Investering i Filecoin (FIL) – Alt hvad du behøver at vide

Filecoin (FIL) er en decentral filopbevaring og deling netværk der udnytter kraften i blockchain-teknologi til at give brugerne en overflod af nye muligheder på markedet. Decentrale fildelingsplatforme er nu mere populære end nogensinde. Filecoin kombinerer forskellige teknologier for at give en unik oplevelse til sine brugere, der oversætter til flere chancer for at tjene krypto.

I sin enkleste form fungerer Filecoin på samme måde som andre fildelingsplatforme såsom Dropbox. Hovedforskellen er, at i stedet for en central myndighed, der lagrer data, kan brugere, der ønsker at gemme data, byde på tilgængelig lagerplads, der tilbydes af minearbejdere, der tilbyder diskplads. På denne måde repræsenterer Filecoin en anden brugssag til blockchain-teknologi uden for økonomiske applikationer.

Hvilke problemer løser Filecoin (FIL)?

Filecoin forsøger at afhjælpe nogle større bekymringer, der står over for fildelings- og cloudlagersektoren. I øjeblikket lider disse industrier af centralisering. Store virksomheder som Amazon Web Services har enorme markedsandele. Deres positionering giver dem mulighed for at diktere skæve vilkår og højere gebyrer til brugere, der mangler pålidelige alternativer.

Filecoin (FIL) - Twitter

Filecoin (FIL) – Twitter

Ubrugt harddiskplads

Det er aldrig godt at lade dine ubrugte ting gå til spilde. Denne erklæring gælder især, når du diskuterer din ubrugte plads på harddisken. Indtil for nylig ville denne ubrugte opbevaring ikke have nogen værdi. I dag kan du tjene nogle betydelige overskud ved at dele din ubrugte harddiskplads.

Censur

Sammen med centralisering kommer censur. Industriens ledere spiller nu rollen som portvagter. De vælger, hvilke oplysninger der er ok at sprede til masserne. Desværre synes denne tendens med påtrængende teknologivirksomheder at være indstillet til at fortsætte i overskuelig fremtid.

Fordele ved Filecoin (FIL)

Filecoin (FIL) -brugere nyder en række fordele, der gør platformen til en seriøs konkurrent på markedet. Protokollen tilskynder et globalt netværk af computeroperatører til at levere fildelings- og opbevaringstjenester til masserne. Denne strategi tilskynder til yderligere samarbejde mellem brugerne. Imponerende er Filecoin-samfundet et af de hurtigst voksende på markedet.

Effektivitet

Filecoins decentrale tilgang til lagring sætter brugere og lagerudbydere først. Platformen har datahentningshastigheder, der overgår branchens ledere som Amazon. Efterhånden som markedet vokser, er dets infrastruktur designet på en måde, der forbedrer dets lydhørhed. På denne måde har Filecoin potentialet til at blive den hurtigste og billigste måde at gemme data på internettet


Anticensur

Filecoins decentrale peer-to-peer-karakter gør det til censurmodstand. Decentraliserede netværk har ikke et enkelt fejlpunkt. Derudover er der ingen gatekeepers, og alle data på Filecoin-netværket er krypteret til de højeste standarder.

Hvordan fungerer Filecoin (FIL)?

Filecoin blev bygget oven på en anden peer-to-peer-filopbevarings- og genvindingsprotokol, der hedder Interplanetary File System (IPFS). Denne platform ligner meget på Filecoin, men uden økonomiske fordele. Brugere kan dele data og lagerplads gratis ved hjælp af IPFS-netværket. Du kan dog ikke tjene penge ved hjælp af denne protokol. På denne måde forbedrer Filecoin systemets anvendelighed.

Filecoin hjemmeside

Filecoin hjemmeside

Filecoin-brugere betaler minearbejdere for opbevaring, hentning og distribution af data. For deres indsats modtager minearbejdere belønninger i form af FIL-tokens. Hvor meget en bruger betaler for lagertjenester bestemmes af et åbent marked. Især afgifter varierer afhængigt af, om en bruger vælger hastighed frem for redundans og omvendt. Andre faktorer spiller også en rolle i din prisfastsættelse. Specifikt påvirkes lagerpriser af tilgængelighed og efterspørgsel.

Filcoin netværk vedligeholdes af to typer minearbejdere. Hver af disse minearbejdere får betaling for at gøre lagerplads eller data tilgængelige for brugerne. Interessant nok konkurrerer minearbejdere i Filecoin-økosystemet med hinanden om at tilbyde den laveste pris for opbevaring. Bedst af alt er, at de eneste kriterier for at blive minearbejder er at have ledig plads på harddisken og en internetforbindelse. Når du først er minearbejder, bliver du dog bedømt ud fra din pålidelighed og de lagerpriser, du tilbyder.

Minearbejdere til opbevaring

Den vigtigste type minearbejder, der findes i Filecoin-økosystemet, er Storage Miners. Dette er enkeltpersoner, der fungerer som lagerudbydere. Navnlig kan disse minearbejdere være enten enkeltpersoner eller organisationer. Begge typer minearbejdere udfører flere beregningsintensive processer kaldet proofs. Disse systemer arbejder for at sikre netværket. Disse systemer verificerer, at minearbejdere lagrer de data, de hævder at lagre, og at de gør det pålideligt.

Hentning af minearbejdere og tjenester

Den anden type minearbejdere, der findes i Filecoin-netværket, fungerer som forudhentere af data. Deres formål er at hente de mest downloadede filer og levere dem til brugere i umiddelbar nærhed. For at kvalificere dig som en af ​​disse minearbejdere skal du have en stærk internetforbindelse.

FIL-tokens

FIL-tokens fungerer som det native utility-token til Filecoin-netværket. Brugere foretager betalinger og modtager belønninger i FIL. FIL-tokens er alsidige digitale aktiver, der kan handles på børser globalt.

Konsensus

Filecoin introducerer to nye bevis, der arbejder sammen for at sikre, at netværket forbliver gyldigt. Disse systemer fungerer i baggrunden som kerneprotokollerne i Filecoin-systemet. På denne måde fungerer disse protokoller som selvhelbredende træk.

Bevis for replikering

Bevis for replikeringsmekanismen verificerer, at en minearbejder virkelig lagrede antallet af kopier af data, som den hævder at have.

Bevis for rumtid

Proof-of-Spacetime-mekanismen verificerer, at en minearbejder lagrede dataene i den aftalte tidsperiode.

Disse systemer giver Filecoin mulighed for autonomt at opdage defekte minearbejdere. Protokollen bevarer hver minearbejders historie. Hver minearbejder modtager en karakter for deres pålidelighed, pålidelighed, prisfastsættelse og tilgængelighed. Klogt får minearbejdere med godt omdømme flere lagringsmuligheder. Derfor tjener de flere belønninger.

Historie af Filecoin (FIL)

Filecoins historie begynder med Protocol Labs Filecoin ICO i 2017. På det tidspunkt skabte platformen internationale overskrifter som en af ​​branchens største finansieringsrunder. Specifikt er begivenheden sikret 205,8 millioner dollars og demonstrerede det høje niveau af investorinteresse omkring projektet. Især begivenheden modtaget opbakning fra venturekapitalisterne Sequoia og Andreessen Horowitz.

Sådan køber du Filecoin (FIL)

FIL er tilgængelig på mest velrenommerede børser. Verdens bedste kryptobørs, Binance giver adgang til FIL. For at få fat på dette unikke token skal du registrere dig til en Binance-konto. Efter din bekræftelse kan du begynde at handle med det samme. Du bliver nødt til at indlæse fiat, BTC eller ETH for at få FIL. Når din konto er indlæst, kan du finde BTC / FIL-handelsparret og begynde at handle med det samme.

Investering i Filecoin (FIL) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Filecoin (FIL) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Filecoin (FIL) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares Filecoin (FIL)

Hvis du søger at foretage en større investering i FIL, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter Filecoin (FIL).

Filecoin (FIL) – Et marked, der skal udvides

Hvis Filecoin er en implikation af, hvad der skal komme i fremtiden, kan du forvente at se flere blockchain-baserede fildelingsprotokoller komme på markedet. Disse systemer hjælper brugerne med at sikre en passiv indkomst og hjælper med at reducere CO2-fodaftryk og affald produceret af brugere, der ikke længere har brug for at købe hardware. Af disse grunde er Filecoin klar til at opleve massiv vækst i de kommende måneder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map