Investering i NEO – Alt hvad du behøver at vide

NEO er en af ​​de bedste kryptokurver i verden. Denne mønt formåede at fange fantasien på de asiatiske markeder, selv i tider med regulatorisk usikkerhed. I dag er NEO-økosystemet mere levende end nogensinde takket være hårdt arbejde fra udviklere og deltagelse fra samfundet.

Hvad er NEO?

NEO er en non-profit community-baseret blockchain-projekt der trådte ind på markedet for at give Dapp-udviklere en brugervenlig platform. Specifikt er NEO en open source blockchain og kryptokurrency. Ifølge virksomhedens hvidt papir, NEO fungerer som et “distribueret netværk til den smarte økonomi.” Navnlig oversættes NEO til nye og unge på græsk. Navnet er passende, når du overvejer, at platformen betragtes af mange som en nyere og yngre version af Ethereum.

Kinesisk support

NEO var Kinas første blockchain-projekt, der modtog en nikkelse af godkendelse fra regulatorer. Interessant nok har den kinesiske regering det omfavnet projektet, selv efter lukkede udvekslinger i landet. Virksomheden er en af ​​kun få udvalgte kryptokurver, der har tilladelse til at operere i Kina på dette tidspunkt. Denne støtte og den nationalistiske følelse bag projektet har fået mange til at kalde projektet “Kinesisk Ethereum.”

Hvilke problemer korrigerer NEO

NEO søger at tackle en lang række spørgsmål, som markedet står over for. Først og fremmest er NEO beregnet til at fungere som en mere fleksibel alternativ til Ethereum. Virksomheden bruger en filosofi, der evaluerer designvalg i et multivariat spektrum. På denne måde kan Neo justere sin markedstilgang i overensstemmelse hermed.

F.eks. Kan NEO-udviklere beslutte ud fra hver enkelt brugssag, hvilket niveau af decentralisering / centralisering, der er bedst egnet til et projekt. De kan også træffe lignende vurderinger om andre vigtige spørgsmål såsom niveauet for ledelse på kæden / kæden. Disse valgmuligheder giver NEO flere scenarier for brugssituationer til anvendelse i stor skala i både den kommercielle og den offentlige sektor

Sådan fungerer NEO

NEO-blockchain kan rumme en lang række digitale aktiver. For eksempel har netværket fuld support til blockchain-aktiver, digital identitet og smarte kontrakter. Platformen kan understøtte decentraliserede apps (dApp) af alle typer, tokenisering af virkelige aktiver og indledende mønttilbud.

To hoveder

NEO er en offentlig platform, der også udnytter Onchain netværk for at skabe et optimalt styringsscenarie. Netværks interoperabilitet udvider platformens rækkevidde til nye højder. Det kombinerer også disse projekts samfund for at udnytte udviklingen på tværs af netværket.

Onchain

Onchain blev grundlagt i 2014 i Kina. Denne private blockchain-virksomhed er bedst kendt for sit fokus på regeringen og store virksomheder. Platformen er kendt for sin decentraliserede netværksarkitektur (DNA) -teknologi. Denne protokol forenkler oprettelsen af ​​offentlige og private blockchains.


To-poletter

NEO bruger et todelt system til at give netværket mere fleksibilitet for brugere og udviklere. Økosystemet er afhængig af både NEO- og GAS-tokens. I alt udsteder firmaet 100 millioner af hvert token. Der er i øjeblikket 70.538.831 NEO i omløb.

NEO-tokens

NEO er kryptokurrency i NEO-blockchain. Denne krypto repræsenterer en andel af ejerskabet i NEO-blockchain. Denne krypto spiller også en rolle i regeringsførelse. Det giver samfundet mulighed for at oprette blokke og administrere netværket. Interessant nok har NEO udelelige enheder og kan ikke opdeles som andre mønter som Ethereum. Begrundelsen bag denne beslutning er, at hver mønt er beregnet til at fungere som en enkelt aktie i NEO-blockchain. Ligesom aktier kan disse mønter ikke nedbrydes i mindre enheder.

NEO - CoinMarketCap

NEO – CoinMarketCap

Gastegn

GAS er værktøjstokenet til NEO-netværket. Dette token var tidligere kendt som ANC-Antcoins. I økosystemet fungerer GAS som Ether i Ethereum-netværket. Udviklere bruger GAS til transaktioner i netværket. Derudover modtager brugerne belønninger i GAS-tokens.

GAS genererer med en hastighed på otte GAS pr. Blok. Netværket reducerer automatisk antallet af belønninger pr. Blok efter to millioner bekræftede blokke. Brugere har muligheder med GAS. Du kan handle GAS for andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum. Du kan også konvertere din GAS til NEO direkte. På denne måde forbliver GAS-priserne afkoblet.

Kodning af smarte kontrakter

NEO giver udviklere adgang til en kraftfuld virtuel maskine, der forenkler de mest kritiske komponenter i smart kontraktprogrammering. For eksempel behøver udviklere ikke at lære et nyt kodningssprog for at bruge platformen. Netværket tillader smarte kontrakter i C #, Java, Python plus en lang række andre kodningssprog. På denne måde kan netværket rumme udviklere fra hele branchen.

Konsensus

NEO introducerer verden til Delegeret byzantinsk fejltolerance (dBFT) konsensusmekanisme. I denne mekanisme er der visse noder kendt som Bookkeepers. Disse digitale revisorer udfører de faktiske blokverifikationer. Dataene sendes på blockchain. Kun når to tredjedele af knudepunkterne på netværket er enige med en bogholderes version af blockchain, opnås konsensus.

Delegeret byzantinsk fejltolerance (dBFT) - vtce

Delegeret byzantinsk fejltolerance (dBFT) – vtce

Hurtigere kapacitet

DBFT-konsensusmekanismen er hurtig, virkelig hurtig. Det kan håndtere mere end 1.000 transaktioner pr. Sekund. Til sammenligning håndterer Bitcoin omkring seks transaktioner pr. Sekund (tps). Ethereum kan håndtere hele 12 tps. Imponerende, NEO forsøger at skubbe sin tps-hastighed til nye højder med deres næste opgraderede. Målet med opdateringen er at føre netværket til sindssyge 10.000 transaktioner pr. Sekund.

Opgradering af styring

I maj 2020 foreslog udviklerne bag NEO en større opgradere til netværket. Opgraderingen ville introducere en ny styringsmodel. Den nye strategi giver møntindehavere mulighed for at stemme på et udvalg bestående af 21 regeringsmedlemmer. Disse medlemmer har ansvaret for at repræsentere samfundet. De får muligheden for at stemme om forskellige modificerbare parametre i blockchain og andre ændringer i netværkets kodning.

Forslaget foreslår, at folk, der stemmer på disse medlemmer, får ekstra GAS-belønninger. Denne belønning er et middel til at takke medlemmerne for deres deltagelse i styringsprocessen. I forslaget hedder det, at syv af de 21 valgte regeringsmedlemmer også bliver konsensusknudepunkter.

Som en konsensusknude udvides deres ansvar til validering af blokke. Derudover får disse syv medlemmer vetoret. For at træffe en veto-beslutning skal konsensusknudepunkterne opnå to tredjedels støtte fra samfundet.

NEO’s historie

NEO kom ind på markedet som Antshares tilbage i februar 2014. Dette firma er udtænkt af to mangeårige blockchain-entusiaster, Erik Zhang og Da Hongfei. I løbet af denne tid gik den faktiske kryptokurrency under Antshares (ANS). I 2014 udvidede de to udviklere deres vision med oprettelsen af ​​Onchain.

I april 2016 frigiver NEO sin whitepaper officielt. Papiret fremhævede fordelene og de tekniske aspekter ved den delegerede byzantinske fejltolerance. På det tidspunkt var dette den første kinesisk-fødte konsensusmekanisme. Som sådan modtog den tung mediedækning i regionen.

I august 2016 gik NEO ind på markedet via en ICO. Arrangementet var en stor succes med projektet, der sikrede over $ 4,5 millioner i finansiering. Disse midler gik til den yderligere udvidelse af NEOs strategi i regionen. I september samme år etablerede Onchain et teknologisk strategisk partnerskab med Microsoft. Aftalen indgraveret samarbejde om flere projekter.

I juni 2017 blev Antshares officielt omdøbt til NEO. Kryptoen modtog også sin første USA-baserede support i år. Specifikt så mønten en notering på Bittrex. Det næste år annoncerede den digitale ID-platform VALID et strategisk partnerskab med firmaet.

NEO3

I år blev der annonceret en major opgradere. NEO3-opgraderingen er indstillet til at være virksomhedens største til dato. Ud over introduktionen af ​​de nye styringsmodeller vil opgraderingen medføre mere interoperabilitet i sektoren. Specifikt vil platformen få flere kapaciteter på tværs af kæden. I øjeblikket eksperimenterer udviklere med disse protokoller. De har oprettet testnet med Bitcoin, Ethereum og Ontology.

Tokenisering

Opgraderingen forenkler også tokeniseringsprocessen. Specifikt ønsker udviklere at gøre det lettere at oprette og udstede ikke-fungible tokens. Ikke-fungible tokens er unikke digitale repræsentationer af et aktiv. Nogle eksempler på ikke-fungible tokens inkluderer tokenisering af:

  • Sikkerhedstokens
  • Aktier
  • REITs
  • Kunst
  • Biler
  • Begivenhedsbilletter
  • Andre fysiske aktiver

Sådan køber du NEO

NEO er ikke svært at finde på markedet. De fleste større børser har NEO / Bitcoin handelspar. For at udnytte disse platforme skal du bare registrere dig for en konto. Når din konto er live, skal du indlæse den direkte med fiat-valuta eller Bitcoin. Derfra skal du bare finde NEO / BTC-handelsparret. Hele processen er hurtig og nem, når du har gennemført din registrering. Paybis giver dig også mulighed for at købe det direkte med et kreditkort.

Investering i NEO - Alt hvad du behøver at vide Investering i NEO - Alt hvad du behøver at vide Investering i NEO - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede brugere

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Europæiske handlende

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 1,00

Kontominimum

€ 35

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares NEO

Der er et par måder at gemme din NEO på. Den vigtige ting at huske er, at du kun vil gemme din krypto i en tegnebog, der giver dig mulighed for at optjene dine GAS-belønninger. Det NEON tegnebog er en af ​​de bedste muligheder for investorer, der søger at tjene deres belønninger.

Imponerende kan du også optjene GAS-belønninger ved hjælp af en hardware-tegnebog. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X er i stand til direkte at oprette forbindelse til din NEON-tegnebog. Du kan derefter sende, modtage og få dine belønninger fra en sikker tegnebogplatform. Især er NEON ikke kernepunget for netværket, men det har modtaget uovertruffen community-support og har velsignelserne fra udviklerne.

Resumé

I betragtning af NEOs unikke holdning på de asiatiske markeder er det svært at forestille sig andet end succes for denne platform. Disse udviklere opgraderer løbende netværket med NEO3 indstillet til frigøre i de kommende måneder. Indtil videre deler NEO en topplacering på kryptomarkedet som en af ​​de førende tilgængelige Dapp-udviklingsplatforme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map