Monero ser ud til at placere regulatorer med retningslinjer for opførelse, da privatlivsmønter står over for stigningskamp

Mens verden er blevet mere og mere forbundet, er privatlivets fred fortsat eroderet. For mange liberarianere og brugere af kryptokurrency tilbyder Bitcoin ikke nok privatliv. Dette er grunden til, at poletter som Monero (XMR) og zCash (ZEC) har gjort fortrolighed til deres prioritet.

Tokens som Monero gør transaktioner sværere at spore ved hjælp af ringsignaturer og stealth-adresser. Disse metoder hjælper med at skjule identiteten af ​​både afsenderen og modtageren. Vedtagelse i stor skala på grund af en række problemer såsom:

  • Reguleringsusikkerhed
  • Det drejer sig om privatlivets fred
  • Stigning i konkurrence

I et forsøg på at undgå at blive irrelevant gøres der en indsats, som forhåbentlig vil dæmpe disse ovennævnte frygt.

Overensstemmende lister

Regulatorisk usikkerhed har hængt over privatlivsmønter fra dag ét. Som et resultat har kryptokurrencymarkeder set forskellige højt profilerede børser beslutte at fjerne listen over fortrolighedscentrerede projekter i løbet af de sidste par år. Den mest almindelige forekomst af dette har fundet sted i Japan, da nationens regulatorer har gjort en samlet indsats for at gøre det.

I disse tilfælde er den største styrke af disse projekter også blevet deres største svagheder. Hvis disse projekter skal overleve, skal der være en klar vej fremad, hvor de kan fortsætte med at operere, mens de placerer regulatorer. Udviklere har anerkendt denne forhindring og besluttet at gøre noget ved det.

Denne indsats forventes at resultere i færdiggørelse og frigivelse af en ny hvidbog. Denne hvidbog, der afsluttes i samarbejde med udviklere bag Monero, Tari Labs og advokatfirmaet Perkins Coie, får titlen ‘Grundlæggende og regulering af privatlivsaktiverende kryptovalutaer’. Som titlen antyder, vil denne nye whitepaper tjene som en retningslinje for udvekslinger, der skal følges, hvilket giver mulighed for privatlivsbaserede projekter, der skal opføres på en lovbestemt måde.

Selvom hvidbogen endnu ikke er frigivet, lyder tidlig kommentar fra involverede personer lovende.  Louis Willacy, af Tari Labs, for nylig angivet, ”Mens forfatterne understøtter deres fund med udtømmende forskning og detaljeret analyse, er hvidbogs kernekonklusion bedragerisk enkel: Regulerede finansielle institutioner kan overholde AML-forpligtelser, når de understøtter fortrolighedstokener. Periode.”

Whitepaper, som forventes frigivet når som helst nu, er en potentiel massiv velsignelse for ikke kun Monero, men alle mønter af lignende opbygning.

Coinbase vises ikke

Coinbase er et godt eksempel på, hvorfor den kommende hvidbog er et vigtigt skridt. Formentlig det mest kendte selskab forbundet med kryptokurver er Coinbase. Dens administrerende direktør, Brian Armstrong, delte for nylig sine tanker om Monero. Han oplyste, at selvom han ikke havde noget problem med at støtte aktivet, vil dette ikke forekomme, som det er, på grund af usikkerhed i lovgivningen i USA. Det er netop dette spørgsmål, som den kommende hvidbog vil tage fat på.

Armstrong angivet, ”Privatmønter er det næste emne, en af ​​de næste i horisonten, blandt mange. (Tilsynsmyndighederne) er meget bekymrede, så vi har ikke været i stand til at liste det i det mindste på den måde, vi ønsker af disse grunde. Men jeg tror, ​​med tilstrækkelig tid og vision vil regulatorerne være fortrolige med det. Derefter vil der være endnu et nyt emne i horisonten, der vedrører dem. ”

Mens de, der håber på at se privatlivsmønter som Monero fra zCash snart er noteret på førende børs, Coinbase, måske ikke er heldige, vil den ventende hvidbog forhåbentlig være i stand til at svinge beslutninger som disse – og ved at gøre det, øge vedtagelsen af privatlivscentrerede projekter.

Ikke så privat


Frygt omkring brugen af ​​privatlivsmønter er måske ikke altid et problem. Gennem brug af kunstig intelligens er den ‘russiske føderale finansielle overvågningstjeneste’ midt i forsøger at udvikle et nyt analyseværktøj. Dette værktøj udvikles med det formål at reducere ulovlig aktivitet gennem sporing af transaktioner på privatlivsbaserede protokoller – såsom Monero, Dash og mere.

Folk vender sig til privatlivsmønter for netop det, privatliv. Hvis du fjerner denne attribut, går appellen til disse mønter tabt. Hvis Rusland virkelig kan spore mønter, såsom Monero, vil andre helt sikkert følge med og frembringe deres død.

Ikke alle privatlivsmønter er skabt ens. Nogle bruger mistænkelige foranstaltninger til at opnå privatlivets fred, andre giver mulighed for at skifte privatlivsfunktioner, mens andre er robuste og private på permanent basis. Uanset hvilken kategori en privatlivsmønt falder ind i, kan den være i problemer.

Stigende konkurrence

Når man tænker på privatlivsmønter, er der nogle få, der straks kommer til at tænke på – Monero, zCash, Dash. Denne liste kan snart begynde at vokse, da forskellige andre projekter implementerer netværksopgraderinger.

En anden kamp, ​​som i sidste ende skal bekæmpes af privatlivsmønter, er denne stigning i konkurrencen. Som det står, er de i stand til at eksistere, fordi de tilbyder noget, som populære valutaer som Bitcoin ikke kan – anonymitet. Hvis denne fordel fjernes, hvorfor bruge disse projekter overhovedet?

Udviklere bag produkter som Litecoin (LTC), GRIN og andre arbejder aktivt for at støtte privatlivets fred. Dette gøres gennem udvikling og implementering af en netværksopgradering kendt som ‘Mimblewimble‘.

Mens Mimblewimbles indre arbejde kan være kompleks, vil deres virkning være enkel – det giver disse projekter mulighed for at stjæle brugere og markedsdæk fra de førnævnte, mere traditionelle, privatlivsprojekter.

Halverende håb

Alle disse punkter, gode eller dårlige, vil fortsat påvirke vedtagelsen af ​​privatlivsmønter. Der er imidlertid andre faktorer, der kan spille, som kan hjælpe visse projekter med at fange investorernes øjne.

For dem, der følger kryptokurrencymarkeder, har vi alle set, hvad en ‘halvering’ -begivenhed kan gøre for et projekt. Disse begivenheder er typisk forbundet med projekter, der anvender proof-of-work-protokoller, såsom Monero og zCash.

I de seneste måneder har Monero set sin position inden for markedet falde til det 15. generelt. Senere på året vil projektet potentielt falde endnu længere. Dette skyldes, at rival, zCash, vil blive halveret i efteråret 2020 og drastisk reducere dens inflation. En sådan begivenhed kunne lokke Monero-brugere til at skifte til zCash i forventning om potentielle gevinster.

Hvis dette sker, vil zCash være i stand til at springe over Monero som den mest populære privatlivsmønt?

Frit fald

Monero var engang en top-ti respekteret kryptokurrency. Selvom det stadig kan være uanset et fantastisk projekt, og crème de la crème blandt privatlivsmønter, har det ikke været i stand til at holde fat i en top ti-plads.

På grund af forskellige kontroverser, som dem der diskuteres her i dag, der involverer Rusland, Coinbase og børsnoteringer, befinder det sig nu med en svag greb om 16. plads på Coinmarketcap.

På trods af dette fald blandt CoinMarketCap-placeringer forbliver Monero-netværksdeltagelse tæt på alle tiders højder, når målt efter hash-rate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map