Investering i grafen (GRT) – Alt hvad du behøver at vide

Grafen (GRT) søger at lette problemfri udveksling af data mellem blockchains og applikationer. Platformen er blandt de første decentrale software til indeksering og forespørgsel, der findes på markedet. Som sådan ser det fortsat voksende adoption. Imponerende har netværket allerede ramt langt over en milliard forespørgsler siden lanceringen i 2020.

Grafen giver udviklere en brugervenlig, omkostningseffektiv og sikker API. Det her netværk tillader decentrale applikationer at tilføje data til Ethereum-blockchain ved hjælp af smarte kontrakter. Graphs API’er bruges af nogle af de mest populære DeFi-platforme på markedet. Specifikt udnytter AAVE, Aragon, Balancer, DAOstack, Uniswap og Synthetix denne teknologi for at forbedre datasvar.

Hvilke problemer løser grafen (GRT)?

Før 2020 skulle du være teknisk tilbøjelig til at opbygge en Dapp, der er afhængig af at få adgang til data fra Ethereum-blockchain på en effektiv måde. Dengang måtte udviklere komme med deres egen strategi for at indsamle data og omdanne dem fra forskellige kilder. I erkendelse af denne tekniske barriere udviklede Graph et kraftfuldt værktøjssæt til at hjælpe med at drive innovation og forenkle denne engang komplicerede proces. Deres primære bekymring var at udføre denne opgave uden at nedbryde sikkerheden.

Graf (GRT) - Twitter

Graf (GRT) – Twitter

Den nylige udvidelse af DeFi-sektoren (decentraliseret finansiering) har endnu en gang udvidet Ethereums markedsposition. Ethereum er langt den mest populære DeFi-blockchain med hundreder af platforme, der er lanceret siden 2020. Som sådan er Graph perfekt placeret til at hjælpe med at skabe næring til denne udvikling.

Fordele ved grafen (GRT)

Der er mange fordele opnået ved Graphs tilgang. Især er netværket i stand til at indeksere data, der kommer fra Ethereum-, IPFS- og PoA-netværk. På denne måde fjerner Graph de tekniske barrierer for forespørgsler.

Hvordan fungerer grafen (BRT)

Graf anvender en kombination af blockchain-teknologi og avancerede indekseringsprotokoller for at forbedre forespørgslen om blockchain-data. Specifikt er det afhængigt af GraphQL-teknologi for at give en komplet beskrivelse af dataene i hver API. Alle kan bruge Graph Explorer-portalen til at scanne gennem underbillederne på platformen.

Undergrafer

Undergrafer er en kerneprotokol i Graph-økosystemet. I dette netværk kan udviklere opbygge og udgive forskellige API’er. Disse protokoller grupperes derefter i åbne API’er kaldet subgraphs. Brugere får adgang til disse data via GraphQL API. Navnlig er der i øjeblikket 2.300+ underbilleder på netværket.

Hjemmeside for graf


Hjemmeside for graf

Subgraph Manifest

Hver subgraf har en subgrafmanifest. Dette er beskrivelsen af ​​en undergraf. Du finder oplysninger såsom smarte kontrakter, blockchain-begivenheder og endda proceduren i kortlægning af hændelsesdata.

Grafknude

Grafknudepunkter er en anden kritisk komponent i netværket. Disse noder lokaliserer alle oplysninger, der besvarer spørgsmålene fra undergrafen. For at udføre denne opgave scanner noden hele blockchain-databasen og samler alle data, der er relevante for forespørgsler fra brugere.

Graf (BRT)

GRT er grafens hovedværktøj og styringstoken. Dette ERC-20-token kan bruges til at overføre værdi globalt. Navnlig udbetales belønninger i BRT. GRT-indehavere får også andre rettigheder i netværket. Helt åbent har tokenet en maksimal forsyning på 10.000.000.000 BRT-mønter.

Styring

Grafrådet er ansvarligt for at styre den fremtidige udvikling af Graf. Interessant nok skifter netværket til en decentral styringsmodel i de kommende måneder. Specifikt har platformen til hensigt at lancere en DAO. Denne tilgang giver brugerne mulighed for at stemme om eventuelle ændringer i protokollens tekniske parametre. DAO’er vokser i popularitet på grund af deres inkluderende karakter.

The Graph Foundation

Graph Foundation søger at fremme udbredt adoption og fremskyndet innovation af Graph-netværket. Gruppen finansierer nye produkter og netværk ved hjælp af Graph. Interesserede bidragydere, der ønsker at hjælpe med at bygge videre på Graphs succes, kan ansøge om deres tilskudsprogram. Fonden tildeler tilskud og økosystemfinansiering til projekter, der anses for at være spændende og med vækstpotentiale. Denne finansiering stammer fra 1% af netværksgebyrerne.

Staking og delegerede

GRT-brugere kan placere deres tokens og optjene passive belønninger. Stakers delegerer deres BRT til at eksistere indeksører. Til gengæld tjener de en del af de belønninger, der drives af disse noder.

Indeksatorer og kuratorer

Grafen bruger også indekseringsnoder. Som navnet antyder, er deres job at opretholde platformens indekseringsfunktion. Derfra identificerer kuratorerne de underbilleder, der indeholder relevant information, der skal føjes til indekset.

Fiskere

Fiskere er en anden knudetype, der er unik for Graph. Disse netværksdeltagere bekræfter nøjagtigheden af ​​svarene på forespørgsler.

Voldgiftsmænd

Det sidste stykke af puslespillet er voldgiftsmænd. Deres mål er at afgøre, om en indekserer er ondsindet eller ej. Hvis det er bestemt, at noden er skadelig, fjerner voldgiftsmændene den fra netværket.

Grafhistorie (GRT)

Yaniv Tal er medstifter og administrerende direktør for The Graph. Netværkets mainnet gik live i december 2020 efter tre års betatestning. Kort efter lanceringen sikrede Graph flere integrationer på højt niveau fra nye DeFi-platforme.

Graf (GRT) - CoinMarketCap

Graf (GRT) – CoinMarketCap

Sådan køber du grafen (GRT)

GRT er tilgængelig på mange af verdens største børser. Specifikt, Binance, Kraken, og Poloniex tilbyde dette unikke digitale aktiv til handlende. Der er ingen fiat / GRT-handelspar til rådighed på dette tidspunkt, så du bliver først nødt til at konvertere din fiat-valuta til Ethereum, Bitcoin eller et af netværkets oprindelige tokens. Derfra skal du bare vælge, hvor meget BRT du vil erhverve, og din handel udføres på få sekunder.

Vi anbefaler Binance på grund af volumen og likviditet.

Investering i grafen (GRT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i grafen (GRT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i grafen (GRT) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares graf (GRT)

GRT er kompatibel med enhver ERC-20 tegnebog. Metamask er en gratis mulighed tilgængelig for forhandlere i både en desktop- og mobilversion. Websiden tilføjelse giver dig mulighed for at forbinde din tegnebog direkte til Web3-aktiverede sider og DEX’er såsom Uniswap. Denne funktion gør det lettere at handle med dine tokens.

Hvis du søger at foretage en større investering i GRTor, hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter grafen (GRT).

Graf (GRT) – Byggestenene til en lys decentral fremtid

Graf giver en meget tiltrængt service til en industri på randen af ​​endnu et breakout-år. Netværket hjælper fortsat med at skabe yderligere innovation og udvikling i den decentrale sektor. Du kan forvente at se endnu flere DeFi-platforme udnytte denne sikre og effektive metode til at erhverve Ethereum blockchain-data, når industrien blomstrer. For nu er Graph indstillet til at fortsætte sin rolle som hjørnestensteknologi på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map