Investering i Dash Crypto – Alt hvad du behøver at vide

Den populære kryptokurrency Dash trådte ind på markedet med det mål at give kryptosamfundet flere funktioner og skalerbarhed end dets forgængere. Siden introduktionen har Dash vokset både sit samfund og sin platform betydeligt. I dag er Dash en af ​​de mest genkendelige kryptokurver i verden. Sådan kom det derhen:

Hvad er Dash?

Dash er en open source-protokol, der stammer fra en hård gaffel fra Bitcoin blockchain. Mønten blev kendt for sin unikke tilgang til markedet. Dash fokuserer primært på fortrolighed og transaktionshastigheder. Derfor er Dash-transaktioner næsten øjeblikkelige og næsten umulige at spore.

Dash blev populær på grund af sit fantastiske udvalg af funktioner. De fleste af disse funktioner var nye på markedet, da Dash introducerede dem. På denne måde er Dash fortsat en banebrydende kraft inden for privatlivets mønt. Her er de funktioner, der gør Dash til en mønt, du kan holde øje med.

InstaSend

Dash er i stand til at udføre næsten øjeblikkelige transaktioner ved hjælp af InstaSend-protokollen. InstaSend omgår minearbejdere og bruger en enighed om masternoder til at validere en transaktion. Denne proces eliminerer ventetiden forbundet med blockchain-netværksbekræftelser. For at udføre denne opgave danner Masternodes stemmekvorummer.

Når brugere anmoder om en InstaSend, accepterer en speciel Masternode anmodningen og låser input af transaktionen. Transaktionsdataene sendes derefter over hele netværket til andre masternoder. Denne strategi garanterer, at transaktionen er i den næste blok af transaktioner.

PrivatSend

En af de mest avancerede funktioner, Dash bruger, er dens Private Send-protokol. Denne protokol gør det muligt for Dash-brugere at foretage og modtage ikke-sporbare betalinger på blockchain. Den måde, processen fungerer på, er enkel.

For det første anmoder en bruger om en PrivateSend-transaktion. Platformen tager derefter deres transaktion og blander brugernes ubrugte Dash, før transaktionen udføres. Dernæst nedbryder protokollen dine transaktionsinput, indtil de er standardbetegnelser. Derefter sender brugerens tegnebog en anmodning til Masternodes. Denne anmodning udfyldes, når to andre personer sender lignende anmodninger.

Dernæst blander en masternode alle indgangene sammen og instruerer alle tre brugeres tegnebøger om at betale den nu transformerede input tilbage. Din tegnebog betaler den betegnelse tilbage til sig selv. Interessant nok bruger tegnebogen det, der kaldes en ændringsadresse. Det er afgørende, at tegnebogen gentager denne proces flere gange. Bedst af alt sker dette på få sekunder og uden at brugerne skal udføre yderligere trin.

Kædelås

En anden stærk funktion, Dash indeholder, er Chainlock. Denne protokol beskytter mod 51% angreb, når de bruges parallelt med InstaSend. Et 51% angreb opstår, når mere end halvdelen af ​​en Blockchains node introducerer falske data.

Sporks


Efter at have oplevet nogle problemer med en 2014-opdatering mærket RC3, besluttede Dash-samfundet, at det var bedst at finde en glattere opgraderingsstrategi. Dette ønske førte til oprettelsen af ​​Sporks. Sporks muliggør større opgraderinger såsom bløde eller hårde gafler, men uden behov for øjeblikkelig ændring.

Spork-opdateringer kommer ind i blockchain i en flerfasetilgang. Denne strategi giver udviklere mulighed for at overvåge realtidsdata omkring opgraderingen. Derudover giver det netværket mulighed for gradvist at opgradere uden dets integritet på én gang.

Sådan fungerer Dash

I ægte kryptokurrencyform drives Dash-samfundet af en decentraliseret autonom organisation (DAO). DAO’er er simpelthen platforme, der er afhængige af smarte kontrakter, der er stemt i fællesskabet, for at bestemme deres handlingsforløb. DAO’er er kritiske i kryptosektoren, fordi de løser to hovedproblemer, som alle projekter står over for – styring og finansiering.

Dash-fællesskab

Dash-samfundet består af forskellige forskellige medlemmer, der alle spiller deres rolle for at sikre netværket og holde projektet opdateret. Der er standardknudepunkter, der er ansvarlige for forskellige handlinger, såsom videresendelse af meddelelser og validering af transaktioner på netværket. Den næste komponent i netværket er minearbejdere. Dette er netværksnoder, der validerer blokke af transaktioner og føjer dem til blockchain.

Dash.org

Dash.org

Især bliver 10% af al finansiering modtaget fra minearbejdet geninvesteret tilbage i Dash-økosystemet. Specifikt går disse midler til udvikling af nye samfundsprojekter. Derfor har Dash et af de mest livlige samfund i sektoren. Til dato oprettede DAO flere supportgrupper, herunder Dash Core Group, Inc. (DCG). Disse udviklere driver løbende udvikling, integrationer og andre forbedringer inden for økosystemet.

Masternodes

Dashs netværk bruger også Masternodes. Masternodes er i stand til at udføre regelmæssige nodetjenester, men de har også nogle unikke muligheder. For det første fungerer de som aktionærer. Masternodes er i stand til at stemme direkte på forslag til forbedring af Dashs økosystem. Især har hver masternode en stemme.

Hvordan bliver jeg en masternode?

For at blive en Dash Masternode skal du opfylde et par krav. Primært skal du have mindst 1000 Dash i en netværks tegnebog. Du har også brug for en statisk IP-adresse. De endelige krav er tekniske inklusive den type CPU, RAM, diskplads og netværksbåndbredde, der er tilgængelig på dit sted.

Minedash

De, der ønsker at udvinde Dash, vil med glæde høre, at det stadig er muligt at bruge traditionelle pc- og GPU-minearbejdere. I løbet af de sidste par år er ASIC-minerigge imidlertid begyndt at komme ind på markedet. Det er vigtigt, at netværket bruger X11-hashing-algoritmen. Denne unikke protokol blev lavet specielt til platformen af ​​Dashs kerneudvikler Evan Duffield.

I interviews sagde Duffield, at X11 delvist var inspireret af den lænkede hash-tilgang Quark. X11-algoritmen bruger en kædet hashingalgoritme. Helt nøjagtigt bærer X11 titlen på grund af de elleve videnskabelige hashingalgoritmer, den er afhængig af for at færdiggøre sit bevis for arbejde.

Til sammenligning bruger Bitcoin en enkelt hashing-funktion kaldet SHA-256. Den øgede kompleksitet og sofistikering Dash bringer til markedet giver brugerne sikkerhed på niveau med Bitcoin, men fra en mindre blockchain. Denne evne til at yde maksimal sikkerhed fra færre noder er en af ​​grundene til, at Dash forbliver en af ​​de bedste konkurrenter på markedet.

I X11-hashing-algoritmen udvinder en ny blok ca. hvert 2,6 minut. Disse blokke indeholder 2 MB data. Dette svarer til cirka 56 transaktioner pr. Sekund. I lighed med Bitcoin falder blokbelønninger også hvert år. I Dash-økosystemet sker dette fald med en hastighed på 7,14% om året.

Dark Gravity Wave

Dark Gravity Wave-protokollen styrer vanskeligheden ved netværket. Denne protokol er eksklusiv for platformen, men deler egenskaber med Kimoto Gravity Nå. Nøglefunktionen i denne protokol er, at den aktivt justerer sværhedsgraden for hver blok. Til sammenligning foretager Bitcoin disse justeringer hver 2016-blok.

Historien om Dash

Historien om Dash begynder i 2014 under navnet Xcoin. Xcoin var et øjeblikkeligt hit, fordi det gav brugerne ægte fortrolighedsværktøjer, der ikke var tilgængelige på det tidspunkt. Kort efter lanceringen besluttede Dashs skaber, Evan Duffield, at det ville være smart for projektet at fremme dets fortrolighedsfunktioner endnu mere. Dette ønske førte til, at mønten blev omdøbt til Darkcoin.

Omdøbningen førte dog til, at Dash blev en hæfteklammer på darknet-markederne. Da duffel ser begrænsningerne i denne tilgang, ommærker du igen mønten. Denne gang blev det omdøbt som Dash. Ordet Dash kommer fra at kombinere ordene “digital” og “kontant”. Navnlig i 2016 blev Dash ikke længere meget udbredt på Dark Net.

Hvordan man køber

At købe Dash er let. Dette tokens omdømme og levetid gør det tilgængeligt på de fleste større børser. Binance giver en række Dash-handelspar. For at komme i gang skal du registrere dig for en konto. Registreringen er hurtig og ligetil. Du skal dog kontrollere din identitet, før du kan deltage i handler.

Når du er registreret, skal du finansiere din fiat-konto. Dette gøres via en bankoverførsel eller via et betalingskort. Nu hvor din konto er aktiv, og du har midler til rådighed, er du klar til at konvertere din fiat til krypto. Det anbefales, at du konverterer til BTC. Nu hvor du har BTC, kan du handle BTC direkte for Dash. Hele processen tager ca. 20 minutter første gang.

Investering i Dash Crypto - Alt hvad du behøver at vide Investering i Dash Crypto - Alt hvad du behøver at vide Investering i Dash Crypto - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares Dash

Der er tre måder at gemme din Dash på. For at finde ud af, hvilken lagringsmetode der passer bedst til din investeringsstrategi, skal du overveje den mængde Dash, du har til hensigt at have, og hvor ofte du vil handle med den. Hvis du planlægger at holde et minimalt antal Dash til daglig handel, kan du holde fast i pc-netværket.

Der er også masser af pålidelige mobile tegnebøger tilgængelige på markedet i dag. Mobil tegnebøger er meget nemme at bruge og kan opsættes på få sekunder. Bedst af alt er, at de er gratis og ret sikre.

Hvis du søger at foretage en større investering i DASH, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter DASH (DASH).

Dash forbliver en Top Contender

Dash fortsætter med at forblive en af ​​de mest populære kryptokurver, der er i brug i dag. Dette unikke projekt er et perfekt eksempel på, hvordan blockchain-teknologi giver brugerne mere frihed og frihed. Derfor bør du forvente at se Dash fortsætte med at spille en fremtrædende rolle på kryptomarkedet i de kommende år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map