Investering i Litecoin (LTC) – Alt hvad du behøver at vide

Det ville være umuligt at vove sig ind i kryptorummet længe uden i sidste ende at løbe hen over en af ​​de ældste og mest velrenommerede mønter, der findes – Litecoin (LTC). Litecoin er en åben-sоurсe рееr-tо-рееr digitalt kontantsystem svarende til Bitcoin. Det er vigtigt, at Litecoin blev udviklet til at forbedre nogle af manglerne ved verdens første succesrige kryptokurrency, Bitcoin. I dette omfang er Litecoin også blevet mærket ‘sølv’ til Bitcoins guld af mange i sektoren.

Hvad er Litecoin (LTC)?

Litecoin var en af ​​de tidligste kryptokurver, der kom ind på markedet. Derfor er det fortsat en af ​​de største mønter i sektoren baseret på markedsværdi. Denne meget populære mønt kan findes på næsten enhver kryptobørs. Det er også en af ​​de mest accepterede kryptokurver i verden. Du kan bruge Litecoin til at købe varer, tjenester eller endda investere i andre kryptoprojekter, når de opstår.

Som de fleste kryptokurver bruger Litecoin blockchain-teknologi til at forblive decentraliseret. Decentrale valutaer adskiller sig fra traditionelle fiat-valutaer på mange måder. Primært udstedes de ikke fra en central myndighed såsom en regering. I stedet produceres Litecoins via en сrурtоgrарhіс рrоtосоl. Officielt frigives Litecoins under MIT / X11-lisenser.

Hvordan fungerer Litecoin (LTC)?

Litecoin fungerer på en måde, der minder meget om Bitcoin. Faktisk var dette online betalingssystem direkte inspireret af Satoshi Nakamoto og hans frigivelse af Bitcoin-protokollen. Mange mennesker er overraskede over at høre, at Litecoin var en af ​​de tidligste Bitcoin gafler på markedet. Som sådan er denne kryptokurrency teknisk set næsten afgørende for Bіtсоіn, omend med nogle afgørende forskelle.

Litecoin via Litecoin.org

Litecoin via Litecoin.org

LTC’s udvikler, Charlie Lee, begyndte sit Litecoin-projekt ved at låne kernekoden fra Bitcoin. Han foretog derefter flere vigtige ændringer af protokollen. En af de vigtigste opgraderinger, han introducerede, var reduktionen af ​​blokgodkendelsestiden fra 10 minutter ned til 2,5 minutter. Ligesom med Bitcoin indeholder disse blokke det næste antal transaktioner, der afventer godkendelse.

Bloker tidsreduktion

Blocktidsreduktionen gav Litecoin mere skalerbarhed end sine forgængere. Især er LTC nu 4 gange hurtigere end Bitcoin med hensyn til transaktioner pr. Sekund (tps). Lee justerede også transaktionsgebyrmodellen inden for LTC for at gøre det mere tiltalende for masserne. Specifikt er Litecoins gebyrstruktur 1/50 størrelsen af ​​Bitcoin.

Denne gebyrstruktur er en af ​​hovedtrækningerne til platformen. Utroligt nok koster det kun 1/1000 af en LTC at behandle en transaktion. Dette minimale gebyr ændres heller ikke afhængigt af størrelsen på din transaktion. Du betaler det samme beløb uanset størrelse. Denne strategi giver en enorm opgradering til de nuværende markedsledere. For eksempel opkræver PayPal et gebyr på 3% for hver transaktion, der udføres inden for deres netværk.

LTC samlet forsyning

Et af hovedtrækningerne til Litecoin, og kryptokurver generelt er deres endelige udbud. I modsætning til fiat-valuta, som regeringer kan udskrive efter eget valg, produceres Litecoins kun med faste intervaller efter godkendelse af en blok af transaktioner til netværket. I alt vil der kun nogensinde blive produceret 84 millioner Litecoins. Interessant nok var dette beløb resultatet af enkle beregninger fra udviklernes side.


Dybest set besluttede udviklere, at da Litecoin behandler transaktioner med 4x hastighed for Bitcoin, ville det være klogt at give netværket 4x tokens. Kritisk betyder denne faste mængde mønter også, at inflation ikke vil påvirke valutaens samlede værdi, efterhånden som tiden skrider frem. Jo mere tid der går, jo mere værdi skal hver Litecoin have. Fra i dag er der allerede over 65.177.458 Litecoins på markedet.

Mange handlende ser Litecoin som en mere bæredygtig mulighed inden for markedet. Deres synspunkter er ikke uden grund. For det første oplever LTC ofte mindre volatilitet end sin storebror Bitcoin. Udviklingsteamet bag dette projekt er også lidt mere fordelagtigt end Bitcoins udviklingsteam. Specifikt har LTC-udviklere bevist deres ønske om at forblive teknologiske forud for konkurrencen igen og igen. Platformen var den første, der tilføjede opdateringen af ​​Segregated Witness.

Derudover begyndte Litecoin at behandle Lightning Network-transaktioner måneder før BTC. I maj 2017 vedtog LTC Segregated Witness-protokollen måneder før Bitcoin var i stand til at gøre det. Samme år gennemførte udviklingsteamet bag projektet også sin første Lightning Network-transaktion fra Zürich, Tyskland til San Francisco.

Historie om Litecoin (LTC)

Litecoins episke stigning til berømmelse begynder i oktober 2011 med offentliggørelsen af ​​projektets hvidbog af lang tid Bitcoinist, Charlie Lee. Især var Lee en tidligere medarbejder hos Google, der havde fulgt Bitcoin siden dets tidlige dage. På det tidspunkt anerkendte Lee værdien af ​​Bitcoin, men bemærkede, at der var nogle områder, som, hvis de blev forbedret, kunne hjælpe med at fremføre storskala blockchain-adoption blandt masserne. Lees forbedringer fokuserede på reducerede transaktionstider, gebyrer og eliminering af koncentrerede minepuljer.

Imponerende, det tog kun Litecoin 2 år at opnå en markedsværdi på 1 mia. $. Mønten dominerer fortsat markedet i dag. Især nåede Litecoin sit officielle højeste niveau på $ 360,93 den 18. december 2017. Utroligt repræsenterede denne værdi en stigning på 8200% i forhold til tokensværdien kun et år tidligere. På det tidspunkt havde Litecoin en markedsværdi på lige omkring $ 4,40.

I en interessant begivenhed besluttede Lee at sælge alle sine Litecoin-beholdninger i december 2017. På det tidspunkt forklarede Lee via en Reddit post hvorfor han tog beslutningen. Han sagde, at han var bekymret over sin voksende indflydelse på platformen. I hans nu berømte stillinger er Lee det citeret med angivelse af ”Når jeg tweeter om Litecoin-prisen eller endda bare gode eller dårlige nyheder, bliver jeg beskyldt for at gøre det til personlig fordel. Nogle mennesker tror endda, jeg kort LTC! Så på en måde er det en interessekonflikt for mig at holde LTC og tweet om det, fordi jeg har så stor indflydelse. ” Til sidst besluttede han, at det var bedst at undgå interessekonflikten, der fulgte med hans position som LTCs grundlægger.

Sådan køber du Litecoin (LTC)

Heldigvis har det aldrig været nemmere at købe LTC. På grund af sin enorme popularitet kan du erhverve LTC fra enhver større børs, der er i drift i dag. Processen for denne tilgang ændres lidt for hver platform, men generelt fungerer det hele det samme. Det første trin er at udfylde registreringsoplysningerne, hvis du er ny på platformen. Når du har gennemført din registrering, kan du begynde at købe LTC direkte. Der er to hovedmåder at få denne mønt på.

Den første måde er direkte med fiat-valuta. De fleste børser tilbyder LTC / Fiat-parring direkte. Når dette er tilfældet, kan du blot indlæse din fiat-valuta på din udvekslingspung. Vælg derefter køb Litecoin, og bare sådan er du klar til at gå. Du vil se din LTC vises i din udvekslings tegnebog i sekunder efter at du har foretaget dit køb.

Den anden måde at købe LTC på er ved hjælp af en mellemmand. Helt ærligt, hvis din børs ikke tilbyder LTC / Fiat-parring, skal du først købe Bitcoin. Derefter kan du handle det for Litecoin. Den store nyhed er, at Litecoin er en af ​​de mest populære kryptokurver i verden. Som sådan kan du let bytte næsten ethvert token eller mønt for nogle Litecoin.

Investering i Litecoin (LTC) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Litecoin (LTC) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Litecoin (LTC) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede brugere

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Europæiske handlende

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 1,00

Kontominimum

€ 35

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan mines Litecoin

Minedrift Litecoin ligner meget Bitcoin. Netværket bruger en konsensusmekanisme til at sikre, at netværkets tilstand forbliver gyldig. I modsætning til Bitcoin fjerner Litecoin imidlertid SHA-256-konsensusmekanismen til fordel for en anden protokol kendt som “scrypt mining.” Tilhængere af Litecoin kan lide distributionen af ​​minedrift til LTC’s scrypt mining, som menes at være en mere retfærdig model. Scrypt tillader hardware af forbrugerkvalitet som GPU at udvinde Litecoin med succes.

Kritisk kan du stadig udvinde LTC på en Mac eller Windows-pc. Minearbejdere kan vælge at udføre opgaven enten alene eller ved hjælp af en minedrift, noget der ikke længere er muligt for Bitcoin-minedrift. Mens minedrift Litecoin i dag kan udføres med en almindelig hjemme-pc, ville det være meget langsomt. Det er meget klogere at købe en minedrift, der er specielt designet til scrypt mining algoritmer. Denne strategi giver dig bedre resultater og øger dine chancer for at blive den næste minearbejder, der validerer transaktioner og føjer dem til blockchain.

Der er 14.400 Litecoins udvundet hver dag. Denne minedriftsplan svarer til hvert 2,5 minut, og der udvindes en LTC-blok. Noden, der tilføjer den næste blok af transaktioner til blockchain, modtager en belønning på 25 nyligt genererede Litecoins. I lighed med Bitcoins strategi belønner minedrift halvdelen over tid. I oktober 2015 blev Litecoin-belønningerne halveret. Navnlig vil halveringen fortsætte med regelmæssige intervaller, indtil den 84.000.000. Litecoin udvindes.

Hvor kan jeg opbevare Litecoin?

Når det kommer til opbevaring af din Litecoin, er der ingen mangel på muligheder at overveje. Til små daglige handelsaktiviteter kan du lade din Litecoin være i din børs. Det er dog værd at nævne, at dette er den mindst sikre måde at gemme kryptovaluta på i dag. De næste muligheder, der skal overvejes, er pc- eller mobile tegnebøger. I dag er der en overflod af Litecoin-egnede tegnebøger tilgængelige for offentligheden. I de fleste tilfælde giver disse tegnebøger dig mulighed for at gemme din Litecoin sammen med nogle af dine andre foretrukne kryptokurver.

Hvis du søger at foretage en større investering i LTC, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter Litecoin (LTC).

Handel med Litecoin

Handel med Litecoin er det samme som at handle med nogen af ​​de bedste kryptovalutaer. Du bliver nødt til at overvåge markedet for at få en klar forståelse af det nuværende miljø. Derudover er overvågning af nyhederne for Litecoin-udviklingen et andet vigtigt skridt. For eksempel denne uges russiske præsident Vladimir Putin underskrevet en lov, der officielt anerkender kryptokurver som Bitcoin og Litecoin.

LTC via CoinMarketCap

LTC via CoinMarketCap

Positive nyheder som vedtagelse i stor skala eller godkendelse fra lovgivningen oversættes normalt direkte til gevinster for mønten. Omvendt kan du mærke forestående markedstab, når der generelt er negativ nyhedsdækning af kryptomarkedet. Utroligt nok har analytikere rapporteret, at Litecoin har en vane med at førende Bitcoin i form af markedsbevægelse. Denne første sats har fået mange analytikere til at overvåge Litecoin i et forsøg på bedre at fange Bitcoins potentielle markedsbevægelser.

LTC’s fortsætter med at udvides

Hver uge oplever Litecoin en eller anden form for udvidelse af sit netværk eller kapaciteter. Netop dette uge, Det Kyber-netværk, en decentral kryptokursudveksling, der er angivet det Ethereum-kompatible pLTC-token. Selvom dette projekt ikke direkte er Litecoin, bruger det tydeligt møntens omdømme og værdi som en del af strategien. PLTC-token er et Litecoin-bundet token, der lever på Ethereum-blockchain. Helt nøjagtigt er pLTC knyttet 1: 1 til Litecoin.

Officielt blev tokenet lanceret den 29. juli 2020 med den hensigt at låse op for likviditet i sektoren ved at muliggøre flere tværgående aktivtransaktioner. Udviklingsteamet bag pTokens projektet forklarede konceptet som endnu en måde for brugerne at udforske en verden af ​​decentraliseret finansiering. I dag findes der flere pToken. Alle findes på Ethereum-blockchain, men er knyttet til underliggende digitale aktiver.

Litecoin i dag

I dag er Litecoin stadig en af ​​de ti bedste kryptokurver i verden. Tokenet viser i øjeblikket en markedsværdi på $ 57,33 med en samlet værdi på $ 3.736.382.516 (335.419 BTC) via CoinMarketCap. Det er imponerende, at LTC formåede at forblive en dominerende spiller gennem de sidste 5 år, selvom kryptorumets samlede kapacitet begyndte at ændre sig. Forhåbentlig fortsætter Litecoin med at udfylde nøglen til at spille sølv til Bitcoins guld i de kommende år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map