Bedste Crypto-udlånsplatforme: Top Crypto Loan-programmer

anmeldelse af kryptolån

Contents

22 Bedst bedømte Crypto-udlånsprogrammer & Bedømt liste

Da bitcoin bevæger sig ind i den almindelige finansielle verden, er efterspørgslen efter velrenommerede programmer til udlån af kryptokurrency stigende, da de er en fantastisk måde for investorer at tjene udbytte på og få kryptolån. Lad os tage os tid til at gennemgå de bedste kryptolåneplatforme for at sikre et lån og generere investeringsoverskud.

Optjening af Hodling: Crypto Dividend-investeringsplatforme

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at smarte investorer får deres penge til at fungere for dem. Ved at placere dine penge i de rigtige programmer og platforme kan de hurtigt formere sig.

Vi ved alle om opsparingskonti og aktiemarkeder. Imidlertid tilbyder et stigende antal decentraliserede finansieringsselskaber (#DeFi) nu et kryptoudbytte og investeringsplatforme.

Ved at udnytte disse top-platforme til bitcoin-udlån og kryptolån kan du se dine kryptoassetbesparelser formere sig uden faktisk at sælge dine kryptokurver. Nogle af disse tilbud giver dig mulighed for at investere krypto og tjene interesse direkte, mens andre blockchain-baserede platforme giver dig mulighed for at investere fiat og tjene krypto som interesse. Uanset om du er låntager eller långiver, er der gavnlige fordele.

Kort sagt, ja, du kan tjene penge bare ved at køre sammen og generere et afkast på dine investeringer. Fortsæt med at læse for at finde de bedste kryptodividende- og investeringsplatforme, der er tilgængelige i dag.

Saltudlån – kryptobagede lån

salt krypto udlån

Salt er en af ​​de mest kendte kryptolåneplatforme, der er tilgængelige i dag. Platformen giver dig mulighed for at bruge krypto som sikkerhed for at sikre et lån fra $ 5.000 til $ 25 millioner.

Dette unikke udlånssystem tjener som en praktisk kapitalkilde for dem, hvis projekter ellers ville blive afvist af banker og andre potentielle investorer. Sørg dog for at kontrollere renten, inden du optager lånet. Standard APR’er spænder fra 14% til 15,95%, hvilket er betydeligt højere end nogen konventionel långiver.

Selvfølgelig er den høje APR afvejningen for at få adgang til en ukonventionel kilde til kapital: du kan potentielt få adgang til en enorm mængde penge uden en kreditkontrol eller lignende trin.

Du bliver nødt til at deponere kryptokurver i Salt som sikkerhed. Godkendte digitale aktiver inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Dogecoin, USDT og True USD.

Salt gør det nemt at foretage en indledende beregning, der viser dig den typiske apr, lånebeløb og månedlige betalinger. Der er dog en lille ansvarsfraskrivelse knyttet til denne lommeregner:


”Lånberegner udgør ikke tilbudet, tilgængeligheden eller ansøgningen om et lån. Valgte lånemuligheder og -vilkår er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion, for dit lånebeløb og eller din sikkerhedstype. Lånberegner antager maksimal brug af “SALT-indløsning” og alle andre gældende kampagner. “

Hvorfor bruge salt? Nogle mennesker finder det praktisk at konsolidere alle deres blockchain-baserede aktiver for at få et enkelt lån. Den største fordel er selvfølgelig, at du kan få adgang til finansiering, som du normalt ikke ville være i stand til at få. Held og lykke med at prøve at finde en konventionel bank, der er villig til at acceptere din krypto som sikkerhed.

Salt, som står for Secured Automated Lending Technology, har også sit eget native token kaldet SALT. Som indehaver af SALT-token får du adgang til præferentielle renter.

Salt adskiller sig også fra konkurrenter på denne side ved udelukkende at fokusere på udlån. Sådan opsummerer virksomheden de vigtigste fordele ved sin platform:

”For at tilbagebetale lånet foretager du månedlige betalinger af hovedstol plus renter. Et lån giver dig fleksibiliteten til at foretage store indkøb og derefter betale det i et tempo, der giver mening for dig. ” – SALT Team

Sørg for at tjekke SALT-platformen til højre her.

Crypto.com – Alt i en Crypto-platform & Tegnebog

crypto.com kryptolån

Mens SALT primært fokuserer på lån, tilbyder Crypto.com en multifunktionel platform og mobilapplikation med alle typer funktioner.

Efter at være blevet etableret i 2016 er en af ​​dens grundlæggende værdier, at økonomisk autonomi skal være en umistelig menneskerettighed for enhver. Som et resultat giver Crypto.com sine brugere et væld af forskellige værktøjer, der giver brugerne mulighed for at købe, sælge, handle, investere eller låne kryptovalutaer.

Ligesom de andre platforme på denne liste er der nogle ekstra bonusser, der følger med at være en interessent i platformens digitale valuta (MCO). Disse bonusser inkluderer forbedrede rentesatser (stigende IR-investeringer med mere end 2% afhængigt af aktivet og 4% lavere for lån).

Så hvad kan du gøre med Crypto.com? Der er 8 elementer i den digitale tegnebog.

Du kan f.eks. Oprette og bruge en crypto- eller fiat-tegnebog. Du kan investere og spore kryptokurver og aktiver, overvåge betalinger foretaget med tegnebogen, ansøge om et Visa-kryptokort, deponere krypto for at få et lån eller deponere krypto for at tjene renter over tid.

Crypto.com’s ‘Earn’ -tjeneste giver brugerne mulighed for at flytte ethvert beløb af deres valgte krypto fra deres tegnebog til en escrow-konto i appen og derefter tjene afkast baseret på disse beholdninger. Disse returneringer betales til din kryptotegnebog ugentligt.

Mængden af ​​interesse, du kan tjene på disse, afhænger af typen af ​​krypto, du indbetaler, med stablecoins som Tether, der giver det højeste afkast (10-12%) og andre som Bitcoin, der bringer 6-8%.

Du får også mere eller mindre interesse baseret på hvor længe du har til hensigt at gemme din krypto. Der er en fleksibel version, der f.eks. Betaler 2 til 3% renter og en 3-måneders lock-in-mulighed, der betaler 6 til 12% renter.

Renter påvirkes også af, hvor meget MCO du planlægger at satse på platformen. Hvis du f.eks. Spiller 500 MCO (mere end $ 1.500), låser du op for højere renter på dine kryptobesiddelser. Du kan endda optjene bonusbelønninger, når du lægger mindre end 50 MCO ($ 150). Alle MCO-tokens returneres til dig efter indsatsperioden, så hvis du har noget gratis kapital, er det en no-nonsense måde at tjene ekstra krypto på.

Interessenter i MCO frigør også fordele fra ‘Credit’ -systemet inden for Crypto.com. Afhængigt af hvor meget du planlægger at indsætte i forbindelse med dit lån, kan dine renter tilbagebetales fra 8% til 12%. Selvom dette ikke er fokus for Crypto.com, giver virksomheden dig stadig mulighed for at låne maksimalt $ 1 million i US Stablecoin til gengæld for nogen af ​​de understøttede kryptoer inden for platformen.

Sammenlignet med andre på denne liste er der en stor grad af fleksibilitet i, hvad du kan gøre inden for mobilappen, og det tilskynder dig virkelig til at være en interessent i den med nogle fremragende fordele. Vi har ikke engang dybt i fordelene, der følger med at bruge dets sortiment af betalingskort også.

For mere information om platformen, skal du sørge for at læse uddybende artikel om det lige her på MasterTheCrypto. Tjek også platformen for dig selv og få investering ret her.

Celsius – Lån og kredit for Blockchain Backers

celsius bitcoin-udlån

Celsius blev oprindeligt etableret tilbage i 2017 af en lignende grund til Crypto.com: at brugerne ikke kun skulle have et højere niveau af autonomi over deres penge, men at de også skulle have andre investeringsmuligheder ud over traditionelle banker.

Rentesatserne har været ekstremt lave siden recessionen 2008/2009 og varierede fra 0,5% til 2%. Derfor skiller Celsius Network sig ud: platformen lægger vægt på et fleksibelt investeringssystem med mere betydelige årlige afkast for langsigtede investorer.

Disse renter svinger afhængigt af nogle få faktorer, som vi er kommet til at forvente af denne slags platforme. Men Celsius er lidt anderledes, idet de rentesatser, du kan tjene, har en irriterende tendens til at svinge til en vis grad.

Som en del af en test af sin mobilapp havde jeg investeret nogle penge i stablecoins, specielt Tether, som oprindeligt havde en rente på 10,12% tilbage i august. Siden da er det faldet fra det til 9%; irriterende, men ikke en deal-breaker.

Disse renter svinger baseret på mængden af ​​tokens, der er deponeret på platformen af ​​brugerne til enhver tid. Du kan til enhver tid kontrollere denne token-lydstyrke i appen.

Disse renter afhænger også af den type efterspørgsel, der findes for hvert af disse tokens, hvor den laveste har en rente på 2,75%, mens stablecoins nyder den højeste standard på 9,02% for tiden.

Et af de positive ting, du har med Celsius, er, at der er meget mere fleksibilitet i, hvordan du investerer. Du er ikke forpligtet til at investere dem i et stykke tid; hvilket betyder, at du når som helst kan indbetale mere eller hæve penge, og at ethvert kryptomængde i din digitale tegnebog tjener renter med det samme.

Der er et par måder, du kan forbedre dine rentesatser på både lån og investering, og begge involverer virksomhedens dedikerede krypto – CEL. Den mest øjeblikkelige måde er at acceptere at acceptere CEL som dit valgte token for enhver interesse, du tjener, og det er utroligt nemt at gøre.

Ved at trykke på skiftet på hver af de specifikke kryptoer eller i din kontomenu kan du øge den rente, du opnår med 1-3%. Den anden måde er ved at øge krypto: CEL-forholdet, der refererer til mængden af ​​CEL-tokens, du har i forhold til den krypto, du har investeret.

Dette forhold er kendt som dit ‘CEL Loyalty’ niveau og kommer i tre faser: Sølv, Guld og Platin, som giver alt fra yderligere 10-30% til renter for investeringer, og det samme for dem, der ønsker at låne penge.

Et af de problemer, du finder med Celsius, er dog, at der ikke er nogen hurtig måde at købe disse kryptokurver på. I modsætning til Crypto.com, hvor du kan sende penge til din tegnebog og handle for din valgte krypto. Du er begrænset til enten at købe nogen af ​​disse aktiver på andre børser eller bruge Changelly til at overføre dem til appen.

Mens den mere erfarne bruger ikke har noget problem med at skifte penge, kan denne proces være skræmmende for nye kryptobrugere.

Sørg for at tjekke Celsius selv ved at besøge webstedet her.

BlockFi – Wealth Management Platform

blockfi kryptolån

Ved forsiden af ​​sin hjemmeside kan du hurtigt fortælle, at projekter som BlockFi, Crypto.com og Celsius er skåret fra en lignende klud.

”I årevis har kryptoinvestorer ikke haft adgang til grundlæggende finansielle produkter i blockchain-økosystemet. BlockFi bygger bro over dette hul ved at give adgang til højinteresserede kryptokonti og billige kreditprodukter til kunder over hele verden. ”

At forstyrre den konventionelle finansverden er navnet på spillet for BlockFi og andre på denne liste. Og meget lig Celsius, BlockFi fokuserer primært på de to områder af investering og udlån, så platformen kan tilbyde konkurrencedygtige priser til både långivere og låntagere.

Men hvordan stemmer disse priser rent faktisk overens med andre? Nå, her er det, hvor det falder lidt fladt. Hvis vi går fra virksomhedens eget websted, kan brugerne drage fordel af renter op til 8,6 procent. Selvom dette er en meget konkurrencedygtig sats for kryptoer som Bitcoin, Ethereum osv. Det samme gælder ikke stablecoins på platforme som Celsius og Crypto.com, som kan tjene investorer op til 9-12% årligt.

Selv da er der en vis modsætning mellem hjemmesiden og anmeldelser derude. Med firmaet, der går ind for, at du kan tjene op til 8,6 procent, mens brugerne har hævdet, at det er mere som 6,2%, hvilket gør det kun lidt bedre end konkurrenterne på denne liste.

Årsagen til noget af denne uoverensstemmelse skyldes, hvordan dens sammensatte rente beregnes. Dette er i det mindste ifølge virksomheden.

“Vores konverteringskurs beregnes gennem Gemini baseret på den sidste handelspris.”

Den anden grund er, at det afhænger af, hvilken krypto du investerer. Med Ethereum, der bringer 4,1%, tjener Bitcoin dig 6,2%, mens stablecoin GUSD får dig det højeste, hvilket er 8,6%.

Et af de grundlæggende problemer, som BlockFi også har, er at dens priser ikke er de bedste derude. Du finder højere renter fra andre muligheder på denne liste.

Et andet problem med BlockFi er, at brugerne har et begrænset antal muligheder i forhold til konkurrenter på denne liste. Du har kun tre kryptoer at vælge imellem, hvilket er fantastisk, hvis du kun har større kryptokurver, men mindre attraktivt for dem, der har en række altcoins.

Selvom dette er en bitter pille at sluge for brugerne, har BlockFi nogle attributter, der virkelig giver det kanten over sine modstandere i branchen. Den første af disse er, at brugerne ikke behøver at låse de forskellige mængder virksomhedsspecifikke tokens for at låse de bedste priser op.

Derudover er der ingen faste vilkår for nogen mængde krypto, du vil investere inden for platformen.

Et af de ekstra positive, som du også har, er det faktum, at BlockFi’s renter for lån er ret konkurrencedygtige. Mens det er begrænset til, hvilke kryptoer du kan bruge til sikkerhedsstillelse, kan du låne op til 50% af værdien af ​​det, du gemmer ved hjælp af platformen.

Dette gøres endnu bedre af de konkurrencedygtige renter på tilbagebetalinger, der starter fra 4,5%. Gennem denne service kan brugerne låne alt fra $ 15.000 i maksimalt 12 måneder.

Mens det sidder i den midterste / lave ende af den kollektive pakke her for udbytteudbytter, er dets lån noget at virkelig overveje.

For mere information om BlockFi og de tjenester, den leverer, se webstedet lige her.

Nexo – Øjeblikkelig kryptokreditlinjer

nexo kryptolån

Nexo er en af ​​kun to virksomheder her, der er en valideret udbyder af bank- / betalingskort, hvilket giver det en sjælden fordel i forhold til sine andre modstandere. Men hvor står det generelt?

Efter at være blevet grundlagt tilbage i 2017 er Nexo den seneste virksomhed, der kommer fra et fintech-firma med mere end 10 års erfaring, der har gjort det indtil videre. Dette årti med tidligere erfaring er uløseligt knyttet til verden af ​​investeringer og udlån, både i den finansielle mainstream og nu for kryptoindehavere.

”I løbet af de sidste 10 år har vi ydet øjeblikkelige lån til millioner af mennesker i hele Europa. Vi mener, at den voksende digitale verden hjælper med at forbedre vores liv. ”

Selvom dette er en god værdi og planlægger at have plads til en stadigt digitaliserende verden, kræver det, ligesom Crypto.com og Celsius, at du er en interessent i dets NEXO-token for at drage fordel af bedre renter. Uden aktiepost falder renten for de valutaer, som den understøtter for øjeblikket, under forventningerne for dem, der ønsker at få nogle gode renter.

For det første, mens det tilbyder satser, der starter fra 8% for fiat-valutaer og stabile mønter, tilbyder konkurrerende platforme derude fra 8,6% til 10% uden nogen andel for det samme. Hvad mere er, Nexo yder ikke support for nogen kryptoer uden for stablecoins i øjeblikket, hvilket indsnævrer brugernes muligheder fra starten.

Men når det kommer til stablecoins, giver platformen en vis fleksibilitet i, hvad brugerne kan investere i platformen. Mens mulighederne for tiden er snævre, kommer nogle digitale aktiver til platformen. Brugere kan også stemme på andre potentielle kryptoer.

Så hvordan giver du dig selv noget udbytte på Nexo? Det fungerer på samme måde som Celsius. Du vælger hvilken slags krypto du vil deponere, kopier over den adresse, du modtager for det pågældende aktiv, og send den fra din digitale tegnebog lige til Nexo.

Hvis der er et netpositivt, der følger med Nexo, og det er, at brugerne har al lethed med at foretage indbetalinger og udbetalinger fra enhver digital tegnebog uden nogen hindring. Og hvis du er en af ​​dem, der er interesseret i at være en token-interessent, kan du have et tilstrækkeligt beløb i din tegnebog at tjene op til 30 procent mere på dit udbytte.

Så for dem, der er interesserede i Nexo, hvis du hælder krypto ind som passiv indkomst. Det står til grund, at du skaler lidt mere gennem Changelly (hvor du kan købe Nexo) for at maksimere afkastet.

Sørg for at tjekke den fulde hjemmeside for Nexo right her.

YouHODLER – “Lås op for værdien af ​​din krypto”

youhodler blockchain-lån

YouHODLER er udsmykket på forsiden og er den ‘yngste’ af disse kryptoplatforme, men også en af ​​de mere interessante at prøve, da det bare kan have kanten over de andre.

Efter at være etableret tilbage i 2018 giver YouHodler sine ‘Hodlers’ en platform, hvor de simpelthen kan gemme deres aktiver, mens de akkumulerer udbytte fra dem. Ud over at være ansvarlig for en behandling på 15 millioner dollars for brugerne, er både dets investerings- og låneprodukter de, der seriøst overvejes.

Mens webstedet har sidefoden, at det accepterer over 11 forskellige digitale aktiver, refererer dette primært til at opnå en kreditlinje, mens dets opsparingstjenester kun understøtter USDC, Tether og Bitcoin.

Når det er sagt, har hver nogle ret gode priser og betingelser forbundet med dem. For det første, hvis du ønskede at sikre et lån hos YouHodler; du kan vælge mellem en af ​​tre planer, som alle giver forskellige tidsrammer, LTV’er og renter.

  • ‘HODLers favorit’ – 55 procent lån til værdi for et 120-dages lån med en typisk rente på 13 procent.
  • ‘Anti-krise’ – Denne form for lån er tilgængelig på et 50-dages lån med en fast rente på 7 procent med et mere konkurrencedygtigt lån til værdi-forhold på 60 procent.
  • ‘Bull Run’ – Dette er det kortest mulige lån, der er tilgængeligt for låntagere, hvor Bull-løbet er et 30-dages lån med en rente på 7 procent og det bedste lån til værdi-forhold på 85 procent.

Hvad henviser vi til, når vi bruger udtrykket Lån til værdi? Det betyder effektivt, at jo højere procentdel, jo flere penge kan du låne, da det nøjere følger værdien af ​​de digitale aktiver, du bruger som sikkerhed.

Så vidt lån går, ser YouHodler ud til at være en stærk konkurrent for dem, der er interesseret i at låne mod deres digitale aktiver. Men hvordan måler platformen på emnet for investeringer?

Mens valgene er tynde, hvad du kan investere ved hjælp af YouHodler, består renten af ​​nogle af de mere konkurrencedygtige derude. For eksempel vil investering af Bitcoin over et 12-månedersvindue tjene dig op til 4,8 procent årlig rente. I mellemtiden kan investering i en af ​​de to stablecoins netto dig 9,6 procent.

Disse satser gør YouHodler til en af ​​de bedre platforme derude til investering lige ved siden af ​​Crypto.com og dens investerede investeringer.

Sørg for at tjekke platformen til højre her.

INLOCK – Crypto Lending Powered by ILK Tokens

inlock kryptolån

INLOCK er en kryptolåneplatform med sit eget native token kaldet ILK. Platformen giver dig mulighed for at låne penge ved at sætte krypto som sikkerhed eller tjene renter ved at deponere penge.

Inlock har en ligetil, no-nonsense interface. Forsiden af ​​hjemmesiden giver dig to muligheder: Få kredit eller tjen interesse.

Hvis du låner penge, skal du klikke på Få kredit og derefter vælge det beløb, du har brug for. Du kan vælge ethvert beløb: der er ingen reel grænse, så længe du er villig til at stille sikkerhedsstillelsen. Til sikkerhed kan du bruge BTC, ETH, LTC eller BNB. Du vælger også din overkollateraliseringsrate. Jo mere du overcollateraliserer, jo lavere bliver din rente. Du kan også vælge varigheden af ​​dit lån inklusive 10, 30, 45, 60, 120 og 180 dages låneperioder. INLOCK beregner din låneplan med det samme, hvilket gør det nemt at se nøjagtigt, hvor meget du kan forvente at betale.

Hvis du vil tjene renter på dine kryptobesiddelser, skal du i mellemtiden klikke på ‘Tjen interesse’. Vælg det beløb, du vil låne ud (igen, der er ingen grænse, så længe du har den krypto, der skal lånes ud). Vælg derefter din årlige rente og varighed (15, 45, 80, 100, 200 og 300 dages lån er alle tilgængelige). INLOCK viser dit forventede overskud med det samme og sender derefter dit lånetilbud til deres system.

Samlet set sigter INLOCK mod at tilbyde en hurtig og nem kryptolåneplatform, der er bygget på sikkerhed i banken og drevet af INLOCK-tokens (ILK)..

CoinLoan – P2P-udlån over 12+ kryptovalutaer og Fiat-valutaer

coinloan guide

CoinLoan er en peer-to-peer-udlånsplatform, hvor du kan låne penge eller tjene renter på penge gennem en peer-to-peer-markedsplads (P2P). Låntagere får penge uden at sælge deres kryptoassets, mens långivere tilbyder lån og får konkurrencedygtige afkast. Låntagere er nødt til at overcollateralize, og dette krav til overcollateralization betyder, at långivere får fuld tilbagebetaling til tiden.

Som med andre gode crypto-udlånsplatforme gør CoinLoan.io det let for låntagere og långivere at se de satser, de skal betale eller tjene. Långivere kan vælge det beløb, de ønsker at investere (i EUR, BTC, ETH, LTC, XMR, TUSD, USDC, PAX, USDT, EURS, DAI, USD, GBP, EUR eller RUB), derefter lånetiden (7 dage , 6 måneder eller andet). Rentesatsen beregnes af platformen (standard på 12%), selvom långivere kan vælge en rentetilpasning eller hovedstol + tilbagebetaling af renter. CoinLoan beregner øjeblikkeligt det overskud, du kan forvente at opnå.

I mellemtiden kan låntagere indtaste deres ønskede lånebeløb og sikkerhedsstillelse, vælge deres låneperiode og derefter se det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Uanset om du låner eller låner med CoinLoan, er det let at se nøjagtigt, hvor meget du kan forvente at tjene og betale. Det hele vises gennemsigtigt, og alle lånebetingelser udføres automatisk af CoinLoan-platformen.

dYdX Exchange – Silicon Valley’s foretrukne kryptolåneplatform

dydx-lån

Denne unikt navngivne børs tilbyder ikke kun udlån og låntagning, men det giver dig også mulighed for at handle som enhver almindelig kryptokursbytte. Det San Francisco-baserede firma beskriver sig selv som “den mest magtfulde åbne handelsplatform for kryptoaktiver”.

Med dYdX Exchange kan du åbne korte eller gearede positioner med gearing op til 4x til handel, handel på margen med lånt kapital. Eller du kan låne ethvert understøttet aktiv direkte til din tegnebog ved hjælp af eksisterende kryptobesiddelser som sikkerhed. Som långiver kan du indbetale midler til løbende at tjene renter over tid med variable renter, der altid sikrer, at du får markedsrenten.

En af de største fordele ved dYdX er, at det er et tillidsløst system: det er ikke nødvendigt at stole på modparten i enhver handel eller lån. Du forbliver i fuld kontrol over dine midler ved høje tidspunkter.

En anden unik fordel ved dYdX er, at du ikke engang behøver at registrere dig til platformen eller tilmelde dig. Du kan begynde at handle med det samme fra hvor som helst i verden.

Hemmeligheden bag dYdXs åbenhed er brugen af ​​smarte Ethereum-kontrakter. Hele børsen drives af Ethereum-smarte kontrakter. Til dato er der handlet over 105 millioner dollars på dYdX. Virksomheden har også tiltrukket nogle af de største venturekapitalnavne i Silicon Valley, herunder Andreessen Horowitz og Polychain Capital.

Hvis du leder efter en åben platform, hvor låntagere matches med långivere på en P2P-markedsplads, er dYdX en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

Dharma – Tjen 4,7% rente på Crypto fra hvor som helst i verden

dharma-lån

Dharma lader nogen tjene 4,7% renter fra hvor som helst i verden. Indsæt bare dine penge på platformen, og tjen derefter renter med det samme.

Fra november 2019 accepterer Dharma indskud i Dai (DAI), der betaler en rente på 3,7%, og USD-mønt (USDC), der betaler en rente på 4,7%.

Dharma lover at betale renter “på Internethastigheden”, samtidig med at det er “den nemmeste måde at spare penge overalt i verden”. Uanset hvor du befinder dig over hele verden, kan du indbetale og tjene renter med det samme.

Dharma har gjort et stort skub for at annoncere sig for den ikke-krypto-skare. Virksomheden markedsfører sin udlåns- og lånemulighed med slogans som “upload dine penge til internettet” og hævder, at “Dharma kan gøre ting, din bank ikke kan, fordi Dharma drives af specielle kryptokurver kaldet stablecoins.”

Cutesy marketing til side, Dharma er en af ​​de nemmeste måder at tjene renter på dine stablecoins. Den største ulempe er naturligvis, at Dharmas renter ikke er nær så høje som konkurrenterne. Med renter på 4% til 5% kan Dharma have problemer med at konkurrere mod alternativer, der tilbyder 12% renter eller højere.

Nuo Network – Lån og lån lån Crypto uden at opgive forældremyndighed

nuo netværk kryptolån

Nuo Network, der findes på Nuo.network, giver dig mulighed for at låne og låne kryptokurrency uden faktisk at give forældremyndighed over din krypto til en tredjepart.

Nuo tilbyder også unikke kryptomuligheder, som du muligvis ikke kan se med nogle af de større udbydere, der er anført her. Du kan f.eks. Låne eller låne USDC, DAI, ETH, BTC, SNX og TUSD. Udlåns- og lånerenter oplyses alle på forhånd på forhånd. For eksempel er SNX i øjeblikket tilgængelig til udlån til en APR på 8,4% og til at låne til en APR på 24,9%.

Alle lån kan tilpasses baseret på låntagerens behov. Brugere kan låne lang- og kortfristede lån til foretrukne renter og fast ejendom. Alle lån er sikkerhedsstillet ved hjælp af en smart kontrakt, der skaber et tillidsfuldt miljø.

Du kan komme i gang med Nuo Network med det samme bare ved at deponere ERC20-tokens på platformen. Du kan oprette en Nuo-konto med din Metamask / Web3-tegnebog og derefter begynde at låne eller låne med det samme.

Da Nuo Network ikke er frihedsberøvende, er alle midler låst i smarte kontrakter under lånet. Nuo Network håndterer ikke direkte nogen af ​​kryptovalutaen. Disse midler er låst i den smarte kontrakt baseret på vilkårene i den smarte kontrakt. Nuo Network hævder også at tilbyde “sikkerhed og kryptering i bankklasse” takket være 256-bit SSL-beskyttelse.

LendaBit – P2P-udlånsplatform, der understøtter BTC og ETH

lendabit bitcoin-lån

LendaBit er en P2P-udlåns- og låneplatform, der giver dig mulighed for at bruge krypto som sikkerhed for USDT-lån. LendaBit accepterer BTC og ETH. Lån har ingen grænser: så længe du har kryptosikkerheden, kan du låne ethvert beløb gennem LendaBit. Lånevilkår er tilgængelige i perioder på 1 måned, 3 måneder, 6 måneder eller 1 år.

LendaBit viser den daglige og årlige rente straks på forhånd, hvilket gør det let for låntagere at se, hvor meget de betaler. Långivere kan i mellemtiden tjene renter på omkring 12% om året ved at låne USDT gennem platformen.

LendaBit-registrering er overraskende hurtig. Du kan tilmelde dig hjemmesiden inden for et minut. Lav derefter et depositum, og bekræft dine lånebetingelser, og gennemfør derefter lånet. Det er det.

ETHLend – Lån og lån seks forskellige kryptovalutaer

ethlend kryptokurrency lån

ETHLend beskriver sig selv som “verdens første kryptolånemarked”. Platformen tilbyder kryptolån fra 1 til 12 måneder. Låntagere og långivere kan bruge en række forskellige kryptovalutaer, herunder ETH, DAI, PAX, TUSD, USDC og platformens native token LEND.

Når du er klar til at låne eller låne penge gennem ETHLend, skal du bare gennemse live-markedet for lånetilbud eller låneanmodninger. Du kan se tilbudene for hvert lån og derefter klikke på ‘Tag dette lån’ for straks at låne. Du kan nemt se april, sikkerhedsstillelse, lånebeløb og andre vilkår og derefter beslutte, hvilket lån du vil vælge. Fordi det er en P2P-markedsplads, konkurrerer långivere og låntagere indbyrdes om at tilbyde de bedst mulige vilkår.

ETHLend er, som du måske forventer, drevet af Ethereum-smarte kontrakter. Alle midler gemmes i en ikke-frihedsberøvende smart kontrakt under lånet. Du kan til enhver tid kontrollere den smarte kontrakt ved at kontrollere Ethereum blockchain. Derudover forbliver du kontrol over din egen tegnebog og behøver aldrig at stole på midler til ETHLend.

Ukædet kapital – Lån nok penge til at købe et hus

ukædet kapitaludlån

Unchained Capital leverer to kernetjenester: kryptovælvelagring og kryptolån. Du kan få adgang til multisignatur kølelagervægte gennem Unchained Capital. Eller du kan få et kryptokurrency-støttet lån.

Til udlån fungerer Unchained Capital svarende til platformene ovenfor. Der er ikke behov for at bruge et hjælpeprogram eller medlemskabsplan, og du behøver aldrig at gennemføre en kreditkontrol. Hvis du har bitcoin og er villig til at bruge den bitcoin som sikkerhed, kan du optage et lån i ethvert beløb gennem Unchained Capital.

Unchained Capital ser ud til at imødekomme et højere publikum end den typiske kryptolåneplatform. Virksomheden hævder, at deres kunder “låner til alt fra at købe fast ejendom til at foretage en skattebetaling.”

Lån op til $ 1 million godkendes inden for samme arbejdsdag. Udfyld bare låneansøgningen, underskriv din kontrakt online, modtag midler og overvåg din sikkerhedsstillelse gennem hele låneperioden. Midler opbevares i en 2-af-3 multisig-tegnebog med de tre private nøgler, som du besidder, Unchained Capital og långiveren.

Bitbond – Tokeniseret gældssikkerhed og institutionel kapitaludlån

bitbond bitcoin-udlån

Bitbond er en kompatibel platform til tokenisering af gældsværdipapirer. Det er en fancy måde at sige, at Bitbond giver dig adgang til tokeniserede versioner af aktier, obligationer og andre aktiver.

Bitbond ser sig selv som ”fremtiden for kapitalmarkederne”, fordi det giver banker, formidlere og mæglere mulighed for at digitalisere og strømline obligationsudstedelsesprocessen. Faktisk kan Bitbond hvidmærke sin platform til alle disse oragnizaitons.

Det Berlin-baserede firma skabte for nylig overskrifter for at blive det første selskab i Europa, der udstedte et fuldt reguleret sikkerhedstoken (STO). I dag inkluderer Bitbonds tre kerneprodukter:

Hvidmærke til banker og formidlere: Banker og formidlere som ejendomsplatforme og mæglere kan bruge Bitbonds hvidlabel-løsning til at digitalisere og strømline obligationsudstedelsesprocessen.

Kapitaludstedere: Virksomheder, regeringer og startups kan rejse kapital uafhængigt ved hjælp af Bitbonds teknologi

Fondsoperatører: Bitbond hævder at tilbyde “den tyndeste securitisationsstruktur” til operatører og udstedere af gensidige fonde, alternative investeringsfonde og andre aktiver. Bitbond reducerer kompleksiteten af ​​disse fonde ved at udstede tokeniserede obligationer. Investorer kan simpelthen købe et token for at investere i fonden.

I sidste ende henvender Bitbond sig mere til virksomheder, der søger at skaffe penge i stedet for individuelle investorer. Det er dog endnu en kryptofokuseret finansieringsmulighed for dem, der har brug for det.

BTCpop – P2P udlånsplatform bygget på omdømme, ikke kredit score

btcpop-udlån

BTCpop er en peer-to-peer-udlånsplatform bygget på omdømme – ikke kredit score. Du kan hurtigt få lån fra andre medlemmer eller tjene renter på din eksisterende kryptovaluta.

BTCpop understøtter også en række andre tjenester. Du kan f.eks. Starte en børsintroduktion på platformen. BTCpop understøtter også grundlæggende kryptovalutaudveksling, så du kan bytte kryptokurver på din konto mellem tokens. Der er endda et bevis på stake pool, som du kan deltage i for at tjene ekstra indkomst fra dine kryptobesiddelser.

At få et lån på BTCpop er ligetil. Du skal bare registrere en konto, blive bekræftet, vælge din lånetype, udfylde formularen og indsende den. Det er det.

En af de unikke egenskaber ved BTCpop er, at du kan få adgang til øjeblikkelige lån uden sikkerhed, selvom du betaler 30% i april. For sikkerhedsverificerede øjeblikkelige lån kan du droppe april til 15%.

Helio-udlån – Brug BTC, ETH, LTC og XRP som sikkerhed for ethvert lån

helio lån

Helio Lending giver dig mulighed for at bruge BTC, ETH, LTC og XRP som sikkerhed for at få adgang til kontanter. Det mindste lånebeløb er $ 1.000, og der er ikke noget maksimum, så længe du har sikkerheden. Du kan tilbagebetale lånet overalt fra 1 til 12 måneder. Din april justeres baseret på dit lån til værdi (LTV). Du kan vælge at tilbagebetale lånet med rentebetalinger eller med hovedstol og rentebetaling.

Helio Lending tilbyder godkendelse samme dag. Efter registrering og godkendelse overfører du din kryptosikkerhed til Helios sikre lageradresse. Derefter overfører platformen fiat-valuta direkte til din bankkonto. Du foretager månedlige betalinger og betaler derefter i sidste ende dit lån.

I modsætning til andre platforme, der er anført her, tillader Helio Lending ikke dig at låne din egen krypto til låntagere. I stedet håndterer Helio alle lån direkte. Der er ingen P2P-markedsplads her.

Cred – Højreguleret Crypto-udlånsplatform

Cred, der findes online på MyCred.io, er et af de mere velrenommerede navne i kryptolånet. Virksomheden accepterer i alt 30 kryptokurver, hvilket er mere end nogen anden udlånsplatform, der er angivet her. Cred er også velreguleret og velrenommeret: alle lån ydes eller arrangeres i henhold til California Finance Lenders Law, og Cred har sit eget licensnummer, der godkender sin status som långiver.

For ekstra sikkerhed har Cred også indgået et samarbejde med BitGo (for varetægt) og Lockton (for forsikring). Cred er også grundlægger af Universal Protocol Alliance. Virksomheden har også indgået et samarbejde med Bitbuy, TrueUSD, Bitcoin.com, Angelrock og Uphold.

Der er to måder at bruge Cred på. For det første kan du tjene penge på dine kryptobesiddelser ved at pantsætte dine digitale aktiver til Cred og derefter tjene konkurrencedygtige renter. Eller du kan bruge din krypto som sikkerhed for at få adgang til USD, EUR og andre fiat-valutaer.

Med Cred kan långivere tjene 10% på deres kryptobesiddelser. Cred har også dedikeret supportpersonale til hvaler, der søger at maksimere deres kryptobesiddelser.

I sidste ende, hvis du leder efter en pålidelig og reguleret måde at maksimere dine kryptobesiddelser ved at tjene renter eller bruge dem som sikkerhed, så er Cred en af ​​de bedste muligheder i dag.

Lendingblock – Professional Exchange tilbyder likviditet og kapital til institutioner

udlån blockchain blockchain udlån

Lendingblock er en værdipapirudlånsplatform til digitale aktiver bygget på en professionel handelsbørs designet til institutionelle behov. Platformen, som du genererer forbedrede afkast på en bred portefølje af digitale aktiver. Brugere kan også få adgang til institutionelle modparter og et bredt udvalg af digitale aktiver og kryptomarkeder fra en praktisk grænseflade.

Lendingblock henvender sig udelukkende til institutionelle investorer, der søger at maksimere værdien af ​​deres crypto-beholdninger. En institutionel investor bruger muligvis Lendingblock til at bygge bro over likviditetshuller gennem en institutionel pulje af digitale aktiver til f.eks. At implementere deres market making eller korte strategier. Alle lån forvaltes fra en grænseflade i bytteform, der gør det let at tilpasse alle lånevilkår.

Lendingblock tilbyder også fuld API-support, hvilket gør det let at integrere Lendingblock i din eksisterende opsætning.

xCoins – Sikrede lån gennem en problemfri markedsplads

xcoins kryptokurrency lån

xCoins er en bitcoin-købsplatform, der også understøtter bitcoin-lån. Alle xCoins-lån er sikrede lån, hvilket betyder, at låntager pantsætter kryptokurrency som sikkerhed for lånet for at sikre det.

xCoins er en peer-to-peer-platform, hvor enhver kan være en låntager eller en långiver. Når en låntager anmoder om et bitcoin-lån, matcher platformen låntager med en långiver. Det er en automatisk og problemfri proces uden kommunikation krævet mellem långiver og låntager.

For at afslutte lånet foretager låntager en betaling direkte til långiveren på långiverens PayPal-betalingsside. Når betalingen er foretaget, overføres bitcoin automatisk til låntagerens tegnebog. Derefter foretager låntageren betalinger baseret på lånets løbetid.

Compound Finance – Open Source Lending Protocol indbygget i eksisterende Crypto Wallets

sammensat kryptokurrencyudlån

Compound, der findes online på Compound.finance, er en open source, autonom protokol bygget til udviklere. Platformen sigter mod at være den ultimative udlånsplatform for det åbne finansielle system. Du kan investere gennem sammensatte eller låne penge.

Du kan interagere med Compound direkte via platformens officielle hjemmeside. Imidlertid har en række større platforme allerede integreret Compound-protokollen, herunder Zerion, Coinbase WEallet, InstaDapp, Huobi Wallet, Argent, DeFi Saver og Dharma, blandt andre platforme. Du kan muligvis få adgang til Compounds lånemarked direkte fra den tegnebog, du allerede bruger.

Forbindelse drives af dets oprindelige cTokens, som er ERC-20 tokens, der repræsenterer din balance i protokollen. Disse tokens påløber renter over tid. Når du har eller modtager et cToken, kan du låne fra Compound-protokollen.

Genesis Capital – Institutionel digital valutalån

Genesis Capital er en platform til udlån af digital valuta til institutionelle investorer. Virksomheden er et datterselskab af Genesis Trading, den stærkt regulerede New York-baserede kryptobørs, der blev lanceret af Winklevoss-tvillingerne..

I dag giver Genesis Capital institutter mulighed for at låne BTC, ETH, LTC og andre digitale valutaer i store størrelser over faste vilkår. Institutioner kan bruge denne kapital til at løse alle typer problemer, herunder:

  • Institutionel markedsdannelse, der giver institutionen mulighed for at få yderligere likviditet til at støtte on-exchange eller OTC-markedsskabelse
  • Få kapital til brug for algoritmiske eller højfrekvente handelsstrategier
  • Afdækning eller spekulation, kortslutning af spotmarkedet for at afdække porteføljerisiko eller afledte positioner
  • Få adgang til alternativ likviditet til overførsel eller anden forskellig brug af driftskapital

Genesis Capital har en minimum lånestørrelse på $ 100.000. Lån med fast varighed varierer fra to uger til seks måneder. Der er valgfri opkaldsbeskyttelse, og USD-sikkerhed accepteres til at bakke lånet. Det hele leveres i et reguleret og pålideligt miljø underlagt føderale MSB / FinCen-regler.

Ud over traditionelle lån, der starter fra $ 100.000, lader Genesis Capital institutioner udføre short block short-salg gennem Genesis Trading. Minimumssalgsstørrelse er $ 250.000, og institutioner kan starte kortsalg på tværs af flere valutaer. Det hele er tilgængeligt via Genesis Handels OTC-platform, som er tilgængelig efter ombordstigning gennem Genesis Capital.

Sidste ord om de bedste kryptolåneplatforme

Guide til Bitcoin-udlån

Vi opdaterer denne cryptocurrency-udlånsanmeldelse med flere blockchain-baserede lånetilbydere for at tjene udbytte og renter på dine kryptoaktiver. For øjeblikket bedes du give os feedback på de 22 bedste crypto-udlånstjenester og dele dine oplevelser, så andre kan lære fordele og ulemper ved disse bitcoin-centrerede lånetilbud.

Ved at investere din kryptovaluta i en af ​​ovenstående platforme kan du tjene renter så høje som 8% til 12%. Mens der altid er risici forbundet med at opgive dine private nøgler, kan det være en solid mulighed at tjene bitcoin ved at vinde renter eller sikre et sikkerhedsstillet lån ved at bruge en betroet tredjepartsudbyder fra listen ovenfor. I mellemtiden kan låntagere bogføre krypto som sikkerhed, mens de betaler renter fra 5% til 15%. Da prisen på Bitcoin fortsætter med at stige (især i henhold til nogle ekspertprognoser), kan det være en smart idé at placere en del af dine kryptobesiddelser i et af disse programmer, der giver dig mulighed for at tjene, mens du kører.

For et par år siden var der ingen websteder, hvor brugerne kunne låne eller låne krypto for at tjene renter. I dag er disse platforme sikrere og mere tilgængelige end nogensinde. Bogmærke denne anmeldelse, da vi deler meget mere, hvordan man bruger guider og vejledninger vedrørende de bedste kryptolåneplatforme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map