Investering i Stellar Lumens (XLM)

Mens du investerer i kryptomarkedet, tager det ikke lang tid, før du løber over Stellar Lumens. Denne unikke kryptokurrency har et raketskib, der sprænger ud som sit logo og et fængende navn, der får dig til at forestille dig futuristiske rumrejser. Bortset fra deres kloge markedsføring bringer Stellar meget til kryptovaluta-sektoren.

Stellar er en distribueret betalingsinfrastruktur der har en open source-kode. Platformen trådte ind på markedet med det formål at lette en mere strømlinet tilgang til internationale pengeoverførsler såsom pengeoverførsler. I dag er Stellar-økosystemet kendt for sine overkommelige, hurtige og pålidelige overførselsfunktioner. Specifikt letter platformen friktionsløse grænseoverskridende transaktioner.

Hvad er Stellar Lumens?

I modsætning til sin største konkurrent på markedet, Krusning, Stellar fokuserer på individets behov snarere end store finansielle institutioner. På denne måde er platformen i stand til problemfrit at forbinde enkeltpersoner, institutioner og betalingssystemer over hele verden. I dag består platformen af ​​et internationalt konsortium af enkeltpersoner og enheder beliggende i hver region.

Startside

Startside

Hvordan fungerer stjernerne?

Stellar udnytter decentralisering for at forbedre de nuværende overførselssystemer, der er i brug. Platformen indeholder en distribueret hovedbog for at forbedre effektiviteten og gennemsigtigheden for brugerne. Denne hovedbog vedligeholder alle netværksdata inklusive transaktionshistorik for at overføre systemer i brug. Denne hovedbog opretholder en ubrudt oversigt over alle transaktioner siden første dag.

Brug af Stellar-platformen er let. På samme måde som populære betalingsprocessorer som Paypal begynder processen, når du uploader penge på netværket. I Stellar-økosystemet uploades disse midler til Anchors. Ankeret fungerer som et medium mellem fiat og Stellars distribuerede hovedbog. På denne måde tjener ankre et kritisk formål i det stjernernes økosystem.

Når dine midler er tilgængelige på Stellars distribuerede hovedbog, er det let at sende overalt i verden. Lad os f.eks. Sige, at du ville sende $ 1000 USD til en ven i EU. Du ville bare uploade din USD til et Stellar-anker for at modtage en USD-kredit på netværket.

Dernæst kan du overføre din kredit til din EU-ledsager. På tidspunktet for overførslen konverterer Stellar automatisk din USD-kredit til EUR. Det er vigtigt, at platformen automatisk søger den laveste valutakurs. Når pengene er konverteret, indbetaler de på din vens konto. Her kan de trække finansieringen direkte tilbage.

Utroligt, hele denne proces finder sted på få sekunder og helt bag kulisserne. På denne måde er Stellar i stand til at opfylde sit mål om at forenkle pengeoverførselssystemer for den gennemsnitlige person. Platformen giver en virkelig strømlinet tilgang til markedet.

Støtte til flere Fiat-valutaer

Imponerende, Stellar er i stand til at udføre denne opgave ved hjælp af tre specifikke protokoller. I det første scenario konverterer stjernerne dine midler fra sin ordrebog og letter simpelthen en strømlinet udveksling. I den næste proces konverterer Stellar dine midler til XLM. Derefter overføres dine midler internationalt. Når de ankommer til deres destination, sælges XLM og den lokale fiat-valuta. I dette scenarie bruges XLM som mellemmand.


Kritisk koster det kun en brøkdel af omkostningerne ved traditionelle pengeoverførselssystemer at sende kryptokurver globalt. I den nuværende markedsinfrastruktur kan en bruger ende med at miste over 7% af deres midler under overførslen. Disse tabte midler bruges til at dække et væld af tredjeparter, der er involveret i fiat-transaktionen.

Kædetransaktioner

Stellars platform fungerer på en smart måde, der gør det muligt at udføre komplekse kædereaktioner. For eksempel kan du opleve, at der ikke er noget direkte valutapar til din ønskede handel. I dette tilfælde er Stellar i stand til at gennemføre en transaktion med flere handler. Forestil dig, at din USD først konverterer til GBP, derefter GBP til EUR.

Stjernebørs

Et andet unikt aspekt af Stellar er evnen til at placere udvekslingsordrer direkte inden for platformen. Disse ordrer går øjeblikkeligt på den offentlige hovedbog. Her kan du vælge mellem en række andre valutaer. Det er vigtigt, at du kan bytte dine midler til både Fiat og kryptokurver ved hjælp af dette system.

Hvad er XLM?

Selvom Stellar blev designet til at håndtere digitale repræsentationer af enhver valuta, vælger udviklerne stadig at oprette deres egen native crypto kaldet XLM. Faktisk skal alle Stellar-brugere have en lille smule XLM for at deltage i netværket. Dette krav skal forhindre, at hovedbogen bliver fyldt med spam eller anden ubrugelighed.

Beslutningen om at oprette en unik valuta til denne opgave stammer fra Stellars ønske om at forblive fri for en bestemt valuta generelt. For eksempel, hvis Stellar krævede, at du havde et bestemt beløb på USD, ville platformen være noget bundet til præstationen for USD, eller i det mindste ville den være bundet til det amerikanske marked. Dette er en situation, som udviklere var ivrige efter at undgå.

I modsætning til de fleste kryptokurver kræver Stellar Lumens ikke noder for at udvinde transaktionsblokke. Netværksdeltagere modtager heller ikke priser for deres bestræbelser på at validere blockchain. Denne tilgang er i skarp kontrast til kryptokurver som Bitcoin. Navnlig besluttede firmaet, at det var bedre at udstede 100 milliarder XLM under platformens lancering. Derefter ville udbuddet af Stellar se en stigning på 1% hvert år i omkring 6 år.

Kritisk ændrede udviklere denne tilgang i oktober 2019. Udviklere besluttede, at det var mere befordrende for deres mål at reducere udbuddet af XLM fremadrettet. Som sådan reducerede de mængden af ​​XLM ned til 50 milliarder. Derudover er der nu ingen planer om at udstede XLM i fremtiden.

Denne strategi efterlader omkring 20 milliarder XLM på markedet i øjeblikket med yderligere 30 milliarder tilbageholdt af firmaet. Disse tilbageholdte midler skal gå til udvidelse af XLM-økosystemet. Opgaver såsom udvikling og markedsføring er den vigtigste anvendelse af midlerne i henhold til Stellars plan.

Et hurtigt glimt af Stellars muligheder, og det er let at erkende, at denne platform kom fra sindet hos en erfaren blockchain-professionel. Grundlæggeren af ​​Stellar er ingen ringere end Crypto-tungvægten Jed McCaleb. McCaleb er bedst kendt for at grundlægge det nu nedlagte Mount Gox udveksling.

På et tidspunkt kontrollerede Mt. Gox 70% af verdens Bitcoin-handelsvolumen. Imidlertid så et stort hack udvekslingen opløse efter at have mistet $ 450 millioner i Bitcoin. Især havde McCaleb allerede forladt firmaet og solgt sin andel inden hacket.

Især grundlagde McCaleb også Stellars hovedkonkurrent, Ripple. Imidlertid forlod han virksomheden i 2013 med henvisning til uforsonlige forskelle i retning af virksomheden. Ikke overraskende deler de to kryptokurver mange aspekter, hovedsageligt deres mål om at lette grænseoverskridende betalinger på en mere strømlinet måde.

Stellars bestyrelse indeholder nogle af de største navne i branchen. Virksomheden formåede at sikre Stripe CEO, Patrick Collison, WordPress-grundlægger, Matt Mullenweg og AngelList Founder, Naval Ravikant.

Sådan køber du XLM-tokens

Det er nemt at investere i Stellar Lumens, når du ved, hvor du skal kigge. For det første er det nøglen, at du forstår, at Lumens handler under både XLM- og STR-tickeren, afhængigt af hvilken platform du er på. Virksomheden besluttede at ændre sin ticker fra STR til XLM for mange år siden, men nogle børser besluttede at beholde den originale ticker uanset valg.

Størstedelen af ​​XLM-handelsvolumen stammer fra tre hovedbørser – Bittrex, Poloniex, og Binance. Afgørende er, at alle disse platforme understøtter XLM til BTC-handelspar. Hvis du vil konvertere USD til XLM, skal du først købe BTC fra din foretrukne børs og derefter konvertere den til XLM. Hvis du vil købe XLM direkte med USD, skal du gå over til børsen Kraken for at foretage dit køb.

Investering i Stellar Lumens (XLM) Investering i Stellar Lumens (XLM) Investering i Stellar Lumens (XLM)
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede brugere

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Europæiske handlende

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 1,00

Kontominimum

€ 35

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Hvor skal XLM opbevares

Når det kommer til opbevaring af din XLM, har du nogle muligheder at overveje. Hvis du planlægger løbende at handle med din Stellar, bliver det mere praktisk, men mindre sikkert, at holde din XLM på din favoritbørs. Så længe du ikke handler for meget, giver børser som Binance et anstændigt sikkerhedsniveau for dine beholdninger.

Når du er klar til at stoppe din dagshandelsstrategi, kan du altid sende din XLM til en mobil tegnebog som Jaxx. Disse platforme er de nemmeste at betjene og bruge. I de fleste tilfælde kan du downloade din tegnebog-app og begynde at bruge den på under ti minutter. Bedst af alt har du altid adgang til din XLM, hvis du har brug for det.

Hvis du ønsker en sikrere tilgang til XLM-lager, bør du overveje at bruge Stronghold. Stronghold er den distribuerede børs til Stellar-netværket. Der er endda en desktop-klient, der understøtter dine lagerbehov.

Hvis du søger at foretage en større investering i XLM, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter Stellar Lumens (XLM).

Resumé

I betragtning af det enorme niveau af ekspertise, som Stellar besidder, og deres unikke tilgang til markedet, er det ikke overraskende, at XLM er en af ​​de mest populære kryptokurver i verden i dag. Du kan forvente, at denne popularitet vil stige, når flere mennesker kommer ind i blockchain-sektoren. For nu kan du belyse din krypto-investeringsstrategi på en hvilken som helst af de børser, der er anført i denne vejledning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map