Investering i Kava – alt hvad du behøver at vide

Hvad er Kava?

Kava er en næste generations decentraliserede udlån platform der søger at bringe ny fleksibilitet på markedet. Netværket er kendt for sine tværgående muligheder og enestående udlånsstrategi. I dag tilbyder platformen en række produkter, hvor de to vigtigste er sikkerhedsstillede lån og stabile mønter. Til dato har Kava udbetalt $ 1.129.883,32 i rentebetalinger til sine brugere.

Hvilke problemer forsøger Kava at løse?

Kava-udviklere søger at strømline den decentrale udlånssektor via integrationen af ​​en række proprietære teknologier. Udviklere udviklede specifikt systemet til at levere stablecoins og decentral udlån mod alle større kryptoaktiver på en mere gennemsigtig og forenklet måde. Derfor er Kava en pioner inden for DeFi-sektoren, der fortsat tiltrækker international medieopmærksomhed.

Sådan fungerer Kava

Brugere af netværket kan collateralisere deres kryptoaktiver til gengæld for USDX. USDX fungerer som Kavas stablecoin i netværket. For at modtage USDX-lån skal brugerne bare låse deres krypto i en smart kontrakt på platformen. Denne låste kryptokurrency fungerer som sikkerhed mod dit lån.

Brugere kan optage flere sikkerhedsstillede lån for at skabe syntetisk gearing for ethvert understøttet kryptoaktiv i systemet. For eksempel kan du vælge at låse din Bitcoin eller XRP ved hjælp af protokollen. Du vil modtage et tilsvarende beløb af nyudviklet USDX til at købe mere Bitcoin med. På denne måde får du en gearet position på markedet.

Kava omfatter også en bred vifte af community-bygget applikationer. Hver af disse Dapps føjer til platformens samlede UX. Denne interoperabilitet giver dig mulighed for at gemme dine aktiver ved hjælp af en række hardware-tegnebøger og depotforvaltere. Denne fleksibilitet er en af ​​hovedtrækningerne til Kava versus konkurrencen.

Decentraliserede lån og gearing

Hovedproduktet fra Kava-platformen er decentrale lån. Alle Kava-brugere får åben adgang til lån, gearing og stablecoins til afdækning. På denne måde fungerer Kava som et stærkt værktøj for investorer på markedet.

Stablecoin afdækning + interesse:

Et andet unikt træk ved Kava er dens stablecoin-egenskaber. Du kan indsætte og obligere USDX stablecoin for at begynde at give en sund passiv indkomst.

Udvidelse

Kava har en unik åben arkitektur, der muliggør fremtidig vækst. Platformen understøtter en bred vifte af nye kryptoaktiver og tilbud i de kommende måneder. Disse nye syntetiske og afledte produkter vil skubbe Kava-adoption til nye højder.


Dobbelt tokens

Kava bruger en dual token-strategi for at sikre, at hver bruger opnår den maksimale fleksibilitet og brugervenlighed, der er mulig. Dual token-platforme er mere almindelige end nogensinde på markedet. Denne strategi giver udviklere og brugere mulighed for at maksimere deres funktionalitet uden at forringe sektoren. De to mønter, der er kritiske for Kava, er USDX og KAVA.

KAVA-tokens

KAVA er det oprindelige token til denne blockchain. Denne mønt fungerer som styringstoken inden for økosystemet. Brugere har brug for disse tokens for at stemme på kritiske parametre. Disse stemmer er det, der styrer netværkets opgraderinger. De bruges også til forslag og afstemning om specifikke parametre i CDP-systemet.

Sikkerhed

Denne krypto spiller også en integreret rolle i at opretholde netværkets sikkerhed. Brugere stave KAVA for at udføre denne opgave. Især kun de top 100 noder i netværket validerer blokke i dette system. Top-token-indehaverne bestemmes ved hjælp af en algoritme, der undersøger hver brugers vægtede obligationsandel i KAVA-tokens. For deres indsats tjener stakere krypto som blokbelønninger.

Indsatte aktiver

Stakere i netværket har også et par ansvarsområder. Bortset fra at sikre blockchain kan disse brugere yderligere investere deres beholdning ved hjælp af bindingskurver for netværksvalidatorer. Ondsindede noder kan miste deres Kava. Handlinger som ikke at sikre høj oppetid og dobbeltsigneringstransaktioner vil helt sikkert få dig fjernet fra dette netværk. Kava er kendt for sin nultolerance over for ondsindede noder.

Sidste udvej långiver

KAVA kan også fungere som en reservevaluta for netværket. Hvis USDX bliver for meget sikkerhedsstillet, præges netværket af ny KAVA til brug ved køb af USDX. Dette giver Kava mulighed for at sikre, at dens stablecoin bevarer sin værdi.

USDX- Kava

USDX er stablecoin for Kava-netværket. Dette finansielle instrument er det, du modtager og betaler dine lån tilbage i. Det fungerer også som et generelt betalingssystem. USDX har hurtige transaktionstider, hvilket gør det til et ideelt stablecoin til lønningsliste og andre virksomhedsrelaterede betalingsprocesser.

Marginhandel / gearing

Kava-brugere vil også bruge USDX til at købe yderligere kryptoaktiver på platformen. Denne strategi giver dygtige investorer mulighed for effektivt at udnytte deres eksponering på nye måder.

Afdækning med interesse

Du kan også holde USDX som et stabilt aktiv. På denne måde fungerer USDX som et sikkert tilflugtssted i tider med markedsvolatilitet. Når USDX-indehavere obligerer deres tokens helt klart, modtager de akkumulerede renter svarende til den aktuelle USDX-opsparingssats.

COSMOS Blockchain

Kava er bosat i den futuristiske Cosmos blockchain. Cosmos er en fjerde generation blockchain, der søger at hjælpe med at kategorisere og udnytte det voksende antal blockchains på markedet. Specifikt blev platformen bygget ved hjælp af Cosmos-SDK. Denne protokol er en open source-ramme til opbygning af offentlige Proof-of-Stake-blokeringer. Cosmos har et oprindeligt token kaldet ATOM.

Konsensus

Kava opererer med en Tendermint-baseret Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme. Denne opgraderede PoS-konsensusmekanisme bruger en byzantinsk fejltolerant konsensusmotor. Imponerende nok er denne mekanisme langt mere energieffektiv end tidlige blockchains som Bitcoin eller Ethereum. På mange måder ligner netværket MakerDAO med integrationen af ​​CDP’er. Imidlertid udnytter Kava bedre zoner fra Kosmos for at tilføje adgang til kryptokurver, der kører på uafhængige netværk

KAVA-statistik

KAVA-statistik

Modularitet

Cosmos er bedst kendt for sin brug af open source-moduler. Disse protokoller giver udviklere mulighed for hurtigt at implementere ønskelige funktioner i deres Dapps. For eksempel bruger Kava modulet Inter Blockchain Communication (IBC) til at give platformen muligheden for at kommunikere til alle Cosmos-SDK-blokkæder.

Moduler brugt i Kava Ecosystem

Der er fire hovedmoduler i brug inden for Kava-økosystemet. Disse moduler hjælper netværket med at fungere korrekt og giver brugerne adgang til nogle unikke økonomiske værktøjer.

Prisfodermodul

Det første modul integreret i dette netværk er en prisfodermekanisme. Dette modul er et enkelt prisorakel. Orakler er off-chain sensorer, der kan levere data til blockchains. En gruppe hvidlistede orakler bogfører priser for forskellige aktiver i systemet. Protokollen bestemmer derefter medianprisen for alle gyldige oracle-priser. Disse data bestemmer også den aktuelle pris i systemet.

Auktionsmodul

Auktionsmodulet giver brugerne mulighed for at bruge tre typer auktionsprotokoller. Den første mulighed er fremad auktion. Dette er en traditionel auktion, hvor køberen vil anmode om at hæve bud på en vare. Denne strategi anvendes, når platformen ser et overskud i opkrævede gebyrer. Denne mekanisme giver systemet mulighed for at konvertere overskuddet til flere stablecoins.

Den næste auktionstype, netværket tillader, er omvendte auktioner. Som navnet antyder, består denne auktion af faldende bud på en bestemt vare eller en bestemt vare. Primært fungerer denne protokol til at sælge styringstokens for at prægge nye stabile mønter. Denne strategi bruges til at udligne forskellen mellem mislykkede sikkerhedsauktioner og gæld.

CDP-modul (Collateralized Debt Position)

CDP-modulet tjener en kritisk funktion. Det giver brugerne mulighed for at oprette, ændre og lukke CDP’er til enhver form for sikkerhed. Derudover er dette den kodning, der bruges til at indstille systemets globale parametre. Disse indstillinger dækker emner såsom gældsgrænser og den samlede omsætning af stablecoins på markedet.

Likvidatormodul

Likvidatormodulet er repo-manden i netværket. Dette er den protokol, der er ansvarlig for beslaglæggelse af sikkerhedsstillelse fra CDP’er, hvis sikkerhedsforhold er under den tærskel, der er indstillet for den pågældende sikkerhedstype. Dette modul sporer automatisk status for CDP’er for at foretage beslutninger. Den endelige beslutning for modulet er baseret på priser modtaget fra Pris-feed-modulet.

Beslaglagt sikkerhed

Enhver sikkerhed, der er beslaglagt af likvidatormodulet, går til Auktionsmodulet. Her er sikkerhedsauktioner for stablecoins ved hjælp af en auktion fremad. Målet med denne proces er at udslette den gæld, der oprindeligt var tilbage plus tillæg af et mindre repogebyr.

Sådan køber du Kava

Der er mange platforme, der tilbyder KAVA i øjeblikket. Binance viser i øjeblikket den mest handelsvolumen. Du bliver nødt til at registrere dig for disse platforme for at deltage i handler. Når du er klar, er du bare nødt til at finansiere din konto. Når du har Bitcoin i din tegnebog, kan du blot gå til KAVA / BTC-handelsparret og vælge det beløb, du vil handle. Hele processen er hurtig og smertefri.

Investering i Kava - alt hvad du behøver at vide Investering i Kava - alt hvad du behøver at vide Investering i Kava - alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-ratings bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-ratings bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Opbevaring af Kava

Du har tre muligheder at overveje, når du gemmer Kava. Den første er en pc-baseret netværkspung. Du kan downloade Kava Ansøgning gratis. Det er sikkert og let at bruge. Der er også et væld af muligheder for mobil tegnebog. Sørg for, at din mobil tegnebog bakker op indsætter belønninger såsom JAXX-tegnebogen, der er tilgængelig på iOS og Android.

Hvis du søger at foretage en større investering i KAVA, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter KAVA.

Kava – Flere muligheder for belønninger

Den seneste DeFi-dille har gjort kryptosektoren endnu mere rentabel end oprindeligt forestillet. Almindelige brugere tjener store belønninger via disse platforme. Protokoller som Kava gør det muligt for enhver at nyde en pålidelig passiv indkomst. Af disse grunde er Kava sikker på at være en stor udfordrer i DeFi-sektoren fremad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map