi sig (tilsyneladende) til at overholde “Den strengeste journalistiske politik” gennem opretholdelse og opretholdelse af “retfærdig og ubalanceret rapportering” fra dets indholdsskabere og forfattere.

Sammen med dette høje kvalitetsniveau, der kræves af dets forfattere, skal enhver journalist, der arbejder på vegne af Blockonomi-personalet, sørge for, at enhver statistik eller udsagn, der findes i deres indhold, kontrolleres med en kilde og / eller bibliografi, der kræves for at kunne at bekræfte de forskellige informationstyper, der bruges af forfatteren.

Tidsfølsomhed

Blockonomi består af en direktion samt et team af forfattere, der er baseret over hele verden. Dette giver virksomheden og dets skriveteam mulighed for at give international dækning af nyhederne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen for sine besøgende. Selvom dette er tilfældet for sin nyhedsrapportering, gennemgår Blockonomi ikke lige så mange opdateringer sammenlignet med sine mere veletablerede og større medier derude.

Selvom dette er tilfældet, gør Blockonomi det til en vane at blive hurtigt opdateret, når der er store, nyhedshistorier, der foregår i blockchain og crypto-rummet.

Specialstykker, op-eds og guider

Blockonomi gør det til en vane at ansætte en række eksperter og analytikere fra hele branchen, som inkluderer computervidenskabseksperter, juridiske fagfolk sammen med mange andre.

Dette fokus på specialforfattere og indholdsskabere betyder, at virksomheden er i stand til at offentliggøre meget specialiserede meninger, omfattende vejledninger samt artikler om emner fra hele branchen. Nyankomne i kryptorummet kan også finde en bred vifte af investeringsvejledninger samt mere dybtgående prisanalyse for forskellige kryptokurver.

Blockonomi driver sammen med sit primære websted også en separat blog kendt som MoneyCheck. Du kan også finde en række links til artikler fra dette firma på Blockonomi. Blockonomi selv er vært for en bred vifte af guider, vejledninger samt omfattende anmeldelser, der går over minedrift til at komme i gang inden for minedrift, kryptohandel, forskellige slags mæglere, børser, digitale og hårde tegnebøger, historien om forskellige slags kryptokurver blandt mange mere.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Blockonomi sammen med sit internationale skriveteam gør en indsats for at gå til et stort antal krypto- og blockchain-begivenheder over hele verden. Som et resultat af dette ser det ud til, at virksomheden har et godt dækningsniveau for et stort antal større kryptohændelser.

Sammen med dette har Blockonomi og er fortsat en meget aktiv sponsor for en række krypto-arrangementer, blandt dem inkluderer Malta Blockchain Summit, Coinfest, FutureTech Expo sammen med Blockchain Visionnaire Summit.

Sociale medier

Mens Blockonomi-teamet ikke nøjagtigt har en stor tilstedeværelse sammenlignet med andre krypto-nyhedsforretninger inden for sociale medier. Mens dette er tilfældet, opdateres virksomhedens Twitter- og Facebook-profiler løbende meget regelmæssigt. Herunder de største nyhedshistorier sammen med en række eksklusive funktioner fra hovedwebstedet.

Blockonomi har en tendens til at rapportere om store nyhedshistorier i modsætning til rapportering om rygter hentet fra sociale mediestrømme eller lignende slags historier. I stedet for at udgive indhold baseret på sladder og rygter på sociale medier, fokuserer Blockonomi primært på funktioner, der er mere dybtgående analyse, forskning og højt informeret rapportering.

Brugerværktøjer

Blockonomi har et større fokus på nyhedsrapporter, forskning og analyse. Mens Blockonomi selv har denne form for funktion og analytisk fokus, inkluderer virksomheden en række meget praktiske værktøjer, såsom en række prissporere til større kryptokurver.

Disse samme prissporere går i detaljer og dybde om hver af de kryptovalutaer, som disse trackere dækker, så deres brugere let kan se de seneste nyhedsrapporter, da de relaterer sig til kryptoen generelt på markedet specifikt.

Største styrke

Blockonomi tilbyder sine læsere en vægt på højkvalitets, velundersøgt, professionel kaliberjournalistik fra et internationalt team af meget erfarne blockchain- og kryptoprofessionelle fra et helt uafhængigt og som følge heraf krypto-agnostisk medieudtag med base i Storbritannien.

Brugergrænseflade og design

Selve Blockonomi-siden tilbyder et relativt standard design til sin blog med en række fremhævede historier og nyhedsrapporter placeret øverst på hovedsiden samt en række af de seneste nyheder på hele siden. Sammen med disse rapporter er der populære hyldest guider og anmeldelser på tværs af sidepanelet.

Alt i alt er det et meget rent design, der tilbyder nogle rene og skarpe farver som hvid, sort og grå.

Anmeldelse

Bliver baseret ude af Manchester i Storbritannien, tjener Blockonomi sine brugere som en blockchain- og kryptokurrency-nyhedsmedieudtag, som officielt blev grundlagt af den tekniske iværksætter – Oliver Dale, tilbage i 2017. Fra i år – Blockonomi, mens den ikke var den største krypto-nyhedsmedieudtag i rummet eller en af ​​de hyppigere opdaterede, det har det samme, formået at skabe sin egen unikke lille niche.

At have et særligt fokus på at give information rigelige artikler, forskning sammen med en helt uafhængig tilgang til verden af ​​kryptorapportering. I stedet for blot at samle information, der er smidt i en bestemt kryptoselskabs pressemeddelelse, tager Blockonomi sig tid og opmærksomhed til at levere sin egen forskning sammen med opmærksomhed på velundersøgt indhold..

Det er som et resultat af denne tilgang, at hjemmesiden giver et meget højere kvalitetsniveau, når det kommer til dets journalistik. En der er fuldstændig fri for kryptoforstyrrelser og den lave rapporteringskvalitet, der ofte ses fra andre websteder.

Selvom Blockonomi ikke er så let aktiv inden for sociale medier, især når man sammenligner med andre krypto-nyhedswebsteder, giver det en god grad af aktivitet på nogle kanaler. Specifikt viser Blockonomi sig at være den mest aktive på sit Twitter-feed, hvor virksomheden kan prale af mere end 7.000 tilhængere.

Sammen med dette store og konstant voksende feed på sociale medier opdaterer Blockonomy også regelmæssigt sin Facebook-side. Mens disse to feeds ser den bedste hastighed, har Blockonomi ikke nøjagtigt den samme slags tilstedeværelse på YouTube sammen med Instagram (hvilket er fint, da mange af Blockonomis konkurrenter også primært fokuserer på Twitter og Facebook). Blockonomi er imidlertid vært for sin egen, regelmæssigt opdaterede Telegram-kanal, hvilket er en ganske sjældenhed inden for kryptomedierummet.

Når det kommer til de slags værktøjer på stedet, som Blockonomi-webstedet har for sine brugere, mens webstedet har mere fokus på at rapportere nyhederne; et af de værktøjer, der er tilgængelige for brugere, inkluderer en dedikeret kryptoprisfinder, der giver brugerne mulighed for at se den mest opdaterede pris for kryptokurver som Ethereum og Bitcoin.

Hver af disse krypo-prissider er ledsaget af forskellige ressourcer såsom et lysestage-diagram, prisdiagram, prisomregner for andre valutaer sammen med en kort beskrivelse af kryptokurrency og hvordan den fungerer. Nederst på prissiden har også de nyeste historier om den pågældende kryptokurrency. Du kan finde prisoplysninger på mange forskellige krypto-websteder, selvom jeg især kan lide den måde, den præsenteres på Blockonomi på.

Mens grundlæggeren af ​​den Manchester-baserede Blockonomi – Oliver Dale- fortsat leverer noget indhold på webstedet, støttes han også, men et lille, men alligevel professionelt og internationalt team af højt kvalificerede og erfarne forfattere såvel som redaktører, herunder som Jimmy Aki og Zach Hildreth.

Med teammedlemmer som disse formår redaktionsteamet at producere og offentliggøre et stort antal kryptonyhedsartikler af høj kvalitet fra hele branchen. Sammenfattende har Blockonomi en tendens til at placere mere af sit fokus på større nyhedsrapporter, der påvirker det bredere og internationale marked snarere end mindre nyhedshistorier. Disse inkluderer store nyhedsrapporter om, hvordan almindelige finansielle institutioner forbereder sig på at blive mere involveret i crypto- eller blockchain-teknologi. Blockonomi-besøgende kan forvente den slags historier, du ofte finder fra Wall Street-firmaer, nationale regler og meget mere.

Mens selve virksomheden er baseret i Manchester, Storbritannien, er Blockonomi en del af moderselskabet kendt som Kooc Media Limited. Kooc Medias allerførste store nyhedsplatform var Blockonomi. Da Blockonomi, vi kender, først blev lanceret tilbage i 2017, har Kooc Media imidlertid også med succes lanceret et andet separat websted kendt som MoneyCheck.

Sammenlignet med Blockonomi er MoneyChecks underliggende mål at “forenkle finansverdenen for alle.” Med et antal MoneyChecks artikler, der vises på Blockonomi-webstedet såvel som omvendt. Samlet set giver disse to sider et godt niveau af kombineret dækning for verdenen af ​​international finansiering og kryptokurver, mens de repræsenterer nyhedsforretninger, der er helt fokuseret på forskellige aspekter..

Så mens Blockonomi, som tidligere nævnt, er baseret i Manchester, Storbritannien, er virksomhedens Chief News Editor baseret fra Shanghai. Sammen med dette består Blockonomi af et team af forfattere fra hele verden, der bidrager til siden meget regelmæssigt. Alle disse forfattere er opført på siden efter for- og efternavn, sammen med nogle grundlæggende biografiske detaljer samt links til deres forskellige profiler på de sociale medier.

Blockonomi-grundlægger Oliver Dale fungerer fortsat som chefredaktør for Blockonomi.

Mens Blockonomi ikke ligefrem er kendt som en af ​​de største eller de mest trafikerede krypto-nyhedsmedievirksomheder, der er i drift i verden i dag. Blockonomi har alligevel formået at vokse støt i popularitet og omdømme, siden det først blev lanceret i 2017, hvilket gør det til et af de hurtigst udviklende og mere autoritative navne i krypto- og blockchain-rummet.

I stedet for at tilbyde omfattende dækning af hver begivenhed i krypto, fokuserer Blockonomi på at levere erfaren, dybtgående analyse af større nyhedshistorier. Artikler om Blockonomi er ofte skrevet i en signifikant mere detaljeret, længere og mere grundig undersøgelse af nyhedsopdateringer, end du normalt ville få fra konventionelle nyhedsmedieforretninger fra krypto- og blockchain-verdenen.

Langt fra blot at genoplive oplysninger fra et andet selskabs pressemeddelelse, tager Blockonomi meget mere tid og opmærksomhed på at undersøge og bekræfte de oplysninger, der gives i specifikke pressemeddelelser eller nyhedsrapporter. Det er af disse grunde sammen med en række andre, at Blockonomi fortsætter med at præsentere sig som en meget velrenommeret leder inden for krypto- og blockchain-nyhedsrapporteringsverdenen..

CRYPTO-BRIEFING

 • Overskrifter pr. Dag: 8-15
 • Alexa Rang: # 84066
 • Ejere: Decentral Media LLC
 • Startdato: New York, USA, 2017

Sociale medier følger

 • Twitter: 8.060
 • Telegram: 1.838
 • Instagram: 723
 • Youtube: 1.300

Forfatterens troværdighed og profiler

Crypto Briefing ses som både troværdig og uafhængig, fordi de ikke har nogen reklamer og ser ud til at have ingen loyalitet over for nogen som et resultat. Der er også en fuld om side, inklusive alle forfatterens fulde navne, bios og sociale medieprofiler, der beviser deres erfaring og link til deres tidligere indlæg.

Ledelsesteam

Han Kao (grundlægger og administrerende direktør), Jon Rice (medstifter og administrerende redaktør), Ilya Abugov (produktchef) & Research) og Jay Putera (direktør for forretningsudvikling).

Redaktionelle politikker

Mens mange krypto-websteder drives uafhængigt og privatejet, er Crypto Briefing unik i at være reklamefri og ikke have nogen sponsorerede artikler. Deres officielle hjemmeside siger “Crypto Briefing eksisterer for at gå ind for en sikker og ansvarlig integration af Blockchain og cryptocurrency i det almindelige liv”, og den officielle redaktionelle politik bekræfter deres forpligtelse til ubetalt, ikke-sponsoreret og uafhængig journalistik.

Tidsfølsomhed

Crypto Briefing er i stand til at offentliggøre nyhedshistorier 24/7 på grund af sine dusin forfattere fra hele verden. De sender altid store brydende historier, men har ikke så mange nyhedsartikler som nogle af deres større konkurrenter.

For mange reklamer? Ingen

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Crypto Briefing har ikke kun alle tre, men de offentliggør også detaljerede nyheder og analyser. Der er forskningsartikler, et komplet uddannelsescenter og en høj præmie for uddannelse af læsere. Hvad der adskiller dem er deres omfattende møntguide. Den lister snesevis af altcoins samt topmønter, så læseren kan lære meget om hele branchen i stedet for bare de mest berømte mønter.

Omdømme: 9/10

Begivenhedsdækning

Hjemmesiden indeholder en begivenhedskalender og opdeling efter region. Selvom det er uklart, om Crypto Briefing faktisk sender forfattere eller hold til specifikke begivenheder, har de stadig vigtige store begivenhedsnyhedsdækninger fra hele verden.

Sociale medier

Crypto Briefing er til stede på alle større sociale medieplatforme og sender regelmæssigt opdateringer, så følgere kan holde sig ajour med de seneste nyheder.

Brugerværktøjer

Crypto Briefing har forskningspapirer, en møntguide og et uddannelsescenter. De har også en live dataside, der viser mønter, deres markedskapsler og aktuelle prisbevægelser og al udvekslingsaktivitet.

Mobilapps: Nej

Største styrke

Bias gratis med en høj standard, dette team af professionelle forfattere leverer mange artikler, vejledninger, forskningsartikler, anmeldelser og andre analyser.

Brugergrænseflade og design

Professionelt og minimalistisk design. Manglende reklame føjer til deres rene udseende.

Anmeldelse

CryptoBriefing.com er et førende krypto-nyhedswebsted, der adskiller sig ved at tilbyde reklamefri, uafhængig dækning uden sponsorerede indlæg af nogen art, hvilket giver dem mulighed for at være mere selvstyrende og upartisk. De bakkes dog op af store venturekapitalfirmaer som Youbi Capital, Fenbushi Capital, DHVC, Neo Global Capital, PreAngel, Goopal Digital Capital, Block 72, Lucen Accelerator, WanFund og Game Theory Group. Der er ingen beviser for, at det indtil videre påvirker deres arbejde (andre steder har tidligere vist virksomheder, der sponsorerer dem)..

Crypto Briefing dækker regelmæssigt store nyheder, men guider er deres største styrke, der inkluderer alt fra kode- og møntanmeldelser til teknologi og meningsstykker om, hvad der gør særlig krypto unik. De offentliggør også regelmæssigt forskningspapirer og DARE-rapporter (Digital Asset Report and Evaluation). Alt dette kan findes i deres uddannelsescenter

Vi sætter stor pris på kodeanmeldelserne på Crypto Briefing såvel som møntanmeldelserne. Dette er ikke noget, mange andre kryptosider tilbyder. Møntanmeldelserne udføres af Andre Cronje og hans team, hvor de analyserer ICO’er baseret på virksomhedens hvidbog. Holdet går ind i selve mønten for at adskille fakta fra fiktion og afslører de sande teknologiske muligheder fra hype, der tager det til næste niveau af gennemgang.

Et andet unikt træk ved Crypto Briefing er, at der er både engelske og koreanske versioner af hjemmesiden. Artikler på koreansk sprog sendes ikke næsten lige så ofte som hjemmesider på engelsk, men de er tilgængelige på webstedet, så koreanske kryptobrugere kan læse dem.

Crypto Briefing er baseret i centrum af New York City og blev medstifter af Han Kao og Jon Rice i 2017. Kao voksede op i NYC og fik en B.A. fra Columbia University i økonomi. Han har grundlagt og forlod flere virksomheder inden for teknologi og medier og tilbragte 15 år som iværksætter. I dag bruger Han sit team på at konsultere og aktivt investere i ICO’er og blockchain-enheder. Rice er derimod i øjeblikket administrerende redaktør og har arbejdet med markedsføring og udgivelse i mere end 25 år.

Andre teammedlemmer investerer også i ICO’er og blockchain-relaterede projekter, men det ser ud til, at det altid afsløres for læsere at se. Selve “Team” -siden indeholder detaljerede profiler for lederteamet og en liste over aktuelle journalister, bidragydere, gæsteditorer og tidligere bidragydere. Dette inkluderer links til sociale medier.

Crypto Briefing understøttes af brancheveteraner og tech-iværksættere med et meget professionelt miljø, der udskærer en niche med reklamefri publikationer. På trods af at de støttes af flere firmaer og investeringer af et flertal af deres personale, forbliver de en uafhængig og upartisk kilde til nyheder og meninger. Siden de først åbnede dørene i 2017, er de hurtigt vokset til at blive en af ​​de mest betroede og vellidt informationskilder derude.

Bitcoin.com

 • Overskrifter – 10 til 15
 • Alexa Ranking – # 9.980

Sociale medier følger

 • Twitter – 387.000
 • Facebook – 98.400
 • YouTube – 17.000

Efter at være blevet etableret tilbage i 2008 under sit oprindelige domænenavn Bitcoin.com tilbage i 2008, er den officielle webside, der ejes privat af Roger Verr, siden lanceringen tilbage i september 2015.

Forfatterens troværdighed og profiler

Hver af de forfattere, der var involveret i projektområdet, blev vist på stedet og opført efter deres for- og efternavn i deres egne profiler på stedet, som besøgende kan læse. Sammen med disse oplysninger er det også virksomhedens politik at få sine forfattere til at oplyse eventuelle cryptocurrency-beholdninger, de har, på disse profilsider..

Virksomheden selv, der er privat ejet af iværksætteren og den største influencer – Roger Ver – tilbyder en rigelig mængde information om sig selv både på sine egne sociale mediekanaler såvel som på hjemmesiden. Hvad der virkelig sætter virksomheden ud, er det faktum, at dens skrivning og redaktion er spredt over hele verden.

Ledelsesteam

 • CEO – Roger Ver
 • Chief Technology Officer – Emil Oldenburg
 • Chief Operating Officer – Mate Tokay
 • Chief Financial Officer – Natalia Ra
 • Chefredaktør – Nanok Bie
 • Generalråd – Daniel Kelman
 • Leder af minedrift – Shaun Chong
 • HR-chef – Jared Stone
 • Globalt teknologichef – Ben Goodyear
 • CPO – Dennis Jarvis

Redaktionelle politikker

Ligesom en række andre krypto-nyhedsudsendelser derude stræber Bitcoin.com efter at levere den bedste slags information, når det kommer til Bitcoin inden for sine nyheder, anmeldelser og mere i dybdegående analyse. Hjemmesiden indeholder et ‘Om os’ segment, hvor nyhedskilden straks og passende beskrives som “din førende kilde til alt bitcoin-relateret.” Ingen specifik redaktionel politik er anført online.

Tidsfølsomhed

Bitcoin.com er sammen med en robust form for redaktionel politik, når det kommer til dets indhold, også et af de hurtigste krypto-nyhedsmedier online, når det kommer til hurtige svar på udviklingen i branchen. Dette er i vid udstrækning takket være de internationalt tilstedeværende medie- og skriveteams, og som er ansvarlige for offentliggørelse af indhold 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Størstedelen af ​​de nyeste nyheder om bitcoin, cryptorecny og blockchain er højst sandsynligt dækket på Bitcoin.com

Specialstykker, op-eds og guider

Bitcoin leverer sammen med en bred vifte af nyheder i krypto- og blockchain-verdenen også en række meget omfattende vejledninger om, hvordan brugerne kan købe Bitcoin, begivenhedsvejledninger til at komme i gang med minedrift af Bitcoin så godt som hvordan brugere kan investere i, gemme og bruge Bitcoin i transaktioner.

Sammen med denne omfattende liste over guider inkluderer webstedet også sin retfærdige andel af funktioner såsom udtalelser fra virksomhedens redaktør, introduktionsvejledninger, når det kommer til Bitcoin, samt en komplet udforskende guide til, hvordan Bitcoin fungerer for brugerne.

Omdømme: 9/10

Begivenhedsdækning

Bitcoin.com-teamet gør en samlet indsats for at deltage i en bred vifte af cryptocurrency- og blockchain-begivenheder, hvor det er muligt på en international skala. Webstedet sammen med dets eksisterende daglige indhold har tendens til at have en stor grad af dækning for store branchehændelser over hele verden.

Virksomheden har selv over 50 medarbejdere internationalt, hvilket gør det muligt for holdet at være til stede til en vis kapacitet ved nogle eller alle disse begivenheder. Bitcoin.com gør generelt sit bedste for at give det mest konkrete niveau af dækning på tværs af kryptovaluta- og blockchain-industrien.

Sociale medier

Selvom Bitcoin.com er meget aktiv i nyhedsudviklingen og internationale begivenheder, forbliver virksomheden meget aktiv på sociale medieplatforme, specielt når det kommer til Twitter, Facebook og YouTube, hvor hjemmesiden stolt er vært for hundredtusinder af tilhængere på tværs rækkevidden af ​​disse konti.

Websites sociale medieplatforme opdateres regelmæssigt sammen med hjemmesiden med en række banebrydende nyhedshistorier, analyse fra kryptovaluta-investeringsverdenen som helhed samt andre informationstykker fra blockchain- og cryptocurrency-verdener..

Ud over at bruge disse sociale mediefeeds gør Bitcoin.com en indsats for at udvikle og udgive videoindhold gennem sin dedikerede YouTube-kanal, hvoraf kanalen indeholder en række interviews med meget indflydelsesrige personer i branchen. Disse interviews offentliggøres også i forbindelse med videoer i dokumentarisk stil, der forklarer forskellige elementer i kryptokurrency og blockchain-teknologi.

Brugerværktøjer

Udover at være allestedsnærværende på tværs af sit websted og sociale mediekanaler, har Bitcoin.com en stor grad af anvendelighed for sine brugere og besøgende. Ud over hvad disse sames brugere kan finde på et mere konventionelt nyhedswebsted for kryptomedier, er Bitcoin.com vært for en række interessante og unikke funktioner, såsom blockchain-spil, fora, et dedikeret akademi og mere.

Sammen med disse værktøjer er Bitcoin.com også vært for sin egen, meget populære digitale tegnebog, der giver brugerne mulighed for at holde og gemme mængder af Bitcoin og Bitcoin Cash sikkert. Ud over den digitale tegnebog er der også en populært brugt block explorer, som folk kan bruge til at besøge forskellige transaktioner, der fandt sted på enten BTC eller BCH blockchains.

Ved siden af ​​dette inkluderer Bitcoin.com Academy en række meget interaktive tutorials og klasser for brugere, der spænder i oplevelsesniveau fra begynder til mellemliggende. Disse spil, som brugerne også kan spille på platformen, mens de er konventionelle spil i spilstil. De sikkerhedskopieres ved hjælp af blockchain, hvilket betyder, at de sandsynligvis bruger rimelige algoritmer, hvilket øger sandsynligheden for, at spillere vil og kan vinde.

Største styrke

Hjemmesiden fungerer som et meget uafhængigt, hvis det er privatejet firma, der har specialiseret sig i at rapportere om noget der sker i verden af ​​Bitcoin, Cryptocurrency og blockchain-nyheder..

Sammen med dette frodige niveau af rapportering inkluderer webstedet en række fængslende funktioner, såsom en dedikeret digital tegnebog, omfattende guider, mineløsninger, Block explorers og mere.

Brugergrænseflade og design

Webstedet selv er ikonisk takket være den slags karakteristiske farveskema, det bruger, så det skiller sig ud ganske godt. Pallen, den bruger, er et sort, hvidt og orange tema og takket være dens fokus på guider såvel som omfattende tutorials inden for Bitcoin.com. Det fungerer effektivt sammen med den ledsagende platform – News.Bitcoin.com, der fokuserer på mere traditionelle nyheder og fungerer stort set som en nyhedsblog; med en række nyere nyheder, udviklinger og populære.

Karakteristisk sort, hvidt og orange tema, der gør det muligt for Bitcoin.com at skille sig ud fra mængden. Den vigtigste Bitcoin.com-side fokuserer hovedsageligt på guider og vejledninger, mens News.Bitcoin.com-sektionen er en mere traditionel nyhedsblog med et dagligt udvalg af nylige historier, fremhævede historier og populære historier.

Anmeldelse

Efter at være blevet etableret tilbage i 2008 under sit oprindelige domænenavn Bitcoin.com tilbage i 2008, er den officielle webside, der ejes privat af Roger Verr, siden lanceringen tilbage i september 2015.

Det er takket være denne kendsgerning sammen med det faktum, at den lægger stor vægt på behovet for vidtgående slags indhold. Med sin hjemmeside, der linker til sin egen Bitcoin-tegnebog, eksklusive tutorials og instruktionsguider om, hvordan brugere kan komme i gang i Bitcoin-verdenen – såsom tutorials om, hvordan man bruger Bitcoin, miner det eller endda gemmer og investerer i det.

Inden for den kryptosfære, som vi kender til i dag, er Bitcoin.com en af ​​de største enkelt nyhedsmedier derude til kryptorapportering. Hver af dens nyhedsartikler kan findes på det ledsagende websted news.bitcoin.com.today, og er som en platform fuldt registreret i regionen Saint Kitts og Nevis under Roger Ver’s navn.

Mens Ver selv er opført som administrerende direktør for Bitcoin.com som helhed, består virksomheden også af mere end 50 ansatte, der er baseret over hele verden, så virksomheden let kan deltage i konferencer og møder i bred skala. Det er dette sammen med den voksende Alexa-rangering, der formåede at skubbe så højt som 1.500 under den bullish kørsel af Bitcoin tilbage i 2017, har Bitcoin.com siden fået et ry som et af de mest trafikerede websteder til nyhedsrapportering inden for Bitcoin , Nyhedsverdenen Crypto og blockchain.

Hver af sine medarbejdere, fra indholdsskabere til ledere og endda seniorrangerede ledere, er angivet på en meget gennemsigtig måde gennem sektionen Om os på Bitcoin.com. Profiler er angivet for hver medarbejder sammen med for- og efternavne, hvilket gør det nemt at få specifik information om en bestemt forfatter.

I løbet af de sidste par år har Bitcoin.com siden fået et ry og ofte berygtelse hos nogle brugeres hoveder takket være sin undertiden åbenlyse støtte til kryptoduoen – Bitcoin såvel som Bitcoin Cash. Dette er et stigma, der ikke bliver hjulpet af det faktum, at Roger Ver var en af ​​de første, der blev Bitcoin Cash-supporter.

Det er på grund af dette, at investorer og læsere mener, at der er et propagandistisk motiv for Bitcoin.com at ‘shill’ for både Bitcoin og Bitcoin Cash. Mens andre siden har ydet generøs ros for Bicoin.com takket være dets objektivitet, når det kommer til at rapportere om nyhederne, yderligere betragter det som en meget legitim kilde til information.

De samme individer har også udtrykt en vis grad af positivitet i betragtning af det faktum, at Bitcoin.com dækkede det faktum, at Bitcoin Cash søgte at skelne sig fra Bitcoin ved at gendanne nøglefunktioner, der var tabt i den hårde gaffel. I dag henviser Bitcoin.com fortsat til Bitcoin (BTC) som “Bitcoin Core” – noget, som BTC-tilhængere hader, mens BCH-tilhængere elsker.

Uanset hvilken slags følelser du har over for enten Bitcoin Cash eller Bitcoin, er der stadig mere end et legitimt argument for at bruge Bitcoin.com takket være dets voksende omdømme som en af ​​internetets bedste ressourcer for de interesserede i udviklingen fra blockchain-, Crypto- og Bitcoin-verdenen.

Den medfølgende nyhedsblog – News.Bitcoin.com indeholder også en bred vifte af nyhedsrapporter fra krypto- og blockchain-verdenen, som alle er rapporter af høj kvalitet fra hele verden og industrien. Selv med beskyldninger om subjektivitet over for Bitcoin og Bitcoin Cash stræber Bitcoin.com-forfattere efter at udforske problemer og levere omfattende rapporter om større emner med en så objektiv holdning som muligt. Alt i alt er der en god grad af dækning for alle slags begivenheder og nyheder fra branchen.

Dette er alt på trods af nogle lejlighedsvise pro-BCH-slips, der forekommer i nogle artikler, News.bitcoin.com offentliggør også artikler, der forsøger at vise de mange perspektiver ved en debat.

Dette stærke forsøg på objektivitet er dog stadig ikke nok for nogle kryptobrugere og besøgende til at se forbi den slags forbindelser, som Bitcoin.com har med sin grundlægger – Roger Ver – og hvad hans respektive tilknytninger er til Bitcoin Cash.

Ver, mens han er grundlægger og administrerende direktør bag Bitcoin.com, forbliver en meget omtvistet figur inden for Bitcoin- og kryptosamfundet. Med mange derude opfatter han ham som en meget kyndig evangelist for kryptokurver over hele linjen. Mens andre ser på ham som en meget meningsfuld shill for Bitcoin og Bitcoin kontanter, hvor hans egne interesser er i udførelsen af ​​hans egne beholdninger. Med nogle, der går videre for at hævde, at selve hjemmesiden simpelthen er en slags mediemundstykke for Ver at komme med sine egne meninger.

Mens dette måske er tilfældet hos nogle, forbliver Ver sammen med Bitcoin.com fortsat en dominerende kraft inden for krypto- og blockchain-samfundet, og de fleste brugere er siden gået videre fra den tidligere hårde gaffelopdeling mellem kerneforskere fra Bitcoin og Bitcoin Cash tilbage i 2017. Denne bevægelse af samfundet fremover betyder, at Bitcoin.com fortsat kan placere sit fokus på at sende relevante diskussioner og nyheder til kryptoverdenen.

Bitcoin har siden da også fået et stærkt ry for at være et slags online akademi til forskellige kryptokurver og aktiviteter inden for blockchain-rummet. Nye brugere er trods alt i stand til at gøre brug af en bred vifte af ressourcer, der stilles til rådighed af virksomheden – hvilket gør det til en meget altomfattende ressource for nye og mellemliggende brugere.

Nye brugere på siden kan vælge at besøge Bitcoin.com for de seneste nyheder eller dykke ned i nogle af instruktionsguiderne for at lære at købe og gemme bitcoin for første gang som et eksempel. Hjemmesiden er også vært for en række omfattende guider om, hvordan du kommer i gang med minedrift af Bitcoin til dig selv eller som en del af en pool. Der er også en række spil, diskussionsforum og fora.

Sammen med disse er der en række værktøjer for at hjælpe enhver, der bliver stirret i Bitcoin-verdenen, uanset om du er helt ny i rummet eller en mere dygtig bruger. Bitcoin.com er fortsat en af ​​de største minedriftsorganisationer for Bitcoin i verden i dag.

På trods af den milde kontrovers over BTC, BCH og Roger Ver fortsætter Bitcoin.com med at styrke sin position som et af de største og mest velrenommerede websteder i kryptosamfundet i dag.

Bitcoinist

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 15
 • Alexa Ranking – # 35.955

Sociale medier følger

 • Twitter – 47.300
 • Telegram – 13.000
 • Facebook – 22.000
 • Instagram – 2.000

Forfatterens troværdighed og profiler

Mens en række andre crpyto-nyhedsrapporteringsplatforme tilbyder noget i vejen for brugerprofiler til de forskellige indholdsskabere og forfattere på webstedet. Bitcoinist er usædvanligt, da det ikke ser ud til at have nogen forfatterprofilsegmenter til de forskellige medlemmer af deres skriveteam.

De fleste af disse forfattere på platformen har deres navne opført i for- og efternavnsstrukturen, hvor brugere kan klikke på disse navne for at se nogen af ​​de andre slags artikler, som de samme brugere har arbejdet med for webstedet..

Selvom disse enkle elementer eksisterer, er der ringe eller ingen oplysninger om forfatterne selv, intet der illustrerer den slags baggrund, de har, faglig eller akademisk erfaring eller endda de besiddelser, de har i forskellige kryptoaktiver..

Uanset dette faktum hævder Bitcoinist at have kravet om, at alle forfattere inden for dets personale er forpligtet til at afsløre enhver beholdning, som de har i forskellige kryptoaktiver, alt før noget af deres indhold offentliggøres. Alle forfattere inden for Bitcoinist-personalet betales i øjeblikket i noget kryptomedium som Bitcoin og / eller Ethereum, så det antages i det mindste, at disse forfattere vil have en moderat andel i mindst to slags krypto i løbet af deres arbejdstid til denne platform.

Ifølge Bitcoinist-teamet er dets skrivende personale også baseret over hele verden.

Ledelsesteam

 • Medstifter og Chief Operating Officer – Mate Tokay
 • Medstifter og Chief Technology Officer – Norbert Kovacs
 • Medstifter – Zoltan Tokay
 • Chefredaktør – Scott Fargo

Redaktionelle politikker

Bitcoinist skitserer tydeligt sin redaktionelle politik på en side på det officielle websted. Denne redaktionelle politik forklarer virksomhedens publiceringsmål. Det forklarer også, hvordan hjemmesiden tjener penge. Sammenfattende ser det ud til, at Bitcoinist-teamet er forpligtet til at levere et indhold af høj kvalitet til sit samfund, ofte stolt af dets evne til at give brugerne “upartisk rapportering og journalistisk integritet”.

Som helhed søger webstedet selv gennem dets indhold, redaktionelle og udgivelsespolitik at “arbejde flittigt med faktakontrol, kilde og bekræftelse” af enhver form for metrics, udsagn eller forskning, som det vises i publikationer, der derefter placeres på hjemmesiden . Ud over dette hævder Bitcoinist-teamet, at de er helt imod enhver form for generering af hype til forskellige artikler. Som et resultat hævder det, at det ikke tror på sensationalisering eller at gøre forskellige nyhedsartikler clickbaity.

Bitcoinist hævder at have kravet om, at alle forfattere inden for dets personale er forpligtet til at videregive enhver beholdning, de har i forskellige kryptoaktiver, alt inden noget af deres indhold offentliggøres. Sammen med denne kendsgerning siger Bitcoinist, at det som et aktieselskab ikke involveres i nogen form for handel eller investering i kryptokurver. Selv med dette i tankerne accepterer virksomheden betalinger fra virksomheder, der ønsker at sende en bannerreklame, offentliggørelse af pressemeddelelse, sponsoreret indhold på siden blandt andre områder.

Tidsfølsomhed

Mens Bitcoinist-holdet påstår, at de ikke offentliggør i nogen form for tungt volumen over en given dag, som det ofte er tilfældet med større krypto-nyhedsmedier derude. Bitcoin har dog en tendens til at reagere ganske hurtigt på store udviklinger på internationalt niveau inden for kryptovaluta- og blockchain-nyhedsverdenen..

Specialstykker, op-eds og guider

Bitcoinist har en række grundlæggende, men alligevel informative guider, der er placeret online på hjemmesiden. Forfattere har for vane at regelmæssigt gennemgå forskellige gennemgå forskellige krypto- og blockchain-apps og udvekslinger også.

Mens det tilbyder denne slags guider og anmeldelser, er Bitcoinists primære fokus på rapportering om og udgivelse af nyhedshistorier, så selvom disse guider er tilgængelige, er disse sammen med dens række tutorials online og er mere en grundlæggende instruktionsvejledning som imod noget meget omfattende.

For dem, der leder efter nogen af ​​disse Bitcoinist-guider, skal brugerne simpelthen kigge under ‘How To’ -segmentet, der findes på webstedet, og disse inkluderer en række guider såsom ‘Bedste Bitcoin Wallet’ og ‘hvad er Bitcoin?’ blandt andre kryptoguider.

Omdømme: 7/10

Begivenhedsdækning

Mens det er uklart, om Bitcoinist aktivt sender hold til at deltage i disse internationale begivenheder, eller hvis forfattere allerede er lokalt placeret for at deltage i disse begivenheder, eller hvis de primært er afhængige af en tredjeparts nyhedsudsendelse for at rapportere om denne slags begivenheder.

Uanset dens dækningspolitik indeholder Bitcoinists websted en bred vifte af begivenheder inden for sin online kalender, med en række kommende begivenheder, der finder sted i hele Europa.

Sociale medier

Udover at være meget aktiv inden for sociale medier, er Bitcoinist vært for en af ​​de største sociale medier, der ses fra et krypto-nyhedsmediefirma. Med dette sagt – Bitcoinist ligger stadig lidt efter nogle af de større navne på medier som Twitter, den har stadig en følelse på over 50.000.

Sammen med denne høje trafikmængde opdateres Bitcoinists Twitter sammen med sit store udvalg af andre sociale mediesider flere gange om dagen med nogle af de seneste nyhedsrapporter fra det officielle websted. I alt har Bitcoinist et antal tusinder på sider som Facebook, Instagram, Telegram og andre medier.

Brugerværktøjer

Bitcoinist selv har kun et begrænset antal brugerværktøjer, som besøgende kan gøre brug af. Med en lille kryptopris ticker vises øverst på hjemmesiden på tværs af sine sider. bortset fra dette har Bitcoinist-teamet dog først og fremmest sine mål at rapportere nyhederne.

Største styrke

Bitcoinist gør en samlet indsats for at yde en yderst eurocentreret tilgang til sin kryptokurrencyanalyse, når det kommer til at forklare nogen af ​​de nyeste udviklinger, så den kan give indsigt på en meget objektiv og uafhængig måde. Bestående af kun et relativt lille team af forfattere, henviser Bitcoinist til sit skub for indhold af høj kvalitet – hvilket gør det muligt for sit team at opnå meget, mens de bliver spredt over hele verden.

Brugergrænseflade og design

Grænsefladen på selve hjemmesiden er meget, hvad vi forventer af et standard blogdesign, hvor dets meget tydelige ‘B’ symbol er tydeligt synligt i øverste venstre hjørne af hjemmesiden.

Inden for siden er de forskellige artikler adskilt i deres egne forskellige kategorier såsom ‘Bitcoin’, ‘Ethereum’ eller ‘Altcoins.’ Ud over disse kategorier er der en række underkategorier, der giver dig mulighed for at trække ind i mere specifikke artikler som ‘Blockchain’, ‘Security’ og ‘pressemeddelelser.’

Alt i alt gør Bitcoinist brug af sort, marineblå og lyseblå farvepaletter for at trække brugerne ind med sit kølige, slanke format på tværs af sit websted samt forskellige sociale mediesider..

Anmeldelse

Da virksomheden månedligt er vært for mere end to millioner besøgende på sin nyhedsplatform sammen med tusindvis af tilhængere på sine forskellige sider på sociale medier, har Bitcoinist formået at vokse og blive en af ​​de mere indflydelsesrige platforme til kryptomedieudgivelse i branchen.

Siden webstedet blev etableret i 2013, kan det prale af et team i mindre skala sammenlignet med andre, men et, som det spredte sig over et internationalt niveau, så de kunne levere periodiske nyhedsrapporter på 24 timer, 7 dage om ugen. Indtil videre har Bitcoinist-skriveteamet formået at dække en bred vifte af emner i verdenen af ​​blockchain og crypto – såsom nyhedsrapporter, prisanalyse, anmeldelser af forskellige produkter, udvekslinger eller kryptoaktiver, interviews, blockchain, digital sikkerhed, altcoins og meget mere.

Ligesom et antal andre crpyto nyhedsplatforme, Bitcoinist, mens det ikke direkte. blive involveret i kryptokurver som minedrift eller investering, det tilbyder virksomheder sponsorerede artikler og betalt reklame for dem, der ser ud til at annoncere i branchen. Nogle af disse tjenester er tilgængelige for direkte køb gennem Bitcoinist, og disse inkluderer CPM-baserede bannerannoncer, sponsorater af nyhedsbreve, sponsoreret indhold, som det vedrører det specifikke firma, samt baggrundsannoncer, der er placeret på siden.

Efter at være blevet etableret og officielt grundlagt af teamet af Mate Tokay, Norbert Kovacs og Zoltan Tokay tilbage i februar 2014. Når det kommer til dets placering, er Bitcoinist lidt usædvanligt – efter at være officielt registreret som en virksomhed i Storbritannien under navnet af Bitcoinist Limited, mens paradoksalt nok: virksomheden selv opererer og har base i Budapest, Ungarn.

Dette fremhæver en alvorlig fejl med Bitcoinist – at virksomheden selv ikke præsenterer sig selv som et meget gennemsigtigt medium, når det kommer til dets registreringsoplysninger og placering. Men at antyde, at dette er noget, der er helt unikt for Bitcoinist, ville være helt usant.

Det forbliver en usædvanlig ting, at Bitcoinist ikke giver nogen information om sine forskellige forfattere via sit websted online. De fleste af disse forfattere identificeres kun ved deres for- og efternavne, men bortset fra det – bortset fra at klikke på forfatterens navn for at vise, hvad de har skrevet; der er for eksempel intet i vejen for biografiske detaljer. Der er ingen beskrivelse af den enkeltes erfaring eller faglige kvalifikationer i branchen.

Sammenfattende taler skriveteamet dog fra et sted med erfaring og professionalisme i det indhold, de leverer. At administrere effektivt og mere end kompetent diskutere forskellige udviklinger i kryptovaluta og blockchain – men hvad der generelt er mere værdsat er en større grad af gennemsigtighed.

Uanset den manglende klarhed om placeringen eller oplysningerne om dets selskab stræber Bitcoinist stadig med at skære sin egen niche og omdømme ud som et meget velrenommeret og autoritativt nyhedsudløb for kryptovaluta- og blockchain-rummet. Bitcoinist, mens den består af et lille team på kun omkring et dusin forfattere. Men selvom dette er et lille antal, er de samme forfattere spredt over hele verden, og som et resultat gør dette dem mere end i stand til at levere indhold af høj kvalitet over hele døgnet med de seneste nyheder, indsigt, analyse og interviews fra verden af ​​krypto.

Vi har kun rigtig firmaets ord om dette, men de samme forfattere er forpligtet til at give oplysninger om eventuelle investeringer, de har foretaget eller måtte have, inden de indsender deres artikler. Alt i alt fremsætter Bitcoinist-teamet mange af de samme slags påstande som andre almindelige kryptomedieudsendelser fremsætter om redaktionelle politikker – de søger at give en ‘retfærdig, objektiv’ og upartisk tilgang til deres journalistik og rapportering, når det kommer til enhver slags kryptohændelser.

Sammenfattende går dette Ungarn-baserede selskab langt med at respektere disse påstande, som de fremsætter om kvaliteten af ​​deres indhold – hvilket giver en effektiv kilde til nyheder og analyser fra hele verden af ​​blockchain-teknologi og kryptokurver, inklusive de nyeste rapporter, nyheder og interviews vedrørende Bitcoin, altcoins, blockchain-teknologi, sikkerhed blandt mange andre.

Dette falder sammen med et højt niveau af medier, der følger, at det modtager både via webstedet (2 millioner pr. Måned via hjemmesiden sammen) sammen med det følgende, det har via sociale medier (50.000 plus på tværs af en bred vifte af sociale medier), hvilket tillader det at have en meget indflydelsesrig tilstedeværelse online.

Mens virksomheden mangler, når det kommer til elementer i virksomhedens, geografiske information og gennemsigtighed – inklusive forfatteroplysninger – synes Bitcoinist at være dybt engageret i sit løfte om at give et yderst uafhængigt, objektivt afsætningsmulighed for nyheder inden for krypto og blockchain fællesskab.

Mens det mangler visse aspekter af gennemsigtighed – som dets forfatterinformation og placering – synes Bitcoinist forpligtet til at være et uafhængigt, upartisk nyhedsudløb for kryptosamfundet..

Bitcoin Magazine

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 15
 • Alexa Ranking – # 80.071

Sociale medier følger

 • Twitter – 548.000
 • Facebook – 77.000

Efter at være blevet officielt etableret tilbage i 2012 i Nashville, Tennessee, USA – virksomheden ejes af aktieselskabet – BTC Media LLC

Forfatterens troværdighed og profiler

Bitcoin Magazine viser de fleste forfattere på en lignende måde, som det normalt ses fra andre nyhedsforretninger – hver af disse forfattere er opført på basis af for- og efternavn. Men det skal påpeges, at nogle af disse forfattere ofte opererer under pseudonymer efter eget valg.

Generelt repræsenterer forfatterne, der arbejder for Bitcoin Magazine-teamet, nogle af de mest legitime og højt professionaliserede forfattere inden for blockchain- og kryptovalutaindustrien, idet de ofte er involveret i produktionen af ​​magasinkvalitetsindhold, der kan variere fra mere aktuelle begivenheder til mere efterforskende indhold om forskellige virksomheder, kryptotokener eller analyse af token-ydeevne over tid.

Sammen med et team af fuldtidsforfattere inden for Bitcoin Magazine offentliggør regelmæssigt indhold fra en række dygtige freelanceforfattere. Uanset hvilke timer disse indholdsskabere giver virksomheden – hver af disse, fra forfattere, kopieredaktører, redaktører, designere og udviklere er angivet på virksomhedens ‘Om’ -side.

Ledelsesteam

 • Medstifter – Vitalik Buterin
 • Medstifter – Mihai Alisie
 • Administrerende redaktør – Christie Harkin

Redaktionelle politikker

Bitcoin Magazine er temmelig kommende med sit udvalg af redaktionelle politikker og har dem tydeligt udstillet, så brugerne kan se inden for sin ‘Om’ -side. Virksomheden søger at give sine brugere et afsætningsmulighed for “nøjagtig, rettidig og relevant” information, indhold og nyheder fra krypto- og blockchain-samfundet.

Virksomheden på trods af det faktum, at det ejes af det Tennessee-baserede selskab – BTC Incorporated og BTC Media LLC, hævder det også, at dets redaktion består af en helt uafhængig enhed, adskilt fra virksomhedens moderselskab. Bitcoin Magazine accepterer også en række tonehøjder og historier fra forfattere og indholdsskabere “udelukkende på deres journalistiske meritter, aktualitet og specifikke relevans for publikationens læserskare i bitcoin-rummet.”

For at fastslå fuldstændig objektivitet er forfattere, der arbejder for Bitcoin Magazine, strengt forbudt at acceptere nogen form for betaling fra en tredjepart i bytte for at dække en bestemt historie eller pressemeddelelse. Bitcoin Magazine selv udgiver heller ikke nogen form for pressemeddelelser, hvilket er noget sjældent, når man overvejer kryptomedier. Ud over dette accepterer virksomheden ikke nogen form for betaling for sine artikler (når det er sagt, tillader virksomheden reklame, som er tilgængelig via en række bannerannoncer, sponsorater via e-mail-nyhedsbrev sammen med sponsoreret indhold, der er lavet tydeligt synlig for medlemmer af samfundet.)

Bitcoin Magazine bestræber sig på at afsløre eventuelle forbindelser til BTC Inc, BTC Media LLC eller eventuelle datterselskaber, hvor det er muligt.

Tidsfølsomhed

Bitcoin Magazine gør det til en vane at ikke offentliggøre den samme type mængde, når det kommer til nyheder, især når man sammenligner med sine store nyhedshistorier. Uanset hvad giver Bitcoin Magazine meget indsigt i de store nyhedshistorier og på en meget punktlig måde.

Specialstykker, op-eds og guider

Bitcoin Magazine har mere end et dusin omfattende guider, som er tilgængelige for brugere til at tjekke ud online, som inkluderer en række guider til begyndere og mere dygtige brugere. Sammen med disse er der også bredere økonomiske vejledninger om, hvordan disse skatter fungerer med Bitcoin, til hvordan Bitcoin er i stand til skalerbarhed over tid, samt hvordan man opbevarer og efterfølgende hvordan man holder dig Bitcoin-investering sikker blandt en bred vifte af andre emner.

Omdømme: 9/10

Begivenhedsdækning

Bitcoin Magazine gør meget for at dække nogle af de største udviklinger inden for blockchain og crypto-verdenen, herunder begivenheder, meget ligner enhver stor krypto-nyhedsmedieudgang. Mens det præsenterer sig på en international scene til konferencer og nyheder, har Bitcoin Magazine ikke den samme slags tilstedeværelse ved disse begivenheder som sin anden, mere omfattende konkurrence, men når det er sagt, formår virksomheden stadig at holde sig opdateret med de seneste nyheder og rapporter for sit samfund.

Bitcoin Magazine forbereder sig også på at være vært for sin egen unikke begivenhed kendt som Bitcoin 2019-konferencen med base i San Francisco i juni. I betragtning af det faktum, at billetter er prissat til $ 100, kommer det ud som en meget omkostningseffektiv form for begivenhed sammenlignet med andre former for crypto- og blockchain-begivenheder.

Sociale medier

Udover at have et godt aktivitetsniveau gennem sit digitale magasin er Bitcoin Magazine også en meget aktiv spiller i verdenen af ​​sociale medier, såsom Facebook og Twitter. Med hver af disse konti, der består af næsten en halv million tilhængere – har Bitcoin Magazine en af ​​de mest fulgte Twitter-konti i kryptomediens verden.

Brugerværktøjer

Sammen med sit udvalg af nyhedsrapporter, økonomiske analyser og prisopdateringer har Bitcoin Magazine også sin egen Bitcoin block explorer, der svarer til den samme type block explorer, der findes på en bred vifte af andre websteder. Det er gennem denne opdagelsesrejsende, at folk kan se de seneste blokke, mens de også kontrollerer de forskellige statistikker for disse blokke, såsom deres højde og antallet af transaktioner, der er involveret i denne blok..

Sammen med disse kan brugerne søge gennem tidligere blokke for at kontrollere den samme type metrics. Sammen med denne opdagelsesrejsende inkluderer Bitcoin Magazine også en unik prissporing, der giver brugerne mulighed for at se den ajourførte prisfastsættelse af forskellige større kryptoaktiver, herunder et komplet lysestage-diagram.

Største styrke

Bitcoin Magazine er en af ​​de længst løbende kryptomedieudtag, der tilbyder en masse indsigtsfuld, velinformeret kommentar til sine læsere. Sammen med dette meget succesrige digitale magasin ser virksomheden også ud til at genstarte sin trykte udgave i den nærmeste fremtid.

Brugergrænseflade og design

Bitcoin Magazine tilbyder brugerne et meget særprægede opsætnings- og farvedesign med sin orange og hvide farvepalle, der matches med et standardiseret bloglayout.

Magasinet selv indeholder en række fremhævede historier, der er anført øverst på siden sammen med nogle af de mere opdaterede historier gennem resten af ​​siden. Disse forskellige fremhævede historier om eventuelle nye og kommende begivenheder sammen med et antal guider, der er angivet på hele siden.

Generelt er layoutet til online magasinet meget tydeligt, kortfattet og let at navigere. Bitcoin Magazine har et ikonisk printbaseret layout, mens det virkelige magasin, der tidligere var i omløb, siden er blevet samlerobjekter, hvor nogle af de originale første numre af magasinet solgte for mere end $ 800 fra Bitcoin Magazine-butikken..

Anmeldelse

Bitcoin Magazine har fået et fast ry og er et af branchens længste kørende mediewebsteder for nyheder i krypto- og blockchain-verdenen – det er et ry, der er opnået over et langt spil.

Grundlagt i 2012 af dets stiftende team af Vitalik Buterin og Mihai Alisie, er Bitcoin Magazine i sig selv ejet af BTC Media LLC, som er et aktieselskab med base i Nashville, Tennessee. Oprindeligt stod Bitcoin Magazine bemærkelsesværdigt tro mod sit navn – efter at have fungeret både som en digital og reel udgiver af sit eget magasin.

Mens Vitalik ville være en af ​​grundlæggerne af virksomheden, fortsatte han senere med at grundlægge og bringe Ethereum til den bredere verden. Mens Buterin måske er gået, har bladet bevæget sig fra styrke til styrke uden ham. Og mens den trykte version af magasinet blev afbrudt for et par år siden, har virksomheden planer om at vende tilbage til trykverdenen fra i år.

Tilbage, da det fungerede som en reel verden og digital udgiver af sit magasin, skabte Bitcoin Magazine historie som det allerførste magasin dedikeret til verden af ​​kryptokurrencyrapportering – hvor folk kunne købe en fysisk kopi som en abonnementspris på $ 9 pr. Måned. De fleste af disse artikler var også gratis at læse i det digitale format.

Sammen med at være en af ​​holdets medstiftere – Buterin selv afsatte en god del tid til at levere indhold til hjemmesiden som sit sideprojekt, mens han arbejdede gennem universitetet, blev mere end 10-20 timer af sin tid dedikeret til det aktuelle magasin.

Det var først i 2014, da en senior iværksætter ved navn David Bailey officielt lancerede aktieselskabet BTC Media i Nashville, Tennessee. Før virksomheden blev involveret i Bitcoin Magazine, stod virksomheden bag driften af ​​yBitcion, en af ​​de førende publikationer til rapportering om digitale valutaer. BTC Media LLC fungerer som et datterselskab, der er ansvarlig for medier og udgivelse under BTC Incorporated.

I dag inkluderer BTC Media LLC-familien Bitcoin Magazine såvel som Distribueret.com, en platform til diskussion af distribueret hovedbogsteknologi. Nogle af de andre fremtrædende medlemmer af BTC Media LLCs stiftende hold består af medlemmer som Andrew DeSantis og Tyler Evans. Sammen med driftsmedier og nyhedsrapporteringssteder som Bitcoin Magazine leverer virksomheden også en række konsulenttjenester til større virksomheder på Fortune 500 om bitcoin- og blockchain-teknologiens verden.

Selv efter at Bitcoin Magazine blev erhvervet af Bitcoin Media LLC, er det fortsat en af ​​de mest pålidelige og hæderlige kilder til nyhederne, når det kommer til Bitcoin- og kryptomedieverdenen. Sammen med dette omdømme kan virksomheden også prale af en af ​​de største efterfølgere i sociale medier – med sider som Twitter bestående af over 500.000 alene.

Dette omdømme er et, der er blevet dyrket gennem årene takket være det faktum, at det har været i drift siden 2012, hvilket gør det til et af de længst løbende store medier og kryptopublikationer i hele kryptoverden.

Sammen med at være og hævde at være en af, hvis ikke den ældste og som et resultat, den mest etablerede nyhedsudløb for kryptokurver. Virksomheden selv kan også prale af en helt uafhængig organisation af redaktionerne, der gør det muligt at være fuldstændig målrettet mod sine moderenheder som BIT Incorporated og BTC LLC’s team /

Med hensyn til virksomhedens redaktionelle politik har Bitcoin Magazine omhyggeligt lagt sin mens redaktionelle politik online. Tillader besøgende på platformen sammen med potentielle forfattere at forstå den slags politikker, der er på plads for at sikre, at kvalitetsniveauet opretholdes.

Sammen med denne sammenhængende redaktionelle politik hævder virksomheden også at afsløre alle forbindelser til BTC Incorporated såvel som BTC Media LLC, hvor det kan, når det kommer til at rapportere om en bestemt historie. Sammen med dette drev til større gennemsigtighed, redaktionelt og forretningsmæssigt taler, erklærer Bitcoin Magazine ikke at offentliggøre nogen form for pressemeddelelse, de accepterer heller ikke nogen form for betaling for indhold.

Selv om dette er tilfældet, tilbyder og tilbyder virksomheden en række annoncer sammen med sponsorerede indlæg, der er tydeligt mærket på webstedet. Samlet set er Bitcoin Magazine redaktionelle politik designet til at minimere opfattelsen af ​​bias på grund af webstedets forbindelser til Bitcoin Magazine.

Mens den trykte version af Bitcoin Magazine siden er gået forresten de sidste par år, bringer holdet tilbage i år. I 2019 meddelte Bitcoin Magazine, at det nu officielt ville vende tilbage til at udgive en trykte version af dets indhold, mens det distribueres ligesom ethvert almindeligt magasin, uanset hvor de sælges.

Dette rejser det yderligere spørgsmål om, hvorvidt et trykt magasin, meget mindre et trykt magasin, der dækker verden af ​​Bitcoin og Cryptocurrency, overlever og er så dynamisk som dets online iteration? Kun tiden kan vise det. Oprindeligt havde Bitcoin Magazine tidligere indgået et samarbejde med et forlagsselskab med base i Orlando, Florida kendt som Coin Publishing LLC for at udskrive disse magasiner. Mens dette var tilfældet for dengang, er det stadig usikkert, hvilket firma der vil offentliggøre denne genstartede version.

De originale Bitcoin Magazines, der kom fra første omgang, da virksomheden offentliggjorde fysiske versioner, er siden blevet samlerobjekter. Med onlinebutikken til Bitcoin Magazine, der faktisk sælger eksemplarer af sin første udgave (offentliggjort i maj 2012) for et beløb på $ 799,99, mens en hel pakke, der indeholder alle 22 Bitcoin Magazine-udgaver, sælges til en pris på $ 4.450. Med en række andre varer i butikken, såsom T-shirts fra Bitcoin-mærket samt lignende produkter.

Et af de andre elementer i magasinet inkluderer en række guider leveret af skriveteamet. Disse giver en bred vifte af indsigt i verden af ​​kryptokurver, investering og handel for både nybegyndere og mere erfarne investorer. Tillader dem at vænne sig til alt, hvad de har brug for at vide om krypto- og blockchain-teknologi.

Disse inkluderer en række guider som “Hvad er Bitcoin?” og “Hvad er en Blockchain.” Disse gør et fremragende stykke arbejde med at give en resuméanalyse og vejledning om denne stadigt udviklende og skiftende teknologi.

I sidste ende er Bitcoin Magazine et meget andet websted end det oprindeligt var. Men når noget som dette siges – er det bestemt ikke en dårlig ting i det mindste; med virksomheden, der bevæger sig fra styrke til styrke, fortsat har været relevant og løbende fornyet gennem årene for at holde op til udviklingen. Nej, med et trykte magasin, der annonceres at blive genstartet fra 2019, fortsætter Bitcoin Magazine med at levere en meget velrenommeret kilde til nyheder og rapporter, der gør det muligt at bygge videre på sit allerede stærke ry som et navn inden for rummet.

BLOOMBERG

 • Overskrifter pr. Dag – 3 til 7
 • Alexa Rank – # 560

Sociale medier følger

 • Twitter – 119.000
 • Facebook – 3,8 millioner
 • Instagram – 174.000
 • YouTube – 167.000

Efter at være officielt etableret i 1981 fra sin dedikerede bygning i Manhattan, New York, Amerikas Forenede Stater. Selve virksomheden er og forbliver privatejet af Michael Bloomberg, der fortsat er majoritetsaktionær, der ejer 88 procent af selskabet.

Forfatterens troværdighed og profiler

Bloomberg har et internationalt ry som en af ​​de største og en af ​​de bedst respekterede uafhængige mediekilder, der opererer i verden i dag. Så det er fornuftigt, at dets team af kryptokurrencyforfattere er lige så godt betroede og meget erfarne journalister i branchen.

Bloomberg har siden reageret på den stigende popularitet for kryptokurrency ved hurtigt at oprette sit eget dedikerede team af kryptofokuserede forfattere, som alle har et højt niveau af dygtighed, når det kommer til at nedbryde de seneste nyheder, samtidig med at de uddyber hver af disse nyhedshistorier i en meget klar, let forståelig skrivestil. Boombergs team af kryptoforfattere har tendens til at understrege dækning på både finansielle markeder og kryptokurrencymarkeder i modsætning til at flytte ind i de specialiserede regioner i krypto og blockchain.

Alle dets forfattere er opført på for- og efternavn, hver med links til deres egne profiler på de sociale medier.

Ledelsesteam

 • Præsident og administrerende direktør – Michael Bloomberg
 • Formand – Peter Grauer
 • Chefredaktør – John Micklethwait

Redaktionelle politikker

Sammenlignet med andre krypto-nyhedsmedia-butikker, der er sammenlignelige i mindre skala, er Bloomberg alt for stor af en organisation og et medievirksomhed til at kunne tilbyde en enkelt, sammenhængende, redaktionel politik på tværs af de mange forskellige divisioner.

Et af de beundringsværdige elementer i dets amorfe redaktionelle politik er imidlertid, at virksomheden har en særlig regel, som den simpelthen nægter at rapportere om sig selv på nogen måde. Bloomberg har en meget seriøs tilgang, når det kommer til sin redaktionelle politik, idet den tager det så seriøst til det punkt, at selskabets grundlægger og administrerende direktør – Michael Bloomberg ikke engang vises på Bloomberg Millionaire’s indeks på trods af at han er blandt de top 10 rigeste mænd i verden i sine egne rettigheder – med en samlet nettoværdi på 55 mia. $.

Tidsfølsomhed

Bloomberg reagerer på de største nyhedshistorier i verden af ​​kryptokurrency og blockchain på en meget rettidig måde, mens virksomheden er ret pålidelig på dette, webstedet er ikke ligefrem den første responder med de nyeste historier, desværre og i de fleste af sager.

Bortset fra disse store nyhedshistorier formår Bloomberg kun at offentliggøre et lille antal crypto-dedikerede artikler om dagen i stedet for at fokusere på et stort antal opdateringer af dårlig kvalitet..

Specialstykker, op-eds og guider

Bloombergs dedikerede redaktionsteam chimes ofte ind i kryptorummet med sine egne unikke slags op-eds på tværs af nyhedswebstedet sammen med en række uafhængige bidragydere, der pålideligt indsender en række forskellige specialstykker på webstedet. Imidlertid har kryptodivisionen inden for Bloomberg en tendens til at lægge et bredere fokus på at rapportere nyhederne i modsætning til at offentliggøre et antal meningsstykker om krypto og blockchain..

Bloomberg offentliggør en række Bitcoin-prisanalyser sammen med andre kilder til kryptoforskning gennem sin Bloomberg TV-videoserie, som også inkluderer et antal eksklusive interviews med finansanalytikere og blockchain / crypto-administrerende direktører sammen med en række andre individer.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Bloomberg vil pålideligt rapportere om nogle af de store nyhedshistorier fra nogle af de mere populære og større kryptohændelser, selvom virksomheden ikke pålideligt sender hold til at dække disse begivenheder personligt..

Sociale medier

Bloomberg er vært for et gigantisk antal tilhængere på tværs af sit brede udvalg af sociale mediefeeds, i alt har virksomheden mere end flere millioner følgere over sine sociale mediesider. De fleste crypto-nyhedshistorier findes under de sociale mediekonti i Bloomberg Technology. Mens den bruger disse afsætningsmuligheder til offentliggørelse af nyhederne, ejer Bloomberg dog også det dedikerede @Crypto witter-håndtag, som specifikt bruges til at dække krypto- og blockchain-nyheder på vegne af Bloomberg.

Brugerværktøjer

Bloomberg har ingen kryptobrugerværktøjer som prissporere, der findes online. Også mobile apps til iOS og Android.

Største styrke

Bloomberg har haft masser af tid til at præsentere sig som en meget hæderlig og autoritativ stemme i almindelige økonomiske nyheder. Og krypto-nyhedsdækning er et af de områder, hvor det overfører dette ry – at være en af ​​verdens største privatejede finansielle mediegiganter. Det er med dette i tankerne og Bloombergs egen uklare tilgang til kryptokurrency, at den kan sikre sin egen objektivitet.

Brugergrænseflade og design

Bloombergs dedikerede nyhedsside, der specifikt målretter mod nyhederne i krypto- og blockchain-rummet, ser meget velkendt ud for den almindelige Bloomberg-side, der bruges af millioner. Derimod har det sit farveskema interessant omvendt. Forsiden af ​​Bloomberg.com har for eksempel en sort tekst over en hvid baggrund.

I skarp kontrast har Bloomberg-kryptosiden hvid tekst over en sort baggrund. At give besøgende et meget interessant kontrasterende udseende. Webstedet selv indeholder en række historier, videoer og specifikke kryptokategorier, der er fremhævet overalt på kryptosiden, hvilket gør det ret nemt for enhver form for bruger at finde den slags indhold, de leder efter.

Anmeldelse

Bloomberg tilbyder brugerne en egen tilgang til en dedikeret nyhedsside for cyptocurrency, der er tilgængelig via URL’en – Bloomberg.com/Crpyto. Det er gennem denne side, at brugerne vil være i stand til at finde den samme type dækningsstil, som du kan finde på andre almindelige mediesider som Forbes og CNBC, som også har deres egne dedikerede kryptosider i forskellige skalaer – brugere kan også finde nyheder såvel som dybdegående analyse fra hele kryptorummet – alt oprettet og udgivet af Bloombergs meget erfarne team af finansielle forfattere.

Sammen med at offentliggøre et stort antal af sine kryptonyhedshistorier og markedsanalyse online for sine brugere. Bloomberg producerer også en varierende mængde videoer fra hele krypto- og blockchain-rummet. Disse videoer inkluderer forskellige typer indhold som interviews med nøgle- og indflydelsesrige tal, dybtgående prisprognoser og markedsanalyse sammen med andet relevant indhold fra hele branchen.

Bloomberg har en tendens til kun at offentliggøre 3 til 7 kryptoopdateringer dagligt. Bloomberg dækker typisk en række store nyhedshistorier fra hele branchen. Raher end blot at kopiere og indsætte forskellige punkter fra denne slags nyhedshistorier har Bloomberg imidlertid en tendens til at tilføje sin egen slags analyse til problemet generelt. Brugere kan også finde vejledninger, der forklarer de mulige fremtidige, makroøkonomiske virkninger relateret til dette problem.

Brugere af Bloomberg, der er på udkig efter kryptonyheder, vil også finde en bred vifte af guider, der forklarer de mulige fremtidige konsekvenser af disse nye teknologier fra blockchain, hvor prisen på Bitcoin vil gå på kort, mellemlang og lang sigt sammen med, hvordan mainstream finansielle institutioner reagerer enten på eller håndterer stigningen i Crypto- og blockchain-teknologi.

I skarp kontrast til andre former for almindelige medieinstitutioner har Bloomberg udviklet og siden forfinet sit eget dedikerede kryptorapporteringsmærke som en helt unik enhed fra Bloombergs hovedwebsite. Udover at have sin egen særskilte karakter har Bloomberg en dedikeret social mediekanal til sin kryptorapportering – specifikt en kryptobaseret Twitter-konto – en af ​​disse er twitter-kontoen, der er angivet under det meget efterspurgte @Crypto-symbol. Kryptosiden falder officielt under Bloomberg Technology-paraplyen, hvor Bloomberg Technology er sin egen separate afdeling inden for Bloomberg-virksomhedsstrukturen.

En ting, der også værdsættes, er det faktum, at Bloomberg har en meget blød touch tilgang til rapportering om blockchain og crypto. At skrive om det som om læsere vil have en ringe viden om krypto generelt, hvor grundlæggende begreber forklares for begyndere til kryptovaluta- og blockchain-verdenen.

Andre nyhedsmedier, der går over krypto, har denne uheldige vane at bruge jargon eller akronymer sammen med en række andre udtryk, der kan isolere begyndere og forhindre dem i fuldt ud at forstå, hvad disse nyhedsforretninger taler om. Bloomberg skriver sine artikler med et nøglefokus på det almindelige publikum, noget som dem, der ellers er helt uvidende om kryptokurrency, eller dem, der er mere mellemliggende, vil sætte stor pris på. Mens det måske kommer ud som en smule pedantisk for dem, der er mere erfarne.

En af de andre ting, der virkelig adskiller Bloomberg fra andre nye forretninger, er det faktum, at Bloomberg er en uafhængigt ejet organisation. Bloomberg LP i sig selv er et helt privatejet selskab grundlagt og ejet af dets administrerende direktør og grundlægger -Michael Bloomberg tilbage i 1981. Bloomberg fortsætter selv med at stå som hovedaktionær i virksomheden – med 88 procent af selskabets aktier ejet af ham til dette dag.

Virksomheden formåede at tjene mere end 15 milliarder dollars i indtægter fra økonomiske prognoser tilbage i 2018 og har mere end 176 kontorer over hele verden, hvilket gør det til et af, hvis ikke de største mediesider i verden. Michael Bloomberg er for eksempel i øjeblikket kendt som den 9. rigeste person i verden med en personlig formue på over 55 millioner dollars. Og han fortsætter med at fungere som Bloomberg LP’s CEO.

Sammenfattende gør Bloomberg et meget beundringsværdigt og fremragende stykke arbejde med at bruge sit meget velrenommerede og erfarne team til at levere skarp og dybtgående analyse fra hele krypto- og blockchain-verdenen. Bloomberg har sin egen krypto-dedikerede nyhedsside, mens den ikke er så hyppige opdateringer som sine konkurrenter, endda sammenlignet med lignende som Forbes Magazine og CNBC, men fortsætter med at udgive et lille, men højt kvalitetsvolumen af ​​nyhedshistorier, analyser og interview via skriftligt og videoindhold på ugentlig basis.

Brugere kan tage sig tid til at besøge Bloomberg.com/crypto i dag for at få et meget autoritativt perspektiv på nyheder fra hele kryptovaluta- og blockchainindustrien.

10 BRAVE NYT MØNT

 • Overskrifter om dagen – 5 til 15 (mere end 100 for sine abonnenter)
 • Alexa Rank – # 142.876

Sociale medier følger

 • Twitter – 35.600
 • Telegram – 22.600
 • Facebook – 6.300

Brave New Coin, der tog sit navn som inspiration fra den historiske science fiction-roman af Aldous Huxleys ‘Brave New World’, blev officielt etableret tilbage i 2014 og er et datterselskab under dets ejerfirma – Techemy Limited.

Forfatterens troværdighed og profiler

Brave News-mønt består af et team af meget erfarne forfattere, som alle har en særlig færdighed eller specialitet inden for forskellige elementer i kryptokurrency og blockchain-rummet. Disse samme forfattere er også distribueret over hele verden, hvilket betyder, at virksomheden viser sig at være mere end i stand til at behandle og offentliggøre rettidigt, når det kommer til opdateringer fra hvor som helst internationalt set, samtidig med at det gøres så hurtigt som muligt.

Alle de forfattere, der er ansat af Brave New Coin, er også opført på hjemmesiden på basis af for- og efternavn, som også inkluderer links til de forskellige tilknyttede sociale medieprofiler sammen med en kort beskrivelse af deres personlige engagement i verden af kryptokurver og blockchain.

sammenfattende er skriveteamet, der arbejder på vegne af Brave New Coin, blandt et af de bedste og mest dygtige hold, der opererer inden for branchen til dato.

Ledelsesteam

Grundlægger og administrerende direktør for Techemy Limited – Fran Strajnar

Redaktionelle politikker

Brave New Coin-webstedet går ikke så langt som at skitsere nogen form for specifik og klar redaktionel politik, som besøgende kan se på hjemmesiden. Virksomheden leverer dog institutionelle data og analyser såvel som forskning fra et helt uafhængigt, privatejet firma for at sikre, at det opretholder et højt objektivitetsniveau i rummet.

Så vidt vi kan fortælle for øjeblikket, modtager Brave New Coin ikke nogen form for større investeringer fra lignende venturekapitalfirmaer eller lignende investeringsenheder, der med succes har samlet mere end $ 400.000 USD i crowdfunding tilbage i 2015.

Tidsfølsomhed

Brave New Coin er vært for sin egen dedikerede BNC Newsfeed Service, og det er takket være dette, at det giver, hvad der uden tvivl kan ses som en af ​​de mest aktuelle datafeeds, der er tilgængelige i kryptokurrency- og blockchain-rummet, der fungerer uafbrudt over 24 timer om dagen , 365 dage om året for at levere alle de nyeste og seneste nyheder og opdateringer fra verden af ​​kryptokurver og blockchain.

Mens hovedwebstedet for Brave New Coin ikke fortsætter med nogle af de nyeste nyhedshistorier, er denne BNC Newsfeed-tjeneste en af ​​de hurtigste måder for brugere at få vigtig information fra kryptoverdenen. Gør Brave New Coin til en platform, der skal bruges.

Specialstykker, op-eds og guider

Brave New Coin er ansvarlig for offentliggørelse, distribution og kurering af artikler fra hele verden af ​​kryptokurrency og blockchain-teknologi, hvilket ofte viser sin egen mening og indsigt i specifikke emner, som den rapporterer om.

Dens dedikerede BNC Newsfeed-tjeneste giver en ekstra håndskrevet overskrift til hver af de linkede artikler, mens andre Brave New Coin-stykker på webstedet vil tilføje noget yderligere indblik i at gå sammen med det.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Brave New Coin har sammen med en meget omfattende dækning af de seneste nyheder fra kryptovaluta og blockchain også en meget stærk tilgang til begivenhedsdækning. Takket være BNC Newsfeed er virksomheden i stand til regelmæssigt at opdatere sine følger og alle nyheder fra en bestemt begivenhed eller konference.

Brave New Coin sikrer, at enten et redaktionsteam eller en bestemt forfatter ville være til stede ved større krypto-begivenheder internationalt. Webstedet giver også brugerne en dedikeret kalender, der fremhæver alle begivenheder, der finder sted i krypto- og blockchain-verdenen.

Sociale medier

Brave New Coin præsenterer sig som en meget aktiv spiller i de sociale medier, inklusive Twitter og Facebook som bare nogle af dets profiler. Disse samme sociale mediefeeds er dog mere eller mindre dedikeret til deling og rapportering om prisopdateringer samt en lejlighedsvis artikel fra Brave New Coin-webstedet generelt..

For dem, der ønsker at finde ud af om de seneste nyheder, når og når de sker, eller om dækning af de seneste begivenheder, er dig-brugere bedre egnet til at abonnere på BNC Newsfeed.

Brugerværktøjer

Brave New Coin’s unikke værktøj er BNC Newsfeed, som har en række dedikerede brugerværktøjer, der er rettet mod brugere, der er mere virksomhedsfokuserede, herunder en række værktøjer som markedsdatafeeds, udvekslingsdatafeeds, en BNC Newsfeed sammen med en rækkevidde af andre datafeeds.

Mange af de samme værktøjer er også tilgængelige som et offentligt tilgængeligt API, hvilket betyder, at institutioner let kan forbinde Brave New Coin til den allerede eksisterende pakke af tjenester.

Største styrke

The Brave New Coin Newsfeed leverer sammen med hjemmesiden alene Crypto-aktivdata af institutionel kvalitet sammen med forskning, der leveres fra et uafhængigt og meget objektivt firma. Brave New Coin er også dedikeret til opgaven med at holde sit samfund opdateret med det nyeste i vejen for at bryde nyheder fra verden af ​​kryptoaktiver, herunder tilbyde en bred vifte af virksomhedstypetjenester til verdens største finansielle virksomheder.

Brugergrænseflade og design

Virksomheden selv er en meget futuristisk udseende interface og design med en meget ikonisk hvid og orange farveskema. Værktøjer til institutionel stil, der er tilgængelige for brugere, og leveres via dets dedikerede API såvel som via MyBNC-dashboardet, så brugerne let kan oprette Brave New Coin til den eksisterende suite eller stole på den allerede forudbyggede suiteversion.

Anmeldelse

Brave New Coin er en af ​​de mere unikke slags nyhedsplatforme tilgængelige fra krypto- og blockchain-landskabet. I stedet for blot at fokusere på almindelige slags brugere, placerer Brave New Coin en særlig form for fokus på institutioner ved at levere en række blockchain-aktivdata for institutionel kvalitet. Disse samme institutioner kan effektivt betale modig ny mønt for at få en unik indsigt i branchen.

Langt fra blot at sende sine forskellige nyhedshistorier til det officielle websted, nærmer Brave New Coin-teamet dette på en helt anden måde. Virksomheden tilbyder og driver en række tjenester såsom BNC Newsfeed, som er designet som en nyhedsplatform af enterprise-kvalitet, der drives af et meget professionelt nyhedsdisk-team..

Hovedwebstedet for Brave New Coin ser regelmæssigt ca. 5 til 10 publikationer tilføjet dagligt, mens abonnenter på tjenester som BNC Newsfeed er i stand til at have adgang til hundredvis af artikler på daglig basis sammen med at levere en hel del hjælp til institutionelle kunder til at holde sig meget opdateret med alle de seneste nyheder og udviklinger fra hele kryptovaluta og blockchain-rummet.

Siden BNC Newsfeed blev officielt lanceret, har platformen siden med succes leveret mere end 80.000 nyhedshistorier og begivenheder. En af de største fordele, som denne BNC Newsfeed giver, er det faktum, at den leverer nyhedshistorier døgnet rundt, 365 dage om året.

Virksomhedens underliggende mål er at give en rig kilde til nyhederne, når og når de sker – meget på samme måde som Bloombergs institutionelle nyhedsplatform. Blandt de mere end 80.000 nyhedsrapporter, der er dækket af Brave New Coin, har der været mere end 2.000 kryptovalutaer samt ICO’er dækket af platformen. Derudover er der ikke sponsoreret indhold eller tredjepartsbidrag på selve platformen; i stedet fungerer det som en ægte institutionel klasse kryptonyhedstjeneste.

The Brave New Coin Newsfeed er en af ​​kun flere slags institutionelle kvalitetsprodukter, der primært er fokuseret på krypto- og blockchain-verdenen og en af ​​de mange slags produkter, der leveres til kunder af Brave New Coin. Sammen med denne nyhedsfeed er der også MyBNC, en række applikationer, der leveres i en terminaloplevelse, der er designet til at understøtte kundernes investeringsbeslutninger og muligheder samt rapportering, hvilket giver brugerne mulighed for at spore markedsbevægelser over tid inden for kryptoverdenen.

Sammen med denne slags kommercielt modstående produkter tilbyder Brave New Coin også klienter XchangeFeed, som giver brugerne adgang til realtids-streaming af pris- og volumendata fra et stort udvalg af møntudvekslinger, mere end 240 i alt.

Brave New Coin behandler rådata fra udvekslinger og leverer let den slags information til brugerne, så de kan overvåge vigtig markedsinformation om en realtidskapacitet. Nogle af de andre Brave New Coin-tjenester inkluderer markedsdata samt et indeksprogram sammen med taksonomi for kryptoaktiver samt en række andre institutionelle kvalitetstjenester.

Når det kommer til ejerskabsstrukturen, ejes Brave New Coin af et bredere holdingselskab kaldet Techemy Limited. Dette selskab har en række virksomheder inden for sin portefølje, blandt dem er Brave New Coin sammen med et dedikeret investeringsselskab kendt som Techemy Capital Limited, et konsulentfirma – Techemy Advisory Limited samt en unik blockchain identitetsstyringsplatform (Sphere Identity).

Mens selve kryptomedieudvalget har hovedkontor i Auckland, New Zealand, har Brave New Coin en række kontorer med base i Melbourne, London såvel som New York. Virksomheden selv blev grundlagt af Fran Strajnar, der har fået et ry som en velkendt iværksætter såvel som Crypto og blockchain-evangelist, der officielt medstifter Brave New Coin tilbage i 2014, efter at have været tidligere involveret i kryptokurver siden de tidlige år.

Sammen med officiel støtte til medstifter af Brave New Coin fortsatte Strajnar med at grundlægge en række andre virksomheder såsom Blockchain Labs samt Decentral Asset Exchange – Dasset Exchange.

Fra i dag fortsætter Strajnar med at fungere som fungerende administrerende direktør for Techemy Limited, der fungerer som holdingselskabet bag krypto-nyhedsudgangen – Brave New Coin.

Måske kommer nogle af de ringende påtegninger, der er leveret til Brave New Coin, fra dens brede vifte af kunder. Disse inkluderer en række meget velrenommerede navne som Nasdaq, Thompson Reuters, Amazon Alexa, ChainLink, TPICAP, TradeSmith, Apollo Capital sammen med en bredere vifte af andre virksomheder, som alle er afhængige af Brave New Coin for sin kilde til markedsdata.

Sammenfattende bryder Brave New Coin formen, når det kommer til at være et kryptomedieselskab sammenlignet med andre. Brave New Coin leverer et omfattende udvalg af data, markedsinformation og forskning, der også er dedikeret til levering af meget punktlig information om kryptokurrency og blockchain-plads.

Med et påløbet niveau af erfaring inden for branchen i mere end fem år har Brave New Coin siden formået med succes at etablere sig som en meget velrenommeret leder inden for rummet. Et stort antal institutioner er fortsat afhængige af Brave New Coin på daglig basis for at behandle og offentliggøre vigtig information relateret til blockchain- og kryptovalutaverdenen 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Ethereum World News

 • Overskrifter pr. Dag – 15-30
 • Alexa Ranking – # 62915

Sociale medier følger

 • Twitter – 6.521
 • Telegram – 4.200
 • Facebook – 3.809

Etableret i Monaco i 2017 og privatejet

Forfatterens troværdighed og profiler

Ethereum World News har ingen “Vores team” -side på deres officielle hjemmeside, men har et regelmæssigt team af forfattere, der er knyttet til for- og efternavn øverst i hver artikel, så læseren kan finde alle deres tidligere indlæg. Læsere kan også finde information om deres oplevelse og links til deres sociale medier på denne måde. Generelt vil mere gennemsigtighed blive værdsat, da det at placere al denne information ét sted ville gøre det meget lettere for den gennemsnitlige læser at se, at holdet faktisk er velbevandret i at skrive om kryptokurrency..

Ledelsesteam

Ethereum World News er endnu mindre gennemsigtig med hensyn til deres øverste ledelse, de videregiver ikke ledere, redaktører eller ledelsesteamoplysninger på deres hjemmeside eller LinkedIn-side, og “CEO” er kun angivet som navnet på virksomheden selv.

Redaktionelle politikker

Den korte “Om os” -side på Ethereum World News forklarer kort deres engagement i de samme journalistprincipper som det gennemsnitlige medieudtag, men er også fyldt med buzzwords om sig selv som “fuldt ud forpligtet til at bevise nyhederne fra det mest objektive synspunkt muligt” og “både eksperter og nybegyndere kan være sikre på, at de læser kvalitetsindhold uden nogen form for bias.” Der er ingen specifikke detaljer om deres redaktionelle praksis.

Tidsfølsomhed

Ethereum World News opdateres regelmæssigt med de seneste nyheder fra kryptovaluta-området og er generelt kendt som en af ​​de mest opdaterede og pakkede nyhedswebsteder om sagen. Fordi holdet er verdensomspændende, kan opdateringer ske 24/7.

For mange reklamer? Flere reklamer end konkurrenter

For mange pressemeddelelser? Ingen

Specialstykker, op-eds og guider

Ethereum World News har forskellige guider og op-ed-stykker på webstedet, men lægger en præmie på hyppige daglige nyhedsopdateringer.

Omdømme: 5/10

Begivenhedsdækning

Ethereum World News har artikler, der viser en klar god standard for at dække større kryptohændelser og aktiviteter, men det er ukendt, om de rent faktisk sender en forfatter eller et team til selve begivenhederne..

Sociale medier

Ethereum World News har en aktiv tilstedeværelse på Twitter og Facebook på trods af at de har færre tilhængere end deres kolleger. Læsere kan finde ud af de seneste nyheder og information om krypto gennem deres sider.

Brugerværktøjer

Websitet Ethereum World News har ingen oprindelige brugerværktøjer, men har nogle grundlæggende prisanalyseværktøjer. Der er også apps, der er anført, men de er fra deres partnere.

Mobilapps: Nej, der er apps, men de hævdes ikke af Ethereum World News selv

Største styrke

Hyppige opdaterede opdateringer døgnet rundt

Brugergrænseflade og design

Webstedet er rent og lyst med et brugervenligt grundlæggende layout til browsing. Der er dog mange distraherende sidebarannoncer.

Anmeldelse

Ethereum World News gør et godt stykke arbejde med at opdatere sine læsere på de nyeste krypto-, Blockchain- og finansnyheder og offentliggør 15-30 nye artikler dagligt. Dette inkluderer brugere, der kan se forskellige prisanalyser for alle større kryptokurver, inklusive historier, der kan påvirke prisfastsættelse af futures.

Den største fordel ved EWN er dens opdaterede opdateringer. Imidlertid er deres manglende gennemsigtighed mere end lidt bekymrende. Selvom artiklerne selv viser forfatterens for- og efternavn, og du kan klikke på dem for at finde flere stykker af dem, er det så vidt dets fjender. Deres “Om os” -side er næsten fuldstændig fluff, selve webstedet har mange usædvanlige tredjepartsweblink, deres påståede placering er uspecifik, men i Monte Carlo, Monaco, er redaktionelle standarder ikke fastlagt, og der er ingen oplysninger om nogen i øverste ledelse, herunder ejerne. Selv LinkedIn-siden har vage oplysninger, der tyder på, at holdet kommer fra Venezuela, Kenya og Nigeria. Intet er klart, og det gør selve webstedet mistænkt.

Når det er sagt, fordi de viser deres forfattere efter for- og efternavn, kan du uafhængigt kontrollere deres kvalifikationer ved at slå dem op. Det er ikke det mest velrenommerede websted, men forbliver øverst på grund af dets hyppige opdateringer og nyheder, der dækker alle de bedste og tophistorier på tværs af kryptorummet.

AMBCrypto

 • Det gennemsnitlige antal overskrifter om dagen – 10 til 20 afhængigt af dagen
 • Amazon Alexa Ranking – # 22.923

Sociale medier følger

 • Twitter – 5.800
 • Facebook – 4.500
 • YouTube – 1.000

Efter at være officielt etableret tilbage i 2018 er AMBCypto selv et privatejet selskab og har siden fået ry for at være et helt gennemsigtigt selskab, når det kommer til dets journalistiske kaliber såvel som redaktionsteamet..

Virksomheden har selv sin egen ‘Forfatteres’ side, der giver læsere og abonnenter mulighed for at grave mere ind i baggrunden for de redaktører og indholdsbidragere, der er involveret i webstedet. For det meste er det, som folk vil bemærke, at flertallet af forfattere, der arbejder på vegne af AMBCrypto-teamet, opererer i Indien.

Sammen med et omfattende antal indholds- og nyhedsbidragere, der opererer på siden, har AMB et stort antal gæstebidragydere, der giver deres egen indsigt i kryptovalutaverdenen og består af eksperter inden for teknologi-, blockchain-, investerings- og analyseindustrien..

De fleste af disse forfattere giver brugerne meget korte en til to sætningsbiografier for at fortælle læserne deres egen oplevelse. Sammenfattende er teamet bag AMBCrypto et meget bredt og består af snesevis af meget dedikerede bidragsydere og forfattere, der dækker langt størstedelen af ​​emner inden for kryptokurrency og blockchain-rummet..

Ledelsesteam

 • CEO og medstiftere – Himanshu Kumar og Jeevan Thomas
 • Chief Operations Officer – Architha JB

Redaktionelle politikker

De underliggende redaktionelle politikker er tydeligt angivet på siden ‘Om os’ på AMBCrypto-webstedet. Virksomheden selv søger at præsentere sig selv som en objektiv, pålidelig og uafhængig kilde til indsigt, nyheder og interviews til kryptokurrency og blockchain-rummet.

AMBCrypto stræber efter at give en kilde til indsigt i, at “er og altid vil være uafhængig og upartisk,” ifølge hjemmesiden på det handler om os-segmentet. Så vidt vi kan finde fra vores side, er AMBCrypto helt privat i sit ejerskab og betyder som et resultat, at det har en relativt objektiv mening, når det kommer til kryptokurver, uden nogen eksplicitte favoritter vist. Dette er noget af en imponerende bedrift, når man overvejer, at det består af et virkelig internationaliseret hold. Virksomheden gør sit bedste for at give et så afbalanceret perspektiv på nyhederne som muligt.

Tidsfølsomhed

En måde, hvorpå vi virkelig respekterer AMBCrypto, er det faktum, at det fungerer utrætteligt; kører og opdaterer webstedet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Som et resultat er det en af ​​de første nyhedsforretninger, der reagerer, når der er en nyhedshistorie inden for blockchain og cryptocurrency.

Som et resultat af dette fokus på objektivitet, hurtig handling og proaktivitet vises de fleste nyheder på siden inden for en time, hvis ikke i nogle tilfælde hurtigere.

Antal reklamer

Takket være, at det er et privatejet venture, er læsere og abonnenter heldige at ikke blive bombarderet af for mange reklamer i hele deres tid på hjemmesiden.

Antal pressemeddelelser

Der er et moderat antal pressemeddelelser, som virksomheden offentliggør på siden sammen med sponsorerede artikler, som teamet arbejder på i samarbejde med det tilknyttede selskab..

Specialstykker, op-eds og guider

For det meste har AMBCrypto overvejende fokus på nyhederne, når og når det sker. Når det er sagt, indeholder webstedet også lejlighedsvis omtalt udtalelse samt omfattende guider og flere specialartikler på ugentlig basis.

Sammen med dette kan virksomheder eller individuelle annoncører direkte komme i kontakt med teamet for at indsende gæsteposter eller sponsorerede artikler til webstedet. Der er dog anklager for at gøre dette.

Sammen med dette er bidragende forfattere mere end velkomne til at indsende deres egne artikler som gæsteposter, der skal vises på hjemmesiden. Sammenfattende har holdet et stort fokus placeret på at dække nyhedshistorier fra krypto- og blockchain-verdenen, men der er en bredere vifte af andet indhold, der ofte også bliver offentliggjort på hjemmesiden..

Omdømme: 8/10

Begivenhedsdækning

Selvom det er en af ​​de nyere nyhedsudsendelser derude for kryptokurrencyområdet, er virksomheden ikke så bredt synlig, når det kommer til begivenhedsdækning fra andre mere ‘senior’ nyhedsforretninger derude. Dette skyldes hovedsageligt, at disse, som tidligere forklaret, er mere erfarne, men også bedre finansierede takket være denne anciennitet.

Nogle af de bedste nyheder og begivenhedsdækning, som AMBCrypto er involveret i, er under alle begivenheder, der finder sted i Indien. Især for disse begivenheder har det en tendens til at give noget af den bedste dækning – især når vi tager i betragtning, at de fleste andre nyhedscentre centreret omkring kryptokurver og blockchain har tendens til at være baseret ud fra vestlige stater..

Sociale medier

AMBCrypto er sammen med at have en høj aktivitet på webstedet også ret aktiv, når det kommer til en verden af ​​sociale medier. Nogle af dens mest aktive konti inkluderer Facebook, Twitter, Google+, Youtube og LinkedIn.

At være et af de nyere mediesider til blockchain-verdenen. Virksomheden har ikke helt det samme antal tilhængere som større og ældre konkurrenter derude, men hvad det mangler i antal, kompenserer det for i et meget aktivt samfund og et, der vokser hurtigt dagligt..

Brugerværktøjer

Fokus for AMBCrypto har altid været på udgivelse og rapportering om nyhedshistorier. Det betyder ikke, at der ikke er nogen værktøjer, som brugere på webstedet kan teste. Nogle af disse inkluderer kryptovalutaprissporere for at se på de nuværende markedskapsler og værdier for større kryptovalutaer. Det samme værktøj kan også bruges til mere indviklede målinger som prisbevægelser over dage og uger, det samlede tilbud tæller for disse kryptoer blandt andre målinger.

Content Management System til AMBCryptos prisspor betyder, at de var i stand til at give brugerne dette takket være et plugin fra TradingView. Sammen med dette værktøj – teamet har også siden lanceret en noteringstjeneste for nye og igangværende indledende møntudbydere. AMBCrypto’s har ikke mobile apps.

Største styrke

Nogle af de største styrker ved virksomheden er, at det har en meget hurtig offentliggørelses- og cirkulationscyklus for alle sine nyhedshistorier for blockchain og kryptokurver, samtidig med at den præsenterer sig selv som en privatejet og helt uafhængig og objektiv kilde til nyhederne. uden tilknytning til specifikke kryptokurver og blockchain-enheder.

En anden af ​​styrkerne, som AMBCrypto har, er, at den har et godt greb om dækning for alle nyheder fra det sydøstlige og sydasiatiske kryptokurrencymarked og blockchain-verdenen.

Brugergrænseflade og design

Den slags interface, som AMBCrypto har, er mere af et standarddesign, der ofte ses fra blogs. Tillader brugere at krydse siderne og finde relevante eller fremhævede historier relativt let. Der er klare segmenter, der fremhæver de seneste nyheder, den populære udvikling såvel som de historier om mere specifikke eller nichekategorier.

Sammenfattende har AMBCrypto en relativt let at forstå og navigere interface og design, der kan sammenlignes med andre kryptokurrencybaserede nyhedsblogs derude.

Anmeldelse

AMBCrypto selv er baseret specifikt i Bengaluru, specifikt baseret og først formelt etableret tilbage i 2017. Selvom dette var, da virksomheden selv blev dannet, blev hjemmesiden lanceret i begyndelsen af ​​2018 og er siden vokset til at blive et fremtrædende navn inden for blockchain og kryptokurrencyområdet..

Bestående af et team af snesevis af bidragsydere og forfattere beliggende i Sydasien såvel som baseret rundt om i verden genererer AMBCrypto et stort antal historier over en 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen struktur.

AMBCrypto forbliver et privatejet og som et resultat uafhængigt selskab. Problemet med det er, at der er få rapporter om finansiering fra nogen krypto fra blockchain-virksomheder, eller hvor dens finansiering faktisk kommer fra. Det positive er dog, at vi kan se, at det står ved dets mantra om at være et helt uafhængigt og objektivt selskab.

At have et bestemt beløb af indtægterne fra betalte artikler, ville det være fornuftigt, at det til tider ville lægge mere betalt indhold og pressemeddelelser end nyheder. Brugere og virksomheder kan også betale for at have sponsorerede artikler og gæstens indhold vist på webstedet. Mens gæsteposter er hyppige, har AMBCrypto tendens til at hente størstedelen af ​​sit indhold fra kvalificerede og erfarne forfattere.

En anden af ​​de ekstra fordele ved AMBCrypto er den slags unikke tilstedeværelse i Sout og Sydøstasien og den slags rapportering, som den derefter kan gøre på blockchain og crypto verden sammenlignet med vestlige konkurrenter.

For dem, der er involveret i eller simpelthen er interesseret i blockchain og crypto-nyheder, der kommer fra Indien og nabolande, er AMB Crypto en af ​​de bedste tilgængelige løsninger. Da de fleste andre krypto-nyhedswebsteder er beliggende i områder i verden som blandt andet Europa, USA og Canada, betyder det, at rapportering om udviklingen i Asien er mere en udfordring for disse virksomheder.

På grund af disse begrænsninger kan AMBCrypto rapportere om og levere indhold, som disse vestlige virksomheder simpelthen ikke har fleksibilitet til at dække.

Bortset fra denne tilgængelighed til et voksende marked er virksomheden meget gennemsigtig med hensyn til den slags forfattere og forfattere, der arbejder kontinuerligt for det. Selvom dette er tilfældet med dets indholdsudbydere, er det samme ikke så sandt for dets ledende personale. Vi ved kun så meget som der kan udledes af LinkedIn-profiler fra nogle af virksomhedens medstiftere som Himanshu Kumar og Jeevan Thomas, som begge har rollen som ‘CEO og medstifter’ af virksomheden.

Det forbliver relativt uklart, om begge disse personer aktivt fungerer som CEO samtidigt, eller hvis de spiller forskellige roller og simpelthen bruger titlerne CEO og medstifter for at forenkle sager. Hvis dette viser sig at være et fortsat problem for brugere af platformen, ville en ekstra ‘Om os’ side måske være nyttig for virksomheden og ville hjælpe med at afklare nogle af de udestående spørgsmål.

Mens virksomheden har en større vægt på at præsentere objektivitet og nyhedsrapporter om en 24/7 kapacitet, leverer AMBCrypto ikke i det væsentlige den slags dybtgående, grundigt efterforskede artikler, som du ofte finder på andre nyhedsplatforme. Men hvor den mangler denne form for nyhedsindhold, har den en rettidig holdning til nyhedsrapporter og opdateringer, der dækker løvenes andel af opdateringer fra krypto- og blockchain-rumene. Disse inkluderer også mere dybdegående indsigt i kryptoassets prisbevægelser, herunder nyheder fra sociale medier og blockchain-teknologianalyse..

Mens der er nogle begrænsninger, som AMBCrypto har lige nu, er det vigtigt for os at huske på, at det stadig er en relativt ung nyhedsplatform – der er lanceret tilbage i 2018 – hvilket betyder, at det er et af de nyeste medlemmer af pladsen til kryptokurrency nyhedsrapportering og har allerede formået at blive en af ​​de mere kendte og hæderlige nyhedsudsendelser, selv i denne lille periode.

Det er af disse grunde og mere, at AMBCrypto er et nyhedswebsted for krypto- og blockchain-stigning, og det vil fortsætte med at vokse i løbet af dette år. Det er takket være denne vækst og ydeevne, at vi har placeret den på vores top 10 placeringer for krypto-nyhedsmedieforretninger.

BLOKT

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 15
 • Alexa Ranking – # 50.392

Sociale medier følger

 • Twitter – 4.800
 • Telegram – 800
 • Facebook – 1.000
 • Instagram – 470
 • YouTube – 25

Blokt blev officielt etableret som et krypto-nyhedsmedium i 2017 og er baseret i Bangkok, Thailand, samt at være privatejet af Blokt.com.

Forfatterens troværdighed og profiler

Blokt består af et hold på godt 10 meget erfarne og kvalificerede medlemmer til sit skriveteam, som også er placeret over hele verden. Hver af dets forfattere er ledsaget af nogle af de mest dybtgående og grundige biografier, vi ser i verden af ​​kryptomedieplatforme.

Hver af disse forfatterbiografier viser deres specifikke for- og efternavne sammen med et omfattende detaljeringsniveau om deres akademiske og erhvervserfaring, deres personlige baggrund, hvor de er baseret, særskilt sted samt sociale mediesider og kontaktoplysninger.

Disse forfattere har et betydeligt forskelligt udvalg af baggrunde fra verdener af fintech, journalistik, teknik, bank samt software og blockchain-udvikling. Sammenfattende repræsenterer skriveteamet, der arbejder med Blokt, et af de bedste, hvis ikke de mest erfarne hold i verden af ​​kryptomedierapportering til denne dag.

Ledelsesteam

 • Grundlægger og Site Editor – Greg Adams
 • Managing Site Editor – Darren Brazer
 • Redaktør – Pete Banham

Redaktionelle politikker

Blokt viser en meget omfattende og detaljeret række redaktionelle politikker online via sin hjemmeside. I skarp kontrast til andre websteder leverer Blokt imidlertid et antal af sine egne artikler som eksempler på sin redaktionelle politik i aktion. Når Blokt-teamet lægger vægt på indholds punktlighed eller ‘aktualitet’ som et af eksemplerne, citerer webstedet en række artikler, hvor virksomheden var den første til at rapportere om disse store udviklinger.

Når Blokt-teamet henviser til sin redaktionelle politik og sit skub til objektiv og meget upartisk journalist, citerer webstedet en række rapporter, hvor Blokt-teamet forstærkede ellers meget kontroversielle punkter ved hjælp af velundersøgte fakta og derfor blev bevist korrekt.

Sammenfattende består den redaktionelle politik, som Blokt bruger, af fem specifikke, overordnede punkter. Disse inkluderer et behov for upartisk nyhedsrapportering, rettidig offentliggørelse op til virksomhedens usædvanlige standarder, globalt inkluderende historier, flere brugerværktøjer og en ikke-påtrængende tilgang til reklame.

Tidsfølsomhed

Mens Blokt-teamet ikke er kendt for at komme ud med den samme mængde indhold som normalt ses fra dets ældre og større konkurrenter. Der var dog en række tilfælde, hvor Blokt-skriveteamet har været den allerførste til at bryde en større nyhedsrapport i krypto- og blockchain-rummet.

Mens Blokt-teamet ikke konkurrerer, når det kommer til mængden af ​​artikler, som holdet offentliggør, slår de mere end deres vægt, når det kommer til et højkvalitetsniveau af meget punktlige artikler. Nogle af disse samme historier er også optrådt først på Blokt, herunder rapporter om Parity multi-sig-sårbarhedsfejl i november 2017 sammen med VeChain-partnerskabet med PwC sammen med WaltonChains meddelelse om, at det blev medlem af Korea Internet of Things Alliance blandt en lang række andre nyhedsrapporter.

Specialstykker, op-eds og guider

Blokt repræsenterer lidt mere af et hybridiseret format som et nyhedswebsted. Det fungerer teknisk set som en del nyhedswebsted og en anden del crypto og blockchain guide. Hjemmesiden består af sin retfærdige andel af guider, meninger sammen med skarp analyseindhold.

Besøgende på webstedet kan finde en bred vifte af meget detaljerede oversigter over større kryptokurver, for eksempel kan brugere finde en række guider, der er mere rettet mod begyndere, nybegyndere såvel som dem, der er mere erfarne – disse inkluderer guider som f.eks. “Cryptocurrency Trading for Beginners” -guide.

Omdømme: 10/10

Begivenhedsdækning

Blokt tilbyder sine besøgende en stor dækning, især da det vedrører en bred vifte af kryptohændelser, der finder sted over hele verden. Blokt lægger typisk større fokus på rapportering om begivenheder, som en redaktør eller forfatter rent faktisk deltager i en vis grad i modsætning til blot at kopiere information om begivenheden fra en tredjeparts medieudgang.

Sociale medier

Blokt forbliver meget aktiv på tværs af sociale medieplatforme som Twitter, Instagram sammen med en række andre formater. Mens Blokt-teamet ikke har den samme slags social media trækkraft som dets større, meget ældre kryptomedieudtag, har virksomheden stadig vist sig i stand til at opnå et stort antal tilhængere over disse sider. Blandt dem har Blokt formået at opnå mere end 5.000 tilhængere med succes via sin Twitter-konto alene, idet webstedet viser sig mere end dygtig til at engagere sig med de samme tilhængere over platformen og generere henvisninger fra de samme numre.

For sin Twitter opdateres den for eksempel regelmæssigt med en række nyhedshistorier i løbet af dagen – hvor som helst fra flere til over et dusin gange om dagen med en række af disse nyhedsrapporter sammen med nogle obskure, kryptocentriske tweets. Ud over Blokts vigtigste Telegram-konto driver crypto-nyhedsudgangen også en separat Telegram-kanal kaldet Split Second Crypto – som samler forskellige nyhedsrapporter fra en række kilder.

Brugerværktøjer

Blokt tilbyder sine brugere et antal værktøjer på stedet sammen med en række guider, der giver indsigt til begyndere og mere erfarne kryptobrugere til at komme i gang med Bitcoin samt guider om forskellige former for kryptovalutaer. Platformen giver også brugerne et meget unikt og interessant værktøj kendt som ‘Crypto Magic 8 Ball’, som giver brugerne mulighed for at vælge et spørgsmål, før de klikker på bolden (eller ryster det, hvis du er på en smartphone) for at få en svar. Du kan stille forskellige spørgsmål som ‘Vil BTC pumpe?’ 8-kuglen ryster derefter, inden den leverer et svar såsom ‘outlook bullish’. Blokt hævder også, at en række andre værktøjer vil komme til platformen i overskuelig fremtid.

Største styrke

Blokt tilbyder brugerne et bredt udvalg af indhold til sine brugere såvel som at være unikke takket være sit ønske om at repræsentere en meget uafhængig, autoritativ institution for indhold over hele kryptorummet, skrevet af et ægte internationalt team til oprettelse af indhold med årtiers brancheerfaring på tværs af et stort antal mennesker.

Brugergrænseflade og design

Blokt-webstedet er en meget veldesignet platform med særlig vægt på at levere indhold i en meget pæn grænseflade, hvor alt dets indhold er pænt kategoriseret i klart adskilte tematiske segmenter, som alle er tilgængelige fra et glat, top-down menusystem helt øverst på siden.

Blokt giver sine seere mulighed for let at gennemgå en række sponsoreret indhold, branchespecifikt indhold, teknisk analyse sammen med en bredere vifte af anden information. Blokts farveskema i sig selv er også meget slank med sort, hvid og mørkegrå farveskemaer sammen med dets karakteristiske blok- eller terningestil-logo.

Anmeldelser

Blokt, som ellers almindeligvis er stiliseret som ‘blokt’ på det officielle websted, repræsenterer en af ​​de førende krypto-nyhedsmedieudgivelsesplatforme, der blev officielt grundlagt i 2017 af Greg Adams. Før Adams fortsatte med at etablere Blokt, havde Adams en omfattende baggrund inden for brancher som sikkerhed, onlinejournalistik, medier såvel som markedsføring.

Han havde besluttet at bruge disse færdigheder til at blive mere involveret i krypto og opbygge “en omfattende liste over kontakter i blockchain-rummet”, ifølge firmaet via dets officielle hjemmeside. De samme kontakter optjent af Adams ville være usædvanligt værdifulde for Blokt for at bane vejen for dets fremtidige succes.

I dag har Blokt formået at blomstre som et af de førende medlemmer af online crypto news publishing community. Blokt kan prale af en meget erfaren skriveafdeling, der gør det let og professionelt at dække alle slags historier takket være forfatterne og deres meget forskellige baggrunde. Mens Blokt ikke nøjagtigt er kendt for at generere det samme mængdemængde, når det kommer til antallet af artikler, den offentliggør i forhold til andre større konkurrenter, konkurrerer Blokt med disse tunge hitters og mere end slag over dens vægt.

Et af de forfriskende elementer, som Blokt går efter, er, at det underbygger elementer i sin redaktionelle politik med mængder af ægte beviser fra selve hjemmesiden. De fleste kryptomedier derude har deres egen dedikerede ‘Om os’ eller endda en ‘Redaktionel politik’-side, hvor brugerne er i stand til at se i detaljerede detaljer, hvilken type standarder Blokt-teamet opstiller for at sikre, at det kan levere objektiv objektiv rapportering af høj kvalitet.

Blokt sikkerhedskopierer imidlertid sin redaktionelle politikside med reelle beviser. Når Blokt siger, at det f.eks. Er “rettidigt”, sender det flere historier, som de brød for nogen andre online. Blandt nogle af de artikler, det bruger som referencepunkter, inkluderer nogle af de nyheder, som den med succes rapporterede først, såsom Parity Multi-sig-sårbarhedsfejlen, der blev opdaget i november 2017, som et af de mest fremtrædende eksempler.

Som bevis i sit skub for at indgyde sine brugere, drevet til objektivitet, giver det en liste over links til historier, hvor de kan sikkerhedskopiere ellers kontroversielle punkter med statistikker. En anden af ​​de artikler, der går langt for at demonstrere dette, er den artikel, som virksomheden skrev, hvor forfatteren foreslog, at valutaen – KREDITER faktisk kan være en fidus, forfatteren fortsatte med at beskrive, hvordan KREDITER ikke havde leveret et betydeligt beløb bevis for at bakke op på sine påstande. Mange kryptomedievirksomheder derude har en tendens til at betale lip service til disse redaktionelle værdier, som det fremgår af deres redaktionelle sider. Men Blokt ser ud til at være et af de få, der følger ånden og bogstavet i de værdier, som den angav i sin redaktionelle politik.

Det er en af ​​de ting, der er meget værdsat, især bare hvordan Blokt nærmer sig reklame på sit websted. Specifikt lægger virksomheden særlig vægt på ikke-påtrængende reklame. Virksomheden selv understøttes af annoncer, selvom disse ikke er nær så påtrængende, når det kommer til annoncer på en bred vifte af kryptomedier..

Alligevel stræber Blokt med succes med at holde reklamer på et minimum og dermed sikre, at slutbrugernes oplevelse ikke hindres af alt for påtrængende reklamer. Når annoncer offentliggøres på BLokt-webstedet, sikrer teamet, at de er lette nok til, at brugerne kan skelne fra det oprindelige webstedsindhold.

Vi bør alle virkelig tage lidt tid på at forstå, hvor globalt inkluderende Blokt er som et nyhedsudtag. Crypto-nyhedsforretninger derude har en tendens til at lægge en bestemt form for fokus på en bestemt region eller branche til skade for andre områder af industriens verden, men Blokt søger på den anden side at være globalt inkluderende.

Blokts hovedkontor ligger i Thonglor, Bangkok, Thailand, og består af fire udflyttere, der alle deler en passion for rejser, eventyr samt at møde nye mennesker fra hele verden. Dets tilknyttede team af journalister tilslutter sig i mellemtiden denne form for fælles værdier på tværs af de forskellige lande, både hvor de er baseret og ud over, når de deltager i større begivenheder. Det er som et resultat af dette, at skriveteamet ikke kun er i stand til at skrive på en helt global måde, men de er også helt unikke og dygtige inden for deres respektive områder.

Disse forfattere kommer fra en række baggrunde. Med nogle af disse forfattere med avancerede grader. Og uanset om Blokts indholdsskabere diskuterer teknik, blockchain-teknologi, lovgivning, finansiering blandt andre slags emner, er webstedet mere end i stand til at tale med en stor grad af kompetence om en bred vifte af emner.

Det er af alle disse grunde og mere, Blokt etablerer sig med succes som et meget autoritativt websted inden for en markant udviklende og voksende industri som kryptokurver og blockchain-teknologi. Og mens det nu ellers er kendt for at pumpe forskellige nyhedsrapporter og artikler ud i samme slags mængde som andre hjemmesider i rummet, slår det mere end sin vægt over for de samme virksomheder, når det kommer til at producere arbejde af høj kvalitet fra en meget erfarent team af forfattere og redaktører.

Bits online

 • Overskrifter pr. Dag – 5 til 10
 • Alexa Ranking – # 30.451

Sociale medier følger

 • Twitter – 3.200
 • Facebook – 10.200
 • YouTube – 1.200

Etableret i 2017 af det begrænsede selskab – Talon Media Group, blev Bits Online sammen med dets moderselskab officielt etableret og opererer fra Charlestown, Nevis, St. Kitts og Nevis.

Forfatterens troværdighed og profiler

Bits Online sikrer, at hver af dets forfattere er synlige på hjemmesiden på for- og efternavn, især ved at sikre, at der henvises til dem øverst i hver af deres artikler. For besøgende på webstedet kan de klikke på forfatterens navn og føre dem til en kort en til to sætnings biografi, der illustrerer den slags professionelle og akademiske baggrund, som forfatteren har haft, især hvor det vedrører kryptokurver og blockchain.

Med sit skriveteam ser det ud til at være et hold, der er baseret over hele verden – hvor tre af dem er baseret i Asien som Sydkorea, Japan og Indien samt i Den Russiske Føderation inklusive Syd- og Nordamerika (Argentina og De Forenede Stater).

Den internationale distribution af dets skriveteam har en ekstra fordel for Bits Online-teamet generelt. Virksomheden er i stand til at tildele lokale forfattere til forskellige historier inden for den region i verden, hvilket muliggør en forbedring af den type dækning, som disse forfattere kan tilbyde, især når det vedrører dækning af internationale kryptohændelser..

Generelt producerer skriveteamet selv et højt indholdsindhold til webstedet, hvilket giver en hel del unik lokal indsigt, der undertiden mangler fra andre nyhedsforretninger i krypto- og blockchain-verdenen.

Ledelsesteam

 • Chefredaktør -Scott Fargo
 • Seniorredaktør -Evan Faggart
 • Redaktør – William Peaster

Redaktionelle politikker

Bits Online skitserer omhyggeligt sine redaktionelle politikker inden for sin korte sektion på siden ‘Om os’. Bits Online-teamet hævder, at dets mål er at levere “de seneste nyheder og informeret kommentar til bitcoin, blockchain, cryptocurrency, fintech og teknologi”, mens det også søgte at præsentere en række meninger fra et væld af brancheeksperter. som insidere.

Virksomheden selv fortsætter også med at erklære, at det søger at “tjene interessenter med fair og faktiske rapporter om de vigtige historier i vores branche”. Bitsonline videregiver ikke sin annonceringspolitik offentligt.

Tidsfølsomhed

Bits Online gør det til en vane at opdatere sit websted meget hyppigt. Dette gælder især når der er en større kryptohændelse, der finder sted. På en mere almindelig dag for holdet vil Bits Online-teamet imidlertid være ansvarlig for at opdatere siden med alt fra 5 til 10 overskrifter om dagen, selvom dette kan afhænge af hvor travl dagen er.

Hvis du er den slags person med særlig vægt på websteder, der dækker de nyeste historier fra krypto- og blockchain-verdenen, er der sandsynligvis større websteder, som du kan besøge for mere opdaterede opdateringer. Imidlertid tilføjes Bits Online-trendhistorie og nyhedsdækning normalt til platformen inden for de første 12 til 24 timer efter historiens brud.

Sammen med dette betyder skriveteamet, der er internationalt distribueret, at de ikke kun kan give mere lokal indsigt i forskellige, mere regionalt fokuserede nyhedshistorier. Det samme team er mere end i stand til at rapportere om en bred vifte af historier og opdatere hjemmesiden 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Specialstykker, op-eds og guider

Bits Online har sammen med at dække nyhederne fra krypto- og blockchain-verdenen også en ret grundig uddannelsesafdeling inden for sin online platform. Disse guider giver forskellige informationer til dem, der enten starter i en verden af ​​kryptoanvendelse og investering eller blot søger at komme ind i forskellige felter som kryptomining.

Nogle af disse guider inkluderer guider som ‘Kan jeg tjene penge til minedrift af bitcoin?’, Som et eksempel, mens andre giver et mere rudimentært overblik over nøgleaspekter for dem, der begynder i rummet. Mens det giver disse ressourcer, er det primære fokus for holdet på nyheder og analyser i modsætning til instruktionsguider.

Omdømme: 7/10

Begivenhedsdækning

På trods af at være et af de mindre websteder derude til nyhedsdækning, har Bits Online formået at virkelig skille sig ud som værende meget aktive i vejen for at dække internationale begivenheder. Sammen med denne journalistiske dækning har Bits Online YouTube-kanalen også snesevis af videoer, der viser disse forskellige mindre og større begivenheder i kryptoverdenen..

Bits Online har en særlig interesse i at interviewe store og meget indflydelsesrige personer under disse begivenheder og få deres indsigt i forskellige produkter sammen med meninger om udviklingen generelt inden for krypto- og blockchain-industrien.

Nogle af de nyere interviews, som Bits Online har gennemført via sine YouTube-kanaler, inkluderer en række A-listers-influencer og iværksættere som Jihan Wu.

Når Bits Online-teamet beslutter at deltage personligt i disse begivenheder, stræber virksomheden efter at give en stor dækning gennem både sin blog sammen med sin YouTube-kanal. Da det begynder op til disse særlige begivenheder, vil Bits Online også udgive en eller et antal guider vedrørende den begivenhed, der giver indsigt og hjælp til dem, der ønsker at deltage, og lære mere om begivenheden og hvad de kan forvente.

Sociale medier

Blandt de forskellige former for sociale medier, som Bits Online bruger, viser virksomheden sig at være den mest aktive på Twitter, Facebook såvel som YouTube. Generelt bruger Bits Online disse forskellige sociale mediekanaler til at dele de seneste nyheder, opdateringer, historier og interviews, da de er tilgængelige på det officielle Bits Online-websted.

Sammen med disse sociale mediekanaler viser Bits Online sig mere end aktivt gennem sin YouTube-kanal, især under internationale begivenheder – hvilket giver brugerne adgang til snesevis af videoer fra hele blockchain- og kryptokurrencyindustrien, herunder interviews med meget indflydelsesrige personer..

Brugerværktøjer

På dette tidspunkt giver Bits Online-teamet ikke brugere adgang til nogen form for krypto- eller blockchain-relaterede værktøjer. Og det forbliver uklart, om det har til hensigt i den nærmeste fremtid.

Største styrke

Bits Online-teamet leverer generelt en enestående mængde dækning gennem en række blogindlæg samt en YouTube-kanal, såsom en række guider, interviews, dækning af internationale begivenheder før, under og efter begivenhederne i generel.

Brugergrænseflade og design

Bits Online i sig selv giver sine brugere et relativt ligetil, intet vrøvl bloglayout med en rullende serie af billeder, der cykler gennem toppen af ​​hovedsiden, som alle er ledsaget af en række overskrifter og forskellige pressemeddelelser på tværs af to sidebjælker.

Denne brugergrænseflade er lidt mere rodet sammenlignet med andre krypto- og blockchain-websteder, hvor Bits Online placerer nutidens nyhedshistorier og rapporter usædvanligt tæt på funktionshistorier, der blev offentliggjort for op til flere uger siden, hvilket gør det meget usædvanligt for besøgende på webstedet at se på forsiden og indstiller et negativt indtryk for dem, der er helt nye på platformen, især hvor de leder efter de seneste og sidste nyheder.

Anmeldelse

Bits Online fungerer selv som et kryptomedieudtag, der ejes af aktieselskabet Talon Media Group, som selv er baseret på Charlestown, Nevis, St Kitts og Nevis.

Sammen med at være etableret relativt for nylig, især sammenlignet med andre nyhedsplatforme, kan den prale af en stærk Alexa-rangering med titusinder af sociale mediefølgere blandt sine forskellige platforme. Den slags præstation, den har vist gennem årene, er imponerende – at kunne trække mere trafik ved nogle lejligheder end nogle af dens større, ældre kolleger.

Selvom webstedet i sig selv ikke er så produktivt, når det kommer til at sende store historier, især når det kommer til de større konkurrenters evne til at gøre det samme – formår det stadig at fange trafik fra et relativt forskelligt krypto- og blockchain-samfund takket være dets mangfoldighed af indhold såsom videoer, interviews, podcasts sammen med en række andre unikke materialer.

Mens en række andre nyhedswebsteder for kryptokurrency og blockchain generelt vælger at ignorere YouTube som et middel til oprettelse, interview og rapportering af indhold, har Bits Online lagt særligt fokus på sit videoindhold. Med Bits Onlines dedikerede YouTube-kanal opdateres regelmæssigt med en række videoer fra mindre og større internationale kryptokurrency- og blockchain-konferencer – sammen med interviews med førende, indflydelsesrige personer fra hele kryptovalutaverdenen.

I øjeblikket har Bits Online-teamet mere end snesevis af videoer, der er offentliggjort på sin kanal til dato, hvor dets tilstedeværelse på YouTube fortsætter med at vokse og få indflydelse. Bits Online agter at fortsætte med at bruge sin YouTube-kanal og videoindhold for at fremvise endnu flere interviews og korrespondance fra de seneste begivenheder og indflydelsesrige personer.

Bits Online forbliver relativt gennemsigtig, når det kommer til sit skrive- og redigeringsteam. Med alle dens forfattere opført på for- og efternavn basis øverst i enhver artikel, der findes på webstedet. Besøgende, der klikker på dette forfatternavn, vil være i stand til at se alt det indhold, de har leveret til Bits Online-webstedet sammen med et relativt kort resumé af den pågældende forfatter med alle deres faglige kvalifikationer sammen med erfaring i branchen.

Baseret på de begrænsede oplysninger, der er tilgængelige fra LinkedIn-siden for Bits Online, ledes virksomheden af ​​chefredaktøren – Scott Fargo. Bortset fra dette relativt grundlæggende informationsniveau er der sammenlignelig sparsom information tilgængelig om ledelsen og / eller det grundlæggende team bag Bits Online, med siden ‘Om os’ giver en ringe mængde information om, hvornår virksomheden blev grundlagt, eller hvem driver nøjagtigt virksomheden.

Sammen med denne vage og knappe mængde information er placeringen af ​​Bits Online i sig selv ret usædvanlig sammenlignet med andre blockchain- og crypto-nyhedsplatforme. Det er for eksempel et af de få, der officielt er baseret og løber tør for Saint Kitts og Nevis. Bits Online fortsætter med at give en bestemt adresse til virksomheden som Charlestown, Nevis, og mens den er etableret der, er det angiveligt usikkert, om skriveteamet selv, til en vis kapacitet, er baseret på den samme region.

Mens Bits Online-firmaet er baseret ud af denne region, afslørede man i moderselskabet ‘Talon Media Group’ en meget begrænset mængde information om det pågældende selskab. Det er på grund af dette, at det ikke er helt klart, hvornår Bits Online blev officielt grundlagt; de fleste af de tilknyttede sociale medieprofiler i virksomheden ser ud til at pege på, at det blev etableret tilbage i 2017. Selv om dette er hvad disse websteder hævder, har YouTube-kanalen en række videoer, der går helt tilbage til 2014, herunder en række episoder af sin ‘Coin Brief Podcast’.

Med hensyn til virksomhedens skriveteam har Bits Online et imponerende forskelligt udvalg af højt kvalificerede og erfarne forfattere spredt over hele verden, der dækker en række nyhedshistorier. Dette demonstrerer den slags håndværksmæssige tilgang, som Bits Online har over for sit skriveteam – vælger at ansætte et strategisk placeret antal højt kvalificerede forfattere, der repræsenterer de forskellige virksomheder, de er bosiddende i, i modsætning til at ansætte et stort antal forfattere.

Det er takket være denne tilgang, at Bits Online-teamet har forfattere med base i Rusland, Sydkorea, Indien, Japan, Storbritannien, Argentina og USA. Det er takket være denne tilgang til at bruge forfattere geografiske avatarer til deres region i verden, at Bits Online giver et stort dækningsniveau, både af nyhedsrapporter og begivenheder.

For at opsummere fungerer Bits Online bedst, når det giver dækning af de nyere begivenheder og nyheder, der foregår i den sammenhængende verden af ​​kryptokurrency og blockchain-teknologi. Sammen med sit skrevne indhold giver firmaets dedikerede YouTube-kanal abonnenter og besøgende regelmæssige indlæg og videoindhold af meget professionelle kvalitetsinterviews med nogle af de største navne i kryptovalutaverdenen sammen med en række andre rapporter fra forskellige kryptohændelser..

Sammen med dette kan det prale af et skriveteam, der er baseret over hele verden, fra Asien, Europa til Syd- og Nordamerika. Det er takket være dette internationalt beliggende team, at virksomheden gør et meget godt stykke arbejde med at give lokal indsigt i større nyhedshistorier og udvikling fra hele branchen..

Mens virksomheden selv ikke ligefrem er kendt for at være en af ​​de største, mest populære og mere produktive krypto-nyhedsudsendelser derude i rummet. Alligevel har Bits Online udskåret sin egen unikke niche for sit indhold af meget høj kvalitet sammen med dækning af krypto- og blockchain-begivenheder samt videodækning af det samme.

Sidste ord på Top Crypto News Sites

Der har du det folkens. Obvioulsy, vi ved, at MasterTheCrypto.com er dit foretrukne kryptovaluta-websted, men vores primære fokus er på at levere guider og vejledninger til øverste hylde og følte behovet for i det mindste at nedbryde en liste over de bedste kryptovaluta-nyhedswebsteder, der skal følges sammen med også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map