Bedste kreditreparationsfirmaer

Lav kredit score? Tidligere misligholdelser, konkurser eller andre negative karakterer på dine kreditrapporter? Dette er problemer, som mange amerikanere står over for og ikke ved, hvad de skal gøre med. Men hvis du ved, hvor du skal kigge ved at gå til et af de største kreditreparationsfirmaer i nationen, kan du løse dit problem og flygte uskadt. Her er de 7 af de absolut bedste kreditreparationsfirmaer, som jeg kunne finde for forhåbentlig at få dig ud af et bind.

1. Kreditprofferne

Kreditprofferne blev designet til at drage fordel af kunstig intelligens og er en af ​​de mest sofistikerede kreditreparationsmuligheder i USA. Som sådan kan de være meget lette og praktiske for den moderne person at arbejde med og hjælpe med at administrere din kredit score. I erhvervslivet i over 10 år kan The Credit Pros hjælpe dig med at ordne din kredit og administrere den. Selvom de er yngre end nogle af de andre bureauer på denne liste, har de over 100.000 brugere og har en A + -vurdering med BBB, som vi finder imponerende.

Når du tilmelder dig, giver du dem adgang til dine kreditrapporter. Derfra vil Credit Pros få eksperter til at analysere, hvad de kan gøre for dig og komme i gang med at arbejde for dig. Bedst af alt er kreditovervågning inkluderet på Ingen ekstra gebyr som kan hjælpe dig med at finde potentiel identitetstyveri.

2. Kredit Saint

Mens det meste af denne liste over de bedste kreditreparationsfirmaer i Amerika ikke er ordnet efter rang, da meget af det afhænger af dine præferencer, Kredit Saint er den klare vinder af de bedste kreditreparationsfirmaer. Af denne grund har vi sat det som nummer et. Credit Saint er ifølge Better Business Bureau et A + -firma, der har arbejdet i over ti år. I den periode har de hjulpet tusinder og tusinder af mennesker ligesom dig.

Credit Saint starter dig med at mødes med dig og diskutere den aktuelle status for din kredit gratis. De giver dig endda et eksempel på, hvad der potentielt kan gøres, og et bedst muligt scenario for din kredit, hvis du ansætter dem. Når du har identificeret de områder, der bekymrer dig med dem, vil Credit Saint angribe hvert eneste problem ved at sende udfordringer til de tre store kreditbureauer i USA.

Credit Saint er et af de mest aggressive reparationsfirmaer derude, hvilket er godt, men ikke alle har brug for at betale for en fuldgyldig angrebshund. Derfor tilbyder Credit Saint flere pakker baseret på, hvad du har brug for for at få mest ud af pengene.

3. Lexington Law

Lexington Law er et advokatfirma, der har specialiseret sig i tjenester såsom kreditreparation. De kan hjælpe dig, hvis du har haft en skilsmisse, identitetstyveri osv., Der har påvirket din kreditrapport. Det er meget trøstende, at dette er et egentligt advokatfirma med ekspertadvokater og advokatfirmaer, der arbejder for dig, og det hjælper bestemt, at de har arbejdet siden 1991.

Ligesom Credit Saint har Lexington Law tre forskellige planer for service til forskellige overkommelige priser. Hver plan kan hjælpe dig med at rette din kredit score, mens de dyrere planer også inkluderer ekstra funktioner som en FICO score tracker. Lexington Law sender ikke kun tilpassede tvister på dine vegne, men kan også udfordre hårde forespørgsler, der kan skade dig. Uanset hvilken af ​​de planer du vælger, har du et online dashboard med alle de oplysninger, du har brug for lige ved hånden.

4. Himmelblå kreditreparation

Himmelblå kreditreparation er et andet stort kreditreparationsbureau. De gør et godt stykke arbejde for at hjælpe med at hæve din score og fjerne dårlige karakterer på din kreditrapport. Ud af alle virksomhederne på denne liste kan Sky Blue tilbyde den bedste værdi afhængigt af din situation.

Sky Blue går i den modsatte retning af Credit Saint og har én service og opkræver en enkel månedlig fast sats. Kommer ind på under $ 80 om måneden, har Sky Blue en af ​​de bedste priser derude og vil kæmpe for dig. Hvis du ikke har modtaget nogen fordel inden for 90 dage, kan du få dine penge tilbage med deres pengene-tilbage-garanti. Når du tilmelder dig, analyserer Sky Blue din kreditrapport og finder ud af, hvad der kan løses. De vil derefter forsøge at bestride varer i din rapport med en brugerdefineret proces og vil endda omfordele eventuelle negative poster, hvis det er nødvendigt. Sky Blue kontrollerer også for at sikre, at enhver gæld, du har misligholdt, ikke bryder lovgivning om uger eller forældelseslov.


5. Kreditfolkene

Kreditfolkene har arbejdet i over 15 år og estimerer, at de kan hjælpe mennesker med dårlig kredit med 53 til 187 point. De er blevet gennemgået godt på steder som Smart Money og Wall Street Journal. Folk synes absolut at elske deres tjenester, som de tilbyder i 6-måneders planer og månedlige lønninger, når du går planer. Denne fleksibilitet kan være stor for folk, der ikke er helt nøjagtige, hvor meget hjælp de virkelig har brug for. De tilbyder også en uges lang prøveperiode for kun $ 19 og en 60-dages pengene-tilbage-garanti.

Med stor erfaring har The Credit People været i stand til at se nogle gode resultater. Ifølge deres hjemmeside har de fået over 71% af deres brugere er blevet godkendt til et realkreditlån, og over 78% er blevet godkendt til autolån. Efter tilmelding har deres gennemsnitlige kunde været i stand til at se en 32% forbedring i deres kredit score.

6. Pyramid kredit reparation

Pyramid kredit reparation har arbejdet siden 2011 og vokset hurtigt siden da. I dag har virksomheden med base i New York over 270 fuldtidsmedlemmer og mere end 8.000 mennesker i supportteamet. Derfor kan du forvente god kundeservice fra Pyramid Credit Repair.

Pyramid Credit Repair har flere planer baseret på dine behov, hver med store fordele, herunder 24/7 beskyttelse. En unik fordel er, at de tilbyder en forsikringsplan på $ 25.000 i tilfælde af identitetstyveri. Derudover har de tjenester som mørk internetovervågning.

Derudover kan mange lærere, veteraner eller par, mens deres planer allerede er overkommelige, modtage ekstra rabatter. Ifølge Trustpilot har Pyramid Credit Repair en 4,8 rating ud af 5 stjerner. Perfekt til alle, der har brug for et komplet sæt af funktioner og god support

7. Ovation Credit Services

Endelig er vi landet ved Ovation Credit Services, der ærligt fortjener en stående bifald for noget af det arbejde, de udfører. De har hjulpet over 120.000 mennesker, hvilket taler meget. De har omkostningseffektive muligheder, der kan gøre underværker for din kredit.

Ligesom Credit Saint giver Ovation Credit Services dig din første konsultation gratis, derfor er der ingen skade ved at kontakte dem og prøve dem. Hvis du besluttede at fortsætte med dem, hjælper din rådgiver dig gennem hvert trin i processen, herunder at skrive goodwillbreve, tvister og bestride forsinkede betalinger. Ifølge Ovation har ca. 1 ud af 5 amerikanere unøjagtige oplysninger om deres kreditrapporter, så de forhåbentlig kan hjælpe med at ordne din dårlige kredit i dag.

Ovation er til en rimelig pris med deres ene plan, der starter under $ 90 i den første måned og under $ 80 hver måned derefter. Ifølge Better Business Bureau er Ovation et A + -firma, og ifølge Trustpilot har de en vurdering på 4,3 ud af 5 stjerner.

Resumé

Dårlig kredit kan forårsage alle mulige problemer i andres liv og være en stor udgift. Dette kan skyldes højere renter på ethvert realkreditlån, lån eller kreditkort, eller fordi arbejdsgivere og lejligheder ofte foretager kreditkontrol under ansøgningsprocessen. Må folk tro, at de er nødt til at leve med deres tidligere fejl og dårlig kredit, når de virkelig ikke gør det. Kontakt et kreditreparationsbureau for at komme dig på rette spor i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map