Investering i EOS – alt hvad du behøver at vide

Hvad er EOS?

EOS er et næste generations blockchain-økosystem, der fortsat modtager tung mediedækning for sin rekordstore ICO og unikke egenskaber. Det er vigtigt, at EOS.IO økosystem trådte ind på markedet med det mål at forenkle programmering og integration af smarte kontrakter og udvikling af decentrale applikationer (Dapps).

Et af de mest fantastiske aspekter af EOS.IO-platformen er, at den næsten eliminerer transaktionsgebyrer gennem sin unikke strukturering. Derudover er platformen meget skalerbar. Rapporter bekræfter, at EOS.IO kan overgå større kreditkort som Visa med hensyn til transaktioner pr. Sekund. På denne måde giver EOS det perfekte fundament til Dapp-udviklere.

Dapps er protokoller designet til at fungere på tværs af decentrale netværk såsom tor eller blockchains. Disse applikationer adskiller sig meget fra deres centraliserede forfædre, fordi de ikke har brug for nogen central support for at fungere. Dapps er afhængige af et sæt standarder for at sikre interoperabilitet inden for sektoren. På denne måde giver Dapps verden en mere inkluderende tilgang til markedet.

EOS-funktioner via hjemmeside

EOS-funktioner via hjemmeside

På samme måde som Ethereum fungerer EOS.IO som en slags operativsystem til disse decentrale applikationer. Platformen indeholder sæt af de mest populære tjenester og funktioner, der kræves af Dapp-udviklere i dag. Denne strategi forenkler hele Dapp-programmeringsprocessen betydeligt.

EOS kombinerer mange af de mest beundringsværdige funktioner fra nogle af de mest populære blockchain, der findes. Udviklere siger, at protokollen har sikkerhed for Bitcoin kombineret med den lette programmering, der findes i Ethereum. Oven på alle disse imponerende krav har platformen skalerbarhed, der overgår Ripples evner.

Sammen gør alle disse funktioner EOS til en af ​​de ultimative Dapp-platforme, der er tilgængelige i dag. Tilhængere af denne revolutionerende protokol har endda kaldt EOS “Ethereum-morderen.” Mens EOS tilbyder opgraderinger til mange af Ethereums kernefunktioner, er der stadig en lang vej at gå, inden EOS er i stand til at flytte Ethereum fra stedet som den bedste Dapp-platform.

EOS’s historie

EOS’s historie begynder i 2017 med udstedelse af virksomhedens hvidbog. I papiret forklarer udviklere deres mål om at introducere en Dapp-udviklingsplatform, der er i stand til sikker behandling af tusindvis af transaktioner pr. Sekund. Det er vigtigt, at EOS søger at blive det førende operativsystem til decentrale applikationer. Derfor inkluderer EOS nogle værdifulde funktioner såsom integreret brugergodkendelse, cloud storage og serverhosting.

EOS er en blockchain-baseret open source-software udgivet den 1. juni 2018. EOS har enestående valgt at tage en anden tilgang til markedet under dets rekordstore ICO. ICO, der varede et helt år, startede officielt den 26. juni 2017. I løbet af året efter lanceringen blev en milliard tokens distribueret som ERC-20-tokens af Block.one.

På dette tidspunkt var EOS.IO-blockchain ikke-eksisterende, så udviklere valgte at udstede tokenet på Ethereums blockchain for at rejse midler. Strategien betalte sig meget, da EOS sikrede over 4 milliarder dollars under arrangementet. Navnlig gik disse midler direkte til færdiggørelsen af ​​EOS-blockchain og økosystem

Block.one


Især er EOS.IO et datterselskab af det private blockchain-firma Block.one. Virksomheden er i øjeblikket registreret på Caymanøerne. Interessant nok er Chief Technology Officer for Block.one ingen ringere end kryptostjerne Daniel Larimer. Hvis Larimers navn lyder kendt, burde det.

Han er en af ​​de mest indflydelsesrige spillere i kryptorummet. Han var altafgørende i lanceringen af ​​både Bitshares og den blockchain-baserede sociale medieplatform, Steemit. Begge platforme er enormt populære i rummet i dag. Larimer hjalp også med at udvikle den delegerede proof-of-stake konsensusmekanisme, som senere blev vedtaget af EOS.IO.

Han er også stort set krediteret med det decentrale autonome selskabskoncept. I dette koncept overtager smarte kontrakter funktionaliteten i de fleste virksomhedsaktiviteter. Der er ingen tvivl om, at hans netværk og erfaring hjalp med at katapultere EOS i rampelyset som en af ​​verdens førende kryptokurver.

Hvordan fungerer EOS?

EOS-økosystemet indeholder et fuldt udstyret godkendelsessystem. Udviklere kan programmere brugerkonti og give hver konto et forudindstillet tilladelsesniveau direkte fra EOS-panelet. Dette er en kritisk komponent for de fleste Dapps i dag.

Derudover giver platformen virksomheder mulighed for at dele databaseadgang til alle på netværket. Omvendt kan virksomheder også tage data fra EOS-netværket og vælge at gemme data lokalt. I denne strategi forbliver dataene væk fra blockchain, indtil virksomheden ønsker det.

Sky lagring

Et andet vigtigt værktøj, der følger med EOS-udviklingspakken, er cloud storage. EOS.IO giver Dapp-udviklere både serverhosting og cloudlagring som en del af sin altomfattende tilgang til markedet. Disse kritiske komponenter i EOS.IO-økosystemet gør det til en af ​​de hurtigst voksende Dapp-protokoller i dag.

Dette layout giver udviklere mulighed for nemt at opbygge og implementere applikationer. Udviklere får adgang til alt, hvad de har brug for direkte ved hånden. Funktioner som hosting, cloud storage og download båndbredde gør udvikling til en leg. Til gengæld frigør denne tilgang udviklere til at fokusere på funktionerne i deres Dapps snarere end hardwareproblemer.

Derudover integrerer EOS avanceret analyse for at hjælpe udviklere med at overvåge deres Dapps-ydeevne. En grundig gennemgang af disse data giver værdifuld indsigt for udviklere om, hvordan de kan forbedre deres applikationer. Det er vigtigt, at alle disse funktioner betales ved simpelthen at placere EOS-tokens i en godkendt tegnebog.

En ny type konsensus

Udviklere af EOS-platformen besluttede at vige væk fra den magtfulde konsensusmekanisme, der var på plads i Bitcoin blockchain. Denne protokol er kendt som bevis for arbejde konsensus mekanisme. Det kræver en computer at konkurrere mod hinanden for at gennemføre komplekse matematiske ligninger.

Denne brug af beregningskraft brugt under løsningen af ​​denne ligning svarer direkte til mere energiforbrug. I tilfælde af Bitcoins blockchain forbruger netværket mere elektricitet end Danmark. Heldigvis kommer over 80% af Bitcoins minenergi fra vedvarende kilder.

Bevis for indsats (PoS)

I erkendelse af begrænsningerne ved et PoW-system besluttede EOS-udviklere at gå med en anden mulighed. Konsensusmekanismen Proof-of-Stake handler om at validere en blockchains tilstand på en anden måde. I et PoS-system konkurrerer minearbejdere slet ikke.

I stedet erhverver dem, der søger at blive transaktionsvalidatorer, EOS-tokens og “stake” dem i deres tegnebøger. Staking er handlingen med at holde din kryptokurrency i en tegnebog. Især jo mere EOS du spiller, desto bedre er dine chancer for, at du får godkendt den næste blok af transaktioner og modtaget belønningen.

Bevis for indsats via Ledger

Bevis for indsats via Ledger

På denne måde er EOS i stand til at afskrække angribere. Enhver, der ønsker at angribe netværket, skal først købe store mængder EOS og placere mønterne. I sidste ende ville de kun skade deres egne interesser, hvis netværket bliver kompromitteret.

Traditionelle kryptokurver som Bitcoin afhænger af deres noder for at validere blockchain-tilstanden via konsensus. Den måde, Bitcoin udfører denne opgave på, er ved hjælp af noder, der løbende bekræfter hver transaktion på blockchain i intervaller. Mens denne strategi er ekstremt sikker, introducerer den nogle alvorlige skalerbarhedshensyn.

En ny tilgang

EOS undgår disse bekymringer på en interessant måde. Platformen fokuserer på hver transaktion snarere end på hele blockchain-tilstanden. EOS.IO-noder verificerer række hændelser for at sikre, at netværketilstanden forbliver ren.

Når noder genstarter, bekræfter de fuldstændigt hele tilstanden i blockchain. Denne strategi tager længere tid at bekræfte den samlede tilstand af blockchain sammenlignet med et PoW-system. Men da de fleste noder simpelthen verificerer række af begivenheder, er netværket i stand til at håndtere tusindvis af transaktioner pr. Sekund. Til sammenligning kan BTC kun håndtere 7 transaktioner pr. Sekund.

Bloker tider

Alt om Eos-protokollen maksimerer ydeevnen. For eksempel produceres blokke af transaktioner hvert 0,5 sekund. I Bitcoin tager blokgodkendelse 10 minutter. Denne forsinkede blokeringstid har været et stridspunkt inden for netværket og har ført til forskellige hårde gafler gennem årene.

Derudover kan EOS nedbryde disse blokke i cyklusser. Denne omstrukturering giver dig mulighed for at sende og svare på transaktioner midt i transaktionerne. I det væsentlige er EOS i stand til at afvikle transaktioner i den tid, det tager at sende bekræftelsesmeddelelsen.

Samfundsstyring

Et andet vigtigt aspekt af EOS er dens styringsmodel. I EOS.IO-systemet har blokproducenter meget kontrol over netværksretningen. Disse blokproducenter stemmer om relevante spørgsmål. Disse problemer kan omfatte, hvilke transaktioner der er bekræftet, eller om en applikation kører korrekt.

Stemmerettighederne udvides også til større netværksproblemer såsom ændringer i kildekoden for individuelle applikationer. På denne måde kontrollerer blokproducenter, hvornår de skal opgradere, nedgradere og rette fejl i systemet. Alt dette håndteres på en demokratisk måde ved hjælp af EOS.IO-systemet.

I dag omfatter EOS.IO-økosystemet over 100 Dapps. Den mest aktive på dette tidspunkt er PRA CandyBox med lidt over 6.000 aktive brugere om dagen. Især har denne Dapp 6X flere daglige brugere end Ethereums bedste Dapp – IDEX-decentraliserede udveksling.

EOS tokens

Det er vigtigt, at EOS-tokens adskiller sig fra konkurrencen, fordi de faktisk ikke udfører en funktion. I stedet for bruger udviklere, der udvikler applikationer på platformen, dem til at generere de nødvendige tokens til deres specifikke applikationer.

I betragtning af sin ICO på flere milliarder dollars er det ikke overraskende at høre, at de fleste af de største børser noterede EOS-tokens tidligt. I april 2018 lancerede platformen officielt sit hovednet. Lanceringen kørte EOS-priserne til en ny heltidshøjde på $ 21,46.

Sådan køber du EOS

Det er nemt at købe EOS. Når du har købt Bitcoin, kan du derefter gå over til en af ​​de største børser, der handler med EOS, f.eks Binance, Kraken eller Poloniex.

Her skal du bare finde et BTC / EOS-handelspar. Derefter kan du handle så meget BTC for EOS, som du ønsker. Det tager kun sekunder at gennemføre denne handel, og du kan gemme din EOS på en række forskellige tegnebøger.

Investering i EOS - alt hvad du behøver at vide Investering i EOS - alt hvad du behøver at vide Investering i EOS - alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Hvor skal du opbevare din EOS

Hvis du søger at foretage en større investering i EOS, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter EOS (EOS).

EOS bekymringer

Ligesom med alle større projekter er der nogle bekymringer omkring EOS-økosystemet. Primært fortsætter samfundet med at påpege enorme centralisering inden for det nyligt vedtagne delegerede Proof-of-Stake-system. Dette system opretter 20 hovedblokvalidatorer inden for netværket.

Derudover stødte EOS på nogle problemer med SEC tidligere på året. Virksomhedens moderselskab Block.one modtog en heftig $ 24 millioner straf af SEC for at gennemføre et uregistreret værdipapirsalg. Ikke overraskende betalte EOS bøden og fulgte forretningen som normalt.

EOS – Begyndelsen på et imperium

Kombinationen af ​​EOS’s unikke egenskaber og dets meget erfarne team af udviklere gør dette til et af de mest respekterede projekter i kryptospace. Udviklerne bag dette koncept tænkte på næsten alt, hvad der var nødvendigt for at gøre Dapp-programmeringsoplevelsen så let som muligt. Som sådan kan du forvente at se EOS-økosystemet udvides i de kommende år.

Fremtiden for EOS

Vil EOS nogensinde overgå Ethereum og blive den største Dapp-udbyder på markedet? Det er et svært spørgsmål at besvare. Uanset hvad fortsætter EOS med at samle support fra hele sektoren. For øjeblikket ser EOS ud til at være fokuseret på sit mål om at bringe Dapps til masserne på en sikker og sikker måde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map