Mitä ovat suojaustunnukset?

Mitä ovat suojaustunnukset?

Arvopaperimerkit toimivat sijoitussopimuksina, joissa ostaja ennakoi tulevia voittoja osinkoista, tulojen osuudesta tai markkina-arvosta. Turvakoodit eroavat hyödyllisistä kolikoista muutamalla tavalla. Suurin ero näiden rahakkeiden välillä on se, että turvakolikot noudattavat tiukkoja ohjeita siitä, kuka voi ostaa näitä kolikoita ja niiden siirtämistä.

Turvallisuus vs. apuohjelmatunnus

Tällä hetkellä salaustilassa on kahden tyyppisiä tunnuksia – suojaustunnuksia ja apuohjelmatunnuksia. On tärkeää oppia eroja näiden kahden tyyppisen tunnuksen välillä. Sinun tulisi myös ymmärtää, että jotkut tunnukset alkavat turvakoodeina ICO: nsa aikana, mutta kehittyvät myöhemmin apuohjelman tunnuksiksi alustan kehityksen seurauksena.

Monet sijoittajat pitävät parempana suojausmerkkejä, koska kolikot noudattavat SEC: n lakisääteisiä rajoituksia. Suojausmerkit ovat suora tulos sijoittajien ja yritysten halusta käyttää SECCH: n nykyisten IPO-vaatimusten mukaista blockchain-pohjaista joukkorahoitusjärjestelmää. Nämä määräykset sisältävät KYC-protokollien käyttöönoton. KYC-lait vaativat kaikkia sijoittajia paljastamaan henkilöllisyytensä ennen kuin he voivat osallistua joukkorahoitustapahtumaan.

Suojausmerkkien edut

Turvakoodit tarjoavat osallistujille avoimemman sijoituskokemuksen. Turvakoodeja tarjoavien startup-yritysten on annettava sijoittajille lukuisia laillisesti vaadittuja tietoja, kuten yrityksen sijainti, tilinpäätös, liiketoiminnalliset tarkoitukset ja johto. Kaikki arvokkaat tiedot, joista voit olla varma ennen sijoittamista. Vaikka apuohjelmakoodisijoitukset voivat antaa nämä tiedot, niitä ei tällä hetkellä lain mukaan vaadita.

Lisäksi on olemassa muutamia esimerkkejä seurauksista apuohjelmakoodien tarjoajille, jotka väärentivät toimitettuja tietoja. Nämä lait tarjoavat arvokasta suojaa kaikille osapuolille, ja monet salaustilassa uskovat heidän olevan kriittisiä petosten hillitsemisessä ja laajamittaisen salauksen käyttöönoton kannustamisessa.

Petos salausavaruudessa Bloombergin kautta

Petos salausavaruudessa Bloombergin kautta

Salamarkkinoiden sääntelemättömyyden vuoksi avaruudessa on huomattava määrä petoksia. Nämä henkilöt saalistavat uuden sijoittajan epäilyjä ja epäilyjä saadakseen voittoa. Yksi tutkimus arvioi petollisten ICO: iden määrän vuonna 2017 kahdeksankymmentä prosenttia. Kun otetaan huomioon vilpillisen toiminnan määrä salamarkkinoilla, ei ole mikään yllätys, että sijoittajat etsivät turvallisempaa vaihtoehtoa vallitsevaan tilanteeseen.

Suuret sijoittajat

Suojausmerkit houkuttelevat enemmän laajamittaisia ​​sijoituksia, koska niihin sovelletaan lainsäädäntöä, joka suojaa sijoittajia, kuten Vuoden 1933 arvopaperilaki ja Arvopaperipörssi vuonna 1924. Nämä suojaukset ovat välttämättömiä petollisen toiminnan estämiseksi markkinoilla. Tämä lisätty turvallisuus tarjoaa turvallisemman kaupan sekä sijoittajille että yrityksille, jotka haluavat hyödyntää blockchain-varainhankintastrategioita.

Lisää suojaa yrityksellesi


Käyttäjät eivät ole ainoat, jotka hyötyvät suojaustunnuksista. Yritys, joka päättää tarjota suojaustunnuksia, saa itseluottamuksen tietäen, että niihin ei sovelleta myöhempiä ICO: sta johtuvia oikeudellisia tai taloudellisia seurauksia. Heidän merkkinsä ovat SEC-määräysten mukaisia, ja siksi yritys voi toimia luottavaisemmin.

Apuohjelmatunnukset

Apuohjelmatunnukset palvelevat tiettyä tarkoitusta alustalla. Lisäksi he eivät maksa sijoittajille osinkoja tai tuloja osuutta kolikon hallussapidosta. Täydellinen esimerkki tunnetusta hyödyllisestä kolikosta on Ethereum. Heinäkuussa SEC hallitsi että Ethereum (ETH) ei ole arvopaperi. Yksi SEC: n vanhimmista virkamiehistä ilmoitti, että Ethereum oli arvopaperi alkuperäisen kolikoiden tarjoamisen (ICO) aikana, mutta että sen nykyisessä tilassa se on apuohjelmatunnus.

Howie-testi

Ei ole aina helppoa selvittää, onko kolikko turva- vai apuohjelmatunnus. On myös tärkeää muistaa, että SEC voi muuttaa heidän kieltään ja pitää edes apuohjelmamerkkejä tulevaisuudessa turvallisuuslakien alaisina. Markkinoiden epävarmuudesta huolimatta voit käyttää Howie-testiä varmentamaan tunnuksen asema useimmissa tilanteissa.

  • Sijoitatko rahaa?
  • Odotatko voittoja sijoituksesi vastineeksi?
  • Investoitko yhteisyritykseen?
  • Tulevatko voittosi promoottorin tai kolmannen osapuolen ponnisteluista?

Tutkimasi merkki on suojaustunnus, jos vastasit kyllä ​​näihin kysymyksiin. Lisäksi, jos sijoituksesta saatu voitto on kokonaan sinun hallinnan ulkopuolella, on todennäköistä, että kyseinen merkki kuuluu turvallisuuslakien piiriin. Howie-testi on peräisin korkeimman oikeuden tapauksesta SEC vastaan ​​W.J.Howey Co. Kaupan kohteena oli sijoittaja, joka osti puolet yrityksen käyttämättömästä maasta, jotta he voisivat kehittää loput maastaan ​​enemmän sitrushedelmäpelloiksi.

SEC-päällikkö Jay Clayton The Wallstreet Journalin kautta

SEC-päällikkö Jay Clayton The Wallstreet Journalin kautta

Korkein oikeus totesi, että koska sijoittajilla ei ollut “tietoa, taitoa ja tarvikkeita sitrushedelmien hoitoon ja viljelyyn”, he toimivat keinottelijoina. Toisin sanoen he sijoittivat maahan toivoen saavansa voittoa jonkun muun ponnisteluista.

SEC totesi, että tehdyt investoinnit eivät koske maata, vaan sen sijaan mahdollisuutta jakaa suuren sitrushedelmäyrityksen tulevia voittoja. Howie-testi toimii, kun sitä käytetään kryptovaluuttoihin, mutta kun otetaan huomioon rahakkeiden vaihteleva luonne, kaikkia kolikoita ei voida määritellä tarkasti tällä tekniikalla.

Turvallisuusmerkkien haitat

Turvakoodeilla on myös joitain haittoja. Suurin este tämän tyyppisille merkinnöille on alentunut likviditeetti. Et voi lähettää suojaustunnusta kenellekään noudattamatta KYC-protokollia. Nämä rajoitukset lisäävät uuden toiminnan tason varainhankintavaatimuksiisi.

Yritykset tarvitsevat täyttä avoimuutta järjestääkseen arvopaperikolikoiden (SCO). SEC vaatii runsaasti tietoa yrityksiltä, ​​jotka haluavat isännöidä SCO: ta, mukaan lukien täydelliset tilinpäätökset. Organisaatio hyväksyy vain yritykset, jotka täyttävät nämä tiukat ohjeet sataprosenttisesti.

Turvallisempi vaihtoehto

Suojausmerkit täyttävät kriittimarkkinoilla kaivatun kapean aukon. Näiden rahakkeiden tarjoaman lisätyn läpinäkyvyyden pitäisi auttaa lisäämään investointeja. Vaikka monet rakastavat monien hajautetun talouden alustojen tarjoamaa nimettömyyttä, suuret sijoittajat pyrkivät nykyisten rahoitusjärjestelmien edellyttämään vakauteen. Suojausmerkit suorittavat tämän tehtävän täydellisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map