Mitä ovat digitaaliset arvopaperit?

Digitaaliset arvopaperit näkevät edelleen perinteisten sijoituspalveluyritysten käyttöönoton monista syistä. Nämä merkit poistavat monet sijoittajien kohtaamista esteistä ja virtaviivaistavat koko turvallisuusprosessia liikkeeseenlaskusta valvonnaan. Lisäksi ne tarjoavat uusia markkinamahdollisuuksia ei-purettavissa oleville sijoituksille. Kaikista näistä ja monista muista syistä turvakoodit ovat täällä jäädäkseen.

Digitaalisia arvopapereita tai suojausmerkkejä on monissa muodoissa. Kaikilla näillä lomakkeilla on yksi yhteinen piirre, ne ovat digitaalisia esityksiä arvopapereista, ja siksi niihin sovelletaan perinteisiä arvopaperilakeja. Tärkeää on, että kaikki digitaaliset resurssit eivät ole suojaustunnuksia.

Turvakoodit ilmestyivät vuoden 2017 härkämarkkinoiden loppupäässä vastauksena avaruudessa olevien petosten kasvavaan määrään. Sijoittajat menettivät miljardeja Ponzi-järjestelmistä, kuten Bitconnect. Todelliset projektit tarvitsivat tapan erottaa tunnuksensa huijauksista ja perinteisistä sijoituspalveluyrityksistä, joita tarvitaan käyttämään blockchain-tekniikkaa säännellyllä tavalla.

Digitaaliset arvopaperit ovat syntyneet

Digitaaliset arvopaperit voivat edustaa kaikenlaista omaisuutta, mukaan lukien sijoitussopimukset, yrityksen osakkeet, joukkovelkakirjalainan osa, velkapaperi tai jopa ositettu korko. Periaatteessa kaikki sähköisesti rekisteröidyt ja siirrettävät velat, osakkeet tai varat, jotka lasketaan liikkeeseen tai käydään kauppaa blockchain-tekniikan avulla, ovat suojaustunnus.

Digitaaliset arvopaperitilastot

Digitaaliset arvopaperitilastot

Digitaalisten arvopapereiden edut

Edut, joita blockchain-tekniikka tuo sektorille, ovat valtavat. Yhden osalta omistajuus tarkistetaan ja kirjataan hajautettuun pääkirjaan. Tämä tarjoaa turvallisemman vaihtoehdon kuin perinteiset menetelmät. Lisäksi blockchain-tekniikka mahdollistaa yksityisten ja listaamattomien vaihtoehtoisten varojen siirron. Tämän seurauksena turvakoodit tarjoavat enemmän mahdollisuuksia, tehokkuutta ja likviditeettiä markkinoilla.

Sääntöjen täytäntöönpano

Turvallisuusmerkkejä ei olisi, jos älykkäitä sopimuksia ei koskaan tullut paikalle. Nämä ennalta ohjelmoidut protokollat ​​voidaan kehittää suoraan tunnukseen. Tämä strategia mahdollistaa kaikkien säännösten automaattisen täytäntöönpanon. Periaatteessa älykkäät sopimukset auttavat eliminoimaan suuren osan nykyisistä tarpeettomista paperipohjaisista prosesseista.

Digitaalisten arvopaperien tyypit

Nykyään on olemassa enemmän tyyppisiä suojaustunnuksia kuin koskaan ennen. Markkinoiden kehitys jatkuu, kun syntyy edullisempia tokenisaatiokonsepteja. Sinun pitäisi odottaa tämän trendin jatkuvan, kun turvakoodit soveltuvat täydellisesti monille markkinoille. Alla on yleisimmät digitaalisten arvopaperien tyypit, joita käytetään nykyään.

Kiinteistöt


Kiinteistösektorilla tapahtui viime vuonna räjähdys merkintäjärjestelmistä. Sekä kehittäjät että tokenointialustat alkoivat omaisuuden tokenointia kaikkialla. Tunnistetulla kiinteistöllä on joitain selkeitä etuja. Ensinnäkin se sallii myynnin jakamisen osiin. Tämä strategia alentaa sijoittajien lähtötasoa ja tarjoaa enemmän mahdollisuuksia hajauttamiseen.

Tunnistamisalusta Yleisnero pääsi otsikoihin syyskuussa 2018 yhteistyökumppanuuden kanssa kiinteistökehitysyrityksen kanssa Estä valtio. Osana strategiaa syntyi Block Estate Alpha Token eli BEAT. Tässä tunnuksessa käytettiin ainutlaatuista Polymaths Ethereum -merkkistandardia ST-20 sen varmistamiseksi, että projekti pysyi yhteensopivana. Jokainen merkki merkitsi osuutta rahaston omistuksesta.

Pääomasijoitus

Ehkä yksi suosituimmista tavoista, joilla digitaaliset arvopaperit näkevät käytön, on riskipääoma. Suojausmerkkien tarjonta (STO) tarjoaa yrityksille kaikki blockchain-tekniikan edut, kuten maailmanlaajuisen ulottuvuuden, lisätyn turvallisuuden ja välittömän seurattavuuden. Lisäksi STO: t antavat yrityksille mahdollisuuden pysyä toimialansa ja alueensa sääntelyohjeiden mukaisina joukkorahoitustapahtumaa isännöi.

Swarm Fund - digitaaliset arvopaperit

Swarm Fund – digitaaliset arvopaperit

Täydellinen esimerkki tästä strategiasta on vuoden 2017 STO, jonka isännöi Parvi-rahasto. Tämä tokenisaatioalusta hankki 5 500 000 dollaria turvatunnuksen kehittämiseksi ja ekosysteemin vaihtamiseksi edelleen.

Pääoma

Pääomasijoitus on toisen tyyppinen suojaustunnus, joka edelleen näkee enemmän omaksumista avaruudessa. Nämä suojaustunnukset voivat myös käydä nimellä osakemerkit. Osakemerkintätarjoukset (ETO) ovat suositumpia kuin koskaan ennen, koska merkityt osakkeet tarjoavat enemmän likviditeettiä markkinoilla.

Todellinen omaisuus

Yksi tokenisaation parhaista ominaisuuksista on, että sitä voidaan soveltaa niin monen tyyppiseen omaisuuteen. Todelliset varat, kuten kulta tai timantit, elävät jo lohkoketjussa. Ei ole yllättävää, että nämä tunnukset olivat ensimmäisten tyyppisten suojaustunnusten joukossa.

Vaikka kullan kaltaisten omaisuuserien merkitseminen ei ole sinänsä mitään uutta markkinoilla, näiden toimintatapojen seuraukset ovat ilmeisiä. Ensinnäkin, tokenisaatioalustat pyrkivät nyt paitsi merkitsemään kultaa myös käyttämään kultaa sidottua tunnusta uutena muotona stablecoin.

Rahakolikot ovat sidottu kolikoihin reaalimaailman varoihin, kuten USD tai tässä skenaariossa kulta. Näiden rahakkeiden avulla käyttäjät voivat saada salausvaluutan edut, mutta välttävät kaiken markkinoiden nykyisen epävakauden.

Hedge-rahastot

Tokenoidut hedge-rahastot ovat toinen täydellinen esimerkki digitaalisista arvopapereista. Hedge-rahastot ovat hieno tapa hajauttaa salkkuasi. Perinteisten hedge-rahastojen kaupankäyntiaika on rajoitettu, ja näiden varojen siirtomenetelmät ovat vanhentuneita. Tokenisoidut hedge-rahastot luovat kitkattoman kokemuksen sijoittajille.

Protot Hedge Fund sisältää useita parhaita olemassa olevia kryptovaluuttoja. Rahasto myi 6,5 miljoonaa dollaria ensisijaisen liikkeeseenlaskun aikana. Erityisesti Protos oli ensimmäinen lisensoitu tokenoitu hedge-rahasto, joka kävi kauppaa vaihtoehtoisella kaupankäyntijärjestelmällä (ATS) Yhdysvalloissa..

Digitaaliset arvopaperit – kirkas tulevaisuus

Nyt kun ymmärrät, mitä digitaaliset arvopaperit ovat, on helppo ymmärtää, miksi ne näkevät edelleen käyttöönoton markkinoilla. Nämä uuden aikakauden rahoitusvälineet tarjoavat enemmän sijoitusmahdollisuuksia ja vähentävät näihin tapahtumiin yleensä liittyvää työmäärää ja kustannuksia. Voit odottaa tietoturvamerkkien olevan suositumpia, kun näistä eduista tulee yleistä sijoitustietoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map