Osakemerkit vs. suojaustunnukset

Oppitunnusten ja suojaustunnusten välisten erojen oppiminen on älykäs tapa parantaa salauksen sijoitusstrategiasi. Vaikka useimmat salaussijoittajat tuntevat perinteiset apuohjelmakoodit, kuten Ethereum, sekä turvallisuus- että osakemerkit ovat avaruudessa melko uusia. Nämä rahakkeet eroavat apuohjelmakoodeista monin eri tavoin.

Eri tunnuksilla on erilaiset oikeudelliset määräykset. Tällä hetkellä pääoma-, velka- ja arvopaperimerkit kuuluvat vakiopaperikauppalakien piiriin, kun taas hyödyllisyys-, valuutta- ja omaisuusmerkit eivät vaadi SEC-hyväksyntää. Tarkastellaan hetki tärkeimpiä eroja osakemerkkien ja suojaustunnusten välillä.

Mitä ovat suojaustunnukset?

SEC: n mukaan voidaan suorittaa “Howey-testi” sen selvittämiseksi, kuuluuko rahaketju arvopaperimääräysten piiriin. Howie-testi on sarja kysymyksiä, jotka sisältävät:

 • Sijoititko rahaa?
 • Odotatko voittoa?
 • Sijoititko yhteisyritykseen?
 • Ovatko voitot riippuvaisia ​​kolmansien osapuolten pyrkimyksistä?

Jos vastaat kyllä ​​näihin kysymyksiin, olet sijoittamassa suojaustunnukseen. Arvopaperimerkkien haltijoilla ei ole omistusoikeuksia yhteisöön, johon he ovat sijoittaneet. Sen sijaan heille taataan prosenttiosuus yhteisön tuottamista voitoista. Suojausmerkkejä on monissa muodoissa:

 • Arvopaperit
 • Digitaaliset sijoitusrahastot
 • Digitaaliset ETF: t
 • Muut kuin oman pääoman sijoitukset

Lisäksi suojaustunnuksia ei voida siirtää täyttämättä tiettyjä säännöksiä. Nämä määräykset sisältävät AML- ja KYC-vaatimukset. Tämä tekee turvakoodeista vähemmän likviditeettiä kuin niiden aputunnistekumppanit, joita voidaan vaihtaa nimettömästi.

Nykyään salaustilassa toimii useita merkittäviä suojausmerkkialustoja. Polymath, Securitize ja Harbour ovat kolme nykypäivän vakiintuneinta alustaa. Jokainen tarjoaa yrityskäyttäjille helpon vaihtoehdon antaa ja ylläpitää suojaustunnuksia.

Suojausmerkkiprotokollat

Suojausmerkit sisältävät säädöstenmukaisuuden suoraan protokollassaan. Sisällyttämällä nämä säännöt tokenien älykkääseen sopimukseen suojaustunnusten myöntäjät voivat taata, että heidän tuotteensa pysyy yhteensopivana sen koko elinkaaren ajan. Alla ovat suosituimmat tällä hetkellä käytettävät suojauskoodiprotokollat.

ERC-1400 / ERC-1404

ERC-1400 tuli markkinoille joulukuussa 2018. Tämä protokolla on Polymathin kehitystiimin ja Stephane Gosselin. Develops tiesi, että jos he pystyisivät käyttämään monipuolista ERC-20-protokollaa, se mahdollistaisi suurimman määrän yhteentoimivuutta markkinoilla. ERC-20-protokolla on ylivoimaisesti eniten käytetty apuohjelmakoodien myöntämisstandardi.

Stephane Gosselin SlidesLiven kautta

Stephane Gosselin SlidesLiven kautta

Tiimi yritti luoda suojausmerkkistandardin, joka voisi toimia Ethereumin estoketjussa. Lisäksi tiimi halusi protokollan, joka ei sisältänyt osioita. Nykyään monet yritykset käyttävät ERC-1400-standardia maailmanlaajuisesti.


ST-20 – Polymath

Polymath otti konseptinsa askeleen pidemmälle luodessaan ST-20-protokollan. ST-20-token-vakiotoiminnot ovat samanlaisia ​​kuin ERC-1400, mutta yhdellä tärkeimmällä edulla ST-20-merkit pystyvät pysymään yhteensopivina, kun niitä käydään kauppaa hajautetussa pörssissä (DEX). Polymath osoitti tämän teorian aiemmin kuukaudessa testillä DEX Loopringilla.

DS-Token – Securitize

DS-token-standardi on suositun tunnisteiden liikkeeseenlaskualustan Securitize ideointi. Securitize käyttää vaatimustenmukaisuuspalvelua varmistaakseen, että heidän tunnuksiaan käsitellään laillisesti. Tunnusten on saatava tältä ketjurekisteriltä hyväksyntä sijoittajan tilan tarkistamiseksi ennen kauppojen suorittamista. Tämä tarkoittaa, että kaikilla DS-tunnisteiden omistajilla on tunnistava hash.

Toissijainen noudattaminen

Jälkimarkkinoiden noudattaminen on edelleen tärkeä painopiste alalla. Juuri tässä kuussa DTCC julkaisi paperin, jossa kuvataan, miten näihin jälkimarkkinoihin liittyviin huolenaiheisiin on puututtava oikeudenmukaisten markkinakäytäntöjen varmistamiseksi. Tällä hetkellä DTCC on kolmannen osapuolen säilytysvaihto perinteisille arvopaperimarkkinoille. Yritys korvasi vanhat paperinsiirtomenetelmät, joita käytettiin 1970-luvulla. Viime vuonna DTCC käsitteli arvoltaan 4 miljardia arvopaperikauppaa pelkästään Yhdysvalloissa.

Mitä ovat oman pääoman rahakkeet?

Osakemerkit toimivat enemmän kuin perinteinen osakeomaisuus. Toisin sanoen osakemerkkien haltijoilla on jonkinlainen omistusomaisuus sijoituksissaan. Heidän tunnuksensa edustavat kuinka paljon omistusosuutta heillä on. Useimmissa tapauksissa osakemerkit edustavat kolmannen osapuolen omaisuutta, omaisuutta tai yritystä. Osakemerkkejä on monissa muodoissa:

 • Varastot
 • Futuurit
 • Optiot Sopimukset
 • Tunnistettu kiinteistö
 • Tunnistetut yritykset

Osakemerkit näkevät edelleen eniten käyttöä kiinteistöjen joukkorahoitusalustoilla, kuten Atlant. Näiden alustojen avulla sijoittajat voivat levittää varojaan vapaammin markkinoilla. Kiinteistöpääoman rahakkeet edustavat osuutta tietystä kiinteistöstä. Tämän strategian avulla sijoittajat voivat liittyä useisiin sijoituksiin pienemmällä pääomalla. Lisäksi nämä alustat laskevat kiinteistösijoitusten aloituspalkkia ja helpottavat markkinoiden aktiivisuutta.

Osakemerkit vs. suojaustunnukset

Tällä hetkellä osakemerkinnöillä on samat protokollat ​​kuin suojaustunnuksilla, mutta lähitulevaisuudessa voit odottaa näkevänsi osaketunnuskohtaisia ​​standardeja. Toistaiseksi suojaustunnusprotokollat ​​voivat suorittaa kaikki tarvittavat toiminnot, joita pääomatunnukset edellyttävät. Lisäksi ERC-pohjaiset osakemerkit saavat hieman enemmän yhteentoimivuutta verrattuna siihen, mitä tulevaisuuden osakemerkkistandardi saattaa sisältää.

Merkittäviä osakepääoman merkintäprojekteja

Yksi kaikista julkistettu osakemerkkiprojektit tulivat markkinoille lokakuussa 2018 nimellä Mediasuihku. Media Shower -alustan avulla yritykset voivat luoda ja antaa osakepääomia. Media Showerin toimitusjohtaja John Hargrave selitti, miten konsepti avaa oven uusille sijoitusmahdollisuuksille kaikilla tasoilla.

SEC vs ICO

SEC alkoi piristää ICO-markkinoita vuonna 2017 sen jälkeen, kun se paljasti uskovansa, että suurin osa tarjouksista oli todella tokenoituja arvopapereita. SEC-hyväksynnän laiminlyönti turvatunnisteiden käsittelyssä voi johtaa huomattaviin sakkoihin ja jopa vankilaan. Siitä lähtien on ollut useita erittäin julkistettuja tapauksia, joista monet ovat tällä hetkellä käynnissä.

Useimmissa tapauksissa SEC meni näiden yritysten jälkeen arvopapereiden laittomasta myynnistä. Yrityksen virkamiehet maksoivat sakkoja ja joutuivat palauttamaan sijoittajille varat. Yhdessä tapauksessa yritys nimeltä Gladius pystyi välttämään suuria sakkoja ilmoittamalla itse ICO: sta. Tämän seurauksena yritys palautti kaikki sijoittajan varat osana kauppaa.

Harkitse vaihtoehtojasi

Jokainen tunnustyyppi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sijoitusmahdollisuuden. Harkitse vaihtoehtosi täysin. Pidä myös aina mielessä, että sekä pääoma- että suojaustunnukset edellyttävät hyväksyntää ennen tapahtumia. Nämä vaatimukset voivat vaikuttaa kykysi käydä kauppaa näillä rahakkeilla jälkimarkkinoilla.

Toistaiseksi salaustila kasvaa edelleen, kun perinteiset sijoituspalveluyritykset ymmärtävät edelleen paremmin blockchain-tekniikan edut. Voit odottaa lisää standardien ja tunnustyyppien syntyvän näiden trendien jatkuessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map