Bedste Crypto Tax Software i 2020: Top Bitcoin Accounting Service Providers & Programs for Taxes

Bedste Crypto Tax Software til 2020: Bitcoin Tax Software, Services, Providers & amp; Programmer

IRS og andre nationale skattemyndigheder har været opmærksomme på bitcoin i årevis.

IRS afsagde sin første afgørelse om bitcoin helt tilbage i 2013. Hvis du ikke rapporterer krypto om dine skatter i 2020, udsætter du dig selv for betydeligt ansvar.

Skattemyndigheder i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Tyskland, Japan og andre lande har alle bygget specifikke regler for kryptoafgifter.

Heldigvis er det nemmere end nogensinde at rapportere din krypto til skatteformål. Der er crypto-skatteydelser og crypto-programmer. Der er software til krypteringsregnskab. Der er CPA’er, der specialiserer sig i at skabe nøjagtige krypto-selvangivelser.

Faktisk er der så mange kryptoskattetjenester, at det er svært at vide, hvilken der passer til dig. Derfor vil vi hjælpe. Vi har rangeret den bedste software til kryptoskat i 2020, inklusive kryptoskatwebsites, apps, programmer, tjenester og udbydere.

Hvad er Crypto Tax Software?

Hvad er Crypto Tax Software?

Crypto tax software er et værktøj, der bruges til at beregne dine kryptokurrencygevinster og -tab.

Typisk vil din mæglervirksomhed – det sted, hvor du køber aktier, obligationer, ETF’er og andre investeringer – give denne erklæring for traditionelle investeringsprodukter. Crypto er imidlertid ikke et traditionelt investeringsprodukt, og kryptobørs er ikke traditionelle mæglervirksomheder.

TD Ameritrade og JPMorgan udsteder normalt en formular 1099, der viser alle dine årlige indtægter, omkostningsgrundlag og gevinster eller tab fra investeringstransaktioner, for eksempel.

Crypto-udvekslinger udsteder dog ikke sådanne formularer.

Nogle kryptokursudvekslinger – inklusive Coinbase – vil udstede en formular 1099-K, der viser alle dine brutto-kryptotransaktioner. Disse oplysninger er dog ikke nyttige til at udarbejde din selvangivelse. Du skal angive flere data.

Det betyder, at byrden ved at rapportere dine kryptovinster og -tab kommer ned til dig. Det er her kryptoskattesoftware bliver nyttig.

Grundlæggende software til kryptoskat samler simpelthen alle dine kryptokurrency-transaktioner fra forskellige kilder og beregner gevinster og tab i amerikanske dollars ved at følge IRS’s vejledning.


Crypto tax software beregner typisk ikke de specifikke afgifter, du skylder på dine kryptobesiddelser. De skatter, du betaler, varierer afhængigt af din skattepligtige indkomst. Afhængigt af de oplysninger, du indtaster din selvangivelse, kan du betale mere eller mindre end en anden fil med identiske kryptotransaktioner.

I det væsentlige tager crypto tax software alle numrene fra dine kryptokonti og crypto-tegnebøger, noterer sig alle transaktioner, du har foretaget i løbet af året, og lister derefter alle disse numre på en måde, som IRS kan forstå. Derefter kan du vedhæfte rapporten til din TurboTax-e-filindsendelse. Eller du kan udskrive rapporten og vedhæfte den til enhver anden selvangivelse.

Har jeg virkelig brug for at indgive skatter på min krypto?

krav til krypteringsafgift

Ja! IRS har tilføjet et kryptospørgsmål i tidsplan 1, hvilket betyder, at krypto officielt er gået mainstream.

Manglende rapportering af kryptoinvesteringer, kryptooverskud eller kryptotab kan behandles ligesom manglende opgørelse af andre investeringsindtægter. Du kan blive udsat for stejle skattestraf i år eller i fremtiden.

Husk: hvis du handler på regulerede kryptobørser, har du sandsynligvis givet personlige oplysninger og muligvis endda dit SSN. IRS kan nemt finde dine kryptokonti.

I modsætning til hvad nogen måske fortæller dig, har IRS regler for beskatning af bitcoin: IRS og de fleste andre nationale skattemyndigheder behandler bitcoin som ejendom. Det betyder, at du skal rapportere alle transaktioner, der involverer krypto, herunder hvor meget du har betalt, hvor meget du har købt, og hvor meget fortjeneste eller tab der opstod fra den transaktion.

IRS vil analysere disse oplysninger og derefter tilføje eller trække fra din skattepligtige indkomst.

Hvordan fungerer Crypto Tax-software?

Crypto tax software er som en tredjeparts dataaggregator. Typisk betaler du et mindre gebyr for softwaren, og softwaren udtrækker dine data fra forskellige krypto-udvekslinger.

En person, der udførte færre end 50 kryptotransaktioner i regnskabsåret, kunne betale $ 10 for at bruge kryptoskattesoftwaren, mens en institution, der gennemførte 10.000 transaktioner i regnskabsåret, muligvis ville betale $ 500.

De fleste crypto tax software fungerer på en lignende måde:

Du tilmelder dig kryptoskattesoftwaren og betaler et gebyr; brugere med flere kryptotransaktioner at rapportere betaler et højere gebyr

Du giver crypto tax-softwaren skrivebeskyttet adgang til dine crypto trading-konti, tegnebøger og andre kryptokilder; hvis du for eksempel har konti på Coinbase og Kraken, så giver du API-adgang til disse udvekslingskonti til din kryptoskattesoftware

Alternativt giver al kryptoskattesoftware dig mulighed for at uploade CSV-dokumenter

Kryptoskattesoftwaren kontrollerer dine kryptokonti og udtrækker din transaktionshistorik

Kryptoskattesoftwaren samler al denne transaktionshistorik; softwaren kontrollerer dato og klokkeslæt for hver transaktion, rapporterer prisen baseret på historiske data og tilføjer derefter dine gevinster og tab

I sidste ende afstemmer kryptoskattesoftwaren alle transaktioner og priser producerer en detaljeret gevinst- og tabsrapport, der er kompatibel med IRS-retningslinjer; typisk inkluderer de to rapporter, der er produceret af kryptoskattesoftware Form 8949, skema D og i nogle tilfælde, Tidsplan 1

Hvad er forskellen mellem god og dårlig Crypto-skattesoftware?

Hvordan fungerer Crypto Tax-software?

Ved første øjekast kan al kryptoskattesoftware virke stort set ens. Al kryptoskattesoftware giver et lignende løfte om at gøre dine skatter hurtigt og præcist.

Så hvad er forskellen mellem god og dårlig skattesoftware? Her er nogle af måderne til at sammenligne nutidens bedste programmer og tjenester:

Integrationer: Nogle crypto tax software integreres med hundreder af store og små crypto exchange. Uanset om du handler på større børser – som Coinbase – eller obskure, lokale børser, vil denne kryptoskattesoftware være i stand til at spore kontodata og oprette leverbare oplysninger til IRS.

Båndbredde: Udførte du 1.000 kryptotransaktioner i det forløbne år eller kun 10? Baseret på antallet af transaktioner betaler du muligvis en billig eller dyr pris for krypto-skattesoftware. En hobbyhandler finder muligvis gratis skattesoftware, fordi der kun er 15 transaktioner, der skal rapporteres over regnskabsåret, for eksempel, mens en institution skal betale $ 1.000 for kryptoskattesoftware, fordi der er tusindvis af transaktioner, der skal rapporteres.

API vs. CSV-adgang: Crypto tax software integreres med dine udvekslingskonti på to måder – via Application Programming Interface (API) eller Comma Separated Values ​​(CSV). API er problemfri og nøjagtig, fordi den opretter forbindelse direkte til børsen: Du kopierer bare API-nøglen fra din børs og tegnebog og indsætter den i kryptoskattesoftwaren. CSV er i mellemtiden lidt mere besværligt. Du downloader din transaktionshistorik fra dit udveksling i.csv-format, og uploader derefter this.csv-filen til kryptoskattesoftwaren. De fleste crypto tax-software understøtter API-adgang til større børser, mens mere obskure udvekslinger kræver manuel CSV-synkronisering.

Omdømme: Nogle af cryptos største navne tilbyder software til kryptoskat. Coinbase har for eksempel et krypto-skatteværktøj. Anden crypto tax software tilbydes af startups, der blev lanceret sidste år. Omdømme er vigtigt i kryptoskatteområdet: Du stoler på din økonomiske fremtid til denne software. Tjek kryptoskattesoftwares teamside for at sikre, at de har medlemmer med erfaring i overholdelse / regulering. Eller sørg for, at de har en anden form for dokumenteret track record, der giver dig ro i sindet.

Nøjagtighedsgarantier: Tilbyder crypto tax software nogen form for garanti? Garanterer udbyderen nøjagtighed? Nogle udbydere betaler faktisk dine skattebøder (op til en vis grænse), hvilket giver dig ekstra ro i sindet, at alt blev rapporteret nøjagtigt.

Pris: Crypto tax software spænder fra gratis til dyre. Forhandlere med et stort antal transaktioner betaler mere for kryptoskattesoftware end forhandlere med et lavt antal transaktioner. Nogle kryptoskattesoftware opkræver ikke en anden sats baseret på antallet af transaktioner, men det opkræver en anden sats baseret på værdien af ​​din konto.

Landesupport: Nogle kryptoskattesoftware er fokuseret på USA. Mest krypto-skattesoftware giver dig dog mulighed for nemt at producere rapporter til andre større engelsktalende lande, herunder Storbritannien, Canada og Australien. Noget software understøtter også Tyskland, Japan og andre lande. Noget software understøtter alle lande ved blot at tilbyde standardiserede rapporter, der passer til ethvert land.

Fordele og bonusfunktioner: Nogle kryptoskattesoftware leveres med visse frynsegoder og bonusfunktioner. Al kryptoskattesoftware tilbyder en form for gevinst / tab-afstemning, men nogle af de bedre softwareprodukter har også bonusfunktioner som gratis porteføljesporing, uddannelsesmæssige webinars, skatteplanlægningsværktøjer og mere.

Vi har rangeret verdens bedste og største crypto tax software baseret på disse funktioner og mere.

TaxBit

TaxBit

TaxBit hævder at tilbyde “krypto-skattesoftware forenklet”. Softwaren blev designet af førende blockchain CPA’er og skatterådgivere af kryptokurrency, hvilket gør det til et af de mere velrenommerede navne i rummet.

I dag understøtter TaxBit over 4.200 kryptovalutaer, aktier, råvarer og fiat-valutaer. Selvom du har at gøre med obskure kryptovalutaer, skal du ikke have problemer med at bruge TaxBit til at rapportere dine kryptotransaktioner.

TaxBit hævder også at tilbyde et komplet revisionsspor, hvilket gør det let for dig (eller IRS) at dykke dybt ned i enhver transaktion og se nøjagtigt, hvordan kryptokurrencyafgifter blev beregnet. For regnskabsåret 2020 tilbyder TaxBit 10% rabat på alle planer samt en gratis prøveperiode.

Priser

Grundlæggende ($ 50 pr. År)

 • 250 transaktioner
 • 10 bytter / tegnebøger
 • Aktuelt år skatteformular
 • Chat support

Plus ($ 175 pr. År)

 • 2.500 transaktioner
 • Ubegrænset bytte og tegnebøger
 • Alle skatteformularer (2014 til 2019)
 • Chat support

Pro ($ 500 pr. År)

 • CPA gennemgang af skatteformularen
 • 25.000 transaktioner
 • Ubegrænset bytte og tegnebøger
 • Alle skatteformularer (2014 til 2019)
 • CPA-telefonsupport

CryptoTrader.tax af Coin Ledger

CryptoTrader.tax af Coin Ledger

CryptoTrader.tax er Coin Ledgers kryptoafgiftssoftware. Softwaren hævder at være den nemmeste og mest pålidelige måde at forberede dine cryptocurrency-skatter på.

Ligesom anden software giver CryptoTrader.tax dig mulighed for at importere dine handler (via API) eller uploade en handelshistorikfil og derefter downloade din rapport for at tilføje til din selvangivelse. Alle større krypto-udvekslinger understøttes.

En fordel ved CryptoTrader.tax er, at programmet er en betroet TurboTax-partner. Coin Ledger har indgået et samarbejde med TurboTax, verdens største skatteforberedelsesplatform, for at lade dig nemt elektronisk indgive din selvangivelse.

En anden smidig funktion med CryptoTrader.tax er, at du ikke kun kan tilføje dine kryptotransaktioner, men du kan også rapportere enhver kryptoindkomst – inklusive indtægter fra minedrift, gaver, luftdrop og gafler. Enhver indkomst – inklusive kryptorelateret indkomst, der ikke stammer fra handler – skal rapporteres til IRS, og CryptoTrader.tax giver dig mulighed for at gøre det.

Priser

Hobbyist ($ 49 pr. Skattesæson)

 • Op til 100 handler
 • Live chat support
 • Ubegrænset revision af rapporter
 • FIFO, LIFO og specifik identifikation
 • IRS-formular 8949
 • Rapport om kapitalgevinster
 • TurboTax-integration
 • TaxAct integration
 • Høst med skatteunderskud

Pro Trader ($ 99 pr. Skadesæson)

 • Op til 1.500 handler
 • Live chat support
 • Ubegrænset revision af rapporter
 • FIFO, LIFO og specifik identifikation
 • IRS-formular 8949
 • Rapport om kapitalgevinster
 • TurboTax-integration
 • TaxAct integration
 • Høst med skatteunderskud

High Volume Trader ($ 199 pr. Skatteperiode)

 • Op til 5.000 handler
 • Prioriteret support
 • Ubegrænset revision af rapporter
 • FIFO, LIFO og specifik identifikation
 • IRS-formular 8949
 • Rapport om kapitalgevinster
 • TurboTax-integration
 • TaxAct integration
 • Høst med skatteunderskud

Ubegrænset ($ 299 pr. Skattesæson)

 • Op til 100 handler
 • Prioriteret support
 • Ubegrænset revision af rapporter
 • FIFO, LIFO og specifik identifikation
 • IRS-formular 8949
 • Rapport om kapitalgevinster
 • TurboTax-integration
 • TaxAct integration
 • Høst med skatteunderskud

Eventuelle rapporter for 2018 og tidligere år udgør 15% af den normale rapportpris. Hvis du vil bruge CryptoTrader.tax til at indsende kryptorelaterede handler og indtægter fra tidligere år, kan du få en lille rabat. Planer er også tilgængelige for fagfolk i skatten.

ZenLedger

ZenLedger

ZenLedger annoncerer sig som “det hurtigste og venligste skatteværktøj” for kryptobrugere og deres revisorer. Crypto-skattesoftwaren fungerer med alle større børser og de fleste større fiat- og kryptovalutaer. ZenLedger importerer dine transaktioner og forbereder derefter dine krævede dokumenter (inklusive kapitalgevinstrapporter, indkomstrapporter, donationsrapporter og afsluttende rapporter).

Ligesom med CryptoTrader.tax er ZenLedger en officiel TurboTax-partner, hvilket betyder, at data indsamlet af ZenLedger let kan føjes til din TurboTax elektroniske selvangivelse.

ZenLedger tilbyder flere niveauer end de fleste andre kryptoskattesoftware, der er anført her, lige fra deres Hobbyist-mulighed ($ 69 for 100 transaktioner) til den Ubegrænsede mulighed ($ 999 for ubegrænsede transaktioner). Du kan også betale ekstra for at få din selvangivelse fuldt klargjort til dig, i hvilket tilfælde ZenLedger forbinder dig med en skatteadvokat eller CPA for fuldt ud at udfylde din selvangivelse.

Priser for standard ZenLedger-planer

Hobbyist ($ 69 pr. Skatteår)

 • 100 transaktioner eller færre
 • Op til $ 15.000 samlet aktivværdi

Starter ($ 149 pr. Skatteår)

 • 500 transaktioner eller færre
 • Op til $ 50.000 samlet aktivværdi

Premium ($ 399 pr. Skatteår)

 • 1.000 transaktioner eller færre
 • Op til $ 300.000 samlet aktivværdi

Executive ($ 799 pr. Skatteår)

 • 4.000 transaktioner eller færre
 • Op til 1 million USD samlet aktivværdi

Ubegrænset ($ 999 pr. År)

 • Ubegrænsede transaktioner
 • Intet aktivværdi loft
 • Prioriteret support

Priser for ZenLedger fuldt udberedte planer

Sølv ($ 750 pr. Skatteår)

 • 50 transaktioner eller færre
 • Op til $ 50.000 samlet aktivværdi
 • Op til fire skatteformularer
 • Én statlig selvangivelse
 • Op til to timers returforberedelsestid med yderligere nedsat tid

Guld ($ 1.250 pr. Skatteår)

 • 100 transaktioner eller færre
 • Op til $ 300.000 samlet aktivværdi
 • Op til seks skatteformularer
 • Én statlig selvangivelse
 • Op til tre timers returforberedelsestid med yderligere nedsat tid

Diamant ($ 2.500 pr. Skatteår)

 • 400 transaktioner eller færre
 • Op til 1 million USD samlet aktivværdi
 • Op til otte skatteformularer
 • To statslige skatteformularer
 • Op til syv timers returforberedelsestid med yderligere nedsat tid

TokenTax.us

TokenTax.us

TokenTax.us giver dig mulighed for at beregne dine kryptoafgifter og indgive dit afkast. Det er en softwareplatform for kryptoskat og skattekontor for kryptokurrency, der ligesom mange andre velrenommerede udbydere her også har indgået et samarbejde med TurboTax. TokenTax.us understøtter alle større udvekslinger via API, selvom du også kan uploade enhver transaktionshistorik via CSV.

Efter indsamling af dine udvekslingsdata udfylder TokenTax.us Form 8949, som er den form, der bruges til at rapportere kapitalgevinster. Denne formular kan let føjes til din selvangivelse eller importeres direkte til TurboTax.

TokenTax.us understøtter også margenhandelsskatter, herunder direkte support til nogle af verdens største og mest populære gearede handelsplatforme. Deribit, BitMEX og Bybit understøttes alle.

Som med anden software lader TokenTax.us dig oprette en formular for kryptogevinst / tab, eller du kan betale ekstra for en komplet selvangivelse. Du kan også producere krypto-skatteformularer til ethvert land i verden – ikke kun Amerika og dets formular 8949 til IRS.

Priser

Grundlæggende ($ 65 pr. Skatteår)

 • Op til 500 transaktioner
 • Understøtter kun Coinbase, Coinbase Pro og Binance
 • IRS-formular 8949 eller international support
 • Live chat support

Premium ($ 199 pr. Skatteår)

 • Op til 3.000 transaktioner
 • Support til hver udveksling
 • Støtte til marginhandel (på BitMEX, Deribit og Bybit)
 • Dashboard for høst af skatteunderskud
 • Alt inkluderet i Basic

Pro ($ 799 pr. Skatteår)

 • Op til 20.000 transaktioner
 • Rådgivende session om høst af skattetab
 • Alle margenudvekslinger understøttes
 • FBAR inkluderet
 • Alt inkluderet i Premium

VIP ($ 1.499 pr. Skatteår)

 • Avanceret krypto-afstemning assisteret af en CPA
 • To 30 minutters sessioner med en skatteekspert
 • IRS-revisionshjælp
 • Op til 30.000 transaktioner
 • Alt inkluderet i Pro

eToro Crypto Tax

eToro Crypto Tax

eToro har en Crypto Tax Calculator fundet online på https://etorocryptotax.com/

Lommeregneren er designet til informationsformål. Alle kan indtaste større kryptokurver og derefter finde ud af de skyldige skatter på disse kryptokurver.

Du vælger dit skatteår og vælger derefter en kryptokurrency. eToro Crypto Tax understøtter omkring 30 af verdens største kryptokurver. Derefter kan du manuelt tilføje handler eller importere dine handler via CSV.

Lommeregneren ser derefter op på den pris, du har betalt for hver handel, inklusive fortjeneste eller tab, du har foretaget på dine kryptotransaktioner. eToro beregner din kapitalgevinstskat og giver dig en grov ide om, hvor mange penge du skal skylde baseret på dine handler.

I modsætning til anden kryptoskattesoftware, der er angivet her, opretter eToro Crypto Tax ikke formular 8949 med IRS, og informationen kan heller ikke føjes direkte til din selvangivelse. Men hvis du leder efter en grov oversigt over, hvor meget skat du kan forvente at betale på dine kryptobesiddelser, er eToro Crypto Tax en god (og gratis) mulighed.

Priser

 • Gratis

Lukka.tech

Lukka.tech

Lukka er en teknologi- og datatjenesteudbyder, der for nylig lancerede LukkaTax til almindelige kryptobrugere. LukkaTax er et gør-det-selv-krypto-skatteforberedelsesprodukt, der blev lanceret i december 2019 lige i tide til skattesæsonen 2019.

Som med anden krypto-afgiftssoftware, der er anført her, opretter LukkaTax rapporter til din virtuelle valutabehandling på IRS-formularer 1040 og 8949.

Lukka er et blockchain-teknologivirksomhed grundlagt i 2014. Det New York-baserede selskab er bedst kendt for at tilbyde produkter, der automatiserer og optimerer regnskabs-, revision- og skatteprocesser til forbrugere, investorer, fonde, fondsadministratorer, OTC og proprietære handelsfirmaer, udvekslinger, minearbejdere, protokoller og revisorer. Nu tilbyder virksomheden individuelle skatteformularer.

Priser

 • $ 19,95

Accointing

Accointing

Accointing er en styringsplatform, der giver dig mulighed for nemt at spore og administrere din kryptoportefølje og derefter producere en skatterapport. Du kan importere enhver børs (via API eller CSV) og spore over 6.000 valutaer.

En unik funktion med Accointing er, at den er tilgængelig på stationære og mobile enheder. Du kan spore din portefølje, uanset hvor du bruger mobilappen til iOS eller Android.

Accointing sporer dine transaktioner i løbet af året, din skattepligtige indkomst, din ikke-afgiftspligtige indkomst (gaver, donationer og mistede eller stjålne midler) og kapitalgevinster. Det hele pakkes pænt ind i en brugervenlig grænseflade.

Priser

Starter Tax Report ($ 49,99)

 • Fuld rapport med op til 250 transaktioner
 • Rapporter for alle tidligere år
 • Licens gyldig i 365 dage

Avanceret skatterapport ($ 129,99)

 • Fuld rapport med op til 5.000 transaktioner
 • Licens gyldig i 365 dage
 • Rapporter for alle tidligere år

Professionel skatterapport ($ 259,99)

 • Fuld rapport med ubegrænsede transaktioner
 • Avanceret side med tilbageholdelsesperiode
 • Skatteoptimering
 • Licens gyldig i 365 dage
 • Rapporter for alle tidligere år

Coinbase Tax Resource Center

Coinbase Tax Resource Center

Coinbase har en komplet Skatressourcecenter under sin supportside. Coinbase er omhyggelig med at forklare, at den ikke tilbyder skatterådgivning og kun tilbyder kryptorelateret skatteinformation til informationsformål. Disse oplysninger kan dog helt sikkert hjælpe dig med at håndtere dine krypto-skatter for året.

Coinbases skatteresourcecenter forklarer for eksempel, hvad der sker, når Coinbase sender dig en formular 1099-K, herunder hvad du skal gøre med denne erklæring. Coinbase er en af ​​de få børser, der sender en formular 1099-K, selvom du bliver nødt til at overholde visse grænser for at modtage en ($ 20.000 transaktionsvolumen eller mere i de fleste stater).

Coinbase’s Tax Resource Center forklarer også, hvad du skal gøre, hvis du modtager en IRS B-meddelelse, hvilket indikerer, at der er uoverensstemmelser med dit skatteidentifikationsnummer (TIN) og det juridiske navn Coinbase, der bruges af Coinbase til at arkivere formular 1099-K.

Du kan se Coinbase’s Tax Resource Center på dens supportside her.

Priser

 • Gratis

CoinTracking.info

CoinTracking.info

CoinTracking.info annoncerer sig som førende inden for kryptovaluta-sporing og rapportering. Platformen har 11 års historiske data, mønttendenser for 7.200 mønter og $ 3,9 mia. Spores på tværs af alle porteføljer.

Du kan bruge CoinTracking.info til simpelthen at spore din portefølje – ligesom enhver kryptoporteføljesporingsapp. Eller du kan bruge platformen til at oprette en kapitalgevinstrapport. Variable parametre er tilgængelige i alle lande, og 12 afgiftsmetoder (FIFO, LIFO, AVCO osv.) Understøttes.

CoinTracking.info understøtter også direkte import fra alle større børser og snesevis af mindre kendte børser. Du kan også importere møntbesiddelser og transaktioner fra din tegnebog. Der er endda ældre support til lukkede udvekslinger.

Priser

Gratis plan

 • Spor 200 transaktioner
 • Spor mønter
 • Importér manuelt udvekslinger via CSV
 • Personlig eksport via CSV, XLS, PDF og HTML
 • To personlige sikkerhedskopier

Pro ($ 9,99 pr. Måned, faktureres årligt)

 • Alle gratis funktioner
 • Spor 3.500 transaktioner
 • Importér automatisk udvekslinger via API
 • Importér automatisk blockchain-tegnebøger (5 tegnebøger); ubegrænset import af manuel tegnebog
 • Skat- og kapitalgevinstrapportering
 • API-adgang til din portefølje
 • Fem personlige sikkerhedskopier
 • Link flere konti

Ekspert ($ 15,49, $ 19,99 eller $ 24,99 pr. Måned, faktureres årligt)

 • Alle gratis- og pro-funktioner
 • Spor 20.000, 50.000 eller 100.000 transaktioner
 • Importér automatisk udvekslinger via API
 • Importér automatisk blockchain-tegnebøger (10 tegnebøger); ubegrænset manuel import af tegnebog
 • Skat- og kapitalgevinstrapportering
 • API-adgang til din portefølje
 • 10 personlige sikkerhedskopier
 • Link flere konti

Ubegrænset ($ 49,99 pr. Måned, faktureret årligt)

 • Alle ekspertfunktioner
 • Spor et ubegrænset antal transaktioner
 • Importér automatisk blockchain-tegnebøger (50 tegnebøger); ubegrænset import af manuel tegnebog
 • Personlig eksport via CSV, XLS, PDF, HTML, XML eller JSON
 • 20 personlige sikkerhedskopier
 • Prioriterede transaktioner
 • Prioriteret kundesupportplan

BearTax

BearTax

BearTax, der findes online på Bear.tax, giver dig mulighed for at hente kryptotransaktioner hvor som helst, identificere overførsler på tværs af børser og automatisk generere skattedokumenter – svarende til anden crypto tax-software, der er anført her.

Med BearTax kan du importere dine handler fra næsten enhver børs (via API eller CSV), gennemgå dine handler og behandle dem (ved hjælp af FIFO- eller LIFO-metoder) og derefter automatisk generere dine skattedokumenter og sende dem til din revisor.

BearTax giver dig mulighed for at importere fra 50+ udvekslinger via API eller CSV. Der er ingen grænse for antallet af byttekonti, du kan spore med BearTax. BearTax indsamler dine transaktionsoplysninger og genererer derefter IRS-formular 8949.

Priser

Grundlæggende ($ 1 pr. Skatteår)

 • Op til 20 transaktioner
 • Ubegrænset udveksling

Mellemliggende ($ 30 pr. Skatteår)

 • Op til 200 transaktioner
 • Ubegrænset udveksling
 • E-mail support

Ekspert ($ 100 pr. Skatteår)

 • Op til 1.000 transaktioner
 • Ubegrænset udveksling

Professionel ($ 200 pr. Skatteår)

 • Op til 10.000 transaktioner
 • Ubegrænset udveksling
 • Opret forbindelse med revisor
 • Prioriteret chat support 24/7
 • Import af brugerdefineret fil

CoinTracker.io

CoinTracker.io

CoinTracker.io lader dig beregne bitcoin-skatter og spore din kryptoportefølje fra en praktisk platform. Du forbinder dine børser, tegnebøger og DeFi-platforme. Derefter synkroniserer CoinTracker.io automatisk og kontinuerligt dine kryptobalancer og transaktioner.

Nogle mennesker bruger CoinTracker.io simpelthen til at spore hele deres kryptoportefølje. Du kan få en oversigt over dine bedrifter, hvordan de er vokset over tid og andre data. CoinTracker.io understøtter over 300 tegnebøger og udvekslinger, hvilket gør det nemt at synkronisere dine midler, uanset hvor de holdes.

Du kan også øjeblikkeligt generere skatterapporter for ethvert land i verden. Fuld CoinTracker.io-skatterapporter er tilgængelige for kryptobrugere i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Delvis støtte er tilgængelig for beboere i alle andre lande i verden. Med et par klik på CoinTracker.io kan du se din skatteoversigt og derefter downloade de rapporter, du har brug for til at indgive dine skatter.

Priser

Hobbyist ($ 49 pr. Skatteår)

 • 100 transaktioner
 • Gratis porteføljesporing
 • Omkostningsgrundlagsmetoder

Handler ($ 199 pr. Skatteår)

 • 1.500 transaktioner
 • Gratis porteføljesporing
 • Omkostningsgrundlagsmetoder
 • Skatteoversigt efter tegnebog

Pro ($ 499 pr. Skatteår)

 • 5.000 transaktioner
 • Gratis porteføljesporing
 • Omkostningsgrundlagsmetoder
 • Skatteoversigt efter tegnebog
 • Prioriteret support

Brugerdefineret (brugerdefineret prisfastsættelse)

 • Ubegrænsede transaktioner
 • Alt inkluderet i Pro

Blox

Blox

Blox er en cryptocurrency-bogføring, sporing og styring af software. Det markedsføres mere mod blockchain-virksomheder i stedet for individuelle brugere og investorer.

Nøglefunktioner med Blox inkluderer muligheden for automatisk at spore og synkronisere tegnebøger, oprette revisionsspor med CPA-økonomiske værktøjer, have fuld kontrol over bogføring og transaktioner og se et realtids dashboard med dine saldi, analyser, historiske data og ydeevne for aktiver, blandt andre målinger.

Nogle af Bloxs målkunder inkluderer ifølge det officielle websted krypto-ledere, aktivforvaltere, blockchain-protokoller, regnskabsfirmaer, kryptoselskaber, minedrift, kryptofonde og VC’er. Etoro, 0x, Nexo, Crypto.com, Civic, PumaPay, Paxful og andre bemærkelsesværdige navne bruger alle Blox.

Hvis du leder efter en krypto-regnskabs- og skattesoftware, der er specielt designet til din krypto- eller blockchain-forretning, er Blox en af ​​de bedste tilgængelige muligheder.

Priser

Pro-plan (gratis)

 • Op til $ 50.000 aktiver under forvaltning
 • Opbevaring til 100 transaktioner
 • 1 medarbejder
 • E-mail support

Forretning ($ 299 pr. Måned)

 • Op til $ 20 millioner aktiver under forvaltning
 • Opbevaring til 50.000 transaktioner
 • 4 samarbejdspartnere
 • Omkostningsgrundlag
 • CSV-eksport
 • 24 timers svartid på support

Virksomhed ($ 449 pr. Måned)

 • Op til $ 60 millioner aktiver under forvaltning
 • Opbevaring til 150.000 transaktioner
 • 8 samarbejdspartnere
 • Omkostningsgrundlag
 • CSV-eksport
 • Dedikeret kontoadministrator

Brugerdefineret (brugerdefineret)

 • Ubegrænset aktiv under forvaltning
 • Alt inkluderet i Enterprise

Koinly

Koinly

Koinly beregner dine afgifter på kryptokurrency i mere end 20 lande, inklusive USA, Canada, Australien, Tyskland, Sverige, New Zealand, Frankrig og mere.

Som med de fleste andre kryptoskattesoftware her forbinder du dine udvekslings-API-nøgler og blockchain-offentlige adresser, og derefter synkroniserer Koinly alle disse oplysninger til dit dashboard. Med et klik kan du generere skatterapporter for at minimere dine skattepligtige gevinster. Du kan også bare bruge Koinly til at spore din portefølje. Du kan f.eks. Se dine mønter og samlede værdi eller analysere din handelspræstation. Der er endda en indbygget block explorer.

Koinnly lader dig importere data fra hvor som helst. 300+ udvekslinger understøttes, og du kan importere data via CSV eller API. Koinly understøtter over 6.000 kryptokurver. En gratis prøveversion er også tilgængelig uden kreditkort krævet. Koinly har også versioner af sin platform specielt designet til virksomheder, fonde og CPA’er.

Priser

Hodler ($ 79 pr. År)

 • 300 transaktioner
 • Skatterapport for ethvert år
 • Alle bytter og tegnebøger
 • Indkomst og kapitalgevinster

Handler ($ 179 pr. År)

 • 3.000 transaktioner
 • Skatterapport for ethvert år
 • Alle bytter og tegnebøger
 • Indkomst og kapitalgevinster
 • Prioriteret support

Oracle ($ 399 pr. År)

 • 10.000 transaktioner
 • Skatterapport for ethvert år
 • Alle bytter og tegnebøger
 • Indkomst og kapitalgevinster
 • Prioriteret support
 • Gennemgang og importhjælp
 • Tidlig adgang til nye funktioner

Bitcoin. Skat

Bitcoin. Skat

Bitcoin.tax er en af ​​de mest lavnøgleindstillinger på denne liste. En gratis version af platformen er tilgængelig, selvom betalte planer starter ved $ 29,95 (og dyrere planer kan behandle op til en million transaktioner).

Bitcoin.tax giver dig mulighed for at importere detaljer fra en af ​​de understøttede børser. Du kan også tilføje eventuelle udgifter eller donationer, du måtte have foretaget fra dine tegnebøger, eventuelle udtjente mønter eller anden kryptoindkomst, du har modtaget. Du kan sammenligne forskellige omkostningsbasismetoder, herunder FIFO, LIFO og gennemsnitlige omkostninger. Du kan også sammenligne behandling af samme slags. Derefter viser Bitcoin.tax dig din kapitalgevinstrapport med hver transaktions omkostningsgrundlag, salgsudbytte og gevinst sammen med en indkomstrapport, donationsrapport og afsluttende rapport.

Når rapporten Bitcoin.tax kapitalgevinster er produceret, kan du importere den direkte til TurboTax, TaxACT og anden skattesoftware. Du kan også vedhæfte den som en erklæring til din selvangivelse eller udskrive den som en PDF.

Priser

 • $ 0 til $ 29,95

Bitwave.io

Bitwave.io

Bitwave.io tilbyder skatte- og regnskabsløsninger til virksomheder, der bruger krypto. Kryptoskattesoftwaren understøtter tegnebøger til flere brugere, regnskab og skat, AR / AP og mere. Hvis din virksomhed bruger krypto, så er Bitwave.io en tilgængelig mulighed.

Nogle af de annoncerede fordele ved Bitwave inkluderer “sikker”, “integreret” og “let”. Platformen beskriver sig selv som en ”brancheførende løsning til sikker forvaltning af dine fonde”. Der er en specifik Bitwave-regnskabsplatform, der fungerer med eksisterende værktøjer som QuickBooks Online og Xero. Der er også specifikke værktøjer til at betale regninger med krypto eller administrere multi-sig, multi-user enterprise tegnebøger.

Bitwave var tidligere kendt som BitAlpha. Virksomheden er baseret i San Francisco.

Priser

 • Brugerdefinerede

Crypto Tax Girl

Crypto Tax Girl

Crypto Tax Girl, der findes online på CryptoTaxGirl.com, er en CPA ved navn Laura, der har specialiseret sig i kryptorelaterede skatter.

Crypto Tax Girl tilbyder en række crypto tax-relaterede tjenester. Der er to kurser på CryptoTaxGirl.com, for eksempel, der lærer dig alt hvad du behøver at vide om kryptobeskatning i USA. De to kurser inkluderer “Den komplette vejledning til beskatning af kryptovaluta” ($ 50) og “Hvordan man virkelig bruger Cointracking” ($ 199).

Laura tilbyder også konsultationer, kryptogevinst- og tabsrapporter, selvangivelser og skatterådgivning. Webstedet Crypto Tax Girl tilbyder også gratis skattetips, mens Lauras YouTube-side har flere videoer om forklaring på skattebeskatning. Laura har haft over 200 klienter, der kommer til hende for skatteregistrering af kryptokurrency, herunder enkeltpersoner, ejere af små virksomheder, forretningsledere på C-suite-niveau, expats, studerende, høj- og lavindkomsttjenere og andre. Ifølge den officielle hjemmeside er hendes mål “at gøre beskatning af kryptokurrency enkel og let at forstå.”

Priser

 • Brugerdefinerede

Happy Tax Services

Happy Tax Services

Happy Tax, der findes online på HappyTax.com, er en generel skatteregistreringstjeneste, hvor en CPA forbereder dine skatter til dig – inklusive dit kryptooverskud og -tab.

For at komme i gang med Happy Tax skal du besøge HappyTax.com for at finde din lokale Happy Tax-repræsentant. Eller download appen Happy Tax og indsend din skatterapport direkte fra din mobile enhed.

Happy Tax tilbyder 100% garanti for alt arbejde, og de har en gratis revisionsafdeling, hvis du har brug for det. Virksomheden markedsfører sig selv som ”bekvemmeligheden ved H&R Blok, men bedre ”. Mens H&R Block ansætter folk med kun få dage med skatteforberedelseserfaring, Happy Tax arbejder med licenserede og certificerede CPA’er. Faktisk er disse de eneste mennesker, der forbereder skat til kunder hos Happy Tax.

Happy Tax har fire planer, der spænder fra $ 100 til $ 500 pr. Skatteår. De reklamerer også for en bestemt “kryptopakke”. Uanset om du vil have en komplet selvangivelse eller bare en fortjeneste / tabsrapport om dine kryptoaktiver, kan Happy Tax være det rigtige valg for dig.

Priser

 • $ 100 til $ 500 pr. Skatteår

Crypto.tax

Crypto.tax

Crypto.tax tilbyder ikke direkte crypto-selvangivelser eller crypto tax-beregninger. I stedet er dette websted dedikeret til at liste de bedste krypto-skatteværktøjer, der er tilgængelige i dag.

Et overblik kan du se de seneste tilbud og priser for blandt andet Accointing, Bear.tax, CoinTracker og ZenLedger.

Det ligefremme websted har også svar på forskellige spørgsmål om kryptoskat.

Sidste ord

Uanset om du er en hodler, krypto-accepterende virksomhed eller institutionel investor, har du flere krypto-skattesoftwaremuligheder i dag end nogensinde før.

Vælg et softwareprogram for kryptoafgift i dag for at undgå at blive udsat for stejle kryptoafgiftsstraffe i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map