Investering i Chainlink (LINK) – Alt hvad du behøver at vide

Enhver, der har set kryptokortene for sent, kan tale om Chainlink (LINK) popularitet. Denne popularitet stammer fra en række forskellige kilder, herunder firmaets unikke forretningsmodel. I modsætning til mange af de andre projekter i rummet på dette tidspunkt søger Chainlink ikke at konkurrere mod andre kryptovalutaer. I stedet ønsker platformen at fremme hele sektoren via dens unikke protokoller.

Hvilke problemer løser Chainlink (LINK)?

Chainlink forsøger at rette op på et af de største problemer i blockchain-sektoren, hvordan man kommunikerer information til og fra blockchain. Traditionelt udføres denne opgave af sensorer kendt som orakler. Orakler kan indstilles til at overvåge næsten alt. Der er orakler, der overvåger vejret, sportsresultater, kontosaldoer og værdien af ​​aktier, for blot at nævne nogle få.

Orakler udvider anvendeligheden af ​​blockchains, fordi de giver en pålidelig måde at indlede smarte kontrakter, når eksterne parametre er opfyldt. Orakler er dog centraliseret. Denne centralisering gør dem til det svageste sted i blockchain. Hvis et orakel bliver ødelagt eller kompromitteret, udsætter det hele netværket i fare.

Varige effekter

Dataindtastning er et af de vigtigste trin i blockchain-oprettelse. Husk, blockchains er uforanderlige og censur-resistente. Hvis de oplysninger, de modtager, er forkerte, er det meget vanskeligt at slette og rette disse data. På nogle blockchains er det umuligt. Dette spørgsmål er kendt i udviklingssamfundet som “Oracle-problem.”Chainlink forsøger at tackle disse problemer gennem integration af forskellige næste generations protokoller.

Hvordan fungerer Chainlink (LINK)?

Chainlink søger at skabe verdens første blockchain-oracle-netværk. Et oracle blockchain-netværk ville være i stand til at udnytte de samme teknologier, der findes i traditionelle blockchains for at sikre, at noderne i operationer fungerer korrekt, og at deres data er nøjagtige.

I Chainlink-økosystemet starter denne proces, når en bruger fremsætter en anmodning, der anmoder om kontrakt om information. Denne meddelelse vises som en blockchain-begivenhed inden for netværket. Denne liste opretter derefter en Chainlink Service Level Agreement (SLA) kontrakt. Denne kontrakt lancerer også tre andre kontrakter i systemet.

Chainlink omdømme kontrakt

Den første kontrakt bekræfter et orakles ægthed. Denne kodning vil gennemgå hvert orakels historie. Systemet ser på de tidligere bidrag fra dette orakel, og hvor nøjagtige de var. I slutningen af ​​vurderingen modtager oraklet en rang. Denne rang hjælper systemet med let at udnytte de bedste orakler.

Chainlink ordre-matchende kontrakt

Sekundet kontrakt leverer den anmodende kontrakt til Chainlink-noder. Når noderne modtager denne anmodning, begynder de at byde på den. Systemet konfigurerer automatisk antallet af noder og den nodetype, der er nødvendig for at fuldføre anmodningen ved hjælp af forprogrammerede forudsætninger.

Chainlink Aggregering Contract


Den sidste kontrakt afstemmer forkerte data. Systemet gennemgår alle de data, der har gennemført de tidligere kontroller og saldi. Data, der ikke falder i tråd med de andre netværksindgange, ignoreres. Når dette trin er afsluttet, valideres dataene og er tilgængelige for blockchain.

Fordele ved Chainlink (LINK)

Chainlink giver nogle store fordele for netværket. Orakler er vigtige for netværksudvidelse. De er kernen i nogle af de mest spændende udviklinger i sektoren. For eksempel bruger DEX’er (decentraliserede børser) orakler til at bestemme prisen på kryptokurver uden at tilbyde en ordrebog.

Chainlink giver virksomheder mulighed for at fortsætte med at udnytte denne kraftfulde teknologi på en tillidsfuld måde. Brugere kan være sikre på, at de data, de modtager, ikke er korrupte, forkerte og rettidige. I tilfælde af en enkelt knudefejl erstatter systemet den automatisk med et højere placeringsalternativ.

Chainlink historie (LINK)

Chainlink har været et projekt at se i årevis. Programmet kom først på markedet i 2014 under navnet SmartContract.com. Kort efter lanceringen blev navnet ændret til Chainlink for bedre at repræsentere platformens kernemarked. I dag hjælper Chainlink med at bygge bro over det voksende kløft mellem eksterne datakilder og offentlige blockchains på nye og spændende måder.

I 2017 var Chainlink vært for en ICO, der på det tidspunkt var en af ​​de største begivenheder, der fandt sted. Netværket har været i rampelyset lige siden. I alt giver crowdfunding-begivenheden platformen et respektabelt beløb på $ 32 millioner. Denne finansiering har hjulpet Chainlink med at skubbe grænserne for oracle-pålidelighed og sikkerhed til nye højder.

LINK på CoinMarketCap

LINK på CoinMarketCap

I 2019 oprettede Chainlink et af de mest betydningsfulde partnerskaber til dato. Firmaet har med succes oprettet et strategisk partnerskab med Google. Aftalen sikrede Chainlinks protokol inden for Googles smarte kontraktstrategi. Dette træk blev set som en stor gevinst af investorer, da det giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til Googles to mest populære skytjenester – BigQuery via API.

Sådan køber du Chainlink (LINK)

Chainlink fås ved de fleste større børser. En af de bedste måder at få LINK på er at bruge Binance. Binance er den største børs i verden med hensyn til markedsdækning. Du kan finde et stort udvalg af mønter på børsen, og gebyrerne er meget konkurrencedygtige.

Du bliver nødt til at registrere dig for en Binance-konto. Denne proces kræver, at du beviser vores identitet. Du bliver også nødt til at linke en debet- eller bankkonto, så du kan indlæse dine udvekslingsbøger. Når denne proces er konfigureret, tager det kun få minutter at få LINK.

Det første skridt er at finansiere din konto. Dernæst skal du handle din fiat-valuta over til ETH eller BTC. Når du har gennemført dette trin, er resten meget enkel. Vælg nu det LINK-handelspar, der matcher din krypto, og det beløb, du ønsker at handle. Dit LINK vil være i din udvekslingspung om få minutter.

Investering i Chainlink (LINK) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Chainlink (LINK) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Chainlink (LINK) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Sådan opbevares Chainlink (LINK)

Hvis du planlægger at handle dit LINK ofte, eller hvis du kun planlægger at holde en lille mængde LINK, kan du lade det være på udvekslingspungen. Det skal dog nævnes, at dette er den mindst sikre måde at gemme dit LINK på. Du kan også bruge en pålidelig mobil Dapp som JAXX til at holde dit LINK sikkert og væk fra exchange-hackers sultne øjne.

Hvis du søger at foretage en større investering i LINK, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge understøtter Chainlink (LINK).

Chainlink – Et projekt, der er værd at hype

Ingen kan argumentere for, at kryptorummet har mange projekter, der alle er hype og intet stof. Chainlink er ikke en af ​​dem. Denne platform giver en nødvendig ressource til markedet. Chainlink udvider funktionaliteten i verdens blockchains og giver udviklere et nyt niveau af fleksibilitet. Af disse grunde og mere er Chainlink fortsat en af ​​de hotteste mønter på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map