7 måder at identificere en kreditreparationsfidus på

Desværre er der mennesker derude, der altid prøver at drage fordel af nogen, de kan. Uanset om det er et spamopkald, phishing-e-mail eller endda en fyr på gaden, der prøver at tage dine penge, er disse svindlere overalt. Kreditreparationssvindel er baseret på at drage fordel af allerede desperate mennesker. Folk, der har brug for at få deres kredit løst for at få et bil- eller boliglån, vil ofte se efter nogen, der kan hjælpe. Mens der er mange legitime steder, der kan hjælpe, er der også hacks, der tager dine hårdt tjente penge og ikke gør noget for at hjælpe dig. Vi vil hjælpe dig med at undgå disse svindel, så her er 7 måder at identificere og undgå en kreditreparationsfidus på.

1. Se på de dokumenter, du får

Hvis du indgår en kontrakt med et kreditreparationsfirma, og de ikke giver dig et dokument, der hedder “Forbrugerkreditfilrettigheder i henhold til statslig og føderal lov”, så bryder de loven. De snyder dig muligvis ikke, men de tilbageholder bevidst de oplysninger, som du har lovlig ret til selv at udføre handlinger for at reparere din kredit, som de også vil gøre. Det er et rødt flag.

2. Læs gennem kontrakten

Kontroller, om der er noget i kontrakten, der skiller sig ud som usædvanligt, og spørg dem gerne, søg på internettet osv. Om det. Derudover skal du sørge for, hvor meget du betaler, og hvilke handlinger de vil udføre på dine vegne, er beskrevet detaljeret i kontrakten. Du vil være sikker på at have et juridisk bindende dokument, der sikrer, at du rent faktisk får det, du betaler for. Derudover skal du sørge for, at kontrakten er meget specifik og inkluderer dit navn og navnet på det firma, du arbejder med. Endelig spørg om der er en klausul, der giver dig mindst 3 dage til at beslutte at annullere.

3. Anmod om en usigneret kopi på forhånd

Du skal ikke underskrive kontrakten for at gennemgå den først, så inden du overhovedet beslutter at underskrive den, skal du sørge for at have en kopi, som du kan læse igennem og opbevare. Tjek derefter for de oplysninger, vi har angivet i punktet ovenfor.

4. Hold øje med gebyrerne

Kreditreparationsbureauer har ikke lov til at opkræve dig noget gebyr i forvejen ved lov. Nogle virksomheder gør det, fordi de ikke er opmærksomme på denne lov, men det er stadig et rødt flag, som du skal være opmærksom på. Dette kombineret med ikke at få en kontrakt kan være et meget stærkt tegn på, at du er ved at blive snydt. Normalt vil svindlere forsøge at tage dine penge og løbe med så lidt bevis som muligt, hvorfor forhåndsgebyrer kan være et tegn på, at der er noget galt.

5. Virksomheden lover for meget

Vi ønsker alle, at kreditreparationsstrategier skal fungere, men der er bare nogle ting, som kreditreparationsbureauer bare ikke kan løse på grund af deres karakter. En af disse er legitim gæld, hvor långiveren har masser af beviser for, at gælden er gyldig. Hvis et firma lover at få dig ud af legitim gæld, svindler de enten, du laver noget lyssky og ulovligt for at få dig resultater. Uanset hvad, hvis et firma lover, at du vil se nogen form for resultater eller scoreændring, er det en god ide at undgå dem, fordi du kan være næsten sikker på, at de bryder loven på en eller anden måde.

6. De beder dig om at oprette en ny identitet

Som nævnt i sidste punkt forsøger nogle virksomheder at gøre ulovlige ting for at få dig det resultat, du ønsker. En af disse forsøger at kræve identitetstyveri og få dig til at registrere dig til et nyt SSN eller EIN. Selvom disse virksomheder muligvis ikke er svindel, vil de resultater, de får, være baseret på større forbrydelser og bør bestemt undgås som pesten. Giv ikke disse virksomheder din virksomhed og sørg for at rapportere dem.

7. De beder dig om at give afkald på dine rettigheder


Hvis du får et dokument for at give afkald på nogen af ​​dine rettigheder, er det et stort rødt flag. Kreditreparation kræver ikke, at du giver afkald på dine rettigheder. Heldigvis kan de fleste af dem, såsom dine rettigheder under CORA, faktisk ikke fraviges, uanset hvad du underskriver. Normalt vil virksomheder, der deltager i denne praksis, forsøge at tage dine penge og derefter presse dig og fortælle dig, at du ikke har mulighed for at få dine penge tilbage, og de vil aldrig levere nogen tjenester.

Kan du stole på kreditfirmaer?

Absolut! Mens der er mennesker i denne verden, der altid prøver at drage fordel af dig, er der også legitime virksomheder, der holder af dig som person og som kunde. Disse virksomheder vil være gennemsigtige med hensyn til deres tjenester, gebyrer og dine rettigheder gennem hele processen og vil ikke forsøge at presse dig med nogen aggressiv salgstaktik. De bedste bureauer til kreditreparation vil ikke engagere sig i nogen af ​​de røde flag, der er dækket af denne artikel, så hvis du ikke ser noget på denne liste i et bureau, som du kontraherer, kan du sandsynligvis være let.

Hvis du er interesseret i at finde legitime kreditreparationstjenester, anbefaler vi de bedste kreditreparationsfirmaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map