Bedste Crypto-begivenheder: Top 2020 Bitcoin Blockchain-konferencer

Top Blockchain begivenheder og Cryptocurrency konferencer i 2020

Contents

Største Blockchain + Crypto-begivenheder at deltage i 2020

Lad os starte det nye 2020-årti med et brag og liste alle de bedste bitcoin-begivenheder, kryptokurrekonferencer og blockchain-centrerede møder i år.

Med 2019 nu bag os er det svært at ignorere, hvordan transformerende det kommende år vil være, da spænding for det globale blockchain-samfund aldrig har været højere som helhed. I denne henseende nævnes det, at den digitale aktivitetsindustri er forberedt på et stort skift fremad efter at have stået over for bearish betingelser for prisen på bitcoin og et større kryptomarked for den bedre del af det sidste år og hele 2018. Disse begivenheder inkluderet er massive katalysatorer, der giver berigende oplevelser inden for økosystemet og er også gode undskyldninger for at udforske verden og komme ud bag din computerskærm.

I denne guide til kryptohændelser i 2020 gennemgår listen et væld af værdige konferencer, velrenommerede messer og bemærkelsesværdige fora, som en masse teknologisk kyndige entusiaster ser frem til at deltage ikke kun for at øge deres tekniske, økonomiske og endda økonomiske appetit, men også til netværk med nogle af de største navne, spillere og virksomheder i kryptoindustrien.

Disse kryptofokuserede ‘sindemøder’ repræsenterer fantastiske muligheder for at forbinde personligt og forbinde ansigt til ansigt med industriinnovatører og kryptoinfluencer, der fører afgiften ind i det nye årti af cryptoassets. Mens daglige nyheder og podcasts er gode måder at forbruge essensen af ​​den blomstrende bitcoinindustri, kan det være livsændrende for dig at komme rundt omkring kraftværkere og innovative personer, der gør dette rum til det, det er i dag. Evnen til at etablere nålebevægende relationer og potentielle partnerskaber kan øges kraftigt, hvis du deltager i disse kryptokonferencer i 2020.

Uanset om det er at opfange en ny marketingstrategi, forretningsidé eller lære om et dApp-koncept; hvis du er involveret i bitcoin og blockchain, er der ingen tvivl om, at det at gøre en indsats og tage sig tid til at dukke op til nogen af ​​disse kryptohændelser vil være en værdifuld uddannelsesmæssig indsats, der kan føde brændstof til din økonomiske fremtid.

Uden yderligere ado, lad os opdele de største kryptokurrencykonferencer i 2020 og dele nogle relevante detaljer (datoer, placeringer, højttalere, hovedattraktioner) om hver for at forhåbentlig hjælpe med at maksimere din interesse og udvide din viden om alle ting bitcoin og blockchain.

Januar 2020

Digital Money Forum 2020

Forum for digitale penge 2020

 • Dato: 7. januar 2020
 • Beliggenhed: The Venetian Hotel, Las Vegas, USA

Ligesom de sidste fire iterationer vil Digital Money Forum 2020 også blive sponsoreret af CES. Arrangementet finder sted i den første uge af januar og vil indeholde flere attraktioner, der gør det muligt for medlemmer af det globale teknologisamfund at udforske mange nøgleproblemer, der i øjeblikket står over for blockchain / crypto-industrien.

Nogle af branchepersonalet, der vil deltage i arrangementet, inkluderer:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – Emerging Technology & Innovationsleder for Deloitte
 • Jeremy K. Balkin – HSBCs innovationschef
 • Steven Becker – præsident for MakerDAO
 • Stan Bharti – formand for Gear Capital
 • Rick Bleszynski – administrerende direktør for Splend
 • Michelle Bond – Ripples leder af regering og reguleringsanliggender, Ripple
 • Michael Casey – Indholdskurator for førende kryptomedie CoinDesk

Crypto Finance Conference 2020

Crypto Finance Conference 2020

 • Dato: 15.-17. Januar 2020
 • Placering: Suvretta House, St. Moritz

Døbt som en ‘kun investorbegivenhed’ samler Crypto Finance Conference nogle af de største private / institutionelle investorer i verden sammen med flere krypto / blockchain-eksperter. Den 3-dages begivenhed vil beskæftige sig med mange emner om dette domæne og vil give deltagere mulighed for at hente højt profilerede investerings- og netværksmuligheder. I årets konference vil Gemini’s Cameron og Tyler Winklevoss, Eva Kaili (MEP-formand for STOA, Europa-Parlamentet), Michael Sung, Bitfury’s Bill Tai, Coinshare Capital’s Meltem Demirors.


Den nordamerikanske Bitcoin-konference

Den nordamerikanske Bitcoin-konference

 • Dato: 15.-17. Januar 2020
 • Sted: James L. Knight Center, Miami USA

2020-versionen af ​​den meget hypede nordamerikanske Bitcoin-konference vil blive sponsoreret af Keynote. Ikke kun det, begivenheden indeholder to fulde dage med krypto / blockchain-relaterede begivenheder samt forskellige diskussioner om forstyrrende teknologier, som mange eksperter vil ændre, hvordan den globale finansieringsindustri fungerer. Nogle kendte teknologiske personligheder, der vil deltage i arrangementet, inkluderer Binary Financials Harry Yeh, Crypto Pioneer’s Nick Spanos, Netki COO Dawn Newton, Alex Tapscott og Charlie Shrem.

Endelig nævnes det også, at begivenheden er åben for alle, og enhver, der ønsker at deltage, kan bare dukke op på konferencen for at deltage i.

2020 Block Talk Summit

2020 Block Talk Summit

 • Dato: 18. januar 2020
 • Sted: McNally Amphitheatre, New York

2020 Block Talk Summit vil primært beskæftige sig med spørgsmålet “Hvordan ser blockchains fremtid ud i USA og Kina?”. Det nævnes også, at denne iteration af begivenheden vil være vært for New Power Chain og vil indeholde nogle af de bedste blockchain-eksperter (tilknyttet forskellige udvekslingsplatforme, advokatfirmaer, kryptoplatforme) fra hele USA og Kina.

Genève Blockchain Congress 2020

Genève Blockchain Congress 2020

 • Dato: 20. januar 2020
 • Sted: Genève, Schweiz

Den anden udgave af Geneva Blockchain Congress søger at dykke ned i emnet ‘Fra laboratorium til marked via etik, regulering og styring’. I henhold til det officielle begivenhedswebsted har Kongressen til formål at fremme en sund udveksling af synspunkter mellem internationale standardindstillingsorganer og nationale regeringsorganer, der har fået til opgave at udarbejde krypto / blockchain-orienterede juridiske rammer. Bekræftede deltagere inkluderer:

 • Louis de Bruin: Executive hos IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: Professor ved Stanford University
 • Marta Piekarska-Geater: Direktør hos Hyperledger
 • Tina Balzli: Medlem af Crypto Valley Association

European Blockchain Convention (EBC)

European Blockchain Convention (EBC)

 • Dato 20-21 januar 2020
 • Beliggenhed: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Barcelona, ​​Spanien

Den europæiske blockchain-konvention (ECB) er klar til at finde sted i løbet af den tredje uge i januar og vil indeholde mere end 600+ teknologiske ledere, regulatorer, investorer, devs fra hele verden.

Arrangementet har til formål at hjælpe kryptoentusiaster med en platform til netværk, danne mangeårige forretningspartnerskaber og kilde potentielle partnere til deres forretningsforetagender.

I henhold til det officielle ECB-websted vil den to-dages begivenhed søge at dykke ned i de virkelige brugssager, der er forbundet med blockchain og DLT på tværs af en række forskellige domæner såsom energidistribution, finansiering, forsyningskæde, sundhedspleje, detailhandel osv..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Den anden iteration af Blocktech Connect-konferencen finder sted i den sidste uge af januar i Hamilton, Ontario. Kernefokus for dette års konference vil være nye teknologier som blockchain, kunstig intelligens (AI) og tingenes internet (IoT). Derudover vil den daglange begivenhed samle flere brancheledere, der ikke kun vil præsentere deres synspunkter om de førnævnte emner, men også vil interagere med deltagere for at uddanne og inspirere dem.

Nogle hovedtalere, der vil holde en adresse ved arrangementet, inkluderer etableret branchepersonale som Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

UNLOCK Blockchain 2020 Forum

UNLOCK Blockchain 2020 Forum

 • Dato: 28. – 29. januar 2020
 • Sted: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Den tredje iteration af UNLOCK Blockchain 2020 Forum vil være en to-dages begivenhed, der afholdes i Dubai. Arrangementet vil beskæftige sig med en række spørgsmål relateret til blockchain og decentralisering (primært set fra enkeltpersoner, der bor i MENA-regionen).

Siden starten har UNLOCK søgt at forbedre båndene mellem flere internationale og regionale blockchain-startups. I denne henseende nævnes det, at konferencen i år vil søge at diskutere og fremhæve visse nicheemner som:

 • Reguleringsvanskelighederne omkring blockchain / krypto i MENA-regionen
 • Fordele og ulemper forbundet med Security Token-tilbud (STO’er)
 • Stigning af kryptobørs og platforme i MENA-regionen

Endelig skal vi påpege, at dette års konference vil være vært for i alt 800 deltagere samt 115 højttalere fra 70 forskellige blockchain-firmaer. Hvis det ikke var nok, vil UNLOCK 2020 også have i alt 70 mediepartnere og mere end 30 investorer.

Crypto 2020 Summit ONLINE

Crypto 2020 Summit ONLINE

 • Dato: 29.-31. Januar 2020
 • Placering: Online baseret

Crypto 2020 Online-topmødet er klar til at finde sted i den sidste uge af januar. Det vil indeholde en overflod af berømte kryptopersonligheder, herunder MakerDAOs Mariano Conti, Pantera Capital’s Joey Krug, Bitcoin.com’s Roger Ver, Tone (blandt andre).

Som en del af konferencen deltager deltagerne i diskussioner relateret til specifikke emner såsom:

 • Hvorfor er 2020 klar til at være året for krypto?
 • De mest lovende kryptoprojekter i 2020
 • De digitale valutaer, der sandsynligvis forventes at stige i år.

Februar 2020

4. internationale Blockchain-kongres (Blockress) 2020

International Blockchain Congress (Blockress) 2020

 • Dato: 6. februar 2020
 • Sted: AON Center, Chicago, USA

2020-iteration af International Blockchain Congress (også almindeligvis benævnt Blockress) afholdes i Chicago i løbet af den første uge af februar. Arrangementet er primært fokuseret på flere spørgsmål om tekniske domæner såsom blockchain, kryptokurver, digitale smarte kontrakter og vil blive deltaget af mange højt profilerede personligheder inden for dette rum. Nogle af disse personer inkluderer:

 • Hester M. Peirce: Nuværende kommissær for US SEC (også kærligt kaldet Cryptomom)
 • Bill Foster: Amerikansk kongresmedlem fra staten Illinois
 • Shogo Ishida: CEO i QRC Group
 • Robert Konsdorf: CEO hos EOS Detroit

Blockchain Dev Conference 2020

Blockchain Dev Conference 2020

 • Dato: 13. februar – 14. februar 2020
 • Sted: Oakland Convention Center, San Francisco, USA

I løbet af de sidste 4-5 år har blockchain transformeret, hvordan mange mennesker opfatter forskellige kryptorelaterede teknologier. I denne henseende vil Blockchain Dev Conference 2020 forsøge at uddanne masserne om den overordnede nytte af blockchain-protokollen, decentrale kontrakter og andre sådanne innovationer.

Den to-dages begivenhed er i det væsentlige en del af Udvikleruge der er planlagt til at løbe fra 12.-16. februar 2020 og vil se adskillige højt profilerede teknologiske personligheder (såsom Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) præsentere deres tanker og meninger med hensyn til forskellige spørgsmål i forbindelse med dette spirende rum.

DAS London

DAS London

 • Dato: 10. februar 2020.
 • Placering: The Rosewood Hotel, London.

Digital Asset Summit (DAS) London er en af ​​de mest forventede blockchain-begivenheder i 2020. Arrangementet vil primært fokusere på institutionelle kunder, der ønsker at sætte deres præg inden for det globale økosystem for digitale aktiver. Derudover vil der som en del af arrangementet være mere end 500+ deltagere, der får en direkte mulighed for at tale og interagere med repræsentanterne for forskellige finansielle institutioner, kapitalforvaltere og blockchain-pionerer vedrørende en lang række spørgsmål lige fra digital finansiering til blockchains fremtidige potentiale.

I henhold til det officielle DAS London-websted vil dagsordenen for dette års konference primært bestå af nøgleemner som:

 • Markedsinfrastruktur
 • Handelsmekanik på udvekslings- og OTC-markeder
 • Finansielle derivater og hvordan man bedst gør brug af dem
 • De vigtigste aspekter af ETF’er

Alle de ovennævnte problemer vil blive tacklet direkte af etableret personale, der har været tilknyttet blockchain / crypto arena i nogen tid nu. Nogle af hovedtalerne, der allerede har bekræftet deres optræden på begivenheden, inkluderer også Steve Kokinos, Dr. Ruth Wandhöfer, Diana Biggs, Michael Ippolito.

Blockchain-økonomi

Blockchain-økonomi

 • Dato: 20. – 21. februar 2020.
 • Sted: WOW Convention Center, Istanbul / Tyrkiet

Bredt udråbt for at være en af ​​de mest detaljerede og omfattende blockchains / crypto-begivenheder, der finder sted i MENA og Eurasia-regionen, vil Blockchain Economy-konferencen blive afholdt i det maleriske Istanbul i anden halvdel af februar.

Arrangementet er vært for flere etablerede højttalere, herunder kryptomilliardær John McAfee, Fundstrats Tom Lee, Alex Alexandrov og Nithin Eapen. Ikke kun det, men det forventes også, at adskillige andre store tech-personligheder også vil deltage i begivenheden, men detaljer vedrørende det samme er endnu ikke frigivet på dette tidspunkt.

I henhold til det officielle Blockchain Economy-websted vil begivenhedens hoveddagsorden se på at tackle en lang række emner relateret til ‘fremtidens finansielle teknologier’, der har potentialet til at ændre verden.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Dato: 20. februar 2020
 • Sted: Edison Ballroom, New York, USA

NFT.NYC 2020 anses for at være verdens førende begivenhed for ikke-svampelig tegn (NFT), og har eksisteret i et par år nu. På enkeltdagsbegivenheden kommer i alt 500 deltagere og 80+ højttalere sammen på NYCs Time Square for at tackle en lang række spørgsmål, der i øjeblikket påvirker det nye NFT-økosystem.

Som en del af konferencen vil forskellige NFT-eksperter præsentere forskellige anvendelsestilfælde for verdenen, hvor ikke-svampelige tegn har påvirket forbrugernes oplevelser af ejerskab og identitet af digitale valutaer. Ifølge det officielle begivenhedswebsted inkluderer nogle af de emner, der vil blive diskuteret langvarigt under konferencen:

 • De forskellige håndgribelige brugstilfælde for NFT’er relateret til virksomheder.
 • Hvordan kan forbrugermarkedsføring lettes ved brug af NFT’er?
 • Gaming-interoperabilitet ved hjælp af NFT’er og de forskellige NFT’er, der giver sportsentusiaster digital ejerskab.
 • Regulering af NFT’er og hvordan disse aktiver kan bruges til at opbygge tillid og tillid på tværs af den globale finansbranche.

CoinGeek-konference 2020

CoinGeek-konference 2020

 • Dato: 20. februar 2020 – 21. februar 2020
 • Sted: London, Storbritannien

CoinGeek Conference 2020 er en kryptobegivenhed, der primært vil fokusere på udviklingen omkring Bitcoin SV, en blockchain-platform, der udråbes for at være reguleringsvenlig og kan skaleres i ekstremt stor skala (det for let og effektivt).

Som en del af årets begivenhed vil nogle af de primære tilknyttede selskaber, der er relateret til Bitcoin SV-projektet, være til stede. De inkluderer Dr. Craig S. Wright, Chief Scientist for nChain og en af ​​de førende fortalere for BSV-økosystemet, Jimmy Nguyen, grundlæggende præsident for nChain Group og Steve Shadders, CTO for BSV Node-projektet.

Marts 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

 • Dato: 2. – 6. marts 2020
 • Placering: Ocean Park Marriott Hotel, Hong Kong

HongKong Blockchain Week 2020 vil være vært for NexChange og samler nogle af de største ledere, der er forbundet med denne stadigt voksende industri. Ifølge den officielle begivenhedswebsite vil konferencen fungere som et mødested for tech-entusiaster, investorer, regeringspersonale, iværksættere, start-up-ejere osv. Derudover nævnes det også, at iteration i 2019 af Hong Kong Blockchain Week var vært mere end 3.500 deltagere, og det forventes således, at dette års version af begivenheden ikke vil være anderledes.

London Blockchain Week 2020

London Blockchain Week 2020

 • Dato: 4. marts – 11. marts 2020
 • Sted: London, Storbritannien

Dette vil være den 6. udgave af London Blockchain Week (LBW), og det forventes, at over 3000 ulige mennesker vil deltage i arrangementet. I løbet af ugen får deltagerne lov til at deltage i flere møder, aftenreceptioner, workshops samt en særlig blockchain-hackathon. Hvis det ikke var nok, som pr. Det officielle LBW-websted, vil arrangørerne også være vært for en konkurrence, hvor lederne af 10 forskellige crypto / blockchain-projekter bliver bedt om at stille deres ideer til et dommerpanel (bestående hovedsageligt af top venture) kapitalister). Af de ti vælges en vinder og får lov til at præsentere sin platform ved det næste Fintech Worldwide-arrangement uden omkostninger.

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Dato: 11. marts – marts 2020
 • Sted: London, Storbritannien

Som navnet synes at antyde, er Blockchain Technology World (BTW) 2020 en begivenhed, der er dedikeret til at hjælpe med den udbredte vedtagelse af blockchain tech og digitale valutaer i en række unikke industrielle domæner. Imidlertid er det primære fokus for dette års begivenhed på de forskellige ‘virkelige’ applikationer af teknologien. I denne henseende vil BTW være vært for en bred vifte af indhold fra flere kryptoinnovatorer, iværksættere på tværs af mange forskellige teatre.

Endelig nævnes det, at i alt 20K teknologi købere og influencere fra hele verden deltog i konferencen i 2019.

DC Blockchain Summit 2020

DC Blockchain Summit 2020

 • Dato: 11. marts – 12. marts 2020
 • Sted: Georgetown University, Washington DC

Den 5. udgave af DC Blockchain Summit vil se medlemmer af Chamber of Digital Commerce komme sammen for at diskutere de spørgsmål, der stadig påvirker blockchain og kryptosektoren generelt. Arrangementet er planlagt til at finde sted i anden uge i marts og afholdes i partnerskab med Georgetown University’s Center for Financial Markets and Policy. Nogle af de deltagere, der vil præsentere deres synspunkter og meninger som en del af topmødet, inkluderer MEP’s formand for STOA Eva Kaili, tidligere leder af den amerikanske CFTC J. Christopher Giancarlo, præsident for CDC Perianne Boring og CDCs CPO Amy Davine Kim.

Blockchain Africa Conference 2020

Blockchain Africa Conference 2020

 • Dato: 11.-12. Marts 2020
 • Sted: Johannesburg, Sydafrika

Arrangeret som en af ​​de største blockchain / crypto begivenheder, der finder sted i Afrika i år, vil begivenheden søge at afmystificere og tackle mange af de forretningsudfordringer, der potentielt kan løses ved brug af blockchain i hele denne økonomisk modne region. Derudover vil konferencen også søge at uddanne deltagere om de forskellige virkelige applikationer (af denne spirende teknologi), der allerede bruges af forskellige virksomheder over hele kloden, og som derfor kan bruges til at hjælpe mange afrikanske udviklingslande.

Nogle af de teknologiske innovatører og ledere, der vil prise begivenheden, inkluderer:

 • Tone Vays – respekteret kryptovalutahandler og analytiker, der ofte vises i mange tv-shows, der blev sendt globalt.
 • Akhona Damane – Medlem af CSIR
 • Gary de Beer – Udvikler og digital specialist for BankservAfrica
 • Mervyn George – Strategihoved og rådgiver for SAP Africa
 • Carmelle Cadet – Grundlægger & CEO for EMTECH

2020 Blockchain for Business

2020 Blockchain for Business

 • Dato: 13. marts 2020
 • Sted: RCED, Fayetteville, USA

2020-udgaven af ​​Blockchain for Business-konferencen er vært for Sam M. Walton College of Business. Det vil samle nogle af de førende akademiske / brancheeksperter fra hele dette domæne for at komme og udforske, hvordan decentral information og værdiudvekslingsbaserede teknologier langsomt men sikkert ændrer, hvordan virksomheder fungerer i disse dage.

For at være endnu mere specifik vil hovedtalerne ved arrangementet tage fat på en lang række nicheemner som:

 • Fordelen og den overordnede nytte af åbne rammer
 • Hvordan skal regler udvikle sig, når vi bevæger os ind i fremtiden?
 • Hvad er de grundlæggende grundlæggende aspekter forbundet med offentlige, private, tilladte og hybrid blockchains?

Endelig nævnes det, at folk, der vil deltage i konferencen, inkluderer Nick Szabo (opfinderen af ​​digitale smarte kontrakter), Caitlin Long (formand for WyoHackathon), Paul Brody (rektor og global innovationsleder, EY) og Archana Mehta Sristy (Sr. Director Software Engineering, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Dato: 17. – 18. marts 2020.
 • Sted: Olympia, London.

Blockchain Expo Global er en af ​​verdens største tekniske begivenheder, der udelukkende fokuserer på fremtidige digitale potentialer som kryptoteknologi og blockchain. Konferencen vil indeholde nogle højt profilerede personligheder, herunder William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gomez de la Villa, Johan Toll og finder sted i London i løbet af den tredje uge af marts.

Som en del af messen afholdes flere showcases af forskellige virksomheder, der ikke kun er ledere inden for dette rum, men også aktivt arbejder på at skabe banebrydende blockchain-platforme og -løsninger..

Blockchain Week Rom 2020

Blockchain Week Rom 2020

 • Dato: 17. marts – 21. marts 2020
 • Beliggenhed: Mercure Hotel, Roma, Italien

Da Bitcoin har banet vejen for en global finansiel revolution ved begyndelsen af ​​det sidste årti, vil Blockchain Week Rome forsøge at udsætte deltagerne for mange brancheledere, opstartsejere, eksperter for at hjælpe dem med at forstå ind og ud i denne sektor i hurtig udvikling. I denne henseende nævnes det, at den 5-dages lange begivenhed vil føre til, at centrale adresser bliver givet af respekterede branchespecialister som Giacomo Zucco (verdenskendt BTC-forsker og specialist), Massimo Chiriatti (CTO Blockchain & Digitale valutaer IBM) og Gian Luca Comandini (medlem af MiSE).

Paris Blockchain Week Summit 2020

Paris Blockchain Week Summit 2020

 • Dato: 31. marts – 1. april 2020.
 • Sted: Station F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Paris.

En af Europas største blockchain + krypto-begivenheder, PBW Summit vil have i alt 2500 deltagere fra hele verden. ikke kun det, men konferencen vil også være vært for mere end 150 talere sammen med 50 sponsorer. Endelig afholdes begivenheden i det smukke Paris, Frankrig i den sidste uge af marts.

Ifølge det officielle PBWS-websted kommer den to-dages begivenhed fyldt med adskillige indsigtsfulde samtaler og workshops, der vil blive gennemført af respekterede medlemmer af det globale krypto / blockchain-økosystem. I denne henseende skal det påpeges, at nogle store navnespillere, der allerede har underskrevet for at holde foredrag på topmødet, inkluderer Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan, Marjan Delatinne (med flere navne, der meddeles inden for den næste et par uger).

Finnovex Mellemøsten 2020

Finnovex Mellemøsten 2020

 • Dato: 11.-12. Marts 2020
 • Beliggenhed: Conrad Hotel – Dubai, UAE

Finnovex er en af ​​nutidens førende teknologiske begivenheder, der udelukkende beskæftiger sig med innovation relateret til finansielle tjenester i Mellemøsten – et af de hurtigst voksende kapitalmarkeder i verden. Konferencen er klar til at finde sted i anden uge af marts og vil behandle flere relevante emner såsom:

 • Hvordan kan banker og andre finansielle institutioner i og omkring Mellemøsten matche eller overgå deres internationale jævnaldrende?
 • Hvordan kan startups og andre finansielle enheder diversificere deres produkter og tjenester?
 • Hvilke lovgivningsmæssige udfordringer møder virksomheder, der opererer i Mellemøsten – især med hensyn til udvikling af sikre finansielle systemer?
 • Hvilke roller kan forskellige bank- / ikke-bankinstitutioner, finansielle organisationer, investeringsselskaber spille for at hjælpe denne nichemarkedssektor med at udvikle sig hurtigt?

Derudover nævnes det også, at Finneration’s iteration i 2020 vil se nogle af de øverste ledere på C-niveau, der opererer i den finansielle sektor i dag.

April 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

 • Dato: 6. – 10. april 2020
 • Sted: Hilton Istanbul, Tyrkiet

Den første iteration af Istanbul Blockchain Week er klar til at finde sted over 5 dage i april. Arrangementet udråbes for at være en af ​​de mest forventede blockchain-begivenheder i året og vil indeholde nogle store navnespillere fra branchen, herunder krypto YouTuber og analytiker Ivan Liljeqvist, vært for CNBCs Crypto Trader-show Ran Neuner, grundlægger af EAK Digital Erhan Korhaliller , Cointelegraph-direktør Kristina Lucrezia Cornèr og grundlægger af DataDash Nicholas Merten (blandt mange andre).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Dato: 7. – 8. april 2020
 • Sted: Toronto, Canada

Den anden udgave af Blockchain Revolution Global (BRG) samler nogle af de mest fremtrædende virksomheder, ledere, tænkere og visionærer inden for blockchain og crypto tech. Arrangementet er vært for førende uafhængig tænketank Blockchain Research Institute og MCI Group og ifølge det officielle begivenhedswebsted er målet med BRG at hjælpe med at “uddanne, inspirere og forberede ledere” til den indgående blockchain-revolution.

Fremtidigt Blockchain Summit 2020

Fremtidigt Blockchain Summit 2020

 • Dato: 7. – 8. april 2020
 • Sted: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Den 3. udgave af Future Blockchain Summit finder sted i anden uge af april i Dubai. Arrangementet vil være co-vært for Smart Dubai såvel som Dubai World Trade Center. Det vil se nogle af verdens førende teknologiske ledere, regeringsrepræsentanter, virksomheder, startups mødes for at diskutere en lang række spørgsmål relateret til vedtagelsen af ​​blockchain på global skala. Deltagere vil omfatte den svenske infrastrukturminister David Suomalainen, London Stock Exchange’s Blockchain Strategy Head Dotun Rominiyi, Dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr og Hon. Silvio Schembri (parlamentarisk sekretær for den maltesiske regering).

ANON-topmødet 2020

ANON-topmødet 2020

 • Dato: 15.-16. April 2020.
 • Sted: Gösserhalle, Wien, Østrig.

ANON-topmødet bliver gradvist en af ​​de hotteste destinationer for tech-entusiaster over hele kloden. Den to-dages begivenhed vil fokusere på mange emner som kunstig intelligens, tingenes internet (IoT), kryptoplatforme, digitale aktiver og blockchain-teknologi.

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel skønnes det, at ANON vil have i alt 1500 deltagere og 100 gæstetalere (inklusive nogle store personligheder som Andreas M. Antonopoulos, Walter Kok, Mariya Gabriel, Maximilian Marenbach). Derudover vil begivenheden også tjene som en base for spirende iværksættere, der måske ønsker at netværke med branchens ledere og eksperter.

FinnoSec Africa 2020

FinnoSec Africa 2020

 • Dato: 21. – 22. april 2020
 • Sted: Nairobi, Kenya (det nøjagtige sted vil blive annonceret i de kommende par uger)

Som mange af vores faste læsere måske allerede er klar over, huser kontinentet i Afrika nogle af de hurtigst voksende økonomier i verden. I denne henseende tror mange eksperter, at når vi bevæger os ind i fremtiden, vil blockchain-teknologi hjælpe denne region med at transformere både socialt og økonomisk.

Ifølge den officielle begivenhedswebsite vil FinnoSec 2020 tjene som et møde i sindet for flere eksperter fra finansområdet, cybersikkerhed. Nogle af deltagerne inkluderer:

 • Titus Mengich Kimaiyo: Amtdirektør for IKT & e-forvaltning
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: Group Chief Risk Officer hos I&M Bank Ltd.
 • Raymond Bett: CEO for startup Salaam samt præsident for ISACA (Kenya)
 • Peter Njuguna: CIO for Co-Operative Bank of Kenya
 • Steve Njenga: Country Chief Information Officer, Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: CFO for Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Dato: 22. – 23. april 2020
 • Sted: Music Media Dome, Moskva, Rusland

Blockchain Life 2020 er klar til at trække i alt mere end 4.800 deltagere fra hele verden til at diskutere de vigtigste aspekter forbundet med denne spirende sektor. Derudover er begivenheden i løbet af de sidste 3-4 år blevet en ganske prestigefyldt platform, hvor flere markedsledere og regeringsrepræsentanter kommer til at diskutere indflydelsen af ​​blockchain-teknologi på forskellige brancher (såsom forsyningskæde, sundhedspleje osv.).

Maj 2020

Blockchain til topmødet i Europa 2020

Blockchain til topmødet i Europa 2020

 • Dato: 2. maj 2020
 • Sted: Bruxelles, Belgien

I løbet af den første uge i maj vil Blockchain for Europe Summit (BES) være vidne til, at nogle af regionens største blockchain-spillere mødes for at diskutere de potentielle anvendelser af DLT i en række forskellige sektorer (samt kritisere implikationerne af teknologien. om samfundet som helhed).

Som det officielle begivenhedswebsted har BES til formål at lette samarbejdet mellem nationale, regionale og globale aktører for at hjælpe med hurtigere vedtagelse, fremme af blockchain-teknologi i hele Europa.

IEEE International Conference on Blockchain and Cryptocurrency 2020

IEEE International Conference on Blockchain and Cryptocurrency 2020

 • Dato: 3. – 6. maj 2020
 • Sted: Toronto, Canada

Den anden og seneste del af ICBC 2020 er vært for IEEE og finder sted i Toronto, Canada i løbet af den første uge i maj. Den vil indeholde nogle hovedadresser, tutorials, peer-reviewed tekniske papirpræsentationer osv. For at hjælpe med at uddanne deltagere om fremtiden for dette stadigt voksende domæne. Ikke kun det, som pr. Det officielle konferences websted, vil forfatterne til nogle få udvalgte artikler blive inviteret til at indsende deres forskningsresultater, som derefter vil blive offentliggjort i et særligt nummer af IEEE Transactions on Network and Service Management periodical.

Ethereal New York 2020

Ethereal New York 2020

 • Dato: 8. – 9. maj 2020
 • Sted: NYC, USA

Sammen med Consensys betragtes Ethereal Summit også af mange for at være en go-to-begivenhed for blockchain / crypto-entusiaster over hele kloden. Konferencen sigter mod at forbinde førende udviklere, virksomheder og influencers til at mødes og hjælpe med at forme fremtiden for denne branche. I denne henseende nævnes det, at dette års version af begivenheden vil blive overværet af store parykker som Joseph Lubin, Taylor Monahan, Robert Leshner og Laura Shin.

Konsensus 2020

Konsensus 2020

 • Dato: 11.-13. Maj 2020
 • Sted: Hilton Midtown, New York, USA

Konsensus er bredt anerkendt (siden 2015) af mange som en af ​​de førende kryptosamlinger af forestående tekniske personligheder, der finder sted årligt. I denne henseende vil dette års begivenhed sandsynligvis også trække næsten alle større virksomheder, udviklere, grundlæggere og investorer, der er tilknyttet dette domæne, til at diskutere de nøglespørgsmål, der i øjeblikket påvirker denne branche som helhed. Derudover vil den tre-dages begivenhed også fungere som det perfekte mødested for iværksættere, opstartsejere til at netværke med hinanden såvel som med forskellige Wall Street- og Fortune 500-ledere..

Mens deltagerlisten til Consensus 2020 endnu ikke er frigivet, forventes det, at nogle af de største navne fra verden af ​​krypto vil deltage i begivenheden.

Forståelse af Bitcoin 2020

Forståelse af Bitcoin 2020

 • Dato: 28. – 31. maj 2020
 • Placering: The Westin Dragonara, St. Julians, Malta

Forståelse af Bitcoin 2020 er en 3-dages begivenhed, der søger at give kryptoentusiaster håndgribelige måder, hvorpå man kan eliminere mange af de misforståelser / FUD, der i øjeblikket omgiver Bitcoins Trustless Network. Derudover vil konferencen også diskutere fremtiden for Trustless Decentralized Value Transfer og vil indeholde hovedadresser fra etableret branchepersonale såsom Tone Vays (respekteret kryptotrader og analytiker), Dr. Adam Back (grundlægger) & CEO, Blockstream), Alex Petrov (CIO for BitFury).

Juni 2020

Telco Blockchain Forum

Telco Blockchain Forum

 • Dato: 9. juni 2020
 • Sted: London, Storbritannien

I henhold til den officielle dagsorden for dette års Telco Blockchain Forum vil begivenheden søge at skubbe til vedtagelse af blockchain på tværs af den globale telekommunikationsindustri. Derudover kommer konferencen fyldt med et bredt panel af højttalere, der vil diskutere potentialet i blockchain inden for telesektoren samt undersøge dens forskellige forretningssager (vedrørende dette nichedomæne).

Derudover vil forummet også dykke dybere ned i de forskellige virkelige anvendelser til blockchain inden for telekommunikation (såsom om teknologien kan fungere som en levedygtig indtægtsgenerator eller primært arbejde som en åben slasher for branchen generelt?)

Blockchain til Business Summit 2020

Blockchain til Business Summit 2020

 • Dato: 10. – 11. juni 2020
 • Placering: Excel London, Storbritannien

Efter succesen med sidste års begivenhed vil iterationen i 2020 af Blockchain for Business Summit forsøge at tackle hype og spekulation omkring det digitale aktivmarked. Derudover vil begivenheden også se på at diskutere de forskellige virkelige anvendelses tilfælde af teknologien inden for en række forskellige industrielle domæner og markedssektorer.

Topmødet vil blive deltaget af mange store navnespillere som GE Powers Innovation Head Maher Chebbo, Nordeas Ville Sointu, Bank of Englands William Lovell og INGs Mariana Gómez de la Villa (blandt andre).

Crypto Valley Blockchain-konference

Crypto Valley Blockchain-konference

 • Dato: 11.-12. Juni 2020.
 • Sted: Rotkreuz, Schweiz

Den tredje og seneste udgave af Crypto Valley Conference (CVC) afholdes i anden uge af juni i Rotkreuz, Schweiz. Den to-dages begivenhed vil indeholde mange diskussioner, der vil tackle relevante spørgsmål relateret til blockchain-teknologi. I henhold til det officielle konferences websted vil CVC være vært for mere end 50+ præsentationer fra globale industriledere.

Derudover, men arrangementet vil også præsentere deltagere med:

 • Omhyggeligt udvalgte forskningsstudier, der beskæftiger sig med det akademiske aspekt af krypto- og blockchain-teknologi.
 • Interaktion med flere højt profilerede personer fra forskellige virksomhedsmiljøer, akademiske institutioner, nystartede virksomheder og offentlige enheder.
 • Produktfremstillinger fra et stort antal virksomheder.
 • Paneldiskussioner, der giver udfordrende meninger.

Endelig nævnes det, at Crypto Valley Conference vil være til stede af mere end 700 personer, 100+ investorer, 10+ udstillere og 200+ virksomheder.

Juli 2020

Blockchain Summit: Blockchain-forretningen

Blockchain Summit: Blockchain-forretningen

 • Dato: 1-2. Juli 2020
 • Sted: Olympia Conference Centre, London, Storbritannien

Blockchain Summit 2020 vil give deltagerne adgang til et antal tech-influencere og disruptors fra hele verden. Dette års udgave af konferencen indeholder i alt 200+ højttalere, der kommer fra forskellige brancher som blockchain, AI, finansiering og vil fungere som en platform for forskellige leverandører til at diskutere, demonstrere og fremvise deres produkter til det globale teknologimarked som helhed.

Supply Chain på Blockchain Conference 2020

Supply Chain på Blockchain Conference 2020

 • Dato: 13. juli 2020
 • Sted: Fishburners Event Space, Brisbane, Australien

Som navnet synes at antyde, forsøger Supply Chain on Blockchain Conference at samle supply chain-operatører med forskellige blockchain-forskere, uafhængige udviklere, embedsmænd for at diskutere en bred vifte af nichespørgsmål relateret til dette domæne (såsom herkomst, finansiering af forsyningskæden , dealforhandling og logistik).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Dato: 17. – 18. juli 2020.
 • Placering: RAI Amsterdam.

Bredt betragtet som en af ​​verdens største blockchain-orienterede konferencer, fokuserer begivenheden primært på ting som:

 • Fremtiden for virksomhedsteknologi
 • Potentialet i blockchain og crypto

Derudover vil der som en del af den to-dages begivenhed også være en række showcases, der vil blive gennemført af forskellige førende mærker fra denne hurtigt udviklende branche.

Mining Disrupt Conference (MDC) 2020

Mining Disrupt Conference (MDC) 2020

 • Dato: 22. – 23. juli 2020
 • Sted: DoubleTree by Hilton, Miami, USA

MDC er bredt anerkendt som en af ​​verdens største kryptorienterede konferencer med en række etablerede minearbejdere, værter og endda ASIC-producenter. Som en del af dette års begivenhed vil deltagerne have mulighed for at lære om de forskellige forstyrrende blockchain-startups og platforme, der har potentialet til at revolutionere denne branche fuldstændigt. Ikke kun det, det forventes, at MDC 2020 vil blive deltaget af mere end 1.000+ eksperter, influencere og strateger fra hele verden. Nogle af disse personer inkluderer:

 • Irene Gao – International salgschef, Bitmain
 • David Vorick – CEO, medstifter af Obelisk ASIC Producent + Lead Developer af Sia
 • Navdeep Garg – Tech Executive til BitTorrent
 • Philip Salter – chef for minedrift, Genesis Mining

August 2020

Blockchain Summit Singapore

Blockchain Summit Singapore

 • Dato: Afgøres
 • Sted: Suntec, Singapore

Den daglange begivenhed vil indeholde mere end 700 brancheledere, innovatører og beslutningstagere, der vil mødes for at hjælpe deltagerne med at forstå de forskellige ting, der er forbundet med denne konstant udviklende teknologi. Og mens gæstelisten til dette års topmøde endnu ikke er annonceret, men under det personale, der har deltaget i begivenheden i tidligere år, forventes det, at nogle af de mest fremtrædende navne fra dette rum vil deltage i dette års konference.

Blockchain træningskonference

Blockchain-træningskonference

 • Dato: Afgøres
 • Sted: Denver, Colorado

Årets Blockchain-træningskonference er klar til at indeholde en række dybtgående interaktioner med medlemmer af den globale blockchain-sektor. I henhold til det officielle begivenhedswebsted vil konferencen blive fyldt med i alt 16 timers pædagogisk indhold, der er skræddersyet til at hjælpe folk med at maksimere deres viden om alle ting relateret til dette spirende domæne.

Forum Blockmaster

Forum Blockmaster

 • Dato: Afgøres
 • Sted: São Paulo, Brasilien

Forum Blockmaster anses bredt for at være Brasiliens førende crypto / blockchain-begivenhed. Årets version af begivenheden vil se en række Sydamerikas førende tekniske udviklere, virksomhedsejere og kryptoentusiaster mødes for ikke kun at netværke med hinanden, men også dele deres viden, indsigt og oprette forbindelse til regionale og internationale deltagere.

September 2020

Blockchain i olie & Gaskonference

Blockchain i olie & amp; Gaskonference

 • Dato: 16.-17. September 2020
 • Sted: JW Marriott Houston, USA

Den 4. udgave af den årlige Blockchain in Oil & Gaskonference finder sted i løbet af den tredje uge i september, og ligesom dens forgænger vil være vidne til mere end 40+ højttalere og 200+ deltagere. Derudover nævnes det, at arrangementet vil blive afholdt i partnerskab med Oil and Gas Blockchain Consortium – en enhed, der består af kendte industrigiganter, herunder Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (blandt andre).

I henhold til det officielle begivenhedswebsted vil årets konference se på at undersøge de forskellige måder, hvorpå blockchain kan bruges til olie & gasfirmaer for at strømline deres interne aktiviteter samt maksimere deres samlede produktivitet. Ikke kun det, men konferencen indeholder også live demonstrationer af forskellige blockchain-baserede styringsrammer, der kan bruges til at erstatte branchens eksisterende arvssystemer.

Oktober 2020

Voice of Blockchain 2020

Voice of Blockchain 2020

 • Dato: 5-6 oktober 2020
 • Sted Sted SIX10, Chicago, USA

Ifølge en lang række oplysninger, der er tilgængelige online, vil dette års version af Voice of Blockchain (VoB) -konferencen søge at give medlemmer af det globale blockchain-økosystem en platform til at interagere med hinanden på en meget strømlinet måde – hvilket giver dem mulighed for at maksimere deres netværksmuligheder.

Det forventes, at hoveddagsordenen for begivenheden vil blive annonceret senest 1/31/20.

Crypto Invest Summit 2020

Crypto Invest Summit 2020

 • Dato: 6. oktober – 7. oktober 2020
 • Sted: Los Angeles Convention Center, Los Angeles, USA

Også kaldet CIS, anses begivenheden bredt for at være en af ​​verdens førende kryptokonferencer / -udstillinger for at fokusere på nicheemner som blockchain-investering, kryptovertagelse osv. Derudover skal det påpeges, at dette års konference vil være vært af Goren Holm Ventures og vil blive deltaget af en række innovatorer, ledere, iværksættere, startups, engelinvestorer, venturekapitalinvestorer, detailinvestorer, familiekontorer, ejendomsejere, der har været forbundet med blockchain-pladsen i mange år nu.

Tidligere deltagere inkluderer Steve Wozniak, Tim Draper, Dan Morehead, Bill Barhydt og Apolo Ohno.

November 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Dato: 2. november -3, 2020
 • Sted: Lissabon, Portugal

MoneConf 2020 er en to-dages begivenhed, der er vært for mere end 5000 deltagere fra mere end hundrede forskellige lande. Med hensyn til hvad begivenheden tilbyder, vil konferencen blive fyldt med en række hovedadresser, praktiske workshops, netværkssessioner, der giver enkeltpersoner mulighed for at maksimere deres viden om emner som blockchain, crypto, AI, decentralisering, DLT osv..

Blockchain Expo Nordamerika

Blockchain Expo Nordamerika

 • Dato: 4-5. November 2020
 • Sted: Santa Clara Convention Center, USA

Den fjerde udgave af den årlige N.American Blockchain Expo vil trække ledere, eksperter fra en række brancher til at diskutere spørgsmål relateret til en række nichedomæner som blockchain, IoT, 5G, cybersikkerhed, cloud-teknologi, AI og big data.

Derudover nævnes det også, at begivenheden vil indeholde en række hovedtaler, interaktive paneldiskussioner og løsningsbaserede casestudier, der ikke kun giver deltagere mulighed for at lære om de forskellige aspekter af dette stadigt udviklende rum, men også give dem mulighed for at vinde en bedre forståelse af nogle af de finere detaljer i denne teknologi.

Endelig søger konferencen i henhold til den officielle dagsorden for begivenheden at hjælpe folk med at opdage de kernebrancher, der kan forstyrres ved brug af blockchain-teknologi. Nogle af disse markedssektorer inkluderer detailhandel, finans, sundhedspleje, forsikring, energi, musik, regering, fast ejendom.

Decentraliseret 2020

Decentraliseret 2020

 • Dato: 11.-13. November 2020
 • Sted: Limassol, Cypern

Hostet af University of Nicosia, vil den fjerde årlige decentrale konference blive afholdt i anden uge i november. Som mange af vores læsere måske allerede er opmærksomme på, betragtes begivenheden bredt som en af ​​Europas førende konferencer om blockchain og digitale valutaer. I denne henseende nævnes det, at decentraliseret 2020 vil se nogle af verdens førende forretningsudøvende såvel som akademiske eksperter mødes for at diskutere de forskellige tendenser og udviklinger, der påvirker dette rum. Tidligere deltagere inkluderer blockstreams Dr. Adam Back, CDCs Perianne Boring og Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Dato: 16.-19. November 2020
 • Sted: Miami, USA

IMTC 2020 vil se i alt 500 ulige deltagere, der kommer sammen fra hele verden for ikke kun at netværke med hinanden, men også lære om den seneste udvikling, der finder sted inden for blockchain- og kryptorelateret finansiering. Talere ved dette års begivenhed inkluderer store navne som George Harrap, Leon Issacs, Nina Hulsken.

Bedste 2020 Crypto-begivenheder og konferencer: Endelig ord

Hvilket jam-pakket år det vil være i bitcoin-landet. Da den blockchain-baserede æra begynder på os alle i 2020 og derefter, fra den halverende begivenhed, der kommer op til en af ​​disse børsnoterede kryptokurrency-centrerede konferencer, er et klogt ord til alle krypto-entusiaster, advokater og nidkærere at lave runder og starte netværk med jævnaldrende, find nye interessante leverandører eller leverandører og begynd at positionere dig selv for den bedste chance for succes i denne fantastiske verden af ​​kryptoassets.

Uanset om det øger din bevidsthed eller får klarhed, vil disse blockchain-relaterede kryptohændelser vise et andet niveau af inspiration og motivation, du kan tage hjem. Åh, og en sidste tanke – sørg for at have det sjovt! Deltagelse i nogen af ​​disse bitcoin-begivenheder vil være fordelagtigt at hente strategier, indsigt og analyse, som du simpelthen ikke finder på crypto twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map