Investering i Aragon (ANT) – Alt hvad du behøver at vide

Aragon (ANT) er en open-source, non-profit blockchain protokol designet til at forenkle oprettelsen og styringen af ​​Dapps, blockchain-protokoller og decentrale autonome organisationer (DAO’er). Platformen søger at fremme virksomhedernes vedtagelse af blockchain-teknologi via sin modulære tilgang til fælles forretningsfunktioner. Især har Aragon set stor succes siden lanceringen. Platformen har over 900 millioner i værdi gemt på tværs af 15.000 DAO’er. Bedst af alt er, at hele netværket er decentraliseret via en styringsmodel, der giver mulighed for kollektiv styring af dets funktioner og kodning.

Hvilke problemer løser Aragon (ANT)?

Aragon forsøger at tackle en af ​​de største blokeringer for adoption af virksomheder, manglen på let overkommelige blockchain-fagfolk. At drive et selskab indebærer meget overhead. Aragon ønsker at reducere disse omkostninger og forbedre effektiviteten overalt via sine programmerbare DAO’er.

Fordele ved Aragon (ANT)

Aragon giver virksomheder den hurtigste og nemmeste måde at oprette en DAO på. Netværket fungerer på samme måde som en webstedsbygger, idet det er afhængigt af allerede konfigurerede moduler, der kan tilpasses, så de passer til din virksomheds specifikke behov. På denne måde leverer Aragon en værdifuld service, der gør det muligt for ethvert firma at udnytte kraften i blockchain-teknologi uden at ansætte en intern professionel.

Aragon - Twitter

Aragon – Twitter

Sikkerhed

Sikkerhed var en overordnet bekymring for Aragons udviklingsteam. Netværket er afhængigt af Ethereum blockchain og en open source-kode for at sikre, at alle handlinger på netværket forbliver sikre. Som et open source-projekt har netværket gennemgået intensiv kontrol fra Ethereum-samfundet.

Enkelhed

Programmering af en DAO er ikke en simpel opgave, men Aragon gør det til en mulighed for de nye inden for blockchain-teknologi. Den interaktive grænseflade eliminerer behovet for en virksomhed til at ansætte blockchain-eksperter, fordi alle de vigtigste funktioner og funktioner er standard. Aragon (ANT) strakte sig meget for at sikre, at alle administrative funktioner, som en moderne virksomhed kræver, er en del af basismodulet.

Der er moduler, der dækker handlinger såsom afstemning af aktionærer, salg af token og gæld og tilgodehavender. Virksomheder kan også finde moduler, der giver ejerskab, adgangskontrol og identitetsstyring. Systemets kompletitet er imponerende, da det strækker sig til HR-ombordstigning og lønningsliste.

Tilpasning

Ud over disse basismoduler kan virksomheder tilpasse hver funktion for at øge dens effektivitet. Disse ændringer kan foretages via grænsefladen, eller hvis virksomheden har kapaciteterne, kan ændringer foretages direkte i open source-koden. På denne måde kan Aragon imødekomme næsten alle organisationers behov.


Global rækkevidde

En anden stor fordel, som Aragon-brugere nyder, er adgang til et globalt netværk af ligesindede. Platformen opfordrer virksomheder til at samarbejde med andre firmaer fra forskellige regioner over hele verden. Disse firmaer kan afvise ideer fra hinanden og hjælpe med at strømline ombordstigningsprocessen for nye brugere.

Jurisdiktioner

Aragon introducerer et nyt koncept kaldet digitale jurisdiktioner via Aragon Court. Dette system er det, der håndhæver digitale kontrakter mellem organisationer. Udviklere introducerede denne protokol for at sikre, at der var en mekanisme til at bilægge tvister, der falder uden for de forprogrammerede moduler.

Gennemsigtighed

Aragon-brugere nyder fuld gennemsigtighed, når de bruger netværket. De kan nemt overvåge, hvordan alle DAO-midler bruges. På denne måde kan alle brugere dele fordelene ved netværket med tillid.

Hvordan fungerer Aragon (ANT)

Aragon kombinerer en række nye koncepter og funktioner for at bringe sine mål til virkelighed. Alle DAO’er er forudinstalleret med de mest kritiske virksomhedskomponenter. Brugeren kan indstille deres forretningssystemer såsom økonomi, token salg og afstemningsprotokoller.

Aragon klient

Aragon-klienten er det sted, hvor brugerne opretter tilpassede DAO-funktioner. Kunden er designet til at give en gennemsigtig smart kontraktramme, der er let at navigere og kræver ingen forudgående blockchain-træning.

AragonOS

AragonOS er det, som brugerne arbejder med for at oprette deres token-salg. Her kan du bestemme alle de vigtigste detaljer i din fundraising-begivenhed. Funktioner som tidsrammen og hvordan du agter at tilskynde bidragydere er let tilgængelige for alle.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT)

Aragon netværk

Aragon-netværket er den protokol, der interagerer mellem DAO’er. Dette system tillader flere firmaer at drive forretning på en decentral og tillidsfuld måde på Ethereum blockchain.

Aragon Foundation

Aragon Foundation er gruppen, der har til opgave at fremme samfundet. Denne gruppe opsøger virksomheder, der er interesserede i projektet og hjælper med at fremme deres mål og hele netværkets tilstedeværelse. Især er Aragon Foundation en nonprofit-gruppe.

MYRE

ANT er det oprindelige regeringsmærke for økosystemet. Dette ERC-20-token giver brugerne stemmeret inden for platformen. Mængden af ​​svaj, du har, afhænger af, hvor mange ANT-tokens du har. ANT-indehavere kan stemme om vigtige opdateringer til netværket og andre vigtige ændringer, der er op til debat.

ANJ tokens

Aragon introducerer også et specielt symbol for at stemme om spørgsmål vedrørende digital jurisdiktion. ANJ-tokenet er et stakabelt aktiv, der giver dig mulighed for at tjene en passiv indkomst inden for netværket. Indsatsprotokoller er mere populære end nogensinde før, fordi de giver mere ensartet afkast end handel med dine tokens, og de kræver ikke, at du opgiver ejerskabet af dine tokens.

Historie af Aragon (ANT)

Aragon gik ind på markedet med et stænk. Virksomhedens ICO sikrede $ 24 millioner på bare femten minutter. Denne begivenhed, der blev afholdt i maj 2017, hjalp med at katapultere platformen til stjernestatus. Især blev Aragon oprindeligt ledet af Luis Cuende. Han er kendt for sit tidligere arbejde og blev endda med på Forbes 30 under 30-listen.

Sådan køber du Aragon (ANT)

Du kan finde Aragon (ANT) på et antal topbørser. Der er dog ingen fiat-handelspar for dette token på nuværende tidspunkt. Du bliver nødt til først at konvertere din fiat til BTC eller ETH for at handle for ANT. ANT er tilgængelig den  Binance, Kraken og Bittrex.

Investering i Aragon (ANT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Aragon (ANT) - Alt hvad du behøver at vide Investering i Aragon (ANT) - Alt hvad du behøver at vide
★★★★★ ★★★★★ Binance anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Kraken anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for mæglere af digitale aktiver (kryptokurrency) tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Bedst til

Avancerede handlende

Bedst til

USA-handlende

Bedst til

Brugervenlighed

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampagner

10% Cashback

Rabatkode: EE59L0QP

Kampagner

Ingen

Kampagner

Ingen

Opbevaring af Aragon (ANT)

Det er nemt at gemme ANT, fordi det er et ERC-20-kompatibelt token. Du kan gemme ANT i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog. Metamask er en af ​​de mest populære muligheder, der er tilgængelige for brugere i dag. Det er gratis at downloade og leveres i både en mobil- og web-plug-in-version.

Hvis du søger at foretage en større investering i DASH, eller hvis du planlægger at HODLing denne krypto i lange perioder, er en hardware tegnebog den bedste mulighed. Hardware-tegnebøger holder din krypto gemt offline i “kølerum”. Denne strategi gør det umuligt for online trusler at få adgang til dine bedrifter. Det Ledger Nano S eller de mere avancerede Ledger Nano X begge støtter Aragon (ANT).

Aragon – Åbning af døre til Blockchain-vedtagelse på virksomhedsniveau

Aragons tilgang til blockchain-vedtagelse er fortsat yderst effektiv. Netværkets udvidelse er et bevis på, at der er en stigende efterspørgsel efter DAO’er på markedet. Af disse grunde tjener Aragon nu en vital rolle i at bygge bro over kløften mellem traditionelle organisationer og decentrale organisationer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map