Virie Market: Täysin toimiva vapaa markkinat

Blockchain-tekniikka on avaamassa uusia käyttötapauksia ympäri maailmaa, ja viime vuosina on luotu monia hajautettuja hankkeita.

Virie-projekti on yksi niistä, ja se on luonut kaikkien aikojen ensimmäisen puhtaimman muodon vapaat markkinat.

Virie Market

Marketin päätavoitteena on antaa käyttäjien vaihtaa mitä tahansa kaikkeen ilman kalliita maksuja, viivästyksiä tai pakko käyttää salausvaihtoa estoketjutapahtumien suorittamiseen. Fiat-valuuttoja tai jopa tavaroita ja palveluja voidaan käyttää maksuna Virie Market -rajapinnassa.

Virie antaa käyttäjien ostaa ja myydä suojatulla maksujärjestelmällä, joka sallii täydellisen nimettömyyden, koska käyttäjien ei tarvitse antaa yksityisiä tietojaan osallistuakseen kauppaan.

Virie Marketin sisäänrakennettu Escrow-järjestelmä on suunniteltu siten, että epärehelliset käyttäjät menettävät rahaa, jos huijauksia yritetään. Jokaisen osapuolen on talletettava pantti, ja se saa sen takaisin vasta, kun kauppa on suoritettu onnistuneesti.

Yksinkertaisesti sanottuna, tämän alustan tarkoitus on vihdoin tarjota ensimmäiset hajautetut vapaat markkinat, jotka ovat todella vertaisverkossa ja immuuneja hakkeroinnille tai huijauksille.

On syytä mainita, että Virie ei ole Market-maksujärjestelmä. Se on markkina (Distributed Exchange Network), jolla on erittäin käyttäjäystävällinen maksujärjestelmä. Virien ainutlaatuisuus tässä on se, että se on väline markkinoiden käyttämiseen, ei päinvastoin.

Yksityisyys

Tietosuoja on erittäin tärkeä aihe kryptovaluuttamarkkinoilla nykyään. Salausalan harrastajat eivät välitä yksityisyydestään, vaan myös perinteiset Internet-käyttäjät ovat huolissaan siitä, miten heidän tietojaan käsitellään.

Virie käyttää salausta tarjotakseen jäljitämättömiä tapahtumia. Tällä menetelmällä on käytännössä mahdotonta todistaa, että tapahtuma lähetettiin tietyllä osoitteella.

Samaan aikaan tapahtumia ei voida yhdistää tiettyyn käyttäjään, koska monet yritykset voivat nyt tehdä julkisten lohkoketjujen, kuten Bitcoin (BTC) tai Ethereum (ETH) kanssa.

Näin ollen Virie tarjoaa todellista yksityisyyttä käyttäjille, jotka haluavat käydä kauppaa turvallisilla ja hajautetuilla markkinoilla, joilla vapaus, hajauttaminen ja yksityisyys ovat tärkeimmät ominaisuudet.

Virie Market -tapahtumat eivät vaadi henkilötodistusta tai muita yksityisiä tietoja. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti ladata ja asentaa sovelluksen ja aloittaa ostamisen tai myymisen. Voit luoda rajoittamattoman määrän tilejä.


Kuinka Virie toimii?

Virie käyttää omaa Proof-of-Stake -toteutustaan, jonka avulla käyttäjät voivat kaivaa kolikoitaan. PoS on yksi markkinoiden suosituimmista konsensusalgoritmeista, ja se käyttää tällä hetkellä eri lohkoketjuja, kuten Binance Coin (BNB), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM) ja NEO..

PoS: n avulla Virie voi kilpailla pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Lisäksi PoS on energiatehokas konsensusalgoritmi verrattuna Proof-of-Work (PoW) -sovellukseen, joka käyttää salausvaluuttoja, kuten Bitcoin tai Litecoin (LTC), jotka vaativat suuria energiamääriä toimiakseen.

Tehokkaan ja vallankumouksellisen lohkoketjuratkaisun tarjoamiseksi Virie käyttää sekä PoS- että PoW-protokollia. Tämä hybridiprotokolla suojaa verkkoa hakkereilta ja haitallisilta tahoilta sekä tekee siitä erittäin nopean ja käyttäjäystävällisen houkutellakseen suuremman määrän käyttäjiä.

Mihin Virietä voidaan käyttää?

Virieä voidaan käyttää ostamaan ja myymään mitä tahansa arvokasta samalla, kun maksuna käytetään käytännössä mitä tahansa arvokasta (fiat, salausvaluutat tai tavarat ja palvelut). Esimerkiksi maassa A sijaitseva freelancer voi helposti saada haluamansa valuutan maassa B sijaitsevalta työnantajaltaan.

Samalla yksityishenkilöillä on mahdollisuus ostaa koti tietyltä lainkäyttöalueelta ja saada maksu 10-20 minuutin kuluessa.

Käyttäjät, jotka eivät halua käyttää perinteisiä maksujärjestelmiä, kuten PayPalia tai pankkisiirtoja, voivat helposti aloittaa Virien käytön ilman kalliita maksuja, rajoituksia tai pitkiä viivästyksiä.

Viruksen virallisilla sivuilla selitetään projektin motivaatioita:

”Pyrimme kaikkeen uuteen ja edistyneeseen, mutta ennen kaikkea arvostamme vapautta. Tämän vuoksi kokeilemme tekniikoiden synteesiä ja haluamme etsiä ja työskennellä kärjessä löytääksemme menestyneimmät yhdistelmät ja sovellukset, jotka aiomme tehdä tulevaisuudessa. “

Edut muihin järjestelmiin verrattuna

Virie on todella hajautettu. Tällä hetkellä kryptovaluutanvaihto tarjoaa käyttäjille salausratkaisuja, mutta ne eivät tarjoa käyttäjille yksityisiä avaimia. Viime kädessä rahat hoitaa pörssi ja ne voivat jäädyttää ne, jos he päättävät tehdä niin.

Hajauttaminen ei ole vahva kohta nopeille kryptovaluuttaverkostoille. Nopeat ja alhaisia ​​maksuja tarjoavat verkot ovat yleensä hyvin keskitettyjä, mikä on yksi tärkeimmistä eroista Virien kanssa.

Hajauttaminen on yksi tämän blockchain-verkon pääominaisuuksista. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa helposti vapailla ja kilpailukykyisillä markkinoilla.

Viriellä on avoimen lähdekoodin verkkotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella tietoja avaruudessa toimivista markkinayksiköistä. Samaan aikaan on mahdollista seurata lohkoja ja tapahtumia koko Virie-lohkoketjussa.

Tapahtumien käsittely kestää 10–20 minuuttia, koska verkko käyttää hybridiratkaisua, joka yhdistää sekä PoS- että PoW-järjestelmät.

Käyttäjät voivat ladata tällä hetkellä testiverkossa olevan Virie Client -ohjelmiston Windows, Mac ja Linux.

Kuten aiemmin mainittiin, Virie tarjoaa yksityisyyttä, joka suojaa käyttäjiä diktaattoreilta ja muilta sääntelyvirastoilta, jotka haluavat kerätä tietoja käyttäjiltä.

Lisäksi käyttäjät voivat tehdä kauppaa milloin tahansa työajasta tai lomasta riippumatta.

Käyttäjät voivat käsitellä lompakkojaan ja osoitteitaan tietyllä salasanalla. Tilit voidaan myös varmuuskopioida.

Johtopäätös

Virie on blockchain-verkko, joka on täysin hajautettu ja jonka tarkoituksena on tarjota käyttäjille todella vapaat markkinat tavaroiden ja palvelujen vaihtamiseksi.

Verkko tarjoaa käyttäjille myös yksityisyysominaisuuksia, jotta estoketjuanalyysityökalut eivät pystyisi jäljittämään tapahtumiaan tai linkittämään lompakkoaan, osoitteitaan tai tapahtumia tiettyyn käyttäjään..

Lisäksi Virie sallii nopeat ja halvat liiketoimet hajautetusti käyttämällä hybridijärjestelmää, joka yhdistää sekä työn todistamisen että vaakan todistuksen ratkaisut.

Voit ladata Virie Client -ohjelmiston ja oppia lisää Virie Projectista käymällä heidän luonaan virallinen sivusto.

Facebook: https://www.facebook.com/The-Virie-Project-106397074114548/?modal=admin_todo_tour Instagram: https://www.instagram.com/thevirieproject/ Viserrys: https://twitter.com/thevirieproject

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map